Natec Fury Scrapper, USB, Optical

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 656386 Preces kods: NFU-1699
Pasūtāms 87 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi
19,38 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 24.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 24.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 24.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 24.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 24.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 22.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Pielietojums: Gaming
  • Krāsa: Melna
  • Savienojuma tips: Vads
  • Savienojuma veids: USB vads
  • Sensora tehnoloģija: Optical
Pamatinformācija
Pielietojums Gaming

Pielietojums ir orientējošs rādītājs, kas nosaka, kam šī pele vairāk paredzēta, stacionārajam, vai portatīvajam datoram.

Notebook tipa peles ir maza izmēra, tādēļ piemērotas darbam ceļā.

Ja jūs portatīvo datoru lielākoties izmantosiet noteiktā darba vietā, ieteicams iegādāties desktop peli, kurai ir standarta izmērs, līdz ar to tā ir daudz ērtāka ilgstošam darbam pie datora. Standarta peles portatīvajam datoram tiek pieslēgtas ar vadu, kas nodrošina ilgstošu stabilu strādāšanu. Savukārt bezvadu pelēm periodiski nepieciešama bateriju maiņa.

Gaming peles ir aprīkotas ar lielāku pogu skaitu; tām ir precīzāka optika un labāka izšķirtspēja. Pilnvērtīgākam spēļu procesam Dateks.lv iesaka iegādāties gaming peli ar vadu datu pārraidi. 

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka izvēlēties lāzera peli ar PS/2 vai USB pieslēgumu.

Krāsa Melna
Peles virsmas krāsa. Šis parametrs ir orientējošs un var atšķirties no reālās peles krāsas.
Funkcionalitāte
Pogu skaits : 7
Apgaismojums : Ir
Apgaismojuma krāsa : RGB
Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojuma tips Vads

Datu pārraide nosaka, kā pele savienota ar datoru.

Vada savienojums ir klasisks, ātrs un pārbaudīts veids (elektriskais kabelis ar USB vai PS/2 kontaktu).

Savukārt bezvadu savienojums prasa periodisku bateriju maiņu, vai akumulatora uzlādi, toties piedāvā brīvību lietot peli neraizējoties par brīžiem traucējošo vadu. Šādas peles ir ideālas darbam ar portatīvo datoru, pie kura tās tiek pievienotas ar bluetooth vai infrared palīdzību. Taču jāņem vērā, ka parasti tās sver nedaudz vairāk par vadu pelēm, tām ne vienmēr ir stabils savienojums.

Savienojuma veids : USB vads
Specifikācija
Slēdžu ražotājs : N/A
Slēdžu modelis : N/A
Svars (g) : 94
Vada garums (m) : 1.6
Sensors
Sensora tehnoloģija Optical

Ir optiskās un lāzera peles.

Lāzera pelēm ir augstākā precizitāte un mazs energopatēriņš, kā arī tās spēj darboties uz stikla un spoguļvirsmām. 

Optiskās peles ir pašlaik visplašāk pielietotās, savas pievilcīgās kvalitātes/cenas attiecības dēļ. Tām nav nekādu mehānisku daļu, līdz ar to tās strādā ātri un precīzi.

Maksimālā jūtība (DPI) : 6400
Sensora ražotājs : N/A
Sensora modelis : N/A
Polling Rate (Hz) : N/A
Papildus specifikācija
Apgaismojums - Jā
Apraksts - Tips: Optiskā, Pieslēgums: Ar vadu, Pieslēguma veids: USB, Kategorija: Datorspēlēm, Pogu skaits: 7, Krāsa: Melna, Barošana: USB, DPI jutība: 6400 dpi, Garantija: 2 gadi
Apraksts - Ļaujiet mums iepazīstināt ar mūsu jaunāko spēļu peli - Fury Scrapper. Tās lieliskie parametri nodrošina izcilu precizitāti un kontroli, kas ir būtiski elementi virtuālajā kaujas laukā. RGB apgaismojums izceļ peles eleganto dizainu, kas vairos pašapziņu un piešķirs pievilcīgu izskatu jebkuram spēļu stendam. Iepazīstieties ar Fury Scrapper! Augstas kvalitātes sensors Jebkuras peles svarīgākais elements ir sensors. Fury Scrapper ir aprīkota ar augstas klases optisko sensoru, kas nodrošina izšķirtspēju līdz 6400 DPI, maksimālo datu apstrādes ātrumu 6000 FPS un paātrinājumu 22G līmenī. Ļaujiet Fury Scrapper kļūt par jūsu dūzim piedurknē un atstājiet visus pretiniekus tālu aiz muguras!
ELEGANTISKS DIZAINS Fury Scrapper ne tikai pārsteidz ar plašu funkcionalitātes klāstu, bet arī ar nevainojamu dizainu. Elegantais matētais melnais un efektīvais RGB apgaismojums veido patiesi iespaidīgu kombināciju, par kuru sajūsmināsies ikviens iesaistītais spēlētājs. Izvēlieties meistarīgu stilu un piešķiriet savam spēļu stendam izteiksmīgu raksturu! IZTURĪGI SITSTIKĻI Fury Scrapper piedāvā izcilu izturību, pateicoties augstas kvalitātes HUANO slēdžu izmantošanai. Šādu komponentu izmantošana ļauj ievērojami pagarināt kalpošanas laiku, salīdzinot ar standarta peli. Pateicoties tam, pele būs jūsu sabiedrotais patiešām ilgu laiku. Izvēlieties praktiskus risinājumus ar Fury Scrapper! 6 DPI LĪMEŅI Pele ir aprīkota ar viegli pieejamām DPI iestatījumu maiņas pogām, kas atrodas tieši zem ritināšanas ritenīša. 6 dažādi DPI iestatījumi ļauj peli pielāgot jūsu vajadzībām jebkurā brīdī neatkarīgi no spēles vai situācijas. Izšķirtspēja no 500 līdz 6400 DPI nodrošina, ka jūs izvēlaties tieši tādu kustību ātrumu, kādu šobrīd vēlaties. 6 PROGRAMMĒJAMAS MĒRĶI Pelei ir 6 pilnībā programmējamas pogas, kas ļaus jums tām piešķirt konkrētas funkcijas. Pateicoties tam, jums būs daudz vieglāk virtuālajā kaujas laukā un neatstāsiet pretiniekiem nekādas izredzes uz uzvaru. Iegūstiet pilnīgu kontroli pār savas peles funkcionalitāti un konfigurējiet katras pogas opcijas, izmantojot mūsu īpašo programmatūru! IEBŪVOTĀ PAMATU Visi iestatījumi tiek saglabāti ierīcē, pateicoties iebūvētajai atmiņai. Tas nozīmē, ka jums nav jākonfigurē iestatījumi no jauna katru reizi, kad spēlējat citā vietā. Savienojiet peli ar datoru un izbaudiet netraucētu spēlēšanu ar iepriekš konfigurētajiem iestatījumiem. Izbaudiet ērtu spēlēšanas pieredzi. PAPILDU PROGRAMMATŪRA Jūs atklāsiet visu Fury Scrapper potenciālu, izmantojot tam paredzētu programmatūru. Tā ļauj jums rediģēt profilus un makrouzdevumus un piešķirt īpašas funkcijas vēlamajām pogām. Pateicoties tam, jūs personalizēsiet savu peli, lai tā pielāgotos jūsu vajadzībām. Iegūstiet priekšrocības ar Fury Scrapper! ERGONOMISKĀ KONSTRUKCIJA Fury Scrapper forma ļauj spēlētājam to lietot ļoti ērti. Pareizi profilēta, ergonomiska peles konstrukcija atslogo plaukstu, kas ļauj pagarināt spēļu sesijas un lietot ierīci droši. Pele lieliski pielāgojas rokas formai, pateicoties kam jūs nodrošināsiet stingru satvērienu, kas ļaus jums saglabāt kontroli pār spēli.
Citas funkcijas -
dimensijas dziļums - 60 mm
dimensionalWeight - 336
EAN - 5901969426694
ean - 5901969426694
Eans - 5901969426694
Forma - Labās puses
Forma - Universal
garantija - 24
garantijas_tips - normāli
garantijaType - G
guaranteeLength - 24
Iekļautie piederumi -
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_69976_1.png
Izmēri - 126 x 70 x 40 mm
izmērs augstums - 200 mm
izmērs platums - 140 mm
izmērs svars - 210 g
Izšķirtspēja (maks.) - 6400 dpi
Izšķirtspēja (min) - 500 dpi
Kabeļa garums - 160 cm
Kategorija - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Datorpeles
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Mīklas un skārienpaliktņi
Kods - NFU-1699
Krāsa - Black
LargeDescHTML -
Lietošana - Spēļu
Nosaukums - Fury Scrapper
Nosaukums - Fury Scrapper Black
nosaukums - Spēļu pele Fury Scrapper 6400 DPI RGB
Pogu skaits - 7
Power - USB 5V
producerCode - NFU-1699
ProducerCode - NFU-1699
productName - Fury Gaming pele Scrapper 6400 DPI
productSize - Parasts
ražotājs - Fury
Ražotājs - Natec
Ritināšanas riteņu skaits - 1
Saskarne - USB
Savienojums - Wired
Sensors - Optiskais
ShortDescription - vadu | optiskais | 6400 dpi | 7 pogas | RGB apgaismojums | programmatūra
sizeX - 200
sizeY - 140
sizeZ - 60
svars - 220
vendpn - NFU-1699
Illumination - Yes
Desc - Tips: Optiskā, Pieslēgums: Ar vadu, Pieslēguma veids: USB, Kategorija: Datorspēlēm, Pogu skaits: 7, Krāsa: Melna, Barošana: USB, DPI jutība: 6400 dpi, Garantija: 2 gadi
Description - Let us introduce our latest gaming mouse - Fury Scrapper. Its excellent parameters ensure extraordinary precision and control, which are essential elements on the virtual battlefield. RGB lighting emphasizes the elegant design of the mouse, which will boost self-confidence and give attractive appearance to any gaming stand. Meet Fury Scrapper!
HIGH QUALITY SENSOR
The most important element of any mouse is the sensor. Fury Scrapper is equipped with a high-class optical sensor that offers a resolution of up to 6400 DPI, a maximum data processing speed of 6000 FPS and acceleration at the level of 22G. Let Fury Scrapper become your ace up your sleeve and leave all your opponents far behind!
ELEGANT DESIGN
Fury Scrapper, apart from a wide range of functionalities, impresses with its impeccable design. Elegant, matte black and effective RGB backlight create a truly spectacular combination that will be the object of the sighs of every player involved. Choose a masterful style and add expressive character to your gaming stand!
DURABLE SWITCHES
Fury Scrapper offers excellent durability thanks to use of high-quality HUANO switches. The use of such components allows for a significant increase in service life compared to a standard mouse. Thanks to this, the mouse will be your companion for a really long time. Choose practical solutions with Fury Scrapper!
6 DPI LEVELS
The mouse is equipped with easily accessible buttons to change the DPI setting, which are located just beneath the scroll wheel. 6 different DPI settings make the mouse adapt to your needs at any time, regardless of the game or situation. A resolution of 500 to 6400 DPI ensures that you choose exactly the speed of movements you currently prefer.
6 PROGRAMMABLE BUTTONS
The mouse has 6 fully programmable buttons that will allow you to assign specific functions to them. Thanks to this you will have a much easier time on the virtual battlefield and leave your opponents no chance for victory. Get full control over the functionality of your mouse and configure each key's options using our dedicated software!
ONBOARD MEMORY
All settings are saved in the device thanks to the built-in memory. This means that you do not have to configure the settings again every time you play in another place. Connect the mouse to the computer and enjoy trouble-free gameplay on the settings you have previously configured. Enjoy a comfortable gaming experience.
ADVANCED SOFTWARE
You will discover the full potential of Fury Scrapper with the help of dedicated software. It allows you to edit profiles and macros and assign specific functions to the desired buttons. Thanks to this, you will personalize your mouse so it adapts to your needs. Get the edge with Fury Scrapper!
ERGONOMIC CONSTRUCTION
The shape of the Fury Scrapper allows the player to use it very comfortably. Properly profiled, ergonomic design of the mouse relieves the wrist, which allows you to extend gaming sessions and use the device safely. The mouse perfectly adapts to the shape of the hand, thanks to which you will provide a firm grip that will allow you to keep control over the game.
Other features -
dimension depth - 60 mm
dimensionalWeight - 336
EAN - 5901969426694
ean - 5901969426694
Eans - 5901969426694
Shape - Right-handed
Shape - Universal
guarantee - 24
guarantee_type - normal
warrantyType - G
warrantyLength - 24
Accessories included -
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_69976_1.png
Dimensions - 126 x 70 x 40 mm
dimension height - 200 mm
dimension width - 140 mm
dimension weight - 210 g
Resolution (max) - 6400 dpi
Resolution (min) - 500 dpi
Cable length - 160 cm
Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Datorpeles
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Mice and touchpads
Code - NFU-1699
Color - Black
LargeDescHTML -
Usage - Gaming
Name - Fury Scrapper
Name - Fury Scrapper Black
name - Gaming mouse Fury Scrapper 6400 DPI RGB
No. of buttons - 7
Power - USB 5V
producerCode - NFU-1699
ProducerCode - NFU-1699
productName - Fury Gaming mouse Scrapper 6400 DPI
productSize - Normal
producer - Fury
Producer - Natec
No. of scroll wheels - 1
Interface - USB
Connection - Wired
Sensor - Optical
ShortDescription - mysz przewodowa | optyczna | 6400 dpi | 7 przycisków | podświetlenie RGB | oprogramowanie
sizeX - 200
sizeY - 140
sizeZ - 60
weight - 220
vendpn - NFU-1699
19,38 €
Natec Fury Scrapper, USB, Optical
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas