Mars Gaming MM118

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 770578 Preces kods: MM118
Noliktavā 8 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
26,67 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 03.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Pielietojums: Gaming
  • Krāsa: Melna
  • Savienojuma tips: Vads
  • Savienojuma veids: USB vads
  • Sensora tehnoloģija: Optical
Pamatinformācija
Pielietojums Gaming

Pielietojums ir orientējošs rādītājs, kas nosaka, kam šī pele vairāk paredzēta, stacionārajam, vai portatīvajam datoram.

Notebook tipa peles ir maza izmēra, tādēļ piemērotas darbam ceļā.

Ja jūs portatīvo datoru lielākoties izmantosiet noteiktā darba vietā, ieteicams iegādāties desktop peli, kurai ir standarta izmērs, līdz ar to tā ir daudz ērtāka ilgstošam darbam pie datora. Standarta peles portatīvajam datoram tiek pieslēgtas ar vadu, kas nodrošina ilgstošu stabilu strādāšanu. Savukārt bezvadu pelēm periodiski nepieciešama bateriju maiņa.

Gaming peles ir aprīkotas ar lielāku pogu skaitu; tām ir precīzāka optika un labāka izšķirtspēja. Pilnvērtīgākam spēļu procesam Dateks.lv iesaka iegādāties gaming peli ar vadu datu pārraidi. 

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka izvēlēties lāzera peli ar PS/2 vai USB pieslēgumu.

Krāsa Melna
Peles virsmas krāsa. Šis parametrs ir orientējošs un var atšķirties no reālās peles krāsas.
Funkcionalitāte
Pogu skaits : 6
Apgaismojums : Ir
Apgaismojuma krāsa : RGB
Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojuma tips Vads

Datu pārraide nosaka, kā pele savienota ar datoru.

Vada savienojums ir klasisks, ātrs un pārbaudīts veids (elektriskais kabelis ar USB vai PS/2 kontaktu).

Savukārt bezvadu savienojums prasa periodisku bateriju maiņu, vai akumulatora uzlādi, toties piedāvā brīvību lietot peli neraizējoties par brīžiem traucējošo vadu. Šādas peles ir ideālas darbam ar portatīvo datoru, pie kura tās tiek pievienotas ar bluetooth vai infrared palīdzību. Taču jāņem vērā, ka parasti tās sver nedaudz vairāk par vadu pelēm, tām ne vienmēr ir stabils savienojums.

Savienojuma veids : USB vads
Specifikācija
Slēdžu ražotājs : Huano
Slēdžu modelis : Huano
Svars (g) : 155
Vada garums (m) : 1.5
Sensors
Sensora tehnoloģija Optical

Ir optiskās un lāzera peles.

Lāzera pelēm ir augstākā precizitāte un mazs energopatēriņš, kā arī tās spēj darboties uz stikla un spoguļvirsmām. 

Optiskās peles ir pašlaik visplašāk pielietotās, savas pievilcīgās kvalitātes/cenas attiecības dēļ. Tām nav nekādu mehānisku daļu, līdz ar to tās strādā ātri un precīzi.

Maksimālā jūtība (DPI) : 9800
Sensora ražotājs : N/A
Sensora modelis : N/A
Polling Rate (Hz) : N/A
Papildus specifikācija
category_en - Datori un komponenti > Datoru perifērija > Peles
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
description_lv - Mars Gaming MM118 pele USB Type-A Optical 9800 DPI: - CHROMA RGB apgaismojums - HUANO mehāniskie slēdži - Profesionāls 9800 DPI optiskais sensors - Vadības programmatūra MM118 mērķis ir kļūt par perfektu sabiedroto jūsu spēļu sesiju laikā: izmantojiet tās profesionālā 9800 DPI optiskā sensora priekšrocības, CHROMA RGB apgaismojuma sistēmu ar dažādiem gaismas efektiem, maksimālas veiktspējas HUANO mehāniskos slēdžus un ergonomisko dizainu, kas pielāgojas jebkura veida spēlētājiem. PROFESIONĀLS ERGONOMISKS DIZAINS MM118 dizains ir pilnībā ergonomisks un pielāgots dažādiem satvērienu veidiem. Turklāt papildu pogas ir stratēģiski izvietotas tā, lai nodrošinātu ātru un vieglu piekļuvi, ļaujot spēlēt ar pilnīgu komfortu un stabilitāti. CHROMA RGB APGAISMOJUMS MM118 ir aprīkots ar CHROMA RGB LED apgaismojuma sistēmu, ko viegli kontrolēt ar vienu pogu apakšā. Izvēlieties starp dažādiem efektiem un izbaudiet foršu apgaismojuma sistēmu savai uzstādīšanai. MAKSIMĀLĀKA TECĪBA MM118 profesionālais optiskais sensors ir aprīkots ar līdz pat 9800 DPI un piedāvā optimālu kustību kontroli spēlēs: palieliniet savu mērķtiecību un nepalaidiet garām nevienu iespēju gūt uzvaru, pateicoties ātruma un precizitātes kombinācijai! IESPĒJĪGA KONTROLES PROGRAMMATŪRA Papildus funkcijām MM118 ir aprīkota ar jaudīgu vadības programmatūru, lai pielāgotu daudzus dažādus peles parametrus. Izvēlieties DPI ātrumu, konfigurējiet makrouzdevumus, aktivizējiet burst režīmu un pielāgojiet dažādas funkcijas: izveidojiet perfektu kombināciju un iegūstiet vajadzīgo spēļu peli. IZMANTOJOŠĀS FUNKCIJAS MM118 apdare ir ar mīkstu gumijas pieskārienu, kas atvieglo peles satvērienu, apvienojumā ar ergonomisku dizainu. Turklāt tā ir aprīkota ar augstas veiktspējas HUANO mehāniskiem slēdžiem, USB ar zeltītu pārklājumu ātrai savienošanai, antivandaliski pastiprinātu kabeli... Visas labākās spēļu funkcijas jūsu rokās! Specifikācija: Svars: 155 g Izmēri: 122x69x41mm Ergonomika: Apgaismojums: 6 pogas: Apgaismojums: RGB hroma Krāsa: melnaAnti-slip sensors: Optiskais DPI: 400-9800 Stieples tips: Stieples garums: 1,5m Savienotāji: Pastiprināts PVC Stieples garums: 1,5m: USB savienotāji: ar zeltītu pārklājumu Programmatūra: Funkciju vadība, makro, apgaismojums un veiktspēja (tikai Windows) Savietojamība: USB: USB: 1: Windows, Linux, Mac, PS4, PS5, XBOX ONE, XBOX SERIES X-S
description_lv - Pele Mars Gaming MM118, A tipa USB, optiskā, 9800 DPI: - CHROMA RGB apgaismojums - HUANO mehāniskie slēdži - Profesionāls optiskais sensors 9800 dpi - Pārvaldības programmatūra CHROMA RGB LIGHTING MM118 ir aprīkots ar CHROMA RGB LED apgaismojuma sistēmu, kuru ir viegli lietot ar vienu pogu apakšā. Izvēlieties starp dažādiem efektiem un izbaudiet vēsu apgaismojuma sistēmu. MAKSIMĀLĀ PRECIZITĀTE Profesionālais optiskais sensors MM118 ir aprīkots ar izšķirtspēju līdz 9800 DPI un piedāvā optimālu kustību kontroli spēlē: uzlabojiet mērķēšanas precizitāti un nekad nepalaidiet garām iespēju uzvarēt, apvienojot ātrumu un precizitāti! JAUDĪGA KONTROLES PROGRAMMATŪRA Papildus funkcijām MM118 ir jaudīga vadības programmatūra daudzu dažādu peles parametru iestatīšanai. Izvēlieties DPI ātrumu, iestatiet makro, aktivizējiet sērijveida režīmu un pielāgojiet dažādas funkcijas: izveidojiet perfektu kombināciju un iegūstiet vajadzīgo spēļu peli.
Specifikācijas: Svars: 155 g Izmēri: 122x69x41mm Ergonomika: pareizi Pogas: 6 Apgaismojums: RGB krāsa Melna krāsa Sensors: optisks DPI: 400-9800 Vada tips: pastiprināts PVC Vada garums: 1,5 m Savienotāji: apzeltīts USB Programmatūra: funkciju, makro, apgaismojuma un veiktspējas kontrole (tikai Windows) Saderība: Windows, Linux, Mac, PS4, PS5, XBOX ONE, XBOX SERIES X-S
description_ru - Mars Gaming MM118 pele, USB Type-A, optiskā, 9800 DPI: - CHROMA RGB apgaismojums - HUANO mehāniskie slēdži - Profesionāls 9800 dpi optiskais sensors - Vadības programmatūra CHROMA RGB apgaismojums MM118 ir aprīkota ar CHROMA RGB LED apgaismojuma sistēmu, kuru ir viegli kontrolēt ar vienu pogu apakšā. Izvēlieties no dažādiem efektiem un izbaudiet vēso apgaismojuma sistēmu savai iestatīšanai. Maksimāla precizitāte MM118 ir aprīkota ar profesionālu optisko sensoru ar izšķirtspēju līdz 9800 DPI, kas nodrošina optimālu spēļu gājienu kontroli: uzlabojiet mērķēšanas precizitāti un nepalaidiet garām nevienu iespēju uzvarēt, izmantojot ātruma un precizitātes kombināciju! IESPĒJĪGA KONTROLES PROGRAMMATŪRA Papildus funkcijām MM118 ir aprīkota ar jaudīgu vadības programmatūru, lai pielāgotu daudzus dažādus peles iestatījumus. Izvēlieties DPI ātrumu, iestatiet makrouzdevumus, aktivizējiet sērijveida režīmu un konfigurējiet dažādas funkcijas: izveidojiet perfektu kombināciju un iegūstiet sev piemērotu spēļu peli. Specifikācijas: Svars: 155 g Izmēri: 122x69x41 mm Ergonomika: 6 Pogas: 6 Apgaismojums: RGB Krāsa: melna Sensors: optiskais DPI. 400-9800 Kabeļa tips: Pastiprināts PVC Vada garums: 1,5 m Savienotāji: Apzeltīti USB Programmatūra: Funkciju, makru, gaismu un veiktspējas vadība (tikai Windows) Savietojamība: Windows, Linux, Mac, PS4, PS5, XBOX ONE, XBOX SERIES X-S.
EAN - 4718009151949
gross_weight - 0.185 kg
Modelis - MM118
Ražotājs - Mars Gaming
svars - 0.115 kg
title_lv - Mars Gaming MM118 spēļu pele ar papildu pogām / RGB / 400 - 9800 DPI / USB / melna
title_lv - Mars Gaming MM118 Spēļu Pele ar Papildus Pogām / RGB / 400 - 9800 DPI / USB / Melna
title_ru - Mars Gaming MM118 spēļu pele ar papildu pogām / RGB / 400 - 9800 DPI / USB / melna
category_en - Computers & Components > Computer peripherals > Mouses
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
description_en - Mars Gaming MM118 mouse USB Type-A Optical 9800 DPI:
- CHROMA RGB lighting
- HUANO mechanical switches
- Professional 9800 DPI optical sensor
- Control software
The MM118 aims to become the perfect ally during your gaming sessions: take advantage of its professional 9800 DPI optical sensor, CHROMA RGB lighting system with different light effects, maximum performance HUANO mechanical switches and an ergonomic design which adapts to any kind of player.
PROFESSIONAL ERGONOMIC DESIGN
The MM118's design is fully ergonomic, adapted to different types of grip. Besides, the additional buttons are strategically placed for offering a fast and easy access, allowing you to play with total comfort and stability.
CHROMA RGB LIGHTING
The MM118 is equipped with CHROMA RGB LED lighting system, easy to control with just a single button at the bottom. Choose between different effects and enjoy a cool lighting system for your setup.
MAXIMUM ACCURACY
MM118’s professional optical sensor is equipped with up to 9800 DPI and offers an optimal control of your movements in-game: boost your aiming and don’t miss any chance of victory thanks to its combination of speed and accuracy!
POWERFUL CONTROL SOFTWARE
In addition to its features, the MM118 has a powerful control software to customize many different mouse parameters. Choose the DPI speed, configure your macros, activate the burst mode and customize different features: create the perfect combination and obtain the gaming mouse you need.
GAMING FEATURES
The finish of the MM118 hast a soft-rubber touch to ease the mouse's grip, combined with an ergonomic design. Moreover, it's equipped with high-performance HUANO mechanical switches, golden-plated USB for a fast connection, antivandalic reinforced cable... All the best gaming features on your hand!
Specification: Weight: 155g
Dimensions: 122x69x41mm
Ergonomics: Right
Buttons: 6
Lighting: RGB chroma
Color: BlackAnti-slip
Sensor: Optical
DPI: 400-9800
Wire type: Reinforced PVC
Wire length: 1.5m
Connectors: Gold-plated USB
Software: Function control, macros, lighting and performance (only Windows)
Compatibility: Windows, Linux, Mac, PS4, PS5, XBOX ONE, XBOX SERIES X-S
description_lv - Pele Mars Gaming MM118, A tipa USB, optiskā, 9800 DPI:
- CHROMA RGB apgaismojums
- HUANO mehāniskie slēdži
- Profesionāls optiskais sensors 9800 dpi
- Pārvaldības programmatūra
CHROMA RGB LIGHTING
MM118 ir aprīkots ar CHROMA RGB LED apgaismojuma sistēmu, kuru ir viegli lietot ar vienu pogu apakšā. Izvēlieties starp dažādiem efektiem un izbaudiet vēsu apgaismojuma sistēmu.
MAKSIMĀLĀ PRECIZITĀTE
Profesionālais optiskais sensors MM118 ir aprīkots ar izšķirtspēju līdz 9800 DPI un piedāvā optimālu kustību kontroli spēlē: uzlabojiet mērķēšanas precizitāti un nekad nepalaidiet garām iespēju uzvarēt, apvienojot ātrumu un precizitāti!
JAUDĪGA KONTROLES PROGRAMMATŪRA
Papildus funkcijām MM118 ir jaudīga vadības programmatūra daudzu dažādu peles parametru iestatīšanai. Izvēlieties DPI ātrumu, iestatiet makro, aktivizējiet sērijveida režīmu un pielāgojiet dažādas funkcijas: izveidojiet perfektu kombināciju un iegūstiet vajadzīgo spēļu peli.
Specifikācijas:
Svars: 155 g
Izmēri: 122x69x41mm
Ergonomika: pareizi
Pogas: 6
Apgaismojums: RGB krāsa
Melna krāsa
Sensors: optisks
DPI: 400-9800
Vada tips: pastiprināts PVC
Vada garums: 1,5 m
Savienotāji: apzeltīts USB
Programmatūra: funkciju, makro, apgaismojuma un veiktspējas kontrole (tikai Windows)
Saderība: Windows, Linux, Mac, PS4, PS5, XBOX ONE, XBOX SERIES X-S
description_ru - Мышь Mars Gaming MM118, USB Type-A, оптическая, 9800 DPI:
- Подсветка CHROMA RGB
- механические переключатели HUANO
- Профессиональный оптический датчик 9800 dpi
- Программное обеспечение для управления
ОСВЕЩЕНИЕ CHROMA RGB
MM118 оснащен светодиодной системой освещения CHROMA RGB, которой легко управлять с помощью одной кнопки внизу. Выбирайте между различными эффектами и наслаждайтесь крутой системой освещения для вашей установки.
МАКСИМАЛЬНАЯ ТОЧНОСТЬ
Профессиональный оптический датчик MM118 оснащен разрешением до 9800 DPI и предлагает оптимальный контроль ваших движений в игре: повышайте точность прицеливания и не упускайте ни единого шанса на победу благодаря сочетанию скорости и точности!
ПРОГРАММНОЕ ОБЕСПЕЧЕНИЕ МОЩНОГО УПРАВЛЕНИЯ
В дополнение к своим функциям MM118 имеет мощное управляющее программное обеспечение для настройки множества различных параметров мыши. Выберите скорость DPI, настройте макросы, активируйте пакетный режим и настройте различные функции: создайте идеальную комбинацию и получите нужную игровую мышь.
Технические характеристики:
Вес: 155 г
Размеры: 122x69x41 мм
Эргономика: Правильная
Кнопки: 6
Освещение: цветность RGB
Цвет: черный
Датчик: оптический
DPI: 400-9800
Тип провода: армированный ПВХ
Длина провода: 1,5 м
Разъемы: позолоченный USB
Программное обеспечение: управление функциями, макросами, освещением и производительностью (только Windows)
Совместимость: Windows, Linux, Mac, PS4, PS5, XBOX ONE, XBOX SERIES X-S
EAN - 4718009151949
gross_weight - 0.185 kg
Model - MM118
Producer - Mars Gaming
weight - 0.115 kg
title_en - Mars Gaming MM118 Gaming Mouse with Additional Buttons / RGB / 400 - 9800 DPI / USB / Black
title_lv - Mars Gaming MM118 Spēļu Pele ar Papildus Pogām / RGB / 400 - 9800 DPI / USB / Melna
title_ru - Mars Gaming MM118 Игровая мышь с Дополнительными кнопками / RGB / 400 - 9800 DPI / USB / черный
26,67 €
Mars Gaming MM118
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas