Amazon Fire HD 8 32GB Kids Pro 2022, cyber blue

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 920695 Preces kods: B09BG613SC
Noliktavā 5 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
160,22 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 03.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Ekrāna izmērs: 8"
  • Ekrāna izšķirtspēja: 1280 x 800
  • Iebūvētā atmiņa: 32GB
  • Operatīvā atmiņa (RAM): 2GB
  • Operētājsistēma: Amazon Fire
Displeja raksturlielumi
Ekrāna izmērs 8"

Planšetdatora galvenā sastāvdaļa ir ekrāns, kura izmērs nosaka to, cik liels ir pats planšetdators. Parasti tas ir ekrāna diametrs plus pāris centimetri "turamās" daļas.

Ērtai lietošanai iesakām aptuveni 10" planšetdatoru. 7" ekrānu jau var uzskatīt par nelielu un vairāk piemērotu bērniem. Ja planšetei ir vairāk par 10", tas nozīmē jau samērā lielu iekārtu, kas vidusmēra lietotājam varētu šķist neērta.

Ekrāna izšķirtspēja 1280 x 800

Apzīmē, cik punktu ekrāns satur pa horizontāli un vertikāli. Jo lielāki šie skaitļi, jo labāks attēla asums un patīkamāka lietošana.

Ekrāna paneļa tips IPS

Šis rādītājs nosaka attēla krāsu atbilstību, gaišumu, skata leņķi u.c. kvalitātes kritērijus. Par augstas kvalitātes ekrāna paneli var uzskatīt jebkuru AMOLED, PLS un IPS tipa iekārtu.

Pamatinformācija
Krāsa : Zila
Iebūvētā atmiņa 32GB

Nosaka, cik daudz vietas ir planšetnieka "Cietajā diskā". Ja iekārtai nav pieejams atmiņas karšu paplašināšanas spraudnis, tad šis ir ļoti būtisks parametrs, kuru noteikti vajadzētu izvēlēties iegādes brīdī ar pietiekamu rezervi, jo bez paplašināšanas iespējām, ar šo apjomu nāksies sadzīvot visu iekārtas lietošanas laiku.

Vidusmēra filma aizņem ap 1GB vietas. Vidusmēra Android vai iOS spēle vai aplikācija aizņem ~100 Mb. Mūzikas un bilžu faili aizņem vidēji ap 5 Mb, jeb 0.05 Gb (par vienu failu).

Procesora parametri
Procesora kodolu skaits 6 (Hexa-core)

Šis ir ļoti nozīmīgs parametrs, jo planšetdators, dēļ samērā lielas ekrāna izšķirtspējas, ir prasīgs pret procesora resursiem. Līdz ar to, ja vēlaties lietot vairākas lietotnes vienlaicīgi, apsveriet iespēju iegādāties planšeti ar vismaz 2 kodolu procesoru.

Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa (RAM) : 2GB
Operētājsistēma
Operētājsistēma Amazon Fire

Šis ir viens no svarīgākajiem parametriem izvēloties planšeti.

iOS - Apple ražotās planšetes ir aprīkotas iOS operētājsistēmu, kura ir ļoti ērta, ātrdarbīga, bet aizvērta sistēma, kuru nav iespējams īpaši konfigurēt un paplašināt. Toties iekš iOS patreiz ir pieejams visvairāk lietotņu (apps). iOS ir salāgota ar Apple mākoņservisiem, kuri lielākoties ir par maksu.

Android ir Google izstrādāta bezmaksas operētājsistēma, līdzīga iOS, tikai ar visām iespējām daudzas lietas mainīt. Turklāt Android ir labi salāgota ar Google bezmaksas mākoņservisiem - Gmail, Picasa, Youtube, Maps, Google+, Contacts, Calendar u.c. Andoid lietotāju skaits ir straujāk augošais, tamdēļ šī ir ļoti perspektīva operētājsistēma.

Windows - klasiskā Microsoft Windows sistēma, kas ļauj lietot ierastās .EXE aplikācijas planšetdatorā. Tiesa gan, tās patreiz ir vairāk piemērotas galddatoriem, tamdēļ izvēlieties šo operētājsistēmu tikai tad, ja ir kāda Windows programma, bez kuras nevariet iztikt.

Citas (Bada, MeeGo, WebOS, BrewMP, Symbian) - patreiz mobilo operētājsistēmu lauciņā bez pieminētajām ir pieejamas vairākas eksotiskas operētājsistēmas, tomēr ņemiet vērā, lielākā cīņa par šo tirgus daļu jau ir izcīnīta, tamdēļ esiet piesardzīgi izvēloties operētājsistēmu, kura nav iOS, Windows vai Android, jo, atšķirībā no klasiskajiem datoriem, lielākajā daļā planšetdatoru pēc iegādes operētājsistēmu nomainīt nav iespējams. 

Pieslēgvietas un aprīkojums
Atmiņas kartes ligzda : microSD
Bezvadu savienojumi
Bluetooth Ir

Bluetooth ļauj bez vadiem pieslēgt klaviatūru, austiņas, mikrofonu, printerus u.c. iekārtas, kuras atbalsta šo tehnoloģiju.

Papildus specifikācija
Atmiņa - Atmiņas kartes ligzda - microSDXC (līdz 1 TB)
Atmiņa - Iebūvētā atmiņa - 32 GB
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 13 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 13 stundas
Barošanas avots - Izturība - 13 stundas
Barošanas avots - uzlāde - caur USB-C portu
Barošanas avots - Uzlāde - caur USB-C portu
Barošanas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
Barošanas avots - uzlāde - izmantojot USB-C savienotāju
category_en - Datori
category_et - Datori
category_lv - Datori
category_ru - Datori
Citas - Krāsains - Zilais
Citas - Krāsains - Zilais
Citas - Krāsains - Zilais
Citi - Iepakojuma saturs - Aizsargapvalks
Citi - Iepakojuma saturs - Maiņstrāvas adapteris
Citi - Iepakojuma saturs - Planšetdators
Citi - Iepakojuma saturs - USB-C kabelis
Citi - Iepakojumā ietilpst - Aizsargājošs futrālis
Citi - Iepakojumā ietilpst - Maiņstrāvas adapteris ir
Citi - Iepakojumā ietilpst - Planšetdators
Citi - Iepakojumā ietilpst - USB-C kabeļi
Citi - Komplekta saturs - Aizsargapvalks
Citi - Komplekta saturs - Planšetdators
Citi - Komplekta saturs - USB-C kabelis
Citi - Komplekta saturs - Vooluadapter
Citi - Komplektēšana - Aizsargapvalks
Citi - Komplektēšana - Planšetdators
Citi - Komplektēšana - Strāvas adapteris
Citi - Komplektēšana - USB-C kabelis
Citi - Krāsa - Zila
Datu komunikācija - Tālruņa funkcija - Ei
Datu pārraide - Bezvadu tīkls - Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Datu pārraide - Bezvadu tīkls - Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Datu pārraide - Bluetooth - Bluetooth 5.2
Datu pārraide - Bluetooth protokoli - A2DP
Datu pārraide - Bluetooth protokoli - LE
Datu pārraide - Mobilais internets - Ei
Datu pārraide - Tālruņa funkcija - Nē
Datu pārsūtīšana - Bluetooth - Bluetooth 5.2
Datu pārsūtīšana - Bluetooth protokoli - A2DP
Datu pārsūtīšana - Bluetooth protokoli - LE
Datu pārsūtīšana - Mobilais internets - Nē
description_et - Pilnfunkcionāls planšetdators bērniem no 6 līdz 12 gadiem Akumulatora darbības ilgums ir līdz 13 stundām Visas dienas garumā Uzlabots sešu kodolu procesors (līdz 30 % ātrāks nekā iepriekšējās paaudzes procesors) Erk 8 collu HD ekrāns un iespaidīga Dolby Atmos skaņa 32 GB iekšējā atmiņa (paplašināma līdz 1 TB) Viegli lietojama vecāku kontrole Filtrē nepiemērotas vietnes un bloķē noteiktas vietnes Izturīgs, bērniem piemērots apvalks aizsargā pret kritieniem un triecieniem Ātri, Pārnēsājams, izturīgs planšetdators Amazon Fire HD 8 Kids Pro ir paredzēts bērniem vecumā no 6 līdz 12 gadiem. Tam ir sešu kodolu procesors, kas ir par 30 % ātrāks nekā iepriekšējās paaudzes modelim, spilgts 8 collu HD ekrāns ar pastiprinātu stiklu un 32 GB iekšējās atmiņas (ar iespēju pievienot līdz pat 1 TB microSD atmiņas karti). Planšetdatora akumulatora darbības ilgums ir viena diena, un to var viegli uzlādēt, izmantojot USB-C pieslēgvietu. Daudz atklājamo Amazon Fire HD 8 piedāvā daudz atklājumu ar bērniem draudzīgām e-grāmatām, audiogrāmatām, filmām, TV raidījumiem, dziesmām, lietotnēm un spēlēm. Varat viegli un ērti ierobežot ekrāna laiku, noteikt mācību mērķus un pārvaldīt līdz pat 4 bērnu profilu saturu. Jums piemērots tīmeklis Bērni var patstāvīgi pārlūkot tīmekli, taču ar aizsardzību. Tīmekļa pārlūkprogrammā ir iebūvētas vadības ierīces, kas palīdz filtrēt nepiemērotas vietnes un ļauj vecākiem bloķēt noteiktas vietnes. Bērni var arī pieprasīt saturu no digitālā veikala, un vecāki var attālināti apstiprināt pirkumus un lejupielādes. Amazon Kids planšetdatora ekrāns ir gatavs reālajai dzīvei, jo tas ir izgatavots no pastiprināta alumīnija silikāta stikla, un tā korpuss aizsargā planšetdatoru pret kritieniem un triecieniem. Turklāt aizsargvāciņam ir ērta regulējama atbalsta kājiņa, kas ļauj lietot bez rokām.
description_lv -
description_lv - Pilnfunkciju planšetdators, kas īpaši izstrādāts bērniem vecumā no 6 līdz 12 gadiem Aprīkots ar akumulatora darbības ilgumu visas dienas garumā, līdz 13 stundām Uzlabots seškodolu procesors (līdz 30 % ātrāks nekā iepriekšējās paaudzes planšetdatoriem) Spilgts 8" HD displejs un iespaidīga Dolby Atmos skaņa 32 GB iekšējās atmiņas un līdz 1 TB paplašināmas atmiņas Viegli lietojama vecāku kontrole Izstrādāts ar iebūvētu kontroli, kas palīdz filtrēt nepiemērotas vietnes un ļauj bloķēt noteiktas vietnes Izturīgs, bērniem piemērots korpuss, kas paredzēts aizsardzībai pret kritieniem un triecieniem Ātri, portatīvs, izturīgs Funkcijas: uzlabots seškodolu procesors (līdz 30 % ātrāks nekā iepriekšējās paaudzes procesori), līdz 13 stundām ilgs akumulatora darbības laiks, 2 GB RAM, spilgts 8" HD displejs uz ekrāna, kas izgatavots no izturīga aluminosilikāta stikla, un iespaidīga Dolby Atmos skaņa, 32 GB iekšējās atmiņas ar iespēju pievienot Micro SD slotu līdz 1 TB paplašināmai atmiņai, kā arī USB-C uzlāde. Mierinājums vecākiem Izmantojiet tiešsaistes vecāku kontroli, lai ierobežotu ekrāna laiku, iestatītu izglītojošus mērķus un laika ierobežojumus, kā arī pārvaldītu saturu līdz pat 4 bērnu profiliem. Vecumam atbilstoša izpēte Bērni var patstāvīgi pārlūkot tīmekli, taču ar aizsargmehānismiem. Tīmekļa pārlūkprogrammā ir iebūvētas vadības ierīces, kas palīdz filtrēt nepiemērotas vietnes un ļauj vecākiem bloķēt konkrētas vietnes. Bērni var arī pieprasīt saturu no digitālā veikala, savukārt vecāki var attālināti apstiprināt pirkumus un lejupielādes. Izstrādāts, domājot par bērniem Reālai lietošanai gatavs Fire HD 8 Kids Pro planšetdators ir aprīkots ar ekrānu, kas izgatavots no pastiprināta aluminosilikāta stikla, un tam ir plāns, bērniem draudzīgs futrālis, kas paredzēts aizsardzībai pret kritieniem un triecieniem. Turklāt futrālī ir iebūvēts regulējams statīvs, lai bērni varētu darboties ar brīvām rokām.
description_ru -
description_short_en - Planšetdators bērniem vecumā no 6 līdz 12 gadiem 8" 1280 × 800 IPS displejs 2 GB RAM, 32 GB atmiņas un atmiņas kartes slots WiFi un Bluetooth 5.2 savienojumi Bērniem drošas lietotnes un pārlūkprogramma
description_short_et - Planšetdators bērniem no 6 līdz 12 gadiem Erk 8" 1280 × 800 IPS ekrāns 2 GB RAM, 32 GB iekšējās atmiņas un atmiņas kartes slots WiFi un Bluetooth 5.2 savienojums Bērniem draudzīgas programmas un tīmekļa pārlūkprogramma
description_short_lv -
description_short_ru - Planšetdators bērniem no 6 līdz 12 gadiem Spilgts 8 collu IPS ekrāns ar 1280 × 800 pikseļu izšķirtspēju 2 GB RAM, 32 GB iekšējās atmiņas un atmiņas kartes slots Wi-Fi un Bluetooth 5.2 savienojamība Bērniem draudzīgas lietotnes un tīmekļa pārlūkprogramma
Displejs - Displeja izmērs - 8.0"
Displejs - Displeja tips - IPS
Displejs - DPI - 189 ppi
Displejs - Ekrāna izmērs - 8,0"
Displejs - Ekrāna izšķirtspēja - 1280 × 800
Displejs - Ekrāna izšķirtspēja - 1280 × 800
Displejs - Ekrāna tips - IPS
Displejs - Punktu skaits uz collu (DPI) - 189 ppi
Displejs - skārienekrāns - Jā
Displejs - Skārienekrāns - Jā
Ekrāns - Ekrāna diagonāle - 8,0"
Ekrāns - Ekrāna izmērs - 8,0"
Ekrāns - Ekrāna izšķirtspēja - 1280 × 800
Ekrāns - Ekrāna izšķirtspēja - 1280 × 800
Ekrāns - Ekrāna tips - IPS
Ekrāns - Ekrāna veids - IPS
Ekrāns - punkti uz collu - 189 ppi
Ekrāns - punktu blīvums - 189 ppi
Ekrāns - skārienekrāns - Jā
Ekrāns - skārienjutīgs - Jah
Enerģijas avots - Izturība - 13 stundas
feature_group_et - Planšetdatori
feature_group_ln - Tabletes
feature_group_lv - Planšetdatori
feature_group_ru - Tabletes
Iekšējā atmiņa - Atmiņas kartes slots - microSDXC (līdz 1 TB)
Iekšējā atmiņa - Atmiņas kartes slots - microSDXC (līdz 1 TB)
Iekšējā atmiņa - Iebūvētā atmiņa - 32 GB
Iekšējā atmiņa - Iekšējā atmiņa - 32 GB
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 162
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 162
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 162
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 162
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 17
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 17
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 17
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 17
Izmēri un svars - Platums (mm) - 212
Izmēri un svars - Platums (mm) - 212
Izmēri un svars - Platums (mm) - 212
Izmēri un svars - Platums (mm) - 212
Izmēri un svars - Svars (g) - 509
Izmēri un svars - Svars (g) - 509
Izmēri un svars - Svars (g) - 509
Kamera - Aizmugures kamera - 2 megapikseļi
Kamera - Aizmugures kamera - 2 megapikseļi
Kamera - Aizmugures kamera - 2 megapikseļi
Kamera - Aizmugures kamera - 2 megapikseļu
Kamera - Priekšējā kamera - 2 megapikseļi
Kamera - Priekšējā kamera - 2 megapikseļu
Kamera - sekundārā kamera - 2 megapikseļi
Kamera - Sekundārā kamera - 2 megapikseļi
Kamera - Video izšķirtspēja - [HD] 1280 × 720
Kamera - Video izšķirtspēja - [HD] 1280 × 720
Kamera - Video izšķirtspēja - [HD] 1280 × 720
Kamera - Video izšķirtspēja - [HD] 1280 × 720
Mērījumi un svars - Svars (g) - 509
name_et - Amazon Fire HD 8 32GB Kids Pro, kiber zils
nosaukums_lv - Amazon Fire HD 8 32GB Kids Pro, kiber zils
nosaukums_lv - Amazon Fire HD 8 32GB Kids Pro, kiber zils
nosaukums_ru - Amazon Fire HD 8 32GB Kids Pro, kiber zils
Operatīvā atmiņa (RAM) - RAM kapacitāte - 2 GB
Operatīvā atmiņa - Operatīvās atmiņas ietilpība - 2 GB
Procesors - Centrālā procesora ātrums - 2000 MHz
Procesors - frekvence - 2000 MHz
Procesors - kodolu skaits - 6
Procesors - kodolu skaits - 6
Procesors - kodolu skaits - 6
Procesors - Kodolu skaits - 6
Procesors - procesora ātrums - 2000 MHz
Procesors - Takts frekvence - 2000 MHz
Programmatūra - Operētājsistēma - Amazon Fire
Programmatūra - Operētājsistēma - Amazon Fire
Programmatūra - Operētājsistēma - Amazon Fire
Programmatūra - Operētājsistēma - Amazon Fire
RAM (RAM) - RAM apjoms - 2 GB
RAM - RAM ietilpība - 2 GB
ražotāja_kods - B09BG613SC
Savienojamība - SIM kartes ligzda - Nē
Savienojamība - SIM kartes slots - Nē
Savienojamība - Skaņa - 3,5 mm austiņu izeja
Savienojamība - Skaņa - 3,5 mm austiņu izeja
Savienojamība - Skaņa - Iebūvēts skaļrunis
Savienojamība - Skaņa - Skaļrunis
Savienojamība - USB - USB-C 2.0
Savienojamība - USB - USB-C 2.0
Savienojumi - SIM kartes slots - Ei
Savienojumi - SIM kartes slots - Nē
Savienojumi - Skaņa - 3,5 mm audio izeja
Savienojumi - Skaņa - 3,5 mm austiņu izeja
Savienojumi - Skaņa - Integrēts skaļrunis
Savienojumi - Skaņa - runātājs
Savienojumi - USB - USB-C 2.0
Savienojumi - USB - USB-C 2.0
Sensori - Akselerometri - Jā
Sensori - akselerometrs - Jah
Sensori - akselerometrs - Jā
Sensori - akselerometrs - Jā
Sensori - Gaismas sensors - Jah
Sensori - Gaismas sensors - Jā
Sensori - Gaismas sensors - Jā
Sensori - Gaismas sensors - Jā
svītrkods - 840080566467
Tīkli - Bezvadu - Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Tīkli - Bezvadu tīkli - Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Tīkli - Bluetooth - Bluetooth 5.2
Tīkli - Bluetooth - Bluetooth 5.2
Tīkli - Bluetooth protokoli - A2DP
Tīkli - Bluetooth protokoli - A2DP
Tīkli - Bluetooth protokoli - LE
Tīkli - Bluetooth protokoli - LE
Tīkli - Mobilais internets - Nē
Tīkli - Mobilā platjosla - Nē
Tīkli - Tālruņa funkcija - Nē
Tīkli - Tālruņa funkcija - Nē
Uzglabāšana - Atmiņas kartes slots - microSDXC (līdz 1 TB)
Uzglabāšana - Integrētā atmiņa - 32 GB
zīmols - Amazon
Atmiņa - Atmiņas kartes ligzda - microSDXC (līdz 1 TB)
Atmiņa - Iebūvētā atmiņa - 32 GB
Power source - Battery life - 13 hours
Vooluallikas - Aku vastupidavus - 13 tundi
Barošanas avots - Izturība - 13 stundas
Power source - Charging - via USB-C port
Источник питания - Зарядка - через USB-C port
Barošanas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
Vooluallikas - Laadimine - USB-C pesa kaudu
category_en - Computers
category_et - Arvutid
category_lv - Computers
category_ru - Computers
Other - Color - Blue
Другое - Цвет - Синий
Muu - Värvus - Sinine
Other - Package contents - Protective case
Other - Package contents - AC adapter
Other - Package contents - Tablet
Other - Package contents - USB-C cable
Citi - Iepakojumā ietilpst - Aizsargājošs futrālis
Citi - Iepakojumā ietilpst - AC adapteris
Citi - Iepakojumā ietilpst - Planšetdators
Citi - Iepakojumā ietilpst - USB-C kabelis
Muu - Komplekti sisu - Kaitseümbris
Muu - Komplekti sisu - Tahvelarvuti
Muu - Komplekti sisu - USB-C kaabel
Muu - Komplekti sisu - Vooluadapter
Другое - Комплектация - Защитный чехол
Другое - Комплектация - Планшет
Другое - Комплектация - Адаптер питания
Другое - Комплектация - USB-C cable
Citi - Krāsa - Zila
Andmeside - Telefoni funktsioon - Ei
Andmeside - Juhtmevaba võrk - Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Передача данных - Беспроводная сеть - Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Andmeside - Bluetooth - Bluetooth 5.2
Andmeside - Bluetooth protokollid - A2DP
Andmeside - Bluetooth protokollid - LE
Andmeside - Mobiilne internet - Ei
Передача данных - Функция телефона - Нет
Передача данных - Bluetooth - Bluetooth 5.2
Передача данных - Bluetooth протоколы - A2DP
Передача данных - Bluetooth протоколы - LE
Передача данных - Мобильный интернет - Нет
description_et - Täisfunktsionaalne tahvelarvuti 6–12-aastastele lastele Aku kestab terve päeva – kuni 13 tundi Täiustatud kuuetuumaline protsessor (kuni 30% kiirem kui eelmisel põlvkonnal) Erk 8-tolline HD-ekraan ja endassehaarav Dolby Atmos heli 32 GB sisemälu (laiendatav kuni 1 TB) Lihtsalt kasutatav vanemlik kontroll Võimalik välja filtreerida sobimatud veebilehed ja teatud veebilehed blokeerida Vastupidav lastesõbralik ümbris kaitseb kukkumiste ja põrutuste eest Kiire, kaasaskantav, vastupidav
Amazon Fire HD 8 Kids Pro tahvelarvuti on loodud 6–12-aastastele lastele. See on varustatud kuuetuumalise protsessoriga, mis on kuni 30% kiirem kui eelmisel põlvkonnal, erksa 8-tollise tugevdatud klaasist HD ekraani ja 32 GB sisemäluga (koos võimalusega lisada kuni 1 TB microSD mälukaart). Tahvelarvuti aku kestab terve päeva ning laeb hõlpsalt taas täis USB-C pesa kaudu. Palju avastada
Amazon Fire HD 8 pakub palju avastamist lastele sobilike e-raamatute, audioraamatute, filmide, seriaalide, laulude, rakenduste ja mängude näol. Kontroll on alati lapsevanema käes
Saad mugavalt ja lihtsalt piirata ekraaniaega, seada õppe-eesmärke ja hallata kuni 4 lapse profiili sisu. Eakohane veeb
Lapsed saavad veebi sirvida iseseisvalt, kuid kaitsepiiretega. Veebibrauser on loodud sisseehitatud juhtelementidega, mis aitavad välja filtreerida sobimatud veebilehed ja võimaldavad vanematel teatud veebilehti blokeerida. Lapsed saavad ka digitaalsest poest sisu taotleda ning vanemad saavad oste ja allalaadimisi kaugjuhtimisega kinnitada. Valmis päriseluks
Amazon Kids tahvelarvuti ekraan on valmistatud tugevdatud alumiiniumsilikaatklaasist ning selle ümbris kaitseb tahvelarvutit kukkumiste ja põrutuste eest. Lisaks on kaitseümbrisel mugavalt reguleeritav tugijalg, et laps saaks seda käed-vabalt kasutada.
description_lv -
description_en - Full-feature tablet designed specifically for kids ages 6–12 Features all-day battery life, up to 13 hours Enhanced hexa-core processor (up to 30% faster than previous gen) Vibrant 8" HD display and immersive Dolby Atmos sound 32 GB of internal storage and up to 1 TB of expandable storage Easy-to-use parental controls Designed with built-in controls to help filter out inappropriate sites and let you block specific ones Sturdy kid-friendly case designed to protect against drops and bumps Fast, portable, durable
Features enhanced hexa-core processor (up to 30% faster than previous gen), up to 13 hours of battery life, 2 GB RAM, vibrant 8” HD display on a screen made of strengthened aluminosilicate glass and immersive Dolby Atmos sound, 32 GB of internal storage with the option to add Micro SD slot up to 1 TB of expandable storage, and USB-C charging. Peace of mind for parents
Use online parental controls to limit screen time, set educational goals and time limits, and manage content for up to 4 child profiles. Age-appropriate exploration
Kids can browse the web independently, but with guardrails. The web browser is designed with built-in controls to help filter out inappropriate sites and let parents block specific ones. Kids can also request content from the digital store while parents can remotely approve purchases and downloads. Designed with kids in mind
Real-life ready The Fire HD 8 Kids Pro tablet includes a screen made of strengthened aluminosilicate glass and comes with a slim Kid-Friendly Case designed to protect against drops and bumps. Plus, case includes an adjustable stand so kids can go hands-free.
description_ru -
description_short_en - Tablet for kids ages 6–12 8" 1280 × 800 IPS display 2 GB RAM, 32 GB storage & memory card slot WiFi & Bluetooth 5.2 connections Child-safe apps and browser
description_short_et - Tahvelarvuti 6–12-aastastele lastele Erk 8" 1280 × 800 IPS ekraan 2 GB RAM, 32 GB sisemälu & mälukaardipesa WiFi & Bluetooth 5.2 ühendus Lapsesõbralikud rakendused ja veebilehitseja
description_short_lv -
description_short_ru - Планшет для детей 6-12 лет Яркий 8-дюймовый IPS-экран с разрешением 1280 × 800 пикселей 2 ГБ оперативной памяти, 32 ГБ встроенной памяти и разъем для карты памяти Соединение Wi-Fi и Bluetooth 5.2 Удобные для детей приложения и веб-браузер
Display - Display size - 8.0"
Display - Display type - IPS
Display - DPI - 189 ppi
Displejs - Ekrāna izmērs - 8,0"
Display - Screen resolution - 1280 × 800
Displejs - Ekrāna izšķirtspēja - 1280 × 800
Displejs - Ekrāna tips - IPS
Displejs - Punktu skaits uz collu (DPI) - 189 ppi
Display - Touch screen - Yes
Displejs - Skārienekrāns - Jā
Ekraan - Ekraani diagonaal - 8,0"
Экран - Размер экрана - 8,0"
Ekraan - Ekraani lahutusvõime - 1280 × 800
Экран - Разрешение экрана - 1280 × 800
Ekraan - Ekraani tüüp - IPS
Экран - Тип экрана - IPS
Экран - Точек на дюйм - 189 ppi
Ekraan - Punktitihedus - 189 ppi
Экран - Сенсорный экран - Да
Ekraan - Puutetundlik - Jah
Источник питания - Выносливость - 13 часов
feature_group_et - Tahvelarvutid
feature_group_en - Tablets
feature_group_lv - Planšetdatori
feature_group_ru - Планшеты
Sisemälu - Mälukaardipesa - microSDXC (kuni 1 TB)
Внутренняя память - Гнездо для карты памяти - microSDXC (до 1 TB)
Внутренняя память - Встроенная память - 32 GB
Sisemälu - Sisemälu - 32 GB
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 162
Размеры и вес - Высота (мм) - 162
Dimensions and weight - Height (mm) - 162
Mõõdud ja kaal - Kõrgus (mm) - 162
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 17
Dimensions and weight - Depth (mm) - 17
Mõõdud ja kaal - Sügavus (mm) - 17
Размеры и вес - Глубина (мм) - 17
Izmēri un svars - Platums (mm) - 212
Размеры и вес - Ширина (мм) - 212
Dimensions and weight - Width (mm) - 212
Mõõdud ja kaal - Laius (mm) - 212
Izmēri un svars - Svars (g) - 509
Размеры и вес - Вес (г) - 509
Dimensions and weight - Weight (g) - 509
Camera - Rear camera - 2 megapixel
Камера - Задняя камера - 2 мегапикселя
Kamera - Aizmugures kamera - 2 megapikseļu
Kaamera - Tagakaamera - 2-megapiksline
Камера - Передняя камера - 2 мегапикселя
Kaamera - Eesmine kaamera - 2-megapiksline
Camera - Secondary camera - 2 megapixel
Kamera - Sekundārā kamera - 2 megapikseļi
Camera - Video resolution - [HD] 1280 × 720
Kaamera - Video lahutusvõime - [HD] 1280 × 720
Камера - Разрешение видео - [HD] 1280 × 720
Kamera - Video izšķirtspēja - [HD] 1280 × 720
Mõõdud ja kaal - Kaal (g) - 509
name_et - Amazon Fire HD 8 32GB Kids Pro, cyber blue
name_en - Amazon Fire HD 8 32GB Kids Pro, cyber blue
name_lv - Amazon Fire HD 8 32GB Kids Pro, cyber blue
name_ru - Amazon Fire HD 8 32GB Kids Pro, cyber blue
Operatīvā atmiņa (RAM) - RAM kapacitāte - 2 GB
Operatiivmälu - Operatiivmälu maht - 2 GB
Procesors - Centrālā procesora ātrums - 2000 MHz
Процессор - Частота - 2000 МГц
Processor - Number of cores - 6
Protsessor - Tuumade arv - 6
Процессор - Количество ядер - 6
Procesors - Kodolu skaits - 6
Processor - CPU speed - 2000 MHz
Protsessor - Taktsagedus - 2000 MHz
Software - Operating system - Amazon Fire
Tarkvara - Operatsioonisüsteem - Amazon Fire
Программное обеспечение - Операционная система - Amazon Fire
Programmatūra - Operētājsistēma - Amazon Fire
Оперативная память (RAM) - Объём оперативной памяти - 2 ГБ
RAM - RAM capacity - 2 GB
manufacturer_code - B09BG613SC
Savienojamība - SIM kartes ligzda - No
Connectivity - SIM card slot - No
Connectivity - Sound - 3.5 mm headphones out
Savienojamība - Skaņa - 3,5 mm austiņu izeja
Connectivity - Sound - Built-in speaker
Savienojamība - Skaņa - Skaļrunis
Connectivity - USB - USB-C 2.0
Savienojamība - USB - USB-C 2.0
Ühendused - SIM kaardi pesa - Ei
Соединения - Гнездо для SIM карты - Нет
Соединения - Звук - 3,5 мм аудио выход
Ühendused - Heli - 3,5 mm kõrvaklapi väljund
Ühendused - Heli - Integreeritud kõlar
Соединения - Звук - динамик
Ühendused - USB - USB-C 2.0
Соединения - USB - USB-C 2.0
Sensori - Akselerometrs - Jā
Sensorid - Kiirendusmõõtja - Jah
Sensors - Accelerometer - Yes
Сенсоры - Аккселерометр - Да
Sensorid - Valgussensor - Jah
Sensors - Light sensor - Yes
Сенсоры - Датчик освещения - Да
Sensori - Gaismas sensors - Jā
barcode - 840080566467
Tīkli - Bezvadu - Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Networks - Wireless - Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Networks - Bluetooth - Bluetooth 5.2
Tīkli - Bluetooth - Bluetooth 5.2
Networks - Bluetooth protocols - A2DP
Tīkli - Bluetooth protokoli - A2DP
Networks - Bluetooth protocols - LE
Tīkli - Bluetooth protokoli - LE
Tīkli - Mobilais internets - Nē
Networks - Mobile broadband - No
Networks - Phone function - No
Tīkli - Tālruņa funkcija - No
Storage - Memory card slot - microSDXC (up to 1 TB)
Storage - Integrated memory - 32 GB
brand - Amazon
160,22 €
Amazon Fire HD 8 32GB Kids Pro 2022, cyber blue
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas