Razer Basilisk Ultimate + Mouse Dock, Wireless, Optical, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 498546 Preces kods: RZ01-03170100-R3G1
Noliktavā 3 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
213,39 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 29.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 29.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 29.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 29.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 29.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 25.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Pielietojums: Gaming
  • Krāsa: Melna
  • Savienojuma tips: Bezvadu
  • Savienojuma veids: USB vads
  • Savienojuma veids: USB Wireless
  • Sensora tehnoloģija: Optical
Pamatinformācija
Pielietojums Gaming

Pielietojums ir orientējošs rādītājs, kas nosaka, kam šī pele vairāk paredzēta, stacionārajam, vai portatīvajam datoram.

Notebook tipa peles ir maza izmēra, tādēļ piemērotas darbam ceļā.

Ja jūs portatīvo datoru lielākoties izmantosiet noteiktā darba vietā, ieteicams iegādāties desktop peli, kurai ir standarta izmērs, līdz ar to tā ir daudz ērtāka ilgstošam darbam pie datora. Standarta peles portatīvajam datoram tiek pieslēgtas ar vadu, kas nodrošina ilgstošu stabilu strādāšanu. Savukārt bezvadu pelēm periodiski nepieciešama bateriju maiņa.

Gaming peles ir aprīkotas ar lielāku pogu skaitu; tām ir precīzāka optika un labāka izšķirtspēja. Pilnvērtīgākam spēļu procesam Dateks.lv iesaka iegādāties gaming peli ar vadu datu pārraidi. 

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka izvēlēties lāzera peli ar PS/2 vai USB pieslēgumu.

Krāsa Melna
Peles virsmas krāsa. Šis parametrs ir orientējošs un var atšķirties no reālās peles krāsas.
Funkcionalitāte
Pogu skaits : 11
Apgaismojums : Ir
Apgaismojuma krāsa : RGB
Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojuma tips Bezvadu

Datu pārraide nosaka, kā pele savienota ar datoru.

Vada savienojums ir klasisks, ātrs un pārbaudīts veids (elektriskais kabelis ar USB vai PS/2 kontaktu).

Savukārt bezvadu savienojums prasa periodisku bateriju maiņu, vai akumulatora uzlādi, toties piedāvā brīvību lietot peli neraizējoties par brīžiem traucējošo vadu. Šādas peles ir ideālas darbam ar portatīvo datoru, pie kura tās tiek pievienotas ar bluetooth vai infrared palīdzību. Taču jāņem vērā, ka parasti tās sver nedaudz vairāk par vadu pelēm, tām ne vienmēr ir stabils savienojums.

Savienojuma veids : USB vads, USB Wireless
Specifikācija
Slēdžu ražotājs : Razer
Slēdžu modelis : Razer Optical
Svars (g) : 107
Vada garums (m) : 1.8
Sensors
Sensora tehnoloģija Optical

Ir optiskās un lāzera peles.

Lāzera pelēm ir augstākā precizitāte un mazs energopatēriņš, kā arī tās spēj darboties uz stikla un spoguļvirsmām. 

Optiskās peles ir pašlaik visplašāk pielietotās, savas pievilcīgās kvalitātes/cenas attiecības dēļ. Tām nav nekādu mehānisku daļu, līdz ar to tās strādā ātri un precīzi.

Maksimālā jūtība (DPI) : 20000
Sensora ražotājs : Razer
Sensora modelis : Razer Focus Plus
Polling Rate (Hz) : 1000
Papildus specifikācija
Bezvadu - akumulatora darbības laiks - 100 stundas
Bezvadu - akumulatora darbības laiks - 100 stundas
Bezvadu - barošanas - Iebūvēts uzlādējams akumulators
Bezvadu - Barošanas avots - Iebūvēts akumulators
Bezvadu - barošanas avots - Integrēts akumulators
Bezvadu - barošanas avots - Integrēts akumulators
Bezvadu - Bezvadu tehnoloģija - 2.4 GHz
Bezvadu - Izturība - 100 stundas
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - 2,4 GHz
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - 2,4 GHz
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - 2.4 GHz
Bezvadu tīkls - Izturība - 100 stundas
category_en - Perifērijas ierīces
category_et - Aksesuāri
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Papildu ierīces
description_et - Uzvara vēl nekad nav bijusi tik personiska. Razer Basilisk Ultimate ir augstas veiktspējas bezvadu spēļu pele ar vēlamo izskatu un sajūtu. Vienīgie, kam pietrūkst iespēju, ir jūsu pretinieki. Razer HyperSpeed bezvadu tehnoloģija ir par 25 % ātrāka nekā jebkura cita bezvadu tehnoloģija - ar ātru datu pārraidi un nevainojamu savietojamību tā ir tāda pati kā neviena cita vadu pele... izņemot lielu kustību brīvību. 11 programmējamas pogas Basilisk Ultimate ir pilnībā konfigurējama, izmantojot Razer Synapse 3 - peles 11 pogas ļauj izveidot makro un sekundārās funkcijas, tāpēc katru kustību var veikt ātri un viegli. 14 Razer Chroma gaismas zonas Katru Basilisk gaismas zonu var individuāli konfigurēt, izmantojot Chroma Studio, tāpēc, pārspējot pretiniekus, varēsiet izbaudīt lieliskus gaismas efektus. Ritināšanas ritenītis ar mainīgu jutību Ritināšanas ritenītis zem Razer Basilisk peles ļauj mainīt ritināšanas riteņa jutību. Tas ļauj veikt lēcienus, ieroču izvēli un citus ritentiņam uzticētos uzdevumus ar vēl lielāku precizitāti un ātrumu. 100 stundas spēlēšanas pēc kārtas Uzlabotā bezvadu tehnoloģija ļauj spēlēt Basilisk Ultimate līdz pat 100 stundām bez pārtraukuma - spēlēt 10 stundas dienā? Vienkārši uzlādējiet ik pēc desmit dienām. 5 atmiņas profili Izmantojot Basilisk Ultimate, varat aktivizēt līdz pat 5 dažādiem spēļu profiliem. Tāpēc varat paņemt iestatījumus līdzi un uzreiz būt gatavs cīņai. Razer peles doks Ērts uzlādes doks ir viegli integrējams ar citām Razer Chroma ierīcēm.
description_lv - Augsta pielāgojamība Pateicoties Razer Basilisk Ultimate, uzvara vēl nekad nav bijusi tik personiska. Šīs augstas veiktspējas bezvadu geiminga peles izskatu, spēles stilu un sajūtu rokā varat pielāgot tieši tā, kā to vēlaties, lai vienīgie, kas paliek bez iespējām, ir jūsu pretinieki. Razer HyperSpeed bezvadu tehnoloģija Par 25% ātrāka nekā jebkura cita pieejamā bezvadu tehnoloģija — jūs pat nepamanīsiet, ka lietojat bezvadu peli, pateicoties lielātruma datu pārraidei, zemākajai klikšķa aizturei un netraucētai frekvences pārslēgšanai vistrokšņainākajā, datu piesātinātākajā vidē. 11 programmējamas pogas Iegūstiet lielisku komandu arsenālu tikai pirksta stiepiena attālumā, piešķirot makro komandas un sekundārās funkcijas caur Razer Synapse 3. Razer Basilisk Ultimate, gluži tāpat kā tā versijā ar vadu, ir ietverts oriģinālais daudzfunkciju spārns. 14 pielāgojamas Razer Chroma™ apgaismojuma zonas Katru apgaismojuma zonu uz šīs bezvadu peles ir iespējams programmēt individuāli pakalpojumā Chroma Studio, tādējādi papildinot savu kaujas staciju ar unikāliem gaismas akcentiem. Regulējama ritināšanas ritenīša pretestība Apakšpusē Razer Basilisk Ultimate ir izvietota grozāmpoga, kas ļauj regulēt ritināšanas ritenīti, lai tas būtu tik plūdens vai taktils, kā jūs vēlaties. Pateicoties šādai personalizācijas pakāpei, varat daudz precīzāk izpildīt Bunny Hop lēcienus, izvēlēties ieročus un citas darbības ar ritināšanas ritenīti. Akumulatora darbības laiks līdz 100 stundām Uzlabota bezvadu enerģijas efektivitāte nodrošina nepārtrauktu darbību ar maksimālu jaudu līdz 100 stundām. Iekšējā atmiņa pieciem profiliem Ņemiet savus iestatījumus sev visur līdzi un esiet gatavs spēlei vienā mirklī. Aktivizējiet kādu no pieciem iekšējā atmiņā saglabātiem profiliem vai pielāgojiet iestatījumus, izmantojot mākoņglabātavu Razer peles doks Piešķiriet raksturu savai kaujas stacijai ar efektīvu uzlādes doku, kas nevainojami sadarbojas ar citām Razer Chroma iespējotām ierīcēm.
description_lv - Pielāgojamība ir vaļā Ar Razer Basilisk Ultimate uzvara vēl nekad nav bijusi tik personiska. Tā ir augstas veiktspējas bezvadu spēļu pele, kuru var pielāgot, lai tā izskatītos, spēlētu un justos tieši tā, kā vēlaties, un vienīgie, kam pietrūks iespēju, būs jūsu pretinieki. Razer HyperSpeed bezvadu tehnoloģija ir par 25 % ātrāka par jebkuru citu pieejamo bezvadu tehnoloģiju, un jūs pat neapjautīsiet, ka spēlējat ar bezvadu peli, pateicoties tās ātrdarbīgajai pārraidei, zemākajam klikšķu kavēšanās laikam un vienmērīgai frekvenču pārslēgšanai trokšņainākās, datu piesātinātās vidēs. 11 programmējamas pogas Plašāks komandu arsenāls jūsu rokai, kartējot iecienītākās makro un sekundārās funkcijas, izmantojot Razer Synapse 3. Tāpat kā tās vadu variants, Razer Basilisk Ultimate ietver raksturīgo daudzfunkciju lāpstiņu. 14 pielāgojamas Razer Chroma™ apgaismojuma zonas Katru šīs bezvadu peles apgaismojuma zonu var individuāli ieprogrammēt Chroma Studio programmā, padarot to par izcilāko papildinājumu jūsu kaujas stacijai, kad izgaismosiet savus pretiniekus. Pielāgojama ritināšanas ritenīša pretestība Razer Basilisk Ultimate apakšpusē ir ciparnīca, kas ļauj pielāgot ritināšanas ritenīša pretestību, lai tā būtu tik vienmērīga vai tik taustāma, cik vēlaties. Izmantojot šo personalizācijas līmeni, jūs varēsiet precīzāk veikt "zaķa lēcienus", ieroču izvēli un citas ritentiņa darbības. Līdz 100 stundām ilgs akumulatora darbības laiks Uzlabotā bezvadu enerģijas efektivitāte nodrošina maksimālu veiktspēju līdz pat 100 stundām nepārtrauktas darbības. 5 iebūvēti atmiņas profili Paņemiet savus iestatījumus līdzi jebkurā vietā, lai ātri vien būtu gatavi spēlei. Aktivizējiet līdz 5 profilu konfigurācijām no iebūvētās atmiņas vai pielāgotiem iestatījumiem, izmantojot mākoņdatu krātuvi. Razer peles doks Piešķiriet savai kaujas stacijai vairāk rakstura ar efektīvu uzlādes doku, kas var nevainojami integrēties ar citām Razer Chroma ierīcēm.
description_ru -
description_short_en - 11 pogu bezvadu spēļu pele Precīzs 20 000 dpi Razer Focus+ optiskais sensors Var izmantot gan bezvadu, gan vadu režīmā 14 Razer Chroma apgaismojuma zonas Komplektā ietilpst uzlādes doks
description_short_et - 11 pogu bezvadu spēļu pele Augstas precizitātes 20 000 dpi Razer Focus+ optiskais sensors Var lietot bezvadu vai vadu režīmā 14 Razer Chroma gaismas zonas Komplektā iekļauta uzlādes doka stacija
description_short_lv - 11 pogu bezvadu datorspēļu pelePrecīzs 20 000 dpi Razer Focus+ optiskais sensorsVar lietot režīmā ar vadu un bez14 Razer Chroma apgaismojuma zonasKomplektā ietilpst uzlādes doks
description_short_ru -
dziļums - 8
Eans - 8886419332763
feature_group_et - Hiired
feature_group_ln - Peles
feature_group_lv - Peles
feature_group_ru - Peles
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Mīklas un skārienpaliktņi
name_et - Razer Basilisk Ultimate bezvadu pele + uzlādes doks
Nosaukums - Razer Basilisk Ultimate un peles doks
nosaukums_lv - Razer bezvadu pele Basilisk Ultimate + doks
nosaukums_lv - Razer bezvadu pele Basilisk Ultimate + uzlādes doks
nosaukums_ru - Razer Basilisk Ultimate pele + doks
Pele - Apgaismojums - Daudzkrāsains
Pele - Apgaismojums - Daudzkrāsains
Pele - Apgaismojums - Daudzkrāsu
Pele - Aptaujas biežums - 1000 Hz Ultrapolling
Pele - Aptaujas ātrums - 1000 Hz Ultrapolling
Pele - Datu biežums - 1000 Гц Ultrapolling
Pele - Datu pārsūtīšana - 1000 Hz Ultrapolling
Pele - paātrinājums - 50G
Pele - paātrinājums - 50G
Pele - paātrinājums - 50G
Pele - Paātrinājums - 50G
Pele - Peles padomi - Bezvada pele
Pele - Peles tips - Bezvadu pele
Pele - Peles tips - Bezvadu pele
Pele - Peles tips - Vadu pele
Pele - Profili - Jā (līdz 5 profiliem)
Pele - Profili - Jā (līdz 5 profiliem)
Pele - Profili - Jā (līdz 5 profiliem)
Pele - Profils - Jā (līdz 5 profiliem)
Pele - ritenītis - Jā
Pele - Ritināšanas ritenītis - Jā
Pele - Ritināšanas ritenītis - Jā
Pele - rullītis - Jah
Pele - saskarne - USB 2.0
Pele - saskarne - USB 2.0
Pele - saskarnes - USB 2.0
Pele - Sensora jutība - 20000 dpi
Pele - Sensora jutība - 20000 dpi
Pele - Sensora jutība - 20000 dpi
Pele - Sensora jutība - 20000 dpi
Pele - sensora tips - Razer Focus+ optiline sensors
Pele - sensora tips - Razer Focus+ optiskais sensors
Pele - sensora tips - Razer Focus+ optiskais sensors
Pele - Taustiņu skaits - 11
Pele - Taustiņu skaits - 11
Pele - Taustiņu skaits - 11
Pele - Taustiņu skaits - 11
Pele - Zibens - Daudzkrāsains
ProducerCode - RZ01-03170100-R3G1
ražotāja_kods - RZ01-03170100-R3G1
Ražotājs - Razer
ShortDescription -
svītrkods - 8886419332763
Vispārīgi - augstums (mm) - 42
Vispārīgi - augstums (mm) - 42
Vispārīgi - Augstums (mm) - 42
Vispārīgi - Datoru prasības - Vaba USB sver
Vispārīgi - garums (mm) - 130
Vispārīgi - garums (mm) - 130
Vispārīgi - Garums (mm) - 130
Vispārīgi - Kabeļa garums - 180 cm
Vispārīgi - Kabeļa garums - 180 cm
Vispārīgi - Kabeļa garums - 180 cm
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgi - Platums (mm) - 60
Vispārīgi - Platums (mm) - 60
Vispārīgi - Platums (mm) - 60
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Bezmaksas USB ports
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Brīvs USB ports
Vispārīgi - Svars (g) - 107
Vispārīgi - Svars (g) - 107
Vispārīgi - Svars (g) - 107
Vispārīgi parametri - Kabeļa garums - 180 cm
Vispārīgās specifikācijas - Sistēmas prasības - Bezmaksas USB ports
Vispārīgās īpašības - Augstums (mm) - 42
Vispārīgās īpašības - Garums (mm) - 130
Vispārīgās īpašības - Krāsa - Black
Vispārīgās īpašības - Platums (mm) - 60
Vispārīgās īpašības - Svars (g) - 107
zīmols - Razer
Āda - Interfeisi - USB 2.0
Āda - Sensora padomi - Razer Focus+ optiskais sensors
Wireless - Battery life - 100 hours
Juhtmevaba - Aku vastupidavus - 100 tundi
Беспроводной - Питание - Встроенный аккумулятор
Bezvadu - Barošanas avots - Iebūvēts akumulators
Wireless - Power source - Integrated battery
Juhtmevaba - Toide - Integreeritud aku
Bezvadu - Bezvadu tehnoloģija - 2.4 GHz
Bezvadu - Izturība - 100 stundas
Juhtmevaba - Juhtmevaba tehnoloogia - 2,4 GHz
Беспроводной - Беспроводная технология - 2,4 ГГц
Wireless - Wireless technology - 2.4 GHz
Беспроводной - Выносливость - 100 часов
category_en - Peripherals
category_et - Lisaseadmed
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Дополнительные устройства
description_et - Võit kunagi nii isiklik olnud. Razer Basilisk Ultimate on suure jõudlusega juhtmevaba mänguhiir, mille välimust ning tunnetust saab häälestada täpselt nii nagu soovid. Ainsa, kellel võimalused otsa saavad, on Sinu vastased. Razer HyperSpeed juhtmevaba tehnoloogia
25% kiirem kui ükski teine juhtmevaba tehnoloogia – tänu kiirele andmeedastusele ja sujuvale ühilduvusele ei erine see kuidagi juhtmega hiirest.. välja arvatud rohke liikumisvabaduse poolest. 11 programmeeritavat nuppu
Basilisk Ultimate on Razer Synapse 3 kaudu täielikult seadistatav – hiire 11 nuppu võimaldavad luua makrosid ja sekundaarseid funktsioone, nii et iga liigutus saaks läbi viidud mugavalt ja kiiresti. 14 Razer Chroma valgustsooni
Iga Basiliski valgustsooni saab Chroma Studio kaudu eraldi seadistada – nii saadavad Sind vastaseid alistades vinged valgusefektid. Muudetava tundlikkusega kerimisrullik
Razer Basilisk hiire all olev rullik võimaldab muuta kerimisrulliku tundlikkust. Tänu sellele saad sooritada hüppeid, relvavalikuid ja muid kerimisrullikule määratud ülesandeid veel täpsemalt ja kiiremalt. 100 tundi järjestikust mängutundi
Parendatud juhtmevaba tehnoloogia võimaldab Basilisk Ultimate'ga mängida kuni 100 tundi järjest – mängid päevas kümme tundi? Lae vaid iga kümne päeva tagant. 5 mäluprofiili
Basilisk Ultimate'ga saad aktiveerida kuni 5 erinevat mänguprofiili. Nii saad oma sätted kaasa võtta ja olla lahinguvalmis vaid hetkega. Razer hiiredokk
Praktiline laadimisdokk ühildub sujuvalt teiste Razer Chroma seadmetega.
description_lv - Augsta pielāgojamība Pateicoties Razer Basilisk Ultimate, uzvara vēl nekad nav bijusi tik personiska. Šīs augstas veiktspējas bezvadu geiminga peles izskatu, spēles stilu un sajūtu rokā varat pielāgot tieši tā, kā to vēlaties, lai vienīgie, kas paliek bez iespējām, ir jūsu pretinieki. Razer HyperSpeed bezvadu tehnoloģija Par 25% ātrāka nekā jebkura cita pieejamā bezvadu tehnoloģija — jūs pat nepamanīsiet, ka lietojat bezvadu peli, pateicoties lielātruma datu pārraidei, zemākajai klikšķa aizturei un netraucētai frekvences pārslēgšanai vistrokšņainākajā, datu piesātinātākajā vidē. 11 programmējamas pogas Iegūstiet lielisku komandu arsenālu tikai pirksta stiepiena attālumā, piešķirot makro komandas un sekundārās funkcijas caur Razer Synapse 3. Razer Basilisk Ultimate, gluži tāpat kā tā versijā ar vadu, ir ietverts oriģinālais daudzfunkciju spārns. 14 pielāgojamas Razer Chroma™ apgaismojuma zonas Katru apgaismojuma zonu uz šīs bezvadu peles ir iespējams programmēt individuāli pakalpojumā Chroma Studio, tādējādi papildinot savu kaujas staciju ar unikāliem gaismas akcentiem. Regulējama ritināšanas ritenīša pretestība Apakšpusē Razer Basilisk Ultimate ir izvietota grozāmpoga, kas ļauj regulēt ritināšanas ritenīti, lai tas būtu tik plūdens vai taktils, kā jūs vēlaties. Pateicoties šādai personalizācijas pakāpei, varat daudz precīzāk izpildīt Bunny Hop lēcienus, izvēlēties ieročus un citas darbības ar ritināšanas ritenīti. Akumulatora darbības laiks līdz 100 stundām Uzlabota bezvadu enerģijas efektivitāte nodrošina nepārtrauktu darbību ar maksimālu jaudu līdz 100 stundām. Iekšējā atmiņa pieciem profiliem Ņemiet savus iestatījumus sev visur līdzi un esiet gatavs spēlei vienā mirklī. Aktivizējiet kādu no pieciem iekšējā atmiņā saglabātiem profiliem vai pielāgojiet iestatījumus, izmantojot mākoņglabātavu Razer peles doks Piešķiriet raksturu savai kaujas stacijai ar efektīvu uzlādes doku, kas nevainojami sadarbojas ar citām Razer Chroma iespējotām ierīcēm.
description_en - Customizability unleashed
With the Razer Basilisk Ultimate, victory has never been this personal. As a high-performance wireless gaming mouse that can be tuned to look, play and feel exactly the way you want, the only people running out of options will be your opponents. Razer HyperSpeed wireless
25% faster than any other wireless technology available, you won’t even realize that you’re gaming with a wireless mouse due to its high-speed transmission, lowest click latency, and seamless frequency switching in the noisiest, data-saturated environments. 11 programmable buttons
Have a greater arsenal of commands at your fingertips by mapping your favorite macros and secondary functions via Razer Synapse 3. Like its wired variant, the Razer Basilisk Ultimate includes the signature multi-function paddle. 14 customizable Razer Chroma™ lighting zones
Each lighting zone on this wireless mouse can be individually programmed in Chroma Studio, making it a standout addition to your battlestation as you light up your opponents. Customizable scroll wheel resistance
The Razer Basilisk Ultimate comes with a dial on its underside that lets you tweak the resistance of its scroll wheel to be as smooth or as tactile as you want. With this level of personalization, you’ll be able to more accurately perform bunny hops, weapon selects, and other scroll wheel actions. Up to 100 hours of battery life
Improved wireless power efficiency keeps it running at peak performance for up to 100 continuous hours. 5 on-board memory profiles
Bring your settings anywhere and be match-ready in no time. Activate up to 5 profile configurations from its on-board memory or custom settings via cloud storage. Razer mouse dock
Add more character to your battlestation with an efficient charging dock that can seamlessly integrate with other Razer Chroma-enabled devices.
description_ru -
description_short_en - 11-button wireless gaming mouse Precise 20 000 dpi Razer Focus+ optic sensor Can be used both wireless and wired 14 Razer Chroma lighting zones Charging dock included
description_short_et - 11-nupuline juhtmevaba mängurihiir Ülitäpne 20 000 dpi Razer Focus+ optiline sensor Saab kasutada nii juhtmevabalt kui juhtmega 14 Razer Chroma valgustsooni Komplektis laadimisdokk
description_short_lv - 11 pogu bezvadu datorspēļu pelePrecīzs 20 000 dpi Razer Focus+ optiskais sensorsVar lietot režīmā ar vadu un bez14 Razer Chroma apgaismojuma zonasKomplektā ietilpst uzlādes doks
description_short_ru -
depth - 8
Eans - 8886419332763
feature_group_et - Hiired
feature_group_en - Mice
feature_group_lv - Peles
feature_group_ru - Мышки
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Mice and touchpads
name_et - Razer juhtmevaba hiir Basilisk Ultimate + laadimisdokk
Name - Razer Basilisk Ultimate & Mouse Dock
name_en - Razer wireless mouse Basilisk Ultimate + Dock
name_lv - Razer bezvadu pele Basilisk Ultimate + uzlādes doks
name_ru - Razer мышь Basilisk Ultimate + Dock
Hiir - Valgustus - Mitmevärviline
Мышка - Освещение - Многоцветная
Pele - Apgaismojums - Daudzkrāsu
Pele - Aptaujas biežums - 1000 Hz Ultrapolling
Mouse - Polling rate - 1000 Hz Ultrapolling
Мышка - Частота данных - 1000 Гц Ultrapolling
Hiir - Andmeedastus - 1000 Hz Ultrapolling
Mouse - Acceleration - 50G
Hiir - Kiirendus - 50G
Мышка - Ускорение - 50G
Pele - Paātrinājums - 50G
Pele - Peles tips - Bezvada pele
Mouse - Mouse type - Wireless mouse
Hiir - Hiire tüüp - Juhtmevaba hiir
Мышка - Тип мышки - Проводная мышь
Mouse - Profiles - Yes (up to 5 profiles)
Hiir - Profiilid - Jah (kuni 5 profiili)
Мышка - Профили - Да (до 5 профилей)
Pele - Profili - Jā (līdz 5 profiliem)
Мышка - Колесико - Да
Mouse - Scroll wheel - Yes
Pele - Ritināšanas ritenītis - Jā
Hiir - Kerimisrullik - Jah
Hiir - Liides - USB 2.0
Мышка - Интерфейс - USB 2.0
Mouse - Interfaces - USB 2.0
Mouse - Sensor sensitivity - 20000 dpi
Hiir - Sensori tundlikkus - 20000 dpi
Мышка - Чувствительность сенсора - 20000 dpi
Pele - Sensora jutība - 20000 dpi
Hiir - Sensori tüüp - Razer Focus+ optiline sensor
Mouse - Sensor type - Razer Focus+ optical sensor
Мышка - Тип датчика - Razer Focus+ оптический сенсор
Mouse - Number of keys - 11
Hiir - Klahvide arv - 11
Мышка - Число клавиш - 11
Pele - Taustiņu skaits - 11
Mouse - Lightning - Multi color
ProducerCode - RZ01-03170100-R3G1
manufacturer_code - RZ01-03170100-R3G1
Producer - Razer
ShortDescription -
barcode - 8886419332763
General - Height (mm) - 42
Üldine - Kõrgus (mm) - 42
Vispārīgi - Augstums (mm) - 42
Üldine - Nõuded arvutile - Vaba USB pesa
General - Length (mm) - 130
Üldine - Pikkus (mm) - 130
Vispārīgi - Garums (mm) - 130
General - Cable length - 180 cm
Üldine - Juhtme pikkus - 180 cm
Vispārīgi - Kabeļa garums - 180 cm
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Üldine - Värvus - Must
General - Color - Black
General - Width (mm) - 60
Üldine - Laius (mm) - 60
Vispārīgi - Platums (mm) - 60
General - System requirements - Free USB port
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Brīvs USB ports
General - Weight (g) - 107
Üldine - Kaal (g) - 107
Vispārīgi - Svars (g) - 107
Общие характеристики - Длина кабеля - 180 см
Общие характеристики - Системные требования - Свободный USB порт
Общие характеристики - Высота (мм) - 42
Общие характеристики - Длина (мм) - 130
Общие характеристики - Цвет - Черный
Общие характеристики - Ширина (мм) - 60
Общие характеристики - Вес (г) - 107
brand - Razer
Pele - Interfeisi - USB 2.0
Pele - Sensora tips - Razer Focus+ optiskais sensors
213,39 €
Razer Basilisk Ultimate + Mouse Dock, Wireless, Optical, Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas