Corsair M65 RGB Ultra

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 892114 Preces kods: CH-9309411-EU2
Noliktavā 8 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
100,15 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 09.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 09.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 05.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Pielietojums: Gaming
  • Krāsa: Melna
  • Savienojuma tips: Vads
  • Savienojuma veids: USB vads
  • Sensora tehnoloģija: Optical
Pamatinformācija
Pielietojums Gaming

Pielietojums ir orientējošs rādītājs, kas nosaka, kam šī pele vairāk paredzēta, stacionārajam, vai portatīvajam datoram.

Notebook tipa peles ir maza izmēra, tādēļ piemērotas darbam ceļā.

Ja jūs portatīvo datoru lielākoties izmantosiet noteiktā darba vietā, ieteicams iegādāties desktop peli, kurai ir standarta izmērs, līdz ar to tā ir daudz ērtāka ilgstošam darbam pie datora. Standarta peles portatīvajam datoram tiek pieslēgtas ar vadu, kas nodrošina ilgstošu stabilu strādāšanu. Savukārt bezvadu pelēm periodiski nepieciešama bateriju maiņa.

Gaming peles ir aprīkotas ar lielāku pogu skaitu; tām ir precīzāka optika un labāka izšķirtspēja. Pilnvērtīgākam spēļu procesam Dateks.lv iesaka iegādāties gaming peli ar vadu datu pārraidi. 

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka izvēlēties lāzera peli ar PS/2 vai USB pieslēgumu.

Krāsa Melna
Peles virsmas krāsa. Šis parametrs ir orientējošs un var atšķirties no reālās peles krāsas.
Funkcionalitāte
Pogu skaits : 8
Apgaismojums : Ir
Apgaismojuma krāsa : RGB
Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojuma tips Vads

Datu pārraide nosaka, kā pele savienota ar datoru.

Vada savienojums ir klasisks, ātrs un pārbaudīts veids (elektriskais kabelis ar USB vai PS/2 kontaktu).

Savukārt bezvadu savienojums prasa periodisku bateriju maiņu, vai akumulatora uzlādi, toties piedāvā brīvību lietot peli neraizējoties par brīžiem traucējošo vadu. Šādas peles ir ideālas darbam ar portatīvo datoru, pie kura tās tiek pievienotas ar bluetooth vai infrared palīdzību. Taču jāņem vērā, ka parasti tās sver nedaudz vairāk par vadu pelēm, tām ne vienmēr ir stabils savienojums.

Savienojuma veids : USB vads
Specifikācija
Slēdžu ražotājs : Omron
Slēdžu modelis : Omron
Svars (g) : 97
Vada garums (m) : 1.8
Sensors
Sensora tehnoloģija Optical

Ir optiskās un lāzera peles.

Lāzera pelēm ir augstākā precizitāte un mazs energopatēriņš, kā arī tās spēj darboties uz stikla un spoguļvirsmām. 

Optiskās peles ir pašlaik visplašāk pielietotās, savas pievilcīgās kvalitātes/cenas attiecības dēļ. Tām nav nekādu mehānisku daļu, līdz ar to tās strādā ātri un precīzi.

Maksimālā jūtība (DPI) : 26000
Sensora ražotājs : Corsair
Sensora modelis : Marksman 26K
Polling Rate (Hz) : 8000
Papildus specifikācija
Apgaismojums - Jā
Apraksts - Ikoniskais alumīnija rāmis: M65 RGB ULTRA anodēta alumīnija rāmis nodrošina ilgstošu izturību un pazīstamu formu. CORSAIR MARKSMAN 26 000 DPI optiskais sensors: MARKSMAN sensors ar pārsteidzošu 26 000 DPI un 650 collu sekundē (IPS) izsekošanu ar paātrinājumu līdz 50 G, MARKSMAN sensors fiksē katru jūsu peles kustību, pielāgojot to ar vienu DPI soli. Optiskie OMRON slēdži: Kreisā un labā peles klikšķa slēdži nodrošina īpaši ātru un precīzu reakciju, vienlaikus izturot gadiem ilgu un intensīvu lietošanu. CORSAIR AXON hiperprocesēšanas tehnoloģija: Pateicoties 8000 Hz aptaujas frekvencei, reģistrē un pārraida jūsu kustības un klikšķus līdz pat 8 reizes ātrāk nekā parastās spēļu peles. Sensor Fusion Control: Lai nodrošinātu īpaši zemu pacelšanās attālumu, kas ļauj precīzāk izsekot peles atrašanās vietas maiņai, ir apvienots sešu asu žiroskops un akselerometrs, un to var programmēt ar slīpuma žestiem, lai spēles komandas, piemēram, pārlādēšanu vai ieroču pārslēgšanu, varētu kartēt ar vienkāršām peles kustībām. Pielāgojama svara sistēma: M65 RGB ULTRA smaguma centru un svaru no 97 g līdz 115 g, izmantojot līdz pat sešiem komplektā iekļautajiem atsvariem. CORSAIR QUICKSTRIKE pogas: Paceļošā konstrukcija nodrošina nulles atstarpi starp galvenajām peles pogām un to slēdžiem, tāpēc jūsu klikšķi, metieni un burti ir ātrāki nekā jebkad agrāk. Viegls Paracord kabelis: Šāds auklas auklas auklas aukla: samazina vilkmi, ļaujot veikt ātrākas, stingrākas un precīzākas peles kustības. Astoņas programmējamas pogas: Izveidojiet savu ideālo spēļu konfigurāciju, izmantojot pogu pārmaršrutēšanu, pielāgotus makrouzdevumus un daudz ko citu. 100% PTFE slīdošās plāksnītes: Peles kājiņas, kas izgatavotas no īpaši zemas berzes PTFE spilventiņiem, nodrošina visgludāko slīdēšanu un visātrākās kustības, un tās ir viegli nomaināmas, ja ceļā uz virsotni tās nodilst. Dinamisks RGB fona apgaismojums: Pielāgojiet apgaismojumu divās zonās, lai piešķirtu peles estētikai personisku akcentu. Apvienojiet savu konfigurāciju: Spēcīgā CORSAIR iCUE programmatūra nodrošina spilgtu dinamiskā RGB apgaismojuma vadību, makro programmēšanu un pilnas sistēmas apgaismojuma sinhronizāciju ar visām saderīgajām iCUE ierīcēm visā jūsu iestatījumā. Iebūvēta profilu uzglabāšana: Izmantojiet savus apgaismojuma profilus, makrouzdevumus un DPI iestatījumus, dodoties ceļā.
Citas funkcijas -
Diapazons - 1.8 m
dimensijas dziļums - 55 mm
ean - 840006657606
Forma - Labās puses
garantija - 24
garantijas_tips - normāli
Iekļautie piederumi - Peles svars (97-115 g)
Izmēri - 117 x 77 x 39 mm
izmērs augstums - 180 mm
izmērs platums - 115 mm
izmērs svars - 255 g
Izšķirtspēja (maks.) - 26000 dpi
Kabeļa garums - 1.8 m
Krāsa - Black
Lietošana - Spēļu
nosaukums - M65 RGB Ultra pele
Pogu skaits - 8
Power - USB 5V
ražotājs - Corsair
Ritināšanas riteņu skaits - 1
Saskarne - USB
Savienojums - Wired
Sensors - Optiskais
Svars - 110 g
vendpn - CH-9309411-EU2
Illumination - Yes
Description - Iconic Aluminum Frame: The M65 RGB ULTRAs anodized aluminum frame makes for lasting durability with a familiar shape. CORSAIR MARKSMAN 26,000 DPI Optical Sensor: With an astonishing native 26,000 DPI and 650 inches per seconds (IPS) tracking at up to 50G acceleration, the MARKSMAN sensor captures your every mouse movement, customizable in single DPI steps. Optical OMRON Switches: Left and right-click switches deliver hyper-fast and precise responses, while standing up to years of rigorous use. CORSAIR AXON Hyper-Processing Technology: Registers and transmits your movements and clicks up to 8x faster than conventional gaming mice thanks to a native 8,000Hz polling rate. Sensor Fusion Control: Combines a six-axis gyro and accelerometer to enable ultra-low lift-off distance for more accurate tracking when repositioning your mouse, and is programmable with tilt gestures so you can map in-game commands like reload or weapon switch to simple mouse movements. Tunable Weight System: Adjust the M65 RGB ULTRAs center of gravity and weight from 97g-115g using up to six included weights. CORSAIR QUICKSTRIKE Buttons: A spring-loaded design delivers zero gap between the primary mouse buttons and their switches, so your clicks, shots, and spells are faster than ever. Lightweight Paracord Cable: Reduces drag, enabling faster, tighter, and more precise mouse movements. Eight Programmable Buttons: Create your ideal gaming setup with button remaps, custom macros, and more. 100% PTFE Glide Pads: Mouse feet built from ultra-low friction PTFE pads offer the smoothest glide and quickest movements, easily replaceable if they get worn down on your journey to the top. Dynamic RGB Backlighting: Customize lighting across two zones to add a personal touch to your mouses aesthetics. Unite Your Setup: Powerful CORSAIR iCUE software enables vivid dynamic RGB lighting control, macro programming, and full-system lighting synchronization with all compatible iCUE devices throughout your setup. Onboard Profile Storage: Take your lighting profiles, macros, and DPI settings on the go.
Other features -
Range - 1.8 m
dimension depth - 55 mm
ean - 840006657606
Shape - Right-handed
guarantee - 24
guarantee_type - normal
Accessories included - Myszka Obciążniki (97-115g)
Dimensions - 117 x 77 x 39 mm
dimension height - 180 mm
dimension width - 115 mm
dimension weight - 255 g
Resolution (max) - 26000 dpi
Cable length - 1.8 m
Color - Black
Usage - Gaming
name - Myszka M65 RGB Ultra
No. of buttons - 8
Power - USB 5V
producer - Corsair
No. of scroll wheels - 1
Interface - USB
Connection - Wired
Sensor - Optical
Weight - 110 g
vendpn - CH-9309411-EU2
100,15 €
Corsair M65 RGB Ultra
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas