Hyperice Hypervolt GO 2

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 961087 Preces kods: 55205-001-00
Pasūtāms 20 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi
132,64 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 30.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 30.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 30.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 30.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 30.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 28.05.2024 pēc 15:00
Papildus specifikācija
Barošana - Akumulatora tips - Iebūvēts
Barošana - USB uzlāde - Jā
brand_name - Hyperice
description_ee - Projektēts kustībāmIzcilākais pārnēsājamais perkusijas masieris. Viegls, daudzpusīgs un glīts dizains. Tas nodrošina atvieglojumu, kas pieejams ceļā - mazina stresu un spriedzi, atbrīvo muskuļu mezglus un novērš nogurumu. Tas ir vairāk nekā tikai masāžas pistole, tas ir radīts tādiem uzvarētājiem kā jūs, lai palīdzētu jums darīt to, kas jums patīk, un vēl vairāk.Veselība, kas kustas kopā ar jumsHypervolt Go 2 pārveido jūsu ķermeni kā jaunu. Ātri iesildieties, atbrīvojieties no stresa un spriedzes un atslābiniet saspringtos muskuļus, lai kur jūs aizvestu dzīve. Tikai dažas minūtes dienā var palīdzēt jums justies veselīgāk un sasniegt savu kustību diapazonu.Tāpat jaudīgs kā pārnēsājamsSvars ir tikai 1,5 kilogrami, tāpēc tas lieliski ietilpst somā un lieliski iederas jūsu mājās. Ar 3 stundu akumulatora darbības laiku ar vienu uzlādi un patentēto QuietGlide® tehnoloģiju īpaši klusām sesijām Hypervolt Go 2 līdzsvaro jaudu un pārnēsājamību, lai nodrošinātu dziļi relaksējošu masāžu.DizainsJaunajam Hypervolt Go 2 ir izsmalcināts dizains, kas lieliski izskatās. Tas ir veidots tā, lai kalpotu ilgi, ar kvalitatīviem materiāliem, intuitīvu ergonomiku un mūsdienīgu Arctic pelēku apdari.
description_lt - Paredzēts kustībāmLabākais pārnēsājamais perkusijas masāžas aparāts. Viegls, daudzpusīgs un glīts dizains. Tas sniedz atvieglojumu ceļojumā - mazina stresu un spriedzi, atslābina muskuļu mezglus un novērš nogurumu. Tas ir vairāk nekā tikai masāžas pistole, tas ir izstrādāts tādiem uzvarētājiem kā jūs, lai palīdzētu jums darīt to, kas jums patīk, un vēl vairāk.Veselība, kas kustas kopā ar jumsHypervolt Go 2 ļauj jūsu ķermenim justies kā jaunam. Ātri iesildieties, atbrīvojieties no stresa un spriedzes, kā arī atslābiniet saspringtos muskuļus, lai kur jūs aizvestu dzīve. Tikai dažas minūtes dienā palīdzēs jums justies veselīgāk un sasniegt savu kustību diapazonu.Tāpat jaudīgs kā pārnēsājamsSvars ir tikai 1,5 kilogrami, tāpēc tas lieliski iekļaujas somā un ir ideāla izmēra jūsu mājai. Ar 3 stundu akumulatora darbības laiku ar vienu uzlādi un patentēto QuietGlide® tehnoloģiju īpaši klusām sesijām Hypervolt Go 2 līdzsvaro jaudu un pārnēsājamību, lai nodrošinātu dziļi relaksējošu masāžu.DizainsJaunajam Hypervolt Go 2 ir izsmalcināts dizains, kas labi izskatās. Tas ir veidots tā, lai kalpotu ilgi, ar augstas kvalitātes materiāliem, intuitīvu ergonomiku un modernu arktiski pelēku apdari.
description_lv - Radīts KustībaiViegla un daudzpusīga pārnēsājamā masāžas pistole. Masāžas pistoles parocīgais dizains paredzēts līdzņemšanai, lai atslābinātu muskulatūru un atvieglotu sāpes jebkur, kur atrodaties - darbā, sporta zālē, mājās, vai ceļojumā. Labsajūta, kas ir kopā ar Jums visurHypevolt Go 2 masāžas pistole ļauj Jūsu ķermenim justies jaunam. Ātra iesildīšanās pirms lielās sporta slodzes palīdzēs atslābināt muskuļus un mazinās stresu. Hypevolt Go 2 masāžas pistole palīdzēs:
  • Iesildīties pirms lielas slodzes
  • atslābināt muskuļus
  • mazināt stresu un nogurumu
  • paātrināt muskulatūras atjaunošanos

description_lv - Izgatavots kustībaiIzcilākais pārnēsājamais perkusijas masieris. Viegls, daudzpusīgs un glīti veidots, tas sniedz atvieglojumu, atrodoties ceļā, - masējot noņem stresu un spriedzi, atbrīvojot muskuļu mezglus un vēršoties pret nogurumu. Tas ir kas vairāk nekā tikai parasta masāžas pistole - tā ir izstrādāta tādiem mērķtiecīgiem cilvēkiem kā jūs, lai palīdzētu jums darīt to, kas jums patīk, vairāk.Vellness, kas kustas kopā ar jumsHipervolt Go 2 ļauj jūsu ķermenim justies kā jaunam. Ātri iesildieties, atbrīvojieties no stresa un sasprindzinājuma un atslābiniet saspringtos muskuļus, lai kur jūs vestu dzīve. Tikai dažas minūtes dienā palīdzēs jums justies atdzīvinātam un atrast pilnu kustību diapazonu.Tāpat jaudīgs kā pārnēsājamsTā ir tikai 1,5 kg, tāpēc lieliski ietilpst somā un skaisti iekļaujas jūsu mājās. Ar 3 stundu akumulatora darbības laiku ar vienu uzlādi un patentēto QuietGlide® tehnoloģiju īpaši klusām sesijām Hypervolt Go 2 līdzsvaro jaudu un pārnēsājamību, lai nodrošinātu dziļi patīkamu masāžu.Dizains, kas nodrošinaJaunajam Hypervolt Go 2 ir izsmalcināts dizains, kas labi izskatās un ir patīkams. Tas ir veidots tā, lai kalpotu ilgi, un tam ir izmantoti augstas kvalitātes materiāli, intuitīva ergonomika un moderna arktiski pelēka apdare.
description_ru - Izbūvēts, lai pārvietotosLabākais pārnēsājamais perkusijas masieris. Viegls, daudzpusīgs un stilīgs dizains. Tas sniedz atvieglojumu ceļojumā - masāža mazina stresu un spriedzi, atslābina muskuļu mezglus un novērš nogurumu. Tas ir vairāk nekā tikai masāžas pistole, tas ir izstrādāts tādiem uzvarētājiem kā jūs, lai palīdzētu jums darīt to, kas jums patīk, un vēl vairāk.Veselība, kas kustas kopā ar jumsHypervolt Go 2 ļauj jūsu ķermenim justies kā jaunam. Ātri iesildieties, atbrīvojieties no stresa un sasprindzinājuma un atslābiniet saspringtos muskuļus, lai kur jūs aizvestu dzīve. Tikai dažas minūtes dienā palīdzēs jums justies veselīgāk un palielināt kustību diapazonu.Jēdzīgs un pārnēsājamsTā svars ir tikai 1,5 kg, tāpēc tas lieliski iederas somā un lieliski iekļaujas jūsu mājās. Ar 3 stundu akumulatora darbības laiku ar vienu uzlādi un patentēto QuietGlide® tehnoloģiju klusām sesijām Hypervolt Go 2 apvieno jaudu un pārnēsājamību, lai nodrošinātu dziļi relaksējošu masāžu.DizainsJaunajam Hypervolt Go 2 ir izsmalcināts dizains, kas labi izskatās. Tas ir veidots laikmetam, ar augstas kvalitātes materiāliem, intuitīvu ergonomiku un modernu Arctic pelēku apdari.
dimensionalWeight - 798
Eans - 810050284677
Enerģija - barošanas avota tips - Akumulators
garantijaType - F
guaranteeLength - 24
Iepakojuma dati - Komplekta saturs - Adapteri x 3
Iepakojuma dati - Komplekta saturs - Lādētājs x 1
Iepakojuma dati - Komplekta saturs - Maināmās galvas x 2
Iepakojuma dati - Komplekta saturs - Masāžas aparāts x 1
Iepakojuma dati - Komplekta saturs - Rokasgrāmata
Iepakojuma saturs - daudzums iepakojumā - 1 gab.
Iepakojuma saturs - maisiņš - Jā
Jauda - akumulatora darbības laiks - 180 min
Jauda - bezvadu - Jā
Jauda - Darbības laiks - 180 min
Jauda - Dzinēja tips - Bezsuku motors
Jauda - Power - 40 W
Kategorija - Root/Mājsaimniecības preces/Malkas sadzīves tehnikas preces - higiēnas un kopšanas piederumi/Telpa masāžas aparāti
kods - 55205-001-00
name_lt - Hyperice Hypervolt GO 2 masāžas pistole, balta
Nosaukums - Hyperice Hypervolt GO 2 tālvadības pults
nosaukums_ee - Hyperice Hypervolt GO 2 masāžas pistole, balta
nosaukums_lv - Hyperice Hypervolt GO 2 masāžas pistole, balta
nosaukums_lv - Hyperice Hypervolt GO 2 masāžas pistole, Balta
nosaukums_ru - Hyperice Hypervolt GO 2 masāžas pistole, balta
producerCode - 55205-001-00
ProducerCode - 55205-001-00
productName - Hyperice Hypervolt Go 2.0 roku masieris balts
productSize - Parasts
Ražotājs - Hyperice
ShortDescription - Darbības laiks: līdz 3 stundām | 3 vibrācijas ātruma līmeņi| 2 maināmie uzgaļi
sizeX - 280
sizeY - 75
sizeZ - 190
svars - 1120
svars - 1130
Svars un izmēri - Augstums - 185 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 50 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 170 mm
Svars un izmēri - Platums - 50 mm
Svars un izmēri - Platums - 170 mm
Svars un izmēri - Svars - 680 g
svītrkods - 810050284677
Tehniskā informācija - Akumulatora uzlādes indikators - Jā
Tehniskā informācija - Apkures funkcija - Nē
Tehniskā informācija - Bluetooth - Nē
Tehniskā informācija - Klusa darbība - Jā
Tehniskā informācija - Krāsns vadības tips - Pogas
Tehniskā informācija - Masāžas veidi - Perkusīvā masāža
Tehniskā informācija - Masāžas veidi - Vibrācijas masāža
Tehniskā informācija - Produkta krāsa - White
Tehniskā informācija - Rokturis(-i) - Jā
Tehniskā informācija - Vadības veids - Pogas
Tehniskā informācija - Viegli tīrāms - Jā
Tehniskā informācija - Ātrumu skaits - 3
Tehniskās detaļas - Pareiza lietošana - Pēdas, rokas, galva, kakls, universāls
Tehniskās detaļas - Pareiza lietošana - Universal
Tehniskās detaļas - Viegli lietojams - Jā
Power - Battery type - Built-in
Power - USB charging - Yes
brand_name - Hyperice
description_ee - Loodud liikumiseksParim kaasaskantav löökpillide masseerija. Kerge, mitmekülgne ja klanitud disain. See pakub liikvel olles leevendust – maandab stressi ja pingeid, vabastab lihassõlmed ja hoiab ära väsimuse. See on midagi enamat kui lihtsalt massaažipüstol, see on loodud võitjatele nagu sina, et aidata teil teha seda, mis teile meeldib, ja palju muud.Tervis, mis liigub koos sinugaHypervolt Go 2 muudab teie keha justkui uueks. Soojendage kiiresti, leevendage stressi ja pingeid ning lõdvestage pinges lihaseid, kuhu iganes elu teid viib. Vaid mõni minut päevas aitab teil end tervemana tunda ja saavutada oma liikumisulatuse.Sama võimas kui kaasaskantavKaaludes vaid 1,5 naela, mahub see ideaalselt teie kotti ja sobib ideaalselt teie koju. Tänu 3-tunnisele aku kasutuseale ühe laadimisega ja patenteeritud QuietGlide® tehnoloogiaga ülivaiksete seansside jaoks tasakaalustab Hypervolt Go 2 võimsust ja kaasaskantavust, et pakkuda sügavalt lõõgastavat massaaži.DisainUuel Hypervolt Go 2-l on keerukas disain, mis näeb hea välja. See on ehitatud kestma, kvaliteetsete materjalide, intuitiivse ergonoomika ja kaasaegse arktilise halli viimistlusega.
description_lt - Sukurtas judėjimuiGeriausias nešiojamasis perkusinis masažuoklis. Lengvas, universalus ir aptakus dizainas. Tai suteikia palengvėjimą keliaujant – pašalina stresą ir įtampą, atpalaiduoja raumenų mazgus ir apsaugo nuo nuovargio. Tai daugiau nei tik masažo pistoletas, jis sukurtas tokiems nugalėtojams kaip jūs, kad padėtų daryti tai, kas jums patinka, ir dar daugiau.Sveikata, kuri juda kartu su tavimi„Hypervolt Go 2“ leidžia jūsų kūnui jaustis kaip naujai. Greitai sušildykite, pašalinkite stresą ir įtampą bei atpalaiduokite įtemptus raumenis, kad ir kur gyvenimas jus nuvestų. Vos kelios minutės per dieną padės jaustis sveikiau ir pasiekti savo judesių diapazoną.Toks pat galingas, kaip ir nešiojamasSveriantis tik 1,5 svaro, jis puikiai telpa jūsų krepšyje ir puikiai tinka jūsų namuose. Su 3 valandų baterijos veikimo trukme vienu įkrovimu ir patentuota QuietGlide® technologija, skirta itin tyliems užsiėmimams, Hypervolt Go 2 subalansuoja galią ir nešiojamumą, kad atliktų giliai atpalaiduojantį masažą.DizainasNaujasis „Hypervolt Go 2“ turi sudėtingą dizainą, kuris atrodo gerai. Jis sukurtas taip, kad tarnautų, su aukštos kokybės medžiagomis, intuityvia ergonomika ir modernia arktiškai pilka apdaila.
description_lv - Radīts KustībaiViegla un daudzpusīga pārnēsājamā masāžas pistole. Masāžas pistoles parocīgais dizains paredzēts līdzņemšanai, lai atslābinātu muskulatūru un atvieglotu sāpes jebkur, kur atrodaties – darbā, sporta zālē, mājās, vai ceļojumā. Labsajūta, kas ir kopā ar Jums visurHypevolt Go 2 masāžas pistole ļauj Jūsu ķermenim justies jaunam. Ātra iesildīšanās pirms lielās sporta slodzes palīdzēs atslābināt muskuļus un mazinās stresu. Hypevolt Go 2 masāžas pistole palīdzēs:
  • Iesildīties pirms lielas slodzes
  • atslābināt muskuļus 
  • mazināt stresu un nogurumu
  • paātrināt muskulatūras atjaunošanos

description_en - Made to moveThe ultimate portable percussion massager. Lightweight, versatile, and sleekly designed, it offers relief on-the-go – massaging away stress and tension, loosening muscle knots, and targeting fatigue. It’s more than just an ordinary massage gun – it’s designed for go-getters like you to help you do what you love, more.Wellness that moves with youThe Hypervolt Go 2 makes your body feel like new. Warm-up fast, release stress and tension, and unlock tight muscles, wherever your life takes you. Just a few minutes a day will help you feel revived and find your full range of motion.As powerful as it is portableAt only 1.5 pounds, it fits perfectly in your bag and sits beautifully in your home. With 3 hours of battery life per charge, and patented QuietGlide® technology for hyper-quiet sessions, the Hypervolt Go 2 balances power and portability for a deeply satisfying massage.Design that deliversThe new Hypervolt Go 2 has a sophisticated design that looks good and feels good. It is built to last, with high-quality materials, intuitive ergonomics and a modern arctic-grey finish.
description_ru - Создан для движенияЛучший портативный перкуссионный массажер. Легкий, универсальный и стильный дизайн. Он предлагает облегчение на ходу — массаж снимает стресс и напряжение, расслабляет мышечные узлы и предотвращает усталость. Это больше, чем просто массажный пистолет, он создан для таких победителей, как вы, чтобы помогать вам делать то, что вы любите, и даже больше.Велнес, который движется вместе с вамиHypervolt Go 2 заставляет ваше тело чувствовать себя как новое. Быстро разогрейтесь, снимите стресс и напряжение, расслабьте напряженные мышцы, куда бы вас ни забросила жизнь. Всего несколько минут в день помогут вам почувствовать себя здоровее и увеличить диапазон движений.Мощный и портативныйПри весе всего 1,5 фунта он идеально помещается в вашей сумке и прекрасно вписывается в ваш дом. Благодаря 3 часам автономной работы от одного заряда и запатентованной технологии QuietGlide® для бесшумных сеансов, Hypervolt Go 2 сочетает в себе мощность и портативность, обеспечивая глубоко расслабляющий массаж.ДизайнНовый Hypervolt Go 2 имеет утонченный дизайн, который хорошо выглядит. Он создан на века, с использованием высококачественных материалов, интуитивно понятной эргономики и современной арктической серой отделки.
dimensionalWeight - 798
Eans - 810050284677
Power - Power source type - Battery
warrantyType - F
warrantyLength - 24
Packaging data - Set contents - Adapters x 3
Packaging data - Set contents - Charger x 1
Packaging data - Set contents - Exchangeable heads x 2
Packaging data - Set contents - Massager x 1
Packaging data - Set contents - Manual
Packaging content - Quantity per pack - 1 pc(s)
Packaging content - Pouch - Yes
Power - Battery life - 180 min
Power - Cordless - Yes
Power - Runtime - 180 min
Power - Engine type - Brushless motor
Power - Power - 40 W
Category - Root/Household articles/Small house appliances - hygiene and care/Body massagers
code - 55205-001-00
name_lt - Hyperice Hypervolt GO 2 masažo pistoletas, baltas
Name - Hyperice Hypervolt GO 2 szary
name_ee - Hyperice Hypervolt GO 2 massaažipüstol, valge
name_en - Hyperice Hypervolt GO 2 massage gun, White
name_lv - Hyperice Hypervolt GO 2 masāžas pistole, Balta
name_ru - Hyperice Hypervolt GO 2 массажный пистолет, Белый
producerCode - 55205-001-00
ProducerCode - 55205-001-00
productName - Hyperice Hypervolt Go 2.0 hand massager white
productSize - Normal
Producer - Hyperice
ShortDescription - Czas pracy: do 3h | 3 poziomy szybkości wibracji| 2 wymienne nasadki
sizeX - 280
sizeY - 75
sizeZ - 190
weight - 1120
weight - 1130
Weight & dimensions - Height - 185 mm
Weight & dimensions - Depth - 50 mm
Weight & dimensions - Depth - 170 mm
Weight & dimensions - Width - 50 mm
Weight & dimensions - Width - 170 mm
Weight & dimensions - Weight - 680 g
barcode - 810050284677
Technical details - Battery charge indicator - Yes
Technical details - Heating function - No
Technical details - Bluetooth - No
Technical details - Silent operation - Yes
Technical details - Oven control type - Knob
Technical details - Massage types - Percussive massage
Technical details - Massage types - Vibration massage
Technical details - Product colour - White
Technical details - Handle(s) - Yes
Technical details - Control type - Buttons
Technical details - Easy to clean - Yes
Technical details - Number of speeds - 3
Technical details - Proper use - Foot, Hand, Head, Neck, Universal
Technical details - Proper use - Universal
Technical details - Easy to use - Yes
132,64 €
Hyperice Hypervolt GO 2
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas