Razer Basilisk X HyperSpeed, Wireless, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 499289 Preces kods: RZ01-03150100-R3G1
Noliktavā 2 gab.
Garantija: 2 gadi
90,95 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 03.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Pielietojums: Gaming
  • Krāsa: Melna
  • Savienojuma tips: Bezvadu
  • Savienojuma veids: Bluetooth
  • Savienojuma veids: USB Wireless
  • Sensora tehnoloģija: Optical
Pamatinformācija
Pielietojums Gaming

Pielietojums ir orientējošs rādītājs, kas nosaka, kam šī pele vairāk paredzēta, stacionārajam, vai portatīvajam datoram.

Notebook tipa peles ir maza izmēra, tādēļ piemērotas darbam ceļā.

Ja jūs portatīvo datoru lielākoties izmantosiet noteiktā darba vietā, ieteicams iegādāties desktop peli, kurai ir standarta izmērs, līdz ar to tā ir daudz ērtāka ilgstošam darbam pie datora. Standarta peles portatīvajam datoram tiek pieslēgtas ar vadu, kas nodrošina ilgstošu stabilu strādāšanu. Savukārt bezvadu pelēm periodiski nepieciešama bateriju maiņa.

Gaming peles ir aprīkotas ar lielāku pogu skaitu; tām ir precīzāka optika un labāka izšķirtspēja. Pilnvērtīgākam spēļu procesam Dateks.lv iesaka iegādāties gaming peli ar vadu datu pārraidi. 

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka izvēlēties lāzera peli ar PS/2 vai USB pieslēgumu.

Krāsa Melna
Peles virsmas krāsa. Šis parametrs ir orientējošs un var atšķirties no reālās peles krāsas.
Funkcionalitāte
Pogu skaits : 6
Apgaismojums : Ir
Apgaismojuma krāsa : RGB
Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojuma tips Bezvadu

Datu pārraide nosaka, kā pele savienota ar datoru.

Vada savienojums ir klasisks, ātrs un pārbaudīts veids (elektriskais kabelis ar USB vai PS/2 kontaktu).

Savukārt bezvadu savienojums prasa periodisku bateriju maiņu, vai akumulatora uzlādi, toties piedāvā brīvību lietot peli neraizējoties par brīžiem traucējošo vadu. Šādas peles ir ideālas darbam ar portatīvo datoru, pie kura tās tiek pievienotas ar bluetooth vai infrared palīdzību. Taču jāņem vērā, ka parasti tās sver nedaudz vairāk par vadu pelēm, tām ne vienmēr ir stabils savienojums.

Savienojuma veids : Bluetooth, USB Wireless
Specifikācija
Slēdžu ražotājs : Razer
Slēdžu modelis : Razer Mechanical Switches
Svars (g) : 83
Vada garums (m) : N/A
Sensors
Sensora tehnoloģija Optical

Ir optiskās un lāzera peles.

Lāzera pelēm ir augstākā precizitāte un mazs energopatēriņš, kā arī tās spēj darboties uz stikla un spoguļvirsmām. 

Optiskās peles ir pašlaik visplašāk pielietotās, savas pievilcīgās kvalitātes/cenas attiecības dēļ. Tām nav nekādu mehānisku daļu, līdz ar to tās strādā ātri un precīzi.

Maksimālā jūtība (DPI) : 16000
Sensora ražotājs : Razer
Sensora modelis : Razer 5G Advanced Optical
Polling Rate (Hz) : 1000
Papildus specifikācija
1. kategorija - Ievadierīces
2. kategorija - Peles
Apraksts - Tips: Optiskā, Pieslēgums: Bezvadu, Pieslēguma veids: USB, Kategorija: Datorspēlēm, Pogu skaits: 6, Krāsa: Melna, Barošana: 1 x AA baterija, DPI jutība: 16000 dpi, Garantija: 2 gadi
Augstums - 42 mm
Bezvadu - akumulatora darbības laiks - 285 stundas (2,4 GHz)
Bezvadu - akumulatora darbības laiks - 285 stundas (2,4 GHz)
Bezvadu - akumulatora darbības laiks - 450 stundas (Bluetooth)
Bezvadu - akumulatora darbības laiks - 450 stundas (Bluetooth)
Bezvadu - Bezvadu tehnoloģija - 2.4 GHz
Bezvadu - Bezvadu tehnoloģija - Bluetooth 4.0
Bezvadu - Izturība - 285 stundas (2,4 GHz)
Bezvadu - Izturība - 450 stundas (Bluetooth)
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - 2,4 GHz
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - 2,4 GHz
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - 2.4 GHz
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - Bluetooth 4.0
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - Bluetooth 4.0
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - Bluetooth 4.0
Bezvadu tīkls - Izturība - 285 stundas (2,4 GHz)
Bezvadu tīkls - Izturība - 450 stundas (Bluetooth)
category_en - Perifērijas ierīces
category_et - Aksesuāri
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Papildu ierīces
description_et - Nāvējoša precizitāte Neatkarīgi no tā, kādas spēles spēlējat, ar Razer Basilisk X HyperSpeed bezvadu peli jūs dominēsiet pār pretiniekiem. Tas nodrošina precizitāti un brīvību, pēc kuras esat ilgojies. Razer™ HyperSpeed bezvadu tehnoloģija ir par 25 % ātrāka nekā jebkura cita bezvadu tehnoloģija - pateicoties ātrai datu pārraidei un nevainojamai savietojamībai, tā ir kā neviena cita vadu pele... izņemot lielu kustību brīvību. Divu režīmu dizains ļauj izvēlēties starp standarta 2,4 GHz (HyperSpeed Wireless) un energoefektīvu Bluetooth savienojumu. Razer 5G optiskais sensors Razer Basilisk X HyperSpeed Wireless var lepoties ar izcilu 16 000 dpi optisko sensoru ar 99,4 % precizitāti. Pateicoties tās iespaidīgajai precizitātei, jūs neatpaliksiet saspringtās spēļu situācijās un iegūsiet ievērojamas priekšrocības pār konkurentiem. Ilgs akumulatora darbības laiks Razer Basilisk X HyperSpeed akumulatora darbības ilgums ir līdz 450 stundām Bluetooth režīmā un līdz 285 stundām HyperSpeed Wireless režīmā. Tāpēc jums nekad nebūs jāpārtrauc spēle, lai uzlādētu peli. Līdz 50 miljoniem klikšķu Ātri, precīzi klikšķi, nezaudējot izturību - Razer mehāniskie slēdži iztur līdz pat 50 miljoniem klikšķu. Sešas programmējamas pogas Pielāgojiet katru pogu pēc savām vēlmēm, izmantojot Razer Synapse 3 programmatūru.
description_lv - Neierobežota, nāvējoša precizitāte Neatkarīgi no tā, kādā jomā spēlēsiet, medniek bez ierobežojumiem ar Razer Basilisk X HyperSpeed - divu režīmu bezvadu spēļu peli, kas sniedz jums brīvību un precizitāti, lai varētu darboties. Razer™ HyperSpeed bezvadu tehnoloģija ir par 25 % ātrāka nekā jebkura cita pieejamā bezvadu tehnoloģija, un jūs pat neapjautīsiet, ka spēlējat ar bezvadu peli, pateicoties tās ātrdarbīgajai pārraidei, zemākajam klikšķu kavēšanās laikam un vienmērīgai frekvenču pārslēgšanai trokšņainākās, datu piesātinātās vidēs. Pateicoties divrežīmu konstrukcijai, varat arī pārslēgties uz Bluetooth savienojumu, lai pagarinātu akumulatora darbības laiku. Razer™ 5G uzlabotais optiskais sensors Izstrādāts ar 99,4 % izsekošanas precizitāti un līdz 16 000 DPI, šīs bezvadu peles sensors nodrošina precizitāti un ātrumu, kas nepieciešams, lai saglabātu līderpozīcijas. Īpaši ilgs akumulatora darbības laiks Ja darbojas Bluetooth režīmā, Razer Basilisk X HyperSpeed darbojas līdz pat 450 stundām. Spēlējot spēles, izmantojot Razer™ HyperSpeed bezvadu ierīci, varat izmantot tās īpaši ātru veiktspēju līdz pat 285 stundām. Razer™ mehāniskās peles slēdži Izstrādāti, lai nodrošinātu ātrus un precīzus peles klikšķus, šie slēdži var lepoties ar izturību līdz pat 50 miljoniem klikšķu - ideāli piemēroti intensīvām spēlēm. 6 programmējamas pogas Pilnībā konfigurējamas, izmantojot Razer Synapse 3, 6 programmējamās pogas ļauj piekļūt makro un sekundārajām funkcijām, lai jūs varētu viegli izpildīt ilgstošus gājienus. Iebūvēta dpi glabāšana Razer Synapse 3 iepriekš iestatiet līdz 5 pielāgotiem DPI posmiem un ņemiet savus iestatījumus līdzi jebkur, lai jūs vienmēr būtu gatavs sacensties neatkarīgi no arēnas.
description_lv - Nāvīga precizitāte Neatkarīgi no jūsu izvēlētās spēles Razer Basilisk X HyperSpeed divkāršā režīma bezvadu geiminga pele nodrošina darbību brīvību un precizitāti bez ierobežojumiem. Razer™ HyperSpeed bezvadu tehnoloģija Par 25% ātrāka nekā jebkura cita pieejamā bezvadu tehnoloģija — jūs pat nepamanīsiet, ka lietojat bezvadu peli, pateicoties lielātruma datu pārraidei, zemākajai klikšķa aizturei un netraucētai frekvences pārslēgšanai vistrokšņainākajā, datu piesātinātākajā vidē. Divkāršā režīma iespēja ļauj arī pārslēgties uz Bluetooth savienojumu ilgākai akumulatora darbībai. Razer™ 5G uzlabots optiskais sensors Sensors šajā bezvadu pelē ir apgādāts ar 99,4% izsekošanas precizitāti un 16 000 DPI izšķirtspēju, gādājot par nepieciešamo precizitāti un ātrumu, lai jūs saglabātu savas līderpozīcijas. Īpaši ilga akumulatora darbība Bluetooth režīmā Razer Basilisk X HyperSpeed darbojas līdz 450 stundām. Spēlējot spēles ar Razer™ HyperSpeed Wireless, varat baudīt īpaši ātro darbības veiktspēju līdz 285 stundām. Razer™ mehāniskie peles slēdži Radīti ātriem un precīziem peles klikšķiem, šie slēdži var lepoties ar ilgizturību līdz 50 milj. klikšķu — ideāli piemēroti intensīvam geimingam. Sešas programmējamas pogas Sešas programmējamas pogas, pilnībā konfigurējamas caur Razer Synapse 3, nodrošina piekļuvi makro komandām un sekundārajām funkcijām, ļaujot spēlē viegli izpildīt kompleksas darbības. Iekšējā DPI atmiņa Iestatiet piecus DPI profilus Razer Synapse 3 un ņemiet savus iestatījumus sev visur līdzi, lai būtu gatavs sacensībām jebkurā vietā.
description_ru -
description_short_en - 6 pogu bezvadu spēļu pele Īpaši precīza līdz 16 000 dpi 5G sensors Neatkarīgi regulējamas pogas Divu režīmu bezvadu savienojums: 2,4 GHz un Bluetooth Akumulatora darbības ilgums līdz 450 stundām.
description_short_et - 6 pogu bezvadu spēļu pele Augstas precizitātes līdz 16 000 dpi 5G optiskais sensors Neatkarīgi konfigurējamas pogas Divi dažādi bezvadu režīmi Akumulatora darbības ilgums līdz 450 stundām.
description_short_lv - 6 pogu bezvadu datorspēļu peleĪpaši precīzs līdz 16 000 dpi 5G sensors Individuāli pielāgojamas pogasDivi bezvadu režīmi: 2,4 GHz un BluetoothAkumulatora darbības laiks līdz 450 stundām
description_short_ru -
dimensionalWeight - 297
Dziļums - 60 mm
EAN - 8886419332824
EAN_kods - 8886419332824
feature_group_et - Hiired
feature_group_ln - Peles
feature_group_lv - Peles
feature_group_ru - Peles
Garantija - -
garantijaType - G
guaranteeLength - 24
Iepakojuma izmēri - -
Iepakojuma saturs - -
Iepakojuma svars - 0.200 kg
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_56737_1.jpg
Kategorija - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Datorpeles
Kategorija_1 - Peles un tastatūras
Kategorija_2 - Spēļu peles
Kods - RZ01-03150100-R3G1
Krāsa - Black
LargeDescHTML -
LongDesc -
MANUFDATASHEET - https://www.razer.com/hk-en/gaming-mice/Razer-Basilisk-X-HyperSpeed/RZ01-03150100-R3G1
MouseCableLength - -
MouseType -
  • Optiskās
  • Spēlēšana

  • MPN - RZ01-03150100-R3G1
    name_et - Razer bezvadu pele Basilisk X HyperSpeed Wireless
    Nosaukums - Razer Basilisk X HyperSpeed Bluetooth melns
    Nosaukums - Razer Basilisk X HyperSpeed Gaming Black
    Nosaukums - Razer Basilisk X HyperSpeed Gaming Mouse - RZ01-03150100-R3G1
    nosaukums_lv - Razer bezvadu bezvadu skārienpults Basilisk X HyperSpeed Wireless
    nosaukums_lv - Razer bezvadu pele Basilisk X HyperSpeed Wireless
    nosaukums_ru - Razer pele Basilisk X HyperSpeed Wireless
    Pele - Apgaismojums - Daudzkrāsains
    Pele - Apgaismojums - Daudzkrāsains
    Pele - Apgaismojums - Daudzkrāsu
    Pele - paātrinājums - 40G
    Pele - paātrinājums - 40G
    Pele - paātrinājums - 40G
    Pele - Paātrinājums - 40G
    Pele - Peles padomi - Bezvada pele
    Pele - Peles tips - Bezvadu pele
    Pele - Peles tips - Bezvadu pele
    Pele - Peles tips - Vadu pele
    Pele - ritenītis - Jā
    Pele - Ritināšanas ritenītis - Jā
    Pele - Ritināšanas ritenītis - Jā
    Pele - rullītis - Jah
    Pele - saskarne - Bluetooth
    Pele - saskarne - Bluetooth
    Pele - saskarne - USB 2.0
    Pele - saskarne - USB 2.0
    Pele - saskarnes - Bluetooth
    Pele - saskarnes - USB 2.0
    Pele - Sensora jutība - 16000 dpi
    Pele - Sensora jutība - 16000 dpi
    Pele - Sensora jutība - 16000 dpi
    Pele - Sensora jutība - 16000 dpi
    Pele - sensora tips - Optiskais
    Pele - sensora tips - Optiskais
    Pele - sensora tips - Optiskais sensors
    Pele - Taustiņu skaits - 6
    Pele - Taustiņu skaits - 6
    Pele - Taustiņu skaits - 6
    Pele - Taustiņu skaits - 6
    Pele - Zibens - Daudzkrāsains
    Peles pogas skaits - 6
    platums - 13
    Platums - 130 mm
    Power - Akumulators
    PowerFeatures - Akumulatora darbības laiks: līdz 450 h
    ProdDesc - Razer Basilisk x HyperSpeed Black (bezvadu 2.4G + Bluetooth)
    producerCode - RZ01-03150100-R3G1
    productName - Razer Basilisk X HyperSpeed pele Ar labo roku Bluetooth optiskā 16000 DPI
    productSize - Parasts
    ProduktaPicture2 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/RZ01-03150100-R3G1-02.jpg
    ProduktaPicture3 -
    ProduktaPicture4 -
    ProduktsFotogrāfija - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/RZ01-03150100-R3G1-01.jpg
    Programmatūra - -
    ražotāja_kods - RZ01-03150100-R3G1
    Ražotāja_kods - RZ01-03150100-R3G1
    Ražotājs - Razer
    Resoliution - 16000 dpi
    Saskarne - Bluetooth
    Sistēmas prasības - -
    sizeX - 100
    sizeY - 155
    sizeZ - 96
    Svars - 0,20
    Svars - 0.083 kg
    Svars - 0.2
    svars - 210
    svītrkods - 8886419332824
    Vispārīgi - augstums (mm) - 42
    Vispārīgi - augstums (mm) - 42
    Vispārīgi - Augstums (mm) - 42
    Vispārīgi - garums (mm) - 130
    Vispārīgi - garums (mm) - 130
    Vispārīgi - Garums (mm) - 130
    Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
    Vispārīgi - Krāsains - Must
    Vispārīgi - Krāsu - Black
    Vispārīgi - Platums (mm) - 60
    Vispārīgi - Platums (mm) - 60
    Vispārīgi - Platums (mm) - 60
    Vispārīgi - Svars (g) - 83
    Vispārīgi - Svars (g) - 83
    Vispārīgi - Svars (g) - 83
    Vispārīgās īpašības - Augstums (mm) - 42
    Vispārīgās īpašības - Garums (mm) - 130
    Vispārīgās īpašības - Krāsa - Black
    Vispārīgās īpašības - Platums (mm) - 60
    Vispārīgās īpašības - Svars (g) - 83
    WirelessCompatibility - Jā
    zīmols - Razer
    Āda - Interfeisi - Bluetooth
    Āda - Interfeisi - USB 2.0
    Āda - Sensora padomi - Optiskais
    Category 1 - Eingabegeräte
    Category 2 - Mäuse
    Desc - Tips: Optiskā, Pieslēgums: Bezvadu, Pieslēguma veids: USB, Kategorija: Datorspēlēm, Pogu skaits: 6, Krāsa: Melna, Barošana: 1 x AA baterija, DPI jutība: 16000 dpi, Garantija: 2 gadi
    Height - 42 mm
    Wireless - Battery life - 285 hours (2.4 GHz)
    Juhtmevaba - Aku vastupidavus - 285 tundi (2,4 GHz)
    Wireless - Battery life - 450 hours (Bluetooth)
    Juhtmevaba - Aku vastupidavus - 450 tundi (Bluetooth)
    Bezvadu - Bezvadu tehnoloģija - 2.4 GHz
    Bezvadu - Bezvadu tehnoloģija - Bluetooth 4.0
    Bezvadu - Izturība - 285 stundas (2,4 GHz)
    Bezvadu - Izturība - 450 stundas (Bluetooth)
    Juhtmevaba - Juhtmevaba tehnoloogia - 2,4 GHz
    Беспроводной - Беспроводная технология - 2,4 ГГц
    Wireless - Wireless technology - 2.4 GHz
    Wireless - Wireless technology - Bluetooth 4.0
    Juhtmevaba - Juhtmevaba tehnoloogia - Bluetooth 4.0
    Беспроводной - Беспроводная технология - Bluetooth 4.0
    Беспроводной - Выносливость - 285 часов (2,4 GHz)
    Беспроводной - Выносливость - 450 часов (Bluetooth)
    category_en - Peripherals
    category_et - Lisaseadmed
    category_lv - Papildus ierīces
    category_ru - Дополнительные устройства
    description_et - Surmav täpsus
    Sõltumata sellest, mis mänge mängid, Razer Basilisk X HyperSpeed juhtmevaba hiirega domineerid vastaseid. See annab Sulle täpsuse ja vabaduse, mida ihanud oled. Razer™ HyperSpeed juhtmevaba tehnoloogia
    25% kiirem kui ükski teine juhtmevaba tehnoloogia – tänu kiirele andmeedastusele ja sujuvale ühilduvusele ei erine see kuidagi juhtmega hiirest.. välja arvatud rohke liikumisvabaduse poolest. Kaherežiimiline disain võimaldab valida standardse 2,4 GHz (HyperSpeed Wireless) ja energiasäästliku Bluetooth ühenduse vahel. Razer 5G optiline sensor
    Razer Basilisk X HyperSpeed Wireless saab uhkeldada oma märkimisväärse 16 000 dpi optilise sensoriga, mille täpsus on 99,4%. Tänu muljetavaldavale täpsusele ei jää Sa pingerohketes mängusituatsioonides hätta ja saad konkurentide ees tugeva eelise. Kauakestev aku
    Bluetooth režiimis kestab Razer Basilisk X HyperSpeed aku kuni 450 tundi ning HyperSpeed Wireless režiimis kuni 285 tundi. Nii ei pea Sa kunagi mängu katkestama, et hiirt laadida. Kuni 50 miljonit klikki
    Kiired ja täpsed klikid ilma vastupidavust ohverdamata – Razer mehhaanilised lülitid kestavad kuni 50 miljonit klikki. Kuus programmeeritavat nuppu
    Seadista iga nupp endale meelepäraseks kasutades Razer Synapse 3 tarkvara.
    description_en - Untethered lethal precision
    Whatever domain you game in, hunt without restraint with the Razer Basilisk X HyperSpeed — a dual-mode wireless gaming mouse that grants you the freedom and precision to perform. Razer™ HyperSpeed wireless
    25% faster than any other wireless technology available, you won’t even realize that you’re gaming with a wireless mouse due to its high-speed transmission, lowest click latency, and seamless frequency switching in the noisiest, data-saturated environments. As a benefit of its dual-mode design, you can also switch to its Bluetooth connection for extended battery life. Razer™ 5G advanced optical sensor
    Engineered with 99.4% tracking accuracy and up to 16,000 DPI, the sensor in this wireless mouse offers the precision and speed you need to stay at the top of the leaderboard. Ultra-long battery life
    When in Bluetooth mode, the Razer Basilisk X HyperSpeed is good for up to 450 hours. For gaming, using its Razer™ HyperSpeed Wireless lets you to tap on its ultra-fast performance for up to 285 hours. Razer™ mechanical mouse switches
    Designed to deliver fast and precise mouse clicks, these switches boast a durability of up to 50 million clicks — ideal for extensive gaming. 6 programmable buttons
    Fully configurable via Razer Synapse 3, the 6 programmable buttons let you access macros and secondary functions so you can execute extended moves with ease. Onboard dpi storage
    Pre-set up to 5 custom DPI stages on Razer Synapse 3 and bring your settings anywhere, so you’re always ready to compete no matter the arena.
    description_lv - Nāvīga precizitāte Neatkarīgi no jūsu izvēlētās spēles Razer Basilisk X HyperSpeed divkāršā režīma bezvadu geiminga pele nodrošina darbību brīvību un precizitāti bez ierobežojumiem. Razer™ HyperSpeed bezvadu tehnoloģija Par 25% ātrāka nekā jebkura cita pieejamā bezvadu tehnoloģija — jūs pat nepamanīsiet, ka lietojat bezvadu peli, pateicoties lielātruma datu pārraidei, zemākajai klikšķa aizturei un netraucētai frekvences pārslēgšanai vistrokšņainākajā, datu piesātinātākajā vidē. Divkāršā režīma iespēja ļauj arī pārslēgties uz Bluetooth savienojumu ilgākai akumulatora darbībai. Razer™ 5G uzlabots optiskais sensors Sensors šajā bezvadu pelē ir apgādāts ar 99,4% izsekošanas precizitāti un 16 000 DPI izšķirtspēju, gādājot par nepieciešamo precizitāti un ātrumu, lai jūs saglabātu savas līderpozīcijas. Īpaši ilga akumulatora darbība
    Bluetooth režīmā Razer Basilisk X HyperSpeed darbojas līdz 450 stundām. Spēlējot spēles ar Razer™ HyperSpeed Wireless, varat baudīt īpaši ātro darbības veiktspēju līdz 285 stundām. Razer™ mehāniskie peles slēdži
    Radīti ātriem un precīziem peles klikšķiem, šie slēdži var lepoties ar ilgizturību līdz 50 milj. klikšķu — ideāli piemēroti intensīvam geimingam. Sešas programmējamas pogas
    Sešas programmējamas pogas, pilnībā konfigurējamas caur Razer Synapse 3, nodrošina piekļuvi makro komandām un sekundārajām funkcijām, ļaujot spēlē viegli izpildīt kompleksas darbības. Iekšējā DPI atmiņa
    Iestatiet piecus DPI profilus Razer Synapse 3 un ņemiet savus iestatījumus sev visur līdzi, lai būtu gatavs sacensībām jebkurā vietā.
    description_ru -
    description_short_en - 6-button wireless gaming mouse Ultra precise up to 16 000 dpi 5G sensor Independently adjustable buttons Dual-mode wireless: 2,4 GHz & Bluetooth Battery lasts up to 450 hours
    description_short_et - 6-nupuline juhtmevaba mängurihiir Ülitäpne kuni 16 000 dpi 5G optiline sensor Iseseisvalt seadistatavad nupud Kaks erinevat juhtmevaba režiimi Aku kestab kuni 450 tundi
    description_short_lv - 6 pogu bezvadu datorspēļu peleĪpaši precīzs līdz 16 000 dpi 5G sensors Individuāli pielāgojamas pogasDivi bezvadu režīmi: 2,4 GHz un BluetoothAkumulatora darbības laiks līdz 450 stundām
    description_short_ru -
    dimensionalWeight - 297
    Depth - 60 mm
    EAN - 8886419332824
    EAN_code - 8886419332824
    feature_group_et - Hiired
    feature_group_en - Mice
    feature_group_lv - Peles
    feature_group_ru - Мышки
    Warranty - -
    warrantyType - G
    warrantyLength - 24
    PackageDimensions - -
    PackageContents - -
    PackageWeight - 0.200 kg
    ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_56737_1.jpg
    Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Datorpeles
    Category_1 - Mice and Keyboards
    Category_2 - Gaming Mice
    Code - RZ01-03150100-R3G1
    Color - Black
    LargeDescHTML -
    LongDesc -
    MANUFDATASHEET - https://www.razer.com/hk-en/gaming-mice/Razer-Basilisk-X-HyperSpeed/RZ01-03150100-R3G1
    MouseCableLength - -
    MouseType -
  • Optical
  • Gaming

  • MPN - RZ01-03150100-R3G1
    name_et - Razer juhtmevaba hiir Basilisk X HyperSpeed Wireless
    Name - Razer Basilisk X HyperSpeed Bluetooth black
    Name - Razer Basilisk X HyperSpeed Gaming Black
    Name - Razer Basilisk X HyperSpeed Gaming Mouse - RZ01-03150100-R3G1
    name_lv - Razer bezvadu pele Basilisk X HyperSpeed Wireless
    name_en - Razer wireless mouse Basilisk X HyperSpeed Wireless
    name_ru - Razer беспроводная мышь mouse Basilisk X HyperSpeed Wireless
    Hiir - Valgustus - Mitmevärviline
    Мышка - Освещение - Многоцветная
    Pele - Apgaismojums - Daudzkrāsu
    Mouse - Acceleration - 40G
    Hiir - Kiirendus - 40G
    Мышка - Ускорение - 40G
    Pele - Paātrinājums - 40G
    Pele - Peles tips - Bezvada pele
    Mouse - Mouse type - Wireless mouse
    Hiir - Hiire tüüp - Juhtmevaba hiir
    Мышка - Тип мышки - Проводная мышь
    Мышка - Колесико - Да
    Mouse - Scroll wheel - Yes
    Pele - Ritināšanas ritenītis - Jā
    Hiir - Kerimisrullik - Jah
    Hiir - Liides - Bluetooth
    Мышка - Интерфейс - Bluetooth
    Hiir - Liides - USB 2.0
    Мышка - Интерфейс - USB 2.0
    Mouse - Interfaces - Bluetooth
    Mouse - Interfaces - USB 2.0
    Mouse - Sensor sensitivity - 16000 dpi
    Hiir - Sensori tundlikkus - 16000 dpi
    Мышка - Чувствительность сенсора - 16000 dpi
    Pele - Sensora jutība - 16000 dpi
    Mouse - Sensor type - Optical
    Hiir - Sensori tüüp - Optiline
    Мышка - Тип датчика - Оптический сенсор
    Mouse - Number of keys - 6
    Hiir - Klahvide arv - 6
    Мышка - Число клавиш - 6
    Pele - Taustiņu skaits - 6
    Mouse - Lightning - Multi color
    NumberOfMouseButtons - 6
    width - 13
    Width - 130 mm
    Power - Battery
    PowerFeatures - Battery life: up to 450 h
    ProdDesc - Razer Basilisk x HyperSpeed Black (Wireless 2.4G + Bluetooth)
    producerCode - RZ01-03150100-R3G1
    productName - Razer Basilisk X HyperSpeed mouse Right-hand Bluetooth Optical 16000 DPI
    productSize - Normal
    ProductPicture2 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/RZ01-03150100-R3G1-02.jpg
    ProductPicture3 -
    ProductPicture4 -
    ProductPicture - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/RZ01-03150100-R3G1-01.jpg
    Software - -
    manufacturer_code - RZ01-03150100-R3G1
    Manufacturer_code - RZ01-03150100-R3G1
    Manufacturer - Razer
    Resoliution - 16000 dpi
    Interface - Bluetooth
    SystemRequirements - -
    sizeX - 100
    sizeY - 155
    sizeZ - 96
    Weight - 0,20
    Weight - 0.083 kg
    Weight - 0.2
    weight - 210
    barcode - 8886419332824
    General - Height (mm) - 42
    Üldine - Kõrgus (mm) - 42
    Vispārīgi - Augstums (mm) - 42
    General - Length (mm) - 130
    Üldine - Pikkus (mm) - 130
    Vispārīgi - Garums (mm) - 130
    Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
    Üldine - Värvus - Must
    General - Color - Black
    General - Width (mm) - 60
    Üldine - Laius (mm) - 60
    Vispārīgi - Platums (mm) - 60
    General - Weight (g) - 83
    Üldine - Kaal (g) - 83
    Vispārīgi - Svars (g) - 83
    Общие характеристики - Высота (мм) - 42
    Общие характеристики - Длина (мм) - 130
    Общие характеристики - Цвет - Черный
    Общие характеристики - Ширина (мм) - 60
    Общие характеристики - Вес (г) - 83
    WirelessCompatibility - Yes
    brand - Razer
    Pele - Interfeisi - Bluetooth
    Pele - Interfeisi - USB 2.0
    Pele - Sensora tips - Optiskais
    90,95 €
    Razer Basilisk X HyperSpeed, Wireless, Black
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas