Roccat Kone AIMO Remastered, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 486982 Preces kods: ROC-11-820-BK
Noliktavā 18 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
76,32 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 10.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 10.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 10.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 10.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 10.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 08.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Pielietojums: Gaming
  • Krāsa: Melna
  • Savienojuma tips: Vads
  • Savienojuma veids: USB vads
  • Sensora tehnoloģija: Optical
Pamatinformācija
Pielietojums Gaming

Pielietojums ir orientējošs rādītājs, kas nosaka, kam šī pele vairāk paredzēta, stacionārajam, vai portatīvajam datoram.

Notebook tipa peles ir maza izmēra, tādēļ piemērotas darbam ceļā.

Ja jūs portatīvo datoru lielākoties izmantosiet noteiktā darba vietā, ieteicams iegādāties desktop peli, kurai ir standarta izmērs, līdz ar to tā ir daudz ērtāka ilgstošam darbam pie datora. Standarta peles portatīvajam datoram tiek pieslēgtas ar vadu, kas nodrošina ilgstošu stabilu strādāšanu. Savukārt bezvadu pelēm periodiski nepieciešama bateriju maiņa.

Gaming peles ir aprīkotas ar lielāku pogu skaitu; tām ir precīzāka optika un labāka izšķirtspēja. Pilnvērtīgākam spēļu procesam Dateks.lv iesaka iegādāties gaming peli ar vadu datu pārraidi. 

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka izvēlēties lāzera peli ar PS/2 vai USB pieslēgumu.

Krāsa Melna
Peles virsmas krāsa. Šis parametrs ir orientējošs un var atšķirties no reālās peles krāsas.
Funkcionalitāte
Pogu skaits : 8
Apgaismojums : Ir
Apgaismojuma krāsa : RGB
Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojuma tips Vads

Datu pārraide nosaka, kā pele savienota ar datoru.

Vada savienojums ir klasisks, ātrs un pārbaudīts veids (elektriskais kabelis ar USB vai PS/2 kontaktu).

Savukārt bezvadu savienojums prasa periodisku bateriju maiņu, vai akumulatora uzlādi, toties piedāvā brīvību lietot peli neraizējoties par brīžiem traucējošo vadu. Šādas peles ir ideālas darbam ar portatīvo datoru, pie kura tās tiek pievienotas ar bluetooth vai infrared palīdzību. Taču jāņem vērā, ka parasti tās sver nedaudz vairāk par vadu pelēm, tām ne vienmēr ir stabils savienojums.

Savienojuma veids : USB vads
Specifikācija
Slēdžu ražotājs : Roccat
Slēdžu modelis : Roccat Titan Switch Optical
Svars (g) : 130
Vada garums (m) : 1.8
Sensors
Sensora tehnoloģija Optical

Ir optiskās un lāzera peles.

Lāzera pelēm ir augstākā precizitāte un mazs energopatēriņš, kā arī tās spēj darboties uz stikla un spoguļvirsmām. 

Optiskās peles ir pašlaik visplašāk pielietotās, savas pievilcīgās kvalitātes/cenas attiecības dēļ. Tām nav nekādu mehānisku daļu, līdz ar to tās strādā ātri un precīzi.

Maksimālā jūtība (DPI) : 16000
Sensora ražotājs : Roccat
Sensora modelis : ROCCAT Owl-Eye
Polling Rate (Hz) : 1000
Papildus specifikācija
augstums - 18
BrandPartCode - ROC-11-820-BK
category_en - Perifērijas ierīces
category_et - Aksesuāri
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Papildu ierīces
description_et - Ikona. Atjaunināts. Pilnībā atjaunināts jaunākais Kone troņa mantinieks. Kone Remastered ir saglabāta tās priekšgājējas ergonomiskā konstrukcija un ir pievienota ērta īkšķa balsts, kas nodrošina vēl lielāku kontroli pār peli. 5 AIMO apgaismojuma zonas reaģē uz jūsu aktivitāti un mainās kopā ar to. Kone Remastered ir aprīkots ar piecām pilnībā konfigurējamām gaismas zonām. Varat ieprogrammēt peles apgaismojumu, lai tas atspoguļotu lietojumprogrammu vai profilu, ko izmantojat. Nodilumizturīga virsma Kone AIMO ir pārklāts ar hibrīda nodilumizturīgu virsmu, kas nodrošina labu saķeri un vienlaikus ir izturīga un necaurlaidīga. Pateicoties pārdomātajam dizainam, Kone AIMO saglabās jaunu izskatu pat pēc ilgāka spēlēšanas laika. Roccat Owl-Eye optiskais sensors Roccat Owl-Eye sensors ir izstrādāts, domājot par spēlētājiem. Tās īpaši jutīgais sensors ar izšķirtspēju līdz 16 000 dpi ir regulējams ar 1 dpi soli, lai pielāgotos jebkura spēlētāja rokai. 24 pogu funkcijas Neļaujiet, lai jūsu spēļu stilu ierobežo peles "mazais" pogu skaits. Roccati revolucionārā Easy-Shift[+] tehnoloģija ļauj programmēt peles taustiņu zonas sekundārās funkcijas - vienkāršas komandas, sarežģītus makrouzdevumus un visas starp tām - kopā 24 dažādas funkcijas. Tas ļauj jums vienkārši un intuitīvi paplašināt savu arsenālu, kas ir jūsu rokai, ļaujot jums ātrāk un precīzāk reaģēt jebkurā situācijā.
description_lv - Ikona. Pārveidota. Pele Kone AIMO ir Kone troņa jaunākā mantiniece — uzlabota ar virkni jauninājumu. Tā var lepoties ar priekšteču leģendāro ergonomiku un tagad uzlabotu īkšķa zonu vēl labākai vadībai. Šīs peles rīcībā ir pilns funkciju kopums, kas garantē maksimālu precizitāti un komandēšanas jaudu visās situācijās. 5 apgaismojuma zonas Pateicoties ne mazāk kā piecām neatkarīgi konfigurējamām apgaismojuma zonām, tagad varat pielāgot savu spēles estētiku veidos kā nekad iepriekš. Tas vienlīdz labi ļauj veidot savu oriģinālo apgaismojuma stilu, kā arī pacelt AIMO apgaismojumu jaunā līmenī. Zonas ideāli mijiedarbojas, nodrošinot vēl vienmērīgākas un plūdenākas gaismas pārejas, ļaujot jums iegremdēties spēlē vēl nepieredzētā gaisotnē. Ikoniskā Kone ergonomika Leģendāro Kone peles formu testējuši un iecienījuši geimeri visā pasaulē, kuri novērtē komfortu apvienojumā ar darbības veiktspēju. Peles konstrukcija ir īsteni orientēta uz lietotāju un dzimusi padziļinātas plaukstas analīzes rezultātā. Iekšpus vērstā īkšķa orientācija, rādītājpirkstu un vidējo pirkstu tipiskie garumi, plaukstu formas un rokas sānsvere — visi šie rādītāji ir ņemti vērā peles izstrādes laikā. Ar aizvērtām acīm uzliekot roku uz peles virsmas, nekļūdīgi atpazīsiet Kone AIMO, pateicoties ergonomiskā komforta līmenim, kādu citas peles vienkārši nespēj piedāvāt. Veiktspēju uzlabojošs pārklājums Ērta satvere, izturība un noturība pret netīrumiem, pateicoties hibrīda pretnodiluma pārklājumam. Šis ir tas, ko varat sagaidīt no Roccat jaunākās inovācijas virsmas materiālu tehnoloģijā. Šis veiktspēju uzlabojošais pārklājums ļauj stingri turēt Kone AIMO pat visintensīvāko spēļu sesiju laikā. Un tas saglabā nevainojamu stāvokli visiem turpmākajiem spēļu maratoniem. Roccat Owl-Eye sensors Labākais kļuvis vēl labāks. Izbaudiet nepielūdzamu precizitāti ar pilnīgi jauno 16 000 dpi Roccat Owl‑Eye optisko sensoru. Sensors ir regulējams ar soli 1dpi, lai vienlīdz atbilstu gan augstas, gan zemas jutības geimeru prasībām, un to raksturo ārkārtīgi augsta precizitāte un izsekošanas spējas. Tagad varat notēmēt un klikšķināt ar pārliecību, ka pareizi trāpīsiet mērķī katru reizi. 24 taustiņu funkcijas Kone AIMO ir atjaunināta, pievienojot uzlabotu īkšķa zonu, un tagad tā var lepoties ar vēl lielāku komandēšanas jaudu. Šajā zonā atradīsiet trīs optimāli izvietotus taustiņus, kas saglabā vērtīgo ergonomiku, vienlaikus piedāvājot papildu elastīgas iespējas. Viszemākais taustiņš pēc noklusējama atbilst Easy‑Shift[+], un, turot to nospiestu, tas atslēdz sekundāro funkciju katram no pārējiem taustiņiem, kas kopā rezultējas 24 iespējamās funkcijās.
description_lv - Ikona. Pārveidots. Kone AIMO ir jaunākais Kone troņa mantinieks, kas ir pārveidots un papildināts ar virkni uzlabojumu. Tas lepojas ar leģendāro ergonomiku, kāda bija tā priekšgājējiem, un tagad tam ir uzlabota īkšķa zona, kas nodrošina vēl labāku kontroli. Tam ir pilns funkciju klāsts, kas nodrošina maksimālu precizitāti un komandu jaudu visās situācijās. 5 apgaismojuma zonas Ar ne mazāk kā piecām neatkarīgi konfigurējamām apgaismojuma zonām tagad varat pielāgot savu spēļu estētiku kā vēl nekad agrāk. Vairākas zonas ne tikai noderēs, lai izveidotu savu stilu, bet arī pacels AIMO jaunā līmenī. Tās lieliski sinerģē, lai nodrošinātu vēl vienmērīgāku un plūstošāku apgaismojuma pāreju, ļaujot jums iejusties spēlē ar vēl nebijušu atmosfēras līmeni. Ikoniskā Kone ergonomika Leģendārā Kone forma ir izmēģināta un pārbaudīta, un to visā pasaulē iecienījuši spēlētāji, kuri novērtē komfortu apvienojumā ar veiktspēju. Tā dizains ir patiesi orientēts uz cilvēku, un tas radies, rūpīgi analizējot roku. Veidojot to, tika ņemta vērā īkšķa orientācija uz iekšu, rādītājpirksta un vidējā pirksta tipiskais garums, kā arī plaukstas un plaukstas papēža forma. Aizveriet acis un novietojiet roku uz tās, un jūs sapratīsiet, ka tā ir nepārprotami Kone AIMO ar tās ergonomiskā komforta līmeni, ko citas peles vienkārši nespēj nodrošināt. Evolūcijas veiktspējas pārklājums Pateicoties hibrīda pārklājumam pret nodilumu, ir saķeri izturīgs, izturīgs un noturīgs pret netīrumiem. Tieši to jūs varat sagaidīt no ROCCAT jaunākajām inovācijām virsmas materiālu tehnoloģiju jomā. Veiktspējas pārklājums palīdz jums noturēt Kone AIMO pat trakulīgāko spēļu sesiju laikā. Un tā saglabāsies nevainojamā stāvoklī visām turpmākajām spēļu sesijām. Roccat Owl-Eye sensors Labākais ir kļuvis vēl labāks. Izbaudiet neatslābstošu rādītāja precizitāti ar pilnīgi jauno 16 000 dpi ROCCAT Owl-Eye optisko sensoru. Sensors ir regulējams ar 1dpi soli, lai tas būtu piemērots gan augstas, gan zemas jutības spēlētājiem, un tam raksturīga īpaši asa precizitāte un izsekošanas iespējas. Tagad varat mērķēt un klikšķināt ar pārliecību, ka katru reizi esat precīzi trāpījis mērķī. 24 pogu funkcijas Modernizēta, iekļaujot uzlabotu īkšķa zonu, Kone AIMO tagad var lepoties ar vēl lielāku komandu jaudu. Zonā ir trīs optimāli izvietotas pogas, kas saglabā vērtīgo ergonomiku, vienlaikus piedāvājot papildu daudzpusību. Apakšējā poga pēc noklusējuma ir Easy-Shift[+], kas, turot to nospiestu, atbloķē sekundāro funkciju katrai citai pogai, kopā nodrošinot iespaidīgu 24 iespējamo funkciju skaitu.
description_ru -
description_short_en - 8 pogu spēļu pele Precīzs 16 000 dpi Owl-Eye optiskais sensors 24 pogu funkcijas ar Easy-Shift[+] Piecas programmējamas Aimo RGB apgaismojuma zonas Ergonomiska forma ar netīrumu noturīgu virsmu
description_short_et - 8 pogu spēļu pele Augstas precizitātes 16 000 dpi Owl-Eye optiskais sensors 24 dažādas pogu funkcijas ar Easy-Shift[+] Piecas regulējamas Aimo RGB gaismas zonas Ergonomisks korpuss ar netīrumus atgrūdošu virsmu.
description_short_lv - Datorspēļu pele ar 8 pogām Īpaši precīzs 16 000 dpi Owl-Eye optiskais sensors 24 pogu funkcijas ar Easy-Shift[+] Piecas programmējamas Aimo RGB apgaismojuma zonas Ergonomiska forma ar netīrumu noturīgu virsmu
description_short_ru -
Dizains - Apgaismojuma krāsa - Multi
Dizains - Apgaismojums - Jā
Dizains - Ergonomisks dizains - Jā
Dizains - formas faktors - Labajā pusē
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Virsmas krāsojums - Vienkrāsains
dziļums - 5
Eans - 4250288130920
Enerģija - barošanas avots - Kabeļi
Ergonomika - Kabeļa funkcijas - Pīts
Ergonomika - Kabeļa garums - 1.8 m
feature_group_et - Hiired
feature_group_ln - Peles
feature_group_lv - Peles
feature_group_ru - Peles
GarantijaInformācija -
gross_weight - 0.304
GTIN - 4250288130920
Iepakojuma dati - daudzums - 1
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 126 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 50 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 180 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 303 g
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
Kategorija - Peles
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Mīklas un skārienpaliktņi
LongDesc - Ikona. REMASTERED.Jaunā Kone AIMO pārveido oriģinālo modeli ar precīzāku optiku, viegli tīrāmu rokturi ar labāku satvērienu un tīrāku estētiku. Tas viss, vienlaikus saglabājot spēles mainīgo ergonomiku un uzlaboto īkšķa laukumu, kas raksturīgs tās vārda pirmdzimtajam modelim. Tam ir pilns funkciju komplekts, kas nodrošina maksimālu precizitāti un komandu jaudu visās situācijās.5 APGAISMES ZONASIzbūvētas ne mazāk kā piecas neatkarīgi konfigurējamas apgaismojuma zonas, tāpēc tagad varat pielāgot savu spēļu estētiku kā vēl nekad agrāk. Vairākas zonas ne tikai noderēs, lai radītu savu raksturīgo stilu, bet arī pacels AIMO jaunā līmenī. Tās lieliski sinerģē, lai nodrošinātu vēl vienmērīgāku un plūstošāku apgaismojuma pāreju, ļaujot jums iejusties spēlē ar vēl nebijušu atmosfēras līmeni.Legendārā KONE ERGONOMIKALegendārā Kone forma ir izmēģināta un pārbaudīta, un to visā pasaulē iecienījuši spēlētāji, kuri novērtē komfortu apvienojumā ar veiktspēju. Tās dizains ir patiesi orientēts uz cilvēku, un tas radies, padziļināti analizējot roku. Radīšanas laikā tika ņemta vērā īkšķa orientācija uz iekšu, rādītājpirksta un vidējā pirksta tipiskais garums, kā arī plaukstas un plaukstas papēža forma. Aizveriet acis un novietojiet roku uz tās, un jūs sapratīsiet, ka tā ir nepārprotami Kone AIMO ar tās ergonomiskā komforta līmeni, kādu citas peles vienkārši nespēj nodrošināt.Evolūcijas veiktspējas pārklājumsPateicoties hibrīdam pret nodilumu aizsargātam pārklājumam, tā ir saķere, izturīga un noturīga pret netīrumiem. To jūs varat sagaidīt no ROCCAT jaunākajām inovācijām virsmas materiālu tehnoloģiju jomā. Veiktspējas pārklājums palīdz jums saglabāt stingru Kone AIMO pat trakulīgāko spēļu sesiju laikā. Un tas saglabāsies nevainojamā stāvoklī visām turpmākajām spēļu sesijām.ROCCAT OWL-EYE SENSORLabākais tikko kļuva vēl labāks. Izbaudiet neatslābstošu rādītāja precizitāti ar pilnīgi jauno 16 000 dpi ROCCAT Owl-Eye optisko sensoru. Sensors ir regulējams ar 50 dpi soli, lai tas būtu piemērots gan augstas, gan zemas jutības spēlētājiem, un tam raksturīga īpaši asa precizitāte un izsekošanas iespējas. Tagad varat mērķēt un klikšķināt ar pārliecību, ka katru reizi esat precīzi trāpījis mērķī.23 MĒRĶU FUNKCIJASAr speciālām īkšķa pogām Kone AIMO var lepoties ar vēl lielāku komandu jaudu. Zonā ir trīs optimāli izvietotas pogas, kas saglabā vērtīgo ergonomiku, vienlaikus piedāvājot papildu daudzpusību. Apakšējā poga pēc noklusējuma ir Easy-Shift[+], kas, turot to nospiestu, atslēdz sekundāru funkciju katrai citai pogai, kopā veidojot iespaidīgu 23 iespējamo funkciju kopumu.
LongProductName - USB, 16000 DPI, 250 ips, 50 G, 1000 Hz, 1.8 m, 85 x 125 x 40 mm, 130 g
LongSummaryDescription - ROCCAT Kone AIMO Remastered. Veida: Labās puses. Kustību noteikšanas tehnoloģija: Ierīces interfeiss: USB Type-A, kustību izšķirtspēja: Reakcijas laiks: 1 ms, Pogas tips: 16000 DPI, Reakcijas laiks: 1 ms, Pogas tips: Spiedpogas, Ritināšanas tips: Ritenītis, Paātrinājums (maks.): Apgaismojuma krāsa: 50 G: Apgaismojuma krāsa: Multi. Enerģijas avots: Iedarbības avots: Barošanas avots: kabelis. Izstrādājuma krāsa: melna
Loģistikas dati - galvenās (ārējās) kastes bruto svars - 4.2 kg
Loģistikas dati - galvenās (ārējās) kastes uz paletes - 784 pcs
Loģistikas dati - Galvenās (ārējās) kārbas augstums - 275 mm
Loģistikas dati - galvenās (ārējās) kārbas garums - 225 mm
Loģistikas dati - Galvenās (ārējās) kārbas platums - 383 mm
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 84716070
Loģistikas dati - Produkti vienā galvenajā (ārējā) kastē - 14 gab.
name_et - Roccat pele Kone Aimo Remastered, melna (ROC-11-820-BK)
Nosaukums - Roccat Kone AIMO Black
Nosaukums - ROCCAT Kone AIMO Remastered pele Ar labo roku USB Type-A optiskā 16000 DPI
nosaukums_lv - Roccat pele Kone Aimo Remastered, melna (ROC-11-820-BK)
nosaukums_lv - Roccat pele Kone Aimo Remastered, melna (ROC-11-820-BK)
nosaukums_ru - Roccat Kone Aimo Remastered pele, melna (ROC-11-820-BK)
Pele - Apgaismojums - Daudzkrāsains
Pele - Apgaismojums - Daudzkrāsains
Pele - Apgaismojums - Daudzkrāsu
Pele - Aptaujas biežums - 1000 Hz Ultrapolling
Pele - Aptaujas ātrums - 1000 Hz
Pele - Aptaujas ātrums - 1000 Hz Ultrapolling
Pele - Datu biežums - 1000 Гц Ultrapolling
Pele - Datu pārsūtīšana - 1000 Hz Ultrapolling
Pele - Iebūvēta atmiņa - Jā
Pele - Iebūvētās atmiņas ietilpība - 512 KB
Pele - Ierīces saskarne - A tipa USB
Pele - kustības izšķirtspēja - 16000 DPI
Pele - kustību noteikšanas tehnoloģija - Optiskais
Pele - Mērķis - Spēļu
Pele - Papildus taustiņi - 3 papildus pogas sānos
Pele - Papildus taustiņi - DPI slēdzis
Pele - Papildu taustiņi - 3 papildu pogas sānos
Pele - Papildu taustiņi - 3 papildu taustiņi sānos
Pele - Papildu taustiņi - 3 papildu taustiņi sānos
Pele - Papildu taustiņi - DPI slēdzis
Pele - Papildu taustiņi - DPI slēdzis
Pele - Papildu taustiņi - DPI slēdzis
Pele - paātrinājums - 50G
Pele - paātrinājums - 50G
Pele - paātrinājums - 50G
Pele - Paātrinājums - 50G
Pele - paātrinājums (maks.) - 50 G
Pele - Peles izsekošanas ātrums - 250 ips
Pele - Peles padomi - Pele ar vadu
Pele - Peles tips - Vadu pele
Pele - Peles tips - Vadu pele
Pele - Peles tips - Vadu pele
Pele - pielāgojama kustības izšķirtspēja - Jā
Pele - Pogu tips - Nospiestas pogas
Pele - Procesora modelis - ARM Cortex-M0
Pele - Profili - Jah
Pele - Profili - Jā
Pele - Profili - Jā
Pele - Profils - Jā
Pele - Programmējamas peles pogas - Jā
Pele - reakcijas laiks - 1 ms
Pele - reakcijas laiks - 1 ms
Pele - reakcijas laiks - 1 ms
Pele - Reakcijas laiks - 1 ms
Pele - Ritināšanas riteņu skaits - 1
Pele - Ritināšanas veids - Ritenis
Pele - Ritināšanas virzieni - Vertikāli/horizontāli
Pele - saskarne - USB 2.0
Pele - saskarne - USB 2.0
Pele - saskarnes - USB 2.0
Pele - Sensora jutība - 16000 dpi
Pele - Sensora jutība - 16000 dpi
Pele - Sensora jutība - 16000 dpi
Pele - Sensora jutība - 16000 dpi
Pele - sensora tips - Owl-Eye
Pele - sensora tips - Owl-Eye
Pele - sensora tips - Owl-Eye
Pele - Taustiņu skaits - 8
Pele - Taustiņu skaits - 8
Pele - Taustiņu skaits - 8
Pele - Taustiņu skaits - 8
Pele - Zibens - Daudzkrāsains
platums - 12.6
ProducerCode - ROC-11-820-BK
Produkta nosaukums - Kone AIMO Remastered
ražotāja_kods - ROC-11-820-BK
Ražotājs - Roccat
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - ROCCAT Kone AIMO Remastered, labās puses, optiskais, USB Type-A, 16000 DPI, 1 ms, melns
Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10, Windows 11, Windows 7, Windows 8
Svars un izmēri - Augstums - 126 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 50 mm
Svars un izmēri - Platums - 180 mm
Svars un izmēri - Svars - 303.9 g
svītrkods - 4250288130920
URL - https://en.roccat.org/Mice/Kone-AIMO
Vispārīgi - augstums (mm) - 40
Vispārīgi - augstums (mm) - 40
Vispārīgi - Augstums (mm) - 40
Vispārīgi - Datoru prasības - Interneta pieslēgums
Vispārīgi - Datoru prasības - Vaba USB sver
Vispārīgi - Datoru prasības - Windows 10 / 8 / 7
Vispārīgi - garums (mm) - 125
Vispārīgi - garums (mm) - 125
Vispārīgi - Garums (mm) - 125
Vispārīgi - Kabeļa garums - 180 cm
Vispārīgi - Kabeļa garums - 180 cm
Vispārīgi - Kabeļa garums - 180 cm
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgi - Platums (mm) - 85
Vispārīgi - Platums (mm) - 85
Vispārīgi - Platums (mm) - 85
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Bezmaksas USB ports
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Brīvs USB ports
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Interneta pieslēgums
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Interneta pieslēgums
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Windows 10 / 8 / 7
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Windows 10 / 8 / 7
Vispārīgi - Svars (g) - 130
Vispārīgi - Svars (g) - 130
Vispārīgi - Svars (g) - 130
Vispārīgi parametri - Kabeļa garums - 180 cm
Vispārīgās specifikācijas - Sistēmas prasības - Bezmaksas USB ports
Vispārīgās specifikācijas - Sistēmas prasības - Savienošanās ar internetu
Vispārīgās specifikācijas - Sistēmas prasības - Windows 10 / 8 / 7
Vispārīgās īpašības - Augstums (mm) - 40
Vispārīgās īpašības - Garums (mm) - 125
Vispārīgās īpašības - Krāsa - Black
Vispārīgās īpašības - Platums (mm) - 85
Vispārīgās īpašības - Svars (g) - 130
Zīmols - ROCCAT
zīmols - Roccat
Āda - Interfeisi - USB 2.0
Āda - Sensora padomi - Owl-Eye
height - 18
BrandPartCode - ROC-11-820-BK
category_en - Peripherals
category_et - Lisaseadmed
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Дополнительные устройства
description_et - Ikoon. Uuendatud.
Uusim järeltulija Kone troonil, igakülgselt uuendatud. Kone Remastered säilitab eelkäija ergonoomilisuse ning lisab mugava pöidlaala, et omaksid hiire üle veelgi rohkem kontrolli. 5 valgustsooni
AIMO valgustus reageerib Sinu tegevusele ja muutub koos sellega. Kone Remastered on varustatud viie täielikult seadistatava valgustsooniga. Hiire valgustust saad programmeerida nii, et see kajastaks kasutatavat rakendust või profiili. Kulumiskindel pealispind
Kone AIMO on kaetud hübriidse kulumiskindla pealispinnaga, mis tagab hea haarde ning on samas ka vastupidav ning mustust hülgav. Tänu läbimõeldud disainile on Kone AIMO uueväärne ka peale rohkeid mängumaratone. Roccat Owl-Eye optiline sensor
Roccati Owl-Eye sensor on väljatöötatud mängureid silmas pidades. Selle ülitundlik kuni 16 000 dpi sensor on reguleeritav 1 dpi astmega, et sobida kõigi mängurite käe alla. 24 nupufunktsiooni
Ära lase enda mängustiili piirata hiire "väikesest" nuppude arvust. Roccati revolutsiooniline Easy-Shift[+] tehnoloogia võimaldab sul programmeerida hiire klahvide ala sekundaarseid funktsioone – lihtsad käsud, keerulised makrod ning kõik muu nende vahel – kokku tervelt 24 erinevat funktsiooni. Tänu sellele laiendad oma arsenali sõrmede all lihtsalt ning intuitiivselt, võimaldades Sul reageerida igale situatsioonile kiiremini, täpsemalt.
description_lv - Ikona. Pārveidota.
Pele Kone AIMO ir Kone troņa jaunākā mantiniece — uzlabota ar virkni jauninājumu. Tā var lepoties ar priekšteču leģendāro ergonomiku un tagad uzlabotu īkšķa zonu vēl labākai vadībai. Šīs peles rīcībā ir pilns funkciju kopums, kas garantē maksimālu precizitāti un komandēšanas jaudu visās situācijās. 5 apgaismojuma zonas
Pateicoties ne mazāk kā piecām neatkarīgi konfigurējamām apgaismojuma zonām, tagad varat pielāgot savu spēles estētiku veidos kā nekad iepriekš. Tas vienlīdz labi ļauj veidot savu oriģinālo apgaismojuma stilu, kā arī pacelt AIMO apgaismojumu jaunā līmenī. Zonas ideāli mijiedarbojas, nodrošinot vēl vienmērīgākas un plūdenākas gaismas pārejas, ļaujot jums iegremdēties spēlē vēl nepieredzētā gaisotnē. Ikoniskā Kone ergonomika
Leģendāro Kone peles formu testējuši un iecienījuši geimeri visā pasaulē, kuri novērtē komfortu apvienojumā ar darbības veiktspēju. Peles konstrukcija ir īsteni orientēta uz lietotāju un dzimusi padziļinātas plaukstas analīzes rezultātā. Iekšpus vērstā īkšķa orientācija, rādītājpirkstu un vidējo pirkstu tipiskie garumi, plaukstu formas un rokas sānsvere — visi šie rādītāji ir ņemti vērā peles izstrādes laikā. Ar aizvērtām acīm uzliekot roku uz peles virsmas, nekļūdīgi atpazīsiet Kone AIMO, pateicoties ergonomiskā komforta līmenim, kādu citas peles vienkārši nespēj piedāvāt. Veiktspēju uzlabojošs pārklājums
Ērta satvere, izturība un noturība pret netīrumiem, pateicoties hibrīda pretnodiluma pārklājumam. Šis ir tas, ko varat sagaidīt no Roccat jaunākās inovācijas virsmas materiālu tehnoloģijā. Šis veiktspēju uzlabojošais pārklājums ļauj stingri turēt Kone AIMO pat visintensīvāko spēļu sesiju laikā. Un tas saglabā nevainojamu stāvokli visiem turpmākajiem spēļu maratoniem. Roccat Owl-Eye sensors
Labākais kļuvis vēl labāks. Izbaudiet nepielūdzamu precizitāti ar pilnīgi jauno 16 000 dpi Roccat Owl‑Eye optisko sensoru. Sensors ir regulējams ar soli 1dpi, lai vienlīdz atbilstu gan augstas, gan zemas jutības geimeru prasībām, un to raksturo ārkārtīgi augsta precizitāte un izsekošanas spējas. Tagad varat notēmēt un klikšķināt ar pārliecību, ka pareizi trāpīsiet mērķī katru reizi. 24 taustiņu funkcijas
Kone AIMO ir atjaunināta, pievienojot uzlabotu īkšķa zonu, un tagad tā var lepoties ar vēl lielāku komandēšanas jaudu. Šajā zonā atradīsiet trīs optimāli izvietotus taustiņus, kas saglabā vērtīgo ergonomiku, vienlaikus piedāvājot papildu elastīgas iespējas. Viszemākais taustiņš pēc noklusējama atbilst Easy‑Shift[+], un, turot to nospiestu, tas atslēdz sekundāro funkciju katram no pārējiem taustiņiem, kas kopā rezultējas 24 iespējamās funkcijās.
description_en - The icon. Remastered.
The Kone AIMO represents the latest heir to the Kone throne, remastered with an array of upgrades. Boasting the legendary ergonomics of its predecessors, it now features an improved thumb area for even more control. It has a full feature-set that provides maximum precision and command power in all situations. 5 lighting Zones
Featuring no fewer than five independently configurable lighting zones, you can now customize your gaming aesthetic like never before. As well as being good for forging your own signature style, the multiple zones take AIMO to a new level. They synergize perfectly to allow for even smoother and more fluid lighting transitions, immersing you in your game with an unprecedented level of ambiance. Iconic Kone Ergonomics
The legendary Kone shape has been tried and tested and is loved the world over by gamers who appreciate comfort paired with performance. Its design is truly human-focused and was born of a deep analysis of the hand. The inward orientation of the thumb, the typical lengths of the index and middle fingers, plus the shape of the palm and the heel of the hand were all considered during its creation. Close your eyes and place your hand atop it and you’ll know it’s unmistakably the Kone AIMO, with its level of ergonomic comfort that other mice simply cannot provide. Evolutionary Performance Coating
Grippy, durable and dirt-resistant thanks to a hybrid anti-wear coating. That’s what you can expect from ROCCAT’s latest innovation in surface material technology. The performance finish helps you keep a firm hold of the Kone AIMO during even the most frantic of gaming sessions. And it stays in pristine condition for all your future gaming sessions. Roccat Owl-Eye Sensor
The best just got better. Experience unrelenting pointer precision with the all-new 16,000dpi ROCCAT Owl-Eye optical sensor. The sensor is adjustable in 1dpi increments to suit high- and low-sensitivity gamers alike and is characterized by exceptionally sharp accuracy and tracking capabilities. Now you can take aim and click with the confidence that you’re right on target each and every time. 24 Button Functions
Upgraded to include an improved thumb area, the Kone AIMO now boasts even more command power. The zone features three optimally positioned buttons that preserve the treasured ergonomics while offering additional versatility. The lowermost button defaults to Easy-Shift[+] which, while held, unlocks a secondary function for every other button, for an impressive total of 24 possible functions.
description_ru -
description_short_en - 8 button gaming mouse Precise 16 000 dpi Owl-Eye optical sensor 24 button functions with Easy-Shift[+] Five programmable Aimo RGB lighting zones Ergonomic shape with dirt-resistant surface
description_short_et - 8-nupuline mängurihiir Ülitäpne 16 000 dpi Owl-Eye optiline sensor 24 erinevat nupufunktsiooni Easy-Shift[+]'iga Viis seadistatavat Aimo RGB valgustsooni Mustust hülgava pealispinnaga ergonoomiline korpus
description_short_lv - Datorspēļu pele ar 8 pogām Īpaši precīzs 16 000 dpi Owl-Eye optiskais sensors 24 pogu funkcijas ar Easy-Shift[+] Piecas programmējamas Aimo RGB apgaismojuma zonas Ergonomiska forma ar netīrumu noturīgu virsmu
description_short_ru -
Design - Illumination colour - Multi
Design - Illumination - Yes
Design - Ergonomic design - Yes
Design - Form factor - Right-hand
Design - Product colour - Black
Design - Surface coloration - Monochromatic
depth - 5
Eans - 4250288130920
Power - Power source - Cable
Ergonomics - Cable features - Braided
Ergonomics - Cable length - 1.8 m
feature_group_et - Hiired
feature_group_en - Mice
feature_group_lv - Peles
feature_group_ru - Мышки
WarrantyInfo -
gross_weight - 0.304
GTIN - 4250288130920
Packaging data - Quantity - 1
Packaging data - Package height - 126 mm
Packaging data - Package depth - 50 mm
Packaging data - Package width - 180 mm
Packaging data - Package weight - 303 g
Packaging data - Package type - Box
Category - Mice
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Mice and touchpads
LongDesc - THE ICON. REMASTERED.The new Kone AIMO remasters the original with more precise optics, an easy-clean grip with better hold and a cleaner aesthetic. All while retaining the game-changing ergonomics and improved thumb area of its namesake. It has a full feature-set that provides maximum precision and command power in all situations.5 LIGHTING ZONESFeaturing no fewer than five independently configurable lighting zones, you can now customize your gaming aesthetic like never before. As well as being good for forging your own signature style, the multiple zones take AIMO to a new level. They synergize perfectly to allow for even smoother and more fluid lighting transitions, immersing you in your game with an unprecedented level of ambiance.ICONIC KONE ERGONOMICSThe legendary Kone shape has been tried and tested and is loved the world over by gamers who appreciate comfort paired with performance. Its design is truly human-focused and was born of a deep analysis of the hand. The inward orientation of the thumb, the typical lengths of the index and middle fingers, plus the shape of the palm and the heel of the hand were all considered during its creation. Close your eyes and place your hand atop it and you’ll know it’s unmistakably the Kone AIMO, with its level of ergonomic comfort that other mice simply cannot provide.EVOLUTIONARY PERFOMANCE COATINGGrippy, durable and dirt-resistant thanks to a hybrid anti-wear coating. That’s what you can expect from ROCCAT’s latest innovation in surface material technology. The performance finish helps you keep a firm hold of the Kone AIMO during even the most frantic of gaming sessions. And it stays in pristine condition for all your future gaming sessions.ROCCAT OWL-EYE SENSORThe best just got better. Experience unrelenting pointer precision with the all-new 16,000dpi ROCCAT Owl-Eye optical sensor. The sensor is adjustable in 50dpi increments to suit high- and low-sensitivity gamers alike and is characterized by exceptionally sharp accuracy and tracking capabilities. Now you can take aim and click with the confidence that you’re right on target each and every time.23 BUTTON FUNCTIONSWith dedicated thumb buttons, the Kone AIMO boasts even more command power. The zone features three optimally positioned buttons that preserve the treasured ergonomics while offering additional versatility. The lowermost button defaults to Easy-Shift[+] which, while held, unlocks a secondary function for every other button, for an impressive total of 23 possible functions.
LongProductName - USB, 16000 DPI, 250 ips, 50 G, 1000 Hz, 1.8 m, 85 x 125 x 40 mm, 130 g
LongSummaryDescription - ROCCAT Kone AIMO Remastered. Form factor: Right-hand. Movement detection technology: Optical, Device interface: USB Type-A, Movement resolution: 16000 DPI, Response time: 1 ms, Buttons type: Pressed buttons, Scroll type: Wheel, Acceleration (max): 50 G. Illumination colour: Multi. Power source: Cable. Product colour: Black
Logistics data - Master (outer) case gross weight - 4.2 kg
Logistics data - Master (outer) cases per pallet - 784 pc(s)
Logistics data - Master (outer) case height - 275 mm
Logistics data - Master (outer) case length - 225 mm
Logistics data - Master (outer) case width - 383 mm
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84716070
Logistics data - Products per master (outer) case - 14 pc(s)
name_et - Roccat hiir Kone Aimo Remastered, must (ROC-11-820-BK)
Name - Roccat Kone AIMO Czarna
Title - ROCCAT Kone AIMO Remastered mouse Right-hand USB Type-A Optical 16000 DPI
name_en - Roccat mouse Kone Aimo Remastered, black (ROC-11-820-BK)
name_lv - Roccat pele Kone Aimo Remastered, melna (ROC-11-820-BK)
name_ru - Roccat мышь Kone Aimo Remastered, черная (ROC-11-820-BK)
Hiir - Valgustus - Mitmevärviline
Мышка - Освещение - Многоцветная
Pele - Apgaismojums - Daudzkrāsu
Pele - Aptaujas biežums - 1000 Hz Ultrapolling
Mouse - Polling rate - 1000 Hz
Mouse - Polling rate - 1000 Hz Ultrapolling
Мышка - Частота данных - 1000 Гц Ultrapolling
Hiir - Andmeedastus - 1000 Hz Ultrapolling
Mouse - Built-in memory - Yes
Mouse - Built-in memory capacity - 512 KB
Mouse - Device interface - USB Type-A
Mouse - Movement resolution - 16000 DPI
Mouse - Movement detection technology - Optical
Mouse - Purpose - Gaming
Pele - Papildus taustiņi - 3 papildus pogas sānos
Pele - Papildus taustiņi - DPI slēdzis
Mouse - Extra keys - 3 extra buttons on side
Hiir - Lisaklahvid - 3 lisaklahvi küljel
Мышка - Дополнителные клавишы - 3 доп.клавиши сбоку
Mouse - Extra keys - DPI switch
Hiir - Lisaklahvid - DPI lüliti
Мышка - Дополнителные клавишы - переключатель DPI
Mouse - Acceleration - 50G
Hiir - Kiirendus - 50G
Мышка - Ускорение - 50G
Pele - Paātrinājums - 50G
Mouse - Acceleration (max) - 50 G
Mouse - Mouse tracking speed - 250 ips
Pele - Peles tips - Pele ar vadu
Mouse - Mouse type - Wired mouse
Hiir - Hiire tüüp - Juhtmega hiir
Мышка - Тип мышки - Проводная мышь
Mouse - Customizable movement resolution - Yes
Mouse - Buttons type - Pressed buttons
Mouse - Processor model - ARM Cortex-M0
Hiir - Profiilid - Jah
Mouse - Profiles - Yes
Мышка - Профили - Да
Pele - Profili - Jā
Mouse - Programmable mouse buttons - Yes
Mouse - Response time - 1 ms
Hiir - Reageerimisaeg - 1 ms
Мышка - Время реагирования - 1 мс
Pele - Reakcijas laiks - 1 ms
Mouse - Number of scroll wheels - 1
Mouse - Scroll type - Wheel
Mouse - Scrolling directions - Vertical/Horizontal
Hiir - Liides - USB 2.0
Мышка - Интерфейс - USB 2.0
Mouse - Interfaces - USB 2.0
Mouse - Sensor sensitivity - 16000 dpi
Hiir - Sensori tundlikkus - 16000 dpi
Мышка - Чувствительность сенсора - 16000 dpi
Pele - Sensora jutība - 16000 dpi
Mouse - Sensor type - Owl-Eye
Hiir - Sensori tüüp - Owl-Eye
Мышка - Тип датчика - Owl-Eye
Mouse - Number of keys - 8
Hiir - Klahvide arv - 8
Мышка - Число клавиш - 8
Pele - Taustiņu skaits - 8
Mouse - Lightning - Multi color
width - 12.6
ProducerCode - ROC-11-820-BK
ProductName - Kone AIMO Remastered
manufacturer_code - ROC-11-820-BK
Producer - Roccat
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - ROCCAT Kone AIMO Remastered, Right-hand, Optical, USB Type-A, 16000 DPI, 1 ms, Black
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 10, Windows 11, Windows 7, Windows 8
Weight & dimensions - Height - 126 mm
Weight & dimensions - Depth - 50 mm
Weight & dimensions - Width - 180 mm
Weight & dimensions - Weight - 303.9 g
barcode - 4250288130920
URL - https://en.roccat.org/Mice/Kone-AIMO
General - Height (mm) - 40
Üldine - Kõrgus (mm) - 40
Vispārīgi - Augstums (mm) - 40
Üldine - Nõuded arvutile - Internetiühendus
Üldine - Nõuded arvutile - Vaba USB pesa
Üldine - Nõuded arvutile - Windows 10 / 8 / 7
General - Length (mm) - 125
Üldine - Pikkus (mm) - 125
Vispārīgi - Garums (mm) - 125
General - Cable length - 180 cm
Üldine - Juhtme pikkus - 180 cm
Vispārīgi - Kabeļa garums - 180 cm
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Üldine - Värvus - Must
General - Color - Black
General - Width (mm) - 85
Üldine - Laius (mm) - 85
Vispārīgi - Platums (mm) - 85
General - System requirements - Free USB port
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Brīvs USB ports
General - System requirements - Internet connection
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Interneta pieslēgums
General - System requirements - Windows 10 / 8 / 7
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Windows 10 / 8 / 7
General - Weight (g) - 130
Üldine - Kaal (g) - 130
Vispārīgi - Svars (g) - 130
Общие характеристики - Длина кабеля - 180 см
Общие характеристики - Системные требования - Свободный USB порт
Общие характеристики - Системные требования - Подсоединение к интернету
Общие характеристики - Системные требования - Windows 10 / 8 / 7
Общие характеристики - Высота (мм) - 40
Общие характеристики - Длина (мм) - 125
Общие характеристики - Цвет - Черный
Общие характеристики - Ширина (мм) - 85
Общие характеристики - Вес (г) - 130
Brand - ROCCAT
brand - Roccat
Pele - Interfeisi - USB 2.0
Pele - Sensora tips - Owl-Eye
76,32 €
Roccat Kone AIMO Remastered, Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas