Razer Stream Controller, Gaming Controller

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 915258 Preces kods: RZ20-04350100-R3M1
Noliktavā 7 gab.
Garantija: 2 gadi
291,58 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 07.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 07.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 07.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 07.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 07.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 02.05.2024 pēc 15:00
Papildus specifikācija
category_en - Perifērijas ierīces
category_et - Aksesuāri
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Papildu ierīces
Citas funkcijas > Izmēri (WxDxH) - 151 x 101.5 x 30.2 mm
description_et - Tūlītēja pārvaldība. Bezgalīgs radošums. Neatkarīgi no tā, vai esat tiešraides straumētājs vai satura veidotājs, ļaujiet vaļu radošumam ar Razer Stream Controller. Iegūstiet tūlītēju piekļuvi visām funkcijām, izmantojot pielāgojamo skārienekrānu, pogas un diskus. Viegli veidojiet īsceļus un veiciet vairākus uzdevumus, lai jūs varētu koncentrēties uz fanu iesaistīšanu un savu sekotāju skaita palielināšanu. Optimizējiet savu saturu. Universāls kontrolieris straumēšanai un satura veidošanai. Pārslēdziet tiešraidi, pārslēdziet ainas, regulējiet skaņu un daudz ko citu. Viegli kontrolējiet savu straumi, izmantojot īsceļus uz vairākām programmām, kas sakārtoti ar pielāgotiem izkārtojumiem un ikonām intuitīvai lietošanai. Pilnīga kontrole rokas stiepiena attālumā. 12 haptiskie Switchblade taustiņi. Iegūstiet tūlītēju piekļuvi desmitiem darbību un īsceļu, ātri pieskaroties. Pielāgojiet to haptisko reakciju, lai nodrošinātu optimālu taustes atgriezenisko saiti. Pielāgojiet audio iestatījumus reāllaikā. 6 taustāmas analogās pogas Ērti pārvaldiet audio, multivides un citus kanālus, lai radītu perfektu skaņu ainavu pat straumēšanas laikā. Kontrolierīces dinamiskais LCD skārienekrāns ļauj to visu kontrolēt ar vienu acu uzmetienu. Ātra piekļuve izkārtojumiem un darbībām. 8 programmējamas pogas Pārslēdzoties starp izkārtojumiem, uzreiz izsauciet citu karsto taustiņu vai vienkārši izmantojiet tās kā ātru veidu, kā veikt parastas darbības. Izstrādāts efektīvai vairāku uzdevumu veikšanai. Intuitīva navigācija un organizācija. Grupējiet komandas īpašos izkārtojumos un pārvietojieties starp tiem, izmantojot dinamisko skārienekrānu un pirkstu galu vadīklas. Ieslēdziet dinamisko režīmu, lai automātiski pārslēgtu profilus atkarībā no lietojumprogrammas. Saderīgs ar vadošo straumēšanas programmatūru. Viegli pievienojiet un izmantojiet. Uzstādiet sevi uzreiz, izmantojot gatavus profilus straumēšanai, satura radīšanai, produktivitātei un citiem mērķiem. Lejupielādējiet spraudņus tādiem svarīgiem rīkiem kā Twitch, OBS Studio, Spotify, Razer Key Light Chroma Plugin, Voicemod - iespējas ir bezgalīgas. Centralizēta pielāgošana un iestatīšana. Sadarbībā ar Loupedeck programmatūru. Atrodiet visus nepieciešamos rīkus vienā ērtā platformā. Izveidojiet pielāgotas darbības un speriet soli tālāk, izmantojot makrosistēmas, kas izpilda secīgas komandas, nospiežot vienu pogu. Izpētiet Loupedeck tirgu, lai lejupielādētu spraudņus, profilus un ikonu paketes, kas vislabāk atbilst jūsu vajadzībām.
description_lv -
description_lv - Tūlītēja kontrole. Bezgalīgs radošums. Neatkarīgi no tā, vai esat straumētājs vai satura veidotājs, ļaujiet vaļu radošumam ar Razer Stream Controller. Izmantojot pielāgojamo skārienekrānu, pogas un ciparnīcas, nekavējoties piekļūstiet jebkurai funkcijai. Viegli izveidojiet īsceļus un veiciet vairākus uzdevumus, lai jūs varētu koncentrēties uz fanu iesaistīšanu un savu sekotāju skaita palielināšanu. Racionalizējiet savu saturu "Viss vienā kontrolierī" straumēšanai un satura veidošanai. Pārejiet tiešraidē, pārslēdziet ainas, regulējiet audio un daudz ko citu. Viegli pārvaldiet savu straumi, izmantojot vairāku programmu īsceļus, kas ir organizēti, izmantojot pielāgotus izkārtojumus un ikonas intuitīvai lietošanai. Pilnīga kontrole rokas stiepiena attālumā. 12 haptiskie slēdža taustiņi. Iegūstiet tūlītēju piekļuvi ducim darbību un saīsnes taustiņu, ko var veikt, ātri pieskaroties skārientaustiņtaustiņam. Pielāgojiet to haptisko atgriezenisko saiti, lai nodrošinātu ideālu taustes reakcijas līmeni. Audio regulēšana kustībā. 6 taustes analogie ciparnīcas. Ērti regulējiet audio, multivides un citu kanālu līmeņus, lai izveidotu perfektu audio miksējumu pat straumēšanas laikā. Pārvaldiet to visu vienā acu uzmetienā, izmantojot kontroliera dinamisko LCD skārienekrānu. Ātra piekļuve izkārtojumiem un darbībām. 8 programmējamas pogas. Pārslēdzoties starp izkārtojumiem, uzreiz parādās cits saīsņu kopums vai vienkārši izmantojiet tās kā ātrāku veidu, kā veikt biežāk izmantotās darbības. Izstrādāts efektīvai vairāku uzdevumu veikšanai. Intuitīva navigācija un organizācija. Grupējiet komandas īpašos izkārtojumos un pārvietojiet tās, izmantojot dinamisko skārienekrānu ar pirksta vilkšanas kontroli. Ieslēdziet dinamisko režīmu, lai automātiski pārslēgtu profilus atkarībā no konstatētās lietotnes. Saderīgs ar vadošo straumēšanas programmatūru. Plug-and-play ērtība. Uzreiz iestatiet gatavus profilus straumēšanai, satura radīšanai, produktivitātei un citiem mērķiem. Lejupielādējiet spraudņus tādiem svarīgiem rīkiem kā Twitch, OBS Studio, Spotify, Razer Key Light Chroma Plugin un Voicemod - jūsu iespējas ir neierobežotas. Centralizēta pielāgošana un iestatīšana. Sadarbība ar Loupedeck Software. Atrodiet visus nepieciešamos rīkus vienā ērtā platformā. Izveidojiet pielāgotas darbības un speriet vēl vienu soli tālāk, izmantojot makrosistēmas, kas ar vienu pogas pieskārienu izpilda komandu virkni. Izpētiet Loupedeck tirgus vietni, lai lejupielādētu spraudņus, profilus un ikonu paketes, kas vislabāk atbilst jūsu vajadzībām.
description_ru - Tiešā vadība. Bezgalīgs radošums - neatkarīgi no tā, vai esat straumētājs vai satura veidotājs, ļaujiet vaļu radošumam ar Razer Stream Controller. Izmantojot pielāgojamo skārienekrānu, pogas un ciparnīcas, jums ir tūlītēja piekļuve visām funkcijām. Viegli veidojiet īsceļus un veiciet vairākus uzdevumus, lai jūs varētu koncentrēties uz fanu iesaistīšanu un abonentu skaita palielināšanu. Optimizējiet savu saturu. Daudzpusīgs kontrolieris straumēšanai un satura veidošanai. Pārslēdziet tiešraidi, pārslēdziet ainas, pielāgojiet skaņu un daudz ko citu. Viegli pārvaldiet savu straumi ar vairāku programmu ātrās izvēles taustiņiem, kas sakārtoti ar pielāgojamiem izkārtojumiem un ikonām intuitīvai lietošanai. Pilnīga kontrole rokas stiepiena attālumā. 12 haptiskie slēdža taustiņi - iegūstiet tūlītēju piekļuvi desmitiem darbību un īsceļu, ātri nospiežot skārientaustiņu taustiņus. Pielāgojiet to haptisko atgriezenisko saiti, lai panāktu optimālu taktilās atgriezeniskās saites līmeni. Pielāgojiet audio iestatījumus reāllaikā. Ar 6 taustes analogajām pogām. Ērti pārvaldiet skaņu, multivides un citus kanālus, lai izveidotu perfektu audio sajaukumu pat straumēšanas laikā. Vadāms, izmantojot kontroliera dinamisko LCD skārienekrānu. Ātra piekļuve izkārtojumiem un darbībām. 8 programmējamas pogas Varat uzreiz atsaukt citu tastatūras saīsnes taustiņu, pārslēdzoties starp izkārtojumiem, vai vienkārši izmantot tās kā ātrāku veidu, kā veikt parastus uzdevumus. Izstrādāts efektīvai daudzuzdevumu veikšanai. Intuitīva navigācija un organizēšana - grupējiet komandas atsevišķos izkārtojumos un pārvietojieties starp tiem, izmantojot dinamisko skārienekrāna un pirkstu kustību vadību. Iespējojiet dinamisko režīmu, lai automātiski pārslēgtu profilus atkarībā no lietojumprogrammas. Saderīgs ar vadošo straumēšanas programmatūru. Vienkārša lietošanas ērtība "plug-and-play". Pielāgojiet sevi jau tagad, izmantojot gatavus profilus straumēšanai, satura veidošanai, veiktspējas nodrošināšanai un citiem mērķiem. Lejupielādējiet spraudņus tādiem svarīgiem rīkiem kā Twitch, OBS Studio, Spotify, Razer Key Light Chroma spraudnis, Voicemod - iespējas ir bezgalīgas. Centralizēta konfigurēšana un pielāgošana. Sadarbība ar Loupedeck Software - atrodiet visus nepieciešamos rīkus vienā ērtā platformā. Izveidojiet pielāgotas darbības un speriet vēl vienu soli tālāk, izmantojot makrosistēmas, kas izpilda secīgas komandas, nospiežot vienu pogu. Apmeklējiet Loupedeck Marketplace, lai lejupielādētu spraudņus, profilus un ikonu paketes, kas vislabāk atbilst jūsu vajadzībām.
description_short_en - Palīgierīce efektīvākai straumēšanai Pārvaldiet dažādas lietotnes un iestatījumus 12 Haptic Switchblade karstie taustiņi 6 analogās audio sajaukšanas pogas Papildus 8 programmējamas pogas.
description_short_et - Palīgierīce, kas atvieglo straumēšanu Pārvaldiet dažādas lietojumprogrammas un iestatījumus 12 Haptic Switchblade īsceļu taustiņi 6 analogās audio imitācijas pogas Plus 8 programmējamas pogas.
description_short_lv -
description_short_ru - Piederums, kas atvieglo straumēšanu Dažādu lietojumprogrammu un iestatījumu vadība 12 Haptic Switchblade karstie taustiņi 6 analogās audio miksēšanas pogas 8 programmējamas pogas.
EAN - 8887910000045
EAN_kods - 8887910000045
feature_group_et - Klaviatūras
feature_group_ln - Klaviatūras
feature_group_lv - Klaviatūras
feature_group_ru - Klaviatūras
Garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 888 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Bruto augstums galvenajā kartona kastē - 265 mm
Iepakojuma iezīmes > Bruto dziļums galvenajā kartona kastē - 320 mm
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 250.00 g
Iepakojuma iezīmes > Taras svara galvenā kartona kārba - 0.229 kg
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 71.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 193.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 142.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums galvenajā kartona kastē - 270 mm
Iepakojuma īpašības > Neto svars - 5.232 kg
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 20.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.27 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00 m³
Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0.05 kg
Ievadierīce > Atbalstītās spēļu platformas - macOS X 10.14 (un jaunāka versija), Windows 10 sistēmas, Loupedeck programmatūra
Kategorija_1 - Peles un tastatūras
Kategorija_2 - Peles un tastatūras - Piederumi
Kods - RZ20-04350100-R3M1
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
name_et - Razer Stream kontroliera tastatūra
Nosaukums - Razer Stream Controller, tastatūra (melna)
Nosaukums - Razer | Stream kontrolieris, spēļu kontrolieris
nosaukums_lv - Razer Stream kontroliera tastatūra
nosaukums_lv - Razer Stream kontroliera tastatūra
nosaukums_ru - Razer Stream kontroliera tastatūra
Ražotāja produktu grupa - Straumēšanas kontrolieris, spēļu kontrolieris
ražotāja_kods - RZ20-04350100-R3M1
Ražotāja_kods - RZ20-04350100-R3M1
Ražotājs - Razer
Saite - https://www.razer.com/eu-en/streaming-accessories/Razer-Stream-Controller/RZ20-04350100-R3M1
Savienojumi un saskarnes > Ierīces saskarne - USB-A uz USB-C
Svars - 0,55
svītrkods - 8887910000045
Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.56 kg
Tehniskā informācija > Citas funkcijas - "Viss vienā" plūsmas kontrolieris; Interfeiss: 12 LCD skārienpogas, 2 sānu LCD ekrāni, 6 daudzfunkciju slēdži, 8 daudzfunkciju pogas.
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.29 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Razer
zīmols - Razer
category_en - Peripherals
category_et - Lisaseadmed
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Дополнительные устройства
Other features > Dimensions (WxDxH) - 151 x 101.5 x 30.2 mm
description_et - Kohene juhtimine. Lõputu loovus. Kas oled otseülekande tegija või sisulooja, lase oma loovusel vabalt voolata Razer Stream Controlleriga. Saad koheselt juurdepääsu igale funktsioonile selle kohandatava puutetundliku ekraani, nuppude ja ketaste kaudu. Loo kiirklahve ja tee mitme ülesandega hõlpsalt toimet, nii et saad keskenduda fännide kaasamisele ja oma jälgijaskonna kasvatamisele. Optimeeri oma sisu. Kõik-ühes kontroller voogedastamiseks ja sisuloomiseks.
Mine otseülekandesse, vaheta stseene, reguleeri heli ja muudki. Juhi oma voogu hõlpsalt kiirklahvidega mitme programmi jaoks, mis on korraldatud kohandatud paigutuste ja ikoonide abil intuitiivseks kasutamiseks. Täielik kontroll sinu sõrmeotstes. 12 Haptic Switchblade-klahvi. Saa kohene juurdepääs tosinatele tegevustele ja kiirklahvidele, mida saab teha kiire puuteklahvi koputamisega. Reguleeri nende haptikatagasisidet optimaalse kombatava tagasiside taseme saavutamiseks. Helisätete kohandamine reaalajas. 6 kombatava analoog-nupuga Juhi mugavalt oma heli, meedia ja teisi kanaleid, et luua täiuslik helimiks isegi voogedastamise ajal. Haldamine käib kõik ühe pilguga kontrolleri dünaamilise LCD-puuteekraani abil. Kiire juurdepääs paigutustele ja tegevustele. 8 programmeeritavat nuppu
Too kohe esile erinev kiirklahvistik, kui vahetad paigutuste vahel, või kasuta neid lihtsalt kiirema viisina tavaliste tegevuste sooritamiseks. Loodud tõhusaks multi-taskimiseks. Intuitiivne navigeerimine ja korraldus. Rühmita käsud pühendatud paigutustesse ja liigu nende vahel dünaamilise puuteekraani ja sõrmevõngete kontrolli abil. Luba dünaamiline režiim, et rakendusel põhinevalt automaatselt profiile vahetada. Ühilduv juhtivate voogedastustarkvaradega. Lihtne plug-and-play kasutusmugavus. Seadista end kohe valmisprofiilidega voogedastamiseks, sisuloomiseks, tootlikkuseks ja paljuks muuks. Laadi alla pistikprogramme oluliste tööriistade jaoks nagu Twitch, OBS Studio, Spotify, Razer Key Light Chroma Plugin, Voicemod – valikud on lõputud. Keskne kohandamine ja seadistamine. Loupedeck tarkvaraga partnerluses. Leia kõik vajalikud tööriistad ühest mugavast platvormist. Loo kohandatud tegevusi ja vii see samm edasi makrodega, mis teevad nupu puudutamisel järjestikuseid käske. Uuri Loupedecki turul, et alla laadida pistikprogramme, profiile ja ikoonipakke, mis sobivad kõige paremini sinu vajadustega.
description_lv -
description_en - Instant control. Infinite creativity. Whether you’re a streamer or content creator, let your creativity flow with the Razer Stream Controller. Instantly access any function through its customizable touchscreen, buttons, and dials. Create shortcuts and multi-task with ease so you can focus on engaging the fans and growing your following. Streamline your content All-in-one Controller for Streaming and Content Creation. Go live, switch scenes, adjust audio, and more. Effortlessly manage your stream with shortcuts for multiple programs—organized through custom layouts and icons for intuitive use. Total control at your fingertips. 12 Haptic Switchblade keys. Get instant access to a dozen actions and shortcuts that can be performed with a quick tap of a touch key. Adjust their haptic feedback for the ideal level of tactile response. On-the-fly audio adjustments. 6 Tactile Analog Dials. Conveniently control the levels of your audio, media, and other channels to create the perfect audio mix even while you’re streaming. Manage it all at-a-glance using the controller’s dynamic LCD touchscreen. Quick access to layouts and actions. 8 Programmable Buttons. Instantly bring up a different set of shortcuts as you switch between layouts, or simply use them as a faster way to perform commonly used actions. Designed for efficient multi-tasking. Intuitive Navigation and Organization. Group commands into dedicated layouts and cycle through them using a dynamic touchscreen with finger swipe control. Enable Dynamic Mode to automatically switch profiles based on the detected app. Compatible with leading streaming software. Plug-and-play Convenience.
Get set up instantly with ready-made profiles for streaming, content creation, productivity, and more. Download plugins for essential tools such as Twitch, OBS Studio, Spotify, Razer Key Light Chroma Plugin, and Voicemod — your options are endless. Centralized customization and setup. Partnered with Loupedeck Software. Find all the tools you need on one convenient platform. Create custom actions and take it one step further with macros that perform a string of commands at the touch of a button. Explore the Loupedeck marketplace to download plugins, profiles, and icon packs that best suit your needs.
description_ru - Непосредственное управление. Бесконечное творчество.
Независимо от того, являетесь ли вы стримером или создателем контента, дайте волю своему творчеству с помощью контроллера Razer Stream Controller. Вы получаете мгновенный доступ ко всем функциям через настраиваемый сенсорный экран, кнопки и диски. С легкостью создавайте горячие клавиши и выполняйте многозадачность, чтобы сосредоточиться на привлечении поклонников и расширении числа своих подписчиков. Оптимизируйте свой контент. Универсальный контроллер для потоковой передачи и создания контента.
Выходите в эфир, переключайте сцены, настраивайте звук и многое другое. Легко управляйте своим потоком с помощью горячих клавиш для нескольких программ, организованных с помощью настраиваемых макетов и значков для интуитивного использования. Полный контроль у вас под рукой. 12 клавиш Haptic Switchblade.
Получите мгновенный доступ к десяткам действий и ярлыков, которые можно выполнить быстрым нажатием сенсорной клавиши. Настройте их тактильную обратную связь для достижения оптимального уровня тактильной обратной связи. Регулируйте настройки звука в режиме реального времени. С 6 тактильными аналоговыми кнопками.
Удобно управляйте звуком, мультимедиа и другими каналами, чтобы создать идеальный аудиомикс даже во время потоковой передачи. Управление осуществляется с помощью динамического сенсорного ЖК-экрана контроллера. Быстрый доступ к макетам и действиям. 8 программируемых кнопок
Мгновенно вызывайте другое сочетание клавиш при переключении между раскладками или просто используйте их как более быстрый способ выполнения обычных задач. Создан для эффективной работы в режиме многозадачности. Интуитивная навигация и организация.
Группируйте команды в отдельные макеты и перемещайтесь между ними с помощью динамического сенсорного экрана и управления движением пальцев. Включите динамический режим для автоматического переключения профилей в зависимости от приложения. Совместимость с ведущим программным обеспечением для потоковой передачи. Простая простота использования по принципу «подключи и работай».
Настройте себя прямо сейчас с помощью готовых профилей для потоковой передачи, создания контента, производительности и многого другого. Загрузите плагины для необходимых инструментов, таких как Twitch, OBS Studio, Spotify, плагин Razer Key Light Chroma, Voicemod — возможности безграничны. Централизованная настройка и настройка. В партнерстве с Loupedeck Software.
Найдите все необходимые инструменты на одной удобной платформе. Создавайте собственные действия и сделайте еще один шаг вперед с помощью макросов, которые выполняют последовательные команды при нажатии кнопки. Посетите магазин Loupedeck Marketplace, чтобы загрузить плагины, профили и пакеты значков, которые лучше всего соответствуют вашим потребностям.
description_short_en - Accessory for more effective streaming Manage different apps and settings 12 Haptic Switchblade hotkeys 6 analog audio mixing buttons In addition 8 programmable buttons
description_short_et - Lisaseade striimimise hõlbustamiseks Halda erinevaid rakendusi ja seadeid 12 Haptic Switchblade kiirvalikuklahvi 6 analoog helimiksimisnuppu Lisaks 8 programmeritavat nuppu
description_short_lv -
description_short_ru - Аксессуар, упрощающий потоковую передачу Управление различными приложениями и настройками 12 горячих клавиш Haptic Switchblade 6 кнопок микширования аналогового звука 8 программируемых кнопок
EAN - 8887910000045
EAN_code - 8887910000045
feature_group_et - Klaviatuurid
feature_group_en - Keyboards
feature_group_lv - Klaviatūras
feature_group_ru - Клавиатуры
Warranty - 24
Warranty - 24 month(s)
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 888 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Gross height master carton - 265 mm
Package features > Gross depth master carton - 320 mm
Package features > Paper/Pasteboard - 250.00 g
Package features > Tare weight master carton - 0.229 kg
Package features > Gross height (mm) - 71.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 193.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 142.00 mm
Package features > Gross width master carton - 270 mm
Package features > Net weight master carton - 5.232 kg
Package features > Plastic (No PET) - 20.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.27 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00 m³
Package features > TI weight (kg) - 0.05 kg
Input device > Gaming platforms supported - macOS X 10.14 (and later), Windows 10 systems, Loupedeck software
Category_1 - Mice and Keyboards
Category_2 - Mice and Keyboards - Accessories
Code - RZ20-04350100-R3M1
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
name_et - Razer Stream Controller Keypad
Name - Razer Stream Controller, Keypad (black)
Name - Razer | Stream Controller, Gaming Controller
name_en - Razer Stream Controller Keypad
name_lv - Razer Stream Controller Keypad
name_ru - Razer Stream Controller Keypad
Producer product family - Stream Controller, Gaming Controller
manufacturer_code - RZ20-04350100-R3M1
Manufacturer_code - RZ20-04350100-R3M1
Manufacturer - Razer
Link - https://www.razer.com/eu-en/streaming-accessories/Razer-Stream-Controller/RZ20-04350100-R3M1
Ports & interfaces > Device interface - USB-A to USB-C
Weight - 0,55
barcode - 8887910000045
Technical details > Gross weight - 0.56 kg
Technical details > Other features - All-in-one Stream Controller; Interface: 12 LCD Touch Buttons, 2 Side LCD Screen, 6 Multi-Function Dials, 8 Multi-Function Buttons
Technical details > Net weight - 0.29 kg
Technical details > Producer - Razer
brand - Razer
291,58 €
Razer Stream Controller, Gaming Controller
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas