Amazon Fire Max 11 64GB (2023), grey

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 985764 Preces kods: B0B2SBZVVD
Noliktavā 2 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
288,79 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 14.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 14.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 10.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Operatīvā atmiņa (RAM): 4GB
  • Operētājsistēma: Amazon Fire
Procesora parametri
Procesora kodolu skaits 8 (Octa-core)

Šis ir ļoti nozīmīgs parametrs, jo planšetdators, dēļ samērā lielas ekrāna izšķirtspējas, ir prasīgs pret procesora resursiem. Līdz ar to, ja vēlaties lietot vairākas lietotnes vienlaicīgi, apsveriet iespēju iegādāties planšeti ar vismaz 2 kodolu procesoru.

Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa (RAM) : 4GB
Operētājsistēma
Operētājsistēma Amazon Fire

Šis ir viens no svarīgākajiem parametriem izvēloties planšeti.

iOS - Apple ražotās planšetes ir aprīkotas iOS operētājsistēmu, kura ir ļoti ērta, ātrdarbīga, bet aizvērta sistēma, kuru nav iespējams īpaši konfigurēt un paplašināt. Toties iekš iOS patreiz ir pieejams visvairāk lietotņu (apps). iOS ir salāgota ar Apple mākoņservisiem, kuri lielākoties ir par maksu.

Android ir Google izstrādāta bezmaksas operētājsistēma, līdzīga iOS, tikai ar visām iespējām daudzas lietas mainīt. Turklāt Android ir labi salāgota ar Google bezmaksas mākoņservisiem - Gmail, Picasa, Youtube, Maps, Google+, Contacts, Calendar u.c. Andoid lietotāju skaits ir straujāk augošais, tamdēļ šī ir ļoti perspektīva operētājsistēma.

Windows - klasiskā Microsoft Windows sistēma, kas ļauj lietot ierastās .EXE aplikācijas planšetdatorā. Tiesa gan, tās patreiz ir vairāk piemērotas galddatoriem, tamdēļ izvēlieties šo operētājsistēmu tikai tad, ja ir kāda Windows programma, bez kuras nevariet iztikt.

Citas (Bada, MeeGo, WebOS, BrewMP, Symbian) - patreiz mobilo operētājsistēmu lauciņā bez pieminētajām ir pieejamas vairākas eksotiskas operētājsistēmas, tomēr ņemiet vērā, lielākā cīņa par šo tirgus daļu jau ir izcīnīta, tamdēļ esiet piesardzīgi izvēloties operētājsistēmu, kura nav iOS, Windows vai Android, jo, atšķirībā no klasiskajiem datoriem, lielākajā daļā planšetdatoru pēc iegādes operētājsistēmu nomainīt nav iespējams. 

Pieslēgvietas un aprīkojums
Atmiņas kartes ligzda : microSD
Papildus specifikācija
Atmiņa - Atmiņas kartes ligzda - microSDXC (līdz 1 TB)
Atmiņa - Iebūvētā atmiņa - 64 GB
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 14 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 14 stundas
Barošanas avots - Izturība - 14 stundas
Barošanas avots - uzlāde - caur USB-C portu
Barošanas avots - Uzlāde - caur USB-C portu
Barošanas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
Barošanas avots - uzlāde - izmantojot USB-C savienotāju
category_en - Datori
category_et - Datori
category_lv - Datori
category_ru - Datori
Citas - Krāsains - Pelēks
Citas - Krāsains - Pelēks
Citas - Krāsains - Zāle
Citi - Iepakojuma saturs - Lādētājs
Citi - Iepakojuma saturs - Planšetdators
Citi - Iepakojuma saturs - USB-C kabelis
Citi - Iepakojumā ietilpst - Lādētājs
Citi - Iepakojumā ietilpst - Planšetdators
Citi - Iepakojumā ietilpst - USB-C kabeļi
Citi - Komplekta saturs - Lejupielādēt no
Citi - Komplekta saturs - Planšetdators
Citi - Komplekta saturs - USB-C kabelis
Citi - Komplektēšana - Planšetdators
Citi - Komplektēšana - USB-C kabelis
Citi - Komplektēšana - Uzlāde
Citi - Krāsa - Pelēka
Datu pārraide - Bezvadu tīkls - WiFi 6
Datu pārraide - Bezvadu tīkls - WiFi 6
Datu pārraide - Bluetooth - Bluetooth 5.3
Datu pārraide - Bluetooth protokoli - A2DP
Datu pārraide - Bluetooth protokoli - LE
Datu pārsūtīšana - Bluetooth - Bluetooth 5.3
Datu pārsūtīšana - Bluetooth protokoli - A2DP
Datu pārsūtīšana - Bluetooth protokoli - LE
description_et - Erk 11 collu ekrāns ar 2,4 miljoniem pikseļu un 2000 × 1200 izšķirtspēju, lai varētu detalizēti aplūkot visas iecienītākās filmas, TV raidījumus un spēles. Pateicoties samazinātai zilās gaismas intensitātei, ekrāns nenogurdina acis. Jaudīgs astoņu kodolu procesors, 4 GB atmiņas un WiFi 6 - ātrai straumēšanai, spēlēm un viesabonēšanai Plāna alumīnija konstrukcija ar pastiprinātu stiklu - trīs reizes izturīgāks kritiena tests nekā iPad 10.9 (10. paaudzes) 14 stundu akumulatora darbības laiks ļauj lasīt, sērfot tīmeklī, skatīties videoklipus un klausīties mūziku mājās vai ceļā 64 GB krātuves jūsu iecienītākajam saturam 8 megapikseļu kamera ļauj veikt skaidrus videozvanus Lieliski piemēroti visai ģimenei - Amazon Kids piedāvā ērti lietojamu vecāku kontroli Fire planšetdatoros Gatavi vadīt jūsu viedo māju - lūdziet Alexa palīdzību, lai jums palīdzētu ar visu, sākot ar receptēm un beidzot ar jokiem, vai palīdz pārvaldīt jūsu viedās mājas ierīces Skaistums slēpjas detaļās, Elegants, izsmalcināts un neticami viegls planšetdators ir plāns kā pildspalva un paredzēts, lai to varētu lietot visur kopā ar jums. Alumīnija korpuss un pastiprināta alumīnija silikāta stikla konstrukcija nodrošina iespaidīgu izturību. Lai nodrošinātu privātumu un ērtības, Amazon Fire Max ir aprīkots ar integrētu pirkstu nospiedumu sensoru, kas ļauj planšetdatoru lietot ātrāk un vienkāršāk nekā jebkad. Precīzi izstrādāts, ar lielu jaudu Ātrs astoņu kodolu procesors, 4 GB RAM un 14 stundu akumulators nodrošina neticamu veiktspēju par pieņemamu cenu. Turklāt 64 GB krātuve filmām, spēlēm, grāmatām un fotoattēliem. Lasiet e-pastus, rakstiet piezīmes vai skicējiet mājās vai ceļojumā. Labākā izklaide Izbaudiet Amazon Fire Max 11 collu kristāldzidru ekrānu ar 2,4 miljonu pikseļu izšķirtspēju. Straumējiet vai lejupielādējiet miljoniem filmu, mūzikas, spēļu un grāmatu, lai kur jūs atrastos. Ar Fire Max izklaide ir pieejama visur, kur jūs dodaties. Palieciet savienoti, lai kur jūs dotos Ar WiFi 6 un 8 megapikseļu kameru jūs varēsiet baudīt ātrāku, skaidrāku un vienmērīgāku savienojumu videozvanu laikā, neatkarīgi no tā, vai strādājat Microsoft Teams, tuvinat ģimeni un draugus vai izmantojat sociālo mediju lietotnes. Pārbaudiet e-pastus, plānojiet un organizējiet kalendāru vai rakstiet piezīmes ar OneNote. Ar Fire Max tas ir vieglāk nekā jebkad agrāk. Viegli pārvaldiet savu viedo māju (un dzīvi), izmantojot "Alexa, izslēdz gaismu". Kad esat izveidojis viedo māju ar Alexa saderīgām ierīcēm, viss, kas jums jādara, ir jādod Alexa norādījumi no planšetdatora. Vai arī palūdziet viņai atskaņot jūsu iecienītāko albumu vai paziņot jaunākos sporta spēļu rezultātus. To visu varat darīt, neizmantojot rokas.
description_lv -
description_lv - Spilgts 11" ekrāns ar 2,4 miljoniem pikseļu, 2000 × 1200 pikseļu izšķirtspēju - ataino katru iecienītāko filmu, seriālu un spēļu detaļu + sertificēts zems zilās gaismas līmenis Jaudīgs astoņkodolu procesors, 4 GB atmiņas un Wi-Fi 6 - ātra straumēšana, atsaucīgas spēles un ātra daudzuzdevumu veikšana Plānas, alumīnija konstrukcijas ar pastiprinātu stiklu - 3 reizes izturīgāks nekā iPad 10.9 collu (10. paaudzes), kā noteikts testos, kad tas tika pārbaudīts trieciena testos 14 stundu akumulatora darbības laiks ļauj lasīt, pārlūkot tīmekli, skatīties videoklipus un klausīties mūziku gan mājās, gan ceļā 64 GB krātuves pietiek visam tavam iecienītākajam saturam 8 MP kamera nodrošina skaidrus zvanus draugiem un ģimenei Zoom Lieliski piemērots ģimenēm - Amazon Kids piedāvā viegli lietojamu vecāku kontroli Fire planšetdatoros Gatavs viedajam mājoklim - lūdz palīdzību Alexa, lai tev palīdzētu ar visu, sākot no receptēm līdz jokiem vai viedo mājas ierīču vadībai Skaistums ir detaļās Šis skaistais, gludais un neticami vieglais planšetdators (plāns kā zīmuli un sver aptuveni puskilogramu) ir izstrādāts tā, lai tas būtu izturīgs, atrodoties ceļā, un tam ir alumīnija ārpuse un pastiprināts aluminosilikāta stikls. Jūsu privātumam un ērtībai tas ir aprīkots ar pirkstu nospiedumu sensoru ierīces atbloķēšanai, padarot šo planšetdatoru par jūsu ikdienas planšetdatoru, bez kura nevar dzīvot visu dienu. Precīzi izstrādāts, ar lielu jaudu Ar ātru astoņkodolu procesoru, 4 GB RAM un 14 stundu akumulatora darbības laiku izbaudiet neticamu planšetdatoru par ļoti pieņemamu cenu. 64 GB atmiņas jūsu filmām, spēlēm, grāmatām un attēliem. Varat jebkurā vietā pārbaudīt e-pastu, kārtot piezīmes vai zīmēt. Labākā izklaide Izbaudiet 11" kristāldzidru ekrānu ar 2,4 miljonu pikseļu izšķirtspēju. Straumējiet vai lejupielādējiet miljoniem filmu, dziesmu, spēļu un grāmatu, lai kur jūs atrastos, kad vien vēlaties. Uzturiet sakarus no jebkuras vietas Wi-Fi 6 un 8 MP kamera nozīmē ātrākus, skaidrākus un vienmērīgākus savienojumus zvanos - gan darbā ar Microsoft Teams, gan ar ģimeni un draugiem ar Zoom, gan ar sociālo mediju lietotnēm. Pārbaudiet e-pastu, plānojiet un organizējiet kalendāru vai veiciet piezīmes ar OneNote. Viegli pārvaldiet savu viedo māju (un dzīvi) "Alexa, izslēdz gaismu." Vienkārši sakiet Alexa vai noklikšķiniet uz Alexa ikonas savā planšetdatorā, lai palīdzētu kontrolēt jūsu viedo māju, atskaņotu jūsu iecienītāko albumu vai iegūtu jaunākos sporta rezultātus. Tā ir jautri izmantot rokas.
description_ru -
description_short_en - Liels un spilgts 11" 2000 × 1200 ekrāns Amazon Fire OS astoņkodolu 2,2 GHz procesors 64 GB iekšējās atmiņas, 4 GB RAM WiFi un Bluetooth savienojumi
description_short_et - Liels un spilgts 11 collu 2000 × 1200 ekrāns Amazon Fire operētājsistēma Jaudīgs 2,2 GHz astoņu kodolu procesors 64 GB iekšējās atmiņas, 4 GB kešatmiņa WiFi un Bluetooth savienojamība
description_short_lv -
description_short_ru - Liels un spilgts 11 collu ekrāns ar 2000×1200 izšķirtspēju Amazon Fire operētājsistēma Jaudīgs 2,2 GHz astoņkodolu procesors 64 GB iekšējā atmiņa, 4 GB kešatmiņa Wi-Fi un Bluetooth savienojamība
Displejs - Displeja izmērs - 11"
Displejs - DPI - 213 ppi
Displejs - Ekrāna izmērs - 11"
Displejs - Ekrāna izšķirtspēja - 2000 × 1200
Displejs - Ekrāna izšķirtspēja - 2000 × 1200
Displejs - Punktu skaits uz collu (DPI) - 213 ppi
Displejs - skārienekrāns - Jā
Displejs - Skārienekrāns - Jā
Ekrāns - Ekrāna diagonāle - 11"
Ekrāns - Ekrāna izmērs - 11"
Ekrāns - Ekrāna izšķirtspēja - 2000 × 1200
Ekrāns - Ekrāna izšķirtspēja - 2000 × 1200
Ekrāns - punkti uz collu - 213 ppi
Ekrāns - punktu blīvums - 213 ppi
Ekrāns - skārienekrāns - Jā
Ekrāns - skārienjutīgs - Jah
Enerģijas avots - Izturība - 14 stundas
feature_group_et - Planšetdatori
feature_group_ln - Tabletes
feature_group_lv - Planšetdatori
feature_group_ru - Tabletes
Iekšējā atmiņa - Atmiņas kartes slots - microSDXC (līdz 1 TB)
Iekšējā atmiņa - Atmiņas kartes slots - microSDXC (līdz 1 TB)
Iekšējā atmiņa - Iebūvētā atmiņa - 64 GB
Iekšējā atmiņa - Iekšējā atmiņa - 64 GB
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 163,7
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 163.7
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 163.7
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 163.7
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 7,5
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 7,5
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 7,5
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 7.5
Izmēri un svars - Platums (mm) - 259,1
Izmēri un svars - Platums (mm) - 259.1
Izmēri un svars - Platums (mm) - 259.1
Izmēri un svars - Platums (mm) - 259.1
Izmēri un svars - Svars (g) - 490
Izmēri un svars - Svars (g) - 490
Izmēri un svars - Svars (g) - 490
Kamera - Aizmugures kamera - 8 megapikseļi
Kamera - Aizmugures kamera - 8 megapikseļi
Kamera - Aizmugures kamera - 8 megapikseļu
Kamera - Aizmugures kamera - 8 megapikseļu līnija
Kamera - Priekšējā kamera - 8 megapikseļi
Kamera - Priekšējā kamera - 8 megapikseļu līnija
Kamera - Sekundārā kamera - 8 megapikseļi
Kamera - sekundārā kamera - 8 megapikseļu
Kamera - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080
Kamera - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080
Kamera - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080
Kamera - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080
Mērījumi un svars - Svars (g) - 490
name_et - Amazon Fire Max 11 64GB 2023, pelēks
nosaukums_lv - Amazon Fire Max 11 64GB (2023), pelēks
nosaukums_lv - Amazon Fire Max 11 64GB (2023), pelēks
nosaukums_ru - Amazon Fire Max 11 64GB (2023), pelēks
Operatīvā atmiņa (RAM) - RAM kapacitāte - 4 GB
Operatīvā atmiņa - Operatīvās atmiņas ietilpība - 4 GB
Procesors - Centrālā procesora ātrums - 2200 MHz
Procesors - frekvence - 2200 MHz
Procesors - kodolu skaits - 8
Procesors - kodolu skaits - 8
Procesors - kodolu skaits - 8
Procesors - Kodolu skaits - 8
Procesors - Procesora modelis - ARM Cortex-A55
Procesors - Procesora modelis - ARM Cortex-A55
Procesors - Procesora modelis - ARM Cortex-A55
Procesors - Procesora modelis - ARM Cortex-A55
Procesors - Procesora modelis - ARM Cortex-A78
Procesors - Procesora modelis - ARM Cortex-A78
Procesors - Procesora modelis - ARM Cortex-A78
Procesors - Procesora modelis - ARM Cortex-A78
Procesors - procesora ātrums - 2200 MHz
Procesors - Takts frekvence - 2200 MHz
Programmatūra - Operētājsistēma - Amazon Fire
Programmatūra - Operētājsistēma - Amazon Fire
Programmatūra - Operētājsistēma - Amazon Fire
Programmatūra - Operētājsistēma - Amazon Fire
RAM (RAM) - RAM apjoms - 4 GB
RAM - RAM ietilpība - 4 GB
ražotāja_kods - B0B2SBZVVD
Savienojamība - Skaņa - Iebūvēts mikrofons
Savienojamība - Skaņa - Integrēts mikrofons
Savienojamība - Skaņa - Skaļruņi
Savienojamība - Skaņa - Skaļruņi
Savienojamība - USB - 1 × USB-C
Savienojamība - USB - 1 × USB-C
Savienojumi - Skaņa - Dinamika
Savienojumi - Skaņa - Iebūvēts mikrofons
Savienojumi - Skaņa - Integrēts mikrofons
Savienojumi - Skaņa - Skaļruņi
Savienojumi - USB - 1 × USB-C
Savienojumi - USB - 1 × USB-C
Sensori - Akselerometri - Jā
Sensori - akselerometrs - Jah
Sensori - akselerometrs - Jā
Sensori - akselerometrs - Jā
Sensori - Citi - Pirkstu nospiedumu lasītājs
Sensori - Citi - Pirkstu nospiedumu lasītājs
Sensori - Citi - Pirkstu nospiedumu sensors
Sensori - Citi - Pirkstu nospiedumu sensors
Sensori - Gaismas sensors - Jah
Sensori - Gaismas sensors - Jā
Sensori - Gaismas sensors - Jā
Sensori - Gaismas sensors - Jā
svītrkods - 840268932954
Tīkli - Bezvadu - WiFi 6
Tīkli - Bezvadu tīkli - WiFi 6
Tīkli - Bluetooth - Bluetooth 5.3
Tīkli - Bluetooth - Bluetooth 5.3
Tīkli - Bluetooth protokoli - A2DP
Tīkli - Bluetooth protokoli - A2DP
Tīkli - Bluetooth protokoli - LE
Tīkli - Bluetooth protokoli - LE
Uzglabāšana - Atmiņas kartes slots - microSDXC (līdz 1 TB)
Uzglabāšana - Integrētā atmiņa - 64 GB
zīmols - Amazon
Atmiņa - Atmiņas kartes ligzda - microSDXC (līdz 1 TB)
Atmiņa - Iebūvētā atmiņa - 64 GB
Power source - Battery life - 14 hours
Vooluallikas - Aku vastupidavus - 14 tundi
Barošanas avots - Izturība - 14 hours
Power source - Charging - via USB-C port
Источник питания - Зарядка - через USB-C port
Barošanas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
Vooluallikas - Laadimine - USB-C pesa kaudu
category_en - Computers
category_et - Arvutid
category_lv - Computers
category_ru - Computers
Other - Color - Grey
Другое - Цвет - Серый
Muu - Värvus - Hall
Other - Package contents - Charger
Other - Package contents - Tablet
Other - Package contents - USB-C cable
Citi - Iepakojumā ietilpst - Lādētājs
Citi - Iepakojumā ietilpst - Planšetdators
Citi - Iepakojumā ietilpst - USB-C kabelis
Muu - Komplekti sisu - Laadija
Muu - Komplekti sisu - Tahvelarvuti
Muu - Komplekti sisu - USB-C kaabel
Другое - Комплектация - Планшет
Другое - Комплектация - USB-C cable
Другое - Комплектация - Зарядка
Citi - Krāsa - Pelēka
Andmeside - Juhtmevaba võrk - WiFi 6
Передача данных - Беспроводная сеть - WiFi 6
Andmeside - Bluetooth - Bluetooth 5.3
Andmeside - Bluetooth protokollid - A2DP
Andmeside - Bluetooth protokollid - LE
Передача данных - Bluetooth - Bluetooth 5.3
Передача данных - Bluetooth протоколы - A2DP
Передача данных - Bluetooth протоколы - LE
description_et - Erk 11-tolline ekraan 2,4 miljoni piksli ja 2000 × 1200 eraldusvõimega, et näeksid kõikide oma lemmikfilmide, telesaadete ja mängude detaile. Tänu vähendatud sinisele valgusele ei koorma ekraan silmi. Võimas kaheksatuumaline protsessor, 4 GB mälu ja WiFi 6 – kiireks striimimiseks, mängimiseks ja rööprähklemiseks Õhuke tugevdatud klaasiga alumiiniumkonstruktsioon – kukkumistestises mõõdetuna kolm korda vastupidavam kui iPad 10.9 (10th gen) 14-tunnine aku tööiga võimaldab lugeda, veebi sirvida, videoid vaadata ja muusikat kuulata nii kodus kui ka liikvel olles 64 GB salvestusruumi lemmiksisu jaoks 8-megapiksline kaamera võimaldab teha selgeid videokõnesid Suurepärane kogu perele – Amazon Kids pakub Fire'i tahvelarvutites lihtsalt kasutatavat vanemlikku järelevalvet Valmis nutikodu juhtima – palu Alexalt abi kõigega alates retseptidest kuni naljadeni või abi oma nutikodu seadmete juhtimisel Ilu peitub detailides
Ilus, viimistletud ja uskumatult kerge tahvelarvuti, mis on õhuke kui pliiats, on loodud Sinuga kõikal kaasas käima. Alumiiniumist korpuse ja tugevdatud alumiiniumsilikaatklaasiga disain kindlustab muljetavaldava vastupidavuse. Privaatsuse ja mugavuse tagamiseks on Amazon Fire Max varustatud integreeritud sõrmejäljeanduriga, millega on tahvelarvuti kasutamine kiirem ja lihtsam kui varem. Täpsusega konstrueeritud, võimsusest pungil
Kiire kaheksatuumalise protsessori, 4 GB RAMi ja 14-tunnise akuga saad nautida uskumatut jõudlust taskukohase hinnaga. Lisaks veel 64 GB salvestusruumi filmide, mängude, raamatute ja piltide jaoks. Loe e-kirju, kirjuta märkmeid või tee visandeid kodus või liikvel olles. Parim meelelahutus
Naudi Amazon Fire Max 11-tollist kristallselget ekraani 2,4 miljoni pikslise eraldusvõimega. Striimi või lae alla miljoneid filme, muusikapalasid, mänge ja raamatuid kõikjal, kus iganes soovid. Koos Fire Max'iga tuleb meelelahutus Sinuga kõikjale kaasa. Hoia kõikjal ühendust
WiFi 6 ja 8-megapiksline kaamera tagavad kiiremad, selgemad ja sujuvamad ühendused videokõnede ajal, olgu siis Microsoft Teamsis töötamiseks, pere ja sõpradega Zoomis või sotsiaalmeediarakendustes. Kontrolli oma e-kirju, planeeri ja korralda oma kalendrit või tee OneNote'iga märkmeid. Fire Max'iga on see kõik lihtsamast lihtsam. Juhti oma nutikat kodu (ja elu) hõlpsalt
"Alexa, turn off the lights." Kui Sul on üles seatud Alexa'ga ühilduvate seadmetega nutikas kodu, siis ei ole Sul tarvis muud teha, kui tahvelarvuti kaudu Alexale juhiseid anda. Või palu tal mängima panna Su lemmikalbum või öelda uusimaid sporditulemusi. Kõike seda saad teha käed vabalt.
description_lv -
description_en - Vivid 11" screen with 2.4 million pixels, 2000 × 1200 resolution – shows every detail of your favourite movies, TV shows and games + its certified for low blue light Powerful octa-core processor, 4 GB memory and Wi-Fi 6 – fast streaming, responsive gaming and quick multitasking Thin, aluminium design with strengthened glass – 3 times as durable as the iPad 10.9-inch (10th generation) as measured in tumble tests 14 hours of battery life allows you to read, browse the web, watch videos and listen to music at home and on the go 64 GB of storage is plenty for all your favourite content 8 MP camera makes for clear calls to friends and family on Zoom Great for families – Amazon Kids offers easy-to-use parental controls on Fire tablets Smart home ready – ask Alexa for help with anything from recipes to jokes or to control your smart home devices Beauty is in the details
This beautiful, sleek and unbelievably lightweight tablet (as thin as a pencil and weighs about a pound) is designed for on-the-go durability with an aluminium exterior and strengthened aluminosilicate glass. For your privacy and convenience it comes with a fingerprint sensor to unlock your device, making this your all-day, everyday, can't-live-without tablet. Engineered with precision, packed with power
With a speedy octa-core processor, 4 GB RAM and 14 hours of battery life, enjoy an incredible tablet at a seriously affordable price. 64 GB of storage for your movies, games, books and pictures. You can check your email, organise notes or doodle anywhere. The best in entertainment
Enjoy the 11" crystal-clear screen with 2.4 million pixel resolution. Stream or download millions of movies, songs, games and books wherever you are whenever you want. Stay in touch from anywhere
Wi-Fi 6 and an 8MP camera means faster, clearer and smoother connections on calls, whether for work on Microsoft Teams, with family and friends on Zoom, or on social media apps. Check your email, plan and organise your calendar, or take notes with OneNote. Manage your smart home (and life) with ease
"Alexa, turn off the lights." Just say Alexa or click the Alexa icon on your tablet to help control your smart home, play your favourite album or get the latest sports scores. Now that's hands-free fun.
description_ru -
description_short_en - Big and vivid 11" 2000 × 1200 display Amazon Fire OS Octa-core 2.2 GHz processor 64 GB internal storage, 4 GB RAM WiFi & Bluetooth connections
description_short_et - Suur ja erk 11-tolline 2000 × 1200 ekraan Amazon Fire operatsioonisüsteem Võimas kaheksatuumaline 2,2 GHz protsessor 64 GB sisemälu, 4 GB vahemälu WiFi & Bluetooth ühendus
description_short_lv -
description_short_ru - Большой и яркий 11-дюймовый экран с разрешением 2000×1200 Операционная система Amazon Fire Мощный восьмиядерный процессор с частотой 2,2 ГГц 64 ГБ встроенной памяти, 4 ГБ кэш-памяти Wi-Fi и Bluetooth соединение
Display - Display size - 11"
Display - DPI - 213 ppi
Displejs - Ekrāna izmērs - 11"
Display - Screen resolution - 2000 × 1200
Displejs - Ekrāna izšķirtspēja - 2000 × 1200
Displejs - Punktu skaits uz collu (DPI) - 213 ppi
Display - Touch screen - Yes
Displejs - Skārienekrāns - Jā
Ekraan - Ekraani diagonaal - 11"
Экран - Размер экрана - 11"
Ekraan - Ekraani lahutusvõime - 2000 × 1200
Экран - Разрешение экрана - 2000 × 1200
Экран - Точек на дюйм - 213 ppi
Ekraan - Punktitihedus - 213 ppi
Экран - Сенсорный экран - Да
Ekraan - Puutetundlik - Jah
Источник питания - Выносливость - 14 часов
feature_group_et - Tahvelarvutid
feature_group_en - Tablets
feature_group_lv - Planšetdatori
feature_group_ru - Планшеты
Sisemälu - Mälukaardipesa - microSDXC (kuni 1 TB)
Внутренняя память - Гнездо для карты памяти - microSDXC (до 1 TB)
Внутренняя память - Встроенная память - 64 GB
Sisemälu - Sisemälu - 64 GB
Mõõdud ja kaal - Kõrgus (mm) - 163,7
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 163.7
Размеры и вес - Высота (мм) - 163.7
Dimensions and weight - Height (mm) - 163.7
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 7,5
Mõõdud ja kaal - Sügavus (mm) - 7,5
Размеры и вес - Глубина (мм) - 7,5
Dimensions and weight - Depth (mm) - 7.5
Mõõdud ja kaal - Laius (mm) - 259,1
Izmēri un svars - Platums (mm) - 259.1
Размеры и вес - Ширина (мм) - 259.1
Dimensions and weight - Width (mm) - 259.1
Izmēri un svars - Svars (g) - 490
Размеры и вес - Вес (г) - 490
Dimensions and weight - Weight (g) - 490
Камера - Задняя камера - 8 мегапикселей
Kamera - Aizmugures kamera - 8 megapikseļi
Camera - Rear camera - 8 megapixel
Kaamera - Tagakaamera - 8-megapiksline
Камера - Передняя камера - 8 мегапикселей
Kaamera - Eesmine kaamera - 8-megapiksline
Kamera - Sekundārā kamera - 8 megapikseļi
Camera - Secondary camera - 8 megapixel
Camera - Video resolution - [FullHD] 1920 × 1080
Kaamera - Video lahutusvõime - [FullHD] 1920 × 1080
Камера - Разрешение видео - [FullHD] 1920 × 1080
Kamera - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080
Mõõdud ja kaal - Kaal (g) - 490
name_et - Amazon Fire Max 11 64GB 2023, hall
name_en - Amazon Fire Max 11 64GB (2023), grey
name_lv - Amazon Fire Max 11 64GB (2023), grey
name_ru - Amazon Fire Max 11 64GB (2023), серый
Operatīvā atmiņa (RAM) - RAM kapacitāte - 4 GB
Operatiivmälu - Operatiivmälu maht - 4 GB
Procesors - Centrālā procesora ātrums - 2200 MHz
Процессор - Частота - 2200 МГц
Processor - Number of cores - 8
Protsessor - Tuumade arv - 8
Процессор - Количество ядер - 8
Procesors - Kodolu skaits - 8
Processor - Processor model - ARM Cortex-A55
Protsessor - Protsessori mudel - ARM Cortex-A55
Процессор - Модель процессора - ARM Cortex-A55
Procesors - Procesora modelis - ARM Cortex-A55
Processor - Processor model - ARM Cortex-A78
Protsessor - Protsessori mudel - ARM Cortex-A78
Процессор - Модель процессора - ARM Cortex-A78
Procesors - Procesora modelis - ARM Cortex-A78
Processor - CPU speed - 2200 MHz
Protsessor - Taktsagedus - 2200 MHz
Software - Operating system - Amazon Fire
Tarkvara - Operatsioonisüsteem - Amazon Fire
Программное обеспечение - Операционная система - Amazon Fire
Programmatūra - Operētājsistēma - Amazon Fire
Оперативная память (RAM) - Объём оперативной памяти - 4 ГБ
RAM - RAM capacity - 4 GB
manufacturer_code - B0B2SBZVVD
Savienojamība - Skaņa - Iebūvēts mikrofons
Connectivity - Sound - Integrated microphone
Connectivity - Sound - Speakers
Savienojamība - Skaņa - Skaļruņi
Connectivity - USB - 1 × USB-C
Savienojamība - USB - 1 × USB-C
Соединения - Звук - Динамики
Соединения - Звук - Встроенный микрофон
Ühendused - Heli - Integreeritud mikrofon
Ühendused - Heli - Kõlarid
Ühendused - USB - 1 × USB-C
Соединения - USB - 1 × USB-C
Sensori - Akselerometrs - Jā
Sensorid - Kiirendusmõõtja - Jah
Sensors - Accelerometer - Yes
Сенсоры - Аккселерометр - Да
Sensorid - Muu - Sõrmejälje lugeja
Сенсоры - Другое - Считыватель отпечатка пальца
Sensors - Other - Fingerprint sensor
Sensori - Citi - Pirkstu nospiedumu sensors
Sensorid - Valgussensor - Jah
Sensors - Light sensor - Yes
Сенсоры - Датчик освещения - Да
Sensori - Gaismas sensors - Jā
barcode - 840268932954
Tīkli - Bezvadu - WiFi 6
Networks - Wireless - WiFi 6
Networks - Bluetooth - Bluetooth 5.3
Tīkli - Bluetooth - Bluetooth 5.3
Networks - Bluetooth protocols - A2DP
Tīkli - Bluetooth protokoli - A2DP
Networks - Bluetooth protocols - LE
Tīkli - Bluetooth protokoli - LE
Storage - Memory card slot - microSDXC (up to 1 TB)
Storage - Integrated memory - 64 GB
brand - Amazon
288,79 €
Amazon Fire Max 11 64GB (2023), grey
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas