Modecom VOLCANO MERU

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 788922 Preces kods: PMK-MC-VOLCANO-MERU
Pasūtāms 5 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
30,11 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 21.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 21.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 21.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 17.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Melna
  • Pielietojums: Gaming
Visi parametri
Krāsa : Melna
Pielietojums : Gaming
Papildus specifikācija
Apraksts - MODECOM Volcano Meru ir 1200 x 600 mm liels paliktnis. Tas tika radīts īpaši tiem, kam nepieciešams liels darba galda paliktnis. Neierobežota peles kustība pa virsmu ļauj brīvi spēlēt ar zemiem DPI iestatījumiem. Augstas kvalitātes, gluds materiāls uzlabo peles precizitāti, palielinot spēļu prieku. Peles paliktnis ir īpaši izstrādāts spēlētājiem, tas ir izturīgs pret netīrumiem un izlijušu šķidrumu; vienkārši noslaukiet to ar mitru drānu, lai efektīvi notīrītu netīrumus un netīrumus. Oriģinālais un drosmīgais dizains atspoguļo spēļu stacijas raksturu. Turklāt iekrāsotā grafika ļauj saglabāt peles paliktni daudz tīrāku nekā melni peles paliktņi, uz kuriem bieži vien redzamas nagu pēdas, netīrumi vai pat ādas nolobīšanās. Šajā ziņā tas ir praktiskāks un noderīgāks. Milzīgs formāts. Īpaši lielais formāts (1200 x 600 x 3 mm) nodrošina ērtu spēlēšanu un ļauj aptvert lielu laukumu uz galda. Dzīva peles kustība spēļu laikā? Lūk, jūs ierobežo tikai jūsu rakstāmgalds, nevis peles paliktnis. Auduma peles paliktnis ar gludu virsmu labākai peles kustībai. Apļa malas. Peles paliktnis ir apdarināts ar melnu izturīgu diegu. Peles paliktņa apmale pagarina tā kalpošanas laiku. Moderns un drosmīgs dizains Peles paliktnis ar izplūdušu Volcano logotipu un drosmīgu dizainu. Krāsotais peles paliktnis simbolizē spēlētāja stāju brīvību un individuālu pieeju katrai spēlei, kas ir paredzēta kā piedzīvojums. Augsta kvalitāte Augstas kvalitātes materiālu izmantošana ražošanas procesā nodrošina tā izturību. Izteiksmīgs dizains Peles paliktnis ar atšķirīgu rakstu un drosmīgu Volcano logotipu.
Gluda virsma Gluda virsma nodrošina peles precizitāti un ir daudz ērtāk to vadīt. Aizsargā galdu no peles kustībām Daudzie skrāpējumi uz galda, kas rodas, ikdienā lietojot piederumus, var sabojāt virsmu. Viegli tīrāms Gludais materiāls, no kura ir izgatavots Volcano Meru, ir tikai priekšrocība. Papildus peles precizitātes palielināšanai varat viegli uzturēt to tīru. Materiāla struktūra bloķē šķidrumu uzsūkšanos. Uzlejot uz peles paliktņa ūdeni, sulu vai citu saldu dzērienu, no tā viegli atbrīvosies netīrumi. Gumijas apakšdaļa Peles paliktņa apakšējais slānis ir izgatavots no gumijas. Tas nekustas un stingri sēž uz galda neatkarīgi no tā, no kāda materiāla tas ir izgatavots (stikla, plastmasas, koka). Pārvietošanās brīvība Uz šāda izmēra peles paliktņa var ērti novietot peli, tastatūru, austiņas, krūzi, dzērienu un daudzas citas lietas, kas līdz šim bija jānovieto uz galda virsmas vai jāsaspiež uz mazāka paliktņa, un jebkura peles kustība vai tastatūras pārvietošana draudēja ar to nogāšanu. Izvēloties MODECOM Volcano Meru, jūs nodrošināsiet sev praktiski neierobežotu pārvietošanās brīvību.
Citas funkcijas -
dimensijas dziļums - 80 mm
ean - 5903560980254
Eans - 5903560980254
garantija - 24
garantijas_tips - ārējais
Iekļautie piederumi -
Izmēri - 1200 x 600 x 3 mm
izmērs augstums - 660 mm
izmērs platums - 80 mm
izmērs svars - 1507 g
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Padatas
Krāsa - Black
Lietošana - Spēļu
Nosaukums - Modecom Volcano Meru
nosaukums - Peles un tastatūras paliktnis VOLCANO MERU
ProducerCode - PMK-MC-VOLCANO-MERU
ražotājs - MODECOM
Ražotājs - Modecom
Rokas locītavas balstam - Nē
ShortDescription -
vendpn - PMK-MC-VOLCANO-MERU
Description - MODECOM Volcano Meru to podkładka o olbrzymich wręcz rozmiarach 1200 x 600 mm. Stworzona została z myślą o osobach, które potrzebują dużej podkładki
na biurko. Nieograniczone powierzchnią podkładki ruchy myszą, pozwalają swobodnie graćprzy niskich ustawieniach DPI. Wysokiej jakości, gładki materiał, poprawia precyzję myszy, zwiększając przyjemność z grania. Stworzona specjalnie z myślą o graczach jest odporna na zabrudzenia i ewentualne zalania wystarczy przetrzeć ją mokrą szmatką, aby skutecznie pozbyćsięzabrudzeń. Oryginalne i odważne wzornictwo oddaje charakter gamingowego stanowiska. Co
więcej, poplamiona grafika pozwala utrzymać podkładkę w dużo większej czystości niż czarne podkładki, na których często widać ślady po paznokciach,
brud czy nawet złuszczony naskórek. Pod tym względem charakteryzuje się większąpraktycznością i użytecznością.
Olbrzymi format.
Bardzo duży format podkładki (1200 x 600 x 3 mm) to wygoda podczas grania oraz możliwość pokrycia dużej powierzchni blatu biurka. Zamaszyste ruchy myszą podczas grania? Proszę bardzo, ogranicza ciebie już tylko biurko, a nie podkładka
Materiałowa, gładka powierzchnia.
Materiałowa podkładka o gładkiej powierzchni, dzięki której praca myszy staje się jeszcze lepsza.
Obszywane ranty.
Podkładka została obszyta czarną, wytrzymałą nicią. Obszycie rantów podkładki zwiększa jej żywotność.
Nowoczesny i odważny design
Podkładka z rozmytym logotypem Volcano oraz odważnym projektem. Poplamiona podkładka symbolizuje wolność stanowiska gracza i indywidualne podejście do każdej gry, która  ma być przygodą.
Wysoka jakość
Użycie wysokiej jakości materiałów podczas produkcji stanowi o jej trwałości.
Wyrazisty design
Podkładka z wyrazistym wzorem i odważnym logotypem Volcano.
Gładka powierzchnia
Gładka powierzchnia nadaje myszce precyzji jest nią o wiele  wygodniej sterować.
Chroni
Podkładka chroni biurko przed ruchami myszy liczne zadrapania biurka przez codzienne używanie akcesoriów, może uszkodzić powierzchnię.
Łatwa do czyszczenia
Gładki materiał z jakiego Volcano Meru jest wykonana, to same zalety. Oprócz zwiększenia precyzji myszy, można ją w łatwy sposób utrzymać  w czystości. Struktura materiału blokuje wchłanianie płynów wylewając na podkładkę wodę, sok lub inny słodki napój z łatwością pozbędziesz się zabrudzeń.
Gumowy spód
Dolna warstwa podkładki to materiał wykonany z gumy. Nie przesuwa się i stabilnie leży na biurku, niezależnie od materiału z jakiego jest wykonane  (szkło, tworzywo sztuczne, drewno).
Swoboda ruchów
Na podkładce o takich rozmiarach z powodzeniem zmieści się mysz, klawiatura, słuchawki, kubek, napój i wiele innych rzeczy, które do tej pory musiały stać na blacie lub były ściśnięte na mniejszej podkładce, a każdy ruch myszą lub przesunięcie klawiatury groziło ich strąceniem. Wybierając MODECOM Volcano Meru zapewniasz sobie praktycznie nieograniczoną swobodę ruchów.
Other features -
dimension depth - 80 mm
ean - 5903560980254
Eans - 5903560980254
guarantee - 24
guarantee_type - external
Accessories included -
Dimensions - 1200 x 600 x 3 mm
dimension height - 660 mm
dimension width - 80 mm
dimension weight - 1507 g
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Pads
Color - Black
Usage - Gaming
Name - Modecom Volcano Meru
name - Mouse and keyboard pad VOLCANO MERU
ProducerCode - PMK-MC-VOLCANO-MERU
producer - MODECOM
Producer - Modecom
Wrist rest - No
ShortDescription -
vendpn - PMK-MC-VOLCANO-MERU
30,11 €
Modecom VOLCANO MERU
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas