Razer Basilisk V3 X HyperSpeed

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 956375 Preces kods: RZ01-04870100-R3G1
Noliktavā 14 gab.
Garantija: 2 gadi
83,43 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 14.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 14.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 10.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Pielietojums: Gaming
  • Krāsa: Melna
  • Krāsa: Zila
  • Savienojuma tips: Bezvadu
  • Savienojuma veids: Bluetooth
  • Savienojuma veids: USB Wireless
  • Sensora tehnoloģija: Optical
Pamatinformācija
Pielietojums Gaming

Pielietojums ir orientējošs rādītājs, kas nosaka, kam šī pele vairāk paredzēta, stacionārajam, vai portatīvajam datoram.

Notebook tipa peles ir maza izmēra, tādēļ piemērotas darbam ceļā.

Ja jūs portatīvo datoru lielākoties izmantosiet noteiktā darba vietā, ieteicams iegādāties desktop peli, kurai ir standarta izmērs, līdz ar to tā ir daudz ērtāka ilgstošam darbam pie datora. Standarta peles portatīvajam datoram tiek pieslēgtas ar vadu, kas nodrošina ilgstošu stabilu strādāšanu. Savukārt bezvadu pelēm periodiski nepieciešama bateriju maiņa.

Gaming peles ir aprīkotas ar lielāku pogu skaitu; tām ir precīzāka optika un labāka izšķirtspēja. Pilnvērtīgākam spēļu procesam Dateks.lv iesaka iegādāties gaming peli ar vadu datu pārraidi. 

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka izvēlēties lāzera peli ar PS/2 vai USB pieslēgumu.

Krāsa Melna, Zila
Peles virsmas krāsa. Šis parametrs ir orientējošs un var atšķirties no reālās peles krāsas.
Funkcionalitāte
Pogu skaits : 7
Apgaismojums : Ir
Apgaismojuma krāsa : RGB
Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojuma tips Bezvadu

Datu pārraide nosaka, kā pele savienota ar datoru.

Vada savienojums ir klasisks, ātrs un pārbaudīts veids (elektriskais kabelis ar USB vai PS/2 kontaktu).

Savukārt bezvadu savienojums prasa periodisku bateriju maiņu, vai akumulatora uzlādi, toties piedāvā brīvību lietot peli neraizējoties par brīžiem traucējošo vadu. Šādas peles ir ideālas darbam ar portatīvo datoru, pie kura tās tiek pievienotas ar bluetooth vai infrared palīdzību. Taču jāņem vērā, ka parasti tās sver nedaudz vairāk par vadu pelēm, tām ne vienmēr ir stabils savienojums.

Savienojuma veids : Bluetooth, USB Wireless
Specifikācija
Slēdžu ražotājs : Razer
Slēdžu modelis : Razer Mechanical Switches
Svars (g) : 110
Vada garums (m) : N/A
Sensors
Sensora tehnoloģija Optical

Ir optiskās un lāzera peles.

Lāzera pelēm ir augstākā precizitāte un mazs energopatēriņš, kā arī tās spēj darboties uz stikla un spoguļvirsmām. 

Optiskās peles ir pašlaik visplašāk pielietotās, savas pievilcīgās kvalitātes/cenas attiecības dēļ. Tām nav nekādu mehānisku daļu, līdz ar to tās strādā ātri un precīzi.

Maksimālā jūtība (DPI) : 18000
Sensora ražotājs : Razer
Sensora modelis : Razer 5G Advanced Optical
Polling Rate (Hz) : N/A
Papildus specifikācija
augstums - 17.5
Bezvadu - barošanas - 1 × AA baterijas vai NiMH uzlādējamas baterijas
Bezvadu - Barošanas avots - 1 × AA Alkaline sārma baterija vai NiMH akumulators
Bezvadu - barošanas avots - 1 × AA sārma baterija vai NiMH uzlādējama baterija
Bezvadu - barošanas avots - 1 × AA sārma vai NiMH akumulators
Bezvadu - Bezvadu tehnoloģija - 2.4 GHz
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - 2,4 GHz
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - 2,4 GHz
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - 2.4 GHz
category_en - Datori un komponenti > Datoru perifērija > Peles
category_en - Perifērijas ierīces
category_et - Aksesuāri
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
category_ru - Papildu ierīces
Citas funkcijas > Bezvadu savienojums - Jā
description_et - HyperSpeed bezvadu savienojums Razer Basilisk V3 X HyperSpeed spēļu pelei ir uzticams, ātrdarbīgs bezvadu savienojums, kas nodrošina minimālu kavēšanos un maksimālu reakciju. Tas ļauj koncentrēties uz spēli bez kabeļu traucējumiem un ierobežojumiem. HyperSpeed savienojums notiek, izmantojot komplektā iekļauto USB raidītāju. Alternatīvi HyperSpeed pele nodrošina arī bezvadu Bluetooth savienojumu. Tas nodrošina ātru un stabilu savienojumu ar personālajiem datoriem, klēpjdatoriem un citām ierīcēm ar Bluetooth. Bluetooth tehnoloģija nodrošina zemu latentuma līmeni, samazinot kavēšanos un nodrošinot vienmērīgu spēļu pieredzi. Razer 5G Advanced 18K DPI optiskais sensors Basilisk V3 X HyperSpeed ir aprīkota ar augstas izšķirtspējas Razer™ 5G Advanced 18K DPI optisko sensoru, kas nodrošina izcilu precizitāti un vienmērīgu darbību ikvienā spēlē. Tas padara peli piemērotu gan ātrai reakcijai, gan precīzai mērķēšanai. Ilgstoša darbība ar akumulatoru Razer Basilisk V3 X pelei ir lielisks akumulatora darbības laiks, kas ļauj spēlēt garas spēļu sesijas bez nepieciešamības to uzlādēt. Strādājot HyperSpeed režīmā, akumulatora darbības ilgums ir līdz 285 stundām, nodrošinot ātrāku un stabilāku savienojumu. Izmantojot Bluetooth režīmu, akumulatora darbības laiks ir vēl iespaidīgāks, sasniedzot 535 stundas, kas ļauj ērtāk un bez vadiem lietot peli ilgāku laiku. 7 programmējamas pogas Pelei ir 7 programmējamas pogas, kas ļauj pielāgot spēļu pieredzi savām vajadzībām. Viegli konfigurējiet dažādas funkcijas un karstos taustiņus, lai padarītu spēlēšanu vēl ērtāku un efektīvāku. Razer Chroma RGB apgaismojums Razer Basilisk V3 X HyperSpeed pelei ir arī lieliskais Razer Chroma RGB apgaismojums. Tas piedāvā 16,8 miljonus krāsu variāciju, dažādus gaismas efektus un pat sinhronizē apgaismojumu ar spēlēm, lietotnēm un mūziku, lai sniegtu unikālu un aizraujošu pieredzi.
description_lv -
description_lv - Bezvadu HyperSpeed savienojums Razer Basilisk V3 X HyperSpeed spēļu pelei ir uzticams un ātrs bezvadu savienojums, kas nodrošina minimālu kavēšanos un maksimālu reakcijas ātrumu. Tas ļauj koncentrēties uz spēli bez kabeļu problēmām un ierobežojumiem. HyperSpeed savienojums tiek izveidots, izmantojot komplektā iekļauto USB raidītāju. Bluetooth savienojuma opcija Kā alternatīvu HyperSpeed, pele nodrošina arī bezvadu Bluetooth savienojumu. Tas nodrošina ātru un stabilu savienojumu ar datoriem, klēpjdatoriem un citām ierīcēm, kurās ir iespējots Bluetooth. Bluetooth tehnoloģija nodrošina zemu latentuma līmeni, samazinot aizkavēšanos un nodrošinot vienmērīgu spēlēšanas pieredzi. Razer™ 5G Advanced 18K DPI optiskais sensors Basilisk V3 X HyperSpeed ir aprīkota ar augstas izšķirtspējas Razer™ 5G Advanced 18K DPI optisko sensoru, kas nodrošina izcilu precizitāti un vienmērīgu darbību katrā spēlē. Tas padara peli piemērotu gan ātrai reakcijai, gan precīzai mērķēšanai. Ilgstoša akumulatora darbība Razer Basilisk V3 X pelei ir lielisks akumulatora darbības laiks, kas ļauj veikt garas spēļu sesijas bez starpuzlādes. HyperSpeed režīmā akumulatora darbības ilgums ir līdz 285 stundām, nodrošinot ātrāku un stabilāku savienojumu. Izmantojot Bluetooth režīmu, akumulatora darbības laiks ir vēl iespaidīgāks, sasniedzot līdz 535 stundām, kas ļauj ērtāk un bezvadu režīmā lietot ilgāku laiku. 7 programmējamas pogas Pelei ir 7 programmējamas pogas, kas ļauj pielāgot spēļu pieredzi atbilstoši jūsu vajadzībām. Jūs varat viegli iestatīt dažādas funkcijas un karstos taustiņus, lai padarītu spēlēšanu vēl ērtāku un efektīvāku. Razer Chroma RGB apgaismojums Razer Basilisk V3 X HyperSpeed pelei ir arī lieliska Razer Chroma RGB apgaismojuma sistēma. Tā piedāvā 16,8 miljonus krāsu variāciju, dažādus gaismas efektus un pat sinhronizē apgaismojumu ar spēlēm, lietotnēm un mūziku, nodrošinot unikālu un aizraujošu pieredzi.
description_lv - Razer Basilisk V3 X HyperSpeed Formāts: Labajai rokai. Kustības sensors: optisks Ierīces interfeiss: Bluetooth Kustības izšķirtspēja: 18000 DPI Pogas veids: spiedpogas Pogu skaits: 7 Ritināšanas veids: ritenis Paātrinājums (maksimums): 40 G. Barošanas avots: Baterijas. Produkta krāsa: Melna
description_lv - Razer Basilisk V3 X HyperSpeed formāts: Labajai rokai. Kustību sensors: Optiskais Ierīces saskarne: Bluetooth kustības izšķirtspēja: Pogas: 18000 DPI Pogas tips: Pogu skaits: 7 Ritināšanas tips: 1: Ritenis Paātrinājums (maksimālais): Enerģijas avots: 40 G: Enerģijas avots: baterijas. Izstrādājuma krāsa: melna
description_ru -
description_ru - Razer Basilisk V3 X HyperSpeed formāts: labās rokas. Kustības sensors: Optiskais Ierīces interfeiss: Bluetooth Kustības izšķirtspēja: 18000 DPI Pogas tips: Pogas ar spiedpogu Pogu skaits: 7 Ritināšanas tips: Ritenis Paātrinājums (maks.): 40 G. Barošanas avots: Baterijas. Izstrādājuma krāsa: melna
description_short_en - 9 pogu bezvadu spēļu pele Precīzs 18 000 dpi Razer Hyperspeed optiskais sensors Ļoti ātra Razer HyperSpeed bezvadu tehnoloģija un Bluetooth Razer Chroma RGB apgaismojums Darbojas ar AA bateriju
description_short_et - 9 pogu bezvadu spēļu pele Precīzs 18 000 dpi Razer Hyperspeed optiskais sensors Ļoti ātra Razer HyperSpeed bezvadu tehnoloģija un Bluetooth Razer Chroma RGB apgaismojums Darbojas ar AA baterijām
description_short_lv -
description_short_ru - 9 pogu bezvadu spēļu pelePrecīzs 18 000 dpi Razer Hyperspeed optiskais sensorsRazer HyperSpeed īpaši ātra bezvadu tehnoloģija un BluetoothRazer Chroma RGB aizmugurgaismojumsPapildāma ar AA baterijām.
Dizains > Produkta krāsa - Black
dziļums - 5.8
EAN - 8886419334316
Eans - 8886419334316
EAN_kods - 8886419334316
feature_group_et - Hiired
feature_group_ln - Peles
feature_group_lv - Peles
feature_group_ru - Peles
Garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
gross_weight - 0.2 kg
gross_weight - 0.47
Iepakojuma apraksts > Akumulatora sastāvs - CL127:KT:2016-12-09
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Akumulatora tips - Akumulators
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 788 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Bruto augstums galvenajā kartona kastē - 215 mm
Iepakojuma iezīmes > Bruto dziļums galvenajā kartona kastē - 400 mm
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 200.00 g
Iepakojuma iezīmes > Taras svara galvenā kartona kārba - 0.148 kg
Iepakojuma īpašības > Akumulatora klasifikācija - CL126:NE:2016-12-09
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 175.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 58.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 108.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums galvenajā kartona kastē - 172 mm
Iepakojuma īpašības > Neto svars - 1.9 kg
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 70.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.27 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00 m³
Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0.05 kg
Ievadierīce > Programmējamas peles pogas - 7
Jauda > Akumulatora darbības laiks (maks.) - Līdz 285 h
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Mīklas un skārienpaliktņi
Kategorija_1 - Peles un tastatūras
Kategorija_2 - Spēļu peles
Kods - RZ01-04870100-R3G1
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
Modelis - RZ01-04870100-R3G1
name_et - Razer Basilisk V3 X HyperSpeed bezvadu pele
Nosaukums - Razer Basilisk V3 X HyperSpeed
Nosaukums - Razer Basilisk V3 X Hyperspeed spēļu pele (melna)
Nosaukums - Razer | Spēļu pele | Basilisk V3 X HyperSpeed | Bezvadu | Bluetooth | Melna | Jā
nosaukums_lv - Razer bezvadu pele Basilisk V3 X HyperSpeed
nosaukums_lv - Razer bezvadu pele Basilisk V3 X HyperSpeed
nosaukums_ru - Razer Basilisk V3 X HyperSpeed bezvadu pele
Pele - Apgaismojums - Jah
Pele - Apgaismojums - Jā
Pele - Apgaismojums - Jā
Pele - Apgaismojums - Zaļā
Pele - Apgaismojums - Zaļā
Pele - Apgaismojums - Zaļš
Pele - Izturība - 60 miljoni klikšķu
Pele - Izturība - 60 miljoni klikšķu
Pele - Izturība - 60 miljoni klikšķu
Pele - Izturība - 60 miljoni klikšķu
Pele - Papildus taustiņi - DPI slēdzis
Pele - Papildu taustiņi - DPI slēdzis
Pele - Papildu taustiņi - DPI slēdzis
Pele - Papildu taustiņi - DPI slēdzis
Pele - paātrinājums - 40G
Pele - paātrinājums - 40G
Pele - paātrinājums - 40G
Pele - Paātrinājums - 40G
Pele - Peles dizains - Labā roka
Pele - Peles dizains - Labās puses
Pele - Peles dizains - Labās puses
Pele - Peles dizains - Pareizās rokas lietotājiem
Pele - Peles padomi - Bezvada pele
Pele - Peles tips - Bezvadu pele
Pele - Peles tips - Bezvadu pele
Pele - Peles tips - Vadu pele
Pele - reakcijas laiks - 1 ms
Pele - reakcijas laiks - 1 ms
Pele - reakcijas laiks - 1 ms
Pele - Reakcijas laiks - 1 ms
Pele - ritenītis - Jā
Pele - Ritināšanas ritenītis - Jā
Pele - Ritināšanas ritenītis - Jā
Pele - rullītis - Jah
Pele - saskarne - Bluetooth
Pele - saskarne - Bluetooth
Pele - saskarne - USB
Pele - saskarne - USB
Pele - saskarnes - Bluetooth
Pele - saskarnes - USB
Pele - Sensora jutība - 18 000 dpi
Pele - Sensora jutība - 18 000 dpi
Pele - Sensora jutība - 18 000 dpi
Pele - Sensora jutība - 18 000 dpi
Pele - sensora tips - Optiskais
Pele - sensora tips - Optiskais
Pele - sensora tips - Optiskais sensors
Pele - Taustiņu skaits - 7
Pele - Taustiņu skaits - 7
Pele - Taustiņu skaits - 7
Pele - Taustiņu skaits - 7
Pele - Zibens - Jā
Pele - Zibens - Zaļā
platums - 10.8
Platums - 75.4 mm
ProducerCode - RZ01-04870100-R3G1
Pārvaldības funkcijas > Slēdža tips - Mehāniskās peles slēdži 2. paaudzes
Ražotāja produkta nosaukums - Basilisk V3 X HyperSpeed
ražotāja_kods - RZ01-04870100-R3G1
Ražotāja_kods - RZ01-04870100-R3G1
Ražotājs - Razer
Ražotājs - Razer
Saite - https://www.razer.com/eu-en/gaming-mice/razer-basilisk-v3-x-hyperspeed/RZ01-04870100-R3G1
Savienojuma veids - Bluetooth
ShortDescription -
Svars - 0,21
svars - 0.15 kg
Svars un izmēri > Svars - 110 g
svītrkods - 8886419334316
Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.47 kg
Tehniskā informācija > Citas funkcijas - Ikoniska ergonomiska forma ar 9 pielāgojamām vadības ierīcēm; Razer HyperSpeed Wireless (2,4 GHz) un Bluetooth
Tehniskā informācija > DPI - 18000
Tehniskā informācija > Ierīces tips - Bezvadu
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.20 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Razer
Tehniskā informācija > Sensori - 5G uzlabots 18 000 DPI optiskais sensors
Tehniskā informācija > Tips - Spēļu pele
Tehniskās detaļas > RGB LED gaismas - Jā
title_lv - Razer Basilisk V3 X HyperSpeed pele
title_lv - Razer Basilisk V3 X HyperSpeed Pele
title_ru - Razer Basilisk V3 X HyperSpeed Mышь
Vispārīgi - augstums (mm) - 425
Vispārīgi - augstums (mm) - 425
Vispārīgi - Augstums (mm) - 425
Vispārīgi - Datoru prasības - Vaba USB sver
Vispārīgi - garums (mm) - 425
Vispārīgi - garums (mm) - 425
Vispārīgi - Garums (mm) - 425
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Bezvadu USB raidītājs
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Pele
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Bezvadu USB raidītājs
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Pele
Vispārīgi - Komplekta saturs - Pele
Vispārīgi - Komplekta saturs - USB bezvadu uztvērējs
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgi - Platums (mm) - 751
Vispārīgi - Platums (mm) - 751
Vispārīgi - Platums (mm) - 751
Vispārīgi - Plaukstas pamatnes atbalsts - Nē
Vispārīgi - Robežu atbalsts - Ei
Vispārīgi - Rokas atbalsts - Nē
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Bezmaksas USB ports
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Brīvs USB ports
Vispārīgi - Svars (g) - 110
Vispārīgi - Svars (g) - 110
Vispārīgi - Svars (g) - 110
Vispārīgi raksturojumi - Aprīkojums - Pele
Vispārīgi raksturojumi - Aprīkojums - USB bezvadu adapteris
Vispārīgās funkcijas - plaukstas locītavas atbalsts - Nē
Vispārīgās specifikācijas - Sistēmas prasības - Bezmaksas USB ports
Vispārīgās īpašības - Augstums (mm) - 425
Vispārīgās īpašības - Garums (mm) - 425
Vispārīgās īpašības - Krāsa - Black
Vispārīgās īpašības - Platums (mm) - 751
Vispārīgās īpašības - Svars (g) - 110
zīmols - Razer
Āda - Interfeisi - Bluetooth
Āda - Interfeisi - USB
Āda - Sensora padomi - Optiskais
height - 17.5
Беспроводной - Питание - 1 × AA батарейки или NiMH аккумуляторных
Bezvadu - Barošanas avots - 1 × AA Alkaline sārma baterija vai NiMH akumulators
Juhtmevaba - Toide - 1 × AA leelispatarei või NiMH aku
Wireless - Power source - 1 × AA alkaline or NiMH battery
Bezvadu - Bezvadu tehnoloģija - 2.4 GHz
Juhtmevaba - Juhtmevaba tehnoloogia - 2,4 GHz
Беспроводной - Беспроводная технология - 2,4 ГГц
Wireless - Wireless technology - 2.4 GHz
category_en - Computers & Components > Computer peripherals > Mouses
category_en - Peripherals
category_et - Lisaseadmed
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
category_ru - Дополнительные устройства
Other features > Wireless connection - Yes
description_et - Juhtmevaba HyperSpeed ühendus
Razer Basilisk V3 X HyperSpeed mängurihiirel on usaldusväärne ja kiire juhtmevaba ühendus, mis tagab minimaalse latentsuse ja maksimaalse reageerimiskiiruse. See võimaldab sul keskenduda mängule ilma kaablite segaduse ja piiranguteta. HyperSpeed ühendamine käib läbi komplektis oleva USB saatja. Bluetooth ühendamisvõimalus
HyperSpeed alternatiivina võimaldab hiir ka juhtmevaba Bluetooth ühendusvõimalust. See võimaldab kiiret ja stabiilset ühendust arvutite, sülearvutite ja muude Bluetooth toega seadmetega. Bluetooth tehnoloogia tagab madala latentsuse, vähendades viivitusi ja tagades sujuva mängukogemuse. Razer 5G Advanced 18K DPI optiline andur
Basilisk V3 X HyperSpeed on varustatud kõrglahutusega Razer™ 5G Advanced 18K DPI optilise anduriga, mis tagab erakordse täpsuse ja sujuva jõudluse igas mängus. Tänu sellele on hiir sobilik nii kiireks reageerimiseks kui ka täpseks sihtimiseks. Kauakestev aku
Razer Basilisk V3 X hiirel on suurepärane aku kestvus, mis võimaldab pikki mängusessioone ilma vahepealse laadimiseta. HyperSpeed režiimis töötades kestab aku kuni 285 tundi, pakkudes kiiremat ja stabiilsemat ühendust. Bluetooth režiimis kasutades on aku kestvus veelgi muljetavaldavam, ulatudes kuni 535 tundi, mis võimaldab mugavamat ja juhtmevabamat kasutamist pikematel perioodidel. 7 programmeeritavat nuppu
Hiirel on 7 programmeeritavat nuppu, mis võimaldavad sul kohandada oma mängukogemust vastavalt vajadustele. Saad kergesti seadistada erinevaid funktsioone ja kiirklahve, et muuta mängimine veelgi mugavamaks ja tõhusamaks. Razer Chroma RGB valgustus
Razer Basilisk V3 X HyperSpeed hiirel on olemas ka suurepärane Razer Chroma RGB valgustus. See pakub 16,8 miljonit värvivarianti, erinevaid valgusefekte ja isegi sünkroonib valgust mängude, rakenduste ja muusikaga, pakkudes sulle ainulaadset ja kaasahaaravat kogemust.
description_lv -
description_en - Wireless HyperSpeed connection
The Razer Basilisk V3 X HyperSpeed gaming mouse features a reliable and fast wireless connection that ensures minimal latency and maximum response speed. This allows you to focus on the game without the hassle and restrictions of cables. The HyperSpeed connection is made through the included USB transmitter. Bluetooth connectivity option
As an alternative to HyperSpeed, the mouse also allows for a wireless Bluetooth connection. This provides a fast and stable connection to computers, laptops, and other Bluetooth-enabled devices. Bluetooth technology ensures low latency, reducing delays and providing a smooth gaming experience. Razer™ 5G Advanced 18K DPI optical sensor
The Basilisk V3 X HyperSpeed is equipped with a high-resolution Razer™ 5G Advanced 18K DPI optical sensor, which ensures exceptional precision and smooth performance in every game. This makes the mouse suitable for both fast reactions and precise aiming. Long-lasting battery
The Razer Basilisk V3 X mouse has a great battery life, allowing for long gaming sessions without intermediate charging. In HyperSpeed mode, the battery lasts up to 285 hours, providing a faster and more stable connection. When using Bluetooth mode, the battery life is even more impressive, reaching up to 535 hours, allowing for more comfortable and wireless use over longer periods. 7 programmable buttons
The mouse has 7 programmable buttons that allow you to customize your gaming experience according to your needs. You can easily set up different functions and hotkeys to make gaming even more comfortable and efficient. Razer Chroma RGB lighting
The Razer Basilisk V3 X HyperSpeed mouse also features a great Razer Chroma RGB lighting system. It offers 16.8 million color variations, different lighting effects, and even syncs lighting with games, apps, and music, providing you with a unique and immersive experience.
description_lv - Razer Basilisk V3 X HyperSpeed
Formāts: Labajai rokai. Kustības sensors: optisks
Ierīces interfeiss: Bluetooth
Kustības izšķirtspēja: 18000 DPI
Pogas veids: spiedpogas
Pogu skaits: 7
Ritināšanas veids: ritenis
Paātrinājums (maksimums): 40 G. Barošanas avots: Baterijas. Produkta krāsa: Melna
description_en - Razer Basilisk V3 X HyperSpeed
Format: For the right hand. Motion sensor: Optical
Device interface: Bluetooth
Motion resolution: 18000 DPI
Button Type: Push Buttons
Number of buttons: 7
Scroll type: Wheel
Acceleration (maximum): 40 G. Power source: Batteries. Product color: Black
description_ru -
description_ru - Razer Basilisk V3 X HyperSpeed
Формат: Для правой руки. Датчик перемещения: Оптический
Интерфейс устройства: Bluetooth
Разрешительная способность движения: 18000 DPI
Тип кнопок: Нажимные кнопки
Количество кнопок: 7
Тип прокрутки: Колесико
Ускорение (максимальное): 40 G. Источник питания: Батарейки. Цвет товара: Черный
description_short_en - 9-button wireless gaming mouse Precise 18,000 dpi Razer Hyperspeed optical sensor Ultra-fast Razer HyperSpeed Wireless technology & Bluetooth Razer Chroma RGB lighting Powered by AA battery
description_short_et - 9-nupuline juhtmevaba mängurihiir Täpne 18 000 dpi Razer Hyperspeed optiline sensor Ülikiire Razer HyperSpeed Wireless tehnoloogia & Bluetooth Razer Chroma RGB valgustus Toide AA patareiga
description_short_lv -
description_short_ru - 9-кнопочная беспроводная игровая мышьТочный оптический датчик Razer Hyperspeed с разрешением 18 000 точек на дюймСверхбыстрая беспроводная технология Razer HyperSpeed ​​и BluetoothRGB-подсветка Razer ChromaПитание от батареи типа АА
Design > Colour of product - Black
depth - 5.8
EAN - 8886419334316
Eans - 8886419334316
EAN_code - 8886419334316
feature_group_et - Hiired
feature_group_en - Mice
feature_group_lv - Peles
feature_group_ru - Мышки
Warranty - 24
Warranty - 24 month(s)
gross_weight - 0.2 kg
gross_weight - 0.47
Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Type of battery - Accumulator
Package features > Palette Qty - 788 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Gross height master carton - 215 mm
Package features > Gross depth master carton - 400 mm
Package features > Paper/Pasteboard - 200.00 g
Package features > Tare weight master carton - 0.148 kg
Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
Package features > Gross height (mm) - 175.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 58.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 108.00 mm
Package features > Gross width master carton - 172 mm
Package features > Net weight master carton - 1.9 kg
Package features > Plastic (No PET) - 70.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.27 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00 m³
Package features > TI weight (kg) - 0.05 kg
Input device > Programmable mouse buttons - 7
Power > Battery life (max) - Up to 285 h
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Mice and touchpads
Category_1 - Mice and Keyboards
Category_2 - Gaming Mice
Code - RZ01-04870100-R3G1
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
Model - RZ01-04870100-R3G1
name_et - Razer juhtmevaba hiir Basilisk V3 X HyperSpeed
Name - Razer Basilisk V3 X HyperSpeed
Name - Razer Basilisk V3 X Hyperspeed Gaming Mouse (Black)
Name - Razer | Gaming Mouse | Basilisk V3 X HyperSpeed | Wireless | Bluetooth | Black | Yes
name_en - Razer wireless mouse Basilisk V3 X HyperSpeed
name_lv - Razer wireless mouse Basilisk V3 X HyperSpeed
name_ru - Razer беспроводная мышь Basilisk V3 X HyperSpeed
Hiir - Valgustus - Jah
Мышка - Освещение - Да
Pele - Apgaismojums - Jā
Hiir - Valgustus - Roheline
Мышка - Освещение - Зеленая
Pele - Apgaismojums - Zaļš
Mouse - Durability - 60 million clicks
Hiir - Vastupidavus - 60 miljonit klõpsu
Мышка - Долговечность - 60 млн. кликов
Pele - Durability - 60 million clicks
Pele - Papildus taustiņi - DPI slēdzis
Mouse - Extra keys - DPI switch
Hiir - Lisaklahvid - DPI lüliti
Мышка - Дополнителные клавишы - переключатель DPI
Mouse - Acceleration - 40G
Hiir - Kiirendus - 40G
Мышка - Ускорение - 40G
Pele - Paātrinājums - 40G
Hiir - Hiire disain - Paremakäeline
Mouse - Mouse design - Right-handed
Pele - Mouse design - Right-handed
Мышка - Дизайн мыши - Для праворуких
Pele - Peles tips - Bezvada pele
Mouse - Mouse type - Wireless mouse
Hiir - Hiire tüüp - Juhtmevaba hiir
Мышка - Тип мышки - Проводная мышь
Mouse - Response time - 1 ms
Hiir - Reageerimisaeg - 1 ms
Мышка - Время реагирования - 1 мс
Pele - Reakcijas laiks - 1 ms
Мышка - Колесико - Да
Mouse - Scroll wheel - Yes
Pele - Ritināšanas ritenītis - Jā
Hiir - Kerimisrullik - Jah
Hiir - Liides - Bluetooth
Мышка - Интерфейс - Bluetooth
Hiir - Liides - USB
Мышка - Интерфейс - USB
Mouse - Interfaces - Bluetooth
Mouse - Interfaces - USB
Mouse - Sensor sensitivity - 18 000 dpi
Hiir - Sensori tundlikkus - 18 000 dpi
Мышка - Чувствительность сенсора - 18 000 dpi
Pele - Sensora jutība - 18 000 dpi
Mouse - Sensor type - Optical
Hiir - Sensori tüüp - Optiline
Мышка - Тип датчика - Оптический сенсор
Mouse - Number of keys - 7
Hiir - Klahvide arv - 7
Мышка - Число клавиш - 7
Pele - Taustiņu skaits - 7
Mouse - Lightning - Yes
Mouse - Lightning - Green
width - 10.8
Width - 75.4 mm
ProducerCode - RZ01-04870100-R3G1
Management features > Switch type - Mechanical Mouse Switches Gen-2
Producer product name - Basilisk V3 X HyperSpeed
manufacturer_code - RZ01-04870100-R3G1
Manufacturer_code - RZ01-04870100-R3G1
Producer - Razer
Manufacturer - Razer
Link - https://www.razer.com/eu-en/gaming-mice/razer-basilisk-v3-x-hyperspeed/RZ01-04870100-R3G1
Connection type - Bluetooth
ShortDescription -
Weight - 0,21
weight - 0.15 kg
Weight & dimensions > Weight - 110 g
barcode - 8886419334316
Technical details > Gross weight - 0.47 kg
Technical details > Other features - Iconic Ergonomic Form with 9 Customizable Controls; Razer HyperSpeed Wireless (2.4 GHz) and Bluetooth
Technical details > DPI - 18000
Technical details > Device type - Wireless
Technical details > Net weight - 0.20 kg
Technical details > Producer - Razer
Technical details > Sensors - 5G Advanced 18K DPI Optical Sensor
Technical details > Type - Gaming Mouse
Technical details > RGB LED light - Yes
title_en - Razer Basilisk V3 X HyperSpeed Mouse
title_lv - Razer Basilisk V3 X HyperSpeed Pele
title_ru - Razer Basilisk V3 X HyperSpeed Mышь
General - Height (mm) - 425
Üldine - Kõrgus (mm) - 425
Vispārīgi - Augstums (mm) - 425
Üldine - Nõuded arvutile - Vaba USB pesa
General - Length (mm) - 425
Üldine - Pikkus (mm) - 425
Vispārīgi - Garums (mm) - 425
General - Package contents - Wireless USB transmitter
General - Package contents - Mouse
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Wireless USB transmitter
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Pele
Üldine - Komplekti sisu - Hiir
Üldine - Komplekti sisu - USB juhtmevaba vastuvõtja
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Üldine - Värvus - Must
General - Color - Black
General - Width (mm) - 751
Üldine - Laius (mm) - 751
Vispārīgi - Platums (mm) - 751
Vispārīgi - Plaukstas pamatnes atbalsts - Nē
Üldine - Randmetugi - Ei
General - Wrist support - No
General - System requirements - Free USB port
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Brīvs USB ports
General - Weight (g) - 110
Üldine - Kaal (g) - 110
Vispārīgi - Svars (g) - 110
Общие характеристики - Комплектация - Мышка
Общие характеристики - Комплектация - Беспроводной адаптер USB
Общие характеристики - Поддержка запястья - Нет
Общие характеристики - Системные требования - Свободный USB порт
Общие характеристики - Высота (мм) - 425
Общие характеристики - Длина (мм) - 425
Общие характеристики - Цвет - Черный
Общие характеристики - Ширина (мм) - 751
Общие характеристики - Вес (г) - 110
brand - Razer
Pele - Interfeisi - Bluetooth
Pele - Interfeisi - USB
Pele - Sensora tips - Optiskais
83,43 €
Razer Basilisk V3 X HyperSpeed
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas