Razer DeathAdder V3 Pro

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 891019 Preces kods: RZ01-04630100-R3G1
Noliktavā >50 gab.
Garantija: 2 gadi
155,74 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 03.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Pielietojums: Gaming
  • Krāsa: Melna
  • Savienojuma tips: Bezvadu
  • Savienojuma veids: USB vads
  • Savienojuma veids: USB Wireless
  • Sensora tehnoloģija: Optical
Pamatinformācija
Pielietojums Gaming

Pielietojums ir orientējošs rādītājs, kas nosaka, kam šī pele vairāk paredzēta, stacionārajam, vai portatīvajam datoram.

Notebook tipa peles ir maza izmēra, tādēļ piemērotas darbam ceļā.

Ja jūs portatīvo datoru lielākoties izmantosiet noteiktā darba vietā, ieteicams iegādāties desktop peli, kurai ir standarta izmērs, līdz ar to tā ir daudz ērtāka ilgstošam darbam pie datora. Standarta peles portatīvajam datoram tiek pieslēgtas ar vadu, kas nodrošina ilgstošu stabilu strādāšanu. Savukārt bezvadu pelēm periodiski nepieciešama bateriju maiņa.

Gaming peles ir aprīkotas ar lielāku pogu skaitu; tām ir precīzāka optika un labāka izšķirtspēja. Pilnvērtīgākam spēļu procesam Dateks.lv iesaka iegādāties gaming peli ar vadu datu pārraidi. 

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka izvēlēties lāzera peli ar PS/2 vai USB pieslēgumu.

Krāsa Melna
Peles virsmas krāsa. Šis parametrs ir orientējošs un var atšķirties no reālās peles krāsas.
Funkcionalitāte
Pogu skaits : 5
Apgaismojums : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojuma tips Bezvadu

Datu pārraide nosaka, kā pele savienota ar datoru.

Vada savienojums ir klasisks, ātrs un pārbaudīts veids (elektriskais kabelis ar USB vai PS/2 kontaktu).

Savukārt bezvadu savienojums prasa periodisku bateriju maiņu, vai akumulatora uzlādi, toties piedāvā brīvību lietot peli neraizējoties par brīžiem traucējošo vadu. Šādas peles ir ideālas darbam ar portatīvo datoru, pie kura tās tiek pievienotas ar bluetooth vai infrared palīdzību. Taču jāņem vērā, ka parasti tās sver nedaudz vairāk par vadu pelēm, tām ne vienmēr ir stabils savienojums.

Savienojuma veids : USB vads, USB Wireless
Specifikācija
Slēdžu ražotājs : Razer
Slēdžu modelis : Optical Mouse Switches Gen-3
Svars (g) : 63
Vada garums (m) : 1.5
Sensors
Sensora tehnoloģija Optical

Ir optiskās un lāzera peles.

Lāzera pelēm ir augstākā precizitāte un mazs energopatēriņš, kā arī tās spēj darboties uz stikla un spoguļvirsmām. 

Optiskās peles ir pašlaik visplašāk pielietotās, savas pievilcīgās kvalitātes/cenas attiecības dēļ. Tām nav nekādu mehānisku daļu, līdz ar to tās strādā ātri un precīzi.

Maksimālā jūtība (DPI) : 30000
Sensora ražotājs : Razer
Sensora modelis : Focus Pro 30K Optical
Polling Rate (Hz) : 1000
Papildus specifikācija
1. kategorija - Ievadierīces
2. kategorija - Peles
augstums - 7.2
Augstums - 44 mm
Bezvadu - akumulatora darbības laiks - 90 stundas
Bezvadu - akumulatora darbības laiks - 90 stundas
Bezvadu - Bezvadu tehnoloģija - 2.4 GHz
Bezvadu - Izturība - 90 stundas
Bezvadu - uzlāde - caur USB-C portu
Bezvadu - uzlāde - caur USB-C portu
Bezvadu - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
Bezvadu - uzlāde - izmantojot USB-C savienotāju
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - 2,4 GHz
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - 2,4 GHz
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - 2.4 GHz
Bezvadu tīkls - Izturība - 90 stundas
category_en - Datori un komponenti > Datoru perifērija > Peles
category_en - Perifērijas ierīces
category_et - Aksesuāri
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
category_ru - Papildu ierīces
Citas funkcijas > Sensora tips - Optiskais
description_et - Īpaši viegls dizains Uzlabota ergonomiska forma Razer™ Focus Pro 30K optiskais sensors Razer DeathAdder V3 Pro Razer DeathAdder V3 Pro piešķir jūsu spēkam jaunu formu. Tās ikoniskais ergonomiskais dizains, kas ir uzlabots un atjaunots ar labāko e-sporta profesionāļu palīdzību, tagad ir par vairāk nekā 25 % vieglāks nekā tās priekšgājējs, un to papildina jaunākie uzlabojumi, kas ļauj paplašināt sacensību spēļu robežas. Modernizējams līdz 4000 Hz bezvadu atsvaidzināšanas frekvencei Izbaudiet līdz šim ātrāko bezvadu veiktspēju ar Razer HyperPolling Wireless Dongle. Atklājiet jaunu ātrās reaģēšanas standartu ar Razer vismodernāko peļu jauninājumu, kas nodrošina ātrumu, kāds nepieciešams vismodernākajām konkurētspējīgām spēlēm. Razer Focus Pro 30K optiskais sensors - pasaulē visprecīzākais optiskais sensors Atklājiet īpaši precīzas regulēšanas iespējas Ieslēdziet asimetrisko izslēgšanu, lai individuāli pielāgotu peles nolaišanās attālumu savam spēles stilam - 26 detalizēti nolaišanās attāluma regulēšanas līmeņi salīdzinājumā ar tikai 3 līmeņiem iepriekšējā versijā. Lielāka reakcija un konsekventāka izsekošana Ar Motion Sync Razer Focus Pro optiskais sensors sinhronizē savus signālus ar precīziem intervāliem, ar kādiem jūsu dators uztver informāciju, tādējādi nodrošinot viskonsekventākos atjauninājumus par peles atrašanās vietu un konsekventāku izsekošanu. DPI regulēšana no peles Šī īpaši vieglā spēļu pele ļauj izvēlēties starp 5 dažādiem DPI iestatījumiem, neizmantojot programmatūru. Iebūvēta atmiņa Pele saglabā un izmanto pēdējo reizi izmantoto Razer Synapse profilu, tostarp visus kalibrētos iestatījumus. Razer Hypershift Efektīvi dubultojiet ievades ar vienu pogas nospiešanu, kad aktivizējat papildu pielāgotu taustiņu kombināciju un DPI līmeni uz peles. Razer Gen-3 optiskās peles slēdži Līdz 90 miljonu klikšķu dzīves cikls bez dubulta klikšķa problēmām. Līdz pat 90 stundu akumulatora darbības laiks ar USB-C uzlādējamo USB-C lādēšanas kabeli ļauj pelei iziet cauri daudziem kaujām pirms uzlādes. Razer Hyperspeed Wireless ir par 25 % ātrāks nekā jebkura cita bezvadu tehnoloģija, turklāt tam ir papildu bonuss - vairāku ierīču atbalsts.
description_lv -
description_lv - FOR THE PRO Uzvara iegūst jaunu formu ar Razer DeathAdder V3 Pro. Izsmalcināta un pārveidota ar labāko esporta profesionāļu palīdzību, tās ikoniskā ergonomiskā forma tagad ir par vairāk nekā 25 % vieglāka nekā tās priekšgājēja, un to papildina modernāko uzlabojumu kopums, lai paplašinātu sacensību spēles robežas. Savienojamība Razer HyperSpeed Wireless Wired - Speedflex uzlādes kabelis USB Type C akumulatora darbības laiks Līdz 90 stundām pie 1000 Hz Līdz 17 stundām pie 8000 Hz RGB APGAISMOJUMS Nav SENSORS Focus Pro 30K optiskais sensors VEIDES SPECIFIKĀCIJAS Maksimālā jutība (DPI): 30000 Maksimālais ātrums (IPS): Maksimālais paātrinājums (G): 70 MĒRĶI Programmējamas pogas: 5 SITCH Slēdža tips: Slēdži Optiskās peles slēdzis 3. paaudzes Slēdža dzīves cikls: 90 miljoni klikšķu PAMATU ATMIŅA Integrētās atmiņas profili: KABELIS: 1 Peles pēdas 100% PTFE KABELIS Speedflex lādēšanas kabelis C tipa USB USB SCROLL RITEŅŠ Slīpēšanas ritenītis Slīpēšanas ritenītis: 1 MĒRĶIS: Svars Aptuvenais svars: 63 g DOKSU KOMPATBILITĀTE NAV Komplektā Razer DeathAdder V3 Pro bezvadu USB dongle + USB dongle adapteris A tipa uz C tipa Speedflex kabelis Razer Mouse Grip Tape Svarīga produkta informācijas rokasgrāmata.
description_lv - PRO Uzvara iegūst jaunu formu ar Razer DeathAdder V3 Pro. Tā ikoniskā ergonomiskā forma, kas ir uzlabota un pārkalta ar labāko esporta profesionāļu palīdzību, tagad ir par vairāk nekā 25% vieglāka nekā tā priekšgājēja, un to atbalsta virkne progresīvu uzlabojumu, lai pārvarētu konkurences spēles robežas.
SAVIENOJUMI Razer HyperSpeed ​​Wireless Vadu — Speedflex C tipa USB uzlādes kabelis AKUMULATORA DZĪVI Līdz 90 stundām pie 1000 Hz Līdz 17 stundām pie 8000 Hz RGB APGAISMOJUMS Nav SENSORS Focus Pro 30K optiskais sensors IZPILDES SPECIFIKA Maksimālā jutība (DPI): 30000 Maksimālais ātrums (IPS): 750 Maksimālais paātrinājums (G): 70 POGAS Programmējamās pogas: 5 SLĒDZIS Slēdža veids: Optiskās peles slēdži Gen-3 Slēdža dzīves cikls: 90 miljoni klikšķu ATMIŅA Iebūvētās atmiņas profili: 1 PELES KĀJAS 100% PTFE KABELIS Speedflex C tipa USB uzlādes kabelis RITINĀŠANAS RITEŅA Noliekt ritināšanas ritenīti: nav IZMĒRS Garums: 128,0 mm / 5,00 collas Platums: 68,0 mm / 2,67 collas Augstums: 44,0 mm / 1,73 collas SVARS Aptuvenais svars: 63 g DOKA SADERĪBA Nav KASTES SATURS Razer DeathAdder V3 Pro Bezvadu USB sargspraudnis + USB sargspraudnis A tipa līdz C tipa Speedflex kabelis Razer peles satvērēja lente Svarīgas produkta informācijas rokasgrāmata
description_lv - Īpaši viegls dizains Izsmalcināta ergonomiska forma Razer™ Focus Pro 30K optiskais sensors Razer Deathadder V3 Pro Uzvara iegūst jaunu formu ar Razer DeathAdder V3 Pro. Izsmalcināta un pārveidota ar labāko esporta profesionāļu palīdzību, tās ikoniskā ergonomiskā forma tagad ir par vairāk nekā 25% vieglāka nekā tās priekšgājēja, un to papildina virkne modernu uzlabojumu, kas ļauj paplašināt sacensību spēles robežas. Modernizējams līdz īstam 4000 Hz bezvadu aptaujas ātrumam Izbaudiet līdz šim ātrāko bezvadu veiktspēju ar Razer HyperPolling Wireless Dongle. Atbloķējiet jaunu reakcijas standartu ar mūsu vismodernāko peļu uzlabojumu, lai nodrošinātu ātrumu, kas nepieciešams augstākās klases sacensību spēlēm. Razer Focus Pro 30K optiskais sensors - pasaulē precīzākais optiskais sensors. Atbloķējiet īpaši precīzu regulēšanu Iespēja Asymmetric Cut-off, lai individuāli iestatītu pacelšanās un nolaišanās attālumu, kas pielāgots jūsu spēles stilam - ar 26 granulāriem augstuma regulēšanas līmeņiem salīdzinājumā ar tikai 3 līmeņiem iepriekšējā versijā. Automātiska kalibrēšana uz dažādām virsmām Izmantojot Smart Tracking, Razer Focus Pro optiskais sensors spēj saglabāt nemainīgu pacelšanās attālumu neatkarīgi no tā, uz kādas virsmas tas tiek izmantots, nodrošinot labāku kontroli un precizitāti. Augstāka reaģētspēja un konsekventāka izsekošana Pateicoties kustību sinhronizācijai, Razer Focus Pro optiskais sensors sinhronizē savus signālus ar precīziem intervāliem, kādos dators iegūst informāciju, tādējādi nodrošinot, ka saņemat visjaunākos atjauninājumus par peles pozīciju, lai nodrošinātu konsekventāku izsekošanu. DPI vadība uz peles Iespēja pārslēgt starp 5 DPI pakāpēm bez programmatūras, tāpēc ar šo ļoti pārnēsājamo un īpaši vieglo esporta peli vienmēr būsiet gatavs sacensties jebkurā vietā. Iebūvēta atmiņa Pele saglabā un izmanto pēdējo reizi izmantoto Razer Synapse profilu, tostarp visus kalibrētos iestatījumus, piemēram: DPI Aptaujas ātrums Pacelšanas attālums Razer Hypershift Efektīvi dubultojiet ievades ar vienu pogas pieskārienu, jo aktivizējat papildu pielāgotu taustiņu piesaistes un DPI pakāpes komplektu uz peles.
description_ru -
description_ru - PROFESIONĀLIEM Uzvara iegūst jaunu formu ar Razer DeathAdder V3 Pro. Tā ikoniskā ergonomiskā forma, kas uzlabota un pārveidota ar labāko kibersporta profesionāļu palīdzību, tagad ir par vairāk nekā 25 % vieglāka nekā tās priekšgājēja, un to papildina uzlabojumu kopums, kas paplašina sacensību spēļu robežas.
SAVIENOJUMS Razer HyperSpeed Wireless Razer HyperSpeed Wired - Speedflex USB Type C uzlādes kabelis LĪDZEKĻA DZĪVĪBAS LAIKS Līdz 90 stundām pie 1000 Hz Līdz 17 stundām pie 8000 Hz RGB APGAISMOJUMS Nav neviena Sensors Focus Pro 30K optiskais sensors PRODUKCIVITĀTE Maksimālā jutība (DPI): 30000 Maksimālais ātrums (IPS): Maksimālais paātrinājums (G): 750 Maksimālais paātrinājums (IPS): KĀPJI Programmējamas pogas: 5 IZSLĒGŠANAS Slēdža tips: 3. paaudzes optiskās peles slēdzis Slēdža dzīves cikls: 90 miljoni klikšķu PAMATU DZĪVĪBAS PROFILI IEGRĀDĪTIE PAMATU PROFILI Iebūvēti atmiņas profili: 1 Peles kājas 100% PTFE KĀBEĻŠ Speedflex USB C tipa uzlādes kabelis Speedflex USB C tipa uzlādes kabelis Tilt Scroll Wheel: Izmērs: 128,0 mm Garums: 128,0 mm Platums: 68,0 mm Augstums: 44,0 mm Masa Aptuvenais svars: 63 g DOKSU ATTĪSTĪBA NAV Komplektācijā Razer DeathAdder V3 Pro Wireless USB dongle + USB adapteris Speedflex USB A tipa uz C tipa kabeli Razer Mouse Grip Tape Guide with important product information
description_short_en - 5 pogu bezvadu spēļu pele Precīzs 30 000 dpi Focus Pro 30K optiskais sensors Neatkarīgi programmējamas pogas Var izmantot bezvadu vai vadu Akumulatora darbības ilgums līdz 90 stundām.
description_short_et - 5 pogu bezvadu spēļu pele Augstas precizitātes 30 000 dpi Focus Pro 30K optiskais sensors Bezvadu vai vadu Savienojums ar bezvadu vai vadu Bezvadu konfigurējamas pogas Akumulatora darbības laiks līdz 90 stundām
description_short_lv -
description_short_ru - 5 pogu bezvadu spēļu peleFocus Pro 30K augstas precizitātes 30 000 dpi optiskais sensorsBezvadu vai bezvadu savienojumsIzvērojamas pogasAr līdz pat 90 stundu akumulatora darbības laiku.
Dizains > Produkta krāsa - Black
Dizains > Produktu grupa - Spēļu pele
dziļums - 12
Dziļums - 68 mm
EAN - 8886419334057
EAN_kods - 8886419334057
Elastic peles - Savienojamība - 2,4 GHz
Elastic peles - Savienojamība - USB-C
Elastīgās peles - Savienojamība - 2.4 GHz
Elastīgās peles - Savienojamība - USB-C
Elastīgās peles - Savienojumi - 2,4 GHz
Elastīgās peles - Savienojumi - USB-C
Elastīgās peles - Savienojums - 2,4 GHz
Elastīgās peles - Savienojums - USB-C
feature_group_et - Hiired
feature_group_ln - Peles
feature_group_lv - Peles
feature_group_ru - Peles
Garantija - 2 gadi
Garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
gross_weight - 0.25 kg
gross_weight - 0.37
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 568 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Bruto augstums galvenajā kartona kastē - 200 mm
Iepakojuma iezīmes > Bruto dziļums galvenajā kartona kastē - 395 mm
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 200.00 g
Iepakojuma iezīmes > Taras svara galvenā kartona kārba - 0.175 kg
Iepakojuma izmēri - -
Iepakojuma saturs -
  • Razer DeathAdder V3 Pro
  • Bezvadu USB dongle + USB dongle adapteris
  • A tipa uz C tipa Speedflex kabelis
  • Razer peles satveršanas lente
  • Svarīga produkta informācijas rokasgrāmata

  • Iepakojuma svars - 0.350 kg
    Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 72 mm
    Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 176 mm
    Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 120 mm
    Iepakojuma īpašības > Bruto platums galvenajā kartona kastē - 130 mm
    Iepakojuma īpašības > Neto svars - 1.05 kg
    Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 70.00 g
    Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.3 kg
    Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00152064 m³
    Kategorija_1 - Peles un tastatūras
    Kategorija_2 - Spēļu peles
    Kods - RZ01-04630100-R3G1
    Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
    Krāsa - Black
    LongDesc -
    MANUFDATASHEET - https://www.razer.com/eu-en/gaming-mice/razer-deathadder-v3-pro/RZ01-04630100-R3G1
    Modelis - DeathAdder V3 Pro
    MouseCableLength - -
    MouseType -
  • Optiskās
  • Spēlēšana

  • MPN - RZ01-04630100-R3G1
    name_et - Razer DeathAdder V3 Pro bezvadu pele, melna
    net_weight - 0.07
    Nosaukums - Razer DeathAdder V3 Pro
    Nosaukums - Razer DeathAdder V3 Pro spēļu pele (melna)
    Nosaukums - Razer | Wired | DeathAdder V3 Pro | Optical | Gaming Mouse | Black | Nē
    nosaukums_lv - Razer bezvadu pele DeathAdder V3 Pro, melna
    nosaukums_lv - Razer bezvadu pele DeathAdder V3 Pro, melna
    nosaukums_ru - Razer DeathAdder V3 Pro bezvadu pele, melna
    Paātrinājums (G) - 70
    Pele - Aptaujas biežums - 4000 Hz
    Pele - Aptaujas ātrums - 4000 Hz
    Pele - Citas funkcijas - Neslīdoša virsma
    Pele - Citas īpašības - Pretslīdes virsma
    Pele - Citi - Neslīdoša virsma
    Pele - Citi - Neslīdoša virsma
    Pele - Datu biežums - 4000 Hz
    Pele - Datu pārsūtīšana - 4000 Hz
    Pele - paātrinājums - 70G
    Pele - paātrinājums - 70G
    Pele - paātrinājums - 70G
    Pele - Paātrinājums - 70G
    Pele - Peles dizains - Labā roka
    Pele - Peles dizains - Labās puses
    Pele - Peles dizains - Labās puses
    Pele - Peles dizains - Pareizās rokas lietotājiem
    Pele - Peles padomi - Bezvada pele
    Pele - Peles tips - Bezvadu pele
    Pele - Peles tips - Bezvadu pele
    Pele - Peles tips - Vadu pele
    Pele - Profili - Jā (līdz 5 profiliem)
    Pele - Profili - Jā (līdz 5 profiliem)
    Pele - Profili - Jā (līdz 5 profiliem)
    Pele - Profils - Jā (līdz 5 profiliem)
    Pele - ritenītis - Jā
    Pele - Ritināšanas ritenītis - Jā
    Pele - Ritināšanas ritenītis - Jā
    Pele - rullītis - Jah
    Pele - saskarne - USB-C
    Pele - saskarne - USB-C
    Pele - saskarnes - USB-C
    Pele - Sensora jutība - 30 000 dpi
    Pele - Sensora jutība - 30 000 dpi
    Pele - Sensora jutība - 30 000 dpi
    Pele - Sensora jutība - 30 000 dpi
    Pele - sensora tips - Optiskais
    Pele - sensora tips - Optiskais
    Pele - sensora tips - Optiskais sensors
    Pele - sensora tips - Razer Focus Pro 30K
    Pele - sensora tips - Razer Focus Pro 30K
    Pele - sensora tips - Razer Focus Pro 30K
    Pele - Taustiņu skaits - 5
    Pele - Taustiņu skaits - 5
    Pele - Taustiņu skaits - 5
    Pele - Taustiņu skaits - 5
    Peles pogas skaits - 6
    platums - 17.6
    Platums - 128 mm
    Power -
  • Kadru
  • Baterija

  • PowerFeatures -
  • Baterijas darbības laiks: 90 h (1000 Hz)
  • Baterijas darbības laiks: līdz 17 h (8000 Hz)
  • .
    ProdDesc - Razer DeathAdder V3 Pro - melns - klasiskā bāze - 1000 Hz
    ProduktaPicture2 -
    ProduktaPicture3 -
    ProduktaPicture4 -
    ProduktsFotogrāfija -
    Programmatūra - -
    Pārvaldības funkcijas > Slēdža tips - Optiskais
    Ražotāja produkta nosaukums - DeathAdder V3 Pro
    ražotāja_kods - RZ01-04630100-R3G1
    Ražotāja_kods - RZ01-04630100-R3G1
    Ražotājs - Razer
    Ražotājs - Razer
    Resoliution - 30000 dpi
    Saite - https://www.razer.com/gaming-mice/Razer-DeathAdder-V3-Pro/RZ01-04630100-R3G1
    Saskarne -
  • Bezvadu savienojums, izmantojot USB
  • USB Type-C

  • Savienojumi un saskarnes > Ierīces saskarne - C tipa USB
    Sistēmas prasības - -
    Svars - 0,37
    Svars - 0.063 kg
    svars - 0.2 kg
    Svars - 0.36
    Svars un izmēri > Svars - 63 g
    svītrkods - 8886419334057
    Tehniskā informācija > Bezvadu savienojums - Nē
    Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.37 kg
    Tehniskā informācija > Ierīces tips - Spēļu pele
    Tehniskā informācija > Neto svars - 0.07 kg
    Tehniskā informācija > Pogas - 5
    Tehniskā informācija > Ražotājs - Razer
    Tehniskā informācija > Sensors DPI - 30000 DPI
    Tehniskā informācija > Tips - Wired
    Tehniskās detaļas > RGB LED gaismas - Nē
    title_lv - Razer DeathAdder V3 Pro bezvadu spēļu pele
    title_lv - Razer DeathAdder V3 Pro Bezvadu Spēļu Pele
    title_ru - Razer DeathAdder V3 Pro bezvadu spēļu pele
    Vispārīgi - augstums (mm) - 44
    Vispārīgi - augstums (mm) - 44
    Vispārīgi - Augstums (mm) - 44
    Vispārīgi - Datoru prasības - Vaba USB sver
    Vispārīgi - garums (mm) - 128
    Vispārīgi - garums (mm) - 128
    Vispārīgi - Garums (mm) - 128
    Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Bezvadu USB raidītājs
    Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Pele
    Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Satveršanas lente
    Vispārīgi - Iepakojuma saturs - USB - USB-C kabelis
    Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Bezvadu USB raidītājs
    Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Pele
    Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Satveršanas lente
    Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - USB - USB-C kabelis
    Vispārīgi - Komplekta saturs - Pele
    Vispārīgi - Komplekta saturs - Pretslīdēšanas uzlīmes
    Vispārīgi - Komplekta saturs - USB - USB-C kabelis
    Vispārīgi - Komplekta saturs - USB bezvadu uztvērējs
    Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
    Vispārīgi - Krāsains - Must
    Vispārīgi - Krāsu - Black
    Vispārīgi - Platums (mm) - 68
    Vispārīgi - Platums (mm) - 68
    Vispārīgi - Platums (mm) - 68
    Vispārīgi - Sistēmas prasības - Bezmaksas USB ports
    Vispārīgi - Sistēmas prasības - Brīvs USB ports
    Vispārīgi - Svars (g) - 63
    Vispārīgi - Svars (g) - 63
    Vispārīgi - Svars (g) - 63
    Vispārīgi raksturojumi - Aprīkojums - Pele
    Vispārīgi raksturojumi - Aprīkojums - Pretslīdēšanas uzlīmes
    Vispārīgi raksturojumi - Aprīkojums - USB bezvadu adapteris
    Vispārīgi raksturojumi - Aprīkojums - USB savienojums ar USB-C kabeli
    Vispārīgās specifikācijas - Sistēmas prasības - Bezmaksas USB ports
    Vispārīgās īpašības - Augstums (mm) - 44
    Vispārīgās īpašības - Garums (mm) - 128
    Vispārīgās īpašības - Krāsa - Black
    Vispārīgās īpašības - Platums (mm) - 68
    Vispārīgās īpašības - Svars (g) - 63
    WirelessCompatibility - Jā
    zīmols - Razer
    Āda - Interfeisi - USB-C
    Āda - Sensora padomi - Optiskais
    Āda - Sensora padomi - Razer Focus Pro 30K
    Category 1 - Eingabegeräte
    Category 2 - Mäuse
    height - 7.2
    Height - 44 mm
    Wireless - Battery life - 90 hours
    Juhtmevaba - Aku vastupidavus - 90 tundi
    Bezvadu - Bezvadu tehnoloģija - 2.4 GHz
    Bezvadu - Izturība - 90 hours
    Wireless - Charging - via USB-C port
    Беспроводной - Зарядка - через USB-C port
    Bezvadu - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
    Juhtmevaba - Laadimine - USB-C pesa kaudu
    Juhtmevaba - Juhtmevaba tehnoloogia - 2,4 GHz
    Беспроводной - Беспроводная технология - 2,4 ГГц
    Wireless - Wireless technology - 2.4 GHz
    Беспроводной - Выносливость - 90 часов
    category_en - Computers & Components > Computer peripherals > Mouses
    category_en - Peripherals
    category_et - Lisaseadmed
    category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
    category_lv - Papildus ierīces
    category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
    category_ru - Дополнительные устройства
    Other features > Sensor type - Optical
    description_et - Ülimalt kerge disain Täiustatud ergonoomiline kuju Razer™ Focus Pro 30K optiline sensor Razer DeathAdder V3 Pro
    Võit saab Razer DeathAdder V3 Pro abil uue kuju. Selle ikooniline ergonoomiline disain, mis on viimistletud ja taastatud parimate e-spordi proffide abiga, on nüüd enam kui 25% kergem kui selle eelkäija, mida toetavad tipptasemel täiendused, et nihutada võistlusmängu piire. Uuendatav kuni 4000 Hz juhtmevaba värskendussageduseni
    Koge kõigi aegade kiireimat juhtmevaba jõudlust Razer HyperPolling Wireless Dongle'iga. Avasta uus reageerimisvõime standard Razeri kõige arenenumate hiirte ülima uuendusega, mis tagab tipptasemel võistlusmängude jaoks vajaliku kiiruse. Razer Focus Pro 30K optiline andur – maailma kõige täpsem optiline andur Avasta ülipeened reguleerimisvõimalused
    Lülita sisse Asymmetric Cut-off, et määrata individuaalselt sinu mängustiili jaoks kohandatud hiire maandumiskaugus – 26 detailset maandumiskauguse reguleerimise taset võrreldes ainult 3 tasemega eelmisel versioonil. Suurem reageerimisvõime ja järjepidevam jälgimine
    Motion Sync'iga sünkroonib Razer Focus Pro optiline andur oma signaalid täpsete intervallidega, mille jooksul sinu arvuti teavet välja võtab, tagades, et saad järjepidevamaks jälgimiseks kõige värskemad värskendused oma hiire asukoha kohta. DPI reguleermine hiirelt
    Sellel ülimalt kergel mängurihiirel on võimalik valida 5 erineva DPI-astme vahel ilma tarkvara kasutamata. Sisseehitatud mälu
    Hiir salvestab ja kasutab oma viimati kasutatud Razer Synapse profiili, sealhulgas kõiki kalibreeritud sätteid. Razer Hypershift
    Kahekordista tõhusalt oma sisendeid ühe nupuvajutusega, kui aktiveerid hiirel täiendava kohandatud klahvikombinatsiooni ja DPI-astme. Razer Gen-3 optilised hiirelülitid
    Kuni 90 miljoni klikiline elutsükkel ilma topeltklõpsamisega seotud probleemideta. Kuni 90 tundi kestev aku
    USB-C laadimiskaabliga laetava hiirega saad maha pidada tohutul hulgal lahinguid enne uut laadimist. Razer Hyperspeed Wireless
    25% kiirem kui mõni muu juhtmevaba tehnoloogia, millel on lisaks ka mitme seadme tugi.
    description_lv -
    description_en - FOR THE PRO Victory takes on a new shape with the Razer DeathAdder V3 Pro. Refined and reforged with the aid of top esports pros, its iconic ergonomic form is now more than 25% lighter than its predecessor, backed by a set of cutting-edge upgrades to push the limits of competitive play.
    CONNECTIVITY Razer HyperSpeed Wireless
    Wired – Speedflex Charging Cable USB Type C BATTERY LIFE Up to 90 hours at 1000 Hz
    Up to 17 hours at 8000 Hz RGB LIGHTING None SENSOR Focus Pro 30K Optical Sensor PERFORMANCE SPECS Max Sensitivity (DPI): 30000
    Max Speed (IPS): 750
    Max Acceleration (G): 70 BUTTONS Programmable Buttons: 5 SWITCH Switch Type: Optical Mouse Switches Gen-3
    Switch Lifecycle: 90-million Clicks MEMORY On-Board Memory Profiles: 1 MOUSE FEET 100% PTFE CABLE Speedflex Charging Cable USB Type C SCROLL WHEEL Tilt Scroll Wheel: None SIZE Length: 128.0 mm / 5.00 in
    Width: 68.0 mm / 2.67 in
    Height: 44.0 mm / 1.73 in WEIGHT Approximate Weight: 63 g DOCK COMPATIBILITY None BOX CONTENTS Razer DeathAdder V3 Pro
    Wireless USB dongle + USB dongle adapter
    Type A to Type C Speedflex cable
    Razer Mouse Grip Tape
    Important Product Information Guide
    description_lv - PRO Uzvara iegūst jaunu formu ar Razer DeathAdder V3 Pro. Tā ikoniskā ergonomiskā forma, kas ir uzlabota un pārkalta ar labāko esporta profesionāļu palīdzību, tagad ir par vairāk nekā 25% vieglāka nekā tā priekšgājēja, un to atbalsta virkne progresīvu uzlabojumu, lai pārvarētu konkurences spēles robežas.
    SAVIENOJUMI Razer HyperSpeed ​​Wireless
    Vadu — Speedflex C tipa USB uzlādes kabelis AKUMULATORA DZĪVI Līdz 90 stundām pie 1000 Hz
    Līdz 17 stundām pie 8000 Hz RGB APGAISMOJUMS Nav SENSORS Focus Pro 30K optiskais sensors IZPILDES SPECIFIKA Maksimālā jutība (DPI): 30000
    Maksimālais ātrums (IPS): 750
    Maksimālais paātrinājums (G): 70 POGAS Programmējamās pogas: 5 SLĒDZIS Slēdža veids: Optiskās peles slēdži Gen-3
    Slēdža dzīves cikls: 90 miljoni klikšķu ATMIŅA Iebūvētās atmiņas profili: 1 PELES KĀJAS 100% PTFE KABELIS Speedflex C tipa USB uzlādes kabelis RITINĀŠANAS RITEŅA Noliekt ritināšanas ritenīti: nav IZMĒRS Garums: 128,0 mm / 5,00 collas
    Platums: 68,0 mm / 2,67 collas
    Augstums: 44,0 mm / 1,73 collas SVARS Aptuvenais svars: 63 g DOKA SADERĪBA Nav KASTES SATURS Razer DeathAdder V3 Pro
    Bezvadu USB sargspraudnis + USB sargspraudnis
    A tipa līdz C tipa Speedflex kabelis
    Razer peles satvērēja lente
    Svarīgas produkta informācijas rokasgrāmata
    description_en - Ultra-lightweight Design Refined Ergonomic Form Razer™ Focus Pro 30K Optical Sensor Razer Deathadder V3 Pro
    Victory takes on a new shape with the Razer DeathAdder V3 Pro. Refined and reforged with the aid of top esports pros, its iconic ergonomic form is now more than 25% lighter than its predecessor, backed by a set of cutting-edge upgrades to push the limits of competitive play. Upgradeable to true 4000 Hz wireless polling rate
    Experience the fastest wireless performance ever with the Razer HyperPolling Wireless Dongle. Unlock a new standard of responsiveness with the ultimate upgrade for our most advanced mice, to secure the speed you need for top-flight competitive gaming. Razer Focus Pro 30K optical sensor - World's most precise optical sensor. Unlock ultra-fine adjustments
    Enable Asymmetric Cut-off to individually set a lift-off and landing distance that's tuned to your playstyle — with 26 granular levels of height adjustment compared to only 3 in the previous version. Auto-Calibrates across different surfaces
    With Smart Tracking, the Razer Focus Pro Optical Sensor is able to maintain a consistent lift-off distance no matter what surface it's used on, allowing for greater control and accuracy. Higher responsiveness & more consistent tracking
    With Motion Sync, the Razer Focus Pro Optical Sensor syncs its signals to the exact intervals your PC extracts information, ensuring you'll get the most current updates of your mouse position for more consistent tracking. On-mouse DPI control
    Capable of toggling between 5 DPI stages without the need for software, you’ll always be ready to compete anywhere with this highly portable, ultra-lightweight esports mouse. Onboard memory
    The mouse stores and uses its last used Razer Synapse profile, including all calibrated settings such as: DPI Polling rate Lift-off distance Razer Hypershift
    Effectively double your inputs at the touch of a button, as you activate an additional set of custom keybinds and DPI stage on the mouse.
    description_ru -
    description_ru - ДЛЯ ПРОФЕССИОНАЛОВ Победа приобретает новую форму с Razer DeathAdder V3 Pro. Его культовая эргономичная форма, усовершенствованная и переработанная с помощью лучших профессионалов киберспорта, теперь более чем на 25 % легче, чем его предшественник, а также дополнена набором передовых обновлений, расширяющих границы соревновательной игры.
    ПОДКЛЮЧЕНИЕ Беспроводная связь Razer HyperSpeed
    Проводной — зарядный кабель Speedflex USB Type C СРОК СЛУЖБЫ БАТАРЕИ До 90 часов при 1000 Гц
    До 17 часов при 8000 Гц RGB-ОСВЕЩЕНИЕ Никто ДАТЧИК Оптический датчик Focus Pro 30K ПРОИЗВОДИТЕЛЬНОСТЬ Максимальная чувствительность (DPI): 30000
    Максимальная скорость (IPS): 750
    Максимальное ускорение (G): 70 КНОПКИ Программируемые кнопки: 5 ВЫКЛЮЧАТЕЛЬ Тип переключателя: Оптические переключатели для мыши Gen-3
    Жизненный цикл коммутатора: 90 миллионов кликов ОБЪЕМ ПАМЯТИ Профили встроенной памяти: 1 МЫШЬНЫЕ НОГИ 100% ПТФЭ КАБЕЛЬ Зарядный кабель Speedflex USB Type C КОЛЕСО ПРОКРУТКИ Колесо прокрутки наклона: нет РАЗМЕР Длина: 128,0 мм / 5,00 дюйма
    Ширина: 68,0 мм / 2,67 дюйма
    Высота: 44,0 мм / 1,73 дюйма МАССА Приблизительный вес: 63 г СОВМЕСТИМОСТЬ ДОКОВ Никто СОДЕРЖИМОЕ КОРОБКИ Razer DeathAdder V3 Pro
    Беспроводной USB-ключ + USB-адаптер
    Кабель Speedflex от типа A до типа C
    Лента для захвата мыши Razer
    Руководство с важной информацией о продукте
    description_short_en - 5-button wireless gaming mouse Precise 30 000 dpi Focus Pro 30K optic sensor Independently programmable buttons Can be used wirelessly or wired Battery lasts up to 90 hours
    description_short_et - 5-nupuline juhtmevaba mängurihiir Ülitäpne 30 000 dpi Focus Pro 30K optiline sensor Kasutatav juhtmevabalt või juhtmega Iseseisvalt seadistatavad nupud Aku kestab kuni 90 tundi
    description_short_lv -
    description_short_ru - 5-кнопочная беспроводная игровая мышьСверхточный оптический сенсор Focus Pro 30K с разрешением 30 000 dpiМожно использовать беспроводным или проводным способомНезависимо настраиваемые кнопкиБатарея держит до 90 часов
    Design > Colour of product - Black
    Design > Product family - Gaming Mouse
    depth - 12
    Depth - 68 mm
    EAN - 8886419334057
    EAN_code - 8886419334057
    Elastic peles - Savienojamība - 2,4 GHz
    Elastic peles - Savienojamība - USB-C
    Elastic mice - Connectivity - 2.4 GHz
    Elastic mice - Connectivity - USB-C
    Elastic hiired - Ühendused - 2,4 GHz
    Elastic hiired - Ühendused - USB-C
    Elastic мышки - Соединение - 2,4 GHz
    Elastic мышки - Соединение - USB-C
    feature_group_et - Hiired
    feature_group_en - Mice
    feature_group_lv - Peles
    feature_group_ru - Мышки
    Warranty - 2 years
    Warranty - 24
    Warranty - 24 month(s)
    gross_weight - 0.25 kg
    gross_weight - 0.37
    Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
    Package features > WEEE tax - Yes
    Package features > Palette Qty - 568 pc(s)
    Package features > Embeeded battery - No
    Package features > Gross height master carton - 200 mm
    Package features > Gross depth master carton - 395 mm
    Package features > Paper/Pasteboard - 200.00 g
    Package features > Tare weight master carton - 0.175 kg
    PackageDimensions - -
    PackageContents -
  • Razer DeathAdder V3 Pro
  • Wireless USB dongle + USB dongle adapter
  • Type-A to Type-C Speedflex cable
  • Razer Mouse Grip Tape
  • Important Product Information Guide

  • PackageWeight - 0.350 kg
    Package features > Gross height (mm) - 72 mm
    Package features > Gross depth (mm) - 176 mm
    Package features > Gross width (mm) - 120 mm
    Package features > Gross width master carton - 130 mm
    Package features > Net weight master carton - 1.05 kg
    Package features > Plastic (No PET) - 70.00 g
    Package features > Tare weight (kg) - 0.3 kg
    Package features > Volume (m3) - 0.00152064 m³
    Category_1 - Mice and Keyboards
    Category_2 - Gaming Mice
    Code - RZ01-04630100-R3G1
    Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
    Color - Black
    LongDesc -
    MANUFDATASHEET - https://www.razer.com/eu-en/gaming-mice/razer-deathadder-v3-pro/RZ01-04630100-R3G1
    Model - DeathAdder V3 Pro
    MouseCableLength - -
    MouseType -
  • Optical
  • Gaming

  • MPN - RZ01-04630100-R3G1
    name_et - Razer juhtmevaba hiir DeathAdder V3 Pro, must
    net_weight - 0.07
    Name - Razer DeathAdder V3 Pro
    Name - Razer DeathAdder V3 Pro Gaming Mouse (black)
    Name - Razer | Wired | DeathAdder V3 Pro | Optical | Gaming Mouse | Black | No
    name_en - Razer wireless mouse DeathAdder V3 Pro, black
    name_lv - Razer wireless mouse DeathAdder V3 Pro, black
    name_ru - Razer беспроводная мышь DeathAdder V3 Pro, черная
    Acceleration (G) - 70
    Pele - Aptaujas biežums - 4000 Hz
    Mouse - Polling rate - 4000 Hz
    Hiir - Muud omadused - Libisemiskindel pealispind
    Мышка - Прочие свойства - Противоскользящая поверхность
    Mouse - Other - Non-slip surface
    Pele - Other - Non-slip surface
    Мышка - Частота данных - 4000 Hz
    Hiir - Andmeedastus - 4000 Hz
    Mouse - Acceleration - 70G
    Hiir - Kiirendus - 70G
    Мышка - Ускорение - 70G
    Pele - Paātrinājums - 70G
    Hiir - Hiire disain - Paremakäeline
    Mouse - Mouse design - Right-handed
    Pele - Mouse design - Right-handed
    Мышка - Дизайн мыши - Для праворуких
    Pele - Peles tips - Bezvada pele
    Mouse - Mouse type - Wireless mouse
    Hiir - Hiire tüüp - Juhtmevaba hiir
    Мышка - Тип мышки - Проводная мышь
    Mouse - Profiles - Yes (up to 5 profiles)
    Hiir - Profiilid - Jah (kuni 5 profiili)
    Мышка - Профили - Да (до 5 профилей)
    Pele - Profili - Jā (līdz 5 profiliem)
    Мышка - Колесико - Да
    Mouse - Scroll wheel - Yes
    Pele - Ritināšanas ritenītis - Jā
    Hiir - Kerimisrullik - Jah
    Hiir - Liides - USB-C
    Мышка - Интерфейс - USB-C
    Mouse - Interfaces - USB-C
    Mouse - Sensor sensitivity - 30 000 dpi
    Hiir - Sensori tundlikkus - 30 000 dpi
    Мышка - Чувствительность сенсора - 30 000 dpi
    Pele - Sensora jutība - 30 000 dpi
    Mouse - Sensor type - Optical
    Hiir - Sensori tüüp - Optiline
    Мышка - Тип датчика - Оптический сенсор
    Mouse - Sensor type - Razer Focus Pro 30K
    Hiir - Sensori tüüp - Razer Focus Pro 30K
    Мышка - Тип датчика - Razer Focus Pro 30K
    Mouse - Number of keys - 5
    Hiir - Klahvide arv - 5
    Мышка - Число клавиш - 5
    Pele - Taustiņu skaits - 5
    NumberOfMouseButtons - 6
    width - 17.6
    Width - 128 mm
    Power -
  • Corded
  • Battery

  • PowerFeatures -
  • Battery life: 90 h (1000 Hz)
  • Battery life: up to 17 h (8000 Hz)

  • ProdDesc - Razer DeathAdder V3 Pro - Black - Classic Base - 1000 Hz
    ProductPicture2 -
    ProductPicture3 -
    ProductPicture4 -
    ProductPicture -
    Software - -
    Management features > Switch type - Optical
    Producer product name - DeathAdder V3 Pro
    manufacturer_code - RZ01-04630100-R3G1
    Manufacturer_code - RZ01-04630100-R3G1
    Producer - Razer
    Manufacturer - Razer
    Resoliution - 30000 dpi
    Link - https://www.razer.com/gaming-mice/Razer-DeathAdder-V3-Pro/RZ01-04630100-R3G1
    Interface -
  • Wireless via USB
  • USB Type-C

  • Ports & interfaces > Device interface - USB Type C
    SystemRequirements - -
    Weight - 0,37
    Weight - 0.063 kg
    weight - 0.2 kg
    Weight - 0.36
    Weight & dimensions > Weight - 63 g
    barcode - 8886419334057
    Technical details > Wireless connection - No
    Technical details > Gross weight - 0.37 kg
    Technical details > Device type - Gaming Mouse
    Technical details > Net weight - 0.07 kg
    Technical details > Buttons - 5
    Technical details > Producer - Razer
    Technical details > Sensor DPI - 30000 DPI
    Technical details > Type - Wired
    Technical details > RGB LED light - No
    title_en - Razer DeathAdder V3 Pro Wireless Gaming Mouse
    title_lv - Razer DeathAdder V3 Pro Bezvadu Spēļu Pele
    title_ru - Razer DeathAdder V3 Pro Беспроводная Игровая Мышь
    General - Height (mm) - 44
    Üldine - Kõrgus (mm) - 44
    Vispārīgi - Augstums (mm) - 44
    Üldine - Nõuded arvutile - Vaba USB pesa
    General - Length (mm) - 128
    Üldine - Pikkus (mm) - 128
    Vispārīgi - Garums (mm) - 128
    General - Package contents - Wireless USB transmitter
    General - Package contents - Mouse
    General - Package contents - Grip tape
    General - Package contents - USB – USB-C cable
    Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Wireless USB transmitter
    Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Pele
    Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Grip tape
    Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - USB – USB-C cable
    Üldine - Komplekti sisu - Hiir
    Üldine - Komplekti sisu - Libisemisvastased kleebised
    Üldine - Komplekti sisu - USB – USB-C kaabel
    Üldine - Komplekti sisu - USB juhtmevaba vastuvõtja
    Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
    Üldine - Värvus - Must
    General - Color - Black
    General - Width (mm) - 68
    Üldine - Laius (mm) - 68
    Vispārīgi - Platums (mm) - 68
    General - System requirements - Free USB port
    Vispārīgi - Sistēmas prasības - Brīvs USB ports
    General - Weight (g) - 63
    Üldine - Kaal (g) - 63
    Vispārīgi - Svars (g) - 63
    Общие характеристики - Комплектация - Мышка
    Общие характеристики - Комплектация - Противоскользящие наклейки
    Общие характеристики - Комплектация - Беспроводной адаптер USB
    Общие характеристики - Комплектация - USB – USB-C кабель
    Общие характеристики - Системные требования - Свободный USB порт
    Общие характеристики - Высота (мм) - 44
    Общие характеристики - Длина (мм) - 128
    Общие характеристики - Цвет - Черный
    Общие характеристики - Ширина (мм) - 68
    Общие характеристики - Вес (г) - 63
    WirelessCompatibility - Yes
    brand - Razer
    Pele - Interfeisi - USB-C
    Pele - Sensora tips - Optiskais
    Pele - Sensora tips - Razer Focus Pro 30K
    155,74 €
    Razer DeathAdder V3 Pro
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas