Rode mikrofon VideoMic Pro+

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 327782 Preces kods: 698813004980
Noliktavā 15 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
285,90 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 07.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 07.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 07.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 07.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 07.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 02.05.2024 pēc 15:00
Papildus specifikācija
category_en - Kameru piederumi
category_et - Kameru piederumi
category_lv - Kameru piederumi
category_ru - Kameru piederumi
description_et - Rode VideoMic Pro+ ir šāviena tipa mikrofons, kas paredzēts lietošanai ar video, spoguļkamerām un hibrīda kamerām. VideoMic Pro+ joprojām ir aprīkots ar Rycote Lyre pretvibrācijas sistēmu, taču salīdzinājumā ar iepriekšējo modeli tam ir uzlabota aizsardzība pret vēju un vairākas jaunas funkcijas. Automātiska izslēgšanās - mikrofons automātiski izslēdzas, kad kamera ir noņemta. Integrēts akumulatora korpuss atvieglo akumulatora nomaiņu un novērš akumulatora zudumu Vairākas barošanas iespējas - VideoMic Pro+ mikrofonu var darbināt, izmantojot LB-1 uzlādējamo akumulatoru (iekļauts komplektā), kā arī 2 × AA baterijas vai pieslēgt tieši pie barošanas avota, izmantojot microUSB. Digitālā pārslēgšana Digitālā pārslēgšana nodrošina, ka vislabākās kvalitātes audio signāls tiek uztverts uzreiz sākotnējā ierakstīšanas reizē, samazinot pēcapstrādes apjomu. Tas ietver: 2-pakāpju augstfrekvences filtru, kas samazina zemas frekvences, piemēram, satiksmes troksni vai gaisa kondicioniera troksni 3-pakāpju pastiprinājuma regulēšanas funkciju ar +20 dB, kas uzlabo skaņas kvalitāti, ierakstot ar spoguļkamerām un hibrīdkamerām Augstfrekvences pastiprinājums ļauj ierakstīt augstas frekvences ar lielāku detalizētību un skaidrību Drošības kanāls nodrošina, ka signāls netiek pārtraukts.
description_lv - Automātiskā barošanas funkcija ar iespraudējamu barošanu Barošana ar LB-1, 2 x AA baterijām, Micro USB Komplektācijā ar LB-1 litija jonu uzlādējamu akumulatoru, noņemamu 3,5 mm TRS kabeli, Micro USB kabeli Iebūvēta akumulatora durtiņa Optimizēta vējstikla forma Digitālā pārslēgšana 10 gadu pagarināta garantija, ja reģistrējat mikrofonu RØDE VideoMic Pro+ ir jauns papildinājums tirgū labāko kameras mikrofonu kategorijā. Tas ir īsts strēlmašīnas mikrofons, kas paredzēts lietošanai kopā ar videokamerām, DSLR kamerām un portatīvajiem audioieraksta iekārtām kā primārā un atskaites skaņas avots. VideoMic Pro+ joprojām ir aprīkots ar savā klasē labāko Rycote Lyre balstiekārtas sistēmu, un tas uzlabo esošo VideoMic Pro kapsulu/līnijas cauruli un vējstiklu, kā arī piedāvā virkni jaunu funkciju. Automātiskā barošanas funkcija (ar spraudņa strāvas pieejamību) ir ideāli piemērota "skrien un šauj" filmētājiem, automātiski izslēdzot mikrofonu, kad tas ir atvienots no kameras. Iebūvēta akumulatora durtiņa padara akumulatora nomaiņu pavisam vienkāršu - turklāt tā nepazudīs. VideoMic Pro+ var darbināt ar pilnīgi jauno un iekļauto RØDE LB-1 litija jonu uzlādējamo akumulatoru, 2 x AA baterijām vai nepārtraukti, izmantojot Micro USB. Digitālā pārslēgšana - nodrošinās lietotājam maksimālu skaņas signāla uztveršanu avotā, samazinot pēcapstrādes un rediģēšanas laiku. Digitālā pārslēgšana ietver: 2 pakāpju augstfrekvenču filtru, lai samazinātu zemās frekvences, piemēram, satiksmes vai gaisa kondicionēšanas sistēmas radīto troksni 3 pakāpju pastiprinājuma regulēšanas funkciju ar +20 dB - izstrādāta, lai uzlabotu DSLR vai bezspoguļa kameru audio kvalitāti Augstfrekvenču pastiprinājums pastiprinās augstās frekvences, uzlabojot ieraksta detalizāciju un skaidrību Drošības kanālu, lai nodrošinātu, ka signāls negaidītu svārstību gadījumā netiktu pārtraukta.
description_lv - Automātiskās barošanas funkcija ar Plug‑in Power barošanu Barošana, izmantojot LB-1 akumulatoru, 2 x AA izmēra baterijas, Micro USB Komplektā ietilpst LB-1 litija jonu akumulators, noņemams 3,5 mm TRS kabelis, Micro USB kabelis Iebūvētas bateriju nodalījuma durtiņas Optimizēta vējsarga forma Digitāla pārslēgšana 10 gadu pagarinātā garantija, reģistrējot savu mikrofonu RØDE VideoMic Pro+ ir jauns papildinājums labāko tirgū pieejamo kamerai piestiprināmo mikrofonu kategorijā. Tas ir īsts Shotgun tipa mikrofons, kas paredzēts izmantošanai kopā ar videokamerām, DSLR kamerām un portatīvajiem audio ierakstītājiem kā primārās un etalona skaņas avots. Joprojām aprīkots ar savā klasē labāko Rycote Lyre vibrāciju mazināšanas sistēmu. VideoMic Pro+ ir uzlabota kapsula/līnijas caurulīte un vējsargs, salīdzinot ar modeli VideoMic Pro, turklāt tas lepojas ar virkni jaunu funkciju. Automātiskās barošanas funkcija (ar Plug-in Power iespēju) ir ideāli piemērota video filmētājiem kustībā, automātiski izslēdzot mikrofonu, kad tas atvienots no kameras. Iebūvētās bateriju nodalījuma durtiņas ļauj vienā mirklī nomainīt baterijas, turklāt tās nenozaudēsies. Barošanas iespējas VideoMic Pro+ var darbināt ar komplektā iekļauto pilnīgi jauno RØDE LB‑1 litija jonu akumulatoru, 2 x AA izmēra baterijām vai nepārtraukti, izmantojot Micro USB. Digitāla pārslēgšana — garantē, ka lietotājam ir maksimāls signāla tvērums pie skaņas avota, samazinot pēcapstrādē un rediģēšanā pavadīto laiku. Digitālā pārslēgšana ietver: 2 pakāpju augstas caurlaidības filtrs zemfrekvenču trokšņa, piemēram, satiksmes rīboņas vai gaisa kondicioniera skaņas, novēršanai; 3 pakāpju pastiprinājuma vadība ar +20dB funkciju — paredzēta skaņas kvalitātes uzlabošanai uz DSLR vai bezspoguļu kamerām; Augsto frekvenču skaņu pastiprinājums — pastiprina augstos toņus, nodrošinot detalizāciju un tīrību ierakstā; Drošības kanāls palīdz nodrošināt signāla nepārtrauktību.
description_ru - RØDE Microphones laiž klajā vēl vienu mikrofonu īpaši populārajā VideoMic klāstā. Jaunais VideoMic Pro+ ir jauns etalons skaņas ierakstīšanai pusprofesionālos lietojumos. Mikrofons ir aprīkots ar Rycote galveno Rycote Lyre vibrāciju slāpētāju, VideoMic Pro kapsulu un vēja aizsargu. Turklāt mikrofonam ir pievienotas vairākas jaunas funkcijas: Mikrofona automātiskās izslēgšanās funkcija, kad mikrofons saņem enerģiju no videokameras mikrofona ieejas. Tas ir lieliski piemērots video uzņemšanai "kustībā", kad mikrofons automātiski ieslēdzas, kad kamera ir ieslēgta, un izslēdzas, kad kabelis tiek atvienots no kameras vai kamera tiek izslēgta. Iebūvētais bateriju vāciņš ļauj nomainīt baterijas ierakstīšanas laikā, neizslēdzot mikrofonu. VideoMic Pro+ var darbināt ar RØDE LB-1 litija jonu akumulatoru, 2 x AA baterijām vai mikro USB savienojumu. Digitālās vadības ierīces ļauj kontrolēt ierakstu tieši pie mikrofona, ietaupot laiku pēcapstrādes un rediģēšanas procesā. Digitālās vadības funkcijas (slēdži): Divpakāpju zemfrekvenču filtrs novērš automašīnu satiksmes vai gaisa kondicionēšanas radīto zemo frekvenču troksni. 3 pakāpju līmeņa pastiprinātājs ar +20 dB funkciju, kas paredzēta, lai palielinātu izejas līmeni ierakstīšanai ar DSLR vai bezspoguļa kamerām. Augstfrekvenču pastiprinājums izceļ detaļas un uzlabo skaņas ieraksta skaidrību. Papildu "drošas skaņas" kanāls ar samazinātu signāla līmeni ļaus ierakstīt otru skaņas kanālu bez līmeņa izslēgšanas negaidītu līmeņa kāpumu gadījumā. VideoMic Pro + ir jauns uz ķermeņa nēsājamo mikrofonu etalons. Mikrofonam ir tādas ļoti pieprasītas funkcijas kā iebūvēta uzlādējama baterija, automātiskā izslēgšanas funkcija un droša otrā kanāla audio izeja.
description_short_en - Augstas kvalitātes šāvējsistēmas mikrofons Frekvenču diapazons 20-20 000 Hz Jutība: -33,6 dB Darbojas, izmantojot LB-1, akumulatoru un microUSB Rycote Lyre piekares sistēmu
description_short_et - Augstas veiktspējas šāvējsistēmas mikrofons Plaša 20-20 000 Hz frekvenču diapazona jutība: -33,6 dB Darbojas ar akumulatoru, uzlādējamu akumulatoru un microUSB Rycote Lyre vibrāciju samazināšanas sistēma
description_short_lv - Augstas kvalitātes Shotgun tipa mikrofons Frekvenču diapazons: 20 – 20 000 Hz Jutība: -33,6 dB Barošana, izmantojot LB‑1 lādētāju, baterijas vai microUSB Rycote Lyre vibrāciju samazināšanas sistēma
description_short_ru - Augstas kvalitātes šāvējsistēmas mikrofons Augstas frekvences diapazons 20-20 000 Hz Jutība: -33,6 dB Darbojas ar lādētāju, akumulatoru vai microUSB atbalstu Rycote Lyre sistēma samazina vibrāciju.
Eans - 698813004980
feature_group_et - Microphoneid
feature_group_ln - Mikrofoni
feature_group_lv - Mikrofoni
feature_group_ru - Mikrofoni
Kategorija - Saknes/pielikumi | Izplatīšana/Fotoaprīkojums/Mikrofons
Mikrofon - Enerģijas avots - 2 × AA sārma baterijas vai NiMH akumulatori
Mikrofon - Enerģijas avots - LB-1 akumulators
Mikrofon - Enerģijas avots - microUSB
Mikrofon - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Mikrofon - Jutība - -33,6 dB
Mikrofon - Pretestība - 200 Ω
Mikrofon - Svars - 122 g
Mikrofon - Virziens - Superkardioīdais
Mikrofons - Barošanas avots - 2 × AA sārma baterija vai NiMH uzlādējama baterija
Mikrofons - barošanas avots - 2 × AA sārma baterija vai NiMH uzlādējama baterija
Mikrofons - Barošanas avots - 2 × AA sārma vai NiMH baterijas
Mikrofons - Barošanas avots - Akumulators LB-1
Mikrofons - Barošanas avots - Akumulators LB-1
Mikrofons - barošanas avots - Akumulators LB-1
Mikrofons - Barošanas avots - microUSB
Mikrofons - Barošanas avots - microUSB
Mikrofons - barošanas avots - microUSB
Mikrofons - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Mikrofons - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Mikrofons - frekvenču joslas filtrs - 20 – 20 000 Hz
Mikrofons - jutība - -33,6 dB
Mikrofons - jutība - -33,6 dB
Mikrofons - jutība - -33.6 dB
Mikrofons - pretestība - 200 Ω
Mikrofons - pretestība - 200 Ω
Mikrofons - skala - 122 g
Mikrofons - Svars - 122 g
Mikrofons - Svars - 122 г
Mikrofons - virziena maiņa - Superkardioīda
Mikrofons - Virziena tips - Superkardioīda
Mikrofons - virziens - Superkardioīda
Mikrofons - šķēršļi - 200 Ω
name_et - Rode mikrofons VideoMic Pro+
net_weight - 0.122
Nosaukums - Rode mikrofons VideoMic Pro+
nosaukums_lv - Rode mikrofons VideoMic Pro+
nosaukums_lv - Rode mikrofons VideoMic Pro+
nosaukums_ru - Rode mikrofons VideoMic Pro+
ProducerCode - 698813004980
ražotāja_kods - VMP+
Ražotājs - RODE
ShortDescription -
svītrkods - 698813004980
svītrkods - 0698813004980
zīmols - Sarkanais
category_en - Camera accessories
category_et - Kaamera lisatarvikud
category_lv - Kameru piederumi
category_ru - Аксессуары для камеры
description_et - Rode VideoMic Pro+ on shotgun-tüüpi mikrofon, mis on mõeldud kasutamiseks nii video-, peegel kui hübriidkaameratega. VideoMic Pro+ on endiselt varustatud Rycote Lyre vibratsioonivastase süsteemiga, kuid lisab oma eelkäijale parendatud tuulekaitse ja rohkelt uusi funktsioone. Automaatne toide – mikrofon lülitub kaameralt eemaldatuna automaatselt välja. Integreeritud akukaas teeb aku vahetamise imelihtsaks ja ennetab selle kadumist Mitmed toitevõimalused – VideoMic Pro+ mikrofoni saab töös hoida kasutades LB-1 taaslaetavat akut (komplektis), aga ka 2 × AA patareisid või otse microUSB kaudu vooluallikaga ühendada. Digital Switching Digital Switching tagab, et esmasel salvestamisel püütakse kinni kohe parima kvaliteediga helisignaal, vähendades järeltöötluse mahtu. Selle hulka kuuluvad: 2-astmeline kõrgpääsfilter, mis vähendab madalaid sagedusi nagu näiteks liiklusmüra või konditsioneeri mürin 3-astmeline Gain Control +20 dB funktsionaalsusega, mis parendab helikvaliteeti peegel- ja hübriidkaameratega salvestades Kõrgsageduste võimendus võimaldab salvestada kõrgeid sagedusi detailsemalt ja selgemalt Ohutuskanal tagab, et signaal ei katkeks
description_en - Automatic Power Function with plug-in power Power via LB-1, 2 x AA Batteries, Micro USB Ships with LB-1 Lithium-Ion Rechargeable Battery, Detachable 3.5mm TRS Cable, Micro USB Cable Built-in Battery Door Optimised Windshield Shape Digital Switching 10-year extended warranty when you register your microphone The RØDE VideoMic Pro+ is a new addition to the best-in-market on-camera category. It is a true shotgun microphone designed for use with camcorders, DSLR cameras and portable audio recorders as a source of primary and reference audio. Still with the best-in-class Rycote Lyre suspension system onboard, the VideoMic Pro+ improves on the existing VideoMic Pro capsule/line tube and windshield, plus boasts a host of new features. Automatic Power Function (with plug-in power availability) is perfect for the run-and-gun shooter, automatically turning the microphone off when unplugged from the camera. Built-in Battery Door makes replacing the battery a breeze - plus it won't get lost. Power options the VideoMic Pro+ can be powered by the all-new and included RØDE LB-1 Lithium-Ion Rechargeable Battery, 2 x AA Batteries or continuously via Micro USB. Digital Switching – will ensure the user has ultimate capture of the audio signal at the source, reducing post production and editing times. The Digital Switching includes: 2-Stage High Pass Filter to reduce low frequencies such as rumble from traffic or air conditioning 3-Stage Gain Control, with +20dB function – designed to improve audio quality on DSLR or mirrorless cameras High Frequency Boost will boost high frequencies enhancing detail and clarity in the recording Safety Channel to help ensure the signal does not clip when unexpected spikes occur
description_lv - Automātiskās barošanas funkcija ar Plug‑in Power barošanu Barošana, izmantojot LB-1 akumulatoru, 2 x AA izmēra baterijas, Micro USB Komplektā ietilpst LB-1 litija jonu akumulators, noņemams 3,5 mm TRS kabelis, Micro USB kabelis Iebūvētas bateriju nodalījuma durtiņas Optimizēta vējsarga forma Digitāla pārslēgšana 10 gadu pagarinātā garantija, reģistrējot savu mikrofonu RØDE VideoMic Pro+ ir jauns papildinājums labāko tirgū pieejamo kamerai piestiprināmo mikrofonu kategorijā. Tas ir īsts Shotgun tipa mikrofons, kas paredzēts izmantošanai kopā ar videokamerām, DSLR kamerām un portatīvajiem audio ierakstītājiem kā primārās un etalona skaņas avots. Joprojām aprīkots ar savā klasē labāko Rycote Lyre vibrāciju mazināšanas sistēmu. VideoMic Pro+ ir uzlabota kapsula/līnijas caurulīte un vējsargs, salīdzinot ar modeli VideoMic Pro, turklāt tas lepojas ar virkni jaunu funkciju. Automātiskās barošanas funkcija (ar Plug-in Power iespēju) ir ideāli piemērota video filmētājiem kustībā, automātiski izslēdzot mikrofonu, kad tas atvienots no kameras. Iebūvētās bateriju nodalījuma durtiņas ļauj vienā mirklī nomainīt baterijas, turklāt tās nenozaudēsies. Barošanas iespējas VideoMic Pro+ var darbināt ar komplektā iekļauto pilnīgi jauno RØDE LB‑1 litija jonu akumulatoru, 2 x AA izmēra baterijām vai nepārtraukti, izmantojot Micro USB. Digitāla pārslēgšana — garantē, ka lietotājam ir maksimāls signāla tvērums pie skaņas avota, samazinot pēcapstrādē un rediģēšanā pavadīto laiku. Digitālā pārslēgšana ietver: 2 pakāpju augstas caurlaidības filtrs zemfrekvenču trokšņa, piemēram, satiksmes rīboņas vai gaisa kondicioniera skaņas, novēršanai; 3 pakāpju pastiprinājuma vadība ar +20dB funkciju — paredzēta skaņas kvalitātes uzlabošanai uz DSLR vai bezspoguļu kamerām; Augsto frekvenču skaņu pastiprinājums — pastiprina augstos toņus, nodrošinot detalizāciju un tīrību ierakstā; Drošības kanāls palīdz nodrošināt signāla nepārtrauktību.
description_ru - RØDE Microphones выпускает еще один микрофон в супер популярной линейке VideoMic. Новый VideoMic Pro+ задает новый уровень для записи звука для полупрофессионального применения. Микрофон оборудован первокласным виброподвесом Rycote Lyre, капсюлем VideoMic Pro и ветрозащитой. В дополнение к этому в микрофон добавлены несколько новых функций: Функция Автоматического Включения микрофона когда на микрофон поступает напряжение питания от микрофонного входа видеокамеры. Это великолепно для видеосъемки «на бегу», когда микрофон автоматически включится вместе с включением камеры и выключится при отсоединии кабеля от камеры или при выключении камеры. Встроенный в крышку отсека для батареек аккумулятор позволяет заменить батарейки в процессе записи без выключения микрофона. Питание VideoMic Pro+ может быть от встроенного RØDE LB-1 Lithium-Ion аккумулятора, 2 x AA батареек или через Micro USB разъем. Цифровое управление позволяет регулировать параметры записываемого сигнала прямо на микрофоне и уменьшать время затрачиваемое в дальнейшем на постпродакшен и редактирование звука. Функции цифрового управления (переключатели) включают в себя: 2-ступенчатый фильтр низких частот отсекает низкочастотный гул от автомобильного трафика или от кондиционера. 3-ступенчатый усилитель уровня, с +20dB функцией предназначен для усиления уровня выхода для записи на DSLR или беззеркальные фотокамеры. Усиление высоких частот подчеркнет детали и улучшит четкость записи звука. Дополнительный канал «безопасного звука» с пониженным уровнем сигнала позволит записать второй канал звука без отсечки по уровню при неожиданных резких всплесках уровня. VideoMic Pro + является новым эталоном накамерных микрофонов. В микрофон добавлены такие восстребованные функции как встроенный аккумулятор, функция автоматического включения микрофона и выход второго канал звука с безопасно-пониженной громкостью.
description_short_en - High-quality shotgun microphone Frequency Range 20–20 000 Hz Sensitivity: -33,6 dB Works via LB-1, battery and microUSB Rycote Lyre suspension system
description_short_et - Tipptasemel shotgun mikrofon Lai 20–20 000 Hz sagedusdiapasoon Tundlikkus: -33,6 dB Töötab nii aku, patarei kui microUSB toitel Rycote Lyre vibratsiooni vähendav süsteem
description_short_lv - Augstas kvalitātes Shotgun tipa mikrofons Frekvenču diapazons: 20 – 20 000 Hz Jutība: -33,6 dB Barošana, izmantojot LB‑1 lādētāju, baterijas vai microUSB Rycote Lyre vibrāciju samazināšanas sistēma
description_short_ru - Микрофон shotgun высокого качества Высокий диапозон частоты 20–20 000 Hz Чувствительность: -33,6 dB Работает от зарядки, батареек или при поддержке microUSB Система Rycote Lyre уменьшает вибрацию
Eans - 698813004980
feature_group_et - Mikrofonid
feature_group_en - Microphones
feature_group_lv - Mikrofoni
feature_group_ru - Микрофоны
Category - Root/Accessories | Exploitation/Photo accessories/Microphones
Mikrofon - Enerģijas avots - 2 × AA sārma baterijas vai NiMH akumulatori
Mikrofon - Enerģijas avots - LB-1 akumulators
Mikrofon - Enerģijas avots - microUSB
Mikrofon - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Mikrofon - Jutība - -33,6 dB
Mikrofon - Pretestība - 200 Ω
Mikrofon - Svars - 122 g
Mikrofon - Virziens - Superkardioīdais
Microphone - Power source - 2 × AA alkaline battery or NiMH rechargable battery
Микрофон - Питание - 2 × AA щёлочная батарейка или аккумулятор NiMH
Mikrofon - Vooluallikas - 2 × AA leelispatarei või NiMH aku
Microphone - Power source - LB-1 battery
Mikrofon - Vooluallikas - LB-1 aku
Микрофон - Питание - LB-1 батарейка
Microphone - Power source - microUSB
Mikrofon - Vooluallikas - microUSB
Микрофон - Питание - microUSB
Microphone - Frequency response - 20 – 20 000 Hz
Микрофон - Диапазон частот - 20 – 20 000 Hz
Mikrofon - Sagedusdiapasoon - 20 – 20 000 Hz
Mikrofon - Tundlikkus - -33,6 dB
Микрофон - Чувствительность - -33,6 dB
Microphone - Sensitivity - -33.6 dB
Microphone - Impendance - 200 Ω
Микрофон - Сопротивление - 200 Ω
Mikrofon - Kaal - 122 g
Microphone - Weight - 122 g
Микрофон - Вес - 122 г
Microphone - Directionality - Super-cardioid
Mikrofon - Suuna tüüp - Superkardioid
Микрофон - Направление - Суперкардиоидный
Mikrofon - Takistus - 200 Ω
name_et - Rode mikrofon VideoMic Pro+
net_weight - 0.122
Name - Rode mikrofon VideoMic Pro+
name_en - Rode microphone VideoMic Pro+
name_lv - Rode mikrofons VideoMic Pro+
name_ru - Rode микрофон VideoMic Pro+
ProducerCode - 698813004980
manufacturer_code - VMP+
Producer - RODE
ShortDescription -
barcode - 698813004980
barcode - 0698813004980
brand - Rode
285,90 €
Rode mikrofon VideoMic Pro+
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas