Razer Naga V2 Pro Gaming Mouse, Wireless, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 915330 Preces kods: RZ01-04400100-R3G1
Noliktavā 16 gab.
Garantija: 2 gadi
191,89 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 10.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 10.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 10.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 10.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 10.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 08.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Pielietojums: Gaming
  • Krāsa: Melna
  • Savienojuma tips: Bezvadu
  • Savienojuma veids: Bluetooth
  • Savienojuma veids: USB vads
  • Savienojuma veids: USB Wireless
  • Sensora tehnoloģija: Optical
Pamatinformācija
Pielietojums Gaming

Pielietojums ir orientējošs rādītājs, kas nosaka, kam šī pele vairāk paredzēta, stacionārajam, vai portatīvajam datoram.

Notebook tipa peles ir maza izmēra, tādēļ piemērotas darbam ceļā.

Ja jūs portatīvo datoru lielākoties izmantosiet noteiktā darba vietā, ieteicams iegādāties desktop peli, kurai ir standarta izmērs, līdz ar to tā ir daudz ērtāka ilgstošam darbam pie datora. Standarta peles portatīvajam datoram tiek pieslēgtas ar vadu, kas nodrošina ilgstošu stabilu strādāšanu. Savukārt bezvadu pelēm periodiski nepieciešama bateriju maiņa.

Gaming peles ir aprīkotas ar lielāku pogu skaitu; tām ir precīzāka optika un labāka izšķirtspēja. Pilnvērtīgākam spēļu procesam Dateks.lv iesaka iegādāties gaming peli ar vadu datu pārraidi. 

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka izvēlēties lāzera peli ar PS/2 vai USB pieslēgumu.

Krāsa Melna
Peles virsmas krāsa. Šis parametrs ir orientējošs un var atšķirties no reālās peles krāsas.
Funkcionalitāte
Pogu skaits : 20
Apgaismojums : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojuma tips Bezvadu

Datu pārraide nosaka, kā pele savienota ar datoru.

Vada savienojums ir klasisks, ātrs un pārbaudīts veids (elektriskais kabelis ar USB vai PS/2 kontaktu).

Savukārt bezvadu savienojums prasa periodisku bateriju maiņu, vai akumulatora uzlādi, toties piedāvā brīvību lietot peli neraizējoties par brīžiem traucējošo vadu. Šādas peles ir ideālas darbam ar portatīvo datoru, pie kura tās tiek pievienotas ar bluetooth vai infrared palīdzību. Taču jāņem vērā, ka parasti tās sver nedaudz vairāk par vadu pelēm, tām ne vienmēr ir stabils savienojums.

Savienojuma veids : Bluetooth, USB vads, USB Wireless
Specifikācija
Slēdžu ražotājs : Razer
Slēdžu modelis : Optical Mouse Switches Gen-3
Svars (g) : 134
Vada garums (m) : N/A
Sensors
Sensora tehnoloģija Optical

Ir optiskās un lāzera peles.

Lāzera pelēm ir augstākā precizitāte un mazs energopatēriņš, kā arī tās spēj darboties uz stikla un spoguļvirsmām. 

Optiskās peles ir pašlaik visplašāk pielietotās, savas pievilcīgās kvalitātes/cenas attiecības dēļ. Tām nav nekādu mehānisku daļu, līdz ar to tās strādā ātri un precīzi.

Maksimālā jūtība (DPI) : 30000
Sensora ražotājs : Razer
Sensora modelis : Focus Pro 30K Optical
Polling Rate (Hz) : N/A
Papildus specifikācija
Apraksts - Tips: Optiskā, Savienojums: Bezvadu, Savienojuma veids: USB, Kategorija: Datorspēlēm, Pogu skaits: 20, Krāsa: Melna, Barošana: Akumulators, DPI jutība: 30000 dpi, Garantija: 2 gadi
augstums - 17.6
Bezvadu - akumulatora darbības laiks - 150 - 300 tunzivju
Bezvadu - akumulatora darbības laiks - 150 - 300 tunzivju
Bezvadu - Bezvadu tehnoloģija - 2.4 GHz
Bezvadu - Bezvadu tehnoloģija - Bluetooth
Bezvadu - Izturība - 150 - 300 tunzivju
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - 2,4 GHz
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - 2,4 GHz
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - 2.4 GHz
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - Bluetooth
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - Bluetooth
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - Bluetooth
Bezvadu tīkls - Izturība - 150 - 300 stundas
category_en - Perifērijas ierīces
category_et - Aksesuāri
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Papildu ierīces
description_et - Kāpēc specializēties tikai vienā žanrā, ja varat apgūt visus? Dominējiet katrā jomā ar Razer Naga Pro V2 V2 moduļu bezvadu spēļu peli ar 3 maināmām sānu plāksnēm. Kļūsti par meistaru MMO, Battle Royale, FPS un citās spēlēs. Razer Naga V2 Pro ar bezvadu uzlādi Bez problēmām saderīgs ar Razer bezvadu lādētājiem un citu ražotāju Qi bezvadu lādētājiem. Jūsu peles uzlāde vēl nekad nav bijusi vienkāršāka. * Uzlādes doks nav iekļauts komplektācijā. Razer HyperSpeed bezvadu tehnoloģija ir par 25 % ātrāka nekā jebkura cita bezvadu tehnoloģija - ar ātru datu pārraidi un nevainojamu savietojamību tā ir tāda pati kā neviena cita vadu pele... izņemot lielu kustību brīvību. Trīs maināmas sānu plates Pateicoties maināmajām sānu platēm, varat iestatīt peli tieši tā, kā jums nepieciešams. Komplektā ir trīs sānu plāksnes ar 2, 6 vai 12 pogām. Katra plate ir īpaši izstrādāta, lai palīdzētu pielāgoties dažādiem spēļu žanriem. Turklāt tie ir mehāniski slēdži, kas nodrošina skaņas atgriezenisko saiti. Naga Pro V2 ir līdz pat 19+1 programmējamām pogām, un Naga Pro V2 ir pilnībā konfigurējama, izmantojot Razer Synapse 3 - peles 20 pogas ļauj izveidot makro un sekundārās funkcijas, lai katru kustību varētu veikt ātri un ērti. Razer optiskais slēdzis un Razer Focus Pro 30K sensors Naga Pro V2 ir aprīkota ar Razer optisko slēdzi, kas izmanto infrasarkano gaismu, tāpēc katrs peles klikšķis tiek reģistrēts tikai 0,2 sekundēs. Turklāt pelei ir Razer Focus+ optiskais sensors ar 99,6% precizitāti un 30 000 dpi jutību. Apvienojiet šīs divas īpašības ar veiklību, un virtuālajās cīņās būsiet nepārspēts. 150 - 300 secīgas spēles stundas Uzlabotā bezvadu tehnoloģija ļauj spēlēt ar Naga Pro V2 līdz pat 150 stundām ar Hyper Speed Wireless un līdz pat 300 stundām ar Bluetooth. 5 atmiņas profili Ar Naga Pro V2 var aktivizēt līdz pat 5 dažādiem spēļu profiliem. Tāpēc varat paņemt iestatījumus līdzi un būt gatavs tūlītējai cīņai. Trīs veidi, kā pieslēgties Izbaudiet vienmērīgu spēlēšanu bez kavēšanās, izmantojot Razer HyperSpeed bezvadu savienojumu, ilgāku spēles laiku ar Bluetooth savienojumu vai spēlējiet un uzlādējiet vienlaicīgi, izmantojot Razer Speedflex kabeli. 100 % PTFE peles kājiņas Pele gludi slīd pa jebkuru virsmu, jo tās pamatne ir izgatavota no tīrākā un augstākās kvalitātes PTFE.
description_lv -
description_lv - Pielāgojies un atbrīvojies Izstrādāts, lai dominētu MMO, Battle Royale, FPS un citos žanros, daudzu žanru meistars atgriežas spēcīgāks nekā jebkad. Ar 3 maināmām sānu plāksnēm, 19+1 programmējamām pogām, Razer HyperScroll Pro ritenīti un Razer HyperSpeed Wireless, Razer Naga V2 Pro ir aprīkota ar jaudu, kas ļauj pacelties virs jebkura žanra. Absolūta pielāgojamība un kontrole Razer Naga V2 Pro ir aprīkota ar 12, 6 un 2 pogu magnētisko sānu plākšņu komplektu, kas ļauj pielāgoties jebkuram spēļu žanram, izmantojot līdz pat 22 programmējamām pogām. Razer Hyperscroll Pro ritenītis Pārslēdziet starp 5 iepriekš iestatītiem un 1 pielāgotu režīmu, pieskaroties vienai pogai. Pilnībā pielāgojama ritināšanas sajūta Ar regulējamu taktilitāti, pretestību un soļiem izveidojiet stingrāku, izteiktāku ritināšanu precīzai ieroču pārslēgšanai vai maigāku, vienmērīgāku ritināšanu ar vairākiem soļiem, lai viegli izmantotu tādus ievades signālus kā lēciens. Izmantojot skalu no 0 līdz 100, noregulējiet spēku, kas nepieciešams katram ritentiņa ritentiņam. Jo mazāks skaitlis, jo vieglāk ritināt, bet 0 nodrošina pilnīgi vienmērīgu ritināšanu. No skalas no 0 līdz 100 regulējiet, cik liels spēks nepieciešams katram ritināšanas ritenīša tikšķim. Jo mazāks skaitlis, jo vieglāk ir ritināt - 0 nodrošina pilnīgi vienmērīgu ritināšanas sajūtu. Vēl vairāk uzlabojiet ritināšanas ritenīša taktilās atgriezeniskās saites, individuāli pielāgojot ritināšanas ritenīša pacelšanās un samazināšanās līkni, lai tā būtu maigāka vai izteiksmīgāka. Razer Hyperspeed bezvadu savienojums ar vairāku ierīču atbalstu Izbaudiet īpaši atsaucīgu spēlēšanu ar savienojumu, kas ir ātrāks nekā citas bezvadu tehnoloģijas. Racionalizējiet iestatīšanu un atbrīvojiet USB portu, savienojot bezvadu peli un tastatūru ar vienu dongle - funkciju, ko var aktivizēt mūsu jaunākajās Razer HyperSpeed perifērijas ierīcēs. 3 savienojamības režīmi Iztur līdz 150 stundām, izmantojot HyperSpeed, 300 stundas, izmantojot Bluetooth, un to var pieslēgt, izmantojot C tipa USB, lai turpinātu lietošanu uzlādes laikā. Razer Focus Pro 30K optiskais sensors Razer nozarē vadošais SENSOR nodrošina nevainojamu izsekošanas veiktspēju uz visdažādākajām virsmām, tostarp stikla - to atbalsta inteliģentas funkcijas uzlabotai mērķēšanai un kontrolei. Razer Oprical Mouse Switches Gen-3 No uzlabota 90 miljonu klikšķu dzīves cikla ar nulles dubultklikšķināšanas problēmām līdz straujai 0,2 ms aktivizācijai bez atmešanas aizkaves - izbaudiet uzticamību un ātrumu, kas pārspēj visus citus. Uzlabot līdz nākamās paaudzes bezvadu uzlādei Savietojams ar Razer bezvadu lādētājiem un citiem Qi lādētājiem. *Dalīšanās dokus iegādājas atsevišķi.
description_ru -
description_short_en - 19+1 pogu bezvadu spēļu pele Precīzs 30 000 dpi Razer Pro 30K optiskais sensors 2,4 GHz, Bluetooth un vadu savienojums 3 maināmas sānu plāksnītes Razer Chroma apgaismojums
description_short_et - 19+1 poga bezvadu spēļu pelei Augstas precizitātes 30 000 dpi Focus Pro 30K optiskais sensors Gan 2,4 GHz, gan Bluetooth vadu savienojumam Trīs maināmas sānu plāksnītes Razer Chroma apgaismojums
description_short_lv -
description_short_ru - Bezvadu spēļu pele 19+1 pogaFocus Pro 30K augstas izšķirtspējas 30 000 dpi optiskais sensorsPatbalsta 2,4GHz Bluetooth un vadu savienojumsTrīs maināmas sānu plāksnītesRazer Chroma apgaismojums
Dizains > Produkta krāsa - Black
dziļums - 7
EAN - 8886419333890
Eans - 8886419333890
EAN_kods - 8886419333890
feature_group_et - Hiired
feature_group_ln - Peles
feature_group_lv - Peles
feature_group_ru - Peles
Garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
gross_weight - 0.42
Iepakojuma apraksts > Akumulatora sastāvs - CL127:KT:2016-12-09
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Akumulatora tips - Akumulators
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 716 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Jā
Iepakojuma iezīmes > Bruto augstums galvenajā kartona kastē - 215 mm
Iepakojuma iezīmes > Bruto dziļums galvenajā kartona kastē - 400 mm
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 130.00 g
Iepakojuma iezīmes > Taras svara galvenā kartona kārba - 0.148 kg
Iepakojuma īpašības > Akumulatora klasifikācija - CL126:NE:2016-12-09
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 176.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 196.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 70.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums galvenajā kartona kastē - 172 mm
Iepakojuma īpašības > Neto svars - 1.9 kg
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 68.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.20 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00 m³
Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0.05 kg
Ievadierīce > Programmējamas peles pogas - 10 /14 /20
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_98027_1.jpg
Jauda > Akumulatora darbības laiks (maks.) - 300 h
Kategorija - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Datorpeles
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Mīklas un skārienpaliktņi
Kategorija_1 - Peles un tastatūras
Kategorija_2 - Spēļu peles
Kods - RZ01-04400100-R3G1
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
LargeDescHTML -
name_et - Razer bezvadu pele Naga V2 Pro
net_weight - 0.22
Nosaukums - Datorpele Razer Naga V2 Pro Black
Nosaukums - Razer Naga V2 Pro
Nosaukums - Razer Naga V2 Pro , spēļu pele (melna)
Nosaukums - Razer | Spēļu pele | Naga V2 Pro | Bezvadu | 2,4 GHz, Bluetooth | Melna | Jā
nosaukums_lv - Razer bezvadu pele Naga V2 Pro
nosaukums_lv - Razer bezvadu pele Naga V2 Pro
nosaukums_ru - Razer bezvadu pele Naga V2 Pro
Pele - Apgaismojums - Jah
Pele - Apgaismojums - Jā
Pele - Apgaismojums - Jā
Pele - paātrinājums - 70G
Pele - paātrinājums - 70G
Pele - paātrinājums - 70G
Pele - Paātrinājums - 70G
Pele - Peles dizains - Labā roka
Pele - Peles dizains - Labās puses
Pele - Peles dizains - Labās puses
Pele - Peles dizains - Pareizās rokas lietotājiem
Pele - Peles padomi - Bezvada pele
Pele - Peles tips - Bezvadu pele
Pele - Peles tips - Bezvadu pele
Pele - Peles tips - Vadu pele
Pele - Profili - Jā (līdz 5 profiliem)
Pele - Profili - Jā (līdz 5 profiliem)
Pele - Profili - Jā (līdz 5 profiliem)
Pele - Profils - Jā (līdz 5 profiliem)
Pele - ritenītis - Jā
Pele - Ritināšanas ritenītis - Jā
Pele - Ritināšanas ritenītis - Jā
Pele - rullītis - Jah
Pele - saskarne - Bluetooth
Pele - saskarne - Bluetooth
Pele - saskarne - USB-C
Pele - saskarne - USB-C
Pele - saskarnes - Bluetooth
Pele - saskarnes - USB-C
Pele - Sensora jutība - 30 000 dpi
Pele - Sensora jutība - 30 000 dpi
Pele - Sensora jutība - 30 000 dpi
Pele - Sensora jutība - 30 000 dpi
Pele - Taustiņu skaits - 20
Pele - Taustiņu skaits - 20
Pele - Taustiņu skaits - 20
Pele - Taustiņu skaits - 20
Pele - Zibens - Jā
platums - 19.6
ProducerCode - RZ01-04400100-R3G1
Pārvaldības funkcijas > Slēdža tips - Optisko peļu slēdži 3. paaudzes
Ražotāja produkta nosaukums - Naga V2 Pro
ražotāja_kods - RZ01-04400100-R3G1
Ražotāja_kods - RZ01-04400100-R3G1
Ražotājs - Razer
Ražotājs - Razer
Saite - https://www.razer.com/gaming-mice/razer-naga-v2-pro/RZ01-04400100-R3G1
Savienojuma veids - 2,4 GHz, Bluetooth
ShortDescription -
Svars - 0,41
Svars un izmēri > Garums - 8.35 cm
Svars un izmēri > Svars - 112 g
svītrkods - 8886419333890
Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.42 kg
Tehniskā informācija > Citas funkcijas - Maksimālais ātrums (IPS): 750; Veidlapas formāts: Labās puses
Tehniskā informācija > DPI - 30000
Tehniskā informācija > Ierīces tips - Bezvadu
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.22 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Razer
Tehniskā informācija > Sensori - Focus Pro 30K optiskais sensors
Tehniskā informācija > Tips - Spēļu pele
Tehniskās detaļas > RGB LED gaismas - Jā
zīmols - Razer
Āda - Interfeisi - Bluetooth
Āda - Interfeisi - USB-C
Desc - Tips: Optiskā, Savienojums: Bezvadu, Savienojuma veids: USB, Kategorija: Datorspēlēm, Pogu skaits: 20, Krāsa: Melna, Barošana: Akumulators, DPI jutība: 30000 dpi, Garantija: 2 gadi
height - 17.6
Wireless - Battery life - 150 - 300 tundi
Juhtmevaba - Aku vastupidavus - 150 - 300 tundi
Bezvadu - Bezvadu tehnoloģija - 2.4 GHz
Bezvadu - Bezvadu tehnoloģija - Bluetooth
Bezvadu - Izturība - 150 - 300 tundi
Juhtmevaba - Juhtmevaba tehnoloogia - 2,4 GHz
Беспроводной - Беспроводная технология - 2,4 ГГц
Wireless - Wireless technology - 2.4 GHz
Wireless - Wireless technology - Bluetooth
Juhtmevaba - Juhtmevaba tehnoloogia - Bluetooth
Беспроводной - Беспроводная технология - Bluetooth
Беспроводной - Выносливость - 150 - 300 часов
category_en - Peripherals
category_et - Lisaseadmed
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Дополнительные устройства
description_et - Miks spetsialiseeruda ühele žanrile, kui saad neid kõiki valitseda? Domineeri igas domeenis Razer Naga Pro V2 V2 modulaarse juhtmevaba mängurihiirega, millel on 3 vahetatavat külgmist plaati. Saa meistriks nii MMO-s, Battle Royale'is, FPS-is kui mujal. Razer Naga V2 Pro juhtmevaga laadimisega
Ühildub sujuvalt Razeri juhtmevabade laadijate ja muude tootjate Qi juhtmevabade laadijatega. Hiire laadimine pole olnud kunagi lihtsam.
*Laadimisdokk ei kuulu komplekti. Razer HyperSpeed juhtmevaba tehnoloogia
25% kiirem kui ükski teine juhtmevaba tehnoloogia – tänu kiirele andmeedastusele ja sujuvale ühilduvusele ei erine see kuidagi juhtmega hiirest.. välja arvatud rohke liikumisvabaduse poolest. Kolm vahetatavat küljeplaati
Tänu vahetatavale küljeplaadile saad oma hiire seadistada täpselt nii nagu vaja. Komplektis on kolm küljeplaati millel on kas 2, 6 või 12 nuppu. Iga plaat on spetsiaalselt loodud selleks, et aidata Sul kohaneda erinevate mängužanritega. Lisaks on tegemist mehaaniliste lülititega, mis pakuvad kuuldavat tagasisidet. Kuni 19+1 programmeeritavat nuppu
Naga Pro V2 on Razer Synapse 3 kaudu täielikult seadistatav – hiire 20 nuppu võimaldavad luua makrosid ja sekundaarseid funktsioone, nii et iga liigutus saaks läbi viidud mugavalt ja kiiresti. Razer optiline lüliti & Razer Focus Pro 30K sensor
Naga Pro V2 on varustatud Razer optilise lülitiga, mis kasutab infrapunast valgust, nii et iga hiireklõps registreerub kõigest 0,2 sekundiga. Lisaks on hiires kasutuses 99,6% täpsuse ja 30 000 dpi tundlikkusega Razer Focus+ optiline sensor. Kombineerides need kaks Sinu osavusega, ei leidu Sulle virtuaalvõitlustes vastast. 150 - 300 järjestikust mängutundi
Parendatud juhtmevaba tehnoloogia võimaldab Naga Pro V2'ga mängida Hyper Speed Wireless-iga kuni 150 tundi ning Bluetoothil kuni 300 tundi. 5 mäluprofiili
Naga Pro V2'ga saad aktiveerida kuni 5 erinevat mänguprofiili. Nii saad oma sätted kaasa võtta ja olla lahinguvalmis vaid hetkega. Kolm võimalust ühendamiseks
Naudi sujuvat, viivitustevaba mängu Razer HyperSpeed juhtmevaba ühendusega, pikemat mänguaega Bluetooth ühendusega või mängi ja lae samaaegselt kasutades Razer Speedflex kaablit. 100% PTFE hiirejalad
Hiir libiseb sujuvalt üle mis tahes pinna, kuna selle alus on valmistatud puhtaimast kõrgeima kvaliteeditasemega PTFE-st.
description_lv -
description_en - Adapt and unleash
Designed to dominate in MMO, Battle Royale, FPS, and more, the multi-genre master returns stronger than ever. With 3 swappable side plates, 19+1 programmable buttons, a Razer HyperScroll Pro Wheel, and Razer HyperSpeed Wireless, the Razer Naga V2 Pro packs the power to rise above every genre. Absolute adaptability and control
The Razer Naga V2 Pro comes with a set of 12, 6 and 2-button magnetic side plates, allowing you adapt to any game genre with up to 22 programmable controls. Razer Hyperscroll Pro Wheel
Toggle between 5 presets and 1 custom mode all at the tap of a button. Fully customizable scroll feel With adjustable tactility, resistance, and steps, create firmer, more distinct scrolls for precise weapon switching, or softer, smoother scrolls with multiple steps to easily spam inputs like jump. From a scale of 0 to 100, adjust the strength required for each tick of the scroll wheel. The lower the number, the easier it is to scroll—with 0 providing a completely smooth scroll feel. From a scale of 0 to 100, adjust the strength required for each tick of the scroll wheel. The lower the number, the easier it is to scroll—with 0 providing a completely smooth scroll feel. Refine the tactile feedback of the scroll wheel even further by individually adjusting the uptick and downtick curve of the scroll wheel to be gentler or more pronounced. Razer Hyperspeed wireless with multi-device support
Enjoy ultra-responsive gaming with a connection faster than other wireless tech. Streamline your setup and free up a USB port by connecting your wireless mouse and keyboard to a single dongle—a feature that can be activated in our latest Razer HyperSpeed peripherals. 3 modes of connectivity
Lasts up to 150 hours on HyperSpeed, 300 hours on Bluetooth, and can be connected via USB Type C for continued use while charging. Razer Focus Pro 30K Optical Sensor
Razer’s industry-leading SENSOR provides flawless tracking performance on a wider variety of surfaces including glass—supported by intelligent functions for enhanced aim and control. Razer Oprical Mouse Switches Gen-3
From an improved 90-million click lifecycle with zero double-clicking issues to a blistering 0.2ms actuation with no debounce delay, enjoy reliability and speed that outshines all others. Upgrade to next-gen wireless charging
Compatible with Razer wireless chargers and other Qi chargers.
*Charing docks sold separately.
description_ru -
description_short_en - 19+1 button wireless gaming mouse Precise 30 000 dpi Razer Pro 30K optical sensor 2.4 GHz, Bluetooth & wired connection 3 interchangeable side plates Razer Chroma lighting
description_short_et - 19+1 nupuline juhtmevaba mängurihiir Ülitäpne 30 000 dpi Focus Pro 30K optiline sensor Nii 2,4 GHz & Bluetooth kui juhtmega ühendus Kolm vahetatavat küljeplaati Razer Chroma valgustus
description_short_lv -
description_short_ru - Беспроводная игровая мышь 19+1 кнопкаСверхточный оптический сенсор Focus Pro 30K с разрешением 30 000 dpiСоединение 2,4 ГГц, Bluetooth и проводное соединениеТри сменные боковые пластиныПодсветка Razer Chroma
Design > Colour of product - Black
depth - 7
EAN - 8886419333890
Eans - 8886419333890
EAN_code - 8886419333890
feature_group_et - Hiired
feature_group_en - Mice
feature_group_lv - Peles
feature_group_ru - Мышки
Warranty - 24
Warranty - 24 month(s)
gross_weight - 0.42
Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Type of battery - Accumulator
Package features > Palette Qty - 716 pc(s)
Package features > Embeeded battery - Yes
Package features > Gross height master carton - 215 mm
Package features > Gross depth master carton - 400 mm
Package features > Paper/Pasteboard - 130.00 g
Package features > Tare weight master carton - 0.148 kg
Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
Package features > Gross height (mm) - 176.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 196.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 70.00 mm
Package features > Gross width master carton - 172 mm
Package features > Net weight master carton - 1.9 kg
Package features > Plastic (No PET) - 68.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.20 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00 m³
Package features > TI weight (kg) - 0.05 kg
Input device > Programmable mouse buttons - 10 /14 /20
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_98027_1.jpg
Power > Battery life (max) - 300 h
Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Datorpeles
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Mice and touchpads
Category_1 - Mice and Keyboards
Category_2 - Gaming Mice
Code - RZ01-04400100-R3G1
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
LargeDescHTML -
name_et - Razer juhtmevaba hiir Naga V2 Pro
net_weight - 0.22
Name - Datorpele Razer Naga V2 Pro Black
Name - Razer Naga V2 Pro
Name - Razer Naga V2 Pro , Gaming Mouse (Black)
Name - Razer | Gaming Mouse | Naga V2 Pro | Wireless | 2.4GHz, Bluetooth | Black | Yes
name_en - Razer wireless mouse Naga V2 Pro
name_lv - Razer wireless mouse Naga V2 Pro
name_ru - Razer беспроводная мышь Naga V2 Pro
Hiir - Valgustus - Jah
Мышка - Освещение - Да
Pele - Apgaismojums - Jā
Mouse - Acceleration - 70G
Hiir - Kiirendus - 70G
Мышка - Ускорение - 70G
Pele - Paātrinājums - 70G
Hiir - Hiire disain - Paremakäeline
Mouse - Mouse design - Right-handed
Pele - Mouse design - Right-handed
Мышка - Дизайн мыши - Для праворуких
Pele - Peles tips - Bezvada pele
Mouse - Mouse type - Wireless mouse
Hiir - Hiire tüüp - Juhtmevaba hiir
Мышка - Тип мышки - Проводная мышь
Mouse - Profiles - Yes (up to 5 profiles)
Hiir - Profiilid - Jah (kuni 5 profiili)
Мышка - Профили - Да (до 5 профилей)
Pele - Profili - Jā (līdz 5 profiliem)
Мышка - Колесико - Да
Mouse - Scroll wheel - Yes
Pele - Ritināšanas ritenītis - Jā
Hiir - Kerimisrullik - Jah
Hiir - Liides - Bluetooth
Мышка - Интерфейс - Bluetooth
Hiir - Liides - USB-C
Мышка - Интерфейс - USB-C
Mouse - Interfaces - Bluetooth
Mouse - Interfaces - USB-C
Mouse - Sensor sensitivity - 30 000 dpi
Hiir - Sensori tundlikkus - 30 000 dpi
Мышка - Чувствительность сенсора - 30 000 dpi
Pele - Sensora jutība - 30 000 dpi
Mouse - Number of keys - 20
Hiir - Klahvide arv - 20
Мышка - Число клавиш - 20
Pele - Taustiņu skaits - 20
Mouse - Lightning - Yes
width - 19.6
ProducerCode - RZ01-04400100-R3G1
Management features > Switch type - Optical Mouse Switches Gen-3
Producer product name - Naga V2 Pro
manufacturer_code - RZ01-04400100-R3G1
Manufacturer_code - RZ01-04400100-R3G1
Producer - Razer
Manufacturer - Razer
Link - https://www.razer.com/gaming-mice/razer-naga-v2-pro/RZ01-04400100-R3G1
Connection type - 2.4GHz, Bluetooth
ShortDescription -
Weight - 0,41
Weight & dimensions > Length - 8.35 cm
Weight & dimensions > Weight - 112 g
barcode - 8886419333890
Technical details > Gross weight - 0.42 kg
Technical details > Other features - MAX Speed (IPS): 750; Form Factor: Right-handed
Technical details > DPI - 30000
Technical details > Device type - Wireless
Technical details > Net weight - 0.22 kg
Technical details > Producer - Razer
Technical details > Sensors - Focus Pro 30K Optical Sensor
Technical details > Type - Gaming Mouse
Technical details > RGB LED light - Yes
brand - Razer
Pele - Interfeisi - Bluetooth
Pele - Interfeisi - USB-C
191,89 €
Razer Naga V2 Pro Gaming Mouse, Wireless, Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas