Amazon Fire 7 32GB 2022, black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 924659 Preces kods: B099HJKDPW
Noliktavā 4 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
98,17 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 03.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Ekrāna izmērs: 7"
  • Ekrāna izšķirtspēja: 1024 x 600
  • Iebūvētā atmiņa: 32GB
  • Operatīvā atmiņa (RAM): 2GB
  • Operētājsistēma: Amazon Fire
Displeja raksturlielumi
Ekrāna izmērs 7"

Planšetdatora galvenā sastāvdaļa ir ekrāns, kura izmērs nosaka to, cik liels ir pats planšetdators. Parasti tas ir ekrāna diametrs plus pāris centimetri "turamās" daļas.

Ērtai lietošanai iesakām aptuveni 10" planšetdatoru. 7" ekrānu jau var uzskatīt par nelielu un vairāk piemērotu bērniem. Ja planšetei ir vairāk par 10", tas nozīmē jau samērā lielu iekārtu, kas vidusmēra lietotājam varētu šķist neērta.

Ekrāna izšķirtspēja 1024 x 600

Apzīmē, cik punktu ekrāns satur pa horizontāli un vertikāli. Jo lielāki šie skaitļi, jo labāks attēla asums un patīkamāka lietošana.

Ekrāna paneļa tips IPS

Šis rādītājs nosaka attēla krāsu atbilstību, gaišumu, skata leņķi u.c. kvalitātes kritērijus. Par augstas kvalitātes ekrāna paneli var uzskatīt jebkuru AMOLED, PLS un IPS tipa iekārtu.

Pamatinformācija
Iebūvētā atmiņa 32GB

Nosaka, cik daudz vietas ir planšetnieka "Cietajā diskā". Ja iekārtai nav pieejams atmiņas karšu paplašināšanas spraudnis, tad šis ir ļoti būtisks parametrs, kuru noteikti vajadzētu izvēlēties iegādes brīdī ar pietiekamu rezervi, jo bez paplašināšanas iespējām, ar šo apjomu nāksies sadzīvot visu iekārtas lietošanas laiku.

Vidusmēra filma aizņem ap 1GB vietas. Vidusmēra Android vai iOS spēle vai aplikācija aizņem ~100 Mb. Mūzikas un bilžu faili aizņem vidēji ap 5 Mb, jeb 0.05 Gb (par vienu failu).

Procesora parametri
Procesora kodolu skaits 4 (Quad-core)

Šis ir ļoti nozīmīgs parametrs, jo planšetdators, dēļ samērā lielas ekrāna izšķirtspējas, ir prasīgs pret procesora resursiem. Līdz ar to, ja vēlaties lietot vairākas lietotnes vienlaicīgi, apsveriet iespēju iegādāties planšeti ar vismaz 2 kodolu procesoru.

Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa (RAM) : 2GB
Operētājsistēma
Operētājsistēma Amazon Fire

Šis ir viens no svarīgākajiem parametriem izvēloties planšeti.

iOS - Apple ražotās planšetes ir aprīkotas iOS operētājsistēmu, kura ir ļoti ērta, ātrdarbīga, bet aizvērta sistēma, kuru nav iespējams īpaši konfigurēt un paplašināt. Toties iekš iOS patreiz ir pieejams visvairāk lietotņu (apps). iOS ir salāgota ar Apple mākoņservisiem, kuri lielākoties ir par maksu.

Android ir Google izstrādāta bezmaksas operētājsistēma, līdzīga iOS, tikai ar visām iespējām daudzas lietas mainīt. Turklāt Android ir labi salāgota ar Google bezmaksas mākoņservisiem - Gmail, Picasa, Youtube, Maps, Google+, Contacts, Calendar u.c. Andoid lietotāju skaits ir straujāk augošais, tamdēļ šī ir ļoti perspektīva operētājsistēma.

Windows - klasiskā Microsoft Windows sistēma, kas ļauj lietot ierastās .EXE aplikācijas planšetdatorā. Tiesa gan, tās patreiz ir vairāk piemērotas galddatoriem, tamdēļ izvēlieties šo operētājsistēmu tikai tad, ja ir kāda Windows programma, bez kuras nevariet iztikt.

Citas (Bada, MeeGo, WebOS, BrewMP, Symbian) - patreiz mobilo operētājsistēmu lauciņā bez pieminētajām ir pieejamas vairākas eksotiskas operētājsistēmas, tomēr ņemiet vērā, lielākā cīņa par šo tirgus daļu jau ir izcīnīta, tamdēļ esiet piesardzīgi izvēloties operētājsistēmu, kura nav iOS, Windows vai Android, jo, atšķirībā no klasiskajiem datoriem, lielākajā daļā planšetdatoru pēc iegādes operētājsistēmu nomainīt nav iespējams. 

Pieslēgvietas un aprīkojums
Atmiņas kartes ligzda : microSD
Bezvadu savienojumi
Bluetooth Ir

Bluetooth ļauj bez vadiem pieslēgt klaviatūru, austiņas, mikrofonu, printerus u.c. iekārtas, kuras atbalsta šo tehnoloģiju.

Papildus specifikācija
Atmiņa - Atmiņas kartes ligzda - microSDXC (līdz 1 TB)
Atmiņa - Iebūvētā atmiņa - 32 GB
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 10 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 10 stundas
Barošanas avots - Izturība - 10 stundas
Barošanas avots - uzlāde - caur USB-C portu
Barošanas avots - Uzlāde - caur USB-C portu
Barošanas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
Barošanas avots - uzlāde - izmantojot USB-C savienotāju
category_en - Datori
category_et - Datori
category_lv - Datori
category_ru - Datori
Citas - Krāsains - Black
Citas - Krāsains - Black
Citas - Krāsains - Must
Citi - Iepakojuma saturs - Planšetdators
Citi - Iepakojuma saturs - USB-C barošanas adapteris
Citi - Iepakojuma saturs - USB-C kabelis
Citi - Iepakojuma saturs - Ātrās lietošanas rokasgrāmata
Citi - Iepakojumā ietilpst - Planšetdators
Citi - Iepakojumā ietilpst - USB-C barošanas adapteris
Citi - Iepakojumā ietilpst - USB-C kabeļi
Citi - Iepakojumā ietilpst - Īsā pamācība
Citi - Komplekta saturs - Planšetdators
Citi - Komplekta saturs - Steidzama nosūtīšana
Citi - Komplekta saturs - USB-C barošanas adapteris
Citi - Komplekta saturs - USB-C kabelis
Citi - Komplektēšana - Planšetdators
Citi - Komplektēšana - USB-C barošanas adapteris
Citi - Komplektēšana - USB-C kabelis
Citi - Komplektēšana - Ātra instrukcija
Citi - Krāsa - Melna / sudrabota
Datu pārraide - Bezvadu tīkls - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n
Datu pārraide - Bezvadu tīkls - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n
Datu pārraide - Bluetooth - Jah
Datu pārraide - Bluetooth protokoli - A2DP
Datu pārraide - Mobilais internets - Ei
Datu pārsūtīšana - Bluetooth - Jā
Datu pārsūtīšana - Bluetooth protokoli - A2DP
Datu pārsūtīšana - Mobilais internets - Nē
description_et - 7 collu skārienjūtīgais ekrāns 32 GB iekšējās atmiņas + atmiņas kartes slots līdz 1 TB atmiņas Uzlabota veiktspēja - līdz 30 % ātrāks četrkodolu procesors un 2 GB RAM (divreiz vairāk nekā Fire 7 9. paaudzes) Alexa palīgs Amazon Kids ērtai vecāku kontrolei Akumulatora darbības laiks līdz 10 stundām Zema cena. Amazon Fire 7 ir aprīkots ar 32 GB iekšējās atmiņas, par 30 % ātrāku četrkodolu procesoru, Alexa palīga atbalstu un akumulatoru, kas darbojas līdz 10 stundām. Pārlūkojiet tīmekli, skatieties filmas ceļojumā, uzziniet receptes vai jautājiet Alexa, kādi šodien būs laikapstākļi - Amazon Fire 7 atvieglo dzīvi. Izklaidei paredzētais Fire 7 neļaus jums garlaikoties. Izbaudiet miljoniem filmu, TV raidījumu, spēļu, lietotņu, e-grāmatu un mūzikas ierakstu. Straumējiet vai lejupielādējiet videoklipus no Prime Video, Netflix, STARZ, Disney+ vai Showtime. Atklājiet simtiem tūkstošu lietotņu un spēļu, Audible audiogrāmatu un miljoniem mūzikas ierakstu. Izvēle ir bezgalīga. Alexa - prieks iepazīties Alexa savieno jūs ar informāciju, izklaidi un cilvēkiem - tikai ar jūsu balsi. Palūdziet Alexa atskaņot videoklipus vai mūziku, atvērt lietotnes, iepirkties tiešsaistē, pārbaudīt laikapstākļus, veikt zvanus vai nosūtīt ziņojumus. Vienkārši sakiet "Alexa" pat tad, ja planšetdatora ekrāns ir neaktīvs. Alexa un Fire 7 ir izstrādāti arī tā, lai saglabātu jūsu privātumu. Piemēram, varat pārskatīt un dzēst balss ierakstus vai ieslēgt un izslēgt Alexa brīvroku ierīci. Vecāku drošība Izveidojiet bērnu profilus, lai ierobežotu ekrāna laiku, iestatītu izglītojošus mērķus un pārvaldītu saturu, izmantojot viegli lietojamu vecāku kontroli.
description_lv -
description_lv - 7" skārienjūtīgais ekrāns 32 GB krātuves (ar microSD atmiņas paplašināšanai var pievienot līdz 1 TB) Baterija darbojas līdz 10 stundām Uzlabota veiktspēja - līdz 30 % ātrāks četrkodolu procesors un 2 GB RAM (divreiz vairāk nekā Fire 7.-9. paaudzes planšetdatoros) Paveiciet vairāk ar Alexa Amazon Kids piedāvā ērti lietojamu vecāku kontroli Fire planšetdatoros Neliela cena, liela jautrība Tagad līdz pat 10 stundu akumulatora darbības laiks (par 40% ilgāks) un līdz 30% ātrāks četrkodolu procesors salīdzinājumā ar Fire 7 (9. paaudzes), kas nodrošina ātrāku video atskaņošanu un spēļu spēlēšanu, kā arī divreiz izturīgāks nekā Apple iPad Mini (2021). Izbaudiet dīkstāvi jebkurā laikā Fire 7 planšetdators ļauj mājās vai ceļā baudīt grāmatas, filmas, lietotnes, spēles, pārlūkot tīmekli, risināt darāmo darbu sarakstu, izmantot Alexa brīvroku režīmā un daudz ko citu. Viss jūsu iecienītais saturs Izbaudiet filmas, seriālus, spēles, lietotnes, e-grāmatas, Audible sadaļas un dziesmas. Atpūtieties ar iecienītākajām programmām Straumējiet vai lejupielādējiet video no Prime Video, Netflix, Disney+, HBO Max un citiem. Izbaudiet savas iecienītākās grāmatas Ieslīgstiet obligāti izlasāmā e-grāmata, iesaistieties sociālajos tīklos ar tādām lietotnēm kā Facebook, Instagram un TikTok, atklājiet jaunas filmas vai atrodiet nākamo iecienītāko seriālu Netflix, Hulu un citos pakalpojumos, kas pieejami Amazon Appstore veikalā. Dariet vairāk ar Alexa Palūdziet Alexa atskaņot videoklipus un mūziku, atvērt lietotnes, iepirkties tiešsaistē, noskaidrot laikapstākļus, piezvanīt vai nosūtīt ziņu draugiem un ģimenei, piekļūt saderīgām viedām mājas ierīcēm un daudz ko citu. Jūsu privātums ir svarīgs Alexa un Fire 7 ir izstrādātas, lai aizsargātu jūsu privātumu. Piemēram, jūs varat jebkurā laikā apskatīt un dzēst balss ierakstus vai izmantot Alexa brīvroku režīma ieslēgšanas/izslēgšanas pārslēdzēju. Mierinājums vecākiem Amazon Kids ir bezmaksas katrā Fire planšetdatorā. Izveidojiet bērnu profilus, lai ierobežotu ekrāna laiku, iestatītu izglītojošus mērķus un pārvaldītu saturu ar viegli lietojamu vecāku kontroli.
description_ru -
description_short_en - 7" 1024 × 600 IPS displejs Amazon Fire OS Četrkodolu 2 GHz procesors 32 GB krātuve, 2 GB RAM + atmiņas kartes slots WiFi un Bluetooth
description_short_et - 7" 1024 × 600 IPS ekrāns Amazon Fire operētājsistēma Četrkodolu 2 GHz procesors 32 GB iekšējās atmiņas, 2 GB RAM + atmiņas kartes slots WiFi un Bluetooth Bluetooth 2" 1024 × 600 IPS ekrāns Amazon Fire operētājsistēma Četrkodolu 2 GHz procesors 32 GB iekšējās atmiņas, 2 GB RAM + atmiņas kartes slots WiFi un Bluetooth
description_short_lv -
description_short_ru - 7 collu ekrāns ar 1024 × 600 IPS izšķirtspēju Amazon Fire operētājsistēma 2 GHz četrkodolu procesors 32 GB iebūvētās atmiņas, 2 GB RAM + atmiņas kartes slots Wi-Fi un Bluetooth
Displejs - Displeja izmērs - 7.0"
Displejs - Displeja tips - IPS
Displejs - DPI - 171 ppi
Displejs - Ekrāna izmērs - 7,0"
Displejs - Ekrāna izšķirtspēja - 1024 × 600
Displejs - Ekrāna izšķirtspēja - 1024 × 600
Displejs - Ekrāna tips - IPS
Displejs - Punktu skaits uz collu (DPI) - 171 ppi
Displejs - skārienekrāns - Jā
Displejs - Skārienekrāns - Jā
Ekrāns - Ekrāna diagonāle - 7,0"
Ekrāns - Ekrāna izmērs - 7,0"
Ekrāns - Ekrāna izšķirtspēja - 1024 × 600
Ekrāns - Ekrāna izšķirtspēja - 1024 × 600
Ekrāns - Ekrāna tips - IPS
Ekrāns - Ekrāna veids - IPS
Ekrāns - punkti uz collu - 171 ppi
Ekrāns - punktu blīvums - 171 ppi
Ekrāns - skārienekrāns - Jā
Ekrāns - skārienjutīgs - Jah
Elastīgie planšetdatori - Savienojamība - Bluetooth
Elastīgie planšetdatori - Savienojamība - WiFi
Elastīgās planšetes - Savienojamība - Bluetooth
Elastīgās planšetes - Savienojamība - WiFi
Elastīgās tabletes - Savienojumi - Bluetooth
Elastīgās tabletes - Savienojumi - WiFi
Elastīgās tabletes - Savienojums - Bluetooth
Elastīgās tabletes - Savienojums - WiFi
Enerģijas avots - Izturība - 10 stundas
feature_group_et - Planšetdatori
feature_group_ln - Tabletes
feature_group_lv - Planšetdatori
feature_group_ru - Tabletes
Iekšējā atmiņa - Atmiņas kartes slots - microSDXC (līdz 1 TB)
Iekšējā atmiņa - Atmiņas kartes slots - microSDXC (līdz 1 TB)
Iekšējā atmiņa - Iebūvētā atmiņa - 32 GB
Iekšējā atmiņa - Iekšējā atmiņa - 32 GB
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 180,68
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 180,68
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 180,68
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 180.68
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 9,67
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 9.67
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 9.67
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 9.67
Izmēri un svars - Platums (mm) - 117,59
Izmēri un svars - Platums (mm) - 117,59
Izmēri un svars - Platums (mm) - 117,59
Izmēri un svars - Platums (mm) - 117.59
Izmēri un svars - Svars (g) - 282
Izmēri un svars - Svars (g) - 282
Izmēri un svars - Svars (g) - 282
Kamera - Aizmugures kamera - 2 megapikseļi
Kamera - Aizmugures kamera - 2 megapikseļi
Kamera - Aizmugures kamera - 2 megapikseļi
Kamera - Aizmugures kamera - 2 megapikseļu
Kamera - Priekšējā kamera - 2 megapikseļi
Kamera - Priekšējā kamera - 2 megapikseļu
Kamera - sekundārā kamera - 2 megapikseļi
Kamera - Sekundārā kamera - 2 megapikseļi
Kamera - Video izšķirtspēja - [HD] 1280 × 720
Kamera - Video izšķirtspēja - [HD] 1280 × 720
Kamera - Video izšķirtspēja - [HD] 1280 × 720
Kamera - Video izšķirtspēja - [HD] 1280 × 720
Mērījumi un svars - Svars (g) - 282
name_et - Amazon Fire 7 32GB, jābūt
nosaukums_lv - Amazon Fire 7 32GB, melns
nosaukums_lv - Amazon Fire 7 32GB, melns
nosaukums_ru - Amazon Fire 7 32GB, melns
Operatīvā atmiņa (RAM) - RAM kapacitāte - 2 GB
Operatīvā atmiņa - Operatīvās atmiņas ietilpība - 2 GB
Procesors - Centrālā procesora ātrums - 2000 MHz
Procesors - frekvence - 2000 MHz
Procesors - kodolu skaits - 4
Procesors - kodolu skaits - 4
Procesors - kodolu skaits - 4
Procesors - Kodolu skaits - 4
Procesors - procesora ātrums - 2000 MHz
Procesors - Takts frekvence - 2000 MHz
Programmatūra - Operētājsistēma - Amazon Fire
Programmatūra - Operētājsistēma - Amazon Fire
Programmatūra - Operētājsistēma - Amazon Fire
Programmatūra - Operētājsistēma - Amazon Fire
RAM (RAM) - RAM apjoms - 2 GB
RAM - RAM ietilpība - 2 GB
ražotāja_kods - B099HJKDPW
Savienojamība - Skaņa - 3,5 mm austiņu izeja
Savienojamība - Skaņa - 3,5 mm austiņu izeja
Savienojamība - Skaņa - Iebūvēts mikrofons
Savienojamība - Skaņa - Iebūvēts skaļrunis
Savienojamība - Skaņa - Integrēts mikrofons
Savienojamība - Skaņa - Skaļrunis
Savienojamība - USB - 1 × USB-C
Savienojamība - USB - 1 × USB-C
Savienojumi - Skaņa - 3,5 mm audio izeja
Savienojumi - Skaņa - 3,5 mm austiņu izeja
Savienojumi - Skaņa - Iebūvēts mikrofons
Savienojumi - Skaņa - Integrēts mikrofons
Savienojumi - Skaņa - Integrēts skaļrunis
Savienojumi - Skaņa - runātājs
Savienojumi - USB - 1 × USB-C
Savienojumi - USB - 1 × USB-C
Sensori - Akselerometri - Jā
Sensori - akselerometrs - Jah
Sensori - akselerometrs - Jā
Sensori - akselerometrs - Jā
svītrkods - 840080593586
Tīkli - Bezvadu - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n
Tīkli - Bezvadu tīkli - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n
Tīkli - Bluetooth - Jā
Tīkli - Bluetooth - Jā
Tīkli - Bluetooth protokoli - A2DP
Tīkli - Bluetooth protokoli - A2DP
Tīkli - Mobilais internets - Nē
Tīkli - Mobilā platjosla - Nē
Uzglabāšana - Atmiņas kartes slots - microSDXC (līdz 1 TB)
Uzglabāšana - Integrētā atmiņa - 32 GB
zīmols - Amazon
Atmiņa - Atmiņas kartes ligzda - microSDXC (līdz 1 TB)
Atmiņa - Iebūvētā atmiņa - 32 GB
Power source - Battery life - 10 hours
Vooluallikas - Aku vastupidavus - 10 tundi
Barošanas avots - Izturība - 10 stundas
Power source - Charging - via USB-C port
Источник питания - Зарядка - через USB-C port
Barošanas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
Vooluallikas - Laadimine - USB-C pesa kaudu
category_en - Computers
category_et - Arvutid
category_lv - Computers
category_ru - Computers
Other - Color - Black
Другое - Цвет - Черный
Muu - Värvus - Must
Other - Package contents - Tablet
Other - Package contents - USB-C Power Adapter
Other - Package contents - USB-C cable
Other - Package contents - Quick Start guide
Citi - Iepakojumā ietilpst - Planšetdators
Citi - Iepakojumā ietilpst - USB-C barošanas adapteris
Citi - Iepakojumā ietilpst - USB-C kabelis
Citi - Iepakojumā ietilpst - Īsā pamācība
Muu - Komplekti sisu - Tahvelarvuti
Muu - Komplekti sisu - Kiirjuhend
Muu - Komplekti sisu - USB-C vooluadapter
Muu - Komplekti sisu - USB-C kaabel
Другое - Комплектация - Планшет
Другое - Комплектация - USB-C адаптер питания
Другое - Комплектация - USB-C cable
Другое - Комплектация - Быстрая инструкция
Citi - Krāsa - Melna / sudrabota
Andmeside - Juhtmevaba võrk - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n
Передача данных - Беспроводная сеть - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n
Andmeside - Bluetooth - Jah
Andmeside - Bluetooth protokollid - A2DP
Andmeside - Mobiilne internet - Ei
Передача данных - Bluetooth - Да
Передача данных - Bluetooth протоколы - A2DP
Передача данных - Мобильный интернет - Нет
description_et - 7-tolline puutetundlik ekraan 32 GB sisemälu + mälukaardipesa kuni 1 TB mälukaardile Täiustatud jõudlus – kuni 30% kiirem neljatuumaline protsessor ja 2 GB RAM (topelt võrreldes Fire 7 9. põlvkonnaga) Alexa nutiassistent Amazon Kids pakub hõlpsasti kasutatavat vanemlikku järelevalvet Aku kestab kuni 10 tundi Väike hind. Suur sisu.
Amazon Fire 7 on varustatud 32 GB sisemälu, 30% kiirema neljatuumalise protsessori, Alexa nutiabilise toe ning kuni 10 tundi kestva akuga. Sirvi internetti, vaata liikvel olles filme, uudista retsepte või küsi Alexalt, mis ilm täna ees ootab – Amazon Fire 7 teeb elu lihtsamaks. Meelelahutuseks loodud
Fire 7 Sul igavleda ei lase. Naudi miljoneid filme, teleseriaale, mänge, rakendusi, e-raamatuid ja muusikapalasid. Striimi või lae videosid alla Prime Video, Netflix, STARZ, Disney+ või Showtime teenustest. Avasta sadu tuhandeid rakendusi ja mänge, Audible audioraamatuid ja miljoneid muusikapalasid. Valikuid on lõputult. Alexa, meeldiv tutvuda
Alexa ühendab Sind informatsiooni, meelelahutuse ja inimestega – vaid Sinu hääle kaudu. Palu Alexal mängida videosid või muusikat, avada rakendusi, e-poodides ostelda, ilmaprognoosi vaadata, helistada või sõnumeid saata. Lihtsalt ütle "Alexa" isegi kui tahvelarvuti ekraan ei ole aktiivne. Alexa ja Fire 7 on loodud ka Sinu privaatsust hoidma. Näiteks saad oma häälsalvestisi üle vaadata ja kustutada või Alexa käed-vabad režiimi sisse ja välja lülitada. Meelerahu vanematele
Loo lapseprofiilid, et piirata ekraaniaega, seada hariduslikke eesmärke ja hallata sisu hõlpsasti kasutatava vanemliku järelevalve abil.
description_lv -
description_en - 7" touchscreen 32 GB of storage (add up to 1TB of expandable storage with microSD) Battey lasts up to 10 hours Enhanced performance - up to 30% faster quad-core processor and 2 GB of RAM (double compared to Fire 7—9th generation) Get more done with Alexa Amazon Kids offers easy-to-use parental controls on Fire tablets Tiny price, big fun
Now with up to 10 hours of battery life (40% more) and up to 30% faster quad-core processor compared to Fire 7 (9th generation) for more responsive video playback and game play, and twice as durable as Apple iPad Mini (2021). Enjoy downtime anytime
At home or on-the-go, the Fire 7 tablet lets you enjoy books, movies, apps, games, browse the web, tackle your to-do list, go hands-free with Alexa, and so much more. All the content you love
Enjoy movies, shows, games, apps, ebooks, Audible titles and songs. Unwind with your favorites
Stream or download videos from Prime Video, Netflix, Disney+, HBO Max, and more. Have fun exploring your favorites
Curl up with a must-read ebook, get social with apps like Facebook, Instagram, and TikTok, discover new movies or find your next favorite show on Netflix, Hulu, and more available through Amazon’s Appstore. Do more with Alexa
Ask Alexa to play videos and music, open apps, shop online, check the weather, call or message friends and family, access compatible smart home devices, and more. Your privacy is important
Alexa and Fire 7 are designed to protect your privacy. For example, you can view and delete your voice recordings or use the Alexa Hands-Free Mode on/off toggle at any time. Peace of mind for parents
Amazon Kids is free on every Fire tablet. Create child profiles to limit screen time, set educational goals, and manage content with easy-to-use parental controls.
description_ru -
description_short_en - 7" 1024 × 600 IPS display Amazon Fire OS Quad-core 2 GHz processor 32 GB storage, 2 GB RAM + memory card slot WiFi & Bluetooth
description_short_et - 7" 1024 × 600 IPS ekraan Amazon Fire operatsioonisüsteem Neljatuumaline 2 GHz protsessor 32 GB sisemälu, 2 GB RAM + mälukaardipesa WiFi & Bluetooth
description_short_lv -
description_short_ru - 7-дюймовый экран с разрешением 1024 × 600 IPS Операционная система Amazon Fire Четырехъядерный процессор 2 ГГц 32 ГБ встроенной памяти, 2 ГБ оперативной памяти + слот для карты памяти Wi-Fi и Bluetooth
Display - Display size - 7.0"
Display - Display type - IPS
Display - DPI - 171 ppi
Displejs - Ekrāna izmērs - 7,0"
Display - Screen resolution - 1024 × 600
Displejs - Ekrāna izšķirtspēja - 1024 × 600
Displejs - Ekrāna tips - IPS
Displejs - Punktu skaits uz collu (DPI) - 171 ppi
Display - Touch screen - Yes
Displejs - Skārienekrāns - Jā
Ekraan - Ekraani diagonaal - 7,0"
Экран - Размер экрана - 7,0"
Ekraan - Ekraani lahutusvõime - 1024 × 600
Экран - Разрешение экрана - 1024 × 600
Ekraan - Ekraani tüüp - IPS
Экран - Тип экрана - IPS
Экран - Точек на дюйм - 171 ppi
Ekraan - Punktitihedus - 171 ppi
Экран - Сенсорный экран - Да
Ekraan - Puutetundlik - Jah
Elastīgie planšetdatori - Savienojamība - Bluetooth
Elastīgie planšetdatori - Savienojamība - WiFi
Elastic tablets - Connectivity - Bluetooth
Elastic tablets - Connectivity - WiFi
Elastic tahvelarvutid - Ühendused - Bluetooth
Elastic tahvelarvutid - Ühendused - WiFi
Elastic планшеты - Соединение - Bluetooth
Elastic планшеты - Соединение - WiFi
Источник питания - Выносливость - 10 часов
feature_group_et - Tahvelarvutid
feature_group_en - Tablets
feature_group_lv - Planšetdatori
feature_group_ru - Планшеты
Sisemälu - Mälukaardipesa - microSDXC (kuni 1 TB)
Внутренняя память - Гнездо для карты памяти - microSDXC (до 1 TB)
Внутренняя память - Встроенная память - 32 GB
Sisemälu - Sisemälu - 32 GB
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 180,68
Размеры и вес - Высота (мм) - 180,68
Mõõdud ja kaal - Kõrgus (mm) - 180,68
Dimensions and weight - Height (mm) - 180.68
Mõõdud ja kaal - Sügavus (mm) - 9,67
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 9.67
Dimensions and weight - Depth (mm) - 9.67
Размеры и вес - Глубина (мм) - 9.67
Izmēri un svars - Platums (mm) - 117,59
Размеры и вес - Ширина (мм) - 117,59
Mõõdud ja kaal - Laius (mm) - 117,59
Dimensions and weight - Width (mm) - 117.59
Izmēri un svars - Svars (g) - 282
Размеры и вес - Вес (г) - 282
Dimensions and weight - Weight (g) - 282
Camera - Rear camera - 2 megapixel
Камера - Задняя камера - 2 мегапикселя
Kamera - Aizmugures kamera - 2 megapikseļu
Kaamera - Tagakaamera - 2-megapiksline
Камера - Передняя камера - 2 мегапикселя
Kaamera - Eesmine kaamera - 2-megapiksline
Camera - Secondary camera - 2 megapixel
Kamera - Sekundārā kamera - 2 megapikseļi
Camera - Video resolution - [HD] 1280 × 720
Kaamera - Video lahutusvõime - [HD] 1280 × 720
Камера - Разрешение видео - [HD] 1280 × 720
Kamera - Video izšķirtspēja - [HD] 1280 × 720
Mõõdud ja kaal - Kaal (g) - 282
name_et - Amazon Fire 7 32GB, must
name_en - Amazon Fire 7 32GB, black
name_lv - Amazon Fire 7 32GB, black
name_ru - Amazon Fire 7 32GB, черный
Operatīvā atmiņa (RAM) - RAM kapacitāte - 2 GB
Operatiivmälu - Operatiivmälu maht - 2 GB
Procesors - Centrālā procesora ātrums - 2000 MHz
Процессор - Частота - 2000 МГц
Processor - Number of cores - 4
Protsessor - Tuumade arv - 4
Процессор - Количество ядер - 4
Procesors - Kodolu skaits - 4
Processor - CPU speed - 2000 MHz
Protsessor - Taktsagedus - 2000 MHz
Software - Operating system - Amazon Fire
Tarkvara - Operatsioonisüsteem - Amazon Fire
Программное обеспечение - Операционная система - Amazon Fire
Programmatūra - Operētājsistēma - Amazon Fire
Оперативная память (RAM) - Объём оперативной памяти - 2 ГБ
RAM - RAM capacity - 2 GB
manufacturer_code - B099HJKDPW
Connectivity - Sound - 3.5 mm headphones out
Savienojamība - Skaņa - 3,5 mm austiņu izeja
Savienojamība - Skaņa - Iebūvēts mikrofons
Connectivity - Sound - Built-in speaker
Connectivity - Sound - Integrated microphone
Savienojamība - Skaņa - Skaļrunis
Connectivity - USB - 1 × USB-C
Savienojamība - USB - 1 × USB-C
Соединения - Звук - 3,5 мм аудио выход
Ühendused - Heli - 3,5 mm kõrvaklapi väljund
Соединения - Звук - Встроенный микрофон
Ühendused - Heli - Integreeritud mikrofon
Ühendused - Heli - Integreeritud kõlar
Соединения - Звук - динамик
Ühendused - USB - 1 × USB-C
Соединения - USB - 1 × USB-C
Sensori - Akselerometrs - Jā
Sensorid - Kiirendusmõõtja - Jah
Sensors - Accelerometer - Yes
Сенсоры - Аккселерометр - Да
barcode - 840080593586
Tīkli - Bezvadu - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n
Networks - Wireless - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n
Networks - Bluetooth - Yes
Tīkli - Bluetooth - Jā
Networks - Bluetooth protocols - A2DP
Tīkli - Bluetooth protokoli - A2DP
Tīkli - Mobilais internets - Nē
Networks - Mobile broadband - No
Storage - Memory card slot - microSDXC (up to 1 TB)
Storage - Integrated memory - 32 GB
brand - Amazon
98,17 €
Amazon Fire 7 32GB 2022, black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas