Niceboy ORYX Mouse pad L

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 836936 Preces kods: ORYX-PAD
Noliktavā 1 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
16,32 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 10.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 10.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 10.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 10.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 10.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 08.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Melna
  • Pielietojums: Gaming
Visi parametri
Krāsa : Melna
Pielietojums : Gaming
Papildus specifikācija
category_en - Datoru aksesuāri > Mouse Pads
category_lv - Datoru perīfērija > Peļu paliktņi
category_ru - Datoru perīfērija > Peļu paliktņi
description_lv - Katram spēlētājam ir jābūt kvalitatīvam peles paliktnim savā spēļu telpā, lai nodrošinātu visplūstošāko peles kustību. Neatkarīgi no tā, vai jums jau ir optiskā vai lāzerpele, Niceboy ORYX PAD peles paliktnis nodrošina vislabāko iespējamo sensora un peles kustības precizitāti. Turklāt paliktnis ir aprīkots ar pītām malām, kas ierobežo paliktņa plīsuma iespēju. Pateicoties vienkāršajam dizainam, peles paliktnis lieliski iederas jūsu spēļu iestatījumā un rada izcilu spēles atmosfēru. Tehniskie parametri: Izmēri: 30 x 25 cm Svars: 140 g
description_lv - Katram spēlētājam savā spēļu dīķī vajadzētu būt kvalitatīvam peles paliktnim, lai nodrošinātu maksimāli vienmērīgu peles kustību. Neatkarīgi no tā, vai jums jau ir optiskā vai lāzera pele, Niceboy ORYX PAD peles paliktnis nodrošina vislabāko iespējamo peles sensora un kustību precizitāti. Turklāt paliktnis ir aprīkots ar pītām malām, kas ierobežo paliktņa plīšanas iespēju. Pateicoties tās vienkāršajam dizainam, peles paliktnis lieliski iekļaujas jūsu spēļu konfigurācijā un rada vislabāko spēļu atmosfēru. Tehniskie parametri: Izmēri: Izmēri: 1,5 kg: 30 x 25 cm Svars: 140 g
description_ru - Katram spēlētājam savā spēļu kabinetā vajadzētu būt kvalitatīvam peles paliktnim, lai nodrošinātu pēc iespējas vienmērīgāku peles kustību. Ja jums jau ir optiskā vai lāzera pele, Niceboy ORYX PAD peles paliktnis nodrošina vislielāko iespējamo peles sensora un kustības precizitāti. Spilventiņš ir aprīkots arī ar pītām malām, kas ierobežo spilventiņa plīšanas iespēju. Ar savu vienkāršo dizainu peles paliktnis lieliski iederēsies jūsu spēļu vidē un radīs unikālu spēļu atmosfēru. Tehniskie parametri: Izmēri: 30 x 25 cm Svars: 140 g.
EAN - 8594182423822
gross_weight - 0.575 kg
Modelis - ORYX-PAD
Ražotājs - Niceboy
svars - 0.569 kg
title_lv - Niceboy ORYX Peles paliktnis
title_lv - Niceboy ORYX Peles paliktnis
title_ru - Niceboy ORYX Peles paliktnis
category_en - Computer Acessories > Mouse Pads
category_lv - Datoru perīfērija > Peļu paliktņi
category_ru - Datoru perīfērija > Peļu paliktņi
description_lv - Katram spēlētājam ir jābūt kvalitatīvam peles paliktnim savā spēļu telpā, lai nodrošinātu visplūstošāko peles kustību. Neatkarīgi no tā, vai jums jau ir optiskā vai lāzerpele, Niceboy ORYX PAD peles paliktnis nodrošina vislabāko iespējamo sensora un peles kustības precizitāti. Turklāt paliktnis ir aprīkots ar pītām malām, kas ierobežo paliktņa plīsuma iespēju. Pateicoties vienkāršajam dizainam, peles paliktnis lieliski iederas jūsu spēļu iestatījumā un rada izcilu spēles atmosfēru.
Tehniskie parametri:
Izmēri: 30 x 25 cm
Svars: 140 g
description_en - Every player should have a quality mouse pad in their gaming den to ensure the most fluid movement of their mouse. Whether you already have an optic or laser mouse, the Niceboy ORYX PAD mouse pad ensures the best precision possible for the sensor and movement of your mouse. Also, the pad is equipped with braided edges which limits the possibility of the pad’s tearing. Thanks to its simple design, the mouse pad perfectly falls right into place in your gaming set-up and creates the ultimate gaming atmosphere.
Technical parameters:
Dimensions: 30 x 25 cm
Weight: 140 g
description_ru - Каждый игрок должен иметь качественный коврик для мыши в своем игровом кабинете, чтобы обеспечить максимально плавное движение мыши. Если у вас уже есть оптическая или лазерная мышь, коврик для мыши Niceboy ORYX PAD обеспечивает максимально возможную точность сенсора и движения вашей мыши. Также накладка оснащена плетеными краями, что ограничивает возможность разрыва накладки. Благодаря простому дизайну коврик для мыши идеально впишется в вашу игровую среду и создаст неповторимую игровую атмосферу.
Технические параметры:
Размеры: 30 х 25 см
Вес: 140 г
EAN - 8594182423822
gross_weight - 0.575 kg
Model - ORYX-PAD
Producer - Niceboy
weight - 0.569 kg
title_en - Niceboy ORYX Mouse pad
title_lv - Niceboy ORYX Peles paliktnis
title_ru - Niceboy ORYX Коврик для мыши
16,32 €
Niceboy ORYX Mouse pad L
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas