Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed,Wireless, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 776461 Preces kods: RZ01-04130100-R3G1
Noliktavā >50 gab.
Garantija: 2 gadi
70,14 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 10.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 10.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 10.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 10.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 10.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 08.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Pielietojums: Gaming
  • Krāsa: Melna
  • Savienojuma tips: Bezvadu
  • Savienojuma veids: Bluetooth
  • Savienojuma veids: USB Wireless
  • Sensora tehnoloģija: Optical
Pamatinformācija
Pielietojums Gaming

Pielietojums ir orientējošs rādītājs, kas nosaka, kam šī pele vairāk paredzēta, stacionārajam, vai portatīvajam datoram.

Notebook tipa peles ir maza izmēra, tādēļ piemērotas darbam ceļā.

Ja jūs portatīvo datoru lielākoties izmantosiet noteiktā darba vietā, ieteicams iegādāties desktop peli, kurai ir standarta izmērs, līdz ar to tā ir daudz ērtāka ilgstošam darbam pie datora. Standarta peles portatīvajam datoram tiek pieslēgtas ar vadu, kas nodrošina ilgstošu stabilu strādāšanu. Savukārt bezvadu pelēm periodiski nepieciešama bateriju maiņa.

Gaming peles ir aprīkotas ar lielāku pogu skaitu; tām ir precīzāka optika un labāka izšķirtspēja. Pilnvērtīgākam spēļu procesam Dateks.lv iesaka iegādāties gaming peli ar vadu datu pārraidi. 

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka izvēlēties lāzera peli ar PS/2 vai USB pieslēgumu.

Krāsa Melna
Peles virsmas krāsa. Šis parametrs ir orientējošs un var atšķirties no reālās peles krāsas.
Funkcionalitāte
Pogu skaits : 7
Apgaismojums : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojuma tips Bezvadu

Datu pārraide nosaka, kā pele savienota ar datoru.

Vada savienojums ir klasisks, ātrs un pārbaudīts veids (elektriskais kabelis ar USB vai PS/2 kontaktu).

Savukārt bezvadu savienojums prasa periodisku bateriju maiņu, vai akumulatora uzlādi, toties piedāvā brīvību lietot peli neraizējoties par brīžiem traucējošo vadu. Šādas peles ir ideālas darbam ar portatīvo datoru, pie kura tās tiek pievienotas ar bluetooth vai infrared palīdzību. Taču jāņem vērā, ka parasti tās sver nedaudz vairāk par vadu pelēm, tām ne vienmēr ir stabils savienojums.

Savienojuma veids : Bluetooth, USB Wireless
Specifikācija
Slēdžu ražotājs : Razer
Slēdžu modelis : Razer Mechanical Switches
Svars (g) : 103
Vada garums (m) : N/A
Sensors
Sensora tehnoloģija Optical

Ir optiskās un lāzera peles.

Lāzera pelēm ir augstākā precizitāte un mazs energopatēriņš, kā arī tās spēj darboties uz stikla un spoguļvirsmām. 

Optiskās peles ir pašlaik visplašāk pielietotās, savas pievilcīgās kvalitātes/cenas attiecības dēļ. Tām nav nekādu mehānisku daļu, līdz ar to tās strādā ātri un precīzi.

Maksimālā jūtība (DPI) : 14000
Sensora ražotājs : Razer
Sensora modelis : Razer 5G Advanced Optical
Polling Rate (Hz) : 1000
Papildus specifikācija
Apraksts - Tips: Optiskā, Savienojums: Bezvadu, Savienojuma veids: Bluetooth / USB, Kategorija: Datorspēlēm, Pogu skaits: 7, Krāsa: Melna, Barošana: 1 x AA baterija, DPI jutība: 14000 dpi, Garantija: 2 gadi
augstums - 4.28
Augstums - 42.7 mm
Bezvadu - Bezvadu tehnoloģija - 2.4 GHz
Bezvadu - Bezvadu tehnoloģija - Bluetooth
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - 2,4 GHz
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - 2,4 GHz
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - 2.4 GHz
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - Bluetooth
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - Bluetooth
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - Bluetooth
category_en - Datoru aksesuāri > Peles
category_en - Perifērijas ierīces
category_et - Aksesuāri
category_lv - Datoru perīfērija > Peles
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Datoru perīfērija > Peles
category_ru - Papildu ierīces
Citas funkcijas > Bluetooth - Jā
Citas funkcijas > Sensora tips - Optiskais
description_et - Uzlabota ergonomika Pasaulē pārdoti vairāk nekā 13 miljoni DeathAdders. Tā ir saņēmusi vairāk nekā desmit balvas. Ikoniskā un ergonomiskā spēļu pele tagad piedāvā neierobežotu kontroli, pateicoties bezvadu savienojamībai, izmantojot īpaši ātru Razer™ HyperSpeed Wireless vai Bluetooth, un 7 programmējamām pogām, tostarp 2 jaunām ātrās piekļuves servo pogām. Zema latentuma pakāpe, augsta veiktspēja Izmantojot to pašu ātrdarbīgo Razer™ HyperSpeed Wireless tehnoloģiju, ko izmanto citās Razer spēļu peles, jūs varat atraisīt savu patieso potenciālu ar īpaši zemu latentuma pakāpi bezvadu savienojamībā. Darbojas gan ar AA, gan AAA akumulatoriem Peles hibrīda akumulatora slots, kas darbojas ar vienu AA vai AAA akumulatoru, ļauj jums izvēlēties starp ilgāku akumulatora darbības laiku un mazāku svaru. Pilnīga kontrole - 7 programmējamas pogas Ja vēlaties vienkāršot spēlēšanu, izmantojot makrosistēmas, tagad visi nepieciešamie iestatījumi ir pieejami rokas stiepiena attālumā, izmantojot divas unikālas ātrās piekļuves servo pogas un divas sānu pogas. Razer mehāniskās peles slēdži Pateicoties jaunajiem, ar zeltu apzeltītajiem kontaktpunktiem, slēdži ir izturīgāki pret bojājumiem un ilgāk kalpo - līdz pat 60 miljoniem klikšķu. Razer 5G uzlabotais optiskais sensors Precīzāk mērķējiet, izmantojot uzlabotu sensoru, kas nevainojami izseko jūsu peles kustības. Iebūvēta atmiņa Esiet gatavi sacensties jebkurā vietā un jebkurā laikā, pateicoties Razer HyperShift, kas ļauj pielāgot un saglabāt taustiņu kombinācijas un DPI. 100% PTFE peles kājiņas Šī bezvadu, ergonomiskā spēļu pele gludi slīd pa jebkuru virsmu, pateicoties no augstas kvalitātes PTFE materiāla izgatavotajām kājiņām.
description_lv -
description_lv - Ergonomika bez ierobežojumiem Pārdoti vairāk nekā 15 miljoni DeathAdders. Vairāk nekā desmit gadu apbalvojumi. Ikoniskā ergonomika tagad ir papildināta ar neierobežotu kontroli, pateicoties dubultai bezvadu savienojamībai, izmantojot īpaši ātru Razer™ HyperSpeed Wireless vai Bluetooth, un 7 programmējamām pogām, tostarp 2 jaunām ātrās piekļuves malas pogām. Ērtība kļūst ikoniska - godalgots ergonomisks dizains. Vairāk nekā 15 miljonu fanu visā pasaulē uzticas DeathAdder ikoniskajai formai, kas ir nodrošinājusi uzvaras neskaitāmiem profesionāļiem vairāk nekā jebkura cita pele - tostarp trīskārtējam League of Legends pasaules čempionam Faker. Zema aizture. Augsta veiktspēja. Tā pati ātrgaitas Razer™ HyperSpeed Wireless tehnoloģija, ko izmanto mūsu augstākās klases spēļu peles, ļauj atraisīt savu patieso potenciālu ar īpaši zemu latentuma bezvadu savienojumu. Darbojas ar AA vai AAA baterijām Peles hibrīda bateriju slots, kas ļauj darboties ar vienu AA* vai AAA bateriju, sniedz iespēju izvēlēties ilgāku baterijas darbības laiku vai mazāku svaru - un tas viss optimālā pozīcijā līdzsvarotam svara sadalījumam. *Iekļauts kopā ar peli. Vadība ar malu - 7 programmējamas pogas. Neatkarīgi no tā, vai plānojat būtiskāko, vai izmantojat visas nepieciešamās makroautomātiskās funkcijas, visas nepieciešamās vadības iespējas ir rokas stiepiena attālumā ar 2 unikālām ātrās piekļuves malas pogām un 2 sānu pogām. Razer mehāniskās peles slēdži Gen-2 Ar jaunajiem, ar zeltu pārklātajiem kontaktpunktiem slēdži ir izturīgāki pret bojāšanos un tiem ir ilgāks kalpošanas laiks - līdz pat 60 miljoniem klikšķu. Razer 5G uzlabotais optiskais sensors Izbaudiet atsaucīgu, pikseļu precīzu mērķēšanu ar uzlabotu sensoru, kas nevainojami izseko jūsu kustības ar nulles izkliedēm. Iebūvēts atmiņas profils Esiet gatavi sacensties jebkurā vietā, izmantojot Razer HyperShift funkciju, lai piekļūtu savām pielāgotajām taustiņu kombinācijām, DPI un divreiz lielākam ievadu skaitam. 100 % PTFE peles kājiņas Šī bezvadu ergonomiskā spēļu pele vienmērīgi slīd pa jebkuru virsmu, izmantojot peles kājiņas, kas izgatavotas no tīrākās un augstākās kvalitātes PTFE.
description_lv - Tips: Optiskā, Savienojums: Bezvadu, Savienojuma veids: Bluetooth / USB, Kategorija: Datorspēlēm, Pogu skaits: 7, Barošana: 1 x AA baterija, DPI jutība: 14000 dpi
description_lv - Veids: Optiskais, savienojums: Savienojuma veids: bezvadu, Savienojuma tips: Bluetooth / USB, Kategorija: Datorspēles, Pogu skaits: 7, Barošanas avots: Iebūvējams: 1 x AA baterija, DPI jutība: 14000 dpi.
description_ru -
description_ru - Tips: Optiskais, Savienojums: Bezvadu, Savienojuma veids: Bluetooth / USB, Kategorija: Datorspēles, Pogu skaits: 7, Enerģija: 1 x AA baterija, DPI jutība: Datu izšķirtspēja: 14000 dpi
description_short_en - 7 pogu bezvadu spēļu pele Savienojums 2,4 Ghz vai Bluetooth darbības režīmos Precīzs 14 000 dpi optiskais sensors Neatkarīgi programmējamas pogas Ar AA baterijām darbojas līdz 615 stundām.
description_short_et - 7 pogu bezvadu spēļu pele Savienojums 2,4 Ghz vai Bluetooth režīmā Augstas precizitātes 14 000 dpi optiskais sensors Neatkarīgi regulējamas pogas AA baterijas darbojas līdz 615 stundām.
description_short_lv -
description_short_ru - 7 pogu bezvadu spēļu peleSavienojieties 2,4 GHz vai Bluetooth režīmāAugstas precizitātes optiskais sensors ar 14 000 dpi izšķirtspējuNeatkarīgas, pielāgojamas pogasDarbojas līdz 615 stundām ar AA baterijām.
Dizains > Produkta krāsa - Black
dziļums - 7.01
Dziļums - 70.1 mm
EAN - 8886419333630
Eans - 8886419333630
EAN_kods - 8886419333630
feature_group_et - Hiired
feature_group_ln - Peles
feature_group_lv - Peles
feature_group_ru - Peles
Garantija - 2 gadi
Garantija - 24
gross_weight - 0.2
gross_weight - 0.2 kg
Iepakojuma apraksts > Akumulatora sastāvs - CL127:KT:2016-12-09
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 10 gab.
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Akumulatora tips - Akumulators
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 1250 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Jā
Iepakojuma iezīmes > Bruto augstums galvenajā kartona kastē - 187 mm
Iepakojuma iezīmes > Bruto dziļums galvenajā kartona kastē - 335 mm
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 133 g
Iepakojuma iezīmes > Taras svara galvenā kartona kārba - 0.138 kg
Iepakojuma izmēri - -
Iepakojuma saturs - -
Iepakojuma svars - 0.200 kg
Iepakojuma īpašības > Akumulatora klasifikācija - CL126:NE:2016-12-09
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 158 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 100 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 54 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums galvenajā kartona kastē - 220 mm
Iepakojuma īpašības > Neto svars - 1.88 kg
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 5.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.133 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.0008532 m³
Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0.01 kg
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_85512_1.jpg
Jauda > Akumulatora darbības laiks - 235 h
Kategorija - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Datorpeles
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Mīklas un skārienpaliktņi
Kategorija_1 - Peles un tastatūras
Kategorija_2 - Spēļu peles
Kods - RZ01-04130100-R3G1
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
Krāsa -
  • Melns
  • Razer Chroma RGB apgaismojums

  • LargeDescHTML - Tehniskā specifikācijaRazer™ HyperSpeed bezvadu tehnoloģija ar atbalstu divu ierīču darbībai ar vienu donglePatiess 14 000 DPI 5G optiskais sensors ar 99% izšķirtspējas precizitātiAtšķirtspēja līdz 300 collas sekundē (IPS) / 35 G paātrinājumsSeptiņas neatkarīgi programmējamas pogasRazer™ mehāniskie Gen-2 peles slēdži, kas nodrošina 60 miljonus klikšķuErgonomisks dizains labās rokas spēlētājiemGamera taktilā ritentiņa skalošanas ritenītisTekmīga jutības regulēšana (noklusējuma pakāpes : 400/800/1600/3200/6400)Iebūvēta DPI un taustiņu kartes glabāšanaUzklāta 100% PTFE peles kājiņaRazer Synapse 3 iespējotaAA/AAA hibrīda akumulatora slots (vienlaikus tikai viens tips)Akumulatora darbības laiks: Aptuvenais izmērs: 127 mm (garums) x 61,7 mm (roktura platums) x 42,7 mm (augstums)Aptuvenais svars: 86 - 103 g | 3,03 - 3,63 oz.
    LongDesc -
    MANUFDATASHEET - https://www.razer.com/eu-en/gaming-mice/Razer-DeathAdder-V2-X-HyperSpeed/RZ01-04130100-R3G1#specs
    Modelis - RZ01-04130100-R3G1
    MouseCableLength - -
    MouseType -
  • Optiskās
  • Spēlēšana

  • name_et - Razer DeathAdder V2 X Hyperspeed bezvadu pele, melna
    net_weight - 0.1
    Nosaukums - Razer Deathadder V2 X HyperSpeed
    Nosaukums - Razer DeathAdder V2 X Hyperspeed - RZ01-04130100-R3G1
    Nosaukums - Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed Black
    Nosaukums - Razer Ergonomiska spēļu pele Bezvadu melna spēļu pele
    nosaukums_lv - Razer bezvadu pele DeathAdder V2 X Hyperspeed, melna
    nosaukums_lv - Razer bezvadu pele DeathAdder V2 X Hyperspeed, melna
    nosaukums_ru - Razer bezvadu pele DeathAdder V2 X Hyperspeed, melna
    Paātrinājums (G) - Līdz 300 collas sekundē (IPS) / 35 G paātrinājums
    Pele - Citas funkcijas - Pretslīdēšanas sāni
    Pele - Citas īpašības - Pretslīdēšanas sāni
    Pele - Citi - Pretslīdes rokturi
    Pele - Citi - Pretslīdes rokturi
    Pele - Peles dizains - Labā roka
    Pele - Peles dizains - Labās puses
    Pele - Peles dizains - Labās puses
    Pele - Peles dizains - Pareizās rokas lietotājiem
    Pele - Peles padomi - Bezvada pele
    Pele - Peles tips - Bezvadu pele
    Pele - Peles tips - Bezvadu pele
    Pele - Peles tips - Vadu pele
    Pele - ritenītis - Jā
    Pele - Ritināšanas ritenītis - Jā
    Pele - Ritināšanas ritenītis - Jā
    Pele - rullītis - Jah
    Pele - saskarne - Bluetooth
    Pele - saskarne - Bluetooth
    Pele - saskarnes - Bluetooth
    Pele - Sensora jutība - 14 000 dpi
    Pele - Sensora jutība - 14 000 dpi
    Pele - Sensora jutība - 14 000 dpi
    Pele - Sensora jutība - 14 000 dpi
    Pele - sensora tips - Optiskais
    Pele - sensora tips - Optiskais
    Pele - sensora tips - Optiskais sensors
    Pele - Taustiņu skaits - 7
    Pele - Taustiņu skaits - 7
    Pele - Taustiņu skaits - 7
    Pele - Taustiņu skaits - 7
    Peles pogas skaits - 7
    platums - 12.7
    Platums - 127 mm
    Power - Akumulators
    PowerFeatures -
  • Baterijas darbības laiks: līdz 235 h (bezvadu)
  • Baterijas darbības laiks: līdz 615 h (Bluetooth)

  • ProdDesc - Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed pele (RZ01-04130100-R3G1)
    ProducerCode - RZ01-04130100-R3G1
    ProduktaPicture2 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/RZ01-04130100-R3G1-02.jpg
    ProduktaPicture3 -
    ProduktaPicture4 -
    ProduktsFotogrāfija - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/RZ01-04130100-R3G1-01.jpg
    Programmatūra - -
    Ražotāja produktu grupa - Ergonomiska spēļu pele
    ražotāja_kods - RZ01-04130100-R3G1
    Ražotāja_kods - RZ01-04130100-R3G1
    Ražotājs - Razer
    Ražotājs - Razer
    Resoliution - 14000 dpi
    Saite - https://www.razer.com/gb-en/gaming-mice/Razer-DeathAdder-V2-X-HyperSpeed/RZ01-04130100-R3G1
    Saskarne -
  • Bezvadu savienojums, izmantojot USB
  • Bluetooth

  • ShortDescription -
    Sistēmas prasības - -
    Svars - 0,17
    svars - 0.15 kg
    Svars - 0.103 kg
    Svars un izmēri > Augstums (max) - 44 mm
    Svars un izmēri > Peles svars - 148 g
    svītrkods - 8886419333630
    Tehniskā informācija > Bezvadu savienojums - Jā
    Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.188 kg
    Tehniskā informācija > Citas funkcijas - Razer mehāniskās peles slēdži 2. paaudzes uzlabotai klikšķu izturībai un konsekvencei; jutības regulēšana kustībā (400/800/1600/3200/6400)
    Tehniskā informācija > Garantija - 24 mēneši
    Tehniskā informācija > Ierīces tips - Spēļu pele
    Tehniskā informācija > Neto svars - 0.055 kg
    Tehniskā informācija > Pogu izturība - 60 miljoni klikšķu
    Tehniskā informācija > Pogu skaits - 7
    Tehniskā informācija > Produkta nosaukums - DeathAdder V2 X HyperSpeed
    Tehniskā informācija > Sensors DPI - 14000 DPI
    Tehniskā informācija > Tips - Bezvadu
    title_lv - Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed bezvadu spēļu pele
    title_lv - Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed Bezvadu spēļu pele
    title_ru - Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed bezvadu spēļu pele
    Vispārīgi - augstums (mm) - 42,7
    Vispārīgi - augstums (mm) - 42.7
    Vispārīgi - Augstums (mm) - 42.7
    Vispārīgi - garums (mm) - 127
    Vispārīgi - garums (mm) - 127
    Vispārīgi - Garums (mm) - 127
    Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
    Vispārīgi - Krāsains - Must
    Vispārīgi - Krāsu - Black
    Vispārīgi - Platums (mm) - 61,7
    Vispārīgi - Platums (mm) - 61.7
    Vispārīgi - Platums (mm) - 61.7
    Vispārīgās īpašības - Augstums (mm) - 42.7
    Vispārīgās īpašības - Garums (mm) - 127
    Vispārīgās īpašības - Krāsa - Black
    Vispārīgās īpašības - Platums (mm) - 61.7
    WirelessCompatibility - Jā
    zīmols - Razer
    Āda - Interfeisi - Bluetooth
    Āda - Sensora padomi - Optiskais
    Desc - Tips: Optiskā, Savienojums: Bezvadu, Savienojuma veids: Bluetooth / USB, Kategorija: Datorspēlēm, Pogu skaits: 7, Krāsa: Melna, Barošana: 1 x AA baterija, DPI jutība: 14000 dpi, Garantija: 2 gadi
    height - 4.28
    Height - 42.7 mm
    Bezvadu - Bezvadu tehnoloģija - 2.4 GHz
    Bezvadu - Bezvadu tehnoloģija - Bluetooth
    Juhtmevaba - Juhtmevaba tehnoloogia - 2,4 GHz
    Беспроводной - Беспроводная технология - 2,4 ГГц
    Wireless - Wireless technology - 2.4 GHz
    Wireless - Wireless technology - Bluetooth
    Juhtmevaba - Juhtmevaba tehnoloogia - Bluetooth
    Беспроводной - Беспроводная технология - Bluetooth
    category_en - Computer Acessories > Mouses
    category_en - Peripherals
    category_et - Lisaseadmed
    category_lv - Datoru perīfērija > Peles
    category_lv - Papildus ierīces
    category_ru - Datoru perīfērija > Peles
    category_ru - Дополнительные устройства
    Other features > Bluetooth - Yes
    Other features > Sensor type - Optical
    description_et - Täiustatud ergonoomika
    Maailmas on müüdud üle 13 miljoni DeathAdderi. Selle nimele on antud üle kümne aasta auhindu. Ikoonilisel ja ergonoomilisel mängurihiirel on nüüd piiramatu juhtimise võimalus tänu juhtmevabale ühenduvusele ülikiire Razer™ HyperSpeed Wirelessi või Bluetoothi kaudu ning 7 programmeeritavale nupule, sealhulgas 2 uuele kiirjuurdepääsuga servanupule. Madal latentsusaeg, suur jõudlus
    Kasutades sama kiiret Razer™ HyperSpeed Wirelessi tehnoloogiat, mida kasutatakse ka teistel Razeri tipptasemel mängurihiirtel, saad vabastada oma tõelise potentsiaali ülimadala latentsusega juhtmevaba ühendusega. Töötab nii AA kui ka AAA patareiga
    Hiire hübriidaku pesa, mis töötab ühe AA või AAA patareiga, võimaldab sul valida kas pikema aku kasutusaja või kergema kaalu vahel. Täielik kontroll – 7 programmeeritavat nuppu
    Kui soovid oma mängimist makrode abil lihtsustada, on nüüd kahe ainulaadse kiire juurdepääsuga servanupu ja kahe külgnupu abil kõik vajalikud seaded sinu käeulatuses. Razer mehaanilised hiire lülitid
    Uute kullatud kontaktpunktidega on lülitid vastupidavamad lagunemisele ja nende eluiga on pikem - kuni 60 miljonit klikki. Razer 5G täiustatud optiline andur
    Koge täpsemat sihtimist täiustatud anduriga, mis jälgib veatult sinu hiireliigutusi. Sisseehitatud mälu
    Ole valmis kohe võistlema kõikjal tänu Razer HyperShift funktsioonile, mis võimaldab kohandada ja salvestada klahvikombinatsioone ja DPI-d. 100% PTFE hiirejalad
    See juhtmevaba ergonoomiline mängurihiir libiseb sujuvalt üle mistahes pinna, sest selle jalad on valmistatud kvaliteetsest PTFE materjalist.
    description_lv -
    description_en - Ergonomics without limits
    Over 15 million DeathAdders sold. Over a decade’s worth of awards to its name. Iconic ergonomics now comes with limitless control, thanks to dual wireless connectivity via ultra-fast Razer™ HyperSpeed Wireless or Bluetooth, and 7 programmable buttons including 2 new quick-access edge buttons. Comfort made iconic – Award-Winning ergonomic design.
    Trusted by over 15 million fans worldwide, the DeathAdder’s iconic shape has provided wins for countless pros more than any other mouse—including the three-time League of Legends world champ, Faker. Low Latency. High Performance.
    Featuring the same high-speed Razer™ HyperSpeed Wireless technology used in our top-tier gaming mice, unleash your true potential with an ultra-low latency wireless connection. Works with AA or AAA batteries
    Able to run on a single AA* or AAA battery, the mouse’s hybrid battery slot gives you to option of longer battery life or lighter weight—all at an optimal position for balanced weight distribution.
    *included with mouse. Control with an edge – 7 programmable buttons.
    Whether you’re mapping out the essentials or going all out with advanced macros, have all the control you need at your fingertips with 2 unique quick-access edge buttons and 2 side buttons. Razer Mechanical mouse switches Gen-2
    With new gold-plated contact points, the switches are more resistant to degrading and have a longer lifespan of up to 60 million clicks. Razer 5G advanced optical sensor
    Enjoy responsive, pixel-precise aim with an improved sensor that flawlessly tracks your movement with zero spinouts. On-board memory profile
    Be ready to compete anywhere with access to your custom keybinds, DPI, and twice the inputs via the Razer HyperShift function. 100% PTFE mouse feet
    This wireless ergonomic gaming mouse glides smoothly across any surface with mouse feet made from the purest, highest grade of PTFE.
    description_lv - Tips: Optiskā, Savienojums: Bezvadu,
    Savienojuma veids: Bluetooth / USB, Kategorija: Datorspēlēm,
    Pogu skaits: 7,
    Barošana: 1 x AA baterija,
    DPI jutība: 14000 dpi
    description_en - Type: Optical, Connection: Wireless,
    Connection type: Bluetooth / USB, Category: Computer Games,
    Number of buttons: 7,
    Power supply: 1 x AA battery,
    DPI sensitivity: 14000 dpi
    description_ru -
    description_ru - Тип: Оптический, Подключение: Беспроводное,
    Тип подключения: Bluetooth / USB, Категория: Компьютерные Игры,
    Количество кнопок: 7,
    Питание: 1 х батарея АА,
    Чувствительность DPI: 14000 dpi
    description_short_en - 7-button wireless gaming mouse Connect in 2.4 Ghz or Bluetooth operating modes Precise 14 000 dpi optical sensor Independently programmable buttons With AA batteries works up to 615 hours
    description_short_et - 7-nupuline juhtmevaba mängurihiir Ühenda kas 2,4 Ghz või Bluetooth töörežiimis Ülitäpne 14 000 dpi optiline sensor Iseseisvalt seadistatavad nupud AA patareidega töötab kuni 615 tundi
    description_short_lv -
    description_short_ru - 7-кнопочная беспроводная игровая мышьПодключайтесь в режиме работы 2,4 ГГц или BluetoothВысокоточный оптический датчик с разрешением 14 000 точек на дюймНезависимо настраиваемые кнопкиРаботает до 615 часов на батареях AA
    Design > Colour of product - Black
    depth - 7.01
    Depth - 70.1 mm
    EAN - 8886419333630
    Eans - 8886419333630
    EAN_code - 8886419333630
    feature_group_et - Hiired
    feature_group_en - Mice
    feature_group_lv - Peles
    feature_group_ru - Мышки
    Warranty - 2 years
    Warranty - 24
    gross_weight - 0.2
    gross_weight - 0.2 kg
    Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
    Package features > Packing quantity - 10 pc(s)
    Package features > WEEE tax - Yes
    Package features > Type of battery - Accumulator
    Package features > Palette Qty - 1250 pc(s)
    Package features > Embeeded battery - Yes
    Package features > Gross height master carton - 187 mm
    Package features > Gross depth master carton - 335 mm
    Package features > Paper/Pasteboard - 133 g
    Package features > Tare weight master carton - 0.138 kg
    PackageDimensions - -
    PackageContents - -
    PackageWeight - 0.200 kg
    Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
    Package features > Gross height (mm) - 158 mm
    Package features > Gross depth (mm) - 100 mm
    Package features > Gross width (mm) - 54 mm
    Package features > Gross width master carton - 220 mm
    Package features > Net weight master carton - 1.88 kg
    Package features > Plastic (No PET) - 5.00 g
    Package features > Tare weight (kg) - 0.133 kg
    Package features > Volume (m3) - 0.0008532 m³
    Package features > TI weight (kg) - 0.01 kg
    ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_85512_1.jpg
    Power > Battery life - 235 h
    Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Datorpeles
    Category - Root/Electronics/PC peripherals/Mice and touchpads
    Category_1 - Mice and Keyboards
    Category_2 - Gaming Mice
    Code - RZ01-04130100-R3G1
    Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
    Color -
  • Black
  • Razer Chroma RGB lighting

  • LargeDescHTML - Tech SpecsRazer™ HyperSpeed wireless technology with support for dual-device operation on single dongleTrue 14,000 DPI 5G optical sensor with 99% resolution accuracyUp to 300 inches per second (IPS) / 35 G accelerationSeven independently programmable buttonsRazer™ Mechanical Gen-2 Mouse Switches rated for 60M clicksErgonomic right-handed designGaming-grade tactile scroll wheelOn-The-Fly Sensitivity Adjustment (Default stages : 400/800/1600/3200/6400)On-board DPI and keymap storageUndyed 100% PTFE mouse-feetRazer Synapse 3 enabledAA/AAA Hybrid battery slot (only one type at a time)Battery life: Up to 235 hours (2.4GHz), 615 hours (BLE) with included AA battery.Approximate size: 127 mm (Length) x 61.7 mm (Grip width) x 42.7 mm (Height)Approximate weight: 86 - 103 g | 3.03 – 3.63 oz
    LongDesc -
    MANUFDATASHEET - https://www.razer.com/eu-en/gaming-mice/Razer-DeathAdder-V2-X-HyperSpeed/RZ01-04130100-R3G1#specs
    Model - RZ01-04130100-R3G1
    MouseCableLength - -
    MouseType -
  • Optical
  • Gaming

  • name_et - Razer juhtmevaba hiir DeathAdder V2 X Hyperspeed, must
    net_weight - 0.1
    Name - Razer Deathadder V2 X HyperSpeed
    Name - Razer DeathAdder V2 X Hyperspeed - RZ01-04130100-R3G1
    Name - Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed Black
    Name - Razer Ergonomic Gaming mouse Wireless Black Gaming Mouse
    name_en - Razer wireless mouse DeathAdder V2 X Hyperspeed, black
    name_lv - Razer wireless mouse DeathAdder V2 X Hyperspeed, black
    name_ru - Razer wireless mouse DeathAdder V2 X Hyperspeed, black
    Acceleration (G) - Up to 300 inches per second (IPS) / 35 G acceleration
    Hiir - Muud omadused - Libisemisvastased küljed
    Мышка - Прочие свойства - Противоскользящие бока
    Mouse - Other - Anti-slip grips
    Pele - Other - Anti-slip grips
    Hiir - Hiire disain - Paremakäeline
    Mouse - Mouse design - Right-handed
    Pele - Mouse design - Right-handed
    Мышка - Дизайн мыши - Для праворуких
    Pele - Peles tips - Bezvada pele
    Mouse - Mouse type - Wireless mouse
    Hiir - Hiire tüüp - Juhtmevaba hiir
    Мышка - Тип мышки - Проводная мышь
    Мышка - Колесико - Да
    Mouse - Scroll wheel - Yes
    Pele - Ritināšanas ritenītis - Jā
    Hiir - Kerimisrullik - Jah
    Hiir - Liides - Bluetooth
    Мышка - Интерфейс - Bluetooth
    Mouse - Interfaces - Bluetooth
    Mouse - Sensor sensitivity - 14 000 dpi
    Hiir - Sensori tundlikkus - 14 000 dpi
    Мышка - Чувствительность сенсора - 14 000 dpi
    Pele - Sensora jutība - 14 000 dpi
    Mouse - Sensor type - Optical
    Hiir - Sensori tüüp - Optiline
    Мышка - Тип датчика - Оптический сенсор
    Mouse - Number of keys - 7
    Hiir - Klahvide arv - 7
    Мышка - Число клавиш - 7
    Pele - Taustiņu skaits - 7
    NumberOfMouseButtons - 7
    width - 12.7
    Width - 127 mm
    Power - Battery
    PowerFeatures -
  • Battery life: up to 235 h (wireless)
  • Battery life: up to 615 h (bluetooth)

  • ProdDesc - Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed Mouse (RZ01-04130100-R3G1)
    ProducerCode - RZ01-04130100-R3G1
    ProductPicture2 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/RZ01-04130100-R3G1-02.jpg
    ProductPicture3 -
    ProductPicture4 -
    ProductPicture - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/RZ01-04130100-R3G1-01.jpg
    Software - -
    Producer product family - Ergonomic Gaming mouse
    manufacturer_code - RZ01-04130100-R3G1
    Manufacturer_code - RZ01-04130100-R3G1
    Producer - Razer
    Manufacturer - Razer
    Resoliution - 14000 dpi
    Link - https://www.razer.com/gb-en/gaming-mice/Razer-DeathAdder-V2-X-HyperSpeed/RZ01-04130100-R3G1
    Interface -
  • Wireless via USB
  • Bluetooth

  • ShortDescription -
    SystemRequirements - -
    Weight - 0,17
    weight - 0.15 kg
    Weight - 0.103 kg
    Weight & dimensions > Height (max) - 44 mm
    Weight & dimensions > Mouse weight - 148 g
    barcode - 8886419333630
    Technical details > Wireless connection - Yes
    Technical details > Gross weight - 0.188 kg
    Technical details > Other features - Razer Mechanical Mouse Switches Gen-2 For Improved Click Durability and Consistency; On-The-Fly Sensitivity Adjustment (400/800/1600/3200/6400)
    Technical details > Warranty - 24 month(s)
    Technical details > Device type - Gaming Mouse
    Technical details > Net weight - 0.055 kg
    Technical details > Buttons durability - 60 million clicks
    Technical details > Number of buttons - 7
    Technical details > Product name - DeathAdder V2 X HyperSpeed
    Technical details > Sensor DPI - 14000 DPI
    Technical details > Type - Wireless
    title_en - Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed Wireless game mouse
    title_lv - Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed Bezvadu spēļu pele
    title_ru - Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed Беспроводная игровая мышь
    Üldine - Kõrgus (mm) - 42,7
    General - Height (mm) - 42.7
    Vispārīgi - Augstums (mm) - 42.7
    General - Length (mm) - 127
    Üldine - Pikkus (mm) - 127
    Vispārīgi - Garums (mm) - 127
    Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
    Üldine - Värvus - Must
    General - Color - Black
    Üldine - Laius (mm) - 61,7
    General - Width (mm) - 61.7
    Vispārīgi - Platums (mm) - 61.7
    Общие характеристики - Высота (мм) - 42.7
    Общие характеристики - Длина (мм) - 127
    Общие характеристики - Цвет - Черный
    Общие характеристики - Ширина (мм) - 61.7
    WirelessCompatibility - Yes
    brand - Razer
    Pele - Interfeisi - Bluetooth
    Pele - Sensora tips - Optiskais
    70,14 €
    Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed,Wireless, Black
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas