Skip Hop E&M Egg Shaker Trio - 3pc set

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 869900 Preces kods: 303106
Šī prece patlaban nav pieejama. Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

Dateks.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
Līdzīgi produkti
Šis produkts Skip Hop E&M Egg Shaker Trio - 3pc set
Skip Hop ZOO Sweet Scoops Ice Cream Set
Skip Hop Bandana Buddies Activity Toy - Bear
Skip Hop Bandana Buddies - Activity Giraffe ST
Skip Hop Pchacz Chmurka
Rādīt vienādos parametrus Slēpt vienādos parametrus
20,00 €
16,46 €
24,33 €
26,19 €
29,93 €
Papildus specifikācija
Apraksts - Trio Rattles Explore & More EXPLORE & MORE ir izglītojošu rotaļlietu kolekcija, kas izstrādāta, domājot par mazuļu vajadzībām. Krāsainas, kontrastējošas, mīkstas vai cietas, tās var satvert, vilkt, pagriezt un droši sakost. EXPLORE & MORE intriģē un piesaista mazuļu uzmanību, sniedzot viņiem bagātīgu sensorās stimulācijas iespēju. Šeit ir trīs neuzkrītošas, apaļas bumbiņas - pūce, ezis un lapsa - bet, kad mazie pirksti tās satvers, istabu piepildīs pārsteidzoša skaņa! SKIP HOP Trio Rattles Explore & More ir īsts instruments, kas sastāv no trim muzikālām olām - marakām. Instrumentu ir viegli lietot - viss, kas jādara, lai iegūtu skaļu un skaidru skaņu, ir spēcīgi kratīt olu. Muzikālās olas ir lieliski piemērotas kā perkusiju instruments ģimenes muzicēšanai. Tās skaisti skan gan solo, gan korī - kā profesionāli akustiskie perkusionisti. Pašu melodiju komponēšana ar pūci, ezi un lapsu būs nebeidzams piedzīvojums jūsu mazulim un noteikti ieaudzinās viņā mīlestību pret muzikāliem eksperimentiem. Tas ir īsts mūzikas instruments, kas izstrādāts, domājot par pašiem mazākajiem bērniem. Padara mūziku jautru, attīsta kustību koordināciju, ritma izjūtu, rosina iztēli, māca radošumu, pacietību un neatlaidību, kā arī palīdz izpaust emocijas Sastāv no trim muzikālām olām - marakām pūces, eža un lapsa formā Katra marakā izdara atšķirīgu, skaļu un skaidru skaņu Viegli satvert un turēt rokā Muzikālās olas iepriecina ar izgatavošanas kvalitāti un īpašu uzmanību detaļām Nesatur kaitīgos ftalātus un PVC Katras izmēri ir 6 x 5 x 7 cm Var kombinēt ar citiem SKIP HOP EXPLORE & MORE sērijas aksesuāriem un rotaļlietām Piemērotas bērniem no 3 mēnešu vecuma Tās būs skaista dāvana mazajam mūzikas mīļotājam.
Ar akumulatoru darbināms izstrādājums - nav
Citas funkcijas -
Daļas numurs - 303106
dimensijas dziļums - 55 mm
Dzimums - Meitenes
Dzimums - Zēni
ean - 879674022836
Eans - 0879674022836
garantija - 24
garantijas_tips - normāli
Iekļautas baterijas - nav
Iekļautie piederumi - 3 x grabulis
Izmēri - 6 x 5 x 7 cm
izmērs augstums - 130 mm
izmērs platums - 190 mm
izmērs svars - 165 g
Kategorija - Šakne/Bērns/mazākajiem/Rauj un kož zobiņi
Krāsa - Daudzkrāsains
Minimālais vecums - od 3 mēneši
nosaukums - E&M olu šeikeru trio - 3 gab. komplekts
Nosaukums - Skip Hop Trio grabulīši Izpētīt un vēl vairāk
Power - Nav piemērojams
ProducerCode - 303106
ražotājs - Skip Hop
Ražotājs - Skip Hop
ShortDescription -
vendpn -
Description - Trio Rattles Explore & More EXPLORE & MORE is a collection of educational toys designed with the needs of little ones in mind. Colourful, contrasting, soft or hard, they can be grabbed, pulled, turned and safely bitten. EXPLORE & MORE intrigue and capture the attention of toddlers, providing them with rich sensory stimulation. Here are three inconspicuous, round balls - Owl, Hedgehog and Fox - but when tiny fingers grasp them - the room will be filled with amazing sound! SKIP HOP Trio Rattles Explore & More is a real instrument, consisting of three musical eggs - maracas. The instrument is easy to use - all you need to do to get a loud and clear sound is to shake the egg vigorously. The musical eggs are perfect as a percussion instrument for family music-making. They sound beautifully both solo and in choirs - like professional acoustic percussionists. Composing your own melodies with Owl, Hedgehog and Fox will be a never-ending adventure for your toddler and will surely instil in him a love for musical experimentation. It is a real musical instrument designed with the youngest children in mind. Makes music fun, develops motor coordination, sense of rhythm, inspires imagination, teaches creativity, patience and perseverance, and helps to express emotions It consists of three musical eggs - maracas in the shape of Owl, Hedgehog and Fox Each maracas makes a different, loud and clear sound Easy to grasp and hold in your hand Musical eggs delight with the quality of manufacturing and extraordinary attention to detail Free from harmful phthalates and PVC Each measures 6 x 5 x 7 cm Can be combined with other accessories and toys from the SKIP HOP EXPLORE & MORE series Suitable for children from 3 months of age They will be a beautiful gift for a little music lover.
Battery-powered product - no
Other features -
Part number - 303106
dimension depth - 55 mm
Gender - Girls
Gender - Boys
ean - 879674022836
Eans - 0879674022836
guarantee - 24
guarantee_type - normal
Batteries included - no
Accessories included - 3 x Rattle
Dimensions - 6 x 5 x 7 cm
dimension height - 130 mm
dimension width - 190 mm
dimension weight - 165 g
Category - Root/Child/For the youngest/Rattles and teethers
Color - Multicolour
Minimum age - od 3 months
name - E&M Egg Shaker Trio - 3pc set
Name - Skip Hop Grzechotki Trio Explore & More
Power - Not applicable
ProducerCode - 303106
producer - Skip Hop
Producer - Skip Hop
ShortDescription -
vendpn -
20,00 €
Skip Hop E&M Egg Shaker Trio - 3pc set
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas