Xiaomi Wireless Mouse Lite

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 874813 Preces kods: 40472
Noliktavā 3 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
21,01 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 03.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Pielietojums: Home/Office
  • Krāsa: Melna
  • Savienojuma tips: Bezvadu
  • Savienojuma veids: USB Wireless
  • Sensora tehnoloģija: Optical
Pamatinformācija
Pielietojums Home/Office

Pielietojums ir orientējošs rādītājs, kas nosaka, kam šī pele vairāk paredzēta, stacionārajam, vai portatīvajam datoram.

Notebook tipa peles ir maza izmēra, tādēļ piemērotas darbam ceļā.

Ja jūs portatīvo datoru lielākoties izmantosiet noteiktā darba vietā, ieteicams iegādāties desktop peli, kurai ir standarta izmērs, līdz ar to tā ir daudz ērtāka ilgstošam darbam pie datora. Standarta peles portatīvajam datoram tiek pieslēgtas ar vadu, kas nodrošina ilgstošu stabilu strādāšanu. Savukārt bezvadu pelēm periodiski nepieciešama bateriju maiņa.

Gaming peles ir aprīkotas ar lielāku pogu skaitu; tām ir precīzāka optika un labāka izšķirtspēja. Pilnvērtīgākam spēļu procesam Dateks.lv iesaka iegādāties gaming peli ar vadu datu pārraidi. 

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka izvēlēties lāzera peli ar PS/2 vai USB pieslēgumu.

Krāsa Melna
Peles virsmas krāsa. Šis parametrs ir orientējošs un var atšķirties no reālās peles krāsas.
Funkcionalitāte
Pogu skaits : 3
Apgaismojums : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojuma tips Bezvadu

Datu pārraide nosaka, kā pele savienota ar datoru.

Vada savienojums ir klasisks, ātrs un pārbaudīts veids (elektriskais kabelis ar USB vai PS/2 kontaktu).

Savukārt bezvadu savienojums prasa periodisku bateriju maiņu, vai akumulatora uzlādi, toties piedāvā brīvību lietot peli neraizējoties par brīžiem traucējošo vadu. Šādas peles ir ideālas darbam ar portatīvo datoru, pie kura tās tiek pievienotas ar bluetooth vai infrared palīdzību. Taču jāņem vērā, ka parasti tās sver nedaudz vairāk par vadu pelēm, tām ne vienmēr ir stabils savienojums.

Savienojuma veids : USB Wireless
Specifikācija
Slēdžu ražotājs : N/A
Slēdžu modelis : N/A
Svars (g) : 60
Vada garums (m) : N/A
Sensors
Sensora tehnoloģija Optical

Ir optiskās un lāzera peles.

Lāzera pelēm ir augstākā precizitāte un mazs energopatēriņš, kā arī tās spēj darboties uz stikla un spoguļvirsmām. 

Optiskās peles ir pašlaik visplašāk pielietotās, savas pievilcīgās kvalitātes/cenas attiecības dēļ. Tām nav nekādu mehānisku daļu, līdz ar to tās strādā ātri un precīzi.

Maksimālā jūtība (DPI) : 1000
Sensora ražotājs : N/A
Sensora modelis : N/A
Polling Rate (Hz) : N/A
Papildus specifikācija
augstums - 8
Bezvadu - barošanas - 1 × AAA sārma baterija vai NiMH baterija
Bezvadu - Barošanas avots - 1 × AAA sārma baterija vai NiMH akumulators
Bezvadu - barošanas avots - 1 × AAA sārma baterija vai NiMH uzlādējama baterija
Bezvadu - barošanas avots - 1 × AAA sārma vai NiMH akumulators
Bezvadu - Bezvadu tehnoloģija - 2.4 GHz
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - 2,4 GHz
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - 2,4 GHz
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - 2.4 GHz
category_en - Datori un komponenti > Datoru perifērija > Peles
category_en - Perifērijas ierīces
category_et - Aksesuāri
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
category_ru - Papildu ierīces
Citas funkcijas > Bezvadu savienojums - Jā
Citas funkcijas > Saderīgās operētājsistēmas - Windows/MacOS
description_et - Vienkārša un viegla, pilnīgi bezvadu 2,4 GHz bezvadu tehnoloģija Vienkārša un viegla konstrukcija Nodrošina lielisku saķeri Minimālistisks dizains Vienkāršība ir galvenais. Xiaomi Wireless Mouse Lite racionālā dizaina dēļ to ir ērti turēt rokās, vienlaikus saglabājot glītu izskatu. 2,4 GHz bezvadu tehnoloģija noņem vadu jucekli no jūsu darbvirsmas Ar 2,4 GHz bezvadu savienojumu jūs varat atvadīties no vadu jucekļa, izmantojot Xiaomi Wireless Mouse Lite. Kompaktais bezvadu centrmezgls nodrošina stabilu un ērtu darbību. Xiaomi Wireless Mouse Lite dizains ir smalki izstrādāts, lai nodrošinātu dabisku plaukstas un pirkstu piegulēšanu. Tās jutīgās pogas ir viegli nospiežamas, un simetriskais dizains nodrošina intuitīvu lietošanu lietotājiem ar kreiso roku. Viegla konstrukcija ātrai kustībai Pateicoties vieglajai konstrukcijai, Xiaomi Wireless Mouse Lite sver tikai 60 g (bez baterijām). Tas nodrošina vieglu vadību un ātras kustības, kā arī mazina spiedienu uz pirkstiem un plaukstu ilgstošas lietošanas laikā. Precīzs 1000 dpi sensors Pele ir aprīkota ar 1000 dpi sensoru, kas ir ideāli piemērots gan darbam, gan mācībām. Brīdinājums par zemu akumulatora uzlādes līmeni Xiaomi Wireless Mouse Lite darbojas ar vienu AAA akumulatoru. Tam ir arī neatkarīgs barošanas slēdzis ar automātisku miega režīmu, lai taupītu enerģiju un nodrošinātu ilgu akumulatora darbības laiku. Slēpjams nano-uztvērējs Peles 2,4 GHz nano-uztvērēju var paslēpt peles korpusā, lai to būtu viegli pārnēsāt, tādējādi nodrošinot, ka tas nevar viegli pazust.
description_lv -
description_lv - Integrētā arkveida poga apvienojumā ar racionalizētām malām padara peli ērti turamu, vienlaikus nodrošinot elegantu ārpusi. Tumši pelēkas un melnas krāsas kombinācija atspoguļo tā īpašnieka atturīgo un noturīgo raksturu, kas ir optimāla izvēle jūsu rakstāmgaldam.Izmantojot 2, 4 GHz bezvadu pārraides tehnoloģiju, Xiaomi Wireless Mouse Lite spēj pārraidīt stabilus un nepārtrauktus signālus. Kompaktais bezvadu Nano uztvērējs ietaupa vadu savienojumu problēmu, saglabājot jūsu rakstāmgaldu kārtīgu un kārtīgu.Optiskā pele ir vidēja izmēra, ar ērtu saķeri, kas dabiski iederas rokā un pirkstos. Pogas ir atsaucīgas un viegli nospiežamas. Simetriskas pogas kreisajā un labajā pusē un ritināšanas ritenis vidū padara to intuitīvu un viegli lietojamu.
description_lv - Integrētā izliektā poga apvienojumā ar racionālām malām padara peli ērtu turēšanai, vienlaikus nodrošinot elegantu ārējo izskatu. Tumši pelēkā un melnā kombinācija atspoguļo tās īpašnieka atturīgo un atturīgo dabu, kas ir optimāla izvēle jūsu rakstāmgalda iekārtojumam.Pateicoties 2,4 GHz bezvadu pārraides tehnoloģijai, Xiaomi Wireless Mouse Lite spēj pārraidīt stabilus un nepārtrauktus signālus. Kompaktais bezvadu Nano uztvērējs ļauj izvairīties no vadu savienojumiem, saglabājot jūsu rakstāmgaldu sakoptu un tīru.Optiskā pele ir vidēja izmēra, ar ērtu satvērienu, kas nodrošina dabisku satvērienu rokā un pirkstos. Pogas ir atsaucīgas un viegli nospiežamas. Simetriskas pogas kreisajā un labajā pusē un ritināšanas ritenītis vidū padara to intuitīvu un viegli lietojamu.
description_lv - Vienkārša un viegla, vairs nesaista vadi 2,4 GHz bezvadu 2,4 GHz bezvadu vienkāršs dizains Ciets rokturis Glītas līnijas nodrošina minimālisma estētiku Integrētā izliektā poga apvienojumā ar racionālām malām padara peli ērtu turēšanai, vienlaikus nodrošinot elegantu ārējo dizainu. Tumši pelēkā un melnā kombinācija atspoguļo tās īpašnieka atturīgo un stabilo raksturu, optimāla izvēle jūsu darbvirsmai. 2,4 GHz bezvadu pārraide, kas ļauj jūsu rakstāmgaldam izskatīties glītam un kārtīgam Pateicoties 2,4 GHz bezvadu pārraides tehnoloģijai, Xiaomi Wireless Mouse Lite spēj pārraidīt stabilus un nepārtrauktus signālus. Kompaktais bezvadu Nano uztvērējs ļauj izvairīties no vadu savienojumiem, padarot jūsu rakstāmgaldu glītu un sakoptu. Ciets satvēriens stabilai kontrolei Vidēja izmēra, ar ērtu satvērienu, kas nodrošina dabisku satvērienu starp plaukstu un pirkstiem. Pogas ir atsaucīgas un viegli nospiežamas. Simetriskas kreisās un labās pogas, kā arī ritentiņš vidū padara to intuitīvu un viegli lietojamu. Viegls korpuss ātrai kustībai Pateicoties kopumā vieglai konstrukcijai, pele sver tikai 60 g (bez akumulatora). Viegla vadība un kustības visā diapazonā atbrīvo pirkstu un plaukstu no spiediena, kas nodrošina ilgstošu lietošanu. 1000 dpi precīzijas sensors Pele ir aprīkota ar oriģinālo 1000 dpi precīzijas sensoru, kas ir pārbaudīta tehnoloģija, kura lieliski piemērota darbam un mācībām. Brīdinājums par izlādējušos akumulatoru Peli darbina ar vienu AAA akumulatoru, un tai ir neatkarīgs barošanas slēdzis apvienojumā ar automātisko miega režīmu, lai taupītu enerģiju un nodrošinātu ilgu akumulatora darbības laiku. Integrēts Nano uztvērējs Mini 2,4 GHz Nano uztvērējs var iebāzt peles nodalījumā, lai to būtu viegli pārnēsāt, tādējādi samazinot iespēju to pazaudēt. Peles kājiņas PTFE Peles kājiņu materiāls ir PTFE, kam ir zems berzes koeficients, un tam piemīt laba nodilumizturība un pašeļļošanās, tāpēc peli var pārvietot un novietot vienmērīgi un viegli bez pauzes.
description_ru -
description_ru - Integrētā izliektā poga apvienojumā ar racionālām malām nodrošina ērtu peles satvērienu un elegantu izskatu. Tumši pelēkā un melnā kombinācija atspoguļo tās īpašnieka atturīgo un atturīgo raksturu, padarot to par labāko izvēli darbvirsmas datoram.Pateicoties 2,4 GHz bezvadu pārraides tehnoloģijai, Xiaomi Wireless Mouse Lite spēj pārraidīt stabilus un nepārtrauktus signālus. Kompaktais bezvadu nano uztvērējs novērš vadu savienojumu problēmu, saglabājot jūsu darbvirsmas tīrību. optiskā pele ir vidēja izmēra, ar ērtu satvērienu, kas nodrošina dabisku piegulēšanu jūsu rokai un pirkstiem. Pogas ir atsaucīgas un viegli nospiežamas. Simetriskās pogas kreisajā un labajā pusē un ritināšanas ritenītis vidū padara to intuitīvu un viegli lietojamu.
description_short_en - Eleganta bezvadu pele Precīzs 1000 dpi optiskais sensors 2,4 GHz bezvadu savienojums Viegla konstrukcija - tikai 60 g Ērti lietojama gan labās, gan kreisās rokas lietotājiem.
description_short_et - Eleganta bezvadu pele Precīzs 1000 dpi optiskais sensors 2,4 GHz bezvadu savienojums Viegla konstrukcija - tikai 60 g Ērti lietojama labās un kreisās rokas lietotājiem
description_short_lv -
description_short_ru - Eleganta bezvadu peleĻoti precīzs 1000 dpi optiskais sensorsBezvadu 2,4GHz savienojumsLiela konstrukcija - tikai 60 gKomfortabla gan labās, gan kreisās rokas lietotājiem.
dimensionalWeight - 127
Dizains > Produkta krāsa - Pelēks/ melns
dziļums - 1
EAN - 6934177787096
Enerģijas pārvaldība > Akumulatora tips - 1 x AAA
feature_group_et - Hiired
feature_group_ln - Peles
feature_group_lv - Peles
feature_group_ru - Peles
Garantija - 12
Garantija - 12 mēneši
garantijaType - G
gross_weight - 0.15 kg
gross_weight - 0.18
guaranteeLength - 24
Iepakojuma apraksts > Akumulatora sastāvs - CL127:KT:2016-12-09
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Akumulatora tips - Akumulators
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 5556 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Jā
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 90.00 g
Iepakojuma īpašības > Akumulatora klasifikācija - CL126:NE:2016-12-09
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 80.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 10.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 20.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 10.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.10 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00 m³
Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0.005 kg
Kods - BHR6099GL
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
Modelis - XMWXSB01YM
name_et - Xiaomi bezvadu pele Lite, melna
Nosaukums - Xiaomi | Bezvadu pele Lite | Optiskā pele | USB Type-A | Pelēka/melna
nosaukums_lv - Xiaomi bezvadu pele Lite, melna
nosaukums_lv - Xiaomi bezvadu pele Lite, melna
nosaukums_ru - Xiaomi bezvadu pele Lite, melna
Pele - Peles dizains - Abām rokām
Pele - Peles dizains - Divpusēji lietojams
Pele - Peles dizains - Divpusēji lietojams
Pele - Peles dizains - Divpusējs
Pele - Peles padomi - Bezvada pele
Pele - Peles tips - Bezvadu pele
Pele - Peles tips - Bezvadu pele
Pele - Peles tips - Vadu pele
Pele - saskarne - USB
Pele - saskarne - USB
Pele - saskarnes - USB
Pele - Sensora jutība - 1000 dpi
Pele - Sensora jutība - 1000 dpi
Pele - Sensora jutība - 1000 dpi
Pele - Sensora jutība - 1000 dpi
Pele - sensora tips - Optiskais
Pele - sensora tips - Optiskais
Pele - sensora tips - Optiskais sensors
platums - 2
productName - Xiaomi bezvadu pele Lite
productSize - Parasts
Ražotāja produktu grupa - Bezvadu pele Lite
ražotāja_kods - BHR6099GL
Ražotājs - Xiaomi
Saite - https://www.mi.com/global/product/xiaomi-wireless-mouse-lite/
Savienojuma veids - A tipa USB
sizeX - 150
sizeY - 85
sizeZ - 50
svars - 0.15 kg
svars - 135
svītrkods - 6934177787096
Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.18 kg
Tehniskā informācija > Citas funkcijas - Indikatora gaisma: Brīdinājums par zemu akumulatora uzlādes līmeni
Tehniskā informācija > DPI - 1000
Tehniskā informācija > Ierīces tips - Optiskā pele
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.08 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Xiaomi
title_lv - Xiaomi XMWXSB01YM Bezvadu Optiskā Datorpele
title_lv - Xiaomi XMWXSB01YM Bezvadu optiskā pele
title_ru - Xiaomi XMWXSB01YM Bezvadu optiskā pele
Vispārīgi - augstums (mm) - 36
Vispārīgi - augstums (mm) - 36
Vispārīgi - Augstums (mm) - 36
Vispārīgi - Datoru prasības - Vaba USB sver
Vispārīgi - Datoru prasības - Windows 10
Vispārīgi - garums (mm) - 113
Vispārīgi - garums (mm) - 113
Vispārīgi - Garums (mm) - 113
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Bezvadu USB raidītājs
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Pele
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Bezvadu USB raidītājs
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Pele
Vispārīgi - Komplekta saturs - Pele
Vispārīgi - Komplekta saturs - USB bezvadu uztvērējs
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgi - Platums (mm) - 60
Vispārīgi - Platums (mm) - 60
Vispārīgi - Platums (mm) - 60
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Bezmaksas USB ports
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Brīvs USB ports
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Windows 10
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Windows 10
Vispārīgi - Svars (g) - 60
Vispārīgi - Svars (g) - 60
Vispārīgi - Svars (g) - 60
Vispārīgi raksturojumi - Aprīkojums - Pele
Vispārīgi raksturojumi - Aprīkojums - USB bezvadu adapteris
Vispārīgās specifikācijas - Sistēmas prasības - Bezmaksas USB ports
Vispārīgās specifikācijas - Sistēmas prasības - Windows 10
Vispārīgās īpašības - Augstums (mm) - 36
Vispārīgās īpašības - Garums (mm) - 113
Vispārīgās īpašības - Krāsa - Black
Vispārīgās īpašības - Platums (mm) - 60
Vispārīgās īpašības - Svars (g) - 60
zīmols - Xiaomi
Āda - Interfeisi - USB
Āda - Sensora padomi - Optiskais
height - 8
Беспроводной - Питание - 1 × AAA щелочная батарейка или NiMH аккумулятор
Bezvadu - Barošanas avots - 1 × AAA sārma baterija vai NiMH akumulators
Juhtmevaba - Toide - 1 × AAA leelispatarei või NiMH aku
Wireless - Power source - 1 × AAA alkaline or NiMH battery
Bezvadu - Bezvadu tehnoloģija - 2.4 GHz
Juhtmevaba - Juhtmevaba tehnoloogia - 2,4 GHz
Беспроводной - Беспроводная технология - 2,4 ГГц
Wireless - Wireless technology - 2.4 GHz
category_en - Computers & Components > Computer peripherals > Mouses
category_en - Peripherals
category_et - Lisaseadmed
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
category_ru - Дополнительные устройства
Other features > Wireless connection - Yes
Other features > Compatible operating systems - Windows/MacOS
description_et - Lihtne ja kerge, täiesti juhtmevaba 2,4 GHz juhtmevaba tehnoloogia Lihtne ja kerge disain Tagab suurepärase haarde Minimalistlik disain
Lihtsuses peitub võlu. Xiaomi Wireless Mouse Lite voolujooneline disain muudab hiire käes hoidmise mugavaks, tagades samal ajal elegantse ilme. 2,4 GHz juhtmevaba tehnoloogia viib töölaualt juhtmepuntrad
2,4 GHz juhtmevaba ühendusega Xiaomi Wireless Mouse Lite hiirega saad juhtmepundardega hüvasti jätta. Kompaktne juhtmevaba nanovastuvõtja tagab stabiilse, probleemideta töö. Hea haare
Xiaomi Wireless Mouse Lite disain on peensusteni viimistletud selliselt, et see tagaks loomuliku sobivuse peopesa ja sõrmede vahel. Selle tundlikke nuppe on lihtne vajutada ja tänu sümmeetrilisele disainile on seda intuitiivne kasutada ka vasakukäelistel. Kerge disain kiireks liikumiseks
Kerge disainiga Xiaomi Wireless Mouse Lite kaalub ainult 60 g (ilma patareita). See tagab hõlpsa juhtimise ja kiired liigutused ning leevendab survet sõrmedel ja randmel pikaajalil kasutamisel. Täpne 1000 dpi sensor
Hiir on varustatud 1000 dpi sensoriga, mis sobib ideaalselt nii tööks kui õppimiseks. Aku tühjenemise hoiatus
Xiaomi Wireless Mouse Lite kasutab toiteks ühte AAA patareid. Energia säästmiseks ja aku pika tööea tagamiseks on sel ka sõltumatu toitelüliti koos automaatse puhkerežiimiga. Peidetav nanovastuvõtja
Hiire 2,4 GHz nanovastuvõtja saab hõlpsaks kaasaskandmiseks peita hiire korpuse sisse, tagades, et see ei kao kergelt ära.
description_lv -
description_lv - Integrētā arkveida poga apvienojumā ar racionalizētām malām padara peli ērti turamu, vienlaikus nodrošinot elegantu ārpusi. Tumši pelēkas un melnas krāsas kombinācija atspoguļo tā īpašnieka atturīgo un noturīgo raksturu, kas ir optimāla izvēle jūsu rakstāmgaldam.Izmantojot 2, 4 GHz bezvadu pārraides tehnoloģiju, Xiaomi Wireless Mouse Lite spēj pārraidīt stabilus un nepārtrauktus signālus. Kompaktais bezvadu Nano uztvērējs ietaupa vadu savienojumu problēmu, saglabājot jūsu rakstāmgaldu kārtīgu un kārtīgu.Optiskā pele ir vidēja izmēra, ar ērtu saķeri, kas dabiski iederas rokā un pirkstos. Pogas ir atsaucīgas un viegli nospiežamas. Simetriskas pogas kreisajā un labajā pusē un ritināšanas ritenis vidū padara to intuitīvu un viegli lietojamu.
description_en - The integrated arched button combined with streamlined edges makes the mouse comfortable to hold, while providing an elegant exterior. The combination of dark gray and black reflects the restrained and staid nature of its owner, an optimal choice for your desk.With 2.4GHz wireless transmission technology, Xiaomi Wireless Mouse Lite is able to transmit stable and continuous signals. The compact wireless Nano receiver saves the hassle of wired connections, keeping your desk neat and tidy.The optical mouse is medium in size, with a comfortable grip for a natural fit in the hand and fingers. The buttons are responsive and easy to press. Symmetrical buttons on the left and right sides and a scroll wheel in the middle make it intuitive and easy to use.
description_en - Simple and lightweight, no longer bound by wires 2.4 GHz wireless Simple design Solid grip Sleek lines provide a minimalist aesthetic
The integrated arched button combined with streamlined edges makes the mouse comfortable to hold while providing an elegant exterior design.
The combination of dark grey and black reflects the reserved and steady nature of its owner, the optimal choice for your desktop. 2.4 GHz wireless transmission allowing your desk to look neat and tidy
Enabled by 2.4 GHz wireless transmission technology, Xiaomi Wireless Mouse Lite is able to transmit stable and continuous signals. The compact wireless Nano Receiver saves you from the hassles of wired connections, making your desk neat and tidy. Solid grip for steady control
Mid-sized, featuring a comfortable grip for a natural fit between the palm and fingers. The buttons are responsive and effortless to press. Symmetrical left and right buttons plus a scroll wheel in the middle make it both intuitive and easy to use. Lightweight body for swift movement
Featuring an overall lightweight design, the mouse weighs only 60g (excluding battery). Easy control and full-range movement relieves finger and wrist from pressure for long-term use. 1000 dpi precision sensor The mouse is equipped with the original 1000 dpi precision sensor, a proven technology perfect for work and study. Low battery warning
Powered by a single AAA battery, the mouse features an independent power switch combined with an auto sleep mode to save energy and ensure long battery life. Integrated Nano Receiver
The mini 2.4GHz Nano Receiver can slot into the mouse compartment for easy portability, making it less likely to get lost. PTFE mouse feet
Featuring a low friction coefficient, PTFE is used as the material for mouse feet, which has good wear resistance and self-lubrication, so that the mouse can be moved and positioned smoothly and easily without any pause.
description_ru -
description_ru - Встроенная изогнутая кнопка в сочетании с обтекаемыми краями обеспечивает удобство удержания мыши и элегантный внешний вид. Сочетание темно-серого и черного цветов отражает сдержанный и степенный характер его владельца, что является оптимальным выбором для вашего рабочего стола.Благодаря технологии беспроводной передачи данных с частотой 2,4 ГГц Xiaomi Wireless Mouse Lite способна передавать стабильные и непрерывные сигналы. Компактный беспроводной наноприемник избавляет от хлопот с проводными подключениями, сохраняя чистоту на вашем рабочем столе.Оптическая мышь среднего размера, с удобной рукояткой, обеспечивающей естественную посадку в руке и пальцах. Кнопки отзывчивы и их легко нажимать. Симметричные кнопки с левой и правой сторон и колесо прокрутки посередине делают его интуитивно понятным и простым в использовании.
description_short_en - Elegant wireless mouse Precise 1000 dpi optical sensor 2.4 GHz wireless connection Lightweight design – only 60 g Comfortable for both right- and left-handed users
description_short_et - Elegantne juhtmevaba hiir Täpne 1000 dpi optiline sensor 2,4 GHz juhtmevaba ühendus Kerge disain – vaid 60 g Mugav nii parema- kui vasakukäelistele
description_short_lv -
description_short_ru - Элегантная беспроводная мышьТочный оптический датчик с разрешением 1000 dpiБеспроводное соединение 2,4 ГГцЛегкая конструкция - всего 60 гУдобна как для правшей, так и для левшей
dimensionalWeight - 127
Design > Colour of product - Grey/Black
depth - 1
EAN - 6934177787096
Power > Battery type - 1 x AAA
feature_group_et - Hiired
feature_group_en - Mice
feature_group_lv - Peles
feature_group_ru - Мышки
Warranty - 12
Warranty - 12 month(s)
warrantyType - G
gross_weight - 0.15 kg
gross_weight - 0.18
warrantyLength - 24
Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Type of battery - Battery
Package features > Palette Qty - 5556 pc(s)
Package features > Embeeded battery - Yes
Package features > Paper/Pasteboard - 90.00 g
Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
Package features > Gross height (mm) - 80.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 10.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 20.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 10.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.10 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00 m³
Package features > TI weight (kg) - 0.005 kg
Code - BHR6099GL
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
Model - XMWXSB01YM
name_et - Xiaomi Wireless Mouse Lite, must
Name - Xiaomi | Wireless Mouse Lite | Optical mouse | USB Type-A | Grey/Black
name_en - Xiaomi Wireless Mouse Lite, black
name_lv - Xiaomi Wireless Mouse Lite, black
name_ru - Xiaomi Wireless Mouse Lite, черный
Мышка - Дизайн мыши - Для обеих рук
Mouse - Mouse design - Ambidextrous
Pele - Mouse design - Ambidextrous
Hiir - Hiire disain - Mõlemakäeline
Pele - Peles tips - Bezvada pele
Mouse - Mouse type - Wireless mouse
Hiir - Hiire tüüp - Juhtmevaba hiir
Мышка - Тип мышки - Проводная мышь
Hiir - Liides - USB
Мышка - Интерфейс - USB
Mouse - Interfaces - USB
Mouse - Sensor sensitivity - 1000 dpi
Hiir - Sensori tundlikkus - 1000 dpi
Мышка - Чувствительность сенсора - 1000 dpi
Pele - Sensora jutība - 1000 dpi
Mouse - Sensor type - Optical
Hiir - Sensori tüüp - Optiline
Мышка - Тип датчика - Оптический сенсор
width - 2
productName - Xiaomi Wireless Mouse Lite
productSize - Normal
Producer product family - Wireless Mouse Lite
manufacturer_code - BHR6099GL
Producer - Xiaomi
Link - https://www.mi.com/global/product/xiaomi-wireless-mouse-lite/
Connection type - USB Type-A
sizeX - 150
sizeY - 85
sizeZ - 50
weight - 0.15 kg
weight - 135
barcode - 6934177787096
Technical details > Gross weight - 0.18 kg
Technical details > Other features - Indicator Light: Low battery warning
Technical details > DPI - 1000
Technical details > Device type - Optical mouse
Technical details > Net weight - 0.08 kg
Technical details > Producer - Xiaomi
title_lv - Xiaomi XMWXSB01YM Bezvadu Optiskā Datorpele
title_en - Xiaomi XMWXSB01YM Wireless Optical Mouse
title_ru - Xiaomi XMWXSB01YM Беспроводная Оптическая Мышь
General - Height (mm) - 36
Üldine - Kõrgus (mm) - 36
Vispārīgi - Augstums (mm) - 36
Üldine - Nõuded arvutile - Vaba USB pesa
Üldine - Nõuded arvutile - Windows 10
General - Length (mm) - 113
Üldine - Pikkus (mm) - 113
Vispārīgi - Garums (mm) - 113
General - Package contents - Wireless USB transmitter
General - Package contents - Mouse
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Wireless USB transmitter
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Pele
Üldine - Komplekti sisu - Hiir
Üldine - Komplekti sisu - USB juhtmevaba vastuvõtja
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Üldine - Värvus - Must
General - Color - Black
General - Width (mm) - 60
Üldine - Laius (mm) - 60
Vispārīgi - Platums (mm) - 60
General - System requirements - Free USB port
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Brīvs USB ports
General - System requirements - Windows 10
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Windows 10
General - Weight (g) - 60
Üldine - Kaal (g) - 60
Vispārīgi - Svars (g) - 60
Общие характеристики - Комплектация - Мышка
Общие характеристики - Комплектация - Беспроводной адаптер USB
Общие характеристики - Системные требования - Свободный USB порт
Общие характеристики - Системные требования - Windows 10
Общие характеристики - Высота (мм) - 36
Общие характеристики - Длина (мм) - 113
Общие характеристики - Цвет - Черный
Общие характеристики - Ширина (мм) - 60
Общие характеристики - Вес (г) - 60
brand - Xiaomi
Pele - Interfeisi - USB
Pele - Sensora tips - Optiskais
21,01 €
Xiaomi Wireless Mouse Lite
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas