Razer DeathAdder Essential, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 746407 Preces kods: RZ01-03850100-R3M1
Noliktavā >50 gab.
Garantija: 2 gadi
35,11 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 13.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 13.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 13.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 13.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 13.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 09.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Pielietojums: Gaming
  • Krāsa: Melna
  • Savienojuma tips: Vads
  • Savienojuma veids: USB vads
  • Sensora tehnoloģija: Optical
Pamatinformācija
Pielietojums Gaming

Pielietojums ir orientējošs rādītājs, kas nosaka, kam šī pele vairāk paredzēta, stacionārajam, vai portatīvajam datoram.

Notebook tipa peles ir maza izmēra, tādēļ piemērotas darbam ceļā.

Ja jūs portatīvo datoru lielākoties izmantosiet noteiktā darba vietā, ieteicams iegādāties desktop peli, kurai ir standarta izmērs, līdz ar to tā ir daudz ērtāka ilgstošam darbam pie datora. Standarta peles portatīvajam datoram tiek pieslēgtas ar vadu, kas nodrošina ilgstošu stabilu strādāšanu. Savukārt bezvadu pelēm periodiski nepieciešama bateriju maiņa.

Gaming peles ir aprīkotas ar lielāku pogu skaitu; tām ir precīzāka optika un labāka izšķirtspēja. Pilnvērtīgākam spēļu procesam Dateks.lv iesaka iegādāties gaming peli ar vadu datu pārraidi. 

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka izvēlēties lāzera peli ar PS/2 vai USB pieslēgumu.

Krāsa Melna
Peles virsmas krāsa. Šis parametrs ir orientējošs un var atšķirties no reālās peles krāsas.
Funkcionalitāte
Pogu skaits : 6
Apgaismojums : Ir
Apgaismojuma krāsa : RGB
Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojuma tips Vads

Datu pārraide nosaka, kā pele savienota ar datoru.

Vada savienojums ir klasisks, ātrs un pārbaudīts veids (elektriskais kabelis ar USB vai PS/2 kontaktu).

Savukārt bezvadu savienojums prasa periodisku bateriju maiņu, vai akumulatora uzlādi, toties piedāvā brīvību lietot peli neraizējoties par brīžiem traucējošo vadu. Šādas peles ir ideālas darbam ar portatīvo datoru, pie kura tās tiek pievienotas ar bluetooth vai infrared palīdzību. Taču jāņem vērā, ka parasti tās sver nedaudz vairāk par vadu pelēm, tām ne vienmēr ir stabils savienojums.

Savienojuma veids : USB vads
Specifikācija
Slēdžu ražotājs : Razer
Slēdžu modelis : Razer Mechanical Switches
Svars (g) : 96
Vada garums (m) : 1.8
Sensors
Sensora tehnoloģija Optical

Ir optiskās un lāzera peles.

Lāzera pelēm ir augstākā precizitāte un mazs energopatēriņš, kā arī tās spēj darboties uz stikla un spoguļvirsmām. 

Optiskās peles ir pašlaik visplašāk pielietotās, savas pievilcīgās kvalitātes/cenas attiecības dēļ. Tām nav nekādu mehānisku daļu, līdz ar to tās strādā ātri un precīzi.

Maksimālā jūtība (DPI) : 6400
Sensora ražotājs : N/A
Sensora modelis : N/A
Polling Rate (Hz) : N/A
Papildus specifikācija
1. kategorija - Ievadierīces
2. kategorija - Peles
Apraksts - Tips: Optiskā, Savienojums: Ar vadu, Savienojuma veids: USB, Kategorija: Datorspēlēm, Pogu skaits: 5, Krāsa: Melna, Barošana: USB, DPI jutība: 6400 dpi, Garantija: 2 gadi
Augstums - 42.7 mm
Bruto svars Kg - 0,2
category_en - Datori un komponenti > Datoru perifērija > Peles
category_en - Perifērijas ierīces
category_et - Aksesuāri
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
category_ru - Papildu ierīces
Citas funkcijas > Sensora tips - Infrasarkanais
description_et - 6400 dpi Optiskais sensors Ergonomiska forma 5 Hyperesponse pogas Izturība vairāk nekā 10 miljoni klikšķu Pele, bez kuras nevar iztikt Razer DeathAdder ir viena no pasaulē pazīstamākajām un atzītākajām spēļu pelēm. Razer DeathAdder ir pārdots vairāk nekā 9 miljonos vienību visā pasaulē un saņēmis desmitiem apbalvojumu, tāpēc nav nekāds pārsteigums, ka kopš tā pirmsākumiem Razer DeathAdder ir iemantojis kulta slavu. Tā ir pierādījusi savu uzticamību, izturību un lietošanas ērtumu. Ergonomisks dizains Razer DeathAdder Essential 2021 saglabā klasisko ergonomisko formu, kas bija raksturīga iepriekšējām DeathAdder pelēm. Tās ērtais dizains ir paredzēts ilgām spēļu stundām. 5 Hyperesponse pogas Hyperesponse pogas ir neatkarīgi konfigurējamas un ilgmūžīgas, un tās sniedz jums priekšrocības salīdzinājumā ar konkurentiem. Līdz 10 miljoniem klikšķu Apbalvotie Razer mehāniskie taustiņi iztur līdz pat 10 miljoniem klikšķu.
description_lv - 6 400 DPI optiskais sensors Ergonomiska forma 5 Hyperesponse pogas Izturība līdz 10 milj. klikšķu Pārbaudīts sniegums Bāzes datorspēļu pele Jau vairāk nekā desmit gadus Razer DeathAdder sērija ieņem stabilu pozīciju globālajā e‑sporta arēnā. Tā ir izpelnījusies spēlētāju uzticību, pateicoties savai pārbaudītajai ilgizturībai un ergonomikai. Tagad mēs to padarām vēl pieejamāku ar jaunāko pēcteci – Razer DeathAdder Essential. Pārbaudīts sniegums Razer DeathAdder saimē ietilpst vienas no slavenākajām un atzītākajām datorspēļu pelēm visā pasaulē. Vairāk nekā 9 milj. pārdotu vienību un desmitiem prestižu apbalvojumu, nav nekāds pārsteigums, ka Razer DeathAdder ir radījis ap sevi veselu kultu. Ar svarīgākajām priekšrocībām iepazīstieties zemāk. Ergonomiska forma Pele Razer DeathAdder Essential ir saglabājusi klasisko ergonomisko formu, kas ir iepriekšējo Razer DeathAdder paaudžu raksturīga iezīme. Tās vienlaidus un atšķirīgais korpuss ir radīts komfortam, ļaujot jums saglabāt augstu veiktspējas līmeni ilgstošu spēļu sesiju laikā, lai jūs nekad cīņas karstumā nepakluptu. 5 Hyperesponse pogas Individuāli programmējamas Hyperesponse pogas nodrošina uzlabotas vadības iespējas taktiskai priekšrocībai. Līdz 10 miljoniem klikšķu Daudzkārt apbalvoto Razer™ mehānisko slēdžu izturība ir līdz 10 miljoniem klikšķu, tādējādi tie garantē ilgāku darbmūžu un ārkārtīgu uzticamību. 6 400 DPI optiskais sensors Ļauj veikt ātras un precīzas peles kustības, kas piedāvā augstāka līmeņa kontroli vissvarīgākajām geiminga vajadzībām.
description_lv - DeathAdder Essential - ērta un ātra spēļu pele no Razer. Spēlējiet vēl vairāk, spēlējiet vēl labāk! Funkcijas: - Optiskais sensors: Ergonomisks korpuss: izgatavots no pieskārienam patīkamas mīkstas plastmasas, kas atkārto plaukstas izliekumu, nodrošinot drošu satvērienu un vieglu vadību. - Programmējamas pogas: USB kabelis 2,1 m garumā: viegli sasniedz datora aizmugurējo paneli. - Plug & Play: Windows, MacOS vai Linux un nav nepieciešama papildu programmatūra, nepieciešams tikai brīvs USB-A ports. Tehniskie parametri: - Sensora tips: Sensora izšķirtspēja: optiskais - Sensora izšķirtspēja: 6400 DPI - Barošanas avots: 5 V, 150 mA - Maksimālais paātrinājums: - Dioelektriskā jauda: 5 V, 150 mA - Maksimālais paātrinājums: 30G - Maksimālais ātrums: 220 IPS - Ilgmūžīgas pogas: 10 miljoni klikšķu - Programmējamas pogas - Programmējamo pogu skaits: 5 - Zaļš LED apgaismojums - USB kabeļa garums: 2,1 m - Izmērs: 61,7x127x42,7 mm - Svars: 96 g Piezīme: Jūs varat lejupielādēt patentētu programmatūru peles programmēšanai Razer oficiālajā vietnē.
description_lv - DeathAdder Essential – ērta un ātra spēļu pele no Razer. Spēlējiet vēl vairāk, spēlējiet vēl labāk! Iespējas: - Optiskais sensors: garantē minimālu reakcijas laiku un maksimālu vadības precizitāti. - Ergonomisks korpuss: izgatavots no mīksta pieskāriena plastmasas, kas ir patīkami pieskarties, atkārto plaukstas izliekumu, nodrošinot uzticamu satvērienu un vieglu vadību.
- Programmējamās pogas: iestatiet makro un atkārtoti piešķiriet funkcijas atkarībā no spēles stila. - USB kabelis 2,1 m garš: viegli sasniedziet datora aizmugurējo paneli.
- Plug & Play: Windows, MacOS vai Linux un bez papildu programmatūras, jums ir nepieciešams tikai bezmaksas USB-A ports.
Tehniskie parametri: - Sensora tips: optiskais - Sensora izšķirtspēja: 6400 DPI - Barošana: 5V, 150mA - Maksimālais paātrinājums: 30G - Maksimālais ātrums: 220 IPS - Ilgstošas ​​darbības pogas: 10 miljoni klikšķu - Programmējamās pogas - Programmējamo pogu skaits: 5 - Zaļš LED fona apgaismojums - USB kabeļa garums: 2,1 m - Izmēri 61,7x127x42,7 mm - Svars: 96 g Piezīme. Patentēto programmatūru peles programmēšanai varat lejupielādēt Razer oficiālajā vietnē.
description_lv - True 6400 DPI optiskais sensors Ergonomisks formas faktors 5 Hyperesponse pogas 10 miljonu klikšķu dzīves cikls Pārbaudīta veiktspējas vēsture Neaizstājama spēļu pele Razer DeathAdder līnija jau vairāk nekā desmit gadus ir bijusi galvenais balsts pasaules esporta arēnā. Tā ir iemantojusi uzticamības reputāciju, uz ko spēlētāji zvērušies, pateicoties tās pierādītajai izturībai un ergonomikai. Tagad mēs to padarām vēl pieejamāku ar tās jaunāko pēcteci - Razer DeathAdder Essential. Pierādīta veiktspējas vēsture Razer DeathAdder ģimene ir viena no pazīstamākajām un atzītākajām spēļu pelēm pasaulē. Pasaulē pārdoti vairāk nekā 9 miljoni vienību un desmitiem godalgu, tāpēc nav nekāds pārsteigums, ka Razer DeathAdder kopš tās pirmsākumiem ir izveidojis kulta statusu. Aplūkojiet tās sasniegumus tālāk tekstā. Ergonomiska forma Razer DeathAdder Essential ir saglabājusi klasisko ergonomisko formu, kas bija raksturīga iepriekšējām Razer DeathAdder paaudzēm. Tās gludais un atšķirīgais korpuss ir veidots tā, lai nodrošinātu komfortu, ļaujot saglabāt augstu veiktspējas līmeni ilgstošu spēļu maratonu laikā, tāpēc jūs nekad nesašausieties cīņas karstumā. 5 Hyperesponse pogas Neatkarīgi programmējamas Hyperesponse pogas nodrošina uzlabotas vadības iespējas, lai iegūtu konkurences priekšrocības. Līdz 10 miljoniem klikšķu Daudzkārt apbalvotie Razer™ mehāniskie slēdži iztur līdz pat 10 miljoniem klikšķu, kas nodrošina ilgāku mūžu un izcilu uzticamību. 6 400 DPI optiskais sensors Ļauj veikt ātrus un precīzus peles svārstienus, kas nodrošina labāku kontroli būtiskākajām spēļu vajadzībām.
description_ru -
description_ru - DeathAdder Essential ir ērta un ātra spēļu pele no Razer. Funkcijas: - Optiskais sensors: garantē minimālu reakcijas laiku un maksimālu rādīšanas precizitāti. - Ergonomisks korpuss: izgatavots no mīkstas, pieskārienam pieskārienam pieskārienam pieskārienam pieskārienam pieskārienam pieskārienam pieskārienam pieskārienam pieskārienam pieskārienam pieskārienam pieskārienam pieskārienam pieskārienam pieskārienam pieskārienam pieskārienam pieskārienam pieskārienam pieskārienam pieskārienam pieskārienam pieskārienam pieskārienam pieskrienošās virsmas un nodrošina drošāku satvērienu un ērtu vadību.
- Plug & Play: Windows, MacOS vai Linux, un nav nepieciešama papildu programmatūra, viss, kas jums nepieciešams, ir brīvs USB-A ports. Specifikācijas: - Sensora tips: optiskais - Sensora izšķirtspēja: 6400 DPI - Barošanas avots: 5 V, 150 mA - Maksimālais paātrinājums: 30 G - Maksimālais ātrums: 220 IPS - Pogas darbības laiks: 10 miljoni nospiedumu - Programmējamas pogas - Programmējamo pogu skaits: 5 - Zaļš LED apgaismojums - USB kabeļa garums: 2.1 m - Izmēri WxDxH: 61,7x127x42,7 mm - Svars: 96 g Piezīme: Lejupielādējiet patentētu programmatūru peles programmēšanai oficiālajā Razer vietnē.
description_short_en - 5 pogu spēļu pele Īpaši precīzs 6400 dpi sensors Pilnībā regulējamas hipereakcijas pogas 1000 Hz Ultrapolling, 30 G paātrinājums Ergonomisks dizains labās rokas lietotājiem
description_short_et - 5 pogu spēļu pele Precīzs 6400 dpi optiskais sensors Pielāgojamas Hyperesponse pogas 1000 Hz Ultrapolling, 30 G paātrinājums Ergonomisks dizains lietošanai ar labo roku
description_short_lv - 5 pogu datorspēļu pele Īpaši precīzs 6400 dpi sensors Pilnībā pielāgojamas Hyperesponse pogas 1000 Hz aptaujas biežums, 30 G paātrinājums Ergonomisks dizains – piemērots labročiem
description_short_ru - 5 pogu spēļu pele Precīzs optiskais sensors 6400 dpi Regulējamas Hyperesponse pogas 1000 Hz Ultrapolling, 30 G paātrinājums Ergonomisks dizains labās rokas spēlētājam
Dizains > Produkta krāsa - Black
Dziļums - 61.7 mm
EAN - 8886419333265
EAN_kods - 8886419333265
Elastic peles - Savienojamība - USB 2.0
Elastīgās peles - Savienojamība - USB 2.0
Elastīgās peles - Savienojumi - USB 2.0
Elastīgās peles - Savienojums - USB 2.0
feature_group_et - Hiired
feature_group_ln - Peles
feature_group_lv - Peles
feature_group_ru - Peles
Garantija - -
Garantija - 24
gross_weight - 0.11 kg
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 10 gab.
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 1270 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Bruto augstums galvenajā kartona kastē - 190 mm
Iepakojuma iezīmes > Bruto dziļums galvenajā kartona kastē - 325 mm
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 95.00 g
Iepakojuma iezīmes > Taras svara galvenā kartona kārba - 0.136 kg
Iepakojuma izmēri - -
Iepakojuma saturs - -
Iepakojuma svars - 0.200 kg
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 50 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 155 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 100 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums galvenajā kartona kastē - 220 mm
Iepakojuma īpašības > Neto svars - 1.89 kg
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 5.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.10 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.000775 m³
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_78583_1.jpg
Kategorija - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Datorpeles
Kategorija_1 - Peles un tastatūras
Kategorija_2 - Spēļu peles
Kods - RZ01-03850100-R3M1
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
Krāsa -
  • Melns
  • Zaļš RGB

  • LargeDescHTML -
    LongDesc -
    MANUFDATASHEET - https://www.razer.com/gaming-mice/razer-deathadder-essential/RZ01-03850100-R3M1
    Modelis - RZ01-03850100-R3M1
    MouseCableLength - 2.1 m
    MouseType -
  • Optiskās
  • Spēlēšana

  • MPN - RZ01-03850100-R3M1
    name_et - Razer un viņa DeathAdder Essential 2021, jābūt
    Nosaukums - Razer DeathAdder Essential
    Nosaukums - Razer DeathAdder Essential 2021 Black
    Nosaukums - Razer Deathadder Essential melns - RZ01-03850100-R3M1
    Nosaukums - Razer Essential Ergonomiskā spēļu pele Wired Black DeathAdder Gaming Mouse
    nosaukums_lv - Razer pele DeathAdder Essential 2021, melna
    nosaukums_lv - Razer pele DeathAdder Essential 2021, melna
    nosaukums_ru - Razer pele DeathAdder Essential 2021, melna
    Paātrinājums (G) - 60-120 collas sekundē un 15 g paātrinājums
    Pele - Apgaismojums - Zaļā
    Pele - Apgaismojums - Zaļā
    Pele - Apgaismojums - Zaļš
    Pele - Aptaujas biežums - 1000 Hz Ultrapolling
    Pele - Aptaujas ātrums - 1000 Hz Ultrapolling
    Pele - Datu biežums - 1000 Гц Ultrapolling
    Pele - Datu pārsūtīšana - 1000 Hz Ultrapolling
    Pele - paātrinājums - 30G
    Pele - paātrinājums - 30G
    Pele - paātrinājums - 30G
    Pele - Paātrinājums - 30G
    Pele - saskarne - USB 2.0
    Pele - saskarne - USB 2.0
    Pele - saskarnes - USB 2.0
    Pele - Sensora jutība - 6400 dpi
    Pele - Sensora jutība - 6400 dpi
    Pele - Sensora jutība - 6400 dpi
    Pele - Sensora jutība - 6400 dpi
    Pele - Taustiņu skaits - 5
    Pele - Taustiņu skaits - 5
    Pele - Taustiņu skaits - 5
    Pele - Taustiņu skaits - 5
    Pele - Zibens - Zaļā
    Peles pogas skaits - -
    Platums - 127 mm
    Power - Kabeļu
    PowerFeatures - -
    ProdDesc - Razer DeathAdder Essential Black pele
    ProduktaPicture2 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/RZ01-03850100-R3M1-02.jpg
    ProduktaPicture3 -
    ProduktaPicture4 -
    ProduktsFotogrāfija - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/RZ01-03850100-R3M1-01.jpg
    Programmatūra - -
    Ražotāja kods - RZ01-03850100-R3M1
    Ražotāja nosaukums - Razer
    Ražotāja produktu grupa - Essential Ergonomiskā spēļu pele
    ražotāja_kods - RZ01-03850100-R3M1
    Ražotāja_kods - RZ01-03850100-R3M1
    Ražotājs - Razer
    Ražotājs - Razer
    Resoliution - 6400 dpi
    Saite - https://www2.razer.com/au-en/gaming-mice/razer-deathadder-black
    Saskarne - USB
    Savienojumi un saskarnes > Ierīces saskarne - USB 2.0
    Sistēmas prasības - -
    Svars - 0,20
    Svars - 0.096 kg
    svars - 0.096 kg
    Svars - 0.19
    Svars un izmēri > Augstums (max) - 44 mm
    Svars un izmēri > Peles svars - 148 g
    svītrkods - 8886419333265
    Tehniskā informācija > Bezvadu savienojums - Nē
    Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.189 kg
    Tehniskā informācija > Citas funkcijas - Ergonomisks labās rokas dizains; nulles akustikas Ultraslick peles kājas
    Tehniskā informācija > Garantija - 24 mēneši
    Tehniskā informācija > Ierīces tips - Spēļu pele
    Tehniskā informācija > Neto svars - 0.089 kg
    Tehniskā informācija > Pogu izturība - Īpaši liels neslīdošs
    Tehniskā informācija > Pogu skaits - 5
    Tehniskā informācija > Produkta nosaukums - DeathAdder
    Tehniskā informācija > Sensori - Precīzs 3,5G infrasarkanais sensors
    Tehniskā informācija > Sensors DPI - 3500 DPI
    Tehniskā informācija > Tips - Wired
    title_lv - Razer DeathAdder Essential spēļu pele
    title_lv - Razer DeathAdder Essential Spēļu pele
    title_ru - Razer DeathAdder Essential spēļu pele
    Vispārīgi - augstums (mm) - 43
    Vispārīgi - augstums (mm) - 43
    Vispārīgi - Augstums (mm) - 43
    Vispārīgi - Datoru prasības - Vaba USB sver
    Vispārīgi - garums (mm) - 127
    Vispārīgi - garums (mm) - 127
    Vispārīgi - Garums (mm) - 127
    Vispārīgi - Kabeļa garums - 180 cm
    Vispārīgi - Kabeļa garums - 180 cm
    Vispārīgi - Kabeļa garums - 180 cm
    Vispārīgi - Platums (mm) - 73
    Vispārīgi - Platums (mm) - 73
    Vispārīgi - Platums (mm) - 73
    Vispārīgi - Sistēmas prasības - Bezmaksas USB ports
    Vispārīgi - Sistēmas prasības - Brīvs USB ports
    Vispārīgi - Svars (g) - 96
    Vispārīgi - Svars (g) - 96
    Vispārīgi - Svars (g) - 96
    Vispārīgi parametri - Kabeļa garums - 180 cm
    Vispārīgās specifikācijas - Sistēmas prasības - Bezmaksas USB ports
    Vispārīgās īpašības - Augstums (mm) - 43
    Vispārīgās īpašības - Garums (mm) - 127
    Vispārīgās īpašības - Platums (mm) - 73
    Vispārīgās īpašības - Svars (g) - 96
    WirelessCompatibility - Nē
    zīmols - Razer
    Āda - Interfeisi - USB 2.0
    Īss apraksts - Razer pele DeathAdder Essential Gaming melna, labās rokas, vadu 2,1 m
    Category 1 - Eingabegeräte
    Category 2 - Mäuse
    Desc - Tips: Optiskā, Savienojums: Ar vadu, Savienojuma veids: USB, Kategorija: Datorspēlēm, Pogu skaits: 5, Krāsa: Melna, Barošana: USB, DPI jutība: 6400 dpi, Garantija: 2 gadi
    Height - 42.7 mm
    Gross Weight Kg - 0,2
    category_en - Computers & Components > Computer peripherals > Mouses
    category_en - Peripherals
    category_et - Lisaseadmed
    category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
    category_lv - Papildus ierīces
    category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
    category_ru - Дополнительные устройства
    Other features > Sensor type - Infrared
    description_et - 6400 dpi optiline sensor Ergonoomiline kuju 5 Hyperesponse nuppu Vastupidavus üle 10 miljoni kliki Hiir, milleta ei saa
    Razer DeathAdderi perekond on üks tuntumaid ja tunnustatud mängurihiiri maailmas. Kogu maailmas on müüdud üle 9 miljoni ühiku ja tähistatud kümneid auhindu – pole üllatav, et Razer DeathAdder on alates selle loomisest üles ehitanud kultuse. See on tõestanud end nii usaldusväärsuses, vastupidavuses kui kasutusmugavuseks. Ergonoomiline disain
    Razer DeathAdder Essential 2021 säilitab klassikalise ergonoomilise kuju, mis on varasemate DeathAdder hiirte seas heakskiidetud. Selle mugav disain on loodud pikkadeks mängutundideks. 5 Hyperesponse nuppu
    Iseseisvalt seadistatavad ning pika elueaga Hyperesponse nupud annavad Sulle eelise konkurentide eest. Kuni 10 miljonit klikki
    Auhinnatud Razeri mehhaanilised klahvid kestavad lausa üle 10 miljoni kliki.
    description_lv - 6 400 DPI optiskais sensors Ergonomiska forma 5 Hyperesponse pogas Izturība līdz 10 milj. klikšķu Pārbaudīts sniegums Bāzes datorspēļu pele Jau vairāk nekā desmit gadus Razer DeathAdder sērija ieņem stabilu pozīciju globālajā e‑sporta arēnā. Tā ir izpelnījusies spēlētāju uzticību, pateicoties savai pārbaudītajai ilgizturībai un ergonomikai. Tagad mēs to padarām vēl pieejamāku ar jaunāko pēcteci – Razer DeathAdder Essential. Pārbaudīts sniegums
    Razer DeathAdder saimē ietilpst vienas no slavenākajām un atzītākajām datorspēļu pelēm visā pasaulē. Vairāk nekā 9 milj. pārdotu vienību un desmitiem prestižu apbalvojumu, nav nekāds pārsteigums, ka Razer DeathAdder ir radījis ap sevi veselu kultu. Ar svarīgākajām priekšrocībām iepazīstieties zemāk. Ergonomiska forma
    Pele Razer DeathAdder Essential ir saglabājusi klasisko ergonomisko formu, kas ir iepriekšējo Razer DeathAdder paaudžu raksturīga iezīme. Tās vienlaidus un atšķirīgais korpuss ir radīts komfortam, ļaujot jums saglabāt augstu veiktspējas līmeni ilgstošu spēļu sesiju laikā, lai jūs nekad cīņas karstumā nepakluptu. 5 Hyperesponse pogas
    Individuāli programmējamas Hyperesponse pogas nodrošina uzlabotas vadības iespējas taktiskai priekšrocībai. Līdz 10 miljoniem klikšķu
    Daudzkārt apbalvoto Razer™ mehānisko slēdžu izturība ir līdz 10 miljoniem klikšķu, tādējādi tie garantē ilgāku darbmūžu un ārkārtīgu uzticamību. 6 400 DPI optiskais sensors
    Ļauj veikt ātras un precīzas peles kustības, kas piedāvā augstāka līmeņa kontroli vissvarīgākajām geiminga vajadzībām.
    description_en - DeathAdder Essential - a comfortable and fast gaming mouse from Razer. Play even more, play even better!
    Features:
    - Optical sensor: Guarantees minimal response time and maximum guidance accuracy.
    - Ergonomic body: made of soft-touch plastic that is pleasant to the touch, repeats the curve of the palm, providing a reliable grip and easy control.
    - Programmable buttons: Set up macros and reassign functions depending on the style of the game.
    - USB cable 2.1 m long: easily reach the rear panel of the PC.
    - Plug & Play: Windows, MacOS, or Linux and no additional software, you only need a free USB-A port.
    Technical characteristics:
    - Sensor type: Optical
    - Sensor resolution: 6400 DPI
    - Power supply: 5V, 150mA
    - Maximum acceleration: 30G
    - Maximum speed: 220 IPS
    - Long life buttons: 10 million clicks
    - Programmable buttons
    - Number of programmable buttons: 5
    - Green LED backlight
    - USB cable length: 2.1 m
    - Size 61.7x127x42.7 mm
    - Weight: 96г
    Note: You can download the proprietary software for mouse programming on Razer's official site.
    description_lv - DeathAdder Essential – ērta un ātra spēļu pele no Razer. Spēlējiet vēl vairāk, spēlējiet vēl labāk!
    Iespējas:
    - Optiskais sensors: garantē minimālu reakcijas laiku un maksimālu vadības precizitāti.
    - Ergonomisks korpuss: izgatavots no mīksta pieskāriena plastmasas, kas ir patīkami pieskarties, atkārto plaukstas izliekumu, nodrošinot uzticamu satvērienu un vieglu vadību.
    - Programmējamās pogas: iestatiet makro un atkārtoti piešķiriet funkcijas atkarībā no spēles stila.
    - USB kabelis 2,1 m garš: viegli sasniedziet datora aizmugurējo paneli.
    - Plug & Play: Windows, MacOS vai Linux un bez papildu programmatūras, jums ir nepieciešams tikai bezmaksas USB-A ports.
    Tehniskie parametri:
    - Sensora tips: optiskais
    - Sensora izšķirtspēja: 6400 DPI
    - Barošana: 5V, 150mA
    - Maksimālais paātrinājums: 30G
    - Maksimālais ātrums: 220 IPS
    - Ilgstošas ​​darbības pogas: 10 miljoni klikšķu
    - Programmējamās pogas
    - Programmējamo pogu skaits: 5
    - Zaļš LED fona apgaismojums
    - USB kabeļa garums: 2,1 m
    - Izmēri 61,7x127x42,7 mm
    - Svars: 96 g
    Piezīme. Patentēto programmatūru peles programmēšanai varat lejupielādēt Razer oficiālajā vietnē.
    description_en - True 6,400 DPI Optical Sensor Ergonomic Form Factor 5 Hyperesponse Buttons 10 million-click life cycle Proven history of performance The essential gaming mouse
    For more than a decade, the Razer DeathAdder line has been a mainstay in the global esports arena. It has garnered a reputation for reliability that gamers swear by due to its proven durability and ergonomics. Now, we’re making it even more accessible with its latest successor—the Razer DeathAdder Essential. Proven history of performance
    The Razer DeathAdder family is one of the most renowned and recognized gaming mice in the world. With over 9 million units sold worldwide and dozens of celebrated awards, it comes as no surprise that the Razer DeathAdder has built up a cult following since its inception. Check out its milestones below. Ergonomic form
    The Razer DeathAdder Essential retains the classic ergonomic form that’s been a hallmark of previous Razer DeathAdder generations. Its sleek and distinct body is designed for comfort, allowing you to maintain high levels of performance throughout long gaming marathons, so you’ll never falter in the heat of battle. 5 Hyperesponse Buttons
    Independently programmable Hyperesponse buttons give you advanced controls for a competitive edge. Up to 10 Million Clicks
    The multi-award winning Razer™ Mechanical Switches last up to 10 million clicks for longer lifespan and extreme reliability. 6,400 DPI Optical Sensor
    Allows fast and precise mouse swipes that offer greater control for the most essential gaming needs.
    description_ru -
    description_ru - DeathAdder Essential - удобная и быстрая игровая мышка от Razer. Играй еще больше, играй еще лучше!
    Особенности:
    - Оптический сенсор: Гарантирует минимальное время отклика и максимальную точность наведения.
    - Эргономичный корпус: Из приятного на ощупь софт-тач пластика, повторяет изгиб ладони, обеспечивая надежный хват и легкое управление.
    - Программируемые кнопки: Настраивай макросы и переназначай функции в зависимости от стиля игры.
    - USB кабель длиной 2.1 м: с легкостью достанет до задней панели ПК.
    - Plug & Play: Windows, MacOS, или Linux и никакого дополнительного ПО, тебе нужен только свободный USB-A порт.
    Технические характеристики:
    - Тип датчика: Оптический
    - Разрешение сенсора: 6400 DPI
    - Питание: 5В, 150мА
    - Максимальное ускорение: 30G
    - Максимальная скорость: 220 IPS
    - Вермя жизни кнопок: 10 миллионов нажатий
    - Программируемые кнопки
    - Количество программируемых кнопок: 5
    - Зелёная LED-подсветка
    - Длина USB кабеля: 2.1 м
    - Размеры ШхДхВ: 61,7x127x42,7 мм
    - Вес: 96г
    Примечание: Скачать фирменное ПО для программирования мышки можно на официальном сайте Razer.
    description_short_en - 5-button gaming mouse Ultra precise 6400 dpi sensor Fully adjustable hyperesponse buttons 1000 Hz Ultrapolling, 30 G acceleration Ergonomic design for right-handed users
    description_short_et - 5-nupuline mängurihiir Täpne 6400 dpi optiline sensor Seadistatavad Hyperesponse nupud 1000 Hz Ultrapolling, 30 G kiirendus Ergonoomiline disain paremakäelistele
    description_short_lv - 5 pogu datorspēļu pele Īpaši precīzs 6400 dpi sensors Pilnībā pielāgojamas Hyperesponse pogas 1000 Hz aptaujas biežums, 30 G paātrinājums Ergonomisks dizains – piemērots labročiem
    description_short_ru - 5-кнопочная игровая мышь Точный оптический сенсор 6400 dpi Настраиваемые кнопки Hyperesponse 1000 Hz Ultrapolling, 30 G ускорение Эргономичный дизайн для правшей
    Design > Colour of product - Black
    Depth - 61.7 mm
    EAN - 8886419333265
    EAN_code - 8886419333265
    Elastic peles - Savienojamība - USB 2.0
    Elastic mice - Connectivity - USB 2.0
    Elastic hiired - Ühendused - USB 2.0
    Elastic мышки - Соединение - USB 2.0
    feature_group_et - Hiired
    feature_group_en - Mice
    feature_group_lv - Peles
    feature_group_ru - Мышки
    Warranty - -
    Warranty - 24
    gross_weight - 0.11 kg
    Package features > Packing quantity - 10 pc(s)
    Package features > WEEE tax - Yes
    Package features > Palette Qty - 1270 pc(s)
    Package features > Embeeded battery - No
    Package features > Gross height master carton - 190 mm
    Package features > Gross depth master carton - 325 mm
    Package features > Paper/Pasteboard - 95.00 g
    Package features > Tare weight master carton - 0.136 kg
    PackageDimensions - -
    PackageContents - -
    PackageWeight - 0.200 kg
    Package features > Gross height (mm) - 50 mm
    Package features > Gross depth (mm) - 155 mm
    Package features > Gross width (mm) - 100 mm
    Package features > Gross width master carton - 220 mm
    Package features > Net weight master carton - 1.89 kg
    Package features > Plastic (No PET) - 5.00 g
    Package features > Tare weight (kg) - 0.10 kg
    Package features > Volume (m3) - 0.000775 m³
    ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_78583_1.jpg
    Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Datorpeles
    Category_1 - Mice and Keyboards
    Category_2 - Gaming Mice
    Code - RZ01-03850100-R3M1
    Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
    Color -
  • Black
  • Green RGB

  • LargeDescHTML -
    LongDesc -
    MANUFDATASHEET - https://www.razer.com/gaming-mice/razer-deathadder-essential/RZ01-03850100-R3M1
    Model - RZ01-03850100-R3M1
    MouseCableLength - 2.1 m
    MouseType -
  • Optical
  • Gaming

  • MPN - RZ01-03850100-R3M1
    name_et - Razer hiir DeathAdder Essential 2021, must
    Name - Razer DeathAdder Essential
    Name - Razer DeathAdder Essential 2021 Black
    Name - Razer Deathadder Essential black - RZ01-03850100-R3M1
    Name - Razer Essential Ergonomic Gaming mouse Wired Black DeathAdder Gaming Mouse
    name_en - Razer mouse DeathAdder Essential 2021, black
    name_lv - Razer mouse DeathAdder Essential 2021, black
    name_ru - Razer mouse DeathAdder Essential 2021, black
    Acceleration (G) - 60–120 inches per second and 15g of acceleration
    Hiir - Valgustus - Roheline
    Мышка - Освещение - Зеленая
    Pele - Apgaismojums - Zaļš
    Pele - Aptaujas biežums - 1000 Hz Ultrapolling
    Mouse - Polling rate - 1000 Hz Ultrapolling
    Мышка - Частота данных - 1000 Гц Ultrapolling
    Hiir - Andmeedastus - 1000 Hz Ultrapolling
    Mouse - Acceleration - 30G
    Hiir - Kiirendus - 30G
    Мышка - Ускорение - 30G
    Pele - Paātrinājums - 30G
    Hiir - Liides - USB 2.0
    Мышка - Интерфейс - USB 2.0
    Mouse - Interfaces - USB 2.0
    Mouse - Sensor sensitivity - 6400 dpi
    Hiir - Sensori tundlikkus - 6400 dpi
    Мышка - Чувствительность сенсора - 6400 dpi
    Pele - Sensora jutība - 6400 dpi
    Mouse - Number of keys - 5
    Hiir - Klahvide arv - 5
    Мышка - Число клавиш - 5
    Pele - Taustiņu skaits - 5
    Mouse - Lightning - Green
    NumberOfMouseButtons - -
    Width - 127 mm
    Power - Corded
    PowerFeatures - -
    ProdDesc - Razer DeathAdder Essential Black Mouse
    ProductPicture2 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/RZ01-03850100-R3M1-02.jpg
    ProductPicture3 -
    ProductPicture4 -
    ProductPicture - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/RZ01-03850100-R3M1-01.jpg
    Software - -
    Manufacturer Code - RZ01-03850100-R3M1
    Manufacturer Name - Razer
    Producer product family - Essential Ergonomic Gaming mouse
    manufacturer_code - RZ01-03850100-R3M1
    Manufacturer_code - RZ01-03850100-R3M1
    Producer - Razer
    Manufacturer - Razer
    Resoliution - 6400 dpi
    Link - https://www2.razer.com/au-en/gaming-mice/razer-deathadder-black
    Interface - USB
    Ports & interfaces > Device interface - USB 2.0
    SystemRequirements - -
    Weight - 0,20
    Weight - 0.096 kg
    weight - 0.096 kg
    Weight - 0.19
    Weight & dimensions > Height (max) - 44 mm
    Weight & dimensions > Mouse weight - 148 g
    barcode - 8886419333265
    Technical details > Wireless connection - No
    Technical details > Gross weight - 0.189 kg
    Technical details > Other features - Ergonomic right-handed design; Zero-acoustic Ultraslick mouse feet
    Technical details > Warranty - 24 month(s)
    Technical details > Device type - Gaming Mouse
    Technical details > Net weight - 0.089 kg
    Technical details > Buttons durability - Ultra-large non-slip
    Technical details > Number of buttons - 5
    Technical details > Product name - DeathAdder
    Technical details > Sensors - Precision 3.5G infrared sensor
    Technical details > Sensor DPI - 3500 DPI
    Technical details > Type - Wired
    title_en - Razer DeathAdder Essential Gaming Mouse
    title_lv - Razer DeathAdder Essential Spēļu pele
    title_ru - Razer DeathAdder Essential игровая мышь
    General - Height (mm) - 43
    Üldine - Kõrgus (mm) - 43
    Vispārīgi - Augstums (mm) - 43
    Üldine - Nõuded arvutile - Vaba USB pesa
    General - Length (mm) - 127
    Üldine - Pikkus (mm) - 127
    Vispārīgi - Garums (mm) - 127
    General - Cable length - 180 cm
    Üldine - Juhtme pikkus - 180 cm
    Vispārīgi - Kabeļa garums - 180 cm
    General - Width (mm) - 73
    Üldine - Laius (mm) - 73
    Vispārīgi - Platums (mm) - 73
    General - System requirements - Free USB port
    Vispārīgi - Sistēmas prasības - Brīvs USB ports
    General - Weight (g) - 96
    Üldine - Kaal (g) - 96
    Vispārīgi - Svars (g) - 96
    Общие характеристики - Длина кабеля - 180 см
    Общие характеристики - Системные требования - Свободный USB порт
    Общие характеристики - Высота (мм) - 43
    Общие характеристики - Длина (мм) - 127
    Общие характеристики - Ширина (мм) - 73
    Общие характеристики - Вес (г) - 96
    WirelessCompatibility - No
    brand - Razer
    Pele - Interfeisi - USB 2.0
    Short description - Razer Mouse DeathAdder Essential Gaming black für Rechtshänder, Kabelgebunden 2,1 m
    35,11 €
    Razer DeathAdder Essential, Black
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas