HyperX Pulsefire Haste, White

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 905480 Preces kods: 4P5E4AA
Pasūtāms 7 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi
51,45 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 15.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 15.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 13.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Pielietojums: Gaming
  • Krāsa: Balta
  • Krāsa: Rozā
  • Savienojuma tips: Vads
  • Savienojuma veids: USB vads
  • Sensora tehnoloģija: Optical
Pamatinformācija
Pielietojums Gaming

Pielietojums ir orientējošs rādītājs, kas nosaka, kam šī pele vairāk paredzēta, stacionārajam, vai portatīvajam datoram.

Notebook tipa peles ir maza izmēra, tādēļ piemērotas darbam ceļā.

Ja jūs portatīvo datoru lielākoties izmantosiet noteiktā darba vietā, ieteicams iegādāties desktop peli, kurai ir standarta izmērs, līdz ar to tā ir daudz ērtāka ilgstošam darbam pie datora. Standarta peles portatīvajam datoram tiek pieslēgtas ar vadu, kas nodrošina ilgstošu stabilu strādāšanu. Savukārt bezvadu pelēm periodiski nepieciešama bateriju maiņa.

Gaming peles ir aprīkotas ar lielāku pogu skaitu; tām ir precīzāka optika un labāka izšķirtspēja. Pilnvērtīgākam spēļu procesam Dateks.lv iesaka iegādāties gaming peli ar vadu datu pārraidi. 

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka izvēlēties lāzera peli ar PS/2 vai USB pieslēgumu.

Krāsa Balta, Rozā
Peles virsmas krāsa. Šis parametrs ir orientējošs un var atšķirties no reālās peles krāsas.
Funkcionalitāte
Pogu skaits : 6
Apgaismojums : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojuma tips Vads

Datu pārraide nosaka, kā pele savienota ar datoru.

Vada savienojums ir klasisks, ātrs un pārbaudīts veids (elektriskais kabelis ar USB vai PS/2 kontaktu).

Savukārt bezvadu savienojums prasa periodisku bateriju maiņu, vai akumulatora uzlādi, toties piedāvā brīvību lietot peli neraizējoties par brīžiem traucējošo vadu. Šādas peles ir ideālas darbam ar portatīvo datoru, pie kura tās tiek pievienotas ar bluetooth vai infrared palīdzību. Taču jāņem vērā, ka parasti tās sver nedaudz vairāk par vadu pelēm, tām ne vienmēr ir stabils savienojums.

Savienojuma veids : USB vads
Specifikācija
Slēdžu ražotājs : TTC
Slēdžu modelis : TTC Golden Micro
Svars (g) : 60
Vada garums (m) : 1.8
Sensors
Sensora tehnoloģija Optical

Ir optiskās un lāzera peles.

Lāzera pelēm ir augstākā precizitāte un mazs energopatēriņš, kā arī tās spēj darboties uz stikla un spoguļvirsmām. 

Optiskās peles ir pašlaik visplašāk pielietotās, savas pievilcīgās kvalitātes/cenas attiecības dēļ. Tām nav nekādu mehānisku daļu, līdz ar to tās strādā ātri un precīzi.

Maksimālā jūtība (DPI) : 16000
Sensora ražotājs : PixArt
Sensora modelis : Pixart 3335
Polling Rate (Hz) : N/A
Papildus specifikācija
Apraksts - HyperX Pulsefire Haste Spēļu pele HyperX Pulsefire Haste ir radīta elites spēlētājiem, kuri vēlas iegūt katru sekundes daļu, lai kļūtu labākie. Šī pilnfunkcionālā, atsaucīgā pele ar šūnveida apvalku sver 59 gramus, un tajā ir viss nepieciešamais, tikai bez liekā svara. TTC Golden mikro slēdži nodrošina apmierinošus, uzticamus klikšķus, un tiem ir noteikts 60 miljonu klikšķu veikšanas laiks, tāpēc jums nebūs jāuztraucas par ievadu iztrūkumiem. Elastīgais HyperFlex USB kabelis un neapstrādātas kvalitātes PTFE slidas darbojas kopā, lai nodrošinātu vienmērīgu un vieglu slīdēšanu, kas ļauj vienkārši dominēt spēlē. - Īpaši viegls sešstūra apvalka dizains - HyperFlex USB kabelis - TTC Golden micro putekļu necaurlaidīgi slēdži - Tīras, neapstrādātas PTFE slidas - Komplektā iekļauta satvēriena lente - Pielāgojama ar HyperX NGENUITY programmatūru - Pixart 3335 sensors - Reaģējošs dalītās pogas dizains
Apraksts - Tips: Optiskā, Savienojums: Ar vadu, Savienojuma veids: USB, Kategorija: Datorspēlēm, Pogu skaits: 6, Krāsa: Balta, Barošana: USB, DPI jutība: 32 000 dpi, Garantija: 2 gadi
Auklas garums - 1.8 m
Barošana - Akumulatora tips - Iebūvēts akumulators
BrandPartCode - 4P5D8AA
BrandPartCode - 4P5E4AA
Dizains - Apgaismojuma krāsa - Zila, zaļa, sarkana
Dizains - Apgaismojums - Jā
Dizains - formas faktors - Divpusēji lietojams
Dizains - Gumijas rokturi - Jā
Dizains - Materiāls - Politetrafluoretilēns (PTFE)
Dizains - Produkta krāsa - Rozā, balta
Dizains - Produkta krāsa - White
EAN - 196188046500
Eans - 196188046227
Eans - 196188046500
Enerģija - Akumulatoru tehnoloģija - Litija polimēru (LiPo)
Enerģija - barošanas avots - Baterijas
Enerģija - barošanas avots - Kabeļi
Ergonomika - Kabeļa garums - 1.8 m
Garantija - 24 mēneši
GarantijaInformācija - 2 gadi
GTIN - 0196188046227
GTIN - 196188046227
GTIN - 0196188046500
GTIN - 196188046500
Iekļautie piederumi - Satveršanas lente, papildu PTFE slidas, ātrā lietošanas pamācība
Iepakojuma dati - daudzums - 1
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_99418_1.jpg
Izmēri - 124.2 x 38.2 x 66.8 mm
Kategorija - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Datorpeles
Kategorija - Peles
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Mīklas un skārienpaliktņi
Kategorijas kods - MOU
Kods - 4P5E4AA
Krāsa - Balta / rozā
LargeDescHTML - Mērķējieties ātrāk, spēlējiet labāk.HyperX Pulsefire Haste ir radīta elites spēlētājiem, kuri vēlas iegūt katru sekundes daļu, lai kļūtu labākie. Šī pilnfunkcionālā, atsaucīgā medus kārtas korpusa pele sver 59 gramus, un tajā ir viss nepieciešamais, tikai bez liekā svara. TTC Golden mikro slēdži nodrošina apmierinošus, uzticamus klikšķus, un tiem ir noteikts 60 miljonu klikšķu veikšanas laiks, tāpēc jums nebūs jāuztraucas par ievadu iztrūkumiem. Elastīgais HyperFlex USB kabelis un neapstrādātas kvalitātes PTFE slidas darbojas kopā, lai nodrošinātu vienmērīgu un vieglu slīdēšanu, kas ļauj vienkārši dominēt spēlē.Īpaši viegla sešstūra korpusa konstrukcijaPulsefire Haste ir veidota ar šūnveida apvalku, kas padara peli vieglāku nekā cietā apvalka peles, nezaudējot izturību. Atvērtā sieta konstrukcija nodrošina arī labāku ventilāciju un gaisa plūsmu.HyperFlex USB kabelisHiperFlex USB kabelis ir izgatavots no viegla, elastīga paracord materiāla, kas paredzēts, lai samazinātu spriedzi un pretestību un atvieglotu peles kustības.TTC zelta mikro putekļu necaurlaidīgi slēdžiŠie slēdži nodrošina stabilus, apmierinošus klikšķus, lai jūs zinātu, ka tie tiek reģistrēti. Tiem ir arī pretputekļu pārklājums, un to veiktspēja ir līdz 60 miljoniem klikšķu.Tīras, neapstrādātas PTFE slidasZema berzes 100 % PTFE slidas palīdz nodrošināt vieglu, vieglu slīdēšanu, padarot peli reaģētspējīgāku. Komplektā ir iekļauts arī rezerves slidas komplekts, ja tās nolietotos.Iekļauta satvēriena lenteTiem, kas dod priekšroku mazliet lielākai kontrolei un komfortam, ir iekļauta satvēriena lente peles sāniem un abām peles kreisās un labās puses pogām.Pielāgojama ar HyperX NGENUITY programmatūruPēc iespējas pielāgot DPI iestatījumus, RGB apgaismojumu, pogu uzdevumus un ierakstīt makrouzdevumus, izmantojot jaudīgo un viegli lietojamo HyperX NGENUITY programmatūru.Pixart 3335 sensorsPixart 3335 ir labs līdzsvars starp svaru un veiktspēju un spēj noteikt līdz 16000 DPI dabiski. Iegūstiet vienmērīgu, atsaucīgu izsekošanu, kas nepieciešama, lai precīzi sasniegtu mērķi.
LongDesc - HiperX Pulsefire Haste bezvadu spēļu pele HyperX Pulsefire Haste ietver visas labākās īpaši vieglās Pulsefire Haste funkcijas, kā arī bezvadu savienojumu un ilgstošu akumulatora darbības laiku, taču tai ir tikai 2 g papildu svara[1]. Ja esat vilcinājies pārgriezt peles vadu, nebaidieties, jo Pulsefire Haste 1 ms ziņošanas ātrums un 2,4 GHz signāls nodrošina bezvadu savienojumu ar zemu latentuma līmeni, kas atbilst elites spēlētāju prasībām. Ne tikai tas, bet arī līdz pat 100 stundu ilgs akumulatora darbības laiks[2], tāpēc ar vienu uzlādes reizi uzlādējot peli ar šūnām, jūs varēsiet vairāk nekā 4 pilnas dienas klikšķināt uz galvas. Pateicoties atsaucīgajam, dalīto pogu dizainam, jums nebūs jāuztraucas par garām palaistiem klikšķiem, jo apmierinošie, taustes sajūtas ziņā jūtamie TTC Golden micro slēdži ir paredzēti līdz pat 80 miljoniem klikšķu veikšanai. Ja dodat priekšroku kabelim, HyperX komplektācijā ietilpst arī HyperFlex kabelis, kas kopā ar pirmklasīga PTFE slidām nodrošina vienmērīgu un vieglu slīdēšanu.
LongDesc - Mērķējieties ātrāk, spēlējiet labāk.HiperX Pulsefire Haste ir radīta elites spēlētājiem, kuri vēlas iegūt katru sekundes daļiņu, lai kļūtu labākie. Šī pilnfunkcionālā, atsaucīgā medus kārtas korpusa pele sver 59 gramus, un tajā ir viss nepieciešamais, tikai bez liekā svara. TTC Golden mikro slēdži nodrošina apmierinošus un uzticamus klikšķus, un tiem ir noteikts 60 miljonu klikšķu darbības laiks, tāpēc jums nebūs jāuztraucas par to, ka trūks ievades datu. Elastīgais HyperFlex USB kabelis un neapstrādātas kvalitātes PTFE slidas darbojas kopā, lai nodrošinātu vienmērīgu un vieglu slīdēšanu, kas padara dominēšanu spēlē vienkāršu.
LongProductName - HyperX Pulsefire Haste - bezvadu spēļu pele (balta)
LongProductName - HyperX Pulsefire Haste - Spēļu pele (balta-rozā)
LongSummaryDescription - HyperX Pulsefire Haste - bezvadu spēļu pele (balta). Veidlapas izmērs: Divpusējs. Kustību noteikšanas tehnoloģija: Optiskā, Ierīces saskarne: Pārvietošanas izšķirtspēja: RF Wireless + USB Type-A, Pārvietošanas izšķirtspēja: RF Wireless + USB Type-A, Pārvietošanas izšķirtspēja: Pogu skaits: 16000 DPI, Pogu skaits: 1: Ritināšanas tips: 6, Ritināšanas tips: Ritenītis, Paātrinājums (maks.): Barošanas avots: 40 G: Enerģijas avots: baterijas. Izstrādājuma krāsa: balta
LongSummaryDescription - HyperX Pulsefire Haste - spēļu pele (balti-rozā). Formas faktors: Divpusējais. Kustību noteikšanas tehnoloģija: Ierīces interfeiss: USB Type-A, kustības izšķirtspēja: Pogu skaits: 3200 DPI, Pogu skaits: 1: Ritināšanas tips: 6, Ritināšanas tips: Ritentiņš, Paātrinājums (maks.): Apgaismojuma krāsa: zila, zaļa, sarkana. Barošanas avots: 1: Strāvas avots: kabelis. Izstrādājuma krāsa: Krāsa: rozā, balta
Modelis - HMSH1-A-WT/G
Nosaukums - Datoru panelis HyperX Pulsefire Haste White / Pink
Nosaukums - HyperX Pulsefire Haste - bezvadu spēļu pele (balta)
Nosaukums - HyperX Pulsefire Haste - Spēļu pele (balta-rozā)
Nosaukums - HyperX Pulsefire Haste balta un rozā krāsā
Nosaukums - HyperX Pulsefire Haste Wireless balta un rozā krāsā
Pele - Aptaujas ātrums - 1000 Hz
Pele - Iebūvēta atmiņa - Jā
Pele - Ierīces saskarne - A tipa USB
Pele - Ierīces saskarne - RF bezvadu + A tipa USB
Pele - kustības izšķirtspēja - 3200 DPI
Pele - kustības izšķirtspēja - 16000 DPI
Pele - kustību noteikšanas tehnoloģija - Optiskais
Pele - Mērķis - Spēļu
Pele - paātrinājums (maks.) - 40 G
Pele - Peles izsekošanas ātrums - 450 ips
Pele - Pogu daudzums - 6
Pele - Pogu izturība (miljons klikšķu) - 60
Pele - Pogu izturība (miljons klikšķu) - 80
Pele - Ritināšanas veids - Ritenis
Peles tips - Optiskais
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 6.1 cm
Piegādes kastes daudzums - 1
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 18.2 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 12 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 0.17 kg
Pilna apraksta līnija - USB 2.0|Optisks|16000 dpi|Pogu skaits 6|Iekļautie piederumi: satvēriena lente, papildu PTFE slidas, ātrās lietošanas pamācība|Krāsa balta / rozā|Izmēri 124,2 x 38,2 x 66,8 mm|Svars 0,059 kg
Pogu skaits - 6
ProducerCode - 4P5D8AA
ProducerCode - 4P5E4AA
Produkta nosaukums - HyperX Pulsefire Haste - bezvadu spēļu pele (balta)
Produkta nosaukums - HyperX Pulsefire Haste - Spēļu pele (balta-rozā)
Pārdevēja mājas lapa - row.hyperx.com/products/hyperx-pulsefire-haste-gaming-mouse?variant=40686615724237
Ražotājs - HyperX
Rezolūcija - 16000 dpi
Ritiniet - Jā
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - HyperX Pulsefire Haste - bezvadu spēļu pele (balta), divpusēja, optiskā, RF bezvadu + USB Type-A, 16000 DPI, balta
ShortSummaryDescription - HyperX Pulsefire Haste - Spēļu pele (balta-rozā), divpusēja, optiska, USB Type-A, 3200 DPI, rozā, balta
Svars un izmēri - Augstums - 38.2 mm
Svars un izmēri - Augstums - 124.2 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 38.2 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 124.3 mm
Svars un izmēri - Platums - 66.8 mm
Svars un izmēri - Svars - 59 g
URL - https://www8.hp.com
USB 2.0 saskarne - Jā
Vienība Neto svars - 0.059 kg
Vienības bruto svars - 0.17 kg
Vienības kastes augstums - 0.061
Vienības kastes garums - 0.182
Vienības kastes platums - 0.12
Vienība Slikts tilpums - 0,001332 kubikmetru
Zīmols - HP
Description - HyperX Pulsefire Haste Gaming Mouse The HyperX Pulsefire Haste is built for elite gamers looking to gain every fraction of a second possible in their quest to be the best. Weighing in at 59 grams, this full-featured, responsive honeycomb shell mouse has everything you need, just without the extra weight. TTC Golden micro switches provide satisfying, reliable clicks and are rated for 60 million clicks, so you won’t have to worry about missing inputs. The flexible HyperFlex USB cable and the virgin-grade PTFE skates work together to give you a smooth, easy glide to make dominating the game simple. - Ultra-light hex shell design - HyperFlex USB Cable - TTC Golden micro dustproof switches - Pure virgin-grade PTFE Skates - Grip tape included - Customizable with HyperX NGENUITY Software - Pixart 3335 Sensor - Responsive split-button design
Desc - Tips: Optiskā, Savienojums: Ar vadu, Savienojuma veids: USB, Kategorija: Datorspēlēm, Pogu skaits: 6, Krāsa: Balta, Barošana: USB, DPI jutība: 32 000 dpi, Garantija: 2 gadi
Cord length - 1.8 m
Power - Battery type - Built-in battery
BrandPartCode - 4P5D8AA
BrandPartCode - 4P5E4AA
Design - Illumination colour - Blue, Green, Red
Design - Illumination - Yes
Design - Form factor - Ambidextrous
Design - Rubber grips - Yes
Design - Material - Polytetrafluoroethylene (PTFE)
Design - Product colour - Pink, White
Design - Product colour - White
EAN - 196188046500
Eans - 196188046227
Eans - 196188046500
Power - Battery technology - Lithium Polymer (LiPo)
Power - Power source - Batteries
Power - Power source - Cable
Ergonomics - Cable length - 1.8 m
Warranty - 24 months
WarrantyInfo - 2 year
GTIN - 0196188046227
GTIN - 196188046227
GTIN - 0196188046500
GTIN - 196188046500
Included Accessories - Grip Tape, Extra PTFE Skates, Quick Start Guide
Packaging data - Quantity - 1
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_99418_1.jpg
Dimensions - 124.2 x 38.2 x 66.8 mm
Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Datorpeles
Category - Mice
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Mice and touchpads
Category Code - MOU
Code - 4P5E4AA
Colour - White / Pink
LargeDescHTML - Aim quicker, game better.The HyperX Pulsefire Haste is built for elite gamers looking to gain every fraction of a second possible in their quest to be the best. Weighing in at 59 grams, this full-featured, responsive honeycomb shell mouse has everything you need, just without the extra weight. TTC Golden micro switches provide satisfying, reliable clicks and are rated for 60 million clicks, so you won’t have to worry about missing inputs. The flexible HyperFlex USB cable and the virgin-grade PTFE skates work together to give you a smooth, easy glide to make dominating the game simple.Ultra-light hex shell designPulsefire Haste is built with a honeycomb shell that makes the mouse lighter than a solid shell mouse, without sacrificing durability. The open mesh design also allows for better ventilation and airflow.HyperFlex USB CableThe HyperFlex USB Cable is made from light, flexible paracord material designed to reduce tension and resistance for easier mouse movement.TTC Golden micro dustproof switchesThese switches provide solid, satisfying clicks so you’ll know that they’re being registered. They also feature an anti-dust coating, and are rated for up to 60 million clicks.Pure virgin-grade PTFE skatesThe low-friction 100% PTFE skates help provide an easy, effortless glide to make the mouse more responsive. There’s also a replacement set of skates included in case they wear out.Grip tape includedFor people who prefer a bit more control and comfort, grip tape is included for the side of the mouse and both left and right mouse buttons.Customizable with HyperX NGENUITY SoftwareEasily customize DPI settings, RGB lighting, button assignments, and record macros with powerful, easy-to-use, HyperX NGENUITY Software.Pixart 3335 sensorThe Pixart 3335 is a nice balance between weight and performance and can detect up to 16000 DPI natively. Get the fluid, responsive tracking you need to keep your aim on target. 
LongDesc - Aim quicker, game better.The HyperX Pulsefire Haste Wireless Gaming Mouse packs in all the best features of the ultra-lightweight Pulsefire Haste plus a wireless connection and long-lasting battery life, but only adds a mere 2g of additional weight[1]. If you’ve been hesitant to cut the mouse cord, fear not, as the Pulsefire Haste’s 1ms report rate and 2.4GHz signal provides a low-latency wireless connection that meets the demands of elite players. Not only that, but with up to 100 hours of battery life[2], you’ll get over 4 full days of clicking on heads from a single charge of your honeycomb mouse. With a responsive, split-button design, you won’t have to worry about missed clicks, as the satisfying, tactile TTC Golden micro switches are rated for up to 80 million clicks. If you prefer a cable, HyperX also includes a HyperFlex cable which teams up with the virgin-grade PTFE skates to deliver a smooth, easy glide.
LongDesc - Aim quicker, game better.The HyperX Pulsefire Haste is built for elite gamers looking to gain every fraction of a second possible in their quest to be the best. Weighing in at 59 grams, this full-featured, responsive honeycomb shell mouse has everything you need, just without the extra weight. TTC Golden micro switches provide satisfying, reliable clicks and are rated for 60 million clicks, so you won’t have to worry about missing inputs. The flexible HyperFlex USB cable and the virgin-grade PTFE skates work together to give you a smooth, easy glide to make dominating the game simple.
LongProductName - HyperX Pulsefire Haste - Wireless Gaming Mouse (White)
LongProductName - HyperX Pulsefire Haste - Gaming Mouse (White-Pink)
LongSummaryDescription - HyperX Pulsefire Haste - Wireless Gaming Mouse (White). Form factor: Ambidextrous. Movement detection technology: Optical, Device interface: RF Wireless + USB Type-A, Movement resolution: 16000 DPI, Buttons quantity: 6, Scroll type: Wheel, Acceleration (max): 40 G. Power source: Batteries. Product colour: White
LongSummaryDescription - HyperX Pulsefire Haste - Gaming Mouse (White-Pink). Form factor: Ambidextrous. Movement detection technology: Optical, Device interface: USB Type-A, Movement resolution: 3200 DPI, Buttons quantity: 6, Scroll type: Wheel, Acceleration (max): 40 G. Illumination colour: Blue, Green, Red. Power source: Cable. Product colour: Pink, White
Model - HMSH1-A-WT/G
Name - Datorpele HyperX Pulsefire Haste White / Pink
Title - HyperX Pulsefire Haste - Wireless Gaming Mouse (White)
Title - HyperX Pulsefire Haste - Gaming Mouse (White-Pink)
Name - HyperX Pulsefire Haste biało-różowy
Name - HyperX Pulsefire Haste Wireless biało-różowy
Mouse - Polling rate - 1000 Hz
Mouse - Built-in memory - Yes
Mouse - Device interface - USB Type-A
Mouse - Device interface - RF Wireless + USB Type-A
Mouse - Movement resolution - 3200 DPI
Mouse - Movement resolution - 16000 DPI
Mouse - Movement detection technology - Optical
Mouse - Purpose - Gaming
Mouse - Acceleration (max) - 40 G
Mouse - Mouse tracking speed - 450 ips
Mouse - Buttons quantity - 6
Mouse - Buttons durability (million clicks) - 60
Mouse - Buttons durability (million clicks) - 80
Mouse - Scroll type - Wheel
Mouse Type - Optical
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 6.1 cm
Shipping box quantity - 1
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 18.2 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 12 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 0.17 kg
Full Description Line - USB 2.0|Optical|16000 dpi|Number of buttons 6|Included Accessories Grip Tape, Extra PTFE Skates, Quick Start Guide|Colour White / Pink|Dimensions 124.2 x 38.2 x 66.8 mm|Weight 0.059 kg
Number of buttons - 6
ProducerCode - 4P5D8AA
ProducerCode - 4P5E4AA
ProductName - HyperX Pulsefire Haste - Wireless Gaming Mouse (White)
ProductName - HyperX Pulsefire Haste - Gaming Mouse (White-Pink)
Vendor Homepage - row.hyperx.com/products/hyperx-pulsefire-haste-gaming-mouse?variant=40686615724237
Producer - HyperX
Resolution - 16000 dpi
Scroll - Yes
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - HyperX Pulsefire Haste - Wireless Gaming Mouse (White), Ambidextrous, Optical, RF Wireless + USB Type-A, 16000 DPI, White
ShortSummaryDescription - HyperX Pulsefire Haste - Gaming Mouse (White-Pink), Ambidextrous, Optical, USB Type-A, 3200 DPI, Pink, White
Weight & dimensions - Height - 38.2 mm
Weight & dimensions - Height - 124.2 mm
Weight & dimensions - Depth - 38.2 mm
Weight & dimensions - Depth - 124.3 mm
Weight & dimensions - Width - 66.8 mm
Weight & dimensions - Weight - 59 g
URL - https://www8.hp.com
USB 2.0 Interface - Yes
Unit Net Weight - 0.059 kg
Unit Gross Weight - 0.17 kg
Unit Box Height - 0.061
Unit Box Length - 0.182
Unit Box Width - 0.12
Unit Brutto Volume - 0.001332 cubm
Brand - HP
51,45 €
HyperX Pulsefire Haste, White
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas