HyperX DuoCast

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1018759 Preces kods: 4P5E2AA
Noliktavā 5 gab.
Garantija: 2 gadi
130,44 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: otrdien, 14.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: otrdien, 14.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: otrdien, 14.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: otrdien, 14.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: otrdien, 14.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 10.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Melna
  • Mikrofona tips: Cardioid
  • Mikrofona tips: Omnidirectional
  • Pieslēguma veids: 3.5mm jack
  • Pieslēguma veids: USB-C
  • Stiprinājuma veids: Desktop Stand
Visi parametri
Apgaismojums : RGB
Frekvenču diapazons max, Hz : 20000
Frekvenču diapazons min, Hz : 20
Jutība, dB : 6
Krāsa : Melna
Mikrofona tips : Cardioid, Omnidirectional
Pieslēguma veids : 3.5mm jack, USB-C
Stiprinājuma veids : Desktop Stand
Svars, Kg : 0.530
Papildus specifikācija
Apraksts - HyperX DuoCast - USB mikrofons ar RGB apgaismojumu HyperX DuoCast ir pilnfunkcionāls USB mikrofons, kas paredzēts spēlēm, darbam un satura veidošanai, un tam ir elegants dizains, zema profila trieciena stiprinājums un gaumīgs RGB gaismas gredzens. Tam ir līdzīgas fanu iecienītās funkcijas kā HyperX mikrofonu brāļiem un māsām, piemēram, piesitiena izslēgšana un spilgts LED mikrofona izslēgšanas indikators, taču tas piedāvā arī savu unikālu, smalku stilu. Zema profila trieciena stiprinājums papildina elegantu, minimālisma estētiku, vienlaikus absorbējot vibrācijas un aizņemot mazāk vietas. Komplektā iekļautais stiprinājuma adapteris nodrošina saderību ar lielāko daļu stiprinājumu, un daudzpusīgais DuoCast ir saderīgs arī ar PC, PS5™, PS4™ un Mac®. Izmantojiet HyperX NGENUITY programmatūru un pielāgojiet RGB gaismas gredzenu, lai pārraidītu savu raksturīgo stilu. - RGB apgaismojums - Pielāgojams ar NGENUITY programmatūru - Pieskāriena sensors ar LED statusa indikatoru - Kardioīda, daudzvirzienu.
Apraksts - Tips: Spēlēm, Jutība (dB): 70, Frekvenču diapazons: 20 - 20000 Hz, Pretestība (Ohm): Nav norādīts, Savienojums: USB, Garantija: 2 gadi
Auklas garums - 2 m
Austiņu funkcijas - Spēļu
Austiņu ligzda Ieejas/izejas savienotāji - 1
BrandPartCode - 4P5E2AA
category_en - Datori un komponenti > Datoru perifērija > Mikrofoni
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Mikrofoni
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Mikrofoni
Citas funkcijas - Svars - 243.2 g
description_lv - Tips: Spēlēm Jutība (dB): 70 Frekvenču diapazons: 20 - 20000 Hz Pretestība (Ohm): Nav norādīts Savienojums: USB Pielāgojams RGB gaismas gredzens Gaumīgais RGB gaismas gredzens piešķir DuoCast dinamiskam RGB stilam ar 2 pielāgojamām zonām. Izstrādāts spēlēm, taču pietiekami profesionāls, lai veiktu uzņēmējdarbību. Augstas izšķirtspējas 24 bitu/96 kHz ierakstīšana Uzņemiet precīzus ierakstus ar zemu trokšņa līmeni, izmantojot DuoCast lielo bitu dziļumu un iztveršanas ātrumu. Zema profila trieciena stiprinājums Forma un funkcija: gludajā, minimālistiskajā dizainā ir arī trieciena stiprinājums, lai samazinātu nevēlamu dārdoņu un vibrāciju uztveršanu.
Pieskarieties, lai izslēgtu skaņu sensors & pastiprinājuma kontroles regulēšana Ērta pieskaršanās, lai izslēgtu skaņu funkcionalitāte un viegli lietojama pastiprinājuma kontroles regulēšanas poga ļauj jums kontrolēt apraides skaņu. Divi polāri raksti Kā norādīts tās nosaukumā, DuoCast ir divi polārie modeļi: kardioīds un daudzvirzienu. Pārslēdzieties starp abiem, nospiežot pogu. Pielāgojams, izmantojot programmatūru HyperX NGENUITY Mainiet RGB apgaismojuma krāsu un darbību, izmantojot viegli lietojamu programmatūru HyperX NGENUITY. Izvades ligzda, stiprinājuma adapteris un amp; iekšējais pop filtrs Pārraugiet savu mikrofona izvadi, izmantojot austiņu ligzdu. Iekļautais stiprinājuma adapteris un iekšējais uznirstošais filtrs palīdz nodrošināt, ka DuoCast ir gatavs izņemšanai no kastes lielākajai daļai iestatījumu. Vairāku ierīču un programmu saderība DuoCast ir saderīgs atskaņošanai un straumēšanai datoros, PS5™, PS4™ un Mac®, un tam ir Discord un TeamSpeak™ sertifikāts.
description_lv - Veids: Jutība (dB): 70 Frekvenču diapazons: 20 - 20000 Hz Pretestība (Ohm): 20 - 20000 Hz: Savienojums: Pielāgojams RGB gaismas gredzens Gaumīgais RGB gaismas gredzens piešķir DuoCast spilgtu RGB stilu ar 2 pielāgojamām zonām. Radīta spēlēm, bet pietiekami profesionāla, lai veiktu darījumus. Augstas izšķirtspējas 24 bitu/96 kHz ierakstīšana Uzņemiet precīzus, zema trokšņa līmeņa ierakstus ar DuoCast augsto bitu dziļumu un paraugu ņemšanas ātrumu. Zema profila trieciena stiprinājums Forma un funkcija: Pieskārienu izslēgšanas sensors un pastiprinājuma regulēšana Ērta pieskārienu izslēgšanas funkcija un viegli lietojama pastiprinājuma regulēšanas poga ļauj jums pārņemt kontroli pār raidījuma skaņu. Divi polārie modeļi Kā jau norāda nosaukums, DuoCast ir divi polārie modeļi: kardioīdais un visvirziena. Pārslēdziet starp abiem ar vienu pogas pieskārienu. Pielāgojama, izmantojot HyperX NGENUITY programmatūru Mainiet RGB apgaismojuma krāsu un uzvedību, izmantojot ērti lietojamo HyperX NGENUITY programmatūru. Izvades ligzda, stiprinājuma adapteris un iekšējais popfiltrs Kontrolējiet sava mikrofona izvadi, izmantojot austiņu ligzdu. Komplektā iekļautais stiprinājuma adapteris un iekšējais popfiltrs palīdz nodrošināt, ka DuoCast ir gatavs darbam uzreiz pēc izņemšanas no iepakojuma vairumam iestatījumu. Vairāku ierīču un programmu saderība DuoCast ir saderīgs spēlēšanai un straumēšanai ar PC, PS5™, PS4™ un Mac®, un ir sertificēts Discord un TeamSpeak™.
description_ru - Tips: Spēlēm Jutīgums (dB): 70 Frekvenču diapazons: 20 - 20000 Hz Impedance (Ohm): Nav norādīts Savienojums: USB Pielāgojams RGB gaismas gredzens Elegantais RGB gaismas gredzens piešķir DuoCast spilgtu RGB stilu ar divām pielāgojamām zonām. Izstrādāts spēlēm, bet pietiekami profesionāls biznesam.Augstas izšķirtspējas 24 bitu/96 kHz ierakstīšana Uzņemiet precīzus, zema trokšņa līmeņa ierakstus, pateicoties DuoCast lielajam bitu dziļumam un paraugu ņemšanas ātrumam.Zema profila trieciena stiprinājums Forma un funkcija. Elegantajā, minimālisma dizainā ir arī amortizators, kas samazina nevēlamu troksni un vibrāciju. Skārienjūtīgais izslēgšanas sensors un pastiprinātājs; pastiprinājuma regulēšana Ērta izslēgšanas funkcija ar vienu pieskārienu un viegli lietojama pastiprinājuma regulēšanas poga ļauj jums kontrolēt pārraides skaņu. Divu polāro modeļu funkcija Kā liecina nosaukums, DuoCast ir divi virziena modeļi: kardioīdais un daudzvirzienu. Pārslēdziet starp tiem ar vienu pogas pieskārienu. Pielāgojama ar HyperX NGENUITY programmatūru Mainiet RGB apgaismojuma krāsu un uzvedību ar ērti lietojamo HyperX NGENUITY programmatūru. Izvades ligzda, stiprinājuma adapteris un pastiprinātājs; iekšējais popfiltrs Kontrolējiet mikrofona izvadi ar austiņu ligzdu. Komplektā iekļautais stiprinājuma adapteris un iekšējais popfiltrs palīdz nodrošināt, ka DuoCast ir gatavs darbam uzreiz pēc izņemšanas no iepakojuma vairumam iestatījumu. Vairāku ierīču un vairāku programmu savietojamība DuoCast ir savietojams atskaņošanai un straumēšanai ar PC, PS5™, PS4™ un Mac®, un ir sertificēts Discord un TeamSpeak™.
EAN - 196188046449
Enerģija - barošanas avots - USB
Frekvenču diapazons - 20Hz - 20kHz
Garantija - 24 mēneši
GarantijaInformācija - 2 gadi
gross_weight - 0.14 kg
GTIN - 0196188046449
GTIN - 196188046449
Iekļautie piederumi - USB kabelis, ātrās palaišanas rokasgrāmata
Iepakojuma saturs - iekļauto produktu skaits - 1 gab.
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_111339_1.jpg
Kategorija - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Mikrofoni datoriem
Kategorija - Mikrofoni
Kategorijas kods - MIC
Kods - 4P5E2AA
Krāsa - Black
LargeDescHTML - Pielāgojams RGB gaismas gredzensGaršīgais RGB gaismas gredzens piešķir DuoCast spilgtu RGB stilu ar 2 pielāgojamām zonām. Radīta spēlēm, bet pietiekami profesionāla, lai darbotos arī lietišķā jomā.Augstas izšķirtspējas 24 bitu/96 kHz ierakstīšanaIzgūstiet precīzus, zema trokšņa līmeņa ierakstus ar DuoCast augsto bitu dziļumu un paraugu ņemšanas ātrumu.Zema profila trieciena stiprinājumsForma un funkcija: Gludais, minimālisma dizains ietver arī trieciena stiprinājumu, lai samazinātu nevēlamu trokšņu un vibrāciju uztveršanu.Pieskāriena izslēgšanas sensors un pastiprinājuma regulēšanaPatīkama izslēgšanas funkcija un viegli lietojama pastiprinājuma regulēšanas poga ļauj jums pārņemt kontroli pār raidījuma skaņu.Divi polārie modeļiKā norāda nosaukums, DuoCast ir divi polārie modeļi: kardioīdais un visvirziena. Pārslēdziet starp abiem ar vienu pogas pieskārienu.Pielāgojama, izmantojot HyperX NGENUITY programmatūruIzmainiet RGB apgaismojuma krāsu un uzvedību, izmantojot HyperX NGENUITY programmatūru.Izvades ligzda, stiprinājuma adapteris un iekšējais popfiltrsMonitorējiet mikrofonu, izmantojot austiņu ligzdu. Komplektā iekļautais stiprinājuma adapteris un iekšējais popfiltrs palīdz nodrošināt, ka DuoCast ir gatavs darbam uzreiz pēc izņemšanas no iepakojuma vairumam iestatījumu.Vairāku ierīču un programmu saderībaDuoCast ir saderīgs spēlēšanai un straumēšanai uz PC, PS5™, PS4™ un Mac®, un ir sertificēts Discord un TeamSpeak™.
LongDesc - USB mikrofons ar izcilu stilu un skaņu.HiperX DuoCast ar elegantu dizainu, zema profila trieciena stiprinājumu un gaumīgu RGB gaismas gredzenu ir pilnfunkcionāls USB mikrofons, kas paredzēts spēlēm, darbam un satura radīšanai. Tam ir līdzīgas fanu iecienītās funkcijas kā HyperX mikrofona brāļiem un māsām, piemēram, pieskāriena izslēgšana un spilgts LED mikrofona izslēgšanas indikators, taču tam piemīt arī savs unikāls, smalks stils. Zema profila trieciena stiprinājums papildina elegantu, minimālisma estētiku, vienlaikus absorbējot vibrācijas un aizņemot mazāk vietas. Komplektā iekļautais stiprinājuma adapteris nodrošina saderību ar lielāko daļu stiprinājumu, un daudzpusīgais DuoCast ir saderīgs arī ar PC, PS5™, PS4™ un Mac®. Izmantojiet HyperX NGENUITY programmatūru un pielāgojiet RGB gaismas gredzenu, lai pārraidītu savu raksturīgo stilu.Pielāgojamais RGB gaismas gredzensGaršīgais RGB gaismas gredzens piešķir DuoCast spilgtu RGB stilu ar 2 pielāgojamām zonām. Izstrādāts spēlēm, bet pietiekami profesionāls, lai tiktu galā ar darījumiem.Zema profila trieciena stiprinājumsForma un funkcija: Aizskatīgs, minimālisma dizains ietver arī trieciena stiprinājumu, lai samazinātu nevēlamu trokšņu un vibrāciju uztveršanu.Hi-Res 24 bitu/96 kHz ierakstīšanaIzveidojiet precīzus, zema trokšņa līmeņa ierakstus ar DuoCast augsto bitu dziļumu un paraugu ņemšanas ātrumu.Tap-to-Mute sensors un pastiprinājuma regulēšanaKomfortablā tap-to-mute funkcija un viegli lietojamā pastiprinājuma regulēšanas poga ļauj jums kontrolēt raidīšanas skaņu.
LongProductName - HyperX DuoCast - USB mikrofons (melns) - RGB apgaismojums, 32 Ω, 24 bitu/96 kHz
LongSummaryDescription - HyperX 4P5E2AA. Veids: Mikrofona ieejas pretestība: Bitu pārraides ātrums: 24 bitu. Savienojamības tehnoloģija: Vadu savienojuma tehnoloģija, Ierīces interfeiss: vadu, Ierīces interfeiss: USB. Izstrādājuma krāsa: melna, Saderīgie produkti: Saderīgās ierīces: PC, PS5, PS4, Mac. Barošanas avots: IZEJAS AVOTS: USB. Mikrofona svars: 503 g
Mikrofons - Bitu pārraides ātrums - 24 bit
Mikrofons - Mikrofona ieejas pretestība - 32 Ω
Mikrofons - Paraugu ņemšanas ātrums - 96 kHz
Mikrofons - tips - Spēļu konsoles mikrofons
Modelis - 4P5E2AA
Nosaukums - HyperX 4P5E2AA mikrofons Black Spēļu konsoles mikrofons
Nosaukums - Mikrofons HyperX Duocast Black
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 12.7 cm
Piegādes kastes daudzums - 1
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 23.5 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 14 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 0.76 kg
Pilna apraksta līnija - Tips Gaming|1xUSB-C|1x austiņu ligzda|Kabeļa garums 2 m|Iekļautie piederumi USB kabelis, ātrās lietošanas pamācība|Krāsa melna|Svars 0,24 kg
Produkta nosaukums - 4P5E2AA
Pārdevēja mājas lapa - hyperx.com/products/hyperx-duocast-usb-microphone?variant=42587052703901
Ražotājs - HyperX
Savienojamības porti un saskarnes - Ierīces saskarne - USB
Savienojamības tehnoloģija - Savienojamības tehnoloģija - Wired
ShortSummaryDescription - HyperX 4P5E2AA, spēļu konsoles mikrofons, 32 Ω, 24 bit, 96 kHz, vadu, USB
svars - 0.1 kg
Svars un izmēri - Mikrofona svars - 503 g
title_lv - HyperX Duocast mikrofons
title_lv - HyperX Duocast mikrofons
title_ru - HyperX Duocast mikrofons
URL - https://www.hp.com/au-en/shop/hyperx-duocast-usb-microphone-black-rgb-lighting-4p5e2aa.html
USB-C ieejas/izejas savienotāji - 1
Veiktspēja - ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzis - Jā
Veiktspēja - Produkta krāsa - Black
Veiktspēja - Saderīgie produkti - PC, PS5, PS4, Mac
Vienība Neto svars - 0.24 kg
Vienības bruto svars - 0.76 kg
Vienības kastes augstums - 0.127
Vienības kastes garums - 0.235
Vienības kastes platums - 0.14
Vienība Slikts tilpums - 0,004178 kubikmetru
Zīmols - HP
Description - HyperX DuoCast - USB Microphone - RGB Lighting Featuring an elegant design, a low-profile shock mount, and a tasteful RGB light ring, the HyperX DuoCast is a full-featured USB microphone that’s built for gaming, working, and content creation. It shares the fan-favorite features of its HyperX mic siblings, such as tap-to-mute, and the vibrant LED mic mute indicator, but also brings its own unique, subtle style. A low-profile shock mount complements the sleek, minimalist aesthetic, while also absorbing vibrations, and taking up less space. An included mount adapter allows for compability with most mounts and the versatile DuoCast is also compatible with PC, PS5™, PS4™, and Mac®. Use HyperX NGENUITY Software and customize the RGB light ring to broadcast your own signature style. - RGB Lighting - Customizable with NGENUITY software - Tap-to-mute sensor with LED status indicator - Cardioid, Omnidirectional
Desc - Tips: Spēlēm, Jutība (dB): 70, Frekvenču diapazons: 20 - 20000 Hz, Pretestība (Ohm): Nav norādīts, Savienojums: USB, Garantija: 2 gadi
Cord length - 2 m
Headset features - Gaming
Headphones jack Input/Output connectors - 1
BrandPartCode - 4P5E2AA
category_en - Computers & Components > Computer peripherals > Microphones
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Mikrofoni
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Mikrofoni
Other features - Weight - 243.2 g
description_lv - Tips: Spēlēm
Jutība (dB): 70
Frekvenču diapazons: 20 - 20000 Hz
Pretestība (Ohm): Nav norādīts
Savienojums: USB
Pielāgojams RGB gaismas gredzens
Gaumīgais RGB gaismas gredzens piešķir DuoCast dinamiskam RGB stilam ar 2 pielāgojamām zonām. Izstrādāts spēlēm, taču pietiekami profesionāls, lai veiktu uzņēmējdarbību.
Augstas izšķirtspējas 24 bitu/96 kHz ierakstīšana
Uzņemiet precīzus ierakstus ar zemu trokšņa līmeni, izmantojot DuoCast lielo bitu dziļumu un iztveršanas ātrumu.
Zema profila trieciena stiprinājums
Forma un funkcija: gludajā, minimālistiskajā dizainā ir arī trieciena stiprinājums, lai samazinātu nevēlamu dārdoņu un vibrāciju uztveršanu.
Pieskarieties, lai izslēgtu skaņu sensors & pastiprinājuma kontroles regulēšana
Ērta pieskaršanās, lai izslēgtu skaņu funkcionalitāte un viegli lietojama pastiprinājuma kontroles regulēšanas poga ļauj jums kontrolēt apraides skaņu.
Divi polāri raksti
Kā norādīts tās nosaukumā, DuoCast ir divi polārie modeļi: kardioīds un daudzvirzienu. Pārslēdzieties starp abiem, nospiežot pogu.
Pielāgojams, izmantojot programmatūru HyperX NGENUITY
Mainiet RGB apgaismojuma krāsu un darbību, izmantojot viegli lietojamu programmatūru HyperX NGENUITY.
Izvades ligzda, stiprinājuma adapteris un amp; iekšējais pop filtrs
Pārraugiet savu mikrofona izvadi, izmantojot austiņu ligzdu. Iekļautais stiprinājuma adapteris un iekšējais uznirstošais filtrs palīdz nodrošināt, ka DuoCast ir gatavs izņemšanai no kastes lielākajai daļai iestatījumu.
Vairāku ierīču un programmu saderība
DuoCast ir saderīgs atskaņošanai un straumēšanai datoros, PS5™, PS4™ un Mac®, un tam ir Discord un TeamSpeak™ sertifikāts.
description_en - Type: For games
Sensitivity (dB): 70
Frequency range: 20 - 20000 Hz
Resistance (Ohm): Not specified
Connection: USB
Customizable RGB light ring
The tasteful RGB light ring gives the DuoCast a touch of vibrant RGB style with 2 customizable zones. Built for gaming, but professional enough to handle business.
Hi-Res 24-bit/96kHz recording
Capture accurate, low-noise recordings with the DuoCast’s high bit depth and sampling rate.
Low-profile shock mount
Form and function: The sleek, minimalist design also contains a shock mount to reduce the pickup of unwanted rumble and vibrations.
Tap-to-Mute sensor & gain control adjustment
Convenient tap-to-mute functionality and an easy-to-use gain control adjustment knob let you take control of your broadcast sound.
Two polar patterns
As referenced by its name, the DuoCast has two polar patterns: cardioid and omnidirectional. Switch between the two at the touch of a button.
Customizable via HyperX NGENUITY Software
Change the color and behavior of the RGB lighting with easy-to-use HyperX NGENUITY Software.
Output jack, mount adapter, & internal pop filter
Monitor your mic output with the headphone jack. The included mount adapter and internal pop filter help ensure the DuoCast is ready to roll right out of the box for most setups.
Multi-device and program compatibility
DuoCast is compatible for play and streaming on PC, PS5™, PS4™, and Mac®, and is Discord and TeamSpeak™ certified.
description_ru - Тип: Для игр
Чувствительность (дБ): 70
Диапазон частот: 20 - 20000 Гц
Сопротивление (Ом): Не указано
Подключение: USB
Настраиваемое кольцо RGB-подсветки.
Изящное кольцо RGB-подсветки придает DuoCast яркий стиль RGB с двумя настраиваемыми зонами. Создан для игр, но достаточно профессионален для бизнеса.
Запись высокого разрешения 24 бит/96 кГц
Снимайте точные записи с низким уровнем шума благодаря высокой битовой глубине и частоте дискретизации DuoCast.
Низкопрофильное амортизаторное крепление
Форма и функциональность. Изящный минималистичный дизайн также оснащен амортизатором, позволяющим снизить уровень нежелательного грохота и вибраций.
Датчик отключения звука касанием и усилитель; регулировка усиления
Удобная функция отключения звука одним касанием и простая в использовании ручка регулировки усиления позволяют вам контролировать звук вашей трансляции.
Две полярные диаграммы
Как следует из названия, DuoCast имеет две диаграммы направленности: кардиоидную и всенаправленную. Переключайтесь между ними одним нажатием кнопки.
Настраивается с помощью программного обеспечения HyperX NGENUITY.
Изменяйте цвет и поведение RGB-подсветки с помощью простого в использовании программного обеспечения HyperX NGENUITY.
Выходной разъем, адаптер для крепления и усилитель; внутренний поп-фильтр
Контролируйте выход микрофона с помощью разъема для наушников. Входящий в комплект адаптер для крепления и внутренний поп-фильтр помогают гарантировать, что DuoCast готов к работе прямо из коробки для большинства настроек.
Совместимость с несколькими устройствами и программами
DuoCast совместим для воспроизведения и потоковой передачи на ПК, PS5™, PS4™ и Mac® и сертифицирован Discord и TeamSpeak™.
EAN - 196188046449
Power - Power source - USB
Frequency response - 20Hz - 20kHz
Warranty - 24 months
WarrantyInfo - 2 Year
gross_weight - 0.14 kg
GTIN - 0196188046449
GTIN - 196188046449
Included Accessories - USB Cable, Quick Start Guide
Packaging content - Number of products included - 1 pc(s)
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_111339_1.jpg
Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Mikrofoni datoriem
Category - Microphones
Category Code - MIC
Code - 4P5E2AA
Colour - Black
LargeDescHTML - Customizable RGB light ringThe tasteful RGB light ring gives the DuoCast a touch of vibrant RGB style with 2 customizable zones. Built for gaming, but professional enough to handle business.Hi-Res 24-bit/96kHz recordingCapture accurate, low-noise recordings with the DuoCast’s high bit depth and sampling rate.Low-profile shock mountForm and function: The sleek, minimalist design also contains a shock mount to reduce the pickup of unwanted rumble and vibrations.Tap-to-Mute sensor & gain control adjustmentConvenient tap-to-mute functionality and an easy-to-use gain control adjustment knob let you take control of your broadcast sound.Two polar patternsAs referenced by its name, the DuoCast has two polar patterns: cardioid and omnidirectional. Switch between the two at the touch of a button.Customizable via HyperX NGENUITY SoftwareChange the color and behavior of the RGB lighting with easy-to-use HyperX NGENUITY Software.Output jack, mount adapter, & internal pop filterMonitor your mic output with the headphone jack. The included mount adapter and internal pop filter help ensure the DuoCast is ready to roll right out of the box for most setups.Multi-device and program compatibilityDuoCast is compatible for play and streaming on PC, PS5™, PS4™, and Mac®, and is Discord and TeamSpeak™ certified.
LongDesc - USB microphone with standout style and sound.Featuring an elegant design, a low-profile shock mount, and a tasteful RGB light ring, the HyperX DuoCast is a full-featured USB microphone that’s built for gaming, working, and content creation. It shares the fan-favorite features of its HyperX mic siblings, such as tap-to-mute, and the vibrant LED mic mute indicator, but also brings its own unique, subtle style. A lowprofile shock mount complements the sleek, minimalist aesthetic, while also absorbing vibrations, and taking up less space. An included mount adapter allows for compability with most mounts and the versatile DuoCast is also compatible with PC, PS5™, PS4™, and Mac®. Use HyperX NGENUITY Software and customize the RGB light ring to broadcast your own signature style.Customizable RGB light ringThe tasteful RGB light ring gives the DuoCast a touch of vibrant RGB style with 2 customizable zones. Built for gaming, but professional enough to handle business.Low-profile shock mountForm and function: The sleek, minimalist design also contains a shock mount to reduce the pickup of unwanted rumble and vibrations.Hi-Res 24-bit/96kHz recordingCapture accurate, low-noise recordings with the DuoCast’s high bit depth and sampling rate.Tap-to-Mute sensor & gain control adjustmentConvenient tap-to-mute functionality and an easy-to-use gain control adjustment knob let you take control of your broadcast sound.
LongProductName - HyperX DuoCast - USB Microphone (Black) - RGB Lighting, 32 Ω, 24-bit/96kHz
LongSummaryDescription - HyperX 4P5E2AA. Type: Game console microphone, Microphone input impedance: 32 Ω, Bit rate: 24 bit. Connectivity technology: Wired, Device interface: USB. Product colour: Black, Compatible products: PC, PS5, PS4, Mac. Power source: USB. Microphone weight: 503 g
Microphone - Bit rate - 24 bit
Microphone - Microphone input impedance - 32 Ω
Microphone - Sample rate - 96 kHz
Microphone - Type - Game console microphone
Model - 4P5E2AA
Title - HyperX 4P5E2AA microphone Black Game console microphone
Name - Mikrofons HyperX Duocast Black
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 12.7 cm
Shipping box quantity - 1
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 23.5 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 14 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 0.76 kg
Full Description Line - Type Gaming|1xUSB-C|1xHeadphones jack|Cord length 2 m|Included Accessories USB Cable, Quick Start Guide|Colour Black|Weight 0.24 kg
ProductName - 4P5E2AA
Vendor Homepage - hyperx.com/products/hyperx-duocast-usb-microphone?variant=42587052703901
Producer - HyperX
Ports & interfaces - Device interface - USB
Ports & interfaces - Connectivity technology - Wired
ShortSummaryDescription - HyperX 4P5E2AA, Game console microphone, 32 Ω, 24 bit, 96 kHz, Wired, USB
weight - 0.1 kg
Weight & dimensions - Microphone weight - 503 g
title_en - HyperX Duocast Microphone
title_lv - HyperX Duocast Mikrofons
title_ru - HyperX Duocast Микрофон
URL - https://www.hp.com/au-en/shop/hyperx-duocast-usb-microphone-black-rgb-lighting-4p5e2aa.html
USB-C Input/Output connectors - 1
Performance - On/off switch - Yes
Performance - Product colour - Black
Performance - Compatible products - PC, PS5, PS4, Mac
Unit Net Weight - 0.24 kg
Unit Gross Weight - 0.76 kg
Unit Box Height - 0.127
Unit Box Length - 0.235
Unit Box Width - 0.14
Unit Brutto Volume - 0.004178 cubm
Brand - HP
130,44 €
HyperX DuoCast
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas