Razer Basilisk V3 Pro

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 888166 Preces kods: RZ01-04620100-R3G1
Noliktavā >50 gab.
Garantija: 2 gadi
173,82 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 13.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 13.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 13.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 13.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 13.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 09.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Pielietojums: Gaming
  • Krāsa: Melna
  • Savienojuma tips: Vads
  • Savienojuma veids: USB Wireless
  • Sensora tehnoloģija: Optical
Pamatinformācija
Pielietojums Gaming

Pielietojums ir orientējošs rādītājs, kas nosaka, kam šī pele vairāk paredzēta, stacionārajam, vai portatīvajam datoram.

Notebook tipa peles ir maza izmēra, tādēļ piemērotas darbam ceļā.

Ja jūs portatīvo datoru lielākoties izmantosiet noteiktā darba vietā, ieteicams iegādāties desktop peli, kurai ir standarta izmērs, līdz ar to tā ir daudz ērtāka ilgstošam darbam pie datora. Standarta peles portatīvajam datoram tiek pieslēgtas ar vadu, kas nodrošina ilgstošu stabilu strādāšanu. Savukārt bezvadu pelēm periodiski nepieciešama bateriju maiņa.

Gaming peles ir aprīkotas ar lielāku pogu skaitu; tām ir precīzāka optika un labāka izšķirtspēja. Pilnvērtīgākam spēļu procesam Dateks.lv iesaka iegādāties gaming peli ar vadu datu pārraidi. 

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka izvēlēties lāzera peli ar PS/2 vai USB pieslēgumu.

Krāsa Melna
Peles virsmas krāsa. Šis parametrs ir orientējošs un var atšķirties no reālās peles krāsas.
Funkcionalitāte
Pogu skaits : 11
Apgaismojums : Ir
Apgaismojuma krāsa : RGB
Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojuma tips Vads

Datu pārraide nosaka, kā pele savienota ar datoru.

Vada savienojums ir klasisks, ātrs un pārbaudīts veids (elektriskais kabelis ar USB vai PS/2 kontaktu).

Savukārt bezvadu savienojums prasa periodisku bateriju maiņu, vai akumulatora uzlādi, toties piedāvā brīvību lietot peli neraizējoties par brīžiem traucējošo vadu. Šādas peles ir ideālas darbam ar portatīvo datoru, pie kura tās tiek pievienotas ar bluetooth vai infrared palīdzību. Taču jāņem vērā, ka parasti tās sver nedaudz vairāk par vadu pelēm, tām ne vienmēr ir stabils savienojums.

Savienojuma veids : USB Wireless
Specifikācija
Slēdžu ražotājs : Razer
Slēdžu modelis : Optical Switches
Svars (g) : 112
Vada garums (m) : N/A
Sensors
Sensora tehnoloģija Optical

Ir optiskās un lāzera peles.

Lāzera pelēm ir augstākā precizitāte un mazs energopatēriņš, kā arī tās spēj darboties uz stikla un spoguļvirsmām. 

Optiskās peles ir pašlaik visplašāk pielietotās, savas pievilcīgās kvalitātes/cenas attiecības dēļ. Tām nav nekādu mehānisku daļu, līdz ar to tās strādā ātri un precīzi.

Maksimālā jūtība (DPI) : 30000
Sensora ražotājs : Razer
Sensora modelis : Focus Pro 30K Optical
Polling Rate (Hz) : N/A
Papildus specifikācija
augstums - 7.2
Bezvadu - akumulatora darbības laiks - 90 stundas
Bezvadu - akumulatora darbības laiks - 90 stundas
Bezvadu - Bezvadu tehnoloģija - 2.4 GHz
Bezvadu - Bezvadu tehnoloģija - Bluetooth
Bezvadu - Izturība - 90 stundas
Bezvadu - uzlāde - Bezvadu uzlāde
Bezvadu - uzlāde - Bezvadu uzlāde
Bezvadu - uzlāde - bezvadu uzlāde
Bezvadu - Uzlāde - Bezvadu uzlāde
Bezvadu - uzlāde - caur USB-C portu
Bezvadu - uzlāde - caur USB-C portu
Bezvadu - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
Bezvadu - uzlāde - izmantojot USB-C savienotāju
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - 2,4 GHz
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - 2,4 GHz
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - 2.4 GHz
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - Bluetooth
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - Bluetooth
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - Bluetooth
Bezvadu tīkls - Izturība - 90 stundas
category_en - Perifērijas ierīces
category_et - Aksesuāri
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Papildu ierīces
Citas funkcijas > Bezvadu savienojums - Jā
description_et - Razer vismodernākā spēļu pele King atgriežas, lai paceltu spēlēšanu jaunā līmenī. Razer Basilisk V3 Pro - līdz šim modernākā Razer spēļu pele. Līdz zobiem apgādāts ar vadītspējīgu tehnoloģiju, jūs atraisīsiet savu maksimālo potenciālu ar ieroci, kas pārspēj zināmās veiktspējas, pielāgojamības, savienojamības un kontroles robežas. Razer™ HyperScroll Ritināšanas ritenītis Razer jaunākais ritināšanas ritenīša dizains nodrošina jaunu funkcionalitātes līmeni. Tas piedāvā divus ritināšanas režīmus un vienmērīgi pārslēdzas starp tiem, nodrošinot lielāku elastību. Taustes režīms ritināšanai ar augstu precizitāti un skaidri atšķiramām ritināšanas joslām, kas ir ideāli piemērots ieroču vai prasmju izvēlei. Gudrais spoles režīms Spoles režīmā spoles automātiski pārslēdzas no taustāmā uz brīvās vērpšanas režīmu, kad griežas ātrāk. Brīvo riteņu režīms Gludai un ātrai ritināšanai, kas ir ideāli piemērots ātrai satura pārskatīšanai vai atkārtotu spēles gājienu atkārtošanai. Virtuālā paātrināšana Ieslēdzot šo Razer Synapse funkciju, varat arī palielināt peles ritināšanas ātrumu, ritinot ātrāk - tas ļauj vēl ātrāk pārlūkot garus dokumentus un rakstus. 13 Razer™ Chroma RGB apgaismojuma zonas Izbaudiet Razer Basilisk V3 Pro spožumu, pielāgojot katru zonu ar vairāk nekā 16,8 miljoniem krāsu un neskaitāmiem gaismas efektiem, vienlaikus dinamiski reaģējot uz vairāk nekā 200 spēlēm ar Chroma funkciju. 13 individuāli programmējamas LED diodes Vairāk nekā 200 Chroma atbalstošas spēles 16,8 miljoni krāsu toņu Razer™ HyperSpeed bezvadu tehnoloģija ar vairāku ierīču atbalstu Izbaudiet īpaši jutīgu spēlēšanu ar par 25% lielāku ātrumu nekā citas bezvadu tehnoloģijas. Uzlabojiet savu aprīkojumu un atbrīvojiet USB slotu, pieslēdzot bezvadu peli un tastatūru ar vienu dongle - tas ir iespējams ar jaunākajiem Razer HyperSpeed piederumiem. Ikoniska ergonomiska forma ar 10+1 programmējamām pogām Pīles forma, ko iecienījuši miljoniem cilvēku visā pasaulē, ir ideāli piemērota dažādām roku formām, savukārt tās daudzās pogas ir pilnībā konfigurējamas, lai izveidotu bezgalīgas komandu un makrokomandu kombinācijas. Razer™ Focus Pro 30k optiskais sensors Razer modernākais optiskais sensors nodrošina nevainojamu izsekošanas veiktspēju uz dažādām virsmām, tostarp stikla, un to papildina viedās funkcijas uzlabotai mērķēšanai un kontrolei. Razer 3. paaudzes slēdži Sākot no uzlabota 90 milisekunžu ilgmūžības cikla bez dubulta klikšķa un beidzot ar 0,2 ms aktivizēšanu bez atsitiena aiztures, jūs varēsiet izbaudīt uzticamību un ātrumu, kas pārspēj visus citus. Pāreja uz nākamās paaudzes bezvadu uzlādes sistēmu Basilisk V3 Pro ir saderīgs ar Razer bezvadu lādētājiem un citiem Qi lādētājiem.
description_lv -
description_lv - Razer līdz šim vismodernākā spēļu pele Karalis atgriežas, lai paaugstinātu spēles līmeni. Razer Basilisk V3 Pro - mūsu līdz šim modernākā spēļu pele. Līdz zobiem apbruņota ar nozarē vadošajām tehnoloģijām, atraisiet savu maksimālo potenciālu ar ieroci, kas pārspēj zināmās veiktspējas, pielāgošanas, savienojamības un kontroles robežas. Razer™ HyperScroll slīpēšanas ritenītis Gluda, brīvi rotējoša ritināšana vai taktilā riteņbraukšana Ātrāk pārvietojiet saturu ar riteni, kas brīvi rotē, līdz tas apstājas, vai pārslēdziet uz taktilā režīmu, lai iegūtu lielāku precizitāti un apmierinošu atgriezenisko saiti, kas ir ideāli piemērota ieroču vai prasmju riteņbraukšanai. Taktilās ritināšanas režīms Ļoti precīza un izteikta ritināšana ar robiem, kas ir ideāli piemērota ieroču vai prasmju ritināšanai. Smart-reel režīms Iespējams, izmantojot Razer Synapse, ritināšanas ritenītis automātiski pārslēdzas no taktilā uz brīvās rotācijas režīmu, kad ritiniet ātrāk. Brīvi rotējošās ritināšanas režīms Gludai, ātrai ritināšanai, kas ideāli piemērota ātrai satura aptveršanai vai atkārtotu spēles komandu imitācijai. Virtuālā paātrināšana Ieslēdzot šo Razer Synapse funkciju, jūs varēsiet palielināt peles ritināšanas ātrumu, jo straujāk ritināsiet, ļaujot jums vēl ātrāk pārvietoties pa gariem dokumentiem un rakstiem. 13 zonu Chroma apgaismojums ar pilnīgu zemgaismu Pielāgojiet katru zonu no vairāk nekā 16,8 miljoniem krāsu un neskaitāmiem gaismas efektiem un izbaudiet lielāku iegremdēšanos, jo tās dinamiski reaģē uz simtiem ar Chroma integrētu spēļu. 13 individuāli programmējamas gaismas diodes Vairāk nekā 200 Chroma integrētas spēles 16,8 miljoni krāsu Razer™ HyperSpeed Wireless ar vairāku ierīču atbalstu Izbaudiet īpaši reaģējošas spēles ar ātrumu, kas ir par 25 % lielāks nekā citās bezvadu tehnoloģijās. Racionalizējiet iestatīšanu un atbrīvojiet USB portu, savienojot bezvadu peli un tastatūru ar vienu dongle - funkciju, ko var aktivizēt mūsu jaunākajās Razer HyperSpeed perifērijas ierīcēs. Ikoniska ergonomiska forma ar 10+1 programmējamām pogām Miljonu cilvēku visā pasaulē iecienītā peles raksturīgā forma lieliski atbalsta dažādus satvērienus, savukārt tās daudzās viegli pieejamās pogas ļauj bezgalīgi kombinēt komandas un makrouzdevumus. Razer™ Focus Pro 30k optiskais sensors Razer nozares vadošais sensors nodrošina nevainojamu izsekošanas veiktspēju uz visdažādākajām virsmām, tostarp stikla, un to atbalsta inteliģentas funkcijas, lai uzlabotu mērķēšanu un kontroli. Razer™ optiskās peles slēdži Gen-3 No uzlabota 90 miljonu klikšķu dzīves cikla ar nulles dubultklikšķināšanas problēmām līdz straujajai 0,2 ms aktivizācijai bez atmešanas aizkaves - izbaudiet uzticamību un ātrumu, kas pārspēj visus citus. Jauninājums līdz nākamās paaudzes bezvadu uzlādei Saderīgs ar Razer bezvadu lādētājiem un citiem Qi lādētājiem.
description_ru -
description_short_en - 11 pogu bezvadu spēļu pele Īpaši precīzs 30 000 dpi Razer Focus Pro optiskais sensors Daudzfunkcionāls Razer HyperScroll slīpēšanas ritenītis Ātra Razer HyperSpeed bezvadu tehnoloģija un Bluetooth 13 Razer Chroma RGB apgaismojuma zonas
description_short_et - 11 pogu bezvadu spēļu pele Augstas precizitātes 30 000 dpi Razer Focus Pro optiskais sensors Daudzfunkcionāls Razer HyperScroll ritentiņš Ultra ātra Razer HyperSpeed Wireless tehnoloģija un Bluetooth 13 Razer Chroma RGB gaismas zonas
description_short_lv -
description_short_ru - 11 pogu bezvadu spēļu peleFast 30 000 dpi Razer Focus Pro optiskais sensorsMultifunkcionāla Razer HyperSpeed Wireless un Bluetooth tehnoloģija13 Razer Chroma RGB aizmugurgaismojuma zonas
Dizains > Produkta krāsa - Black
dziļums - 12
EAN - 8886419334026
Eans - 8886419334026
EAN_kods - 8886419334026
Elastic peles - Savienojamība - 2,4 GHz
Elastic peles - Savienojamība - Bluetooth
Elastic peles - Savienojamība - USB 2.0
Elastīgās peles - Savienojamība - 2.4 GHz
Elastīgās peles - Savienojamība - Bluetooth
Elastīgās peles - Savienojamība - USB 2.0
Elastīgās peles - Savienojumi - 2,4 GHz
Elastīgās peles - Savienojumi - Bluetooth
Elastīgās peles - Savienojumi - USB 2.0
Elastīgās peles - Savienojums - 2,4 GHz
Elastīgās peles - Savienojums - Bluetooth
Elastīgās peles - Savienojums - USB 2.0
feature_group_et - Hiired
feature_group_ln - Peles
feature_group_lv - Peles
feature_group_ru - Peles
Garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
gross_weight - 0.42
Iepakojuma apraksts > Akumulatora sastāvs - CL127:KT:2016-12-09
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Akumulatora tips - Akumulators
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 1576 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Jā
Iepakojuma iezīmes > Bruto augstums galvenajā kartona kastē - 200 mm
Iepakojuma iezīmes > Bruto dziļums galvenajā kartona kastē - 350 mm
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 200.00 g
Iepakojuma iezīmes > Taras svara galvenā kartona kārba - 0.075 kg
Iepakojuma īpašības > Akumulatora klasifikācija - CL126:NE:2016-12-09
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 175.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 58.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 108.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums galvenajā kartona kastē - 120 mm
Iepakojuma īpašības > Neto svars - 1.15 kg
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 70.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.27 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00 m³
Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0.05 kg
Jauda > Akumulatora darbības laiks - 90 h
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Mīklas un skārienpaliktņi
Kategorija_1 - Peles un tastatūras
Kategorija_2 - Spēļu peles
Kods - RZ01-04620100-R3G1
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
name_et - Razer Basilisk V3 Pro bezvadu pele, melna
net_weight - 0.17
Nosaukums - Razer Basilisk V3 Pro Black
Nosaukums - Razer Basilisk V3 Pro spēļu pele (melna)
Nosaukums - Razer | Spēļu pele | Basilisk V3 Pro | Optiskā pele | Vadu/bezvadu | Melna | Jā
nosaukums_lv - Razer bezvadu pele Basilisk V3 Pro, melna
nosaukums_lv - Razer bezvadu pele Basilisk V3 Pro, melna
nosaukums_ru - Razer Basilisk V3 Pro bezvadu pele, melna
Paātrinājums (G) - 70
Pele - Apgaismojums - Daudzkrāsains
Pele - Apgaismojums - Daudzkrāsains
Pele - Apgaismojums - Daudzkrāsu
Pele - paātrinājums - 70G
Pele - paātrinājums - 70G
Pele - paātrinājums - 70G
Pele - Paātrinājums - 70G
Pele - Peles dizains - Labā roka
Pele - Peles dizains - Labās puses
Pele - Peles dizains - Labās puses
Pele - Peles dizains - Pareizās rokas lietotājiem
Pele - Peles padomi - Bezvada pele
Pele - Peles tips - Bezvadu pele
Pele - Peles tips - Bezvadu pele
Pele - Peles tips - Vadu pele
Pele - Profili - Jā (līdz 5 profiliem)
Pele - Profili - Jā (līdz 5 profiliem)
Pele - Profili - Jā (līdz 5 profiliem)
Pele - Profils - Jā (līdz 5 profiliem)
Pele - reakcijas laiks - 0,2 ms
Pele - reakcijas laiks - 0,2 ms
Pele - Reakcijas laiks - 0,2 ms
Pele - reakcijas laiks - 0.2 ms
Pele - ritenītis - 4 virzienu
Pele - ritenītis - Jā
Pele - Ritināšanas ritenītis - 4 virzienu
Pele - Ritināšanas ritenītis - 4-virzienu
Pele - Ritināšanas ritenītis - Jā
Pele - Ritināšanas ritenītis - Jā
Pele - rullītis - 4 virzienu
Pele - rullītis - Jah
Pele - saskarne - USB 2.0
Pele - saskarne - USB 2.0
Pele - saskarnes - USB 2.0
Pele - Sensora jutība - 30 000 dpi
Pele - Sensora jutība - 30 000 dpi
Pele - Sensora jutība - 30 000 dpi
Pele - Sensora jutība - 30 000 dpi
Pele - sensora tips - Razer Focus Pro optiline sensors
Pele - sensora tips - Razer Focus Pro optiskais sensors
Pele - sensora tips - Razer Focus Pro optiskais sensors
Pele - Taustiņu skaits - 11
Pele - Taustiņu skaits - 11
Pele - Taustiņu skaits - 11
Pele - Taustiņu skaits - 11
Pele - Zibens - Daudzkrāsains
platums - 17.6
ProducerCode - RZ01-04620100-R3G1
Ražotāja produkta nosaukums - Basilisk V3 Pro
Ražotāja produktu grupa - Spēļu pele
ražotāja_kods - RZ01-04620100-R3G1
Ražotāja_kods - RZ01-04620100-R3G1
Ražotājs - Razer
Ražotājs - Razer
Saite - https://www.razer.com/gaming-mice/razer-basilisk-v3-pro
Savienojuma veids - Vadu/bezvadu savienojums
ShortDescription -
Svars - 0,40
Svars un izmēri > Svars - 112 g
svītrkods - 8886419334026
Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.47 kg
Tehniskā informācija > Citas funkcijas - Aptauju skaits: 1000 Hz; DPI: 30000
Tehniskā informācija > Galvenais darbmūža ilgums - 90M klikšķu
Tehniskā informācija > Ierīces tips - Optiskā pele
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.20 kg
Tehniskā informācija > Pogu skaits - 11
Tehniskā informācija > Ražotājs - Razer
Tehniskās detaļas > RGB LED gaismas - Jā
Tehniskā_details - Veids: EAN: 8886419334026 Ražotāja numurs: RZ01-04620100-R3G1 Pielietojums: spēļu Piemērots: Savienojums: radio, kabelis : 2,4 GHz USB uztvērējs, Bluetooth : 1x USB : 1,8 metri Pieprasījums: optiskais : Razer Focus Pro 30K : 30000dpi : 750IPS : 70 g : 1000Hz Darbība: Razer Optical Gen 3 : 90 miljoni klikšķu : 11 gab : 1 gab : Jā : labākai rokai Apgaismojums: Apgaismojums: 13 zonu apgaismojums, RGB Programmatūra: Razer Synapse 3 Barošanas avots: Iebūvēts akumulators, uzlādējams Funkcijas: Iebūvēts akumulators, uzlādējams: Razer HyperScroll 4 virzienu slīpēšanas ritenītis ar elektroniski vadāmu bloķēšanas un brīvā riteņa režīmiem, 10+1 programmējamas pogas, regulējams pacelšanās un nolaišanās attālums, jutības regulēšana lidojumā (noklusējuma līmeņi: 400/800/1600 /3200/6400), hibrīda borta un mākoņdatošanas krātuve (4+1 profili), Razer HyperSpeed bezvadu tehnoloģija, 13 zonu Chroma apgaismojums ar pilnu zemgaismu, iespiestas gumijas rokturi, SpeedFlex USB-C uzlādes kabelis Vairāk informācijas: Akumulatora darbības laiks: Līdz 90 stundām ar Hyperspeed Wireless (1000 Hz, pastāvīga kustība), 100 stundas ar Bluetooth. Aprēķini bez fona apgaismojuma, akumulatora darbības ilgums atkarīgs no lietošanas iestatījumiem. | Saderīgs ar Razer bezvadu lādētājiem un citiem Qi lādētājiem, piemēram, Razer Mouse Dock Pro vai Wireless Charging Puck (nav iekļauts komplektācijā) | Līdz 4000 Hz frekvences aptaujas ātrums ar Razer Mouse Dock Pro vai HyperPolling bezvadu dongle (nav iekļauts komplektācijā) Izmēri: Platums: 75,4 mm x augstums: 42,5 mm x dziļums/garums: 130 mm Svars: 112 grami
Vispārīgi - augstums (mm) - 42,5
Vispārīgi - augstums (mm) - 42.5
Vispārīgi - Augstums (mm) - 42.5
Vispārīgi - Datoru prasības - Bluetooth savienojums
Vispārīgi - Datoru prasības - Vaba USB sver
Vispārīgi - garums (mm) - 130
Vispārīgi - garums (mm) - 130
Vispārīgi - Garums (mm) - 130
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgi - Platums (mm) - 75,4
Vispārīgi - Platums (mm) - 75.4
Vispārīgi - Platums (mm) - 75.4
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Bezmaksas USB ports
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Bluetooth savienojums
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Bluetooth savienojums
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Brīvs USB ports
Vispārīgi - Svars (g) - 112
Vispārīgi - Svars (g) - 112
Vispārīgi - Svars (g) - 112
Vispārīgās specifikācijas - Sistēmas prasības - Bezmaksas USB ports
Vispārīgās specifikācijas - Sistēmas prasības - Bluetooth savienojums
Vispārīgās īpašības - Augstums (mm) - 42,5
Vispārīgās īpašības - Garums (mm) - 130
Vispārīgās īpašības - Krāsa - Black
Vispārīgās īpašības - Platums (mm) - 75.4
Vispārīgās īpašības - Svars (g) - 112
zīmols - Razer
Āda - Interfeisi - USB 2.0
Āda - Sensora padomi - Razer Focus Pro optiskais sensors
height - 7.2
Wireless - Battery life - 90 hours
Juhtmevaba - Aku vastupidavus - 90 tundi
Bezvadu - Bezvadu tehnoloģija - 2.4 GHz
Bezvadu - Bezvadu tehnoloģija - Bluetooth
Bezvadu - Izturība - 90 hours
Wireless - Charging - Wireless charging
Juhtmevaba - Laadimine - Juhtmevaba laadimine
Беспроводной - Зарядка - беспроводная зарядка
Bezvadu - Uzlāde - Bezvadu uzlāde
Wireless - Charging - via USB-C port
Беспроводной - Зарядка - через USB-C port
Bezvadu - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
Juhtmevaba - Laadimine - USB-C pesa kaudu
Juhtmevaba - Juhtmevaba tehnoloogia - 2,4 GHz
Беспроводной - Беспроводная технология - 2,4 ГГц
Wireless - Wireless technology - 2.4 GHz
Wireless - Wireless technology - Bluetooth
Juhtmevaba - Juhtmevaba tehnoloogia - Bluetooth
Беспроводной - Беспроводная технология - Bluetooth
Беспроводной - Выносливость - 90 часов
category_en - Peripherals
category_et - Lisaseadmed
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Дополнительные устройства
Other features > Wireless connection - Yes
description_et - Razeri kõige edasijõudnum mängurihiir
Kuningas naaseb, et mängu järgmisele tasemele tõsta. Siseneb Razer Basilisk V3 Pro – Razeri seni kõige edasijõudnum mängurihiir. Hambuni relvastatud juhtiva tehnoloogiaga, saad oma maksimaalset potentsiaali avastada relvaga, mis nihutab jõudluse, kohanduvuse, ühenduvuse ja juhtimise teadaolevaid piire. Razer™ HyperScroll kerimisrullik
Razer'i uusim kerimisrulliku disain pakub uuel tasemel funktsionaalsust. Paindlikkuse suurendamiseks pakub see kahte tüüpi kerimist ning lülitub nende vahel sujuvalt. Taktiilne režiim
Suure täpsusega ja selgelt eristuvate sälkudega kerimiseks, mis sobib ideaalselt relvade või skillide valimiseks. Nutika rulliku režiim
Kerimisrullik lülitub kiiremini kerimisel automaatselt taktiilsest režiimist vabapöörlemisrežiimile. Vabapöörlemisrežiim
Sujuvaks ja kiireks kerimiseks, mis sobib suurepäraselt sisu kiireks üle vaatamiseks või korduvate mängukäskude jäljendamiseks. Virtuaalne kiirendus
Selle Razer Synapse funktsiooni sisselülitamisel saad kiiremini kerides ka hiire kerimiskiirust suurendada – see võimaldab pikki dokumente ja artikleid veelgi kiiremini sirvida. 13 Razer™ Chroma RGB valgustustsooni
Naudi Razer Basilisk V3 Pro hiilgust, kui kohandad iga tsooni enam kui 16,8 miljoni värvi ja lugematute valgusefektidega, samal ajal kui see reageerib dünaamiliselt enam kui 200 Chroma't toetava mänguga. 13 individuaalselt programmeeritavat LED-i Rohkem kui 200 Chroma't toetavat mängu 16,8 miljonit värvitooni Razer™ HyperSpeed ​​Wireless tehnoloogia mitme seadme toega
Naudi ülitundlikku mängu 25% suurema kiirusega kui muu juhtmevaba tehnoloogiaga. Täiusta oma varustust ja vabasta USB-pesa, ühendades juhtmevaba hiir ja klaviatuur ühe dongliga – võimalik uusimate Razer HyperSpeed lisaseadmetega. Ikooniline ergonoomiline kuju 10+1 programmeeritava nupuga
Miljonite poolt üle maailma eelistatud hiire kuju toetab suurepäraselt erinevaid käekujusid, samas kui selle arvukad nupud on täielikult seadistatavad ning võimaldavad lõputult kombineerida käske ja makrosid. Razer™ Focus Pro 30k optiline sensor
Razeri tipptasemel optiline sensor tagab veatu jälgimisjõudluse erinevatel pindadel, sealhulgas klaasil – seda toetavad nutikad funktsioonid täiustatud sihtimise ja kontrolli tagamiseks. Razer Gen-3 lülitid
Alates täiustatud 90-miljonilise klikiga elutsüklist ilma topeltklõpsamisprobleemideta kuni 0,2 ms käivitamiseni ilma tagasilöögiviivituseta – saad nautida töökindlust ja kiirust, mis ületab kõik teised. Mine üle uue põlvkonna juhtmevabale laadimisele
Basilisk V3 Pro ühildub Razeri juhtmevabade laadijate ja teiste Qi laadijatega
description_lv -
description_en - Razer's most advanced gaming mouse yet
The king returns to raise the game. Enter the Razer Basilisk V3 Pro—our most advanced gaming mouse yet. Armed to the teeth with industry-leading technology, unlock your maximum potential with a weapon that pushes the known limits of performance, customization, connectivity, and control. Razer™ HyperScroll tilt wheel
Smooth, Free-Spin Scrolling or Tactile Cycling
Speed through content with a scroll wheel that free-spins until its stopped, or switch to tactile mode for more precision and satisfying feedback that’s ideal for cycling through weapons or skills. Tactile cycling mode
For high-precision and distinct notched scrolling ideal for cycling through weapons or skills. Smart-reel mode
Enabled via Razer Synapse, the scroll wheel automatically shifts from tactile to free-spin mode when you scroll faster. Free-spin scrolling mode
For smooth, high-speed scrolling perfect for covering content quickly or emulating repeated game commands. Virtual acceleration
By turning on this Razer Synapse feature, you’ll be able to increase the mouse’s scroll speed the faster you scroll, allowing you to navigate through lengthy documents and articles at an even quicker rate. 13-zone Chroma lighting with full underglow
Customize each zone from over 16.8 million colors and countless lighting effects, and experience greater immersion as they react dynamically with hundreds of Chroma-integrated games. 13 individually programmable leds Over 200 Chroma-integrated games 16.8 million colors Razer™ HyperSpeed Wireless with multi-device support
Enjoy ultra-responsive gaming with speeds 25% faster than other wireless tech. Streamline your setup and free up a USB port by connecting your wireless mouse and keyboard to a single dongle—a feature that can be activated in our latest Razer HyperSpeed peripherals. Iconic ergonomic form with 10+1 programmable buttons
Favored by millions worldwide, the mouse’s signature shape perfectly supports different grips, while its numerous easy-access buttons allow for an endless combination of commands and macros. Razer™ Focus Pro 30k optical sensor
Razer’s industry leading sensor provides flawless tracking performance on a wider variety of surfaces including glass—supported by intelligent functions for enhanced aim and control. Razer™ optical mouse switches Gen-3
From an improved 90-million click lifecycle with zero double-clicking issues, to a blistering 0.2ms actuation with no debounce delay, enjoy reliability and speed that outshines all others. Upgrade to next-gen wireless charging
Compatible with Razer Wireless Chargers and Other Qi Chargers
description_ru -
description_short_en - 11-button wireless gaming mouse Ultra precise 30 000 dpi Razer Focus Pro optic sensor Multifunctional Razer HyperScroll tilt wheel Fast Razer HyperSpeed Wireless technology & Bluetooth 13 Razer Chroma RGB lighting zones
description_short_et - 11-nupuline juhtmevaba mängurihiir Ülitäpne 30 000 dpi Razer Focus Pro optiline sensor Multifunktsionaalne Razer HyperScroll kerimisrullik Ülikiire Razer HyperSpeed Wireless tehnoloogia & Bluetooth 13 Razer Chroma RGB valgustsooni
description_short_lv -
description_short_ru - 11-кнопочная беспроводная игровая мышьСверхточный оптический сенсор Razer Focus Pro с разрешением 30 000 dpiМногофункциональное колесо прокрутки Razer HyperScrollСверхбыстрая технология Razer HyperSpeed ​​Wireless и Bluetooth13 зон подсветки Razer Chroma RGB
Design > Colour of product - Black
depth - 12
EAN - 8886419334026
Eans - 8886419334026
EAN_code - 8886419334026
Elastic peles - Savienojamība - 2,4 GHz
Elastic peles - Savienojamība - Bluetooth
Elastic peles - Savienojamība - USB 2.0
Elastic mice - Connectivity - 2.4 GHz
Elastic mice - Connectivity - Bluetooth
Elastic mice - Connectivity - USB 2.0
Elastic hiired - Ühendused - 2,4 GHz
Elastic hiired - Ühendused - Bluetooth
Elastic hiired - Ühendused - USB 2.0
Elastic мышки - Соединение - 2,4 GHz
Elastic мышки - Соединение - Bluetooth
Elastic мышки - Соединение - USB 2.0
feature_group_et - Hiired
feature_group_en - Mice
feature_group_lv - Peles
feature_group_ru - Мышки
Warranty - 24
Warranty - 24 month(s)
gross_weight - 0.42
Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Type of battery - Accumulator
Package features > Palette Qty - 1576 pc(s)
Package features > Embeeded battery - Yes
Package features > Gross height master carton - 200 mm
Package features > Gross depth master carton - 350 mm
Package features > Paper/Pasteboard - 200.00 g
Package features > Tare weight master carton - 0.075 kg
Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
Package features > Gross height (mm) - 175.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 58.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 108.00 mm
Package features > Gross width master carton - 120 mm
Package features > Net weight master carton - 1.15 kg
Package features > Plastic (No PET) - 70.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.27 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00 m³
Package features > TI weight (kg) - 0.05 kg
Power > Battery life - 90 h
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Mice and touchpads
Category_1 - Mice and Keyboards
Category_2 - Gaming Mice
Code - RZ01-04620100-R3G1
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
name_et - Razer juhtmevaba hiir Basilisk V3 Pro, must
net_weight - 0.17
Name - Razer Basilisk V3 Pro Black
Name - Razer Basilisk V3 Pro Gaming Mouse (Black)
Name - Razer | Gaming Mouse | Basilisk V3 Pro | Optical mouse | Wired/Wireless | Black | Yes
name_en - Razer wireless mouse Basilisk V3 Pro, black
name_lv - Razer wireless mouse Basilisk V3 Pro, black
name_ru - Razer беспроводная мышь Basilisk V3 Pro, черная
Acceleration (G) - 70
Hiir - Valgustus - Mitmevärviline
Мышка - Освещение - Многоцветная
Pele - Apgaismojums - Daudzkrāsu
Mouse - Acceleration - 70G
Hiir - Kiirendus - 70G
Мышка - Ускорение - 70G
Pele - Paātrinājums - 70G
Hiir - Hiire disain - Paremakäeline
Mouse - Mouse design - Right-handed
Pele - Mouse design - Right-handed
Мышка - Дизайн мыши - Для праворуких
Pele - Peles tips - Bezvada pele
Mouse - Mouse type - Wireless mouse
Hiir - Hiire tüüp - Juhtmevaba hiir
Мышка - Тип мышки - Проводная мышь
Mouse - Profiles - Yes (up to 5 profiles)
Hiir - Profiilid - Jah (kuni 5 profiili)
Мышка - Профили - Да (до 5 профилей)
Pele - Profili - Jā (līdz 5 profiliem)
Hiir - Reageerimisaeg - 0,2 ms
Мышка - Время реагирования - 0,2 ms
Pele - Reakcijas laiks - 0,2 ms
Mouse - Response time - 0.2 ms
Мышка - Колесико - 4-направленное
Мышка - Колесико - Да
Mouse - Scroll wheel - 4-way
Pele - Ritināšanas ritenītis - 4-virzienu
Mouse - Scroll wheel - Yes
Pele - Ritināšanas ritenītis - Jā
Hiir - Kerimisrullik - 4-suunaline
Hiir - Kerimisrullik - Jah
Hiir - Liides - USB 2.0
Мышка - Интерфейс - USB 2.0
Mouse - Interfaces - USB 2.0
Mouse - Sensor sensitivity - 30 000 dpi
Hiir - Sensori tundlikkus - 30 000 dpi
Мышка - Чувствительность сенсора - 30 000 dpi
Pele - Sensora jutība - 30 000 dpi
Hiir - Sensori tüüp - Razer Focus Pro optiline sensor
Mouse - Sensor type - Razer Focus Pro optical sensor
Мышка - Тип датчика - Razer Focus Pro оптический сенсор
Mouse - Number of keys - 11
Hiir - Klahvide arv - 11
Мышка - Число клавиш - 11
Pele - Taustiņu skaits - 11
Mouse - Lightning - Multi color
width - 17.6
ProducerCode - RZ01-04620100-R3G1
Producer product name - Basilisk V3 Pro
Producer product family - Gaming Mouse
manufacturer_code - RZ01-04620100-R3G1
Manufacturer_code - RZ01-04620100-R3G1
Producer - Razer
Manufacturer - Razer
Link - https://www.razer.com/gaming-mice/razer-basilisk-v3-pro
Connection type - Wired/Wireless
ShortDescription -
Weight - 0,40
Weight & dimensions > Weight - 112 g
barcode - 8886419334026
Technical details > Gross weight - 0.47 kg
Technical details > Other features - Polling rate: 1000Hz; DPI: 30000
Technical details > Key life span - 90M clicks
Technical details > Device type - Optical mouse
Technical details > Net weight - 0.20 kg
Technical details > Number of buttons - 11
Technical details > Producer - Razer
Technical details > RGB LED light - Yes
Technical_details - Type: Gaming Mouse Color: Black EAN: 8886419334026 Manufacturer number: RZ01-04620100-R3G1 Scope of application: gaming Suitable for: PC, notebook Connection: radio, cable : 2.4 GHz USB receiver, Bluetooth : 1x USB : 1.8 meters Query: optical : Razer Focus Pro 30K : 30000dpi : 750IPS : 70 g : 1000Hz Operation: Razer Optical Gen 3 : 90 million clicks : 11 pieces : 1 piece : Yes : for right-handers Lighting: 13-zone lighting, RGB Software: Razer Synapse 3 Power Supply: Built-in battery, rechargeable Features: 4-way Razer HyperScroll tilt wheel with electronically controlled lock and freewheel modes, 10+1 programmable buttons, adjustable lift-off and landing distance, on-the-fly sensitivity adjustment (default levels: 400/800/1600 /3200/6400), Hybrid On-Board & Cloud Storage (4+1 Profiles), Razer HyperSpeed Wireless Technology, 13-Zone Chroma Illumination with Full Underlight, Injection-Molded Rubber Grips, SpeedFlex USB-C Charging Cable More information: Battery life: Up to 90 hours with Hyperspeed Wireless (1000 Hz, constant motion), 100 hours with Bluetooth. Estimates without backlight, battery life depends on usage settings. | Compatible with Razer wireless chargers and other Qi chargers, e.g. Razer Mouse Dock Pro or Wireless Charging Puck (not included) | Up to 4000Hz polling rate with the Razer Mouse Dock Pro or HyperPolling wireless dongle (not included) Dimensions: Width: 75.4mm x Height: 42.5mm x Depth/Length: 130mm Weight: 112 grams
Üldine - Kõrgus (mm) - 42,5
General - Height (mm) - 42.5
Vispārīgi - Augstums (mm) - 42.5
Üldine - Nõuded arvutile - Bluetooth ühendus
Üldine - Nõuded arvutile - Vaba USB pesa
General - Length (mm) - 130
Üldine - Pikkus (mm) - 130
Vispārīgi - Garums (mm) - 130
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Üldine - Värvus - Must
General - Color - Black
Üldine - Laius (mm) - 75,4
General - Width (mm) - 75.4
Vispārīgi - Platums (mm) - 75.4
General - System requirements - Free USB port
General - System requirements - Bluetooth connection
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Bluetooth connection
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Brīvs USB ports
General - Weight (g) - 112
Üldine - Kaal (g) - 112
Vispārīgi - Svars (g) - 112
Общие характеристики - Системные требования - Свободный USB порт
Общие характеристики - Системные требования - Bluetooth соединение
Общие характеристики - Высота (мм) - 42,5
Общие характеристики - Длина (мм) - 130
Общие характеристики - Цвет - Черный
Общие характеристики - Ширина (мм) - 75.4
Общие характеристики - Вес (г) - 112
brand - Razer
Pele - Interfeisi - USB 2.0
Pele - Sensora tips - Razer Focus Pro optical sensor
173,82 €
Razer Basilisk V3 Pro
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas