Sony ECM-S1 Wireless Streaming Microphone

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1020086 Preces kods: ECMS1.CE7
Noliktavā 3 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
409,98 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 14.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 14.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 10.05.2024 pēc 15:00
Papildus specifikācija
category_en - Kameru piederumi
category_et - Kameru piederumi
category_lv - Kameru piederumi
category_ru - Kameru piederumi
Citi - Kopiena - Bluetooth
Citi - Kopiena - Sony daudzfunkcionālā saskarne
Citi - Kopiena - USB-C
Citi - Savienojums - Bluetooth
Citi - Savienojums - Sony daudzfunkcionālā saskarne
Citi - Savienojums - USB-C
Citi - savienotājs - Bluetooth
Citi - savienotājs - Sony daudzfunkcionālā saskarne
Citi - savienotājs - USB-C
Cits - Savienojums - Bluetooth
Cits - Savienojums - Sony daudzfunkcionālā saskarne
Cits - Savienojums - USB-C
description_et - Sony ECM-S1 bezvadu mikrofons, kas paredzēts straumēšanai un kabatas balss ierakstīšanai, ir vislabākā izvēle straumēšanai un kabatas balss ierakstīšanai, nodrošinot augstas kvalitātes un skaidras balss ierakstīšanu bez kavēšanās. Mikrofonam ir pievienots popfiltrs un statīvs, ko var arī viegli piestiprināt pie mikrofona strēles, lai izveidotu perfektu studijas iestatījumu. Pievienojiet mikrofonu datoram, izmantojot USB, vai tieši kameras MI ligzdā, un esat gatavs ierakstīšanai. Skaidra skaņas ierakstīšana jebkurā situācijā ECM-S1 izmanto Sony patentētu digitālo audio tehnoloģiju, kas nodrošina izcilu ierakstīšanas pieredzi. Novērst apkārtējo troksni, izmantojot Noise-Cut tehnoloģiju, un mainīt ieraksta virzienu no visvirziena uz vienvirziena vai stereo, nodrošinot vislabāko kvalitāti jebkurā situācijā. Straumējiet no jebkuras vietas Sony ECM-S1 mikrofons ļauj straumēt no jebkuras vietas, vienkārši piestiprinot uztvērēju pie kameras, pieslēdzot to caur USB un bezvadu režīmā, izmantojot Bluetooth. Pateicoties 13 stundu akumulatora darbības laikam, darbības diapazonam līdz 150 m un zemai skaņas latencei, jūs varat paņemt savu kabatas audioiekārtu jebkurā vietā vai brīnumainā kārtā uzlabot savu mājas iekārtu, izmantojot mazāk kabeļu. Sony ECM-S1 ir viegli lietojams uzreiz pēc izņemšanas no iepakojuma, un tas ir izstrādāts tā, lai jums nekad nebūtu jāpaļaujas uz lietotni vai programmatūru, lai kontrolētu skaņu. Jums ir tieša piekļuve mikrofona un austiņu skaņas līmenim, kā arī slēdži, ar kuriem kontrolēt skaņas virzienu un trokšņu samazināšanas funkcijas. Visaptveroša skaņas kontrole ir rokas stiepiena attālumā. Sony ECM-S1 ir kompakta un izsmalcināta dizaina, un tā ir izstrādāta, domājot par satura veidotājiem, tāpēc tā ir gan kompakta, gan viegla, lai tiešraidēs pārāk netraucētu, un to var piestiprināt pie vairuma mikrofonu statīvu un citu piederumu bez svara ierobežojumiem. Glītā matēti melnā apdare iederēsies jebkurā studijā.
description_lv -
description_lv - Izstrādāts straumēšanai un podkāstu veidošanai Pateicoties augstas precizitātes balss skaņas signatūrai, ECM-S1 ir vislabākais jūsu straumēšanas un podkāstu satura veidošanas palīgs, kas nodrošina, ka balss ierakstīšana neaizkavē. Piegādāta ar pop aizsargs un statīvu, to var arī piestiprināt ar skrūvējamu stiprinājumu pie rokas jūsu studijas uzstādīšanai. Pieslēdziet to savam datoram tieši caur USB vai caur kameras uztvērēju un sāciet stāstīt rītdienas stāstus. Skaidra skaņas ierakstīšana jebkurā situācijā ECM-S1 ietver arī Sony digitālo audio tehnoloģiju, kas nodrošina unikālu ierakstīšanas iespēju. Novērsiet apkārtējo troksni ierakstīšanas telpā, izmantojot tehnoloģiju Noise-Cut. Mainiet skaņas ierakstīšanas virzienu no visvirziena uz vienvirziena vai stereo, nodrošinot augstākās kvalitātes kvalitāti jebkurā studijas scenārijā. Straumēšana no jebkuras vietas ECM-S1 ir unikāla iespēja nodrošināt straumēšanu no jebkuras vietas, vienkārši uzstādot uztvērēju uz kameras, savienojot to ar USB un pieslēdzot mikrofonu, izmantojot Bluetooth. Pateicoties 3 stundu akumulatora darbības ilgumam, diapazonam līdz 150 m un zemai skaņas latencei, varat pārvietot savu podkāsta komplektu, lai kur vien jums būtu nepieciešams, vai vienkārši uzlabot savu mājas komplektu, izmantojot mazāk kabeļu. Viegla lietošana jau no iepakojuma ECM-S1 ir izstrādāts tā, lai jums nekad nebūtu jāpaļaujas uz trešās puses lietotni vai programmatūru, lai pārņemtu skaņas kontroli. Tieši piekļūstiet mikrofona audio un austiņu līmeņiem, uzraugiet audio līmeni ar īpašu audiolampiņu un ar tiešajiem slēdžiem kontrolējiet virziena un trokšņu samazināšanas funkcijas. Vienmēr saglabājiet audio kontroli, vienkārši pieskarasot pirkstu galiem. Kompakts un glīts dizains Izstrādāts, domājot par tiešraides veidotājiem, ECM-S1 ir gan kompakts, gan viegls, lai to varētu viegli noslēpt tiešraides laikā vai uzstādīt uz vairuma rokas stiprinājuma piederumu bez lietderīgās slodzes ierobežojuma. Tā elegantā, melnā matētā apdare ļauj tam iekļauties jebkurā studijas vai podkāsta raidījuma vidē, nenovēršot uzmanību no notiekošā.
description_ru - Sony ECM-S1 ir bezvadu mikrofons, kas paredzēts podkāstu straumēšanai un ierakstīšanai, un tas ir vislabākā izvēle podkāstu straumēšanai un ierakstīšanai, nodrošinot augstas kvalitātes un skaidru balss ierakstīšanu bez kavēšanās. Mikrofonam ir pievienots popfiltrs un statīvs, ko var arī viegli piestiprināt pie mikrofona strēles, lai izveidotu perfektu studijas komplektu. Pievienojiet mikrofonu datoram, izmantojot USB vai tieši kameras MI ligzdu, un esat gatavs ierakstīšanai. Skaidra skaņas ierakstīšana jebkurā situācijā ECM-S1 izmanto Sony patentētu digitālo audio tehnoloģiju, kas nodrošina izcilu ieraksta kvalitāti. Noņemiet apkārtējo troksni ar Noise-Cut tehnoloģiju un mainiet ieraksta virzienu no telpiskās skaņas uz vienvirziena vai stereo, nodrošinot visaugstāko kvalitāti jebkurā situācijā. Pārraidiet no jebkuras vietas Sony ECM-S1 mikrofons ļauj pārraidīt no jebkuras vietas, vienkārši savienojot uztvērēju ar kameru, vadu, izmantojot USB, vai bezvadu, izmantojot Bluetooth. Pateicoties 13 stundu akumulatora darbības ilgumam, līdz 150 metru darbības rādiusam un zemai skaņas latencei, varat pārvietot savu podkāstu veidošanas iekārtu jebkur vai viegli uzlabot mājas iekārtu, izmantojot mazāk kabeļu. Vienkārša lietošana Sony ECM-S1 ir izstrādāts tā, lai jums nekad nebūtu jāpaļaujas uz lietotni vai programmatūru, lai kontrolētu audio. Jūs varat tieši piekļūt mikrofona un austiņu audio līmeņiem un izmantot slēdžus, lai kontrolētu skaņas virzienu un trokšņu slāpēšanas funkcijas. Visaptveroša skaņas kontrole ir jūsu rokas stiepiena attālumā. Sony ECM-S1 kompaktais un izsmalcinātais dizains ir izstrādāts, domājot par satura veidotājiem, tāpēc tas ir kompakts un viegls, lai tiešraides laikā pārāk neizceltos, un to var viegli piestiprināt pie vairuma mikrofonu strēles un piederumu bez svara ierobežojumiem. Pateicoties glītajai matēti melnajai apdarei, šis dizains iederēsies jebkurā studijā.
description_short_en - Bezvadu mikrofons straumēšanai un podkāstu veidošanai Trīs audio virzieni, ierakstīšana ar zemu latentumu un trokšņu samazināšana Var izmantot gan vadu, gan bezvadu režīmā Piemērots lietošanai ar kamerām, datoriem un viedtālruņiem Akumulatora darbības ilgums līdz 13 stundām.
description_short_et - Bezvadu mikrofons straumēšanai un podkāstu ierakstīšanai Trīs ierakstīšanas virzieni, audio bez kavēšanās un trokšņu slāpēšana Var izmantot gan bezvadu, gan vadu režīmā Piemērots lietošanai ar kameru, datoru un viedierīcēm Akumulatora darbības ilgums līdz 13 stundām pēc kārtas.
description_short_lv -
description_short_ru - Bezvadu mikrofons straumēšanai un podkāstu ierakstīšanai Trīs ierakstīšanas virzieni, audio ierakstīšana bez kavēšanās un trokšņu slāpēšana Var izmantot gan bezvadu, gan vadu režīmā Piemērots lietošanai ar kamerām, datoriem un viedierīcēm Akumulatora darbības ilgums līdz 13 stundām nepārtraukti.
Dizains > Produkta krāsa - Black
EAN - 4548736157736
Eans - 4548736157736
feature_group_et - Microphoneid
feature_group_ln - Mikrofoni
feature_group_lv - Mikrofoni
feature_group_ru - Mikrofoni
Garantija - 12
Garantija - 12 mēneši
Iepakojuma apraksts > Akumulatora sastāvs - CL127:KT:2016-12-09
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Akumulatora tips - Akumulators
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 500 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Jā
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 70.00 g
Iepakojuma īpašības > Akumulatora klasifikācija - CL126:NE:2016-12-09
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 168.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 113.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 105.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 30.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.10 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00 m³
Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0.02 kg
Kategorija - Root/Elektronika/Audioiekārtas/Mikrofoni
Kods - ECMS1.CE7
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
Mikrofon - Darbības laiks - 13 stundas
Mikrofon - Darbības rādiuss - 150 m
Mikrofon - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
Mikrofon - Mikrofona tips - Bezvadu mikrofona sistēma
Mikrofon - Virziens - Omnidirekcionāls
Mikrofon - Virziens - Stereo
Mikrofon - Virziens - Vienvirziena
Mikrofons - Barošanas avots - Laetav aku
Mikrofons - Barošanas avots - Uzlādējams akumulators
Mikrofons - barošanas avots - Uzlādējams akumulators
Mikrofons - Baterijas darbības laiks - 13 stundas
Mikrofons - Baterijas darbības laiks - 13 stundas
Mikrofons - Baterijas darbības laiks - 13 stundas
Mikrofons - bitu pārraides ātrums - 24 bitu
Mikrofons - bitu pārraides ātrums - 24 bitu
Mikrofons - bitu pārraides ātrums - 24 bitu
Mikrofons - darba rādiuss - 150 m
Mikrofons - Darbības rādiuss - 150 м
Mikrofons - diapazons - 150 m
Mikrofons - Mikrofona tips - Bezvadu mikrofona sistēma
Mikrofons - Mikrofona tips - Bezvadu mikrofona sistēma
Mikrofons - Mikrofona tips - Bezvadu mikrofona sistēma
Mikrofons - paraugu ņemšanas ātrums - 48 kHz
Mikrofons - paraugu ņemšanas ātrums - 48 kHz
Mikrofons - paraugu ņemšanas ātrums - 48 kHz
Mikrofons - virziena maiņa - Daudzvirzienu
Mikrofons - virziena maiņa - Stereo
Mikrofons - virziena maiņa - Vienvirziena
Mikrofons - Virziena tips - Apļveida
Mikrofons - Virziena tips - Stereo
Mikrofons - Virziena tips - Vienvirziena
Mikrofons - virziens - Apļveida krustojums
Mikrofons - virziens - Stereo
Mikrofons - virziens - Tieši
name_et - Sony bezvadu mikrofons ECM-S1 Bezvadu straumēšana
Nosaukums - Sony ECM-S1
Nosaukums - Sony | Bezvadu straumēšanas mikrofons | ECM-S1 | Bluetooth 5.3 | Melns
nosaukums_lv - Sony bezvadu mikrofons ECM-S1 Bezvadu straumēšana
nosaukums_lv - Sony bezvadu mikrofons ECM-S1 Bezvadu straumēšana
nosaukums_ru - Sony ECM-S1 bezvadu straumēšanas mikrofons
ProducerCode - ECMS1.CE7
Ražotāja produkta nosaukums - ECM-S1
Ražotāja produktu grupa - Bezvadu straumēšanas mikrofons
ražotāja_kods - ECMS1.CE7
Ražotājs - Sony
Receiver - Darbības rādiuss - 150 m
Receiver - Enerģijas avots - Izmanto kameras akumulatoru
Receiver - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
ShortDescription -
svītrkods - 4548736157736
Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.28 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.18 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Sony
Tīklošana > Bluetooth - Bluetooth 5.3
Uztvērējs - barošanas avots - Izmanto kameras akumulatoru
Uztvērējs - barošanas avots - Izmanto kameras akumulatoru
Uztvērējs - barošanas avots - Laetav aku
Uztvērējs - barošanas avots - Uzlādējams akumulators
Uztvērējs - darba rādiuss - 150 m
Uztvērējs - darba rādiuss - 150 м
Uztvērējs - diapazons - 150 m
Uztvērējs - jauda - Izmanto kameras akumulatoru
Uztvērējs - jauda - Uzlādējams akumulators
Vispārīgi - Iekārtas - Aizsargs savienotājam
Vispārīgi - Iekārtas - Mikrofons
Vispārīgi - Iekārtas - Pop filtrs
Vispārīgi - Iekārtas - Pārnēsāšanas soma
Vispārīgi - Iekārtas - Saņēmējs
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Mikrofons
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Pop filtrs
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Pārnēsāšanas soma
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Savienotāja aizsargvāciņš
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Uztvērējs
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Mikrofons
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Pop filtrs
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Pārnēsāšanas futrālis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Savienotāja aizsargvāciņš
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Uztvērējs
Vispārīgi - Komplekta saturs - Candy cane
Vispārīgi - Komplekta saturs - Mikrofons
Vispārīgi - Komplekta saturs - Pop-filtrs
Vispārīgi - Komplekta saturs - Savienotāja vāciņš
Vispārīgi - Komplekta saturs - Uztvērējs
zīmols - Sony
category_en - Camera accessories
category_et - Kaamera lisatarvikud
category_lv - Kameru piederumi
category_ru - Аксессуары для камеры
Muu - Ühendus - Bluetooth
Muu - Ühendus - Sony Multi-Interface
Muu - Ühendus - USB-C
Citi - Savienojums - Bluetooth
Citi - Savienojums - Sony Multi-Interface
Citi - Savienojums - USB-C
Other - Connector - Bluetooth
Other - Connector - Sony Multi-Interface
Other - Connector - USB-C
Другое - Соединение - Bluetooth
Другое - Соединение - Sony Multi-Interface
Другое - Соединение - USB-C
description_et - Striimimiseks ja ja taskuhäälingusaadete salvestamiseks loodud juhtmevaba mikrofon
Sony ECM-S1 on parim valik striimimiseks ja taskuhäälingute salvestamiseks, tagades kvaliteetse ja selge häälesalvestuse ilma viivituseta. Mikrofon tuleb koos pop-filtri ja alusega, mida saab hõlpsalt kinnitada ka mikrofonipoomi külge, et luua täiuslik stuudiokomplekt. Ühenda mikrofon arvutiga USB kaudu või otse kaamera MI pesasse ja oledki salvestuseks valmis. Selge helisalvestus kõigis olukordades
ECM-S1 sisaldab Sony enda digitaalset helitehnoloogiat, mis pakub erakordset salvestuskogemust. Eemalda ümbritsev müra, kasutades Noise-Cut tehnoloogiat ja muuda helisalvestuse suunda ringsuunalisest ühesuunaliseks või stereoks, tagades igas tipptasemel kvaliteedi igas olukorras. Striimi kõikjalt
Sony ECM-S1 mikrofonil võimaldab striimida kõikjalt, kinnitades vastuvõtja lihtsalt kaamera külge, ühendades juhtmega USB kaudu ja juhtmevabalt Bluetoothi kaudu. 13-tunnise akukestvuse, kuni 150 m tööulatuse ja madala heli latentsusega saad oma taskuhäälingusaadete seadistuse kõikjale kaasa võtta või imelihtsalt täiustada oma kodust seadistust vähemate kaablitega. Lihtne kasutada juba karbist välja võttes
Sony ECM-S1 on loodud nii, et Sa ei pea kunagi lootma mingile rakendusele või tarkvarale, et heli üle kontrollida. Pääsed otse ligi mikrofoni ja kõrvaklappide helitasemetele ning juhtida lülitite abil helisuunda ja müravähenduse funktsioone. Põhjalik helijuhtimine on Sinu sõrmeotstes. Kompaktne ja viimistletud disain
Sony ECM-S1 on loodud sisuloojaid silmas pidades, nii et see on ühtaegu kompaktne kui ka kerge, et see otseülekande ajal liiga palju silma ei torkaks või et seda saaks ekrgesti enamiku mikrofonipoomidele jm tarvikutele kinnitada ilma kandevõime piiranguteta. Elegantse mati musta viimistlusega disain sulandub igasse stuudiosse.
description_lv -
description_en - Designed for Streaming & Podcasting
With a high fidelity voice sound signature, the ECM-S1 is the best companion for your streaming and podcasting content, ensuring no delay in your voice capture. Shipped with a pop guard and a stand, it can also be attached with a screw mount to an arm for your studio setup. Wire it to your PC directly via USB or via the receiver on your camera and start telling the stories of tomorrow. Clear Sound Recording in All Situations
The ECM-S1 also includes Sony's own Digital Audio Technology, providing a unique feature to your recording experience. Eliminate ambient noise within your recording space using Noise-Cut technology. Modify the sound capture's directionality from omnidirectional to unidirectional or stereo, ensuring top-notch quality in any studio scenario. Stream from Anywhere
The ECM-S1 has the unique ability to let you stream from anywhere by simply mounting the receiver onto your camera, wiring it via USB, and connecting the microphone through Bluetooth. With a battery life of 3 hours, a range of up to 150m, and low audio latency, transport your podcast setup wherever you need to go or simply improve your home setup with fewer cables. Easy to Use Out of the Box
The ECM-S1 is designed so you never have to rely on a third-party app or software to take control of the sound. Directly access the audio and headphone levels on the microphone, monitor the audio level with a dedicated audio lamp, and control the directivity and Noise Cut features with direct switches. Maintain audio control at all times with a simple touch of your fingertips. Compact and Slick Design
Crafted with live creators in mind, the ECM-S1 is both compact and lightweight to be easily concealed during live streaming or when mounted onto most arm mount accessories without payload restriction. Boasting an elegant black matt finish, its design will blend in any studio setup or podcast show without distracting from the action.
description_ru - Беспроводной микрофон, предназначенный для потоковой передачи и записи подкастов.
Sony ECM-S1 — лучший выбор для потоковой передачи и записи подкастов, обеспечивающий качественную и четкую запись голоса без задержек. Микрофон поставляется с поп-фильтром и подставкой, которую также можно легко прикрепить к штанге микрофона, чтобы создать идеальный студийный комплект. Подключите микрофон к компьютеру через USB или напрямую к разъему MI камеры, и все готово к записи. Четкая запись звука в любых ситуациях
В ECM-S1 используется собственная цифровая аудиотехнология Sony, обеспечивающая исключительное качество записи. Удалите окружающий шум с помощью технологии Noise-Cut и измените направление записи с объемного звука на однонаправленное или стерео, гарантируя высочайшее качество в любой ситуации. Трансляция из любого места
Микрофон Sony ECM-S1 позволяет вести потоковую передачу из любого места, просто подключив приемник к камере, подключив ее проводным способом через USB или беспроводным способом через Bluetooth. Благодаря 13-часовому времени автономной работы, радиусу действия до 150 м и низкой задержке звука вы можете взять с собой установку подкастинга куда угодно или легко модернизировать домашнюю настройку с помощью меньшего количества кабелей. Просто использовать
Sony ECM-S1 спроектирован таким образом, что вам никогда не придется полагаться на приложение или программное обеспечение для управления звуком. Вы можете напрямую получить доступ к уровням звука микрофона и наушников, а также использовать переключатели для управления направлением звука и функциями шумоподавления. Комплексное управление звуком у вас под рукой. Компактный и изысканный дизайн
Sony ECM-S1 разработан с учетом требований создателей контента, поэтому он компактен и легок, поэтому не слишком выделяется во время прямых трансляций, а также его можно легко прикрепить к большинству микрофонных штанг и аксессуаров без ограничений по весу. Благодаря элегантной матовой черной отделке этот дизайн впишется в любую студию.
description_short_en - Wireless microphone for streaming and podcasting Three audio directions, low-latency recording & noise reduction Can be used both wired and wirelessly Suitable for use with cameras, computers and smartphones Battery lasts up to 13 hours
description_short_et - Juhtmevaba mikrofon striimimiseks ja podcastide salvestamiseks Kolm salvestussuunda, viivituseta heli & mürasummutus Saab kasutada nii juhtmevabalt kui juhtmega Sobib kasutamiseks nii kaamera, arvuti kui nutiseadmetega Aku kestab kuni 13 tundi järjest
description_short_lv -
description_short_ru - Беспроводной микрофон для потоковой передачи и записи подкастов Три направления записи, запись звука без задержек и шумоподавление Можно использовать как беспроводное, так и проводное Подходит для использования с камерами, компьютерами и интеллектуальными устройствами Аккумулятор работает до 13 часов непрерывно
Design > Colour of product - Black
EAN - 4548736157736
Eans - 4548736157736
feature_group_et - Mikrofonid
feature_group_en - Microphones
feature_group_lv - Mikrofoni
feature_group_ru - Микрофоны
Warranty - 12
Warranty - 12 month(s)
Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Type of battery - Accumulator
Package features > Palette Qty - 500 pc(s)
Package features > Embeeded battery - Yes
Package features > Paper/Pasteboard - 70.00 g
Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
Package features > Gross height (mm) - 168.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 113.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 105.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 30.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.10 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00 m³
Package features > TI weight (kg) - 0.02 kg
Category - Root/Electronics/Audio equipment/Microphones
Code - ECMS1.CE7
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
Mikrofon - Darbības laiks - 13 hours
Mikrofon - Darbības rādiuss - 150 m
Mikrofon - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
Mikrofon - Mikrofona tips - Wireless microphone system
Mikrofon - Virziens - Omnidirekcionāls
Mikrofon - Virziens - Stereo
Mikrofon - Virziens - Vienvirziena
Mikrofon - Vooluallikas - Laetav aku
Microphone - Power source - Rechargeable battery
Микрофон - Питание - Перезаряжаемый аккумулятор
Microphone - Battery life - 13 hours
Mikrofon - Aku kestvus - 13 tundi
Микрофон - Срок службы аккумулятора - 13 часов
Microphone - Bit Rate - 24-bit
Mikrofon - Bit Rate - 24-bit
Микрофон - Bit Rate - 24-bit
Mikrofon - Tööraadius - 150 m
Микрофон - Рабочий радиус - 150 м
Microphone - Range - 150 m
Microphone - Microphone type - Wireless microphone system
Mikrofon - Mikrofoni tüüp - Juhtmevaba mikrofonisüsteem
Микрофон - Тип микрофона - Беспроводная система микрофонов
Microphone - Sampling Rate - 48 kHz
Mikrofon - Sampling Rate - 48 kHz
Микрофон - Sampling Rate - 48 kHz
Microphone - Directionality - Omnidirectional
Microphone - Directionality - Stereo
Microphone - Directionality - Uni-directional
Mikrofon - Suuna tüüp - Ringsuunaline
Mikrofon - Suuna tüüp - Stereo
Mikrofon - Suuna tüüp - Ühesuunaline
Микрофон - Направление - Кругонаправленный
Микрофон - Направление - Стерео
Микрофон - Направление - Прямонаправленный
name_et - Sony juhtmevaba mikrofon ECM-S1 Wireless Streaming
Name - Sony ECM-S1
Name - Sony | Wireless Streaming Microphone | ECM-S1 | Bluetooth 5.3 | Black
name_en - Sony wireless mikrofon ECM-S1 Wireless Streaming
name_lv - Sony wireless mikrofon ECM-S1 Wireless Streaming
name_ru - Sony беспроводной микрофон ECM-S1 Wireless Streaming
ProducerCode - ECMS1.CE7
Producer product name - ECM-S1
Producer product family - Wireless Streaming Microphone
manufacturer_code - ECMS1.CE7
Producer - Sony
Receiver - Darbības rādiuss - 150 m
Receiver - Enerģijas avots - Izmanto kameras akumulatoru
Receiver - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
ShortDescription -
barcode - 4548736157736
Technical details > Gross weight - 0.28 kg
Technical details > Net weight - 0.18 kg
Technical details > Producer - Sony
Networking > Bluetooth - Bluetooth 5.3
Receiver - Power source - Uses camera battery
Vastuvõtja - Vooluallikas - Kasutab kaamera akut
Vastuvõtja - Vooluallikas - Laetav aku
Receiver - Power source - Rechargeable battery
Vastuvõtja - Tööraadius - 150 m
Приемник - Рабочий радиус - 150 м
Receiver - Range - 150 m
Приемник - Питание - Использует аккумулятор камеры
Приемник - Питание - Перезаряжаемый аккумулятор
Общий - Комплектация - Защита для коннектора
Общий - Комплектация - Микрофон
Общий - Комплектация - Pop фильтр
Общий - Комплектация - Сумка для переноски
Общий - Комплектация - Получатель
General - Package contents - Microphone
General - Package contents - Pop filter
General - Package contents - Carrying bag
General - Package contents - Connector protect cap
General - Package contents - Receiver
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Mikrofons
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Pop filtrs
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Pārnēsāšanas futrālis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Savienotāja aizsargvāciņš
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Uztvērējs
Üldine - Komplekti sisu - Kandekott
Üldine - Komplekti sisu - Mikrofon
Üldine - Komplekti sisu - Pop-filter
Üldine - Komplekti sisu - Ühenduspesa kate
Üldine - Komplekti sisu - Vastuvõtja
brand - Sony
409,98 €
Sony ECM-S1 Wireless Streaming Microphone
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas