Rebeltec PREDATOR

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 793250 Preces kods: RBLMYS00052
Pasūtāms 20 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
20,76 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 16.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 16.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 16.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 16.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 16.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 13.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Pielietojums: Gaming
  • Krāsa: Melna
  • Savienojuma tips: Vads
  • Savienojuma veids: USB vads
  • Sensora tehnoloģija: Optical
Pamatinformācija
Pielietojums Gaming

Pielietojums ir orientējošs rādītājs, kas nosaka, kam šī pele vairāk paredzēta, stacionārajam, vai portatīvajam datoram.

Notebook tipa peles ir maza izmēra, tādēļ piemērotas darbam ceļā.

Ja jūs portatīvo datoru lielākoties izmantosiet noteiktā darba vietā, ieteicams iegādāties desktop peli, kurai ir standarta izmērs, līdz ar to tā ir daudz ērtāka ilgstošam darbam pie datora. Standarta peles portatīvajam datoram tiek pieslēgtas ar vadu, kas nodrošina ilgstošu stabilu strādāšanu. Savukārt bezvadu pelēm periodiski nepieciešama bateriju maiņa.

Gaming peles ir aprīkotas ar lielāku pogu skaitu; tām ir precīzāka optika un labāka izšķirtspēja. Pilnvērtīgākam spēļu procesam Dateks.lv iesaka iegādāties gaming peli ar vadu datu pārraidi. 

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka izvēlēties lāzera peli ar PS/2 vai USB pieslēgumu.

Krāsa Melna
Peles virsmas krāsa. Šis parametrs ir orientējošs un var atšķirties no reālās peles krāsas.
Funkcionalitāte
Pogu skaits : 7
Apgaismojums : Ir
Apgaismojuma krāsa : RGB
Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojuma tips Vads

Datu pārraide nosaka, kā pele savienota ar datoru.

Vada savienojums ir klasisks, ātrs un pārbaudīts veids (elektriskais kabelis ar USB vai PS/2 kontaktu).

Savukārt bezvadu savienojums prasa periodisku bateriju maiņu, vai akumulatora uzlādi, toties piedāvā brīvību lietot peli neraizējoties par brīžiem traucējošo vadu. Šādas peles ir ideālas darbam ar portatīvo datoru, pie kura tās tiek pievienotas ar bluetooth vai infrared palīdzību. Taču jāņem vērā, ka parasti tās sver nedaudz vairāk par vadu pelēm, tām ne vienmēr ir stabils savienojums.

Savienojuma veids : USB vads
Specifikācija
Slēdžu ražotājs : N/A
Slēdžu modelis : N/A
Svars (g) : 128
Vada garums (m) : 1.8
Sensors
Sensora tehnoloģija Optical

Ir optiskās un lāzera peles.

Lāzera pelēm ir augstākā precizitāte un mazs energopatēriņš, kā arī tās spēj darboties uz stikla un spoguļvirsmām. 

Optiskās peles ir pašlaik visplašāk pielietotās, savas pievilcīgās kvalitātes/cenas attiecības dēļ. Tām nav nekādu mehānisku daļu, līdz ar to tās strādā ātri un precīzi.

Maksimālā jūtība (DPI) : 6400
Sensora ražotājs : Sunplus
Sensora modelis : Sunplus 190
Polling Rate (Hz) : N/A
Papildus specifikācija
Apgaismojums - Jā
Apraksts - REBLETEC PREDATOR profesionālajai spēļu pelei ir precīzs SUNPLUS 190 sensors. Pateicoties divām papildu pogām zem rullīša, jūs varat ātri mainīt DPI piecos līmeņos līdz 6400DPI. Aprīkota ar 7 pogām un rullīti. Pelei ir RGB LED apgaismojums 4 režīmos. Tās svars ir 128 g. Teflona slīdņi nodrošina ātras un precīzas kustības ar minimālu berzes pretestību. Peles virsma ir pārklāta ar plānu gumijas kārtiņu, kas padara to labāk lietojamu rokā. 1,8 m garajam peles kabelim ir īpašs pinums, kas padara to stiprāku un grūtāk sapīšanos. Spiediens uz pogām ir 70 g. Izstrādāta, lai maksimāli palielinātu metienu precizitāti un biežumu. USB savienotājs Metāla korpuss Precīzs SUNPLUS 190 sensors DPI izšķirtspēja: 800/1600/2400/4800/6400 7 pogas un ritināšanas ritenītis Gumijota virsma RGB apgaismojums Svars 128 g Spēles kabelis (tekstilmateriāla pinums) ar 1,8 m garumu Teflona apavi Spiediena spēks 70 g Maksimālais ātrums 32 collas/s Atjaunošanas ātrums 4000 kadru/s 8G paātrinājums
category_en - Datori un komponenti > Datoru perifērija > Peles
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
Citas funkcijas -
description_lv - REBLETEC PREDATOR profesionālajai spēļu pelei ir augstas precizitātes SUNPLUS 190 sensors. Pateicoties divām papildu pogām zem ritentiņa, jūs varat ātri mainīt DPI piecos līmeņos līdz pat 6400DPI . Tā ir aprīkota ar 7 pogām un ritināšanas ritenīti. Pelei ir LED RGB apgaismojums ar 4 režīmiem. Tās svars ir 128 g. Teflona slīdņi nodrošina ātras un precīzas kustības ar minimālu berzi. Peles virsma ir pārklāta ar plānu gumijas slāni, pateicoties kuram tā labāk iekļaujas rokā. 1,8 m garajam peles kabelim ir īpašs pinums, kas padara to stiprāku un grūtāk sapīšanos. Spiediena spēks uz pogām ir 70 g . Izstrādāts, lai maksimāli palielinātu precizitāti un šaušanas biežumu.
description_lv - REBLETEC PREDATOR professional spēļu pelei ir augstas precizitātes SUNPLUS 190 sensors. Pateicoties divām papildu pogām zem ritināšanas ritenīša, jūs varat ātri mainīt DPI piecos līmeņos līdz 6400 DPI . Tas ir aprīkots ar 7 pogām un ritināšanas riteni. Pelei ir LED RGB apgaismojums 4 režīmos. Tās svars ir 128g. teflona slīd ļauj ātri un precīzi kustības ar minimālu berzi. Peles virsma ir pārklāta ar plānu gumijas kārtu, pateicoties kurai tā labāk atrodas jūsu rokā. 1,8 m garajam peles kabelim ir īpaša pīte, kas padara to stiprāku un grūtāk sapīties. Spiediena spēks uz pogām ir 70g . Izstrādāts, lai palielinātu precizitāti un fotografēšanas biežumu.
description_ru - REBLETEC PREDATOR profesionālā spēļu pele ir aprīkota ar augstas precizitātes SUNPLUS 190 sensoru. Ar divām papildu pogām zem ritentiņa varat ātri mainīt izšķirtspēju piecos līmeņos līdz 6400 dpi. Tā ir aprīkota ar 7 pogām un ritināšanas riteniņu. Pelei ir RGB LED apgaismojums 4 režīmos. Tās svars ir 128 grami. Teflona spilventiņi nodrošina ātras un precīzas kustības ar minimālu berzi. Peles virsma ir pārklāta ar plānu gumijas kārtiņu, kas padara to labāk lietojamu rokā. 1,8 metrus garajam peles kabelim ir īpašs pinums, kas padara to stiprāku un apgrūtina sapīšanos. Pogas nospiešanas spēks ir 70 g. Izstrādāta maksimālai precizitātei un šaušanas biežumam.
dimensijas dziļums - 55 mm
ean - 5902539601435
EAN - 5902539601435
Forma - Labās puses
garantija - 24
garantijas_tips - normāli
gross_weight - 0.16 kg
Iekļautie piederumi -
Izmēri -
izmērs augstums - 220 mm
izmērs platums - 150 mm
izmērs svars - 200 g
Izšķirtspēja (maks.) - 6400 dpi
Izšķirtspēja (min) - 800 dpi
Kabeļa garums - 1.8 mm
Krāsa - Black
Lietošana - Spēļu
Modelis - RBLMYS00052
nosaukums - Spēļu pele Rebeltec PREDATOR
Pogu skaits - 7
Power - USB 5V
ražotājs - Rebeltec
Ražotājs - Rebeltec
Ritināšanas riteņu skaits - 1
Saskarne - USB
Savienojums - Wired
Sensors - Optiskais
svars - 0.12 kg
Svars - 128 g
title_lv - Rebeltec PREDATOR Gaming pele
title_lv - Rebeltec PREDATOR Spēļu Datorpele
title_ru - Rebeltec PREDATOR Gaming datorpele
vendpn - RBLMYS00052
Illumination - Yes
Description - The REBLETEC PREDATOR professional gaming mouse has a precise SUNPLUS 190 sensor. Thanks to two additional buttons under the roller, you can quickly change the DPI on five levels up to 6400DPI. Equipped with a total of 7 buttons and a roller. The mouse has RGB LED backlight in 4 modes. Its weight is 128g. Teflon sliders allow for quick and precise movements with minimal frictional resistance. The surface of the mouse is covered with a thin layer of rubber, which makes it better in the hand. The 1.8m mouse cable has a special braid which makes it stronger and more difficult to tangling. The pressure on the buttons is 70g. Designed to maximize the accuracy and frequency of shots. USB connector Metal housing Precise SUNPLUS 190 sensor DPI resolution: 800/1600/2400/4800/6400 7 buttons and a scroll wheel Rubberized surface RGB backlight Weight 128g Game cable (textile braid) with a length of 1.8 m Teflon shoes Press force 70g Maximum speed 32 Inch / s Refresh rate 4000fps 8G acceleration  
category_en - Computers & Components > Computer peripherals > Mouses
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
Other features -
description_en - The REBLETEC PREDATOR professional gaming mouse has a high-precision SUNPLUS 190 sensor. Thanks to two additional buttons under the scroll wheel, you can quickly change the DPI on five levels up to 6400DPI . It is equipped with a total of 7 buttons and a scroll wheel. The mouse has a LED RGB backlight in 4 modes. Its weight is 128g. Teflon glides allow for quick and precise movements with minimal friction. The surface of the mouse is covered with a thin layer of rubber, thanks to which it lies better in your hand. The 1.8 m long mouse cable has a special braid, which makes it stronger and more difficult to entangle. The pressure force on the buttons is 70g . Designed to maximise accuracy and shooting frequency.
description_lv - REBLETEC PREDATOR professional spēļu pelei ir augstas precizitātes SUNPLUS 190 sensors. Pateicoties divām papildu pogām zem ritināšanas ritenīša, jūs varat ātri mainīt DPI piecos līmeņos līdz 6400 DPI . Tas ir aprīkots ar 7 pogām un ritināšanas riteni. Pelei ir LED RGB apgaismojums 4 režīmos. Tās svars ir 128g. teflona slīd ļauj ātri un precīzi kustības ar minimālu berzi. Peles virsma ir pārklāta ar plānu gumijas kārtu, pateicoties kurai tā labāk atrodas jūsu rokā. 1,8 m garajam peles kabelim ir īpaša pīte, kas padara to stiprāku un grūtāk sapīties. Spiediena spēks uz pogām ir 70g . Izstrādāts, lai palielinātu precizitāti un fotografēšanas biežumu.
description_ru - Профессиональная игровая мышь REBLETEC PREDATOR оснащена высокоточным сенсором SUNPLUS 190. Благодаря двум дополнительным кнопкам под колесом прокрутки вы можете быстро изменять разрешение на пяти уровнях вплоть до 6400 точек на дюйм. Он оснащен в общей сложности 7 кнопками и колесом прокрутки. Мышь имеет светодиодную RGB-подсветку в 4 режимах. Его вес составляет 128 грамм. Тефлоновые накладки обеспечивают быстрые и точные перемещения с минимальным трением. Поверхность мыши покрыта тонким слоем резины, благодаря чему она лучше лежит в руке. Кабель мыши длиной 1,8 м имеет специальную оплетку, которая делает его прочнее и затрудняет запутывание. Усилие нажатия на кнопки составляет 70 г. Разработан для обеспечения максимальной точности и частоты стрельбы.
dimension depth - 55 mm
ean - 5902539601435
EAN - 5902539601435
Shape - Right-handed
guarantee - 24
guarantee_type - normal
gross_weight - 0.16 kg
Accessories included -
Dimensions -
dimension height - 220 mm
dimension width - 150 mm
dimension weight - 200 g
Resolution (max) - 6400 dpi
Resolution (min) - 800 dpi
Cable length - 1.8 mm
Color - Black
Usage - Gaming
Model - RBLMYS00052
name - Gaming mouse Rebeltec PREDATOR
No. of buttons - 7
Power - USB 5V
producer - Rebeltec
Producer - Rebeltec
No. of scroll wheels - 1
Interface - USB
Connection - Wired
Sensor - Optical
weight - 0.12 kg
Weight - 128 g
title_en - Rebeltec PREDATOR Gaming mouse
title_lv - Rebeltec PREDATOR Spēļu Datorpele
title_ru - Rebeltec PREDATOR Игровая Компьютерная Мышь
vendpn - RBLMYS00052
20,76 €
Rebeltec PREDATOR
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas