Genesis Krypton 550, White

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 642023 Preces kods: NMG-1685
Pasūtāms 9 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi
38,95 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 15.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 15.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 13.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Pielietojums: Gaming
  • Krāsa: Balta
  • Savienojuma tips: Vads
  • Savienojuma veids: USB vads
  • Sensora tehnoloģija: Optical
Pamatinformācija
Pielietojums Gaming

Pielietojums ir orientējošs rādītājs, kas nosaka, kam šī pele vairāk paredzēta, stacionārajam, vai portatīvajam datoram.

Notebook tipa peles ir maza izmēra, tādēļ piemērotas darbam ceļā.

Ja jūs portatīvo datoru lielākoties izmantosiet noteiktā darba vietā, ieteicams iegādāties desktop peli, kurai ir standarta izmērs, līdz ar to tā ir daudz ērtāka ilgstošam darbam pie datora. Standarta peles portatīvajam datoram tiek pieslēgtas ar vadu, kas nodrošina ilgstošu stabilu strādāšanu. Savukārt bezvadu pelēm periodiski nepieciešama bateriju maiņa.

Gaming peles ir aprīkotas ar lielāku pogu skaitu; tām ir precīzāka optika un labāka izšķirtspēja. Pilnvērtīgākam spēļu procesam Dateks.lv iesaka iegādāties gaming peli ar vadu datu pārraidi. 

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka izvēlēties lāzera peli ar PS/2 vai USB pieslēgumu.

Krāsa Balta
Peles virsmas krāsa. Šis parametrs ir orientējošs un var atšķirties no reālās peles krāsas.
Funkcionalitāte
Pogu skaits : 7
Apgaismojums : Ir
Apgaismojuma krāsa : RGB
Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojuma tips Vads

Datu pārraide nosaka, kā pele savienota ar datoru.

Vada savienojums ir klasisks, ātrs un pārbaudīts veids (elektriskais kabelis ar USB vai PS/2 kontaktu).

Savukārt bezvadu savienojums prasa periodisku bateriju maiņu, vai akumulatora uzlādi, toties piedāvā brīvību lietot peli neraizējoties par brīžiem traucējošo vadu. Šādas peles ir ideālas darbam ar portatīvo datoru, pie kura tās tiek pievienotas ar bluetooth vai infrared palīdzību. Taču jāņem vērā, ka parasti tās sver nedaudz vairāk par vadu pelēm, tām ne vienmēr ir stabils savienojums.

Savienojuma veids : USB vads
Specifikācija
Slēdžu ražotājs : Huano
Slēdžu modelis : Huano
Svars (g) : 70
Vada garums (m) : 1.8
Sensors
Sensora tehnoloģija Optical

Ir optiskās un lāzera peles.

Lāzera pelēm ir augstākā precizitāte un mazs energopatēriņš, kā arī tās spēj darboties uz stikla un spoguļvirsmām. 

Optiskās peles ir pašlaik visplašāk pielietotās, savas pievilcīgās kvalitātes/cenas attiecības dēļ. Tām nav nekādu mehānisku daļu, līdz ar to tās strādā ātri un precīzi.

Maksimālā jūtība (DPI) : 8000
Sensora ražotājs : PixArt
Sensora modelis : Pixart 3325
Polling Rate (Hz) : 1000
Papildus specifikācija
Apgaismojums - Jā
Apraksts - Krypton Genesis 550 ir viegla un ērta spēļu pele, kas nodrošinās veiktspēju, kas nepieciešama, lai sasniegtu iespaidīgu uzvaru katrā cīņā. Esi īsts mednieks, kas medī savus pretiniekus, bruņojies ar visefektīvākajiem ieročiem. Krypton 550 nodrošina ātru un precīzu mērķēšanu, kas visus konkurentus nostādīs ēnā.
Iepazīstieties ar Genesis Krypton 550 un izbaudiet spēlēšanu visaugstākajā līmenī. TOP ĒRTĪBA UN KVALITĀTE Pateicoties ergonomiskajam dizainam, pele vienmēr būs ērta pat garāko spēļu maču laikā. Turklāt unikālā bišu šūnu tekstūra peles sānos nodrošinās stabilu satvērienu un papildu kontroli pēkšņu kustību laikā.
DOMINĒŠANAS ESTĒTIKA - PRISMO EFEKTS Mēs esam bagātinājuši Krypton 550 ar ekskluzīvu RGB aizmugurgaismojuma tehnoloģiju - PRISMO efektu ar iespēju iestatīt 16 miljonus krāsu. Mice kļūs par jūsu kaujas stacijas centrālo punktu, pateicoties tās hipnotizējošajam izskatam. Papildinot peles dizainu ar bišu šūnu perforāciju, mēs iegūstam fenomenālu komplektu, kas priecē.
HUANO SVĪKĻI Krypton 550 ir lielisks spēļu ierocis, kas jūs nepievils nevienā situācijā. Aprīkota ar Huano slēdžiem, kuru darbmūžs ir 20 miljoni klikšķu un zems iedarbināšanas spiediens - tikai 80 grami. Aprīkojot savu spēļu staciju ar Krypton 550, jūs saņemat garantiju ilgmūžībai un lietojamībai augstākajā līmenī ilgu laiku.
7 PROGRAMMĒJAMAS POGAS Ir 7 programmējamas pogas, kas nodrošina ērtības un pārliecinošu aizpildīšanu. Iespēja piešķirt līdz pat 7 vadības elementiem vai īpašām pogu kombinācijām jau no paša sākuma sniedz zināmas priekšrocības pār ikvienu pretinieku.
DPI SWITCH Pielāgojiet peli savām vēlmēm un pielāgojiet peles jutību diapazonā no 200 līdz 8000 DPI. Pārslēdziet četrus DPI iestatījumus vienā kustībā ar vienu pogas klikšķi vai izmantojiet uzlaboto programmatūru un pielāgojiet iestatījumus pēc saviem ieskatiem. Par pašlaik izvēlēto profilu jūs informēs īpašs indikators.
PRIEKŠMĒROŠANA SENSORS Krypton 550 sirds ir PMW3325 optiskais sensors, kas nodrošina nepieciešamo precizitāti un precizitāti, lai labi mērķētu un likvidētu visus pretiniekus. Sensoru raksturo augsta izšķirtspēja līdz 8000 DPI, 20 G paātrinājums un izsekošanas ātrums līdz 100 IPS - šī kombinācija garantē visaugstāko kvalitāti un efektivitāti. IEGRĀDĪTA PAMATŅA Pateicoties iebūvētajai atmiņai, jūs varat viegli ierakstīt makrouzdevumus un piešķirt dažādas funkcijas atsevišķām pogām. Saglabātie iestatījumi darbosies jebkurā datorā bez nepieciešamības instalēt papildu programmatūru vai pieslēgties. ULTRA LIGHT Krypton 550 sver tikai 70 gramus, pateicoties kam tas garantē maksimālu kontroli un komfortu ātru kustību laikā. Mazais peles svars neapgrūtina plaukstu, ļaujot koncentrēties uz izklaidi spēles laikā.
PAPILDU PROGRAMMATŪRA Specializētā programmatūra ļauj pielāgot pogu darbību poļu vai angļu valodā, kalibrēt RGB apgaismojumu un konfigurēt profilus un makrouzdevumus. Šī pele kopā ar programmatūru ir nāvējošs kaujas ierocis, kas nodrošinās labākus rezultātus un, pats galvenais, - ļaus jums diktēt noteikumus.
ERGONOMISKA FORMA Izstrādāta maksimālam komfortam un piemērota labās rokas lietotājiem. Funkcionālo pogu ergonomiskais izkārtojums atbilst pirkstu izvietojumam un labās rokas muskuļu īpatnībām. Pele garantē ērtu un drošu satvērienu visdedzinošāko kautiņu laikā virtuālajā kaujas laukā. 2 KRĀSU VERSIJAS Krypton 550 ir pieejams divos krāsu variantos - melnā un baltā. Tādējādi jūs vēl vairāk pielāgosiet grauzēju savam stilam un piešķirsiet neatkārtojamu atmosfēru savai pozīcijai. PĪTAIS KĀBLS Krypton 550 ir aprīkots ar pret bojājumiem un sabrukšanu izturīgu pītu kabeļa audumu, kura garums ir 1,8 m. Tā rezultātā kabelis neierobežo kustības, lai jūs varētu brīvi nodoties virtuālajai spēlei, nebaidoties, ka pele jums atteiksies paklausīt.
Apraksts - Tips: Optiskā, Savienojums: Ar vadu, Savienojuma veids: USB, Kategorija: Datorspēlēm, Pogu skaits: 7, Krāsa: Balta, Barošana: USB, DPI jutība: 8000 dpi, Garantija: 2 gadi
Citas funkcijas - Izturīgs Huano slēdžu sensors: Pixart PMW3325
Citas funkcijas > Izšķirtspēja - 200-8000 DPI
Citas funkcijas > Paātrinājums (G) - 20 G
Citas funkcijas > Sensora tips - Optiskais
Diapazons - 8000 mm
dimensijas dziļums - 60 mm
Dizains > Produkta krāsa - White
EAN - 5901969426557
ean - 5901969426557
Eans - 5901969426557
Forma - Labās puses
Garantija - 24
garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
garantijas_tips - normāli
Iekļautie piederumi -
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 547 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 81.00 g
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 195 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 135 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 60 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 4.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.09 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.0015795 m³
Ievadierīce > Programmējamas peles pogas - Jā
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_80103_1.jpg
Izmēri - 128 x 68 x 42 mm
izmērs augstums - 205 mm
izmērs platums - 140 mm
izmērs svars - 200 g
Kabeļa garums - 200 mm
Kategorija - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Datorpeles
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Mīklas un skārienpaliktņi
Kods - NMG-1685
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
Krāsa - White
LargeDescHTML - MEETKRYPTON 550 TOP ĒRTĪBA UN KVALITĀTE Pateicoties ergonomiskajam dizainam, pele vienmēr būs ērta pat garāko spēļu laikā. Turklāt unikālā bišu šūnu tekstūra peles sānos nodrošinās stabilu satvērienu un papildu kontroli pēkšņu kustību laikā. DOMINĒŠANAS ESTĒTIKA - PRISMO EFEKTSMēs esam bagātinājuši Krypton 550 ar ekskluzīvu RGB apgaismojuma tehnoloģiju - PRISMO efektu ar iespēju iestatīt 16 miljonus krāsu. Mice kļūs par jūsu kaujas stacijas centrālo punktu, pateicoties tās hipnotizējošajam izskatam. Papildinot peles dizainu ar bišu šūnu perforāciju, mēs iegūstam fenomenālu komplektu, kas priecē. HUANO SWITCHESTMāja Krypton 550 ir lielisks spēļu ierocis, kas jūs nepievils nevienā situācijā. Aprīkota ar Huano slēdžiem, kuru darbmūžs ir 20 miljoni klikšķu un zems iedarbināšanas spiediens - tikai 80 grami. Aprīkojot savu spēļu staciju ar Krypton 550, jūs saņemat garantiju ilgmūžībai un lietojamībai augstākajā līmenī ilgu laiku. 7 PROGRAMMĒJAMAS MĒRĶIŠ 7 programmējamas pogas, kas nodrošina ērtības un pārliecinošu aizpildīšanu. Iespēja piešķirt līdz pat 7 vadības elementiem vai īpašām pogu kombinācijām jau no paša sākuma sniedz zināmas priekšrocības pār ikvienu pretinieku. DPI SWITCHPielāgojiet peli savām vēlmēm un regulējiet peles jutību diapazonā no 200 līdz 8000 DPI. Pārslēdziet četrus DPI iestatījumus vienā kustībā ar vienu pogas klikšķi vai izmantojiet uzlaboto programmatūru un pielāgojiet iestatījumus pēc saviem ieskatiem. Par pašlaik izvēlēto profilu jūs informēs īpašs indikators. PRIEKŠMĒRĶĪGAIS GRĀMATAS SENSORISKRYpton 550 sirds ir PMW3325 optiskais sensors, kas nodrošina precizitāti un precizitāti, kas nepieciešama, lai labi mērķētu un likvidētu visus pretiniekus. Sensoru raksturo augsta izšķirtspēja līdz 8000 DPI, 20 G paātrinājums un izsekošanas ātrums līdz 100 IPS - šī kombinācija garantē augstāko kvalitāti un efektivitāti. IEGRĀDĀTĀ PAMATIESaskaņā ar iebūvēto atmiņu varat viegli ierakstīt makrouzdevumus un piešķirt dažādas funkcijas atsevišķām pogām. Saglabātie iestatījumi darbosies jebkurā datorā bez nepieciešamības instalēt papildu programmatūru vai pieslēgties. ULTRA LIGHTKrypton 550 sver tikai 70 gramus, pateicoties tam, tas garantē maksimālu kontroli un komfortu ātru kustību laikā. Mazais peles svars neapgrūtina plaukstu, ļaujot jums koncentrēties uz izklaidi spēles laikā. PAPILDU PROGRAMMATŪRAĪPAŠA PROGRAMMATŪRAĪPAŠA PROGRAMMATŪRAĪPAŠA programmatūra ļauj pielāgot poļu vai angļu valodas pogu darbību, kalibrēt RGB apgaismojumu un konfigurēt profilus un makrouzdevumus. Šī pele kopā ar programmatūru ir nāvējošs kaujas ierocis, kas nodrošinās labākus rezultātus un, pats galvenais, - ļaus jums diktēt noteikumus. ERGONOMISKA FORMA Izstrādāta maksimālam komfortam un piemērota labās rokas lietotājiem. Funkcionālo pogu ergonomiskais izkārtojums atbilst pirkstu izvietojumam un labās rokas muskuļu īpatnībām. Pele garantē ērtu un drošu satvērienu visdedzinošāko kautiņu laikā virtuālajā kaujas laukā. PĪTAIS KABELISLEKrypton 550 ir aprīkota ar pret bojājumiem un sabrukšanu izturīgu pītu kabeli, kura garums ir 1,8 m. Tā rezultātā kabelis neierobežo kustības, lai jūs varētu brīvi nodoties virtuālajai spēlei, nebaidoties, ka?pele jums atteiksies paklausīt.
Lietošana - Spēļu
Nosaukums - Genesis Krypton 550 balts
Nosaukums - Genesis Krypton 550 White
Nosaukums - Genesis | Spēļu pele ar programmatūru | Vadu | Krypton 550 | Optiskā | Spēļu pele | Balta | Jā
nosaukums - Spēļu pele Genesis Krypton 550 8000 DPI RG
Pogu skaits - 7
Power - Nav piemērojams
ProducerCode - NMG-1685
Pārvaldības funkcijas > Slēdža tips - Huano slēdži
Ražotāja produkta nosaukums - Kriptons 550
Ražotāja produktu grupa - Spēļu pele ar programmatūru
ražotājs - Genesis
Ražotājs - Genesis
Ritināšanas riteņu skaits - 7
Saite - https://genesis-zone.com/product/krypton-550-white?ir=1
Saskarne - USB
Savienojums - Wired
Sensors - Optiskais
ShortDescription - ar vadu | optiskais | 8000 dpi | 7 pogas | viegls | balts
Svars un izmēri > Kabeļa garums - 180 cm
Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.187 kg
Tehniskā informācija > Citas funkcijas - Iebūvēta atmiņa; Uzlabotā programmatūra; 10 aizmugures apgaismojuma režīmi
Tehniskā informācija > Ierīces tips - Spēļu pele
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.102 kg
Tehniskā informācija > Pogu skaits - 7
Tehniskā informācija > Ražotājs - Genesis
Tehniskā informācija > Savienotāja tips - A tipa USB
Tehniskā informācija > Tips - Wired
Tehniskās detaļas > RGB LED gaismas - Jā
vendpn - NMG-1685
Illumination - Yes
Description - Krypton Genesis 550 is lightweight and comfortable gaming mouse which will deliver performance need to achieve a spectacular victory in each battle. Be a true hunter, hunting your opponents, armed with the most effective weapons. Krypton 550 provides fast and precise targeting, which will put all competitors in the shade.
Meet Genesis Krypton 550 and experience gaming at the highest level.
TOP CONVENIENCE AND QUALITY
Thanks to its ergonomic design, the mouse will always remain comfortable even during the longest gaming matches. What's more, the unique honeycomb texture on the sides of the mouse will provide a stable grip and additional control during sudden movements.
AESTHETICS OF DOMINATION - PRISMO EFFECT
We have enriched the Krypton 550 with the exclusive RGB backlight technology - the PRISMO effect with the possibility of setting 16 million colours. The mouse will be the focal point of your battle station thanks to its mesmerizing appearance. By adding the design of the mouse with a honeycomb perforation, we get a phenomenal package that delights.  
HUANO SWITCHES
The Krypton 550 is an excellent gaming weapon that will not let you down in any situation. Equipped with Huano switches with a lifetime of 20 million clicks and a low actuation pressure of only 80 grams. By equipping your gaming station with Krypton 550, you get a guarantee of durability and usability at the highest level for a long time.
7 PROGRAMMABLE BUTTONS
There are 7 programmable buttons that give convenience and fill with confidence. The possibility of assigning up to 7 control elements or special combinations of buttons gives us a certain advantage over each opponent from the very beginning.
DPI SWITCH
Adjust the mouse to your preferences and adjust the sensitivity of the mouse in the range from 200 to 8000 DPI. Cycle through four DPI settings on the fly with one click of a button, or use the advanced software and adjust the settings as you see fit. A special indicator will inform you about the currently selected profile.
PROPER GAMING SENSOR
The heart of Krypton 550 is the PMW3325 optical sensor, which gives you the accuracy and precision you need to aim well and eliminate all opponents. The sensor is characterized by high resolution up to 8,000 DPI, 20 G acceleration and tracking speed up to 100 IPS - this combination guarantees the highest quality and efficiency.
BUILT-IN MEMORY
Thanks to the built-in memory, you can easily record macros and assign various functions to individual buttons. Saved settings will work on any computer without the need to install additional software or logging in.
ULTRA LIGHT
Krypton 550 weighs only 70 grams, thanks to which it guarantees maximum control and comfort during quick movements. The low weight of the mouse does not burden your wrist, letting you focus on having fun whilst playing.    
ADVANCED SOFTWARE
Dedicated software allows you to adjust the operation of the buttons in Polish or English, calibrate the RGB backlight and configure profiles and macros. This mouse, combined with the software is a deadly combat weapon that will give you better results and most importantly - you will let you dictate the rules.  
ERGONOMIC SHAPE
Designed for maximum comfort and suitable for right-handed people. Ergonomic layout of the functional buttons follows the arrangement of the fingers and the characteristics of the muscles of the right hand. The mouse guarantees a comfortable and secure grip during the most ardent skirmishes on the virtual battlefield.
TWO COLOR VERSIONS
Krypton 550 is available in two color variants in black and white. This way you will adjust the rodent even more to your style and give a unique atmosphere to your position.
BRAIDED CABLE
Krypton 550 is equipped with resistant to damage and collapse cable braided fabric, with length of 1.8m. As a result, the cable does not restrict movement so you can freely indulge in virtual gameplay without fear that the mouse you refuse to obey.
Desc - Tips: Optiskā, Savienojums: Ar vadu, Savienojuma veids: USB, Kategorija: Datorspēlēm, Pogu skaits: 7, Krāsa: Balta, Barošana: USB, DPI jutība: 8000 dpi, Garantija: 2 gadi
Other features - Durable Huano switches sensor: Pixart PMW3325
Other features > Resolution - 200-8000 DPI
Other features > Acceleration (G) - 20 G
Other features > Sensor type - Optical
Range - 8000 mm
dimension depth - 60 mm
Design > Colour of product - White
EAN - 5901969426557
ean - 5901969426557
Eans - 5901969426557
Shape - Right-handed
Warranty - 24
guarantee - 24
Warranty - 24 month(s)
guarantee_type - normal
Accessories included -
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 547 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 81.00 g
Package features > Gross height (mm) - 195 mm
Package features > Gross depth (mm) - 135 mm
Package features > Gross width (mm) - 60 mm
Package features > Plastic (No PET) - 4.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.09 kg
Package features > Volume (m3) - 0.0015795 m³
Input device > Programmable mouse buttons - Yes
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_80103_1.jpg
Dimensions - 128 x 68 x 42 mm
dimension height - 205 mm
dimension width - 140 mm
dimension weight - 200 g
Cable length - 200 mm
Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Datorpeles
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Mice and touchpads
Code - NMG-1685
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
Color - White
LargeDescHTML - MEETKRYPTON 550 TOP CONVENIENCE AND QUALITYThanks to its ergonomic design, the mouse will always remain comfortable even during the longest gaming matches. What's more, the unique honeycomb texture on the sides of the mouse will provide a stable grip and additional control during sudden movements.  AESTHETICS OF DOMINATION - PRISMO EFFECTWe have enriched the Krypton 550 with the exclusive RGB backlight technology - the PRISMO effect with the possibility of setting 16 million colours. The mouse will be the focal point of your battle station thanks to its mesmerizing appearance. By adding the design of the mouse with a honeycomb perforation, we get a phenomenal package that delights. HUANO SWITCHESThe Krypton 550 is an excellent gaming weapon that will not let you down in any situation. Equipped with Huano switches with a lifetime of 20 million clicks and a low actuation pressure of only 80 grams. By equipping your gaming station with Krypton 550, you get a guarantee of durability and usability at the highest level for a long time.  7 PROGRAMMABLE BUTTONSThere are 7 programmable buttons that give convenience and fill with confidence. The possibility of assigning up to 7 control elements or special combinations of buttons gives us a certain advantage over each opponent from the very beginning.  DPI SWITCHAdjust the mouse to your preferences and adjust the sensitivity of the mouse in the range from 200 to 8000 DPI. Cycle through four DPI settings on the fly with one click of a button, or use the advanced software and adjust the settings as you see fit. A special indicator will inform you about the currently selected profile.  PROPER GAMING SENSORThe heart of Krypton 550 is the PMW3325 optical sensor, which gives you the accuracy and precision you need to aim well and eliminate all opponents. The sensor is characterized by high resolution up to 8,000 DPI, 20 G acceleration and tracking speed up to 100 IPS - this combination guarantees the highest quality and efficiency.   BUILT-IN MEMORYThanks to the built-in memory, you can easily record macros and assign various functions to individual buttons. Saved settings will work on any computer without the need to install additional software or logging in. ULTRA LIGHTKrypton 550 weighs only 70 grams, thanks to which it guarantees maximum control and comfort during quick movements. The low weight of the mouse does not burden your wrist, letting you focus on having fun whilst playing.  ADVANCED SOFTWAREDedicated software allows you to adjust the operation of the buttons in Polish or English, calibrate the RGB backlight and configure profiles and macros. This mouse, combined with the software is a deadly combat weapon that will give you better results and most importantly - you will let you dictate the rules.   ERGONOMIC SHAPEDesigned for maximum comfort and suitable for right-handed people. Ergonomic layout of the functional buttons follows the arrangement of the fingers and the characteristics of the muscles of the right hand. The mouse guarantees a comfortable and secure grip during the most ardent skirmishes on the virtual battlefield. BRAIDED CABLEKrypton 550 is equipped with resistant to damage and collapse cable braided fabric, with length of 1.8m. As a result, the cable does not restrict movement so you can freely indulge in virtual gameplay without fear that the?mouse you refuse to obey.  
Usage - Gaming
Name - Genesis Krypton 550 biała
Name - Genesis Krypton 550 White
Name - Genesis | Gaming Mouse with Software | Wired | Krypton 550 | Optical | Gaming Mouse | White | Yes
name - Gaming mouse Genesis Krypton 550 8000 DPI RG
No. of buttons - 7
Power - Not applicable
ProducerCode - NMG-1685
Management features > Switch type - Huano switches
Producer product name - Krypton 550
Producer product family - Gaming Mouse with Software
producer - Genesis
Producer - Genesis
No. of scroll wheels - 7
Link - https://genesis-zone.com/product/krypton-550-white?ir=1
Interface - USB
Connection - Wired
Sensor - Optical
ShortDescription - mysz przewodowa | optyczna | 8000 dpi | 7 przycisków | lekka | biała
Weight & dimensions > Cable length - 180 cm
Technical details > Gross weight - 0.187 kg
Technical details > Other features - Built-in memory; Advanced software; 10 number of backlight modes
Technical details > Device type - Gaming Mouse
Technical details > Net weight - 0.102 kg
Technical details > Number of buttons - 7
Technical details > Producer - Genesis
Technical details > Connector type - USB Type-A
Technical details > Type - Wired
Technical details > RGB LED light - Yes
vendpn - NMG-1685
38,95 €
Genesis Krypton 550, White
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas