Roccat Kone Pro, White

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 711161 Preces kods: ROC-11-405-02
Šī prece patlaban nav pieejama. Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

Dateks.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Garantija: 2 gadi
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Pielietojums: Gaming
  • Krāsa: Balta
  • Savienojuma tips: Vads
  • Savienojuma veids: USB vads
  • Sensora tehnoloģija: Optical
Līdzīgi produkti
Šis produkts Roccat Kone Pro, White
Ieteicams Logitech G Pro X Superlight, Wireless, White
Razer Orochi V2, Wireless, White
Ieteicams Logitech G Pro X Superlight, Wireless, Black
Ieteicams Logitech G Pro X Superlight, Wireless, Pink
Rādīt vienādos parametrus Slēpt vienādos parametrus
72,82 €
137,31 €
87,94 €
125,55 €
151,03 €
Pamatinformācija
Pielietojums Gaming Gaming Gaming Gaming Gaming
Krāsa Balta Balta Balta Melna Rozā
Funkcionalitāte
Pogu skaits 6 5 6 5 5
Apgaismojums Ir Nav Nav Nav Nav
Apgaismojuma krāsa RGB Nav Nav Nav Nav
Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojuma tips Vads Bezvadu Bezvadu Bezvadu Bezvadu
Savienojuma veids USB vads USB Wireless Bluetooth USB Wireless USB Wireless
Specifikācija
Slēdžu ražotājs Roccat N/A Razer N/A N/A
Slēdžu modelis Roccat Titan Switch Optical N/A Razer Mechanical Switches N/A N/A
Svars (g) 66 63 60 63 63
Vada garums (m) 1.8 N/A N/A N/A N/A
Sensors
Sensora tehnoloģija Optical Optical Optical Optical Optical
Maksimālā jūtība (DPI) 19000 25600 18000 25600 25600
Sensora ražotājs Roccat Logitech N/A Logitech Logitech
Sensora modelis ROCCAT Owl-Eye Logitech Hero N/A Logitech Hero Logitech Hero
Polling Rate (Hz) N/A 1000 N/A 1000 1000
Pamatinformācija
Pielietojums Gaming

Pielietojums ir orientējošs rādītājs, kas nosaka, kam šī pele vairāk paredzēta, stacionārajam, vai portatīvajam datoram.

Notebook tipa peles ir maza izmēra, tādēļ piemērotas darbam ceļā.

Ja jūs portatīvo datoru lielākoties izmantosiet noteiktā darba vietā, ieteicams iegādāties desktop peli, kurai ir standarta izmērs, līdz ar to tā ir daudz ērtāka ilgstošam darbam pie datora. Standarta peles portatīvajam datoram tiek pieslēgtas ar vadu, kas nodrošina ilgstošu stabilu strādāšanu. Savukārt bezvadu pelēm periodiski nepieciešama bateriju maiņa.

Gaming peles ir aprīkotas ar lielāku pogu skaitu; tām ir precīzāka optika un labāka izšķirtspēja. Pilnvērtīgākam spēļu procesam Dateks.lv iesaka iegādāties gaming peli ar vadu datu pārraidi. 

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka izvēlēties lāzera peli ar PS/2 vai USB pieslēgumu.

Krāsa Balta
Peles virsmas krāsa. Šis parametrs ir orientējošs un var atšķirties no reālās peles krāsas.
Funkcionalitāte
Pogu skaits : 6
Apgaismojums : Ir
Apgaismojuma krāsa : RGB
Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojuma tips Vads

Datu pārraide nosaka, kā pele savienota ar datoru.

Vada savienojums ir klasisks, ātrs un pārbaudīts veids (elektriskais kabelis ar USB vai PS/2 kontaktu).

Savukārt bezvadu savienojums prasa periodisku bateriju maiņu, vai akumulatora uzlādi, toties piedāvā brīvību lietot peli neraizējoties par brīžiem traucējošo vadu. Šādas peles ir ideālas darbam ar portatīvo datoru, pie kura tās tiek pievienotas ar bluetooth vai infrared palīdzību. Taču jāņem vērā, ka parasti tās sver nedaudz vairāk par vadu pelēm, tām ne vienmēr ir stabils savienojums.

Savienojuma veids : USB vads
Specifikācija
Slēdžu ražotājs : Roccat
Slēdžu modelis : Roccat Titan Switch Optical
Svars (g) : 66
Vada garums (m) : 1.8
Sensors
Sensora tehnoloģija Optical

Ir optiskās un lāzera peles.

Lāzera pelēm ir augstākā precizitāte un mazs energopatēriņš, kā arī tās spēj darboties uz stikla un spoguļvirsmām. 

Optiskās peles ir pašlaik visplašāk pielietotās, savas pievilcīgās kvalitātes/cenas attiecības dēļ. Tām nav nekādu mehānisku daļu, līdz ar to tās strādā ātri un precīzi.

Maksimālā jūtība (DPI) : 19000
Sensora ražotājs : Roccat
Sensora modelis : ROCCAT Owl-Eye
Polling Rate (Hz) : N/A
Papildus specifikācija
BrandPartCode - ROC-11-405-02
category_en - Perifērijas ierīces
category_et - Aksesuāri
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Papildu ierīces
description_et - Roccat® Kone Pro - viegla, ergonomiska, ergonomiska optiskā spēļu pele ar RGB apgaismojumu. Uzlabota 14 gadu garumā, Kone Pro sver tikai 66 g, padarot to par visvieglāko un modernāko spēļu peli Roccat klāstā. Tajā ir izmantots Titan Switch optiskais slēdzis, AIMO RGB apgaismojums, Roccati 19K dpi Owl-Eye sensors, PhantomFlex™ kabelis un godalgotais termiski apstrādātais PTFE pamatnis. Ikonisko, racionāli veidoto Roccat Kone ergonomisko formu ir iemīļojuši spēlētāji visā pasaulē, un Kone Pro tā ir pilnveidota līdz pilnībai. Rūpīgi antropometriskie pētījumi ļāva veikt vairākas smalkas modifikācijas, kas padara Kone Pro nenoliedzami ērtu un patīkamu gandrīz jebkura izmēra rokai vai satvēriena stilam. Titan Switch Optical Pazīstams un iecienīts klikšķis ar uzlabotu gaismas staru optiku, kas nodrošina ievērojamu ātrumu un precizitāti. Tas ir ātrāks par jebkuru mehānisko slēdzi un divreiz izturīgāks - līdz 100 miljoniem klikšķu. Titan Wheel Pro No izturīga alumīnija izgatavotais ritināšanas ritenītis Titan Wheel Pro ir viegls, bet izturīgs, ar patīkamu ritināšanas un klikšķināšanas funkciju. Roccat® Bionic Shell Kone Pro spēcīgais, bet vieglais šūnu apvalks pasargā no nevēlamiem putekļiem un netīrumiem, vienlaikus padarot peli ārkārtīgi vieglu - tikai 66 g. Caurspīdīgā virsma nodrošina lielisku iespēju izbaudīt 16,8 miljonus AIMO RGB apgaismojuma krāsu. Izsmalcinātais Kone Pro dizains un ergonomiskā forma nodrošina ērtu satvērienu jebkuram satvēriena stilam. Neatkarīgi no tā, vai tu satver peli ar visu galvu vai tikai ar pirkstiem, Kone Pro darbojas abos veidos. PhantomFlex kabelis un termiski apstrādātas PTFE kājas Izbaudiet bezvadu peles brīvību, pateicoties PhantomFlex kabelim. Elastīgs, viegls kabelis, par kura lietošanu var aizmirst. Pateicoties termiski apstrādātajām PTFE kājām, jūs izbaudīsiet neticami vienmērīgu peles darbību.
description_lv -
description_lv - Sajūta ir plūsma Iepazīstieties ar Roccat® Kone Pro vieglo optisko ergonomisko spēļu peli ar RGB apgaismojumu. Pilnveidota 14 gadu garumā, Kone Pro sver tikai 66 g un ir visvieglākā un modernākā spēļu pele, kādu jebkad esam radījuši. Tajā izmantota Titan Switch optika, AIMO RGB apgaismojums, mūsu 19K DPI Owl-Eye sensors, PhantomFlex™ kabelis un augstākās kvalitātes termiski apstrādāti PTFE slīdņi. Ikona, pilnveidota Kone ergonomiskā forma, ko vienmēr ir dievinājuši spēlētāji visā pasaulē, un Kone Pro tā ir pilnveidota līdz ideālam līmenim. Skrupulozu antropometrisko pētījumu rezultātā veikti desmitiem smalku izmaiņu, padarot Kone Pro nenoliedzami ērtu un baudu lietojamu gandrīz jebkura izmēra rokām vai satvēriena stilam. Optiskais slēdzis Titan Switch nodrošina taustāmu un atsaucīgu klikšķi, kā arī ātru un vieglu iedarbināšanu, kas nodrošina vēl nebijušu ātrumu un precizitāti. Tas ir ātrāks nekā jebkurš mehāniskais slēdzis un divreiz izturīgāks, nodrošinot jums konkurences priekšrocības spēli pēc spēles. Titan Wheel Pro No masīva alumīnija frēzētais Titan Wheel Pro ir vēl viens Roccat® precīzās inženierijas brīnums. Viegls, bet izturīgs, Titan Wheel Pro ir apmierinošs ritināšanas un taustes klikšķis. Sakausējums ātri pielāgojas jūsu pirkstu temperatūrai, padarot to ārkārtīgi ērtu un aizraujošu. Roccat® bioniskais apvalks Kone Pro cietais, bet vieglais šūnu apvalks pasargā no nevēlamiem putekļiem un netīrumiem, vienlaikus nodrošinot ārkārtīgi mazu svaru - tikai 66 g. Caurspīdīgais izplūdums uz galvenajiem klikšķiem nodrošina perfektu vitrīnu spilgtam AIMO 16,8 miljonu krāsu RGB apgaismojumam. Satvēriena stili Kone Pro izsmalcinātais dizains un ergonomiskā forma nozīmē, ka tas ērti atbalsta jebkuru satvēriena stilu. PhantomFlex™ kabelis un termiski apstrādātas slīdnes Izbaudiet gandrīz bezvadu pieredzi ar PhantomFlex™ kabeli. Elastīgs, lokans un viegls, lietošanas laikā tas praktiski pazūd. Apvienojot to ar mūsu termiski apstrādātajām tīra PTFE slīdpaliktnēm, Kone Pro nodrošina brīvu un vienmērīgu lietošanas pieredzi tūlīt pēc izņemšanas no iepakojuma.
description_ru -
description_short_en - Spēļu pele ar 6 pogām Īpaši precīzs Owl-Eye 19 000 dpi sensors Reaģējošs Titan slēdzis Optiskais Regulējams Aimo RGB apgaismojums Ergonomiska un īpaši viegla - tikai 66 g
description_short_et - 6 pogas spēļu pele Augstas precizitātes 19 000 dpi Owl-Eye sensors Ātras reakcijas Titan optiskais slēdzis Regulējams AIMO RGB apgaismojums Ergonomiska un īpaši viegla - tikai 66 g.
description_short_lv -
description_short_ru - 6 pogu spēļu peleVisokas precizitātes 19 000 dpi Owl-Eye sensors Titan Optiskais ātri reaģējošais slēdzis Regulējams AIMO RGB apgaismojums Ergonomiska un viegla, tikai 66 g.
Dizains - Apgaismojuma krāsa - Multi
Dizains - Apgaismojums - Jā
Dizains - Ergonomisks dizains - Jā
Dizains - formas faktors - Labajā pusē
Dizains - Materiāls - Politetrafluoretilēns (PTFE)
Dizains - Produkta krāsa - White
Dizains - Vertikālais dizains - Nē
Dizains - Virsmas krāsojums - Vienkrāsains
Eans - 731855504060
Enerģija - barošanas avots - Kabeļi
Ergonomika - Kabeļa funkcijas - Pīti, ekranēti
Ergonomika - Kabeļa garums - 1.8 m
feature_group_et - Hiired
feature_group_ln - Peles
feature_group_lv - Peles
feature_group_ru - Peles
GarantijaInformācija - 2 gadi
GTIN - 731855504060
GTIN - 0731855504060
Iepakojuma dati - daudzums - 1
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 126 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 50 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 183.1 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 200 g
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
Iepakojuma saturs - Garantijas karte - Jā
Iepakojuma saturs - Lietotāja rokasgrāmata - Jā
Kategorija - Peles
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Mīklas un skārienpaliktņi
LongDesc - FEEL IS FLOWSazinieties ar ROCCAT® Kone Pro vieglo optisko ergonomisko spēļu peli ar RGB apgaismojumu. Pilnveidota 14 gadu garumā, tikai 66 g smagā Kone Pro ir visvieglākā un modernākā spēļu pele, kādu jebkad esam radījuši. Tajā izmantota Titan Switch optika, AIMO RGB apgaismojums, mūsu 19K DPI Owl-Eye sensors, PhantomFlex™ kabelis un augstākās kvalitātes termiski apstrādātas PTFE slīdnes.TIKAI Ikona, PIEREDZĒTAKone ergonomisko formu vienmēr ir dievinājuši spēlētāji visā pasaulē, un Kone Pro ir pilnveidota līdz ideālam stāvoklim. Skrupulozu antropometrisko pētījumu rezultātā veikti desmitiem smalku izmaiņu, padarot Kone Pro nenoliedzami ērtu un baudu lietot gandrīz jebkura izmēra rokām vai satvēriena stilam.TITĀNA SVĪKLA OPTISKAISSniegts taustāms un atsaucīgs klikšķis, ar vieglu iedarbināšanas ātrumu, kas nodrošina vēl nebijušu ātrumu un precizitāti. Tas ir ātrāks nekā jebkurš mehāniskais slēdzis un divreiz izturīgāks, sniedzot jums konkurences priekšrocības spēli pēc spēles.TITAN WHEEL PROTitan Wheel PROTitan Wheel Pro ir vēl viens ROCCAT® precīzās inženierijas brīnums, kas izgriezts no masīva alumīnija. Viegls, bet izturīgs, Titan Wheel Pro ritenītis ir ar patīkamu ritināšanu un taustāmu klikšķi. Sakausējums ātri pielāgojas jūsu pirkstu temperatūrai, padarot to neparasti ērtu un aizraujošu.ROCCAT® BIONIC SHELLKoņa Pro cietais, bet vieglais šūnu apvalks pasargā no nevēlamiem putekļiem un netīrumiem, vienlaikus nodrošinot ārkārtīgi mazu svaru - tikai 66 g. Caurspīdīgie izplūdumi uz galvenajiem klikšķiem nodrošina perfektu vitrīnu spilgtam AIMO 16,8 miljonu krāsu RGB apgaismojumam.GRIP STILIKone Pro izsmalcinātais dizains un ergonomiskā forma nozīmē, ka tas ērti atbalsta jebkuru satvēriena stilu.PHANTOMFLEX™ KĀBEĻŠ UN KARSTUMA TREATŪRAS GLIDESIzbaudiet gandrīz bezvadu pieredzi ar PhantomFlex™ kabeli. Elastīgs, lokans un viegls, lietošanas laikā tas praktiski pazūd. Apvienojot to ar mūsu termiski apstrādātajiem tīra PTFE slīdņiem, Kone Pro nodrošina brīvu un vienmērīgu lietošanu tūlīt pēc iepakojuma.
LongProductName - Owl-Eye 1900dpi, RGB, USB, 1,8 m, balts
LongSummaryDescription - ROCCAT Kone Pro. Veidlapas izmērs: Ar labo roku. Kustību noteikšanas tehnoloģija: Ierīces interfeiss: USB Type-A, kustības izšķirtspēja: USB Type-A, kustības izšķirtspēja: Pogas: 19000 DPI, Pogu tips: Spiedpogas, Ritināšanas tips: Ritenītis, Paātrinājums (maks.): Apgaismojuma krāsa: 50 G: Apgaismojuma krāsa: Multi. Barošanas avots: Iebūv: Barošanas avots: kabelis. Izstrādājuma krāsa: balta
Loģistikas dati - galvenās (ārējās) kastes bruto svars - 1 kg
Loģistikas dati - galvenās (ārējās) kastes uz paletes - 896 pcs
Loģistikas dati - Galvenās (ārējās) kārbas augstums - 214 mm
Loģistikas dati - galvenās (ārējās) kārbas garums - 142 mm
Loģistikas dati - Galvenās (ārējās) kārbas platums - 220 mm
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 84716070
Loģistikas dati - Preču klasifikācijas automatizētā izsekošanas sistēma (CCATS) - 8471490000
Loģistikas dati - Produkti vienā galvenajā (ārējā) kastē - 14 gab.
name_et - Roccat Kone Pro pele, balta (ROC-11-405-02)
Nosaukums - ROCCAT Kone Pro pele Labās puses USB Type-A optiskā 19000 DPI
Nosaukums - Roccat Kone Pro White
nosaukums_lv - Roccat pele Kone Pro, balta (ROC-11-405-02)
nosaukums_lv - Roccat pele Kone Pro, balta (ROC-11-405-02)
nosaukums_ru - Roccat pele Kone Pro, balta (ROC-11-405-02)
Pele - Apgaismojums - Daudzkrāsains
Pele - Apgaismojums - Daudzkrāsains
Pele - Apgaismojums - Daudzkrāsu
Pele - Iebūvēta atmiņa - Jā
Pele - Ierīces saskarne - A tipa USB
Pele - kustības izšķirtspēja - 19000 DPI
Pele - kustību noteikšanas tehnoloģija - Optiskais
Pele - Mērķis - Spēļu
Pele - Papildus taustiņi - 2 papildus pogas sānos
Pele - Papildus taustiņi - DPI slēdzis
Pele - Papildu taustiņi - 2 papildu pogas sānos
Pele - Papildu taustiņi - 2 papildu pogas sānos
Pele - Papildu taustiņi - 2 papildu taustiņi sānos
Pele - Papildu taustiņi - DPI slēdzis
Pele - Papildu taustiņi - DPI slēdzis
Pele - Papildu taustiņi - DPI slēdzis
Pele - paātrinājums - 50G
Pele - paātrinājums - 50G
Pele - paātrinājums - 50G
Pele - Paātrinājums - 50G
Pele - paātrinājums (maks.) - 50 G
Pele - Peles padomi - Pele ar vadu
Pele - Peles tips - Vadu pele
Pele - Peles tips - Vadu pele
Pele - Peles tips - Vadu pele
Pele - pielāgojama kustības izšķirtspēja - Jā
Pele - Pogu tips - Nospiestas pogas
Pele - Profili - Jah
Pele - Profili - Jā
Pele - Profili - Jā
Pele - Profils - Jā
Pele - Programmējamas peles pogas - Jā
Pele - programmējamo pogu skaits - 2
Pele - Ritināšanas riteņu skaits - 1
Pele - Ritināšanas veids - Ritenis
Pele - Ritināšanas virzieni - Vertikālais
Pele - saskarne - USB 2.0
Pele - saskarne - USB 2.0
Pele - saskarnes - USB 2.0
Pele - Sensora jutība - 19 000 dpi
Pele - Sensora jutība - 19 000 dpi
Pele - Sensora jutība - 19 000 dpi
Pele - Sensora jutība - 19 000 dpi
Pele - sensora tips - Owl-Eye
Pele - sensora tips - Owl-Eye
Pele - sensora tips - Owl-Eye
Pele - Taustiņu skaits - 6
Pele - Taustiņu skaits - 6
Pele - Taustiņu skaits - 6
Pele - Taustiņu skaits - 6
Pele - Zibens - Daudzkrāsains
ProducerCode - ROC-11-405-02
Produkta nosaukums - Kone Pro
ražotāja_kods - ROC-11-405-02
Ražotājs - Roccat
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - ROCCAT Kone Pro, labās puses, optiskais, USB Type-A, 19000 DPI, balts
Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10, Windows 7, Windows 8
Svars un izmēri - Augstums - 180 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 50 mm
Svars un izmēri - Platums - 125 mm
Svars un izmēri - Svars - 190.5 g
svītrkods - 731855504060
URL - https://www.roccat.com/products/kone-pro
Vispārīgi - augstums (mm) - 40
Vispārīgi - augstums (mm) - 40
Vispārīgi - Augstums (mm) - 40
Vispārīgi - Datoru prasības - Interneta pieslēgums
Vispārīgi - Datoru prasības - Vaba USB sver
Vispārīgi - Datoru prasības - Windows 10 / 8 / 7
Vispārīgi - garums (mm) - 125,6
Vispārīgi - Garums (mm) - 125,6
Vispārīgi - garums (mm) - 125.6
Vispārīgi - Kabeļa garums - 180 cm
Vispārīgi - Kabeļa garums - 180 cm
Vispārīgi - Kabeļa garums - 180 cm
Vispārīgi - Krāsa - Balta
Vispārīgi - Krāsains - White
Vispārīgi - Krāsu - White
Vispārīgi - Platums (mm) - 72
Vispārīgi - Platums (mm) - 72
Vispārīgi - Platums (mm) - 72
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Bezmaksas USB ports
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Brīvs USB ports
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Interneta pieslēgums
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Interneta pieslēgums
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Windows 10 / 8 / 7
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Windows 10 / 8 / 7
Vispārīgi - Svars (g) - 66
Vispārīgi - Svars (g) - 66
Vispārīgi - Svars (g) - 66
Vispārīgi parametri - Kabeļa garums - 180 cm
Vispārīgās specifikācijas - Sistēmas prasības - Bezmaksas USB ports
Vispārīgās specifikācijas - Sistēmas prasības - Savienošanās ar internetu
Vispārīgās specifikācijas - Sistēmas prasības - Windows 10 / 8 / 7
Vispārīgās īpašības - Augstums (mm) - 40
Vispārīgās īpašības - Garums (mm) - 125,6
Vispārīgās īpašības - Krāsa - White
Vispārīgās īpašības - Platums (mm) - 72
Vispārīgās īpašības - Svars (g) - 66
Zīmols - ROCCAT
zīmols - Roccat
Āda - Interfeisi - USB 2.0
Āda - Sensora padomi - Owl-Eye
BrandPartCode - ROC-11-405-02
category_en - Peripherals
category_et - Lisaseadmed
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Дополнительные устройства
description_et - Roccat® Kone Pro – kerge, ergonoomiline RGB-valgustusega optiline mänguhiir. Täiustatud läbi 14 aasta pikkuse meistritöö – Kone Pro kaalub kõigest 66 g ehk see on kõige kergem ja täiustatum mänguhiir Roccati valikus. See kasutab optilist Titan Switchi lülitit, AIMO RGB valgustust, Roccati 19K dpi Owl-Eye Sensorit, PhantomFlex™ kaablit ja hinnatud kuumtöödeldud PTFE alust. Ikoon, täiustatud
Roccat Kone ergonoomilist kuju on mängijad kogu maailmas jumaldanud ja Kone Pro's on see viidud täiuslikkuseni. Hoolikad antropomeetrilised uuringud andsid tee mitmetele peentele muudatustele, mis teevad Kone Pro vaieldamatult mugavaks ja rõõmuks pea igasuguse käe suuruse või haardumisstiili jaoks. Titan Switch Optical
Tuttav klikk, mida tunned ja armastad, täiustatud valguskiire optikaga, mis tagab märkimisväärse kiiruse ja täpsuse. See on kiirem kui ükski mehhaaniline lüliti ning kaks korda vastupidavam – kuni 100 miljonit klikki. Titan Wheel Pro
Vastupidavast alumiiniumist Titan Wheel Pro kerimisrullik on kerge, kuid tugev, mõnusa skrolli ja klõpsuga. Roccat® Bionic Shell
Kone Pro tugev, kuid kerge kärgstruktuuriga kest hoiab eemal soovimatu tolmu ja mustuse, tehes hiire samas äärmiselt kergeks – vaid 66 g. Poolläbipaistev pealisosa loob ideaalse võimaluse nautida 16,8 miljoni värviga AIMO RGB valgustust. Igale haardele
Kone Pro viimistletud disain ja ergonoomiline kuju tähendavad, et see toetab mugavalt mis tahes haardumisstiili. Haara hiirt terve peoga või vaid sõrmedega – Kone Pro töötab igal moel. PhantomFlex kaabel & kuumtöödeldud PTFE jalad
Naudi juhtmevabale hiirele sarnast vabadust tänu PhantomFlex kaablile. Painduv ja kerge kaabel, mille olemasolu võid lausa ära unustada. Tänu kuumtöödeldud PTFE jalgadele saad kogeda uskumatult sujuvat hiire tööd.
description_lv -
description_en - Feel is flow
Meet the Roccat® Kone Pro Lightweight Optical Ergonomic Performance Gaming Mouse with RGB Lighting. Perfected through 14 years of craftmanship, at just 66g the Kone Pro is the most lightweight and advanced gaming mouse we’ve ever made. It utilizes the Titan Switch Optical, AIMO RGB lighting, our 19K DPI Owl-Eye Sensor, PhantomFlex™ Cable and superior heat-treated PTFE glides. The icon, perfected
The Kone’s ergonomic shape has always been adored by gamers worldwide, and in the Kone Pro, it’s been refined to perfection. Meticulous anthropometric research informed dozens of subtle changes, making the Kone Pro undeniably comfortable and a joy to use for almost any hand size or grip style. Titan Switch Optical
Providing a tactile and responsive click, with speed-of-light actuation for unprecedented speed and precision. It's faster than any mechanical switch and has twice the durability, giving you the competitive edge game after game. Titan Wheel Pro
Milled from solid aluminium, the Titan Wheel Pro is another marvel of Roccat® precision engineering. Lightweight yet strong, the Titan Wheel Pro has a satisfying scroll and tactile click. The alloy quickly adapts to your finger temperature making it remarkably comfortable and immersive. Roccat® bionic shell
The Kone Pro’s solid yet light honeycomb shell keeps out unwanted dust and dirt, whilst providing an extreme lightweight of just 66g. The translucent fade on the main clicks, provide the perfect showcase for vivid AIMO 16.8 million color RGB lighting. Grip styles
The Kone Pro’s refined design and ergonomic shape mean it comfortably supports any grip style. PhantomFlex™ cable & heat-treated glides
Enjoy a near-wireless experience with the PhantomFlex™ cable. Flexible, pliable and light, it virtually disappears during use. Pair that with our heat-treated pure PTFE glides and the Kone Pro delivers a free and smooth experience, right out of the box.
description_ru -
description_short_en - Gaming mouse with 6 buttons Ultra precise Owl-Eye 19 000 dpi sensor Responsive Titan Switch Optical Adjustable Aimo RGB illumination Ergonomic & ultralight – just 66 g
description_short_et - 6-nupuline mängurihiir Ülitäpne 19 000 dpi Owl-Eye sensor Kiire reaktsioonikiirusega Titan Optical lüliti Seadistatav AIMO RGB valgustus Ergonoomiline ja ülikerge – vaid 66 g
description_short_lv -
description_short_ru - 6-кнопочная игровая мышьСверхточный сенсор 19 000 dpi Owl-Eye Переключатель Titan Optical с быстрой скоростью реагирования Настраиваемое освещение AIMO RGB Эргономичная и легкая – всего 66 г
Design - Illumination colour - Multi
Design - Illumination - Yes
Design - Ergonomic design - Yes
Design - Form factor - Right-hand
Design - Material - Polytetrafluoroethylene (PTFE)
Design - Product colour - White
Design - Vertical design - No
Design - Surface coloration - Monochromatic
Eans - 731855504060
Power - Power source - Cable
Ergonomics - Cable features - Braided, Shielded
Ergonomics - Cable length - 1.8 m
feature_group_et - Hiired
feature_group_en - Mice
feature_group_lv - Peles
feature_group_ru - Мышки
WarrantyInfo - 2-year
GTIN - 731855504060
GTIN - 0731855504060
Packaging data - Quantity - 1
Packaging data - Package height - 126 mm
Packaging data - Package depth - 50 mm
Packaging data - Package width - 183.1 mm
Packaging data - Package weight - 200 g
Packaging data - Package type - Box
Packaging content - Warranty card - Yes
Packaging content - User guide - Yes
Category - Mice
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Mice and touchpads
LongDesc - FEEL IS FLOWMeet the ROCCAT® Kone Pro Lightweight Optical Ergonomic Performance Gaming Mouse with RGB Lighting. Perfected through 14 years of craftmanship, at just 66g the Kone Pro is the most lightweight and advanced gaming mouse we’ve ever made. It utilizes the Titan Switch Optical, AIMO RGB lighting, our 19K DPI Owl-Eye Sensor, PhantomFlex™ Cable and superior heat-treated PTFE glides.THE ICON, PERFECTEDThe Kone’s ergonomic shape has always been adored by gamers worldwide, and in the Kone Pro, it’s been refined to perfection. Meticulous anthropometric research informed dozens of subtle changes, making the Kone Pro undeniably comfortable and a joy to use for almost any hand size or grip style.TITAN SWITCH OPTICALProviding a tactile and responsive click, with speed-of-light actuation for unprecedented speed and precision. It's faster than any mechanical switch and has twice the durability, giving you the competitive edge game after game.TITAN WHEEL PROMilled from solid aluminium, the Titan Wheel Pro is another marvel of ROCCAT® precision engineering. Lightweight yet strong, the Titan Wheel Pro has a satisfying scroll and tactile click. The alloy quickly adapts to your finger temperature making it remarkably comfortable and immersive.ROCCAT® BIONIC SHELLThe Kone Pro’s solid yet light honeycomb shell keeps out unwanted dust and dirt, whilst providing an extreme lightweight of just 66g. The translucent fade on the main clicks, provide the perfect showcase for vivid AIMO 16.8 million color RGB lighting.GRIP STYLESThe Kone Pro’s refined design and ergonomic shape mean it comfortably supports any grip style.PHANTOMFLEX™ CABLE & HEAT-TREATED GLIDESEnjoy a near-wireless experience with the PhantomFlex™ cable. Flexible, pliable and light, it virtually disappears during use. Pair that with our heat-treated pure PTFE glides and the Kone Pro delivers a free and smooth experience, right out of the box.
LongProductName - Owl-Eye 1900dpi, RGB, USB, 1.8 m, White
LongSummaryDescription - ROCCAT Kone Pro. Form factor: Right-hand. Movement detection technology: Optical, Device interface: USB Type-A, Movement resolution: 19000 DPI, Buttons type: Pressed buttons, Scroll type: Wheel, Acceleration (max): 50 G. Illumination colour: Multi. Power source: Cable. Product colour: White
Logistics data - Master (outer) case gross weight - 1 kg
Logistics data - Master (outer) cases per pallet - 896 pc(s)
Logistics data - Master (outer) case height - 214 mm
Logistics data - Master (outer) case length - 142 mm
Logistics data - Master (outer) case width - 220 mm
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84716070
Logistics data - Commodity Classification Automated Tracking System (CCATS) - 8471490000
Logistics data - Products per master (outer) case - 14 pc(s)
name_et - Roccat hiir Kone Pro, valge (ROC-11-405-02)
Title - ROCCAT Kone Pro mouse Right-hand USB Type-A Optical 19000 DPI
Name - Roccat Kone Pro Biała
name_en - Roccat mouse Kone Pro, white (ROC-11-405-02)
name_lv - Roccat mouse Kone Pro, white (ROC-11-405-02)
name_ru - Roccat mouse Kone Pro, white (ROC-11-405-02)
Hiir - Valgustus - Mitmevärviline
Мышка - Освещение - Многоцветная
Pele - Apgaismojums - Daudzkrāsu
Mouse - Built-in memory - Yes
Mouse - Device interface - USB Type-A
Mouse - Movement resolution - 19000 DPI
Mouse - Movement detection technology - Optical
Mouse - Purpose - Gaming
Pele - Papildus taustiņi - 2 papildus pogas sānos
Pele - Papildus taustiņi - DPI slēdzis
Mouse - Extra keys - 2 extra buttons on side
Мышка - Дополнителные клавишы - 2 дополнительные кнопки сбоку
Hiir - Lisaklahvid - 2 lisaklahvi küljel
Mouse - Extra keys - DPI switch
Hiir - Lisaklahvid - DPI lüliti
Мышка - Дополнителные клавишы - переключатель DPI
Mouse - Acceleration - 50G
Hiir - Kiirendus - 50G
Мышка - Ускорение - 50G
Pele - Paātrinājums - 50G
Mouse - Acceleration (max) - 50 G
Pele - Peles tips - Pele ar vadu
Mouse - Mouse type - Wired mouse
Hiir - Hiire tüüp - Juhtmega hiir
Мышка - Тип мышки - Проводная мышь
Mouse - Customizable movement resolution - Yes
Mouse - Buttons type - Pressed buttons
Hiir - Profiilid - Jah
Mouse - Profiles - Yes
Мышка - Профили - Да
Pele - Profili - Jā
Mouse - Programmable mouse buttons - Yes
Mouse - Number of programmable buttons - 2
Mouse - Number of scroll wheels - 1
Mouse - Scroll type - Wheel
Mouse - Scrolling directions - Vertical
Hiir - Liides - USB 2.0
Мышка - Интерфейс - USB 2.0
Mouse - Interfaces - USB 2.0
Mouse - Sensor sensitivity - 19 000 dpi
Hiir - Sensori tundlikkus - 19 000 dpi
Мышка - Чувствительность сенсора - 19 000 dpi
Pele - Sensora jutība - 19 000 dpi
Mouse - Sensor type - Owl-Eye
Hiir - Sensori tüüp - Owl-Eye
Мышка - Тип датчика - Owl-Eye
Mouse - Number of keys - 6
Hiir - Klahvide arv - 6
Мышка - Число клавиш - 6
Pele - Taustiņu skaits - 6
Mouse - Lightning - Multi color
ProducerCode - ROC-11-405-02
ProductName - Kone Pro
manufacturer_code - ROC-11-405-02
Producer - Roccat
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - ROCCAT Kone Pro, Right-hand, Optical, USB Type-A, 19000 DPI, White
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 10, Windows 7, Windows 8
Weight & dimensions - Height - 180 mm
Weight & dimensions - Depth - 50 mm
Weight & dimensions - Width - 125 mm
Weight & dimensions - Weight - 190.5 g
barcode - 731855504060
URL - https://www.roccat.com/products/kone-pro
General - Height (mm) - 40
Üldine - Kõrgus (mm) - 40
Vispārīgi - Augstums (mm) - 40
Üldine - Nõuded arvutile - Internetiühendus
Üldine - Nõuded arvutile - Vaba USB pesa
Üldine - Nõuded arvutile - Windows 10 / 8 / 7
Üldine - Pikkus (mm) - 125,6
Vispārīgi - Garums (mm) - 125,6
General - Length (mm) - 125.6
General - Cable length - 180 cm
Üldine - Juhtme pikkus - 180 cm
Vispārīgi - Kabeļa garums - 180 cm
Vispārīgi - Krāsa - Balta
Üldine - Värvus - Valge
General - Color - White
General - Width (mm) - 72
Üldine - Laius (mm) - 72
Vispārīgi - Platums (mm) - 72
General - System requirements - Free USB port
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Brīvs USB ports
General - System requirements - Internet connection
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Interneta pieslēgums
General - System requirements - Windows 10 / 8 / 7
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Windows 10 / 8 / 7
General - Weight (g) - 66
Üldine - Kaal (g) - 66
Vispārīgi - Svars (g) - 66
Общие характеристики - Длина кабеля - 180 см
Общие характеристики - Системные требования - Свободный USB порт
Общие характеристики - Системные требования - Подсоединение к интернету
Общие характеристики - Системные требования - Windows 10 / 8 / 7
Общие характеристики - Высота (мм) - 40
Общие характеристики - Длина (мм) - 125,6
Общие характеристики - Цвет - Белый
Общие характеристики - Ширина (мм) - 72
Общие характеристики - Вес (г) - 66
Brand - ROCCAT
brand - Roccat
Pele - Interfeisi - USB 2.0
Pele - Sensora tips - Owl-Eye
72,82 €
Roccat Kone Pro, White
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas