Varr VGMM Pro Gaming Microphone Mini + Tripod Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 527821 Preces kods: VGMM
Šī prece patlaban nav pieejama. Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

Dateks.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
Līdzīgi produkti
Šis produkts Varr VGMM Pro Gaming Microphone Mini + Tripod Black
Omega microphone VGMM Pro Gaming, black (45202)
Omega microphone Varr Gaming Tube, black (45468)
Omega microphone Varr Gaming Tube, black (45589)
Omega microphone Varr Gaming Scenic (45588)
Rādīt vienādos parametrus Slēpt vienādos parametrus
23,07 €
31,50 €
53,65 €
44,79 €
31,50 €
Papildus specifikācija
BrandPartCode - VGMM
category_en - Datori un komponenti > Datoru perifērija > Mikrofoni
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Mikrofoni
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Mikrofoni
description_lv - Mikrofons straumētājiem, veidotājiem un spēlētājiem. Augsta jutība Regulējams statīvs (statīvs) Plug & Play 1,8 metru kabelis ar 3,5 mm spraudni Lai sāktu lietot mikrofonu, vienkārši izveidojiet savienojumu ar 3,5 mm audio savienotāju. Nav nepieciešama draivera instalēšana vai papildu konfigurācija. Mikforon strādā ar visām audio ierakstīšanas programmām macoS, Windows, Android un iOS. VGMM mikrofonam ir zems raksturīgā trokšņa līmenis, kā arī augsta dinamika. Plaša frekvences reakcija un augstas kvalitātes komponentu izmantošana rada skaņas kvalitāti un skaidrību. VARR VGMM mikrofona korpuss ir izgatavots no gumijas pārklājuma, kas nodrošina drošu un ērtu satvērienu. 1,8 metru sarkanais kabelis ļauj ērti novietot mikrofonu jebkur uz galda. TEHNISKĀS SPECIFIKĀCIJAS Mikrofona vienība: Omni-9765 kondensators Punktu zīmējums: visos virzienos Frekvences reakcija: 50Hz-16kHz Jutība: -30dB ± 3dB Pretestība:? 2,2K? Darbības spriegums: DC 1,5 V S / N attiecība:> 36dB Auklas garums: 1,8m Kontaktdakša: 3,5 mm
description_lv - Mikrofons straumētājiem, veidotājiem un spēlētājiem. Augsta jutība Regulējams statīvs (statīvs) Plug & Play 1,8 m kabelis ar 3,5 mm kontaktdakšu Vienkārši pievienojiet 3,5 mm audio savienotājam, lai sāktu mikrofonu lietot. Nav nepieciešama draiveru instalēšana vai papildu konfigurēšana. Mikforon darbojas ar visām MacoS, Windows, Android un iOS audio ierakstīšanas programmām. VGMM mikrofonam ir zems raksturīgo trokšņu līmenis, kā arī augsta dinamika. Plašā frekvenču diapazona diapazons un augstas kvalitātes komponentu izmantošana nodrošina skaņas kvalitāti un skaidrību. VARR VGMM mikrofona korpuss ir izgatavots no materiāla ar gumijas pārklājumu, kas nodrošina drošu un ērtu satvērienu. Sarkanais 1,8 m kabelis ļauj ērti novietot mikrofonu jebkurā vietā uz galda. TEHNISKĀS SPECIFIKĀCIJAS Mikrofona bloks: Omni-9765 Kondensatora punkta raksts: Visvirziena frekvenču diapazons: Jutība: -30dB±3dB Impedance: ?2,2K? Darbības spriegums: -30dB±3dB Darbības spriegums: -30dB±3dB Darbības spriegums: -30dB±3dB Darbības spriegums: ?2,2K? Līdzstrāvas 1,5 V S/N attiecība: 1,5 V līdzstrāva: >Kabeļa garums: 1,8 m Kontaktdakša: 3,5 mm Spraudnis: 3,5 mm
description_ru - Augsta jutība Regulējams statīvs (statīvs) Ieslēdz un atskaņo 1,8 m kabelis ar 3,5 mm ligzdu Vienkārši pievienojiet 3,5 mm audio ligzdu, lai sāktu izmantot mikrofonu. Nav nepieciešama draiveru instalēšana vai papildu konfigurēšana. Mikforon darbojas ar visām macOS, Windows, Android un iOS audio ierakstīšanas programmatūrām. VGMM mikrofonam ir zems paštrokšņa līmenis, augsts dinamiskais diapazons. VARR VGMM mikrofona korpuss ir izgatavots no materiāla ar gumijas pārklājumu, kas nodrošina drošu un ērtu piegulēšanu. 1,8 metrus garais sarkanais kabelis ļauj mikrofonu ērti novietot jebkurā vietā uz galda. TEHNISKĀS IezĪMES Mikrofons: Kondensatora Omni-9765 punkta raksts: visvirziena Frekvenču diapazons: 50Hz-16kHz Jutība: -30dB ± 3dB Impedance:? Signāla un trokšņa attiecība: > 36dB Kabeļa garums: 1,8m Kontaktdakša spraudnis: 3,5 mm.
EAN - 5907595452021
Enerģija - barošanas avots - DC
GarantijaInformācija -
gross_weight - 0.25 kg
GTIN - 5907595452021
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
Iepakojuma saturs - iekļauto produktu skaits - 1 gab.
Jauda - Darba spriegums - 1.5 V
Kategorija - Mikrofoni
LongDesc - Mikrofons straumētājiem, veidotājiem un atskaņotājiem.Plug & PlayLikko pieslēgties 3,5 mm audio savienotājam, lai sāktu izmantot mikrofonu. Nav nepieciešama draiveru instalēšana vai papildu konfigurēšana. Mikrofons darbojas ar visām MacoS, Windows, Android un iOS audio ierakstīšanas programmām.VISA GARSA KVALITĀTEVGMM mikrofonam ir zems raksturīgo trokšņu līmenis, kā arī augsta dinamika. Plašā frekvenču diapazona diapazons un augstas kvalitātes komponentu izmantošana nodrošina skaņas kvalitāti un skaidrību.GAMATĪGAIS DIZAINSVarr VGMM mikrofona korpuss ir izgatavots no materiāla ar gumijas pārklājumu, kas nodrošina drošu un ērtu satvērienu. Pateicoties 1,8 m garajam sarkanajam kabelim, mikrofonu var ērti novietot jebkurā vietā uz galda.
LongProductName - Spēļu mikrofons ar statīvu, 3,5 mm jack savienojums, melns, 1,8 m kabelis
LongSummaryDescription - Varr spēļu mikrofons ar statīvu, 3,5 mm jack savienojums, melns, 1,8 m kabelis. Tips: Mikrofona jutība: -30 dB, Mikrofona frekvence: 50 - 16000 Hz. Savienojamības tehnoloģija: Savienojuma tehnoloģija: vadu, Ierīces interfeiss: vadu, Ierīces interfeiss: 3,5 mm (1/8"). Izstrādājuma krāsa: melna, Kabeļa garums: 1,8 m. Barošanas avots: Strāvas avots: līdzstrāva, darba spriegums: 1,5 V. Iepakojuma tips: Iepakojums: kaste
Mikrofons - Mikrofona frekvence - 50 - 16000 Hz
Mikrofons - Mikrofona ieejas pretestība - 2200 Ω
Mikrofons - Mikrofona jutība - -30 dB
Mikrofons - Mikrofona signāla un trokšņa attiecība (SNR) - 36 dB
Mikrofons - Spoles tipa - Kondensators
Mikrofons - tips - Galda mikrofons
Mikrofons - Virziena mikrofona tips - Daudzvirzienu
Modelis - VGMM
Nosaukums - Varr spēļu mikrofons ar statīvu, 3,5 mm jack savienojums, melns, 1,8 m kabelis
Produkta nosaukums - Spēļu mikrofons ar statīvu, 3,5 mm jack savienojums, melns, 1,8 m kabelis
Ražotājs - Varr
Savienojamības porti un saskarnes - Ierīces saskarne - 3,5 mm (1/8")
Savienojamības tehnoloģija - Savienojamības tehnoloģija - Wired
ShortSummaryDescription - Varr spēļu mikrofons ar statīvu, 3,5 mm jack savienojums, melns, 1,8 m kabelis, galda mikrofons, -30 dB, 50 - 16000 Hz, 2200 Ω, 36 dB, visvirziena mikrofons
svars - 0.243 kg
title_lv - Varr VGMM Pro Gaming Spēļu Mikrofons Mini + Tripod
title_lv - Varr VGMM Pro spēļu mikrofons Mini + statīvs
title_ru - Varr VGMM Pro spēļu mikrofons + statīvs
URL - https://platinet.eu/
Veiktspēja - Kabeļa garums - 1.8 m
Veiktspēja - Produkta krāsa - Black
Zīmols - Varr
BrandPartCode - VGMM
category_en - Computers & Components > Computer peripherals > Microphones
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Mikrofoni
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Mikrofoni
description_lv - Mikrofons straumētājiem, veidotājiem un spēlētājiem.
Augsta jutība
Regulējams statīvs (statīvs)
Plug & Play
1,8 metru kabelis ar 3,5 mm spraudni
Lai sāktu lietot mikrofonu, vienkārši izveidojiet savienojumu ar 3,5 mm audio savienotāju. Nav nepieciešama draivera instalēšana vai papildu konfigurācija. Mikforon strādā ar visām audio ierakstīšanas programmām macoS, Windows, Android un iOS.
VGMM mikrofonam ir zems raksturīgā trokšņa līmenis, kā arī augsta dinamika. Plaša frekvences reakcija un augstas kvalitātes komponentu izmantošana rada skaņas kvalitāti un skaidrību.
VARR VGMM mikrofona korpuss ir izgatavots no gumijas pārklājuma, kas nodrošina drošu un ērtu satvērienu. 1,8 metru sarkanais kabelis ļauj ērti novietot mikrofonu jebkur uz galda.
TEHNISKĀS SPECIFIKĀCIJAS
Mikrofona vienība: Omni-9765 kondensators
Punktu zīmējums: visos virzienos
Frekvences reakcija: 50Hz-16kHz
Jutība: -30dB ± 3dB
Pretestība:? 2,2K?
Darbības spriegums: DC 1,5 V
S / N attiecība:> 36dB
Auklas garums: 1,8m
Kontaktdakša: 3,5 mm
description_en - A microphone for streamers, creators and players.
High sensitivity
Adjustable stand (tripod)
Plug & Play
1.8-meter cable with a 3.5 mm plug
Just connect to a 3.5mm audio connector to start using the microphone. No driver installation or additional configuration required. Mikforon works with all audio recording programs for macoS, Windows, Android and iOS.
The VGMM microphone has a low level of inherent noise as well as high dynamics. The wide frequency response and the use of high-quality components translates into sound quality and clarity.
The VARR VGMM microphone housing is made of rubber coated material that provides a secure and comfortable grip. The 1.8-meter red cable lets you conveniently place the microphone anywhere on your desk.
TECHNICAL SPECIFICATIONS
Mic unit: Omni-9765 Condenser
Point Pattern:Omni-directional
Frequency response: 50Hz-16kHz
Sensitivity: -30dB±3dB
Impedance: ?2.2K?
Operation voltage: DC 1.5V
S/N ratio: >36dB
Cord length: 1.8m
Plug: 3.5mm
description_ru - Микрофон для стримеров, создателей и игроков.
Высокая чувствительность
Регулируемая подставка (штатив)
Подключи и играй
1,8-метровый кабель с разъемом 3,5 мм
Просто подключите аудиоразъем 3,5 мм, чтобы начать использовать микрофон. Не требуется установка драйвера или дополнительная настройка. Mikforon работает со всеми программами аудиозаписи для macoS, Windows, Android и iOS.
Микрофон VGMM имеет низкий уровень собственных шумов, а также высокую динамику. Широкая частотная характеристика и использование высококачественных компонентов обеспечивает качество и четкость звука.
Корпус микрофона VARR VGMM выполнен из материала с резиновым покрытием, который обеспечивает надежное и удобное сцепление. 1,8-метровый красный кабель позволяет удобно расположить микрофон в любом месте на столе.
ТЕХНИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Микрофон: Конденсатор Omni-9765
Точечный рисунок: всенаправленный
Частотная характеристика: 50 Гц-16 кГц
Чувствительность: -30 дБ ± 3 дБ
Импеданс:? 2,2K
Рабочее напряжение: 1,5 В постоянного тока
Соотношение сигнал / шум:> 36 дБ
Длина шнура: 1,8 м
Штекер: 3,5 мм
EAN - 5907595452021
Power - Power source - DC
WarrantyInfo -
gross_weight - 0.25 kg
GTIN - 5907595452021
Packaging data - Package type - Box
Packaging content - Number of products included - 1 pc(s)
Power - Operating voltage - 1.5 V
Category - Microphones
LongDesc - A microphone for streamers, creators and players.Plug & PlayJust connect to a 3.5mm audio connector to start using the microphone. No driver installation or additional configuration required. Microphone works with all audio recording programs for macoS, Windows, Android and iOS.HIGH SOUND QUALITYThe VGMM microphone has a low level of inherent noise as well as high dynamics. The wide frequency response and the use of high-quality components translates into sound quality and clarity.GAMING DESIGNThe Varr VGMM microphone housing is made of rubber coated material that provides a secure and comfortable grip. The 1.8m red cable lets you conveniently place the microphone anywhere on your desk.
LongProductName - Gaming Microphone with Tripod Stand, 3.5mm jack connetion, Black, Cable 1.8m
LongSummaryDescription - Varr Gaming Microphone with Tripod Stand, 3.5mm jack connetion, Black, Cable 1.8m. Type: Table microphone, Microphone sensitivity: -30 dB, Microphone frequency: 50 - 16000 Hz. Connectivity technology: Wired, Device interface: 3.5 mm (1/8"). Product colour: Black, Cable length: 1.8 m. Power source: DC, Operating voltage: 1.5 V. Package type: Box
Microphone - Microphone frequency - 50 - 16000 Hz
Microphone - Microphone input impedance - 2200 Ω
Microphone - Microphone sensitivity - -30 dB
Microphone - Microphone Signal-to-Noise Ratio (SNR) - 36 dB
Microphone - Voice coil type - Condenser
Microphone - Type - Table microphone
Microphone - Microphone direction type - Omnidirectional
Model - VGMM
Title - Varr Gaming Microphone with Tripod Stand, 3.5mm jack connetion, Black, Cable 1.8m
ProductName - Gaming Microphone with Tripod Stand, 3.5mm jack connetion, Black, Cable 1.8m
Producer - Varr
Ports & interfaces - Device interface - 3.5 mm (1/8")
Ports & interfaces - Connectivity technology - Wired
ShortSummaryDescription - Varr Gaming Microphone with Tripod Stand, 3.5mm jack connetion, Black, Cable 1.8m, Table microphone, -30 dB, 50 - 16000 Hz, 2200 Ω, 36 dB, Omnidirectional
weight - 0.243 kg
title_lv - Varr VGMM Pro Gaming Spēļu Mikrofons Mini + Tripod
title_en - Varr VGMM Pro Gaming Microphone Mini + Tripod
title_ru - Varr VGMM Pro Gaming Микрофон + Tripod
URL - https://platinet.eu/
Performance - Cable length - 1.8 m
Performance - Product colour - Black
Brand - Varr
23,07 €
Varr VGMM Pro Gaming Microphone Mini + Tripod Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas