Hama MW-600,Wireless, Black/Grey, USB-C/USB-A

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 580824 Preces kods: 182616
Pasūtāms 4 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
30,12 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 22.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 22.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 22.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 22.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 22.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 20.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Pielietojums: Home/Office
  • Krāsa: Melna
  • Krāsa: Pelēka
  • Savienojuma tips: Bezvadu
  • Savienojuma veids: USB Wireless
  • Sensora tehnoloģija: Optical
Pamatinformācija
Pielietojums Home/Office

Pielietojums ir orientējošs rādītājs, kas nosaka, kam šī pele vairāk paredzēta, stacionārajam, vai portatīvajam datoram.

Notebook tipa peles ir maza izmēra, tādēļ piemērotas darbam ceļā.

Ja jūs portatīvo datoru lielākoties izmantosiet noteiktā darba vietā, ieteicams iegādāties desktop peli, kurai ir standarta izmērs, līdz ar to tā ir daudz ērtāka ilgstošam darbam pie datora. Standarta peles portatīvajam datoram tiek pieslēgtas ar vadu, kas nodrošina ilgstošu stabilu strādāšanu. Savukārt bezvadu pelēm periodiski nepieciešama bateriju maiņa.

Gaming peles ir aprīkotas ar lielāku pogu skaitu; tām ir precīzāka optika un labāka izšķirtspēja. Pilnvērtīgākam spēļu procesam Dateks.lv iesaka iegādāties gaming peli ar vadu datu pārraidi. 

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka izvēlēties lāzera peli ar PS/2 vai USB pieslēgumu.

Krāsa Melna, Pelēka
Peles virsmas krāsa. Šis parametrs ir orientējošs un var atšķirties no reālās peles krāsas.
Funkcionalitāte
Pogu skaits : 6
Apgaismojums : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojuma tips Bezvadu

Datu pārraide nosaka, kā pele savienota ar datoru.

Vada savienojums ir klasisks, ātrs un pārbaudīts veids (elektriskais kabelis ar USB vai PS/2 kontaktu).

Savukārt bezvadu savienojums prasa periodisku bateriju maiņu, vai akumulatora uzlādi, toties piedāvā brīvību lietot peli neraizējoties par brīžiem traucējošo vadu. Šādas peles ir ideālas darbam ar portatīvo datoru, pie kura tās tiek pievienotas ar bluetooth vai infrared palīdzību. Taču jāņem vērā, ka parasti tās sver nedaudz vairāk par vadu pelēm, tām ne vienmēr ir stabils savienojums.

Savienojuma veids : USB Wireless
Specifikācija
Slēdžu ražotājs : N/A
Slēdžu modelis : N/A
Svars (g) : 150
Vada garums (m) : N/A
Sensors
Sensora tehnoloģija Optical

Ir optiskās un lāzera peles.

Lāzera pelēm ir augstākā precizitāte un mazs energopatēriņš, kā arī tās spēj darboties uz stikla un spoguļvirsmām. 

Optiskās peles ir pašlaik visplašāk pielietotās, savas pievilcīgās kvalitātes/cenas attiecības dēļ. Tām nav nekādu mehānisku daļu, līdz ar to tās strādā ātri un precīzi.

Maksimālā jūtība (DPI) : 2400
Sensora ražotājs : N/A
Sensora modelis : N/A
Polling Rate (Hz) : N/A
Papildus specifikācija
Apgaismojums - Nē
Apraksts - Bezvadu pele, ko var izmantot gan ar USB-C, gan standarta USB-A ierīcēm. 2 uztvērēji: USB-C un USB-A Pele ir aprīkota ar diviem nano uztvērējiem: USB-C un USB-A. Īpaša poga ļauj pārslēgties starp abām ierīcēm un vienlaikus izmantot divas ierīces. Klusās pogas Īpašā pogu konstrukcija ļauj pelei strādāt klusi un slāpē klikšķināšanas troksni. Regulējams DPI jutīgums Atkarībā no tā, ar ko pašlaik strādājat, varat pielāgot peles jutīgumu savām vajadzībām: ātras kursora kustības nodrošinās augstāku DPI līmeni, bet lēnākas - zemāku. Liels darbības diapazons 8 metru diapazons ļauj kontrolēt kursoru pat tad, ja dators nav tieši blakus jums. USB uztvērēji ir tik mazi, ka tos var atstāt ierīcē un aizmirst par tiem. Ceļojot ievietojiet tās peles iekšpusē, lai pārliecinātos, ka tās nepazudīs. Uzziniet vairāk par šo produktu: Bezvadu pele Divi nano uztvērēji: USB-A un USB-C Pārslēgšanās starp USB-A un USB-C uztvērēju Iespēja izmantot divas ierīces ar vienu peli Pārlūka pogas ātrai un efektīvai tīmekļa pārlūkošanai ir aprīkotas ar atpakaļ un uz priekšu funkciju DPI jutīguma slēdzis kursora ātruma regulēšanai: 1000/1500/2000/2400 Kompakto USB uztvērēju var transportēt peles korpusā Klusās pogas: nodrošina netraucētu darbu sev un citiem Ergonomiska forma ļauj peli ērti turēt rokā, nodrošinot ērtu darbu labās rokas lietotājiem Inteliģentā enerģijas pārvaldības sistēma aktivizē gaidīšanas režīmu, kad pele netiek lietota Enerģijas slēdzis nodrošina energoefektīvu peles lietošanu Nano uztvērēja diapazons: līdz 8 m Nano uztvērēja frekvence: 2,5 GHz Pogu skaits: 6 Komplektā ietilpst 1x AA baterija
Apraksts - Tips: Optiskā, Pieslēgums: Bezvadu, Pieslēguma veids: USB / USB Type-C, Kategorija: Standarta, Pogu skaits: 6, Krāsa: Melna, Barošana: 1 x AA baterija, DPI jutība: 2400 dpi, Garantija: 2 gadi
Citas funkcijas -
Diapazons - 8 m
dimensijas dziļums - 65 mm
EAN - 4047443421371
ean - 4047443421371
Eans - 4047443421371
Forma - Labās puses
garantija - 24
garantijas_tips - ārējais
Iekļautie piederumi -
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_77934_1.png
Izmēri - 7 x 10,3 x 4,2 cm
izmērs augstums - 225 mm
izmērs platums - 140 mm
izmērs svars - 250 g
Izšķirtspēja (maks.) - 2400 dpi
Izšķirtspēja (min) - 1000 dpi
Kategorija - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Datorpeles
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Mīklas un skārienpaliktņi
Kods - 182616H
Krāsa - Black
LargeDescHTML - USB-A UN USB-C uztvērēji pilnīgai elastībaiMūsu bezvadu pele ir aprīkota ar diviem bezvadu uztvērējiem. Lielākajai daļai galddatoru ir USB-A pieslēgvieta - tāpēc USB-A uztvērējs ir ideāli piemērots mūsu optiskās peles savienošanai ar datoru. No otras puses, daudziem piezīmjdatoriem un planšetdatoriem tagad ir tikai USB-C porti. Tāpēc mūsu sešu pogu pelei ir arī USB-C uztvērējs, un tai nav nepieciešams adapteris.Režīma poga peles apakšdaļā ļauj īpaši ātri pārslēgties starp datoru un klēpjdatoru - bez uztvērēju izņemšanas un atkārtotas ievietošanas. Jūs varat uzreiz redzēt, ar kuru ierīci pašlaik esat savienots: Kad "MW-600" ir bezvadu režīmā savienota ar USB-A uztvērēju, peles kreisajā pusē iedegas sarkana gaismiņa. Savienojumu ar USB-C uztvērēju norāda zaļa gaisma.SUPERĶĪSTI MĪKSLĪDZĪJUMI, klikšķi, klikšķi - vai vēlaties, lai jūs varētu mierīgi koncentrēties darbam, nevis nepārtraukti novērst uzmanību ar kaitinošām klikšķināšanas skaņām? No šī brīža jūs un jūsu kolēģi varēsiet strādāt netraucēti, jo mūsu datora peles pogas ir praktiski klusas. Izmantojot Dpi pogu, jūs varat mainīt peles rādītāja ātrumu. Varat iestatīt jutību uz 1000, 1500, 2000 vai 2400 dpi. Pateicoties tās ergonomiskajai formai, bezvadu pele patīkami iekļaujas jūsu labajā rokā, un to var vadīt ar vaļēju satvērienu, nodrošinot, ka jūsu roka nav pārāk saspringta. Ikdienā birojā, kad pie datora sēžat astoņas vai vairāk stundas, ergonomiska pele var palīdzēt novērst sasprindzinājumu vai baiso "peles roku".Mūsu padoms: stiepšanās vingrinājumi atslābina muskuļus un ļauj turpināt darbu ar jaunu enerģiju.Vairāk informācijas par ergonomiku darbavietāUSB RECEIVERI TĪKSTI UZGLABĀTIJUMIJūs dažkārt dodaties komandējumos? Divus USB uztvērējus var glabāt un pārvadāt peles iekšpusē, lai ietaupītu vietu. Praktiski, vai ne? Nelielie uztvērēji vairs brīvi neķemmējas somā vai, vēl ļaunāk, nepazūd. Dongles un datora pele vienmēr ir kopā kā viens veselums, un jūs varat nekavējoties ķerties pie darba, nemeklējot USB uztvērējus.INTELIGENTĀ PUSE AR IESPĒJAS UZTURĪBAS REŽĪMUMūsu ergonomiskā pele ir enerģijas taupīšanas profesionāle. Tā zina, kad tā nav nepieciešama, un aktivizē gaidīšanas režīmu. Jūs varat paši izslēgt peli un taupīt enerģiju, izmantojot atsevišķu ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzi apakšā. Indikatora indikators ļauj laikus uzzināt, kad baterijas ir izsmeltas.
Lietošana - Birojs
Nosaukums - Hama MW-600 Black
Nosaukums - Hama MW-600 melns
nosaukums - Pele 6 pogas Hama MW-600 melna
Pogu skaits - 6
Power - Baterijas / uzlādējamas AA
ProducerCode - 182616
ražotājs - Hama
Ražotājs - Hama
Ritināšanas riteņu skaits - 1
Saskarne - 2,4 GHz radio
Saskarne - USB
Saskarne - USB-C
Savienojums - Bezvadu
Sensors - Optiskais
ShortDescription - Bezvadu pele | 2400 dpi | 6 pogas | divu ierīču vadība
Svars - 240 g
vendpn - 182616
Illumination - No
Description - Mysz bezprzewodowa, z której możesz korzystać zarówno w przypadku urządzeń ze złączem USB-C, jak i standardowym USB-A. 2 odbiorniki: USB-C i USB-A
Mysz została wyposażona w dwa nano odbiorniki: USB-C i USB-A. Specjalny przycisk pozwala na przełączanie się między nimi i korzystanie z dwóch urządzeń w tym samym czasie.
Ciche przyciski
Specjalna konstrukcja przycisków pozwala na cichą pracę myszki wygłusza odgłosy klikania.
Regulowana czułość DPI
Zależnie od tego, jaką pracę wykonujesz w danym momencie, możesz dopasować czułość myszki do swoich potrzeb: szybkie ruchy kursora zapewni wyższy poziom DPI natomiast wolniejsze niższy.
Daleki zasięg działania
Zasięg 8 m umożliwia Ci sterowanie kursorem nawet wtedy, gdy komputer nie znajduje się tuż obok Ciebie. Odbiorniki USB są tak małe, że możesz zostawić je w urządzeniach i o nich zapomnieć. Podróżując umieść je wewnątrz myszki, by mieć pewność, że się nie zgubią. Więcej informacji o produkcie: Mysz bezprzewodowa Dwa nano odbiorniki: USB-A oraz USB-C Przełącznik między odbiornikiem USB-A i USB-C możliwość korzystania z dwóch urządzeń za pomocą jednej myszki Przyciski przeglądarki umożliwiają szybkie i sprawne przeglądanie stron internetowych posiadają funkcjonalność cofnij oraz przejdź dalej Przełącznik czułości DPI do regulacji prędkości kursora: 1000/1500/2000/2400 Kompaktowy odbiornik USB można transportować w obudowie myszy Ciche przyciski: zapewnij sobie i innym niczym niezakłóconą pracę Ergonomiczny kształt sprawia, że myszka wygodnie leży w dłoni, zapewniając komfortową pracę dla osób praworęcznych Inteligentny system zarządzania energią włącza tryb czuwania, gdy mysz nie jest w użytku Wyłącznik zasilania umożliwia energooszczędne użytkowanie myszy Zasięg nano odbiorników: do 8 m Częstotliwość nano odbiorników: 2,5 GHz Liczba przycisków: 6 W zestawie bateria 1x AA
Desc - Tips: Optiskā, Pieslēgums: Bezvadu, Pieslēguma veids: USB / USB Type-C, Kategorija: Standarta, Pogu skaits: 6, Krāsa: Melna, Barošana: 1 x AA baterija, DPI jutība: 2400 dpi, Garantija: 2 gadi
Other features -
Range - 8 m
dimension depth - 65 mm
EAN - 4047443421371
ean - 4047443421371
Eans - 4047443421371
Shape - Right-handed
guarantee - 24
guarantee_type - external
Accessories included -
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_77934_1.png
Dimensions - 7 x 10,3 x 4,2 cm
dimension height - 225 mm
dimension width - 140 mm
dimension weight - 250 g
Resolution (max) - 2400 dpi
Resolution (min) - 1000 dpi
Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Datorpeles
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Mice and touchpads
Code - 182616H
Color - Black
LargeDescHTML - USB-A AND USB-C RECEIVERS FOR FULL FLEXIBILITYOur wireless mouse comes with two wireless receivers. Most desktop computers have a USB-A port – the USB-A receiver is therefore ideal for connecting our optical mouse to your PC. Many notebooks and tablets, on the other hand, now have only USB-C ports. Our six-button mouse therefore also comes with a USB-C receiver and doesn’t require an adapter.The Mode button on the bottom of the mouse allows you to switch back and forth between your computer and laptop super fast – without having to remove and reinsert the receivers. You can see at a glance which device you are currently connected to: When the "MW-600" is connected wirelessly to the USB-A receiver, a red light is lit on the left side of the mouse. A connection to the USB-C receiver is indicated by a green light.SUPER-QUIET BUTTONSALMOST AS QUIET AS A MOUSEClick, click, click – do you wish you could concentrate on the job at hand in a relaxed manner instead of being constantly distracted by annoying clicking sounds? From now on, you and your colleagues can work undisturbed, as the buttons of our computer mouse are virtually silent. Instead of getting on your nerves with loud clicks, the "MW-600" provides you with ultra quiet support at the computer, laptop or tablet.ERGONOMIC MOUSE WITH SIX BUTTONSDESIGNED FOR RIGHT-HANDED USERSThe two thumb buttons allow you to easily navigate within an Internet browser and quickly go back and forth between web pages. You use the Dpi button to alter the speed of the mouse pointer. You can set the sensitivity to 1000, 1500, 2000 or 2400 dpi. Thanks to its ergonomic shape, the wireless mouse nestles pleasantly in your right hand, and can be controlled with a loose grip, ensuring your hand does not become too tense. In daily office life, when you’re sitting at the PC for eight hours or more, an ergonomic mouse can help prevent tension or the dreaded ‘mouse arm’.Our tip: Stretching exercises relax the muscles and allow you to continue your work with renewed energy.More information on ergonomics in the workplaceUSB RECEIVERS CLEVERLY STOREDDo you sometimes go on business trips? The two USB receivers can be stored and transported inside the mouse to save space. Practical, don’t you think? The small receivers no longer tumble around loosely in your bag or, even worse, get lost. Dongles and the PC mouse are always together as one unit, and you can get to work immediately without having to look for the USB receivers.INTELLIGENT MOUSE WITH POWER SAVING MODEOur ergonomic mouse is an energy saving professional. It knows when it is not needed and activates the standby mode. You can switch the mouse off yourself, and save power, using the separate on/off switch on the bottom. An indicator light lets you know in good time when the batteries are running low.
Usage - Office
Name - Hama MW-600 Black
Name - Hama MW-600 czarna
name - Mouse 6-button Hama MW-600 black
No. of buttons - 6
Power - Batteries / rechargeable AA
ProducerCode - 182616
producer - Hama
Producer - Hama
No. of scroll wheels - 1
Interface - 2,4 GHz Radio
Interface - USB
Interface - USB-C
Connection - Wireless
Sensor - Optical
ShortDescription - mysz bezprzewodowa | 2400 dpi | 6 przycisków |sterowanie dwoma urządzeniami
Weight - 240 g
vendpn - 182616
30,12 €
Hama MW-600,Wireless, Black/Grey, USB-C/USB-A
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas