Asus TUF Gaming A15 FA507NV-LP023W Mecha Gray, 15.6" FHD IPS 144Hz, Ryzen 7 7735HS, 16GB, 512GB SSD, GeForce RTX 4060 8GB (DLSS 3), Windows 11 Home

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 970435 Preces kods: 90NR0E85-M00360
Pasūtāms 60 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
1 290,27 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 10.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 10.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 10.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 10.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 10.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 08.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Refresh rate: 144Hz
  • Ekrāna izmērs: 15.6"
  • Ekrāna izšķirtspēja: 1920x1080 (Full HD)
  • Svars: 2.20 kg
  • Procesora modelis: AMD Ryzen 7 7735HS
  • Operatīvā atmiņa: 16 GB
  • Operatīvās atmiņas tips: DDR5
  • SSD: 512 GB
  • Videokartes modelis: NVIDIA GeForce RTX 4060
  • Operētājsistēma: Windows 11 Home
  • Klaviatūras valoda: ENG
  • Klaviatūras apgaismojums: Ir (Single color)
  • Akumulators: 90 Wh
Apraksts
Piedāvājam iegādāties jaudīgu kompaktās klases datoru 3D spēlēm ASUS TUF Gaming A15 (2023) FA507NV ar NVIDIA GeForce RTX 4060 grafisko karti un AMD Ryzen 7 7735HS procesoru.


Anti-Glare ekrāna pārklājums nodrošina lielisku attēla pārskatāmību gaišos apstākļos, novēršot nepatīkamo atspīdumu un ļaujot netraucēti veikt nozīmīgus uzdevumus.

IPS panelis garantē teicamu krāsu atbilstību un daudz plašākus skata leņķus salīdzinot ar lētakajiem TN displejiem. Šo priekšrocību novērtēs ikviens, īpaši jau fotogrāfi un dizaineri.
USB Type-C ligzda ļauj šim datoram pievienot modernākos viedtālruņus un planšetes gan datu pārsūtīšanai, gan uzlādes nodrošināšanai. Tā galvenā priekšrocība ir simetriskā forma, kas ļauj pievienot kabeli jebkādā virzienā.
Jaunākās paaudzes USB3.0 tehnoloģija dod iespēju šim datoram pievienot augstas veiktspējas USB3.0 ārējos datu nesējus. Turklāt šī pieslēgvieta atbalsta arī iepriekšējās paaudzes - USB2.0 iekārtas.
Bluetooth bezvadu perifērijas ierīču savienojums modernāko viedtālruņu, bezvadu peļu un klaviatūru pieslēgšanai.

Vairāk par ASUS TUF Gaming A15 (2023) FA507NV
  • Īpaši apjomīga 16 GB 4800 MHz operatīvā atmiņa vienlaicīgam darbam ar neskaitāmām atvērtām programmām un īpaši lieliem failiem.
  • 512 GB SSD disks garantē līdz pat 5 reizēm lielāku ātrdarbību salīdzinājumā ar ierastajiem 5400rpm diskiem. Turklāt tā darbība nav sadzirdama it nemaz.
  • Moderna bezvadu Wi-Fi 6 (802.11ax) pieslēguma tīkla karte, kas atbalsta pašreiz populārākos rūterus un datortīklus.
  • Ekrānā integrēta interneta kamera ērtai čatošanai Skype tīklā vai izmantojot citu video saziņas programmatūru.
  • Pieslēgvieta HDMI nodrošina iespēju pievienot datoram papildus monitoru.
  • Klaviatūra ir aprīkota ar pilna izmēra ciparnīcu (numpad)
  • 15.6" LED AntiGlare ekrāns ar 1920x1080 (Full HD) izšķirtspēju, BluRay kvalitātes filmu baudīšanai pilna ekrāna režīmā
GeForce RTX 40 Series Vairāk par kompāniju Asus

ASUS ir gigantiska Taivānas korporācija ar apgrozījumu ~20 miljardu ASV dolāru gadā. Šajā kompānijā strādā vairāk kā 100 000 darbinieku. Šīs kompānijas portatīvie datori ir pabijuši kosmosa stacijā MIR, ziemeļpolā, glābēju helihopteros, rallija komandu ekipējumā, Everesta iekarotāju arsenālā un citos ekstrēmos apstākļos, pierādot savu nevainojamo kvalitāti un izturību. ASUS ir viens no lielākajiem komponenšu piegādātājiem kompānijām Apple, HP un Dell, kas izmanto ASUS sistēmplates savas produkcijas ražošanā.

Garantija

Asus šim modelim nodrošina 2 gada garantiju visos sertificētajos servisa centros.
*Iegādājoties datoru uz juridiskas personas rekvizītiem - ražotāja garantija 1 gads.
Displeja raksturlielumi
Refresh rate : 144Hz
Ekrāna izmērs 15.6"

Displeja izmērs raksturo jūsu portatīvā datora ekrāna redzamās daļas izmēru pa diagonāli collās. Vidusmēra portatīvajiem datoriem ir 15.4" standarta vai 15.6" platekrāna displejs. Ultra kompaktajai portatīvo datoru klasei displeja izmērs ir ap 10,1".

Dažiem portatīvajiem datoriem, ekrānu ir iespējams pagriezt 180 grādu leņķī un aizvērt ar to tastatūru – iznāk īsts planšetveida dators bez tastatūras. Šādus modeļus arī mēdz saukt par transformeriem jeb tabletēm – tos var izmantot gan kā vienkāršu portatīvo datoru, gan kā planšetveida datoru. Šāda iespēja ir ļoti parocīga, lasot vai, piemēram, zīmējot, kad tastatūra nav nepieciešama.

Portatīvajiem datoriem, kas pozicionēti kā galddatora aizstājēji, ekrāna izmērs bieži vien sasniedz 17". Lielāks monitors parasti ir nepieciešams vajadzīgs, darbojies ar attēlu apstrādi, vai nepieciešams caurskatīt lielas tabulas utml. Taču jāņem vērā, ka lielāks ekrāns palielina arī visa datora izmēru un parasti arī svaru, turklāt ir vieglāk ievainojams atvēršanas un aizvēršanas procesā.

Ekrāna izšķirtspēja 1920x1080 (Full HD)

Displeja maksimālā izšķirtspēja raksturo krāsu punktu (pikseļu) skaitu uz datora ekrāna. Jo lielāka izšķirtspēja, jo kvalitatīvāks (detalizētāks) attēls. Piem. 1366x768px nozīmē, ka jūsu datoram ir 1366 punkti pa horizontāli x 768 punkti pa vertikāli. Liela izšķirtspēja nodrošina vairāk informācijas uz ekrāna, kas ir cieši saistīts ar ekrāna izmēru. Šobrīd pat 12,1 collu lielam ekrānam var būt 1024x768 izšķirtspēja. Pirmajā acu uzmetienā šķiet, ka šāda izmēra ekrānam tā ir par lielu, tomēr augsta izšķirtspēja sniedz lielāku komfortu.

WVGA (800x480) ir raksturīga vecajiem portatīvajiem datoriem un jaunās paaudzes mini planšendatoriem. WSVGA – ultra mobilie portatīvie datori ar displeju 10.1’’ (biežāk sastopama 1024x600 izšķirtspēja).

WXGA (1280x800) – šī izšķirtspēja galvenokārt ir raksturīga 12.1’’, 13.3’’, 14.1’’ ekrāniem ar malu attiecību 16:9.

HD 1366x768 un 1600x900 ir izplatītāka izšķirtspēja starp budžeta un vidējās klases portatīvajiem datoriem.

Full HD (1920x1200) ekrāna izšķirtspēja apvienojumā ar jaudīgām videokartēm (NVidia Quadro FX vai ATI FireGL) ir paredzēta profesionālajam 3D modelēšanas darbam.

WUXGA (1920x1200) – ultra paplašināts grafiskais sakārtojums (ekrāns 16:10), ir paredzēts HD televīzijas skatīšanai.

Jāpievērš uzmanība arī displeja kontrastainumam un košumam. Ekrānam jābūt maksimāli spilgtam, lai portatīvo datoru varētu lietot pat ļoti spilgtā apgaismojumā.

Ekrāna tips LED AntiGlare

Portatīvo datoru ekrānus iedala Glare, jeb glancētajos, un AntiGlare, jeb matētajos. Glancētā ekrāna priekšrocības ir labāks kontrasts, krāsas un asums, līdz ar to šo monitora tipu iecienījuši mājas lietotāji. Šī ekrāna tipa mīnuss ir atspīdums, kas traucē saskatīt attēlu spilgtā gaismā.

AntiGlare, jeb matēti ekrāni daļēji novērš atspīdēšanas problēmu gaismu "izkaisot". Šī ekrāna tipu biežāk lieto biznesa klases datoros, kas paredzēti darbam ar dokumentiem un grāmatvedības sistēmām.

Displeja paneļa tips : IPS
Touchscreen Nav
Dators, kas aprīkots ar skārienjūtīgu ekrānu lietojams līdzīgi kā viedtālrunis vai planšetdators. Ja uz datora uzstādīta Windows 8 operētājsistēma, tad bez peles un klaviatūras iespējams ne tikai pārlūkot tīmekli un fotoattēlus, bet arī pilnvērtīgi darboties Windows vidē.
Pamatinformācija
Krāsa : Pelēka
Modelis : ASUS TUF Gaming A15 (2023) FA507NV
Sērija : ASUS TUF Gaming A15
Pielietojums : Gaming
Svars 2.20 kg
Svars nosaka portatīvā datora mobilitātes klasi. Standarta portatīvo datoru klasē svars ir no 2 - 3 kg. Ja vēlaties, lai dators būtu maksimāli viegli pārnēsājams izvēlieties mobilās (1.2 - 2.0 kg.) vai ultramobilās (1.2 Kg vai mazāk) klases datoru. Ja dators lielākoties tiks izmantots noteiktā vietā un tiks pārvietots reti, izvēlieties galda datora aizvietotāja klasi (3.0 kg. un vairāk).
Procesora parametri
Procesora modelis AMD Ryzen 7 7735HS

Procesora takts frekvence ir viens no primārajiem ātrdarbības rādītājiem. Procesoram ar lielāku takts frekvenci ir augstāka ātrdarbība pret procesoru, ja salīdzinām ar tās pašas paaudzes modeli. Divu, vai vairāk kodolu procesoru takts frekvence norādīta katram kodolam, tādēļ salīdzinot procesoru veiktspēju, procesors ar takts frekvenci 2.0GHz un vienu kodolu tiek uzskatīts par mazjaudīgāku nekā cits procesors ar šādu pašu takts frekvenci, bet vairākiem kodoliem.

Procesora kešatmiņa ir atmiņas apjoms, kas iebūvēts portatīvā datora procesorā un ir noteicošs ātrdarbības rādītājs. Procesoram ar lielāku kešatmiņu ir augstāka ātrdarbība pret procesoru ar vienādiem pārējiem tehniskajiem rādītājiem.

Procesora tips nosaka, kāda ražotāja un modeļa procesors ir par pamatu jūsu portatīvajam datoram. Prasīgiem lietotājiem Dateks iesaka iegādāties portatīvo datoru ar Intel i5 vai i7 procesoru.

Procesora kodoli 8

Šis rādītājs nosaka to, cik datora procesorā ir kodolu. Katrs kodols ir kā atsevišķs procesors, ka spējīgs strādāt ar dažādām programmām atsevišķi. Līdz ar to, ja ir vairāki kodoli, datora operētājsistēma prot sadalīt slodzi vienmērīgi katram kodolam, lai datora lietotājs varētu, piemēram, vienlaicīgi klausīties mūziku, pārlūkot internetu un lejuplādēt failus.

 

Procesora takts frekvence 3.20 GHz

Procesora kodolu takts frekvence ir viens no procesora veiktspējas galvenajiem kritērijiem. Šis rādītājs nosaka to, cik darbības sekundē spēj izpildīt katrs procesora kodols. Jo augstāka procesora takts frekvence, jo ātrāk dators izpildīs tam dotos skaitļošanas uzdevumus.

Procesora TurboBoost frekvence 4.75 GHz
Procesora spēja paaugstināt viena vai vairāku kodolu veiktspēju (takts frekvenci) uz citu kodolu dīkstāves rēķina. Šī funkcija ieslēdzas tikai tad, kad datoram ir nepieciešams papildus jaudas "grūdiens".
Procesora Threads 16 Threads

HyperThreading ir datora procesora spēja apstrādāt vairākas datu plūsmas katrā kodolā. Divkodolu procesoram HyperThreading ir 4, tas nozīmē, ka noteiktus uzdevumus šis divkodolu procesors spēs izpildīt tik pat labi kā četru kodolu procesors.

Procesora kešatmiņa 16 MB

Procesora kešatmiņa ir vieta, kur procesors īslaicīgi uzglabā (buferē) savus apstrādei paredzētos datus. Kešatmiņas apjomam ir liela nozīme procesora ātrdarbībā un, līdz ar to paša datora ātrdarbībā kopumā. Lielāks kešatmiņas apjoms nozīmē labāku ātrdarbību.

Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa 16 GB

Operatīvā atmiņa (RAM) ir īslaicīga datu krātuve. Šī ātrdarbību noteicoša komponente:

  • ļauj jūsu datora procesoram ātri tikt pie apstrādājamās informācijas, kuru izmanto jūsu atvērtās datora programma;
  • programmas atvēršanas brīdī to saglabā savās mikroshēmās, tādēļ atmiņas apjoms nosaka, cik programmu vienlaicīgi jūsu dators var darbināt, kā arī ar cik lielu datu apjomu (bildēm, tekstu, interneta lapām, utt.) jūs vienlaicīgi varat strādāt.

Pateicoties blīvam mikroshēmu izvietojumam, portatīva datora operatīva atmiņai ir tie paši raksturojumi kā stacionārajiem datotiem. Vispārējam lietojumam Dateks rekomendē datoru ar vismaz 4GB vai lielāku operatīvo atmiņu, savukārt foto/audio/video apstrādes darbiem vēlami kā minimums 8GB RAM.

Operatīvās atmiņas tips DDR5

Šis kritērijs nosaka kādu operatīvo atmiņu dators izmanto, kas ir noderīgi, ja vēlaties datora iegādes brīdi pirkt papildus atmiņas moduli, vai nākotnē papildināt esošo operatīvo atmiņas apjomu.

Visplašāk izmantotais atmiņas tips šobrīd ir DDR3L

Operatīvās atmiņas frekvence 4800 MHz
Operatīvās atmiņas ātrdarbību, kā arī uzlabošanas iespējas nosaka rādītājs - operatīvās atmiņas tips. Dateks iesaka iegādāties portatīvo datoru ar DDR3L atmiņas tipu.
Brīvie atmiņas sloti Nav norādīts
Brīvie atmiņas sloti ir portatīvā datora uzlabošanas iespēju rādītājs, kas nosaka, ar cik papildus atmiņas moduļiem iespējams šo portatīvo datoru papildināt. Operatīvās atmiņas uzlabošanas iespējas papildus atkarīgas no operatīvās atmiņas tipa, kā arī no tā, cik Mb atmiņas ir datora bāzes komplektācijā.
Maksimālā op. atmiņa 32 GB

Maksimālā operatīvā atmiņa ir portatīvā datora uzlabošanas iespēju rādītājs, kas nosaka, cik daudz Mb operatīvās atmiņas uztur* šis portatīvā datora modelis.

*Operatīvās atmiņas uzlabošanas iespējas papildus atkarīgas no pieejamo brīvo atmiņas slotu skaita, kā arī no tā, cik Mb atmiņas ir datora bāzes komplektācijā.

Cietais disks
SSD 512 GB

SSD, jeb Solid State Drive ir moderna datu uzglabāšanas ierīce, kurai atšķirībā no cietajiem diskiem (HDD) nav kustīgu sastāvdaļu un visa informācija tiek uzglabāta NAND atmiņas mikroshēmās. Tieši šī iemesla dēļ SSD diski ir daudz uzticamāki, jo tie daudz labāk panes triecienus, vibrācijas un temperatūras izmaiņas. Kā galvenā priekšrocība jāmin augstie datu pārraides ātrumi, kā arī zemais piekļuves laiks (access time). Pašlaik SSD diski, kas aprīkoti ar SATA 3 pieslēgvietu nodrošina datu pārraides ātrumus vidēji 500 MB/s apmērā. Taču atsevišķi diski, kas izmanto M.2 vai PCI-Express pieslēgvietas uzrāda līdz pat 2000 MB/s lielu datu caurlaidību.

HDD 0 GB

Cietais disks ir portatīvā datora komponente, kurā glabājas operētājsistēma, programmas un jūsu faili. Tā izmērs nosaka cik daudz programmas un failus tur iespējams saglabāt. Cietā diska apjomu mēra gigabaitos (Gb).

Izvēloties cietā diska apjomu, jāapdomā, ko plānojat tajā glabāt tuvākajā laikā. Datu apjoms, visdrīzāk tikai pieaugs, un jaunās tehnoloģijas prasīs lielāku atmiņas apjomu.

Videokarte
Videokartes ražotājs : NVIDIA
Videokartes atmiņa : 8 GB
Videokartes modelis NVIDIA GeForce RTX 4060

Videokarte ir iekārta, kas izvada informāciju uz portatīvā datora ekrāna. Šis parametrs norāda, kāda modeļa un ražotāja videokarte ir integrēta portatīvajā datorā. Taču par vizuāli iespaidīgām un trīs dimensiju grafikā veidotām šaušanas vai autobraukšanas spēlēm var aizmirst, jo šī ir integrēta videokarte. Integrētā videokarte parasti izmantodaļu no portatīva datora pamatatmiņas.

Biroja un mācību lietojumam Dateks iesaka iegādāties portatīvo datoru ar Intel HD Graphics video karti.

3D spēļu spēlēšanai un grafisko programmu lietošanai iesakām iegādāties portatīvo datoru ar AMD Radeon vai NVIDIA GeForce sērijas videokarti. Ja svarīgākais pielietojums ir 3D modelēšana - AutoCAD, Maya, 3DMAX, tad iesakām iegādāties portatīvo datoru ar NVIDIA Quadro vai AMD FirePro karti.

Parametrs "videokartes atmiņa" norāda, vai videokarte savām funkcijām izmantos daļu no portatīvā datora operatīvās atmiņas, vai videokartei ir noteikts daudzums MB savas atmiņas.

Operētājsistēma
Operētājsistēma Windows 11 Home

Rādītājs "operētājsistēma" nosaka, kāda operētājsistēmas licence ir iekļauta datora pamatkomplektācijā.

OEM nozīmē to, ka jūs pērkat datoru komplektā ar operētājsistēmu un šo operētājsistēmu izmantojat datorā, kam ir atbilstošā Genuine licence, kas uzlīmēta uz korpusa. OEM licences cena ir krietni zemāka par standarta Retail licences cenu, kuru nākas maksāt, ja vēlaties programmatūru iegādāties pēc datora iegādes.

Portatīvo datoru operētājsistēma ir daļējas instalācijas stadijā, kas nozīmē, ka ieslēdzot datoru tiek pieprasīts ievadīt lietotāja reģistrācijas datus. Pēc datu ievadīšanas automātiski tiek pabeigta operētājsistēmas instalācijas procedūra. Šis process parasti aizņem 5-15 minūtes. Šai laikā portatīvo datoru nepieciešams nepārtraukti turēt ieslēgtu un ļoti ieteicams to pievienot pastāvīgam strāvas avotam.

Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta austiņām Ir

Ja vēlaties datoram pieslēgt pārnēsājamās austiņas vai atsevišķas, jaudīgākas skandas, noteikti meklējiet datoru ar pieslēgvietu austiņām.

Neizvēloties laicīgi, nāksies pirkt ārējo skaņas karti, kas ir papildus izdevums un bieži vien ne visai ērts risinājums.

Pieslēgvieta mikrofonam Combo

Šis rādītājs nosaka to, vai portatīvajam datoram ir 1.8" mini-jack stero savienotājs klasisko austiņu vai datora skandu pievienošanai.

Ja ši savienojuma nav, lai pieslēgtu minētās iekārtas, nāksies iegādāties USB skaņas karti, kas ir papildus izdevums un neērtības.

Pieslēgvietas USB Type-A 2.0 0

USB 2.0 ir izplatītākā datora perifērijas ierīču pieslēgvieta. Pateicoties šai pieslēgvietai datoram iespējams pievienot peles, klaviatūras, interneta kameras, printerus, USB zibatmiņas, ārējos cietos diskus un neskaitāmas citas ierīces. Jo vairāk USB2.0 portu pieejams, jo labāk.

Pieslēgvietas USB Type-A 3.0 2

USB 3.0 ir jaunākais un ātrākais USB standarts, kas ļauj pieslēgt visas iepriekšējās paaudzes USB 2.0 un jaunās paaudzes USB3.0 iekārtas.

Patiess ieguvums no šī pieslēguma parādās tad, kad pie USB 3.0 savienotāja pieslēdz USB 3.0 ārējo cieto disku, vai USB 3.0 zibatmiņu. Šāds risinājums šavā datu kopēšanas ātrdarbībā spēj vairākas reizes pārsniegt iepriekšējo USB 2.0 standartu un pat līdzšinējo ātruma rekordistu - FireWire savienojumu.

Pieslēgvieta LAN (RJ-45) Ir

LAN, jeb Ethernet ligzda ļauj savienot datoru ar rūteri, modemu vai komutatoru interneta savienojuma nodrošināšanai. Tā kā mūsdienās arvien populārāki kļūst bezvadu interneta savienojumi, jeb Wi-Fi, tad portatīvo datoru ražotāji pamazām sāk atteikties no šīs pieslēgvietas nodrošināšanu savos produktos. Ja Jums nav bezvadu rūtera vai arī vēlieties izmantot optiskā interneta maksimālo ātrumu, tad pārliecinieties, ka Jūsu datoram ir uzstādīta LAN, jeb RJ45 ligzda.

Pieslēgvieta VGA (D-Sub) Nav

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru, projektoru un citu ārējo video iekārtu pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Pieslēgvietas USB Type-C : 2
Pieslēgvietas Mini DisplayPort Nav

DisplayPort digitāls savienojums attēla un skaņas pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties portatīvo datoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu monitoram vai televizoram ir pieejams DisplayPort spraudnis.

Pieslēgvietas HDMI Ir

HDMI ir digitāls attēla un skaņas pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt televizoru, monitoru vai projektoru, kuri atbalsta HDMI, izmantojot HDMI kabeli.

Fotokaršu lasītājs Nav

Šī iekārta ļauj nokopēt bildes no digitālo kameru atmiņas kartēm bez fotoaparāta pieslēgšanas. Atliek vien ievietot attiecīgo kartiņu lasītājā, kā uzreiz ir pieejams tās saturs datorā.

Kartiņas ir dažādas (SD, MMC, xD, MS Pro, utt.), līdz ar to, pārliecinieties, vai izvēlētais karšu lasītājs atbalsta nepieciešamo kartes tipu.

Webcam Ir
Ar video attēla pārraides palīdzību webkamera ļauj sazināties skype, piedalīties video konferencēs, kā arī izmantot plašas interneta pasaules iespējas.
Bezvadu savienojumi
4G/LTE Nav
4G, jeb LTE mobilo datu savienojums nodrošina piekļuvi internetam vietās, kur pieejams 4. paaudzes mobilo sakaru pārklājums.
Bluetooth Ir

Bluetooth pieslēgums paredzēts drošai bezvadu datu pārraidei starp dažādām iekārtām (līdz pat 150m). Tas dod iespēju jūsu portatīvajam datoram bez vadiem savienoties ar jūsu mobilo telefonu, otru portatīvo datoru, plauktstdatoru u.c. bluetooth iekārtu, lai apmainītos ar Mp3 mūziku, bildēm un dokumentiem. Ar bluetooth jūs varat pieslēgt bezvadu austiņas ar mikrofonu, peli, klaviatūru, printeri u.c. iekārtas, kas uztur bluetooth pieslēgumu.

Daži no tehnoloģijas Bluetooth izmantošanas veidiem:

• failu pārsūtīšana starp datoriem vai starp datoru un citu ierīci;

• drukāšana, izmantojot Bluetooth iespējotu bezvadu printeri;

• ar Bluetooth aprīkotas bezvadu tastatūras vai peles izmantošana, mūzikas klausīšanās bezvadu radioaustiņās;

• personiska ciparasistenta (PDA) sinhronizēšana ar datoru vai citu ierīci;

• bezvadu pievienošanās internetam ar mobilo tālruni vai modema serveri;

• pievienošanās Bluetooth personiskajam tīklam (PAN - tā ir tehnoloģija, kas ļauj izveidot Ethernet tīklu ar bezvadu saitēm starp pārnēsājamajiem datoriem, mobilajiem tālruņiem un rokas ierīcēm).

*Lai izveidotu savienojumu ar portatīvo datoru, kam pieejams bluetooth, visām pievienojamām iekārtām nepieciešams bluetooth atbalsts.

Wi-Fi Wi-Fi 6 (802.11ax)

Wireless ir bezvadu tīkla savienojums, ar kuru dators tiks pieslēgts maršrutētājam (rūterim) vai piekļuves punktam (access point). Mūsdienās joprojām populārākais ir 802.11 B/G/N pieslēgums, kas nodrošina pietiekami augstu ātrdarbību (līdz 300Mb/s) un drošību, taču arvien vairāk ierīču atbalsta jauno un moderno 802.11ac standartu, kura maksimālie ātrumi sasniedz līdz pat 1300Mb/s!

Klaviatūra
Klaviatūras valoda ENG

Kuru tastatūru izvēlēties - angļu vai angļu/krievu - ir atkarīgs no jūsu vajadzībām un ikdienā pielietotās valodas. Tastatūras taustiņu izkārtojumam jābūt maksimāli pietuvinātam stacionāro datoru tastatūras variantam.

Uz doto brīdi praktiski visi portatīvi datori ir aprīkoti ar pilna izmēra tastatūru (ar atsevišķi izdalītu ciparu bloku). Funkcionālajiem taustiņiem jābūt racionāli novietotiem, lai nenāktos pierast no jauna, tos meklējot nepierastos tastatūras stūros.

Trackpoint ir neliela kursorsvira, kas ir novietota tieši pa vidu starp tastatūras taustiņiem. Tā var būt ļoti parocīga, jo nav nepieciešamības “atraut” rokas no tastatūras, atšķirībā no skārienpaliktņa. Šī funkcija ir raksturīga daudziem Lenovo ThinkPad sērijas portatīvajiem datoriem.

Numpad Ir

Šis parametrs nosaka, vai portatīvā datora klaviatūrai ir pieejama izdalīta ciparnīca. Ja daudz strādāsiet ar cipariem un skaitļiem, notiekti pārliecinieties vai izvēlētajam datoram ir pieejams numpad.

Klaviatūras apgaismojums : Ir (Single color)
Akumulators
Akumulators 90 Wh

Baterijas darbības laiks nosaka aptuvenu laiku, cik ilgi jūsu portatīvais dators spēs darboties pēc atslēgšanas no elektrības tīkla ar pilnībā uzlādētu akumulatoru.

Baterijas darbības laiks ir atkarīgs no konfigurācijas, veiktajām operācijām un citiem faktoriem. Šis rādītājs parasti ir balstīts uz testēšanas rezultātiem. Mūsdienu portatīvajos datoros iebūvētas litija baterijas parasti nodrošina no 3 līdz 5 stundu garu darbības laiku, kas ir atkarīgs arī no datora lietojuma un konfigurācijas. Maksimālā akumulatora kapacitāte samazina portatīva datora lietošanas laiku. Pašlaik datoros tiek izmantotas litija baterijas, kuras aizvietoja niķela baterijas. Ir jāņem vērā, ka portatīvo datoru baterijas mūža garums ir ierobežots. Ar laiku jauda samazinās, un nepieciešama kļūst akumulatora aizvietošana.

*Baterijas darbības laiks var samazināties atkarībā no portatīvā datora noslodzes tajā laikā, kad tiek izmantota baterija datora barošanai.

Microsoft (Office) 365 abonements 1 gadam
Datora soma
Biroja programmatūra
Antivīrusu programmatūra
Pele
Austiņas ar mikrofonu Skype lietošanai
Skaļruņi
Ārējais cietais disks
USB zibatmiņa
Papildus specifikācija
Akumulators - akumulatora elementu skaits - 4
Akumulators - Akumulatora ietilpība - 90 Wh
Akumulators - Akumulatoru tehnoloģija - Litija jonu (Li-ion)
Atmiņa - Atmiņas formas faktors - SO-DIMM
Atmiņa - Atmiņas slots - 2x SO-DIMM
Atmiņa - Atmiņas taktātrums - 4800 MHz
Atmiņa - Iekšējā atmiņa - 16 GB
Atmiņa - Iekšējās atmiņas tips - DDR5-SDRAM
Atmiņa - Maksimālā iekšējā atmiņa - 32 GB
Audio - Audio sistēma - Dolby Atmos
Audio - Iebūvēto skaļruņu skaits - 2
Audio - Iebūvēts mikrofons - Jā
Barošana - maiņstrāvas adaptera barošana - 240 W
Barošana - maiņstrāvas adaptera frekvence - 50 - 60 Hz
Barošana - maiņstrāvas adaptera ieejas spriegums - 100 - 240 V
Barošana - maiņstrāvas adaptera izejas spriegums - 20 V
BrandPartCode - 90NR0E85-M00360
category_en - Datori un komponenti > Portatīvie datori
category_lv - Datortehnika > Portatīvie datori
category_ru - Datortehnika > Portatīvie datori
description_lv - Procesora modelis: AMD Ryzen™ 7 7735HS Svars: 2,2 kg Iekšējās atmiņas tips: DDR5-SDRAM Wi-Fi standarti: Wi-Fi 6 (802.11ax) Baterijas tehnoloģija: Wi-Fi 6 (802.11ax) Baterijas tehnoloģija: Litija jonu (Li-Ion) rādīšanas ierīce: Līcij-jonu (Li-Ion) rādīšanas ierīce: Skārienpaliktnis Audio sistēma: Skārienpaliktnis: skārienpaliktnis: Atmiņas slots: 2x SO-DIMM Veidlapas: 2x SO-DIMM Veidlapas tips: Maiņstrāvas adaptera ieejas spriegums: 100 - 240 Maiņstrāvas adaptera frekvence: 50 - 60 Maiņstrāvas adaptera izejas spriegums: 20 Maiņstrāvas adaptera izejas strāva: 12 A Maiņstrāvas adaptera jauda: 240 W Displeja diagonāle: 15,6" Ciparu tastatūra: Procesora ražotājs: Iebūvēts mikrofons: AMD Iebūvēts mikrofons: 1: Optiskā diska tips: Nē Optiskā diska tips: 1: Bluetooth versija: 5.3 Baterijas elementu skaits: 4 Ethernet LAN: Nē Kabeļa bloķēšanas ligzda: Nē Kabeļa bloķēšanas ligzda: Maksimālā iekšējā atmiņa: Nē Maksimālā iekšējā atmiņa: 1: Displeja izšķirtspēja: 32 GB Antenas tips: 2x2 Displeja izšķirtspēja: 2x2 Displeja izšķirtspēja: 1: 1920 x 1080 Platums: 354 mm Dziļums: 251 mm Izstrādājuma krāsa: 1920 x 1080 mm: Iebūvēto skaļruņu skaits: 2 Bluetooth: 2: Bluetooth: Nē Procesora tips: 1: AMD Ryzen™ 7 Ethernet LAN (RJ-45) pieslēgvietu skaits: 1: 1 Atmiņas taktātrums: 4800 MHz Instalētā operētājsistēma: Ryzen Ryzen R258 (1): Windows 11 Home Kopējā atmiņas ietilpība: 512 GB HDMI pieslēgvietu skaits: 1: Uzticamās platformas modulis (TPM): 1: Skārienjūtīgais ekrāns: Nē Skārienjūtīgais ekrāns: HDMI versija: 2.1 SSD interfeiss: PCI Express 4.0 SSD diskdziņa ietilpība: 512 GB
description_lv - Procesora modelis: AMD Ryzen™ 7 7735HS Svars: 2.2 kg Iekšējās atmiņas tips: DDR5-SDRAM Wi-Fi standarti: Wi-Fi 6 (802.11 ax) Akumulatora tehnoloģija: Litija jonu (Li-Ion) Rādītājierīce: skārienpaliktnis Audio sistēma: Dolby Atmos Atmiņas slots: 2x SO-DIMM Formas faktors: atvāžamais Maiņstrāvas adaptera ieejas spriegums: 100 - 240 Maiņstrāvas adaptera frekvence: 50 - 60 Maiņstrāvas adaptera izejas spriegums: 20 Maiņstrāvas adaptera izejas strāva: 12 A Maiņstrāvas adaptera jauda: 240 W Displeja diagonāle: 15.6" Ciparu tastatūra: Nē Procesora ražotājs: AMD Iebūvēts mikrofons: Nē Optiskā diskdziņa tips: Nē Bluetooth versija: 5.3 Akumulatora elementu skaits: 4 Ethernet LAN: Nē Kabeļa bloķēšanas slots: Nē Maksimālā iekšējā atmiņa: 32 GB Antenas tips: 2x2 Displeja izšķirtspēja: 1920 x 1080 Platums: 354 mm Dziļums: 251 mm Produkta krāsa: Pelēka Iebūvēto skaļruņu skaits: 2 Bluetooth: Nē Procesoru saime: AMD Ryzen™ 7 Ethernet LAN (RJ-45) porti: 1 Atmiņas pulksteņa ātrums: 4800 MHz Instalēta operētājsistēma: Windows 11 Home Kopējā atmiņas ietilpība: 512 GB HDMI portu daudzums: 1 Uzticamās platformas modulis (TPM): Nē Skārienekrāns: Nē HDMI versija: 2.1 SSD interfeiss: PCI Express 4.0 SSD ietilpība: 512 GB
description_ru - Procesora modelis: AMD Ryzen™ 7 7735HS Svars: 2,2 kg Iebūvētās atmiņas tips: DDR5-SDRAM Wi-Fi standarti: Wi-Fi 6 (802.11ax) Baterijas tehnoloģija: litija jonu (Li-Ion) Norādes ierīce: Touchpad Audio sistēma: Dolby Atmos Atmiņas slots: 2x SO-DIMM Formas faktors: Clamshell Ieejas maiņstrāvas adaptera spriegums: 100 - 240 Maiņstrāvas adaptera frekvence: Maiņstrāvas adaptera izejas spriegums: 20 Maiņstrāvas adaptera izejas strāva: 12A Maiņstrāvas adaptera jauda: 240W Displeja diagonāle: 15,6" Ciparu tastatūra: Nē Procesora ražotājs: AMD Iebūvēts mikrofons: Nē Optiskā diska tips: Nē Bluetooth versija: 5.3 Bateriju skaits: 4 Ethernet LAN: Nē Kabeļa savienotājs: Nē Maksimālā iekšējā atmiņa: 32 GB Antenas tips: 2x2 Displeja izšķirtspēja: 1920 x 1080 Platums: 354 mm Dziļums: 251 mm Produkta krāsa: pelēka Iebūvēto skaļruņu skaits: 2 Bluetooth: Nē Procesora tips: AMD Ryzen™ 7 Ethernet LAN pieslēgvietas (RJ-45): Atmiņas taktātrums: 4800 MHz Uzstādītā operētājsistēma: Windows 11 Home Kopējā krātuve: 512 GB HDMI pieslēgvietu skaits: 1 Uzticams platformas modulis (TPM): Nē Skārienjūtīgais ekrāns: Nē HDMI versija: 2.1 SSD interfeiss: PCI Express 4.0 SSD ietilpība: 512 GB
Displejs - dabiskais malu attiecība - 16:9
Displejs - Displeja diagonāle - 39,6 cm (15,6")
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 1920 x 1080 pikseļu
Displejs - HD tipa - Full HD
Displejs - Krāsu gamma - 100%
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 144 Hz
Displejs - paneļa tips - IPS
Displejs - Pret atspīdumiem aizsargāts ekrāns - Jā
Displejs - RGB krāsu telpa - sRGB
Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Dizains - formas faktors - Gliemežvāks
Dizains - Krāsas nosaukums - Mecha Gray
Dizains - Produkta krāsa - Pelēks
Dizains - Produkta veids - Portatīvais dators
Dizains - Tirgus pozicionēšana - Spēļu
Drošība - Kabeļa slēdzenes slota tips - Kensington
Drošība - Kabeļa slēdzenes slots - Jā
Drošība - paroles aizsardzība - Jā
Drošība - paroles aizsardzības veids - BIOS, Lietotājs
Drošība - uzticams platformas modulis (TPM) - Jā
EAN - 4711387087572
Eans - 4711387087572
GarantijaInformācija -
Grafika - Diskrēto GPU ražotājs - NVIDIA
Grafika - Diskrētā grafikas karte - Jā
Grafika - Diskrētā grafiskās kartes atmiņa - 8 GB
Grafika - Diskrētās grafikas atmiņas tips - GDDR6
Grafika - Diskrētās grafiskās kartes modelis - NVIDIA GeForce RTX 4060
Grafika - Iebūvēta grafiskā karte - Jā
Grafika - Iebūvētā GPU ražotājs - AMD
Grafika - Iebūvētās grafiskās kartes modelis - AMD Radeon 680M
Grafika - NVIDIA G-SYNC - Jā
gross_weight - 2.24 kg
GTIN - 4711387087572
Jauda - maiņstrāvas adaptera izejas strāva - 12 A
Kamera - Priekšējā HD tipa kamera - HD
Kamera - Priekšējā kamera - Jā
Kategorija - Portatīvie datori
Kategorija - Saknes/nepciešamie datori | Tabletes/nepciešamie datori
LongDesc - Mehanizētā izturība. Gatavs jebkam Windows 11 spēļu spēlēšanai, ko nodrošina līdz pat AMD Ryzen™ 9 7940HS procesorsUzSARGOJI UN DZĪVOJIUzSlēgt līdz pat NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 klēpjdatora GPU, NVIDIA Advanced Optimus un DLSS 3 atbalsts. Uzturiet savu vēsumu ar 84 lāpstiņu Arc Flow Fans™ ventilatoriem, 4 izplūdes atverēm un līdz pat 5 siltuma caurulēmIemūžiniet sevi jaunākajās spēlēs ar līdz pat QHD 165 Hz paneli ar G-SYNC atbalstu un plānākiem rāmjiem, kas nodrošina iespaidīgu 80% ekrāna un korpusa attiecībuPILNA UPGRADEABILITĀTEIzbaudiet jaunās paaudzes aparatūras atbalstu ar USB 4.0, līdz 2 TB PCIe Gen 4x4 atmiņas un DDR5 4800 MHz RAM. Visi RAM un atmiņas slots ir pilnībā pieejamiPIEEJAMSLielā 90Wh baterija un USB-C strāvas padeve nodrošina šī elegantā dizaina, taču MIL-STD-810H standartam atbilstošā datora darbību, spēļu mašīnaKRISTĀLI TĪRA KOMUNIKĀCIJADolby Atmos atbalsts nozīmē, ka jūs gūsiet maksimālu baudījumu no filmām un spēlēm, un divvirzienu AI trokšņu slāpēšanas tehnoloģija nodrošina skaidru komunikāciju visām pusēmPILNĪGI JAUNS DIZAINSŠasija ir pārveidota 2023. gadam, tagad 4.5% mazāks nekā iepriekšējais dizains. Katram no abiem krāsu variantiem ir atšķirīga logotipa atrašanās vieta - Jaeger Gray izdevumam ir liels lāzerskulptēts dizains, bet Mecha Gray izdevumā uz vāka redzams reljefs logotips. Četru virzienu indikatori ir redzami pat tad, kad gliemežvāks ir aizvērts, un skārienpadam stūrī ir mehu iedvesmots TUF logotips.Pasaule jūsu pirkstiemSaņemiet galddatora tipa tastatūru, kas optimizēta spēlēm. Viendabīgs Mini LED RGB aizmugurgaismojums ļauj spilgti izpaust savu unikālo stilu, savukārt izcelti WASD akcenti sniedz vizuālu saīsniņu taustiņu kustības komandām, turklāt atsevišķi modeļi piedāvā jaunu kūpinātu izskatu. Overstroke tehnoloģija katrā taustiņa nospiešanā iedarbina augstākus taustiņus, lai nodrošinātu ātrāku reakciju un kontroli bez piepūles. Kā jau tas ir TUF raksturīgi, katrs taustiņš ir pietiekami izturīgs, lai izturētu vairāk nekā 20 miljonus nospiedumu, nodrošinot izcilu ilgtermiņa uzticamību un precizitāti.Gatavs jebkamIeejiet uzreiz darbībā ar TUF Gaming A15. Ar operētājsistēmu Windows 11, kas darbojas jau no komplektācijas kārbas, līdz pat AMD Ryzen™ 9 7940HS procesoru un līdz pat 32 GB pārsteidzoši ātras 4800 MHz DDR5 RAM, jūsu straumēšana un daudzuzdevumu veikšana tiks apstrādāta bez grūtībām. Izmantojiet līdz pat NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 klēpjdatora GPU pilnu spēļu veiktspēju ar īpašu MUX slēdzi. Kad jūsu spēļu bibliotēka kļūst pilna, tukšais M.2 NVMe SSD slots ļauj viegli atjaunināt atmiņas ietilpību.*Sastāvdaļas konfigurācija ir 1 x PCIe Gen 4x4 SSDApmPLIFY YOUR EXPERIENCEUzņemieties vadību ar līdz pat AMD Ryzen™ 9 7940HS procesoru. Ar visaptverošu dzesēšanu pastiprināts procesors nodrošina izcilu veiktspēju spēlēs un daudzuzdevumu darbībā. Šis procesors ir veidots, izmantojot jauno Zen 4 arhitektūru, izmantojot modernāko 4 nm procesu, un tam ir pietiekami daudz jaudas mūsdienu spēlēm un lietojumprogrammām.RĪCĪGA GRAFIKAVeicina NVIDIA DLSS 3, īpaši efektīvs Ada Lovelace arch un Max-Q tehnoloģijas. Aprīkots līdz pat NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 klēpjdatora GPU ar maksimālo TGP 140 W, kas droši nodrošina augstu kadru uzņemšanas ātrumu daudzās mūsdienu spēlēs pat 1440p izšķirtspējā.GeForce RTX 40 sērijas klēpjdatoriBezgalīgi ātri spēlētājiem un radošo darbu veicējiemNVIDIA® ADVANCED OPTIMUSS NVIDIA® Advanced Optimus, klēpjdators var automātiski novirzīt kadrus no diskrētā GPU tieši uz displeju, izmantojot MUX slēdzi, apejot integrēto grafiku. Šī maršrutēšana uzlabo veiktspēju par 5-10%, salīdzinot ar datoriem bez MUX slēdža, nodrošinot absolūti labāko spēļu pieredzi - un tas viss bez nepieciešamības pieskarties vienai pogai. Šī automātiskā pārslēgšanās arī saglabā jūsu datora akumulatora darbības laiku, jo tas var dinamiski pārslēgties starp jaudīgo diskrēto GPU un mazāk jaudīgo integrēto GPU. Neatkarīgi no tā, ko jūs darāt, jūsu dators pārslēgsies uz visoptimālāko režīmu, jums pat nešķirot pirkstu.PIELĀDĒJUMSKONKURENTAMPie liela kodolu skaita procesori pilnā slodzē rada vairāk siltuma. TUF Gaming A15 ir aprīkots, lai apstrādātu jaudīgo procesoru ar 84 lāpstiņu Arc Flow Fans™ ventilatoru pāri. Mūsu jaunais mainīga biezuma dizains sniedz divkāršu priekšrocību - palielina spiedienu un vienlaikus samazina turbulenci, uzlabojot dzesēšanas veiktspēju bez papildu trokšņa. Apvienojumā ar līdz pat četrām izplūdes atverēm un piecām speciālām siltumcaurulītēm 2023 TUF Gaming A15 saglabā vēsumu pat visprasīgākajās spēlēs.NEKAD NEPAZŪTĪT MOMENTUSpēlējiet līdzi profesionāļiem, pateicoties QHD 165 Hz displejam. G-SYNC sinhronizē displeja atsvaidzināšanas frekvenci ar GPU izejas jaudu, lai samazinātu kavēšanos, samazinātu aizķeršanos un novērstu vizuālo asarošanu, nodrošinot īpaši vienmērīgu un reālistisku spēlēšanu. QHD panelis 100 % atbilst DCI-P3 krāsu telpai, atveidojot krāsas tieši tā, kā to iecerējis autors. Ievietots iespaidīgā 80% ekrāna un ķermeņa rāmja platumā, video un spēles ir vēl aizraujošākas, nezaudējot pārnēsājamību.Uzlādējams90Wh akumulators apvienojumā ar līdz pat energoefektīvu AMD Ryzen™ 9 7940HS procesoru nodrošina pietiekamu izturību daudzu stundu tīmekļa pārlūkošanai un video atskaņošanai, turklāt ātrās uzlādes tehnoloģija ļauj atjaunot ierīces 50% uzlādi tikai 30 minūtēs.*Baterijas darbības laiks var atšķirties atkarībā no sistēmas konfigurācijas.Dzirdēt visuDivi skaļruņi, kas darbojas ar Dolby Atmos, nodrošina augstas precizitātes skaņas ainu. Hi-Res Audio nodrošina mūzikas atskaņošanu austiņās tā, kā to iecerējis mākslinieks. Divvirzienu AI trokšņu slāpēšanas funkcija nodrošina, ka ienākošā un izejošā saziņa ir brīva no fona trokšņiem, ļaujot jums koncentrēties uz darbību.MILITĀRĀS GRĀMATAS TIESALai nopelnītu TUF Gaming nosaukumu, šiem klēpjdatoriem ir veiksmīgi jāiztur stingra MIL-STD-810H* testu baterija. Lai nodrošinātu uzticamību, testējamās ierīces tiek pakļautas kritieniem, vibrācijai, mitrumam un ekstrēmām temperatūrām. A15 ir uzticams pat visnelabvēlīgākajos apstākļos, un tas ir vairāk nekā spējīgs izturēt ikdienas nejaušus triecienus un triecienus.UPLATINĀJUMSKOMUNIKĀCIJAS CENTRSXBOX GAME PASS ULTIMATEZa vienu zemu ikmēneša cenu kopā ar draugiem datorā, konsoles ierīcē, telefonā vai planšetdatorā spēlē vairāk nekā 100 augstas kvalitātes spēles.* Tā kā spēles tiek pievienotas nepārtraukti, vienmēr ir ko jaunu spēlēt.* Piemēro noteikumus un izņēmumus. Spēļu katalogs mainās atkarībā no laika, reģiona un ierīces. Sīkāku informāciju skatiet xbox.com/gamepassun https://www.ea.com/eaplay/terms. Xbox Cloud Gaming: Tiek piemēroti straumēšanas ierobežojumi. Nepieciešams saderīgs kontrolieris (nopērkams atsevišķi), atbalstīta ierīce un Xbox Game Pass lietotne; skatīt sistēmas prasības. Sistēmas prasības atšķiras atkarībā no spēles; veiktspēja palielinās līdz ar augstākas klases sistēmām.* EA logotips un Battlefield ir Electronic Arts Inc. preču zīmes © FIFA ir FIFA autortiesības un/vai preču zīme. Visas tiesības aizsargātas. Ražots saskaņā ar Electronic Arts Inc. licenci. STAR WARS © & TM 2019 LucasfilmLtd. Visas tiesības aizsargātas.Armoury Crate programmatūra apvieno sistēmas un apgaismojuma vadību vienā, viegli lietojamā utilītā. Tās plašās pielāgošanas opcijas ļauj personalizēt estētiskos efektus, precizēt spēļu profilus un pielāgot audio iestatījumus atbilstoši savām vēlmēm. Izmantojot scenāriju profilus, varat definēt un pielāgot preferences, kas automātiski pielāgo veiktspēju un citas opcijas, kad palaižat savas iecienītākās programmas un spēles. Ar Armoury Crate jūs pilnībā pārņemat kontroli pār savu pieredzi.BUNDLE UPTuf Gaming A15 ir komplektā ar atbilstošiem piederumiem, kas ir veidoti, domājot par izturību. TUF Gaming M3 Gen II pele ir ideāli piemērota A15 klēpjdatoram. Tā ir izturīga un ergonomiska, tai ir sešas programmējamas pogas, zemas berzes kājas un pat pielāgojami gaismas efekti.>EKSKLUZĪVU ATKLĀŠANAS PIEREDZET TUF Gaming A15 komplektācijā ir arī unikāla AR pieredze. Pēc QR koda skenēšanas ar viedtālruni aktivizēsies AR filtrs, lai atklātu mini TUF mehu, kas ir tieši no apokaliptiskajiem tuksnešiem. Mehu var vadīt lietotājs, tāpēc dodieties pilota krēslā.*Visas komplektā iekļautās perifērijas ierīces var tikt mainītas bez iepriekšēja brīdinājuma. Lūdzu, noskaidrojiet precīzus piedāvājumus pie vietējiem pārdevējiem.
LongProductName - AMD Ryzen 7 7735HS (16MB kešatmiņa, 3,2 GHz), 16 GB DDR5-SDRAM, 512 GB SSD, 39,6 cm (15,6") Full HD 1920 x 1080 IPS, AMD Radeon 680M, NVIDIA GeForce RTX 4060 (8 GB GDDR6), LAN, WLAN, Webcam, Windows 11 Home 64 bitu
LongSummaryDescription - ASUS TUF Gaming A15 FA507NV-LP023W. Produkta tips: Veidlapju tips: klēpjdators, formas faktors: Veidpuse: Clamshell. Procesoru saime: AMD Ryzen™ 7, Procesora modelis: Procesora tips: AMD Ryzen™ 7: 7735HS, Procesora frekvence: 3,2 GHz. Displeja diagonāle: 39,6 cm (15,6"), HD tips: Displeja izšķirtspēja: Full HD, Displeja izšķirtspēja: 1920 x 1080 pikseļi. Iekšējā atmiņa: 16 GB, Iekšējās atmiņas tips: DDR5-SDRAM. Kopējā atmiņas ietilpība: 512 GB, datu nesējs: SSD. Iebūvētās grafiskās kartes modelis: AMD Radeon 680M. Instalētā operētājsistēma: Windows 11 Home. Izstrādājuma krāsa: Krāsa: pelēka
Modelis - TUF Gaming A15
Nosaukums - ASUS TUF Gaming A15 FA507NV-LP023W Klēpjdators 39,6 cm (15,6") Full HD AMD Ryzen™ 7 7735HS 16 GB DDR5-SDRAM 512 GB SSD NVIDIA GeForce RTX 4060 Wi-Fi 6 (802.11ax) Windows 11 Home Grey
Nosaukums - ASUS TUF Gaming A15 FA507NV-LP023W Ryzen 7-7735HS | 15,6"-144Hz | 16GB | 512GB | GP36 | W11H | RTX 4060
Nosaukums - ASUS TUF Gaming A15 FA507NV-LP023W Ryzen 7-7735HS | 15,6"-144Hz | 16GB | 512GB | W11H | RTX 4060
Pieslēgvietas un saskarnes - Ethernet LAN (RJ-45) pieslēgvietas - 1
Procesors - Procesora frekvence - 3.2 GHz
Procesors - Procesora kešatmiņa - 16 MB
Procesors - Procesora krāsas - 8
Procesors - Procesora modelis - 7735HS
Procesors - procesora paaugstināšanas frekvence - 4.75 GHz
Procesors - Procesora ražotājs - AMD
Procesors - procesoru saime - AMD Ryzen™ 7
ProducerCode - 90NR0E85-M00360
Produkta nosaukums - FA507NV-LP023W
Programmatūra - instalētā operētājsistēma - Windows 11 Home
Programmatūra - Operētājsistēmas arhitektūra - 64 bitu
Ražotājs - ASUS
Ražotājs - Asus
Savienojamie porti un saskarnes - USB4 Gen 2x2 pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamība - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) A tipa pieslēgvietu skaits - 2
Savienojamība - USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) tipa C daudzskaitlīgi porti - 1
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 2.1
Savienojamības porti un saskarnes - Kombinētā austiņu/mikrofona pieslēgvieta - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB Power Delivery - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB Type-C DisplayPort Alternatīvais režīms - Jā
ShortDescription - AMD Ryzen 7-7735HS|LCD:15,6"FHDIPS|RTX40608GB(TGP140W)|R:16GB|S:512GB|W11H
ShortDescription - AMD Ryzen 7-7735HS|LCD:15,6"FHDIPS|RTX40608GB(TGP140W)|RAM:16GB|SSD:512GB|W11H
ShortSummaryDescription - ASUS TUF Gaming A15 FA507NV-LP023W, AMD Ryzen™ 7, 3,2 GHz, 39,6 cm (15,6"), 1920 x 1080 pikseļu, 16 GB, 512 GB
svars - 2.2 kg
Svars un izmēri - Augstums (aizmugurē) - 2.49 cm
Svars un izmēri - Augstums (priekšpusē) - 2.24 cm
Svars un izmēri - Dziļums - 251 mm
Svars un izmēri - Platums - 354 mm
Svars un izmēri - Svars - 2.2 kg
Tastatūra - ciparu tastatūra - Jā
Tastatūra - Rādītājierīce - Skārienpaliktnis
Tastatūra - Tastatūras aizmugures apgaismojuma krāsa - RGB
Tastatūra - Tastatūras aizmugures apgaismojuma zona - 1 zonas RGB
Tastatūra - Tastatūras aizmugurējais apgaismojums - Jā
title_lv - ASUS TUF Gaming A15 Portatīvais Dators Ryzen 7-7735HS / 15.6" / 16GB / 512GB / Windows 11 Home
title_lv - ASUS TUF TUF Gaming A15 klēpjdators Ryzen 7-7735HS / 15,6" / 16GB / 512GB / Windows 11 Home
title_ru - ASUS TUF TUF Gaming A15 klēpjdators Ryzen 7-7735HS / 15,6" / 16GB / 512GB / Windows 11 Home
Tīkls - Antenas tips - 2x2
Tīkls - Bluetooth - Jā
Tīkls - Bluetooth versija - 5.3
Tīkls - Ethernet LAN - Jā
Tīkls - Mobilā tīkla savienojums - Nē
Tīkls - Top Wi-Fi standarts - Wi-Fi 6 (802.11ax)
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 6 (802.11ax)
URL - https://www.asus.com/laptops/for-gaming/tuf-gaming/asus-tuf-gaming-a15-2023/
Uzglabāšana - kopējā SSD diskdziņu ietilpība - 512 GB
Uzglabāšana - kopējā uzglabāšanas ietilpība - 512 GB
Uzglabāšana - NVMe - Jā
Uzglabāšana - Optiskā diska tips - Nē
Uzglabāšana - SSD formāts - M.2
Uzglabāšana - SSD ietilpība - 512 GB
Uzglabāšana - SSD saskarne - PCI Express 4.0
Uzglabāšana - Uzglabāšanas līdzekļi - SSD
Uzglabāšana - Uzstādīto SSD disku skaits - 1
Zīmols - ASUS
Battery - Number of battery cells - 4
Battery - Battery capacity - 90 Wh
Battery - Battery technology - Lithium-Ion (Li-Ion)
Memory - Memory form factor - SO-DIMM
Memory - Memory slots - 2x SO-DIMM
Memory - Memory clock speed - 4800 MHz
Memory - Internal memory - 16 GB
Memory - Internal memory type - DDR5-SDRAM
Memory - Maximum internal memory - 32 GB
Audio - Audio system - Dolby Atmos
Audio - Number of built-in speakers - 2
Audio - Built-in microphone - Yes
Power - AC adapter power - 240 W
Power - AC adapter frequency - 50 - 60 Hz
Power - AC adapter input voltage - 100 - 240 V
Power - AC adapter output voltage - 20 V
BrandPartCode - 90NR0E85-M00360
category_en - Computers & Components > Laptops
category_lv - Datortehnika > Portatīvie datori
category_ru - Datortehnika > Portatīvie datori
description_en - Processor model: AMD Ryzen™ 7 7735HS
Weight: 2.2 kg
Internal memory type: DDR5-SDRAM
Wi-Fi standards: Wi-Fi 6 (802.11ax)
Battery technology: Lithium-Ion (Li-Ion)
Pointing device: Touchpad
Audio system: Dolby Atmos
Memory slots: 2x SO-DIMM
Form factor: Clamshell
AC adapter input voltage: 100 - 240
AC adapter frequency: 50 - 60
AC adapter output voltage: 20
AC adapter output current: 12 A
AC adapter power: 240 W
Display diagonal: 15.6"
Numeric keypad: No
Processor manufacturer: AMD
Built-in microphone: No
Optical drive type: No
Bluetooth version: 5.3
Number of battery cells: 4
Ethernet LAN: No
Cable lock slot: No
Maximum internal memory: 32 GB
Antenna type: 2x2
Display resolution: 1920 x 1080
Width: 354 mm
Depth: 251 mm
Product colour: Grey
Number of built-in speakers: 2
Bluetooth: No
Processor family: AMD Ryzen™ 7
Ethernet LAN (RJ-45) ports: 1
Memory clock speed: 4800 MHz
Operating system installed: Windows 11 Home
Total storage capacity: 512 GB
HDMI ports quantity: 1
Trusted Platform Module (TPM): No
Touchscreen: No
HDMI version: 2.1
SSD interface: PCI Express 4.0
SSD capacity: 512 GB
description_lv - Procesora modelis: AMD Ryzen™ 7 7735HS
Svars: 2.2 kg
Iekšējās atmiņas tips: DDR5-SDRAM
Wi-Fi standarti: Wi-Fi 6 (802.11 ax)
Akumulatora tehnoloģija: Litija jonu (Li-Ion)
Rādītājierīce: skārienpaliktnis
Audio sistēma: Dolby Atmos
Atmiņas slots: 2x SO-DIMM
Formas faktors: atvāžamais
Maiņstrāvas adaptera ieejas spriegums: 100 - 240
Maiņstrāvas adaptera frekvence: 50 - 60
Maiņstrāvas adaptera izejas spriegums: 20
Maiņstrāvas adaptera izejas strāva: 12 A
Maiņstrāvas adaptera jauda: 240 W
Displeja diagonāle: 15.6"
Ciparu tastatūra: Nē
Procesora ražotājs: AMD
Iebūvēts mikrofons: Nē
Optiskā diskdziņa tips: Nē
Bluetooth versija: 5.3
Akumulatora elementu skaits: 4
Ethernet LAN: Nē
Kabeļa bloķēšanas slots: Nē
Maksimālā iekšējā atmiņa: 32 GB
Antenas tips: 2x2
Displeja izšķirtspēja: 1920 x 1080
Platums: 354 mm
Dziļums: 251 mm
Produkta krāsa: Pelēka
Iebūvēto skaļruņu skaits: 2
Bluetooth: Nē
Procesoru saime: AMD Ryzen™ 7
Ethernet LAN (RJ-45) porti: 1
Atmiņas pulksteņa ātrums: 4800 MHz
Instalēta operētājsistēma: Windows 11 Home
Kopējā atmiņas ietilpība: 512 GB
HDMI portu daudzums: 1
Uzticamās platformas modulis (TPM): Nē
Skārienekrāns: Nē
HDMI versija: 2.1
SSD interfeiss: PCI Express 4.0
SSD ietilpība: 512 GB
description_ru - Модель процессора: AMD Ryzen™ 7 7735HS
Вес: 2,2 кг
Тип встроенной памяти: DDR5-SDRAM
Стандарты Wi-Fi: Wi-Fi 6 (802.11ax)
Технология батареи: литий-ионная (Li-Ion)
Указывающее устройство: Сенсорная панель
Аудиосистема: Dolby Atmos
Слоты памяти: 2x SO-DIMM
Форм-фактор: Раскладушка
Входное напряжение адаптера переменного тока: 100 - 240
Частота адаптера переменного тока: 50 - 60
Выходное напряжение адаптера переменного тока: 20
Выходной ток адаптера переменного тока: 12 А
Мощность адаптера переменного тока: 240 Вт
Диагональ дисплея: 15,6"
Цифровая клавиатура: Нет
Производитель процессора: AMD
Встроенный микрофон: Нет
Тип оптического привода: Нет
Версия Bluetooth: 5.3
Количество элементов питания: 4
Локальная сеть Ethernet: Нет
Разъем для подключения кабеля: Нет
Максимальный объем встроенной памяти: 32 ГБ
Тип антенны: 2x2
Разрешение дисплея: 1920 x 1080
Ширина: 354 мм
Глубина: 251 мм
Цвет изделия: серый
Количество встроенных динамиков: 2
Bluetooth: Нет
Семейство процессоров: AMD Ryzen™ 7
Портов Ethernet LAN (RJ-45): 1
Тактовая частота памяти: 4800 МГц
Установленная операционная система: Windows 11 Home
Общий объем хранилища: 512 ГБ
Количество портов HDMI: 1
Доверенный платформенный модуль (TPM): Нет
Сенсорный экран: Нет
Версия HDMI: 2.1
Интерфейс SSD: PCI Express 4.0
Объем SSD: 512 ГБ
Display - Native aspect ratio - 16:9
Display - Display diagonal - 39.6 cm (15.6")
Display - Display resolution - 1920 x 1080 pixels
Display - HD type - Full HD
Display - Colour gamut - 100%
Display - Maximum refresh rate - 144 Hz
Display - Panel type - IPS
Display - Anti-glare screen - Yes
Display - RGB colour space - sRGB
Display - Touchscreen - No
Design - Form factor - Clamshell
Design - Colour name - Mecha Gray
Design - Product colour - Grey
Design - Product type - Laptop
Design - Market positioning - Gaming
Security - Cable lock slot type - Kensington
Security - Cable lock slot - Yes
Security - Password protection - Yes
Security - Password protection type - BIOS, User
Security - Trusted Platform Module (TPM) - Yes
EAN - 4711387087572
Eans - 4711387087572
WarrantyInfo -
Graphics - Discrete GPU manufacturer - NVIDIA
Graphics - Discrete graphics card - Yes
Graphics - Discrete graphics card memory - 8 GB
Graphics - Discrete graphics memory type - GDDR6
Graphics - Discrete graphics card model - NVIDIA GeForce RTX 4060
Graphics - On-board graphics card - Yes
Graphics - On-board GPU manufacturer - AMD
Graphics - On-board graphics card model - AMD Radeon 680M
Graphics - NVIDIA G-SYNC - Yes
gross_weight - 2.24 kg
GTIN - 4711387087572
Power - AC adapter output current - 12 A
Camera - Front camera HD type - HD
Camera - Front camera - Yes
Category - Laptops
Category - Root/Laptops | Tablets/Laptops
LongDesc - Mechanized endurance. Battlefield brilliance.READY FOR ANYTHING Windows 11 gaming powered by up to AMD Ryzen™ 9 7940HS processorGEAR UP AND GAMEUp to an NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 Laptop GPU, support for NVIDIA Advanced Optimus and DLSS 3. Keep your cool with 84-blade Arc Flow Fans™, 4 exhaust vents, and up to 5 heatpipesIMMERSE YOURSELFImmerse yourself in the latest games with up to a QHD 165Hz panel with G-SYNC support, and slimmer bezels that provide an impressive 80% screen-to-body ratioFULL UPGRADEABILITYEnjoy next generation hardware support with USB 4.0, up to 2TB PCIe Gen 4x4 storage, and DDR5 4800MHz RAM. All RAM and storage slots are fully accessibleSTAYING POWERA large 90Wh battery and USB-C power delivery power this sleekly designed, yet MIL-STD-810H standard compliant, gaming machineCRYSTAL CLEAR COMMSDolby Atmos support means you get the most out of your movies and games, and Two-Way AI Noise Cancelation technology ensure clear comms for all partiesBRAND NEW DESIGNThe chassis has been redesigned for 2023, now 4.5% smaller than the previous design. The two color options each have a different logo location, with the Jaeger Gray edition featuring a large laser-sculpted design, and the Mecha Gray edition showing off an embossed logo on the lid. The four-way indicators can be seen even while the clamshell is closed, and the touchpad features a mech-inspired TUF logo in the corner.THE WORLD AT YOUR FINGERTIPSArm yourself with a desktop-style keyboard optimized for gaming. Uniform Mini LED RGB backlighting lets you brilliantly express your own unique style, while highlighted WASD accents give you a visual shortcut to key movement commands, with select models offering a new smoked look. Overstroke technology triggers higher in each keystroke for faster responsiveness and effortless control. In true TUF form, each key is durable enough to withstand over 20 million presses for superb long-term reliability and precision.READY FOR ANYTHINGJump right into the action with the TUF Gaming A15. Running Windows 11 out of the box with up to an AMD Ryzen™ 9 7940HS processor and up to 32GB of blisteringly fast 4800MHz DDR5 RAM, your streaming and multitasking are handled with ease. Leverage the full gaming performance of up to an NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 Laptop GPU with a dedicated MUX Switch. When your game library gets full, an empty M.2 NVMe SSD slot makes upgrading storage capacity a breeze.*Stock configuration is 1 x PCIe Gen 4x4 SSDAMPLIFY YOUR EXPERIENCETake charge with up to an AMD Ryzen™ 9 7940HS processor. Bolstered by comprehensive cooling, the CPU delivering excellent gaming and multitasking performance. Built on the new Zen 4 architecture using the cutting-edge 4nm process, this CPU has plenty of power for today’s games and applications.RIVETING GRAPHICSPowered by NVIDIA DLSS 3, ultra-efficient Ada Lovelace arch, and Max-Q Technologies. Featuring up to the NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 Laptop GPU with a max TGP of 140W, reliably delivering high frame rates in plenty of modern games even at 1440p.GeForce RTX 40 Series LaptopsBeyond Fast for Gamers and CreatorsNVIDIA® ADVANCED OPTIMUSWith NVIDIA® Advanced Optimus, the laptop can automatically route frames from the discrete GPU directly to the display using a MUX switch, bypassing the integrated graphics. This pathing improves performance 5-10% compared to machines without a MUX Switch, making sure you get the absolute best gaming experience—all without needing touch a single button. This automatic switching also preserves your machine's battery life, as it can dynamically transition between the high power discrete GPU and the lower power integrated GPU. No matter what you’re doing, your machine will switch to the most optimized mode without you having to lift a finger.BLOW AWAYTHE COMPETITIONHigh core count CPUs create more heat when at full load. The TUF Gaming A15 is equipped to handle its high-power CPU with a pair of 84-blade Arc Flow Fans™. Our new variable thickness design has the dual benefit of increasing pressure while reducing turbulence, improving cooling performance without extra noise. When paired with up to four exhaust vents and five dedicated heatpipes, the 2023 TUF Gaming A15 keeps its cool in even the most demanding games.NEVER MISS A MOMENTKeep up with the pros thanks to a QHD 165Hz display. G-SYNC synchronizes the display's refresh rate with the GPU's output to reduce lag, minimize stuttering, and eliminate visual tearing for ultra-smooth and lifelike gameplay. The QHD panel hits 100% of the DCI-P3 color space, reproducing colors exactly as the creator intended. Packed into an impressive 80% screen-to-body frame, videos and games are more immersive without sacrificing portability.TAKE CHARGEA 90Wh battery paired with up to a power-efficient AMD Ryzen™ 9 7940HS processor provides ample endurance for hours of web browsing and video playback, with fast charging technology returning the machine to 50% charge in just 30 minutes.*Battery life may vary based on system configuration.HEAR IT ALLTwo speakers powered by Dolby Atmos ensure a high-fidelity soundstage. Hi-Res Audio delivers music the way the artist intended over headphones. Two-way AI Noise Cancelation keeps incoming and outgoing communications clear of background noise, letting you focus on the action.MILITARY GRADE TOUGHNESSIn order to earn the TUF Gaming name, these laptops must successfully survive a rigorous battery of MIL-STD-810H* tests. Test devices are exposed to drops, vibration, humidity, and extreme temperatures to ensure reliability. Dependable even in the harshest conditions, the A15 is more than capable of withstanding the accidental bumps and knocks of everyday life.THE ULTIMATECOMMAND CENTERXBOX GAME PASS ULTIMATEPlay over 100 high-quality games with friends on your PC, console, phone or tablet for one low monthly price.* With games added all the time, there's always something new to play.* Terms and exclusions apply. Game catalog varies over time, by region, and by device. See xbox.com/gamepassand https://www.ea.com/eaplay/terms, for details. Xbox Cloud Gaming: Streaming limits apply. Requires compatible controller (soldseparately), supported device and Xbox Game Pass app; see system requirements. System requirements vary by game; performance scales with higher-end systems.* The EA logo and Battlefield are trademarks of Electronic Arts Inc. © FIFA is a copyright and/or trademark of FIFA. All rightsreserved. Manufactured under license by Electronic Arts Inc. STAR WARS © & TM 2019 LucasfilmLtd. All rights reserved.Armoury Crate software unifies system and lighting controls under a single, easy-to-use utility. Its extensive customization options let you personalize aesthetic effects, fine-tune game profiles, and adjust audio settings to fit your preferences. With Scenario Profiles, you can define and custom preferences that automatically adjust performance and other options when you launch your favorite apps and games. With Armoury Crate, you take complete control of your experience.BUNDLE UPThe TUF Gaming A15 is bundled with matching accessories, all built with durability in mind. The TUF Gaming M3 Gen II mouse is the perfect match for the A15 laptop. Durable and ergonomic, it features six programmable buttons, low-friction feet, and even has customizable lighting effects.EXCLUSIVE UNBOXING EXPERIENCEThe TUF Gaming A15 also has a unique AR experience bundled with the box. After scanning a QR code with your smartphone, the AR filter will activate to reveal a mini TUF mech, direct from the apocalyptic wastelands. The mech is user controllable, so go get in the pilot seat.*All bundled peripherals are subject to change without notice. Please check with local vendors for exact offers.
LongProductName - AMD Ryzen 7 7735HS (16MB Cache, 3.2GHz), 16GB DDR5-SDRAM, 512GB SSD, 39.6 cm (15.6") Full HD 1920 x 1080 IPS, AMD Radeon 680M, NVIDIA GeForce RTX 4060 (8GB GDDR6), LAN, WLAN, Webcam, Windows 11 Home 64-bit
LongSummaryDescription - ASUS TUF Gaming A15 FA507NV-LP023W. Product type: Laptop, Form factor: Clamshell. Processor family: AMD Ryzen™ 7, Processor model: 7735HS, Processor frequency: 3.2 GHz. Display diagonal: 39.6 cm (15.6"), HD type: Full HD, Display resolution: 1920 x 1080 pixels. Internal memory: 16 GB, Internal memory type: DDR5-SDRAM. Total storage capacity: 512 GB, Storage media: SSD. On-board graphics card model: AMD Radeon 680M. Operating system installed: Windows 11 Home. Product colour: Grey
Model - TUF Gaming A15
Title - ASUS TUF Gaming A15 FA507NV-LP023W Laptop 39.6 cm (15.6") Full HD AMD Ryzen™ 7 7735HS 16 GB DDR5-SDRAM 512 GB SSD NVIDIA GeForce RTX 4060 Wi-Fi 6 (802.11ax) Windows 11 Home Grey
Name - ASUS TUF Gaming A15 FA507NV-LP023W Ryzen 7-7735HS | 15,6"-144Hz | 16GB | 512GB | GP36 | W11H | RTX 4060
Name - ASUS TUF Gaming A15 FA507NV-LP023W Ryzen 7-7735HS | 15,6"-144Hz | 16GB | 512GB | W11H | RTX 4060
Ports & interfaces - Ethernet LAN (RJ-45) ports - 1
Processor - Processor frequency - 3.2 GHz
Processor - Processor cache - 16 MB
Processor - Processor cores - 8
Processor - Processor model - 7735HS
Processor - Processor boost frequency - 4.75 GHz
Processor - Processor manufacturer - AMD
Processor - Processor family - AMD Ryzen™ 7
ProducerCode - 90NR0E85-M00360
ProductName - FA507NV-LP023W
Software - Operating system installed - Windows 11 Home
Software - Operating system architecture - 64-bit
Producer - ASUS
Producer - Asus
Ports & interfaces - USB4 Gen 2x2 ports quantity - 1
Ports & interfaces - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A ports quantity - 2
Ports & interfaces - USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) Type-C ports quantity - 1
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces - HDMI version - 2.1
Ports & interfaces - Combo headphone/mic port - Yes
Ports & interfaces - USB Power Delivery - Yes
Ports & interfaces - USB Type-C DisplayPort Alternate Mode - Yes
ShortDescription - AMD Ryzen 7-7735HS|LCD:15,6"FHDIPS|RTX40608GB(TGP140W)|R:16GB|S:512GB|W11H
ShortDescription - AMD Ryzen 7-7735HS|LCD:15,6"FHDIPS|RTX40608GB(TGP140W)|RAM:16GB|SSD:512GB|W11H
ShortSummaryDescription - ASUS TUF Gaming A15 FA507NV-LP023W, AMD Ryzen™ 7, 3.2 GHz, 39.6 cm (15.6"), 1920 x 1080 pixels, 16 GB, 512 GB
weight - 2.2 kg
Weight & dimensions - Height (rear) - 2.49 cm
Weight & dimensions - Height (front) - 2.24 cm
Weight & dimensions - Depth - 251 mm
Weight & dimensions - Width - 354 mm
Weight & dimensions - Weight - 2.2 kg
Keyboard - Numeric keypad - Yes
Keyboard - Pointing device - Touchpad
Keyboard - Keyboard backlit colour - RGB
Keyboard - Keyboard backlit zone - 1-zone RGB
Keyboard - Keyboard backlit - Yes
title_lv - ASUS TUF Gaming A15 Portatīvais Dators Ryzen 7-7735HS / 15.6" / 16GB / 512GB / Windows 11 Home
title_en - ASUS TUF Gaming A15 Laptop Ryzen 7-7735HS / 15.6" / 16GB / 512GB / Windows 11 Home
title_ru - ASUS TUF Gaming A15 Ноутбук Ryzen 7-7735HS / 15.6" / 16GB / 512GB / Windows 11 Home
Network - Antenna type - 2x2
Network - Bluetooth - Yes
Network - Bluetooth version - 5.3
Network - Ethernet LAN - Yes
Network - Mobile network connection - No
Network - Top Wi-Fi standard - Wi-Fi 6 (802.11ax)
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 6 (802.11ax)
URL - https://www.asus.com/laptops/for-gaming/tuf-gaming/asus-tuf-gaming-a15-2023/
Storage - Total SSDs capacity - 512 GB
Storage - Total storage capacity - 512 GB
Storage - NVMe - Yes
Storage - Optical drive type - No
Storage - SSD form factor - M.2
Storage - SSD capacity - 512 GB
Storage - SSD interface - PCI Express 4.0
Storage - Storage media - SSD
Storage - Number of SSDs installed - 1
Brand - ASUS
1 290,27 €
Asus TUF Gaming A15 FA507NV-LP023W Mecha Gray, 15.6" FHD IPS 144Hz, Ryzen 7 7735HS, 16GB, 512GB SSD, GeForce RTX 4060 8GB (DLSS 3), Windows 11 Home
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas