Apple Magic Trackpad

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 820364 Preces kods: MMMP3Z/A
Noliktavā 2 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
164,59 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 03.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Pielietojums: Trackpad
  • Krāsa: Melna
  • Savienojuma tips: Bezvadu
  • Savienojuma veids: Bluetooth
  • Savienojuma veids: USB Wireless
  • Sensora tehnoloģija: Nav norādīts
Pamatinformācija
Pielietojums Trackpad

Pielietojums ir orientējošs rādītājs, kas nosaka, kam šī pele vairāk paredzēta, stacionārajam, vai portatīvajam datoram.

Notebook tipa peles ir maza izmēra, tādēļ piemērotas darbam ceļā.

Ja jūs portatīvo datoru lielākoties izmantosiet noteiktā darba vietā, ieteicams iegādātiesdesktop peli, kurai ir standarta izmērs, līdz ar to tā ir daudz ērtāka ilgstošam darbam pie datora. Standarta peles portatīvajam datoram tiek pieslēgtas ar vadu, kas nodrošina ilgstošu stabilu strādāšanu. Savukārt bezvadu pelēm periodiski nepieciešama bateriju maiņa.

Gaming peles ir aprīkotas ar lielāku pogu skaitu; tām ir precīzāka optika un labāka izšķirtspēja. Pilnvērtīgākam spēļu procesam Dateks.lv iesaka iegādāties gaming peli ar vadu datu pārraidi. 

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka izvēlēties lāzera peli ar PS/2 vai USB pieslēgumu.

Krāsa Melna
Peles virsmas krāsa. Šis parametrs ir orientējošs un var atšķirties no reālās peles krāsas.
Funkcionalitāte
Pogu skaits : 0
Apgaismojums : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojuma tips Bezvadu

Datu pārraide nosaka, kā pele savienota ar datoru.

Vada savienojums ir klasisks, ātrs un pārbaudīts veids (elektriskais kabelis ar USB vai PS/2 kontaktu).

Savukārt bezvadu savienojums prasa periodisku bateriju maiņu, vai akumulatora uzlādi, toties piedāvā brīvību lietot peli neraizējoties par brīžiem traucējošo vadu. Šādas peles ir ideālas darbam ar portatīvo datoru, pie kura tās tiek pievienotas arbluetooth vaiinfrared palīdzību. Taču jāņem vērā, ka parasti tās sver nedaudz vairāk par vadu pelēm, tām ne vienmēr ir stabils savienojums.

Savienojuma veids : Bluetooth, USB Wireless
Specifikācija
Slēdžu ražotājs : N/A
Slēdžu modelis : N/A
Svars (g) : N/A
Vada garums (m) : N/A
Sensors
Sensora tehnoloģija Nav norādīts

Ir optiskās un lāzera peles.

Lāzera pelēm ir augstākā precizitāte un mazs energopatēriņš, kā arī tās spēj darboties uz stikla un spoguļvirsmām. 

Optiskās peles ir pašlaik visplašāk pielietotās, savas pievilcīgās kvalitātes/cenas attiecības dēļ. Tām nav nekādu mehānisku daļu, līdz ar to tās strādā ātri un precīzi.

Maksimālā jūtība (DPI) : Nav norādīts
Sensora ražotājs : N/A
Sensora modelis : N/A
Polling Rate (Hz) : N/A
Papildus specifikācija
1. kategorija - Apple
2. kategorija - Apple aksesuāri
category_en - Datori un komponenti > Datoru perifērija > Peles
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
description_lv - Magic Trackpad ir bezvadu un uzlādējams, un tas ietver pilnu Multi-Touch žestu klāstu un Force Touch tehnoloģiju. Sensori, kas atrodas zem skārienpaliktņa virsmas, nosaka nelielas atšķirības jūsu pielietotā spiediena daudzumā, nodrošinot vairāk funkcionalitātes jūsu rokās un nodrošinot dziļāku savienojumu ar jūsu saturu. Tam ir liels stikla virsmas laukums no malas līdz malai, kas padara iecienītā satura ritināšanu un vilkšanu produktīvāku un ērtāku nekā jebkad agrāk. Magic Trackpad automātiski savienojas pārī ar jūsu Mac datoru, lai jūs varētu nekavējoties sākt darbu. Atkārtoti uzlādējamais akumulators to darbinās apmēram mēnesi vai ilgāk starp uzlādēm, un tajā ir arī ieausts USB-C kabelis ar Lightning kabeli, kas ļauj savienot pārī un uzlādēt, pievienojot datora USB-C portam. Apple Magic skārienpaliktnis Produkta krāsa: melna Platums: 160 mm Dziļums: 114,9 mm Augstums: 10,9 mm Akumulatora tips: Iebūvēts akumulators
description_lv - Magic Trackpad ir bezvadu un uzlādējams, un tas ietver pilnu Multi-Touch žestu klāstu un Force Touch tehnoloģiju. Zem skārienpaliktņa virsmas esošie sensori nosaka nelielas spiediena atšķirības, tādējādi nodrošinot plašāku funkcionalitāti jūsu pirkstu galiem un ļaujot veidot dziļāku saikni ar saturu. Tas ir aprīkots ar lielu stikla virsmas laukumu no malas līdz malai, padarot ritināšanu un slīdēšanu pa iecienītāko saturu produktīvāku un ērtāku nekā jebkad agrāk. Magic Trackpad automātiski savienojas ar Mac, lai jūs uzreiz varētu ķerties pie darba. Ar uzlādējamo akumulatoru starp uzlādēšanas reizēm tas darbosies aptuveni mēnesi vai ilgāk, un komplektā ir arī austais USB-C-Lightning kabelis, kas ļauj to savienot un uzlādēt, pieslēdzot pie Mac USB-C pieslēgvietas. Apple Magic Trackpad Produkta krāsa: melna Platums: 160 mm Dziļums: 114,9 mm Augstums: 10,9 mm Akumulatora tips: Iebūvēts akumulators
description_ru - Magic Trackpad ir bezvadu, uzlādējams un ietver pilnu Multi-Touch žestu un Force Touch tehnoloģiju komplektu. Sensori, kas atrodas zem skārienpaliktņa virsmas, nosaka smalkas spiediena spēka atšķirības, nodrošinot pirkstu galiem plašāku funkcionalitāti un dziļāku saikni ar saturu. Tam ir liela stikla virsma no malas līdz malai, padarot ritināšanu un slīdēšanu pa iecienītāko saturu produktīvāku un ērtāku nekā jebkad agrāk. Magic Trackpad automātiski savienojas ar Mac, lai jūs varētu sākt darbu uzreiz. Ar uzlādējamo akumulatoru starp uzlādēšanas reizēm tas darbosies mēnesi vai ilgāk, un komplektā ietilpst pīts USB-C-uz Lightning kabelis, kas ļauj to savienot un uzlādēt, pieslēdzot pie Mac USB-C pieslēgvietas. Apple Magic Trackpad Produkta krāsa: Melna Produkta platums: 160 mm Produkta dziļums: 114,9 mm Produkta augstums: 10,9 mm Akumulatora tips: Iebūvētais akumulators.
EAN - 0194252840351
EANCode - 0194252840351
EAN_kods - 0194252840351
gross_weight - 0.55 kg
GRUPA1 - Ievadierīces
GRUPA2 - Skārienpaliktnis
HST NUMERIS - MMMP3Z/A
IZSTRĀDĒTĀJS - APPLE
Kategorija_1 - Peles un tastatūras
Kategorija_2 - Klaviatūras
Modelis - MMMP3Z/A
MPN - MMMP3Z/A
Nosaukums - Apple Magic Trackpad - Multi Touch - Melns
Nosaukums - Apple Magic Trackpad 3, skārienpaliktnis (melns/sudraba) - MMMP3Z/A
PANTS1 - MAGIC TRACKPAD
PANTS2 - MELNA MULTI TOUCH VIRSMA
Ražotāja_kods - MMMP3Z/A
Ražotājs - Apple
Ražotājs - Apple
Starling - Y
Stck_Kart - 10
Stck_Pal - 50
Svars - 0,34
svars - 0.5 kg
Svars - 0.34
Tehniskā_details - Magic Trackpad 3, skārienpaliktnis Ar bezvadu Apple Magic Trackpad 3 varat izmantot visus Multi Touch žestus un Force Touch tehnoloģiju. Sensori zem skārienpaliktņa virsmas precīzi nosaka, cik spēcīgi nospiežat, tāpēc varat ar pirkstiem kontrolēt vairāk funkciju un būt vēl labāk saistīts ar saturu. Lielā, nepārtrauktā stikla virsma padara ritināšanu un pārcilpošanu pa saturu patīkamāku un produktīvāku nekā jebkad agrāk. Magic Trackpad 3 ir uzreiz gatavs lietošanai un automātiski savienojas ar Mac vai iPad, izmantojot Bluetooth. Tā akumulatora darbības laiks ir aptuveni mēnesis, pirms to nepieciešams uzlādēt, izmantojot komplektā iekļauto USB - C uz Lightning austo kabeli. Tips: skārienpaliktnis Krāsa: melna/sudraba EAN: 0194252840351 Ražotāja numurs: MMMP3Z/A Pielietojuma joma: Piemērots: iPad, Mac Savienojums: tips | Bezvadu savienojums: Savienojamība | Bluetooth savienojums: Savienojumi | 1 x USB Multi-touch Iespējams: Jā Rullītis: Ergonomika | gan labās, gan kreisās rokas lietotājiem Īpašas iezīmes: Skārienpiedāves žesti un piespiedu pieskārienu tehnoloģija, stikla virsma, akumulatora darbības laiks: aptuveni 1 mēnesis, uzlādējams, izmantojot austu USB - C uz Lightning kabeli Draiveris: MacOS X Piezīme: Sistēmas prasības: iPad ar iPadOS 13.4 vai jaunāku Piederumi: pieejami | USB - C ar Lightning kabeli Izmēri: pilnā komplektācijā | Platums: 160 mm x augstums: 10,9 mm x dziļums/garums: 114,9 mm Izmēri: skārienvirsma | Platums: 160 mm x augstums: 114,9 mm Svars: 230 grami.
title_lv - Apple Magic Trackpad Skārienpaliknis Vadu & Bezvadu
title_lv - Apple Magic Trackpad Skārienpaliktnis ar vadu un bezvadu ierīci
title_ru - Apple Magic Trackpad skārienpaliktnis ar vadu un bezvadu ierīci
Category 1 - Apple
Category 2 - Apple Zubehör
category_en - Computers & Components > Computer peripherals > Mouses
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
description_lv - Magic Trackpad ir bezvadu un uzlādējams, un tas ietver pilnu Multi-Touch žestu klāstu un Force Touch tehnoloģiju. Sensori, kas atrodas zem skārienpaliktņa virsmas, nosaka nelielas atšķirības jūsu pielietotā spiediena daudzumā, nodrošinot vairāk funkcionalitātes jūsu rokās un nodrošinot dziļāku savienojumu ar jūsu saturu. Tam ir liels stikla virsmas laukums no malas līdz malai, kas padara iecienītā satura ritināšanu un vilkšanu produktīvāku un ērtāku nekā jebkad agrāk.
Magic Trackpad automātiski savienojas pārī ar jūsu Mac datoru, lai jūs varētu nekavējoties sākt darbu. Atkārtoti uzlādējamais akumulators to darbinās apmēram mēnesi vai ilgāk starp uzlādēm, un tajā ir arī ieausts USB-C kabelis ar Lightning kabeli, kas ļauj savienot pārī un uzlādēt, pievienojot datora USB-C portam.
Apple Magic skārienpaliktnis
Produkta krāsa: melna
Platums: 160 mm
Dziļums: 114,9 mm
Augstums: 10,9 mm
Akumulatora tips: Iebūvēts akumulators
description_en - Magic Trackpad is wireless and rechargeable, and it includes the full range of Multi-Touch gestures and Force Touch technology. Sensors underneath the trackpad surface detect subtle differences in the amount of pressure you apply, bringing more functionality to your fingertips and enabling a deeper connection to your content. It features a large edge-to-edge glass surface area, making scrolling and swiping through your favorite content more productive and comfortable than ever.
Magic Trackpad pairs automatically with your Mac, so you can get to work right away. The rechargeable battery will power it for about a month or more between charges, and it also includes a woven USB-C to Lightning Cable that lets you pair and charge by connecting to a USB-C port on your Mac.
Apple Magic Trackpad
Product colour: Black
Width: 160 mm
Depth: 114.9 mm
Height: 10.9 mm
Battery type: Built-in battery
description_ru - Трекпад Magic Trackpad является беспроводным, перезаряжаемым и включает в себя полный набор жестов Multi-Touch и технологию Force Touch. Датчики под поверхностью трекпада обнаруживают тонкие различия в силе нажатия, предоставляя больше функциональности кончикам пальцев и обеспечивая более глубокую связь с вашим контентом. Он имеет большую стеклянную поверхность от края до края, что делает прокрутку и пролистывание любимого контента более продуктивным и удобным, чем когда-либо.
Magic Trackpad автоматически подключается к вашему Mac, поэтому вы можете сразу же приступить к работе. Аккумуляторная батарея обеспечит его питанием в течение месяца или более между зарядками, а также включает плетеный кабель USB-C — Lightning, который позволяет выполнять сопряжение и заряжать, подключившись к порту USB-C на вашем Mac.
Apple Magic трекпад
Цвет товара: Черный
Ширина: 160 мм
Глубина: 114,9 мм
Высота: 10,9 мм
Тип батареи: Встроенный аккумулятор.
EAN - 0194252840351
EANCode - 0194252840351
EAN_code - 0194252840351
gross_weight - 0.55 kg
GRUPPE1 - Input Devices
GRUPPE2 - Touchpad
HSTNUMMER - MMMP3Z/A
HERSTELLER - APPLE
Category_1 - Mice and Keyboards
Category_2 - Keyboards
Model - MMMP3Z/A
MPN - MMMP3Z/A
Name - Apple Magic Trackpad - Multi Touch - Black
Name - Apple Magic Trackpad 3, touchpad (black/silver) - MMMP3Z/A
ARTIKEL1 - MAGIC TRACKPAD
ARTIKEL2 - BLACK MULTI TOUCH SURFACE
Manufacturer_code - MMMP3Z/A
Producer - Apple
Manufacturer - Apple
Storno - Y
Stck_Kart - 10
Stck_Pal - 50
Weight - 0,34
weight - 0.5 kg
Weight - 0.34
Technical_details - Magic track pad 3, touch pad With the wireless Apple Magic Trackpad 3 you can use all Multi - Touch gestures and Force Touch technology. Sensors under the surface of the trackpad detect exactly how hard you press - so you can control more functions with your fingers and be even better connected to the content. The large, continuous glass surface makes scrolling and swiping through content more enjoyable and productive than ever. The Magic Trackpad 3 is immediately ready for use and automatically connects to the Mac or iPad via Bluetooth. It has a battery life of around a month before needing to be recharged via the included USB - C to Lightning woven cable. Type: touchpad Colour: black/silver EAN: 0194252840351 Manufacturer No.: MMMP3Z/A Area of application: Office Suitable for: iPad, Mac Connection: type | Wireless Connection: Connectivity | Bluetooth Connection: Connections | 1 x USB Multi-touch Capable: Yes Rollerbar: Ergonomics | for left- and right-handers Special features: Multi - touch gestures and force touch technology, glass surface, battery life: approx. 1 month, rechargeable via woven USB - C to Lightning cable Driver: MacOS X Note: System requirements: Bluetooth capable Mac with OS X 10.11 or newer, iPad with iPadOS 13.4 or newer Accessories: available | USB - C to Lightning Cable Dimensions: complete | Width: 160mm x Height: 10.9mm x Depth/Length: 114.9mm Dimensions: touch surface | Width: 160mm x Height: 114.9mm Weight: 230 grams
title_lv - Apple Magic Trackpad Skārienpaliknis Vadu & Bezvadu
title_en - Apple Magic Trackpad Touch pad Wired & Wireless
title_ru - Apple Magic Trackpad Tачпад Проводной и беспроводной
164,59 €
Apple Magic Trackpad
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas