Modecom Volcano Jager, Black/Yellow

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 972150 Preces kods: M-MC-JAGER-100
Pasūtāms 6 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
32,15 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 22.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 22.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 22.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 22.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 22.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 20.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Pielietojums: Gaming
  • Krāsa: Dzeltena
  • Krāsa: Melna
  • Savienojuma tips: Vads
  • Savienojuma veids: USB vads
  • Sensora tehnoloģija: Optical
Pamatinformācija
Pielietojums Gaming

Pielietojums ir orientējošs rādītājs, kas nosaka, kam šī pele vairāk paredzēta, stacionārajam, vai portatīvajam datoram.

Notebook tipa peles ir maza izmēra, tādēļ piemērotas darbam ceļā.

Ja jūs portatīvo datoru lielākoties izmantosiet noteiktā darba vietā, ieteicams iegādāties desktop peli, kurai ir standarta izmērs, līdz ar to tā ir daudz ērtāka ilgstošam darbam pie datora. Standarta peles portatīvajam datoram tiek pieslēgtas ar vadu, kas nodrošina ilgstošu stabilu strādāšanu. Savukārt bezvadu pelēm periodiski nepieciešama bateriju maiņa.

Gaming peles ir aprīkotas ar lielāku pogu skaitu; tām ir precīzāka optika un labāka izšķirtspēja. Pilnvērtīgākam spēļu procesam Dateks.lv iesaka iegādāties gaming peli ar vadu datu pārraidi. 

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka izvēlēties lāzera peli ar PS/2 vai USB pieslēgumu.

Krāsa Dzeltena, Melna
Peles virsmas krāsa. Šis parametrs ir orientējošs un var atšķirties no reālās peles krāsas.
Funkcionalitāte
Pogu skaits : 7
Apgaismojums : Ir
Apgaismojuma krāsa : RGB
Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojuma tips Vads

Datu pārraide nosaka, kā pele savienota ar datoru.

Vada savienojums ir klasisks, ātrs un pārbaudīts veids (elektriskais kabelis ar USB vai PS/2 kontaktu).

Savukārt bezvadu savienojums prasa periodisku bateriju maiņu, vai akumulatora uzlādi, toties piedāvā brīvību lietot peli neraizējoties par brīžiem traucējošo vadu. Šādas peles ir ideālas darbam ar portatīvo datoru, pie kura tās tiek pievienotas ar bluetooth vai infrared palīdzību. Taču jāņem vērā, ka parasti tās sver nedaudz vairāk par vadu pelēm, tām ne vienmēr ir stabils savienojums.

Savienojuma veids : USB vads
Specifikācija
Slēdžu ražotājs : N/A
Slēdžu modelis : N/A
Svars (g) : 69
Vada garums (m) : 1.8
Sensors
Sensora tehnoloģija Optical

Ir optiskās un lāzera peles.

Lāzera pelēm ir augstākā precizitāte un mazs energopatēriņš, kā arī tās spēj darboties uz stikla un spoguļvirsmām. 

Optiskās peles ir pašlaik visplašāk pielietotās, savas pievilcīgās kvalitātes/cenas attiecības dēļ. Tām nav nekādu mehānisku daļu, līdz ar to tās strādā ātri un precīzi.

Maksimālā jūtība (DPI) : 12000
Sensora ražotājs : N/A
Sensora modelis : N/A
Polling Rate (Hz) : N/A
Papildus specifikācija
Apgaismojums - Jā
Apraksts - INTERHĀBOJAMI PANELI Priekšējo un aizmugurējo paneli var mainīt neatkarīgi, lai pielāgotu peli vēlamajai formai STARPUSES Kreisās un labās peles pogas atstarpes maina spēles izjūtu INTERHĀBOJAMI KARSTĀS PAZEMES SŪTĪTĀJI Kreiso un labo peles pogu varat nomainīt paši ar klusajiem slēdžiem (pieejami komplektā) vai citiem pēc saviem ieskatiem. tikai 69 g Peles nelielais svars - tikai 69 grami - ir kaut kas, kas patīk spēlētājiem. Vieglā konstrukcija ļauj stundām ilgi spēlēt iecienītākās spēles. 7 MĒRĶI Pelei ir 7 pogas (6 programmējamas un 1 apakšējā daļā), kuras var programmēt atbilstoši jūsu vajadzībām. PROGRAMMATŪRA Specializētā programmatūra, kas pieejama lejupielādei no ražotāja tīmekļa vietnes www.modecom.com DIZAINS Interesants un oriģināls dizains. Izteiksmīgu krāsu kombinācija, kas izceļ peles raksturu. LED RGB Spilgts RGB LED aizmugurējais apgaismojums ar 16,7 miljoniem krāsu. KOMPLEKTĀ IEKĻAUTI MAINĀMIE SLĒDŽI UN KLUSIE SLĒDŽI. Jūs varat paši nomainīt peles kreiso un labo pogu (Huano). Komplektā ir iekļauti klusie slēdži (Kailh), kurus varat nomainīt ļoti vienkārši, neizmantojot instrumentus (karstā nomaiņa). NOMAIŅOJAMIE PANELI Peles priekšējais un aizmugurējais panelis ir nomaināms. Komplektā atradīsiet paneļus, pateicoties kuriem varat optimāli pielāgot peli savām vēlmēm. Mainot spēli, jūs varat mainīt peli, lai nodrošinātu vislabāko iespējamo jautrību un komfortu. ATRODIET SAVU IESPĒJAMĀKO SKATĪTĀJU AR "HOT-SWAP" TEHNOLOĢIJU Pateicoties "hot-swap" tehnoloģijai, jūs varat paši, neizmantojot instrumentus, nomainīt slēdzeni peles kreisajā un labajā taustiņā. Komplektācijā atradīsiet papildu kluso slēdžu pāri, taču nekas netraucē jums uzsākt piedzīvojumu, lai patiesi pielāgotu savu peli un atrastu tirgū slēdzi, kas atbilst jūsu vajadzībām. Turklāt iespēja nomainīt slēdzi palielina visas konstrukcijas kalpošanas ilgumu, ļaujot jums izbaudīt ierīci ilgu laiku. Šiiiiiii SĪCĪTĀJI Komplektā Pele ļauj jums pašiem nomainīt kreisās un labās pogas slēdžus. Komplektā ir iekļauts kluso slēdžu komplekts, kurus varat ātri un viegli uzstādīt paši, neizmantojot nekādus instrumentus. Ja nolemjat, ka vēlaties strādāt ar klusajiem slēdžiem, nav nekas vienkāršāks, kā pašam konfigurēt peli atbilstoši savām vēlmēm VIENĀ REŽĪMĀ Volcano Jager ir unikāla pele. Patiesībā ne viena, bet vairākas. Tai ir ne tikai nomaināmi augšējie korpusa paneļi (priekšējais un aizmugurējais), bet arī divi klusie slēdži (peles kreisajai un labajai pogai). Tādējādi jūs varat ne tikai mainīt peles izmēru, bet arī pārvērst to par klusu spēļu grauzēju. Un, tā kā tas viss ir pieejams vienā kastē, jūs varat pielāgot peli paši, neizmantojot instrumentus. Un, kad nolemjat, ka ir pienācis laiks mainīt spēli, mainiet arī peli. Un kastē vienmēr būs viss nepieciešamais.
Citas funkcijas - Slēdži: Slēdži: Hot-Swap tehnoloģija Slēdža kalpošanas laiks (klikšķu skaits): Huano 10M un Kailh 5M (iekļauts klusais slēdzis) Sensors: Pixart PMW-3327 LED RGB: Jā, pilns 16,7 miljoni krāsu Paraugu ņemšanas ātrums: FPS: 6200 Svars: 69 g (bez kabeļa) Operētājsistēma: Saderīgs ar Windows, Linux, Mac OS Programmatūra: Jā (Windows)
dimensijas dziļums - 80 mm
ean - 5903560980810
Eans - 5903560980810
Forma - Universal
garantija - 24
garantijas_tips - likumā noteiktais
Iekļautie piederumi -
Izmēri - 124 x 66.1 x 40 mm
izmērs augstums - 190 mm
izmērs platums - 130 mm
izmērs svars - 235 g
Izšķirtspēja (maks.) - 12000 dpi
Kabeļa garums - 1.8 m
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Mīklas un skārienpaliktņi
Krāsa - Black
Lietošana - Spēļu
Nosaukums - Modecom Volcano Jager
nosaukums - Optiskā vadu pele Volcano Jager melna
Pogu skaits - 7
Power - USB 5V
ProducerCode - M-MC-JAGER-100
ražotājs - MODECOM
Ražotājs - Modecom
Ritināšanas riteņu skaits - 1
Saskarne - USB
Savienojums - Wired
Sensors - Optiskais
ShortDescription -
vendpn - M-MC-JAGER-100
Illumination - Yes
Description - INTERCHANGEABLE PANELS Front and back panels can be changed independently to fit the mouse to your preferred shape SPACERS Left and right mouse button spacers change the feel of the game INTERCHANGEABLE HOT-SWAP SWITCHES You can replace the left and right mouse buttons yourself with silent switches (available in the set), or others according to your preference on your own. only 69 g The mouse's low weight of only 69 grams is something gamers like. The lightweight design allows you to play your favourite game titles for hours on end. 7 BUTTONS The mouse has 7 buttons (6 programmable and 1 on the bottom) that can be programmed to suit your needs. SOFTWARE Dedicated software available for download from the manufacturer's website www.modecom.com DESIGN Interesting and original design. A combination of bold colours to enhance the character of the mouse. LED RGB Striking RGB LED backlighting with 16.7 million colours. EXCHANGEABLE SWITCHES AND SILENT SWITCHES INCLUDED. You can replace the left and right mouse buttons (Huano) yourself. Silent switches (Kailh) are included, which you can replace very easily without using tools (hot-swap). INTERCHANGEABLE PANELS The front and back panels of the mouse are interchangeable. You will find panels in the set, thanks to which you can optimally adjust the mouse to your preferences. By changing your game, you can change your mouse for the best possible fun and comfort. FIND YOUR FAVOURITE SWITCH WITH HOT-SWAP TECHNOLOGY Thanks to hot-swap technology, you can replace the switch in the left and right mouse buttons yourself without using tools. You'll find an extra pair of silent switches included, but there's nothing stopping you from embarking on the adventure of truly customising your mouse and finding a switch on the market that suits your needs. What's more, being able to replace the switch increases the lifespan of the entire design, allowing you to enjoy your device for a long time. Shiiiiiii SWITCHES IN THE KIT The mouse allows you to replace the switches for the left and right buttons yourself. A set of silent switches is included, which you can quickly and easily mount yourself without using any tools. If you decide that you want to work with silent switches, there is nothing easier to configure the mouse yourself according to your wishes SEVERAL MICE IN ONE MODECOM Volcano Jager is a unique mouse. And actually not one, but several. It comes with not only interchangeable top casing panels (front and rear), but also two silent switches (for the left and right mouse buttons). So you can not only change the size of the mouse, but also turn it into a silent gaming rodent. And with all this available in one box, you can customise the mouse yourself without the need for tools. And when you decide it's time to change the game, you change the mouse too. And you'll always have everything you need in the box.
Other features - Switches: Hot-Swap technology Switch lifetime (number of clicks): 10M Huano and 5M Kailh (silent switch included) Sensor: Pixart PMW-3327 LED RGB: Yes, full 16.7 million colors Sampling rate: 1000Hz FPS: 6200 Weight: 69 g (without cable) OS: Compatible with Windows, Linux, Mac OS Software: Yes (Windows)
dimension depth - 80 mm
ean - 5903560980810
Eans - 5903560980810
Shape - Universal
guarantee - 24
guarantee_type - statutory
Accessories included -
Dimensions - 124 x 66.1 x 40 mm
dimension height - 190 mm
dimension width - 130 mm
dimension weight - 235 g
Resolution (max) - 12000 dpi
Cable length - 1.8 m
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Mice and touchpads
Color - Black
Usage - Gaming
Name - Modecom Volcano Jager
name - Optical wired mouse Volcano Jager black
No. of buttons - 7
Power - USB 5V
ProducerCode - M-MC-JAGER-100
producer - MODECOM
Producer - Modecom
No. of scroll wheels - 1
Interface - USB
Connection - Wired
Sensor - Optical
ShortDescription -
vendpn - M-MC-JAGER-100
32,15 €
Modecom Volcano Jager, Black/Yellow
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas