Hyperice Normatec Lower Legs

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1017316 Preces kods: 68005-006-00
Pasūtāms 10 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi
496,31 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 31.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 31.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 31.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 31.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 31.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 28.05.2024 pēc 15:00
Papildus specifikācija
Barošanas - uzlādes pieslēgvietas tips - USB Type-C
brand_name - Hyperice
description_ee - ccc
description_lt - ccc
description_lv - Masāža ar gaisu jebkurā vietā Hiperice Normatec apakšstilbu masāžas krēms nodrošina mērķtiecīgu masāžu svaigām kājām, atrodoties kustībā. Pateicoties tam pašam zinātniskajam pamatojumam, kas nodrošina oriģinālās Normatec sistēmas darbību, Normatec Lower Legs ir pilnībā pārnēsājama un nodrošina dinamisku gaisa kompresiju uz sēžas muskuļiem, lai uzlabotu asinsriti un mazinātu sāpes un spriedzi kājās. Normatec ceļojumā Viss, kas jums patīk oriģinālajā Normatec, tagad pieejams pilnībā pārnēsājamā un mobilajā sistēmā. Šīs vieglās valkājamās ierīces ir apstiprinātas pārnēsāšanai, un tām ir jaunas intuitīvas lietotāja vadības ierīces, kas palīdz jums turpināt kustēties. Nav šļūteņu un atsevišķa vadības bloka - Normatec Lower Legs sniedz dinamisku gaisa kompresijas masāžu, stāvot pie rakstāmgalda vai atpūšoties mājās un citur.Tērzēta kompresija jūsu teļiem Normatec Lower Legs ir īpaši radīta teļu muskuļiem, lai izskalotu un atjaunotu visu ķermeņa apakšējo daļu. Teļu muskuļi bieži tiek uzskatīti par otro sirdi, jo tiem ir svarīga loma ķermeņa asinsrites sistēmā. Ir zinātniski pierādīts, ka mērķtiecīga dinamiskā gaisa kompresijas masāža uz teļiem ievērojami mazina iekaisumu un sāpes un uzlabo asinsriti visā ķermeņa apakšējā daļā.Revolucionārs dizains un tehnoloģija Normatec Lower Legs ir aprīkots ar mūsu revolucionāro HyperSync™ tehnoloģiju, kas sinhronizē valkājamās daļas komplektu, lai nodrošinātu simetrisku masāžu. Trīs zonas ar 360 grādu kompresiju bez spraugām, kas pārklājas, Bluetooth® iespējota vadība, izmantojot Hyperice lietotni, un septiņi pielāgojamas kompresijas līmeņi - Normatec Lower Legs ir inovatīvākā mobilā dinamiskā gaisa kompresijas sistēma tirgū..
description_lv - Masāža ar gaisu jebkurā vietā Hyperice Normatec Lower Legs masāžas aparāts nodrošina mērķtiecīgu masāžu svaigām kājām, atrodoties ceļā. Pateicoties tam pašam zinātniskajam pamatojumam, kas nodrošina oriģinālās Normatec sistēmas darbību, Normatec Lower Legs ir pilnībā pārnēsājama un nodrošina dinamisku gaisa kompresiju uz muskuļiem, lai uzlabotu asinsriti un mazinātu sāpes un spriedzi kājās. Normatec ceļojumā Viss, kas jums patīk oriģinālajā Normatec, tagad pieejams pilnībā pārnēsājamā un mobilajā sistēmā. Šīs vieglās valkājamās ierīces ir apstiprinātas kā rokas bagāžas ierīces, un tām ir jauna intuitīva lietotāja vadība, kas palīdz jums nepārtraukti kustēties. Nav atsevišķa vadības bloka - Normatec Lower Legs nodrošina dinamisku gaisa kompresijas masāžu, stāvot pie rakstāmgalda vai atpūšoties mājās un ārpus tā.Mērķtiecīga kompresija jūsu apakšstilbemNormatec Lower Legs ir īpaši izstrādāts ikru muskuļiem, lai atjaunotu visu ķermeņa apakšējo daļu. Ikru muskuļi bieži tiek uzskatīti par otro sirdi, jo tiem ir svarīga loma ķermeņa asinsrites sistēmā. Ir zinātniski pierādīts, ka mērķtiecīga dinamiskā gaisa kompresijas masāža uz muskuļiem ievērojami samazina iekaisumu un sāpes un uzlabo asinsriti visā ķermeņa apakšējā daļā.Revolucionārs dizains un tehnoloģijaNormatec Lower Legs ir mūsu revolucionārā HyperSync™ tehnoloģija, kas nodrošina simetrisku masāžu. Trīs zonas ar 360 grādu kompresiju, Bluetooth® iespējota vadība, izmantojot Hyperice lietotni, un septiņi pielāgojamas kompresijas līmeņi - Normatec Lower Legs ir inovatīvākā mobilā dinamiskā gaisa kompresijas sistēma tirgū.
description_ru - Airmasāža jebkurā vietā Hiperice Normatec apakšstilbu masieris nodrošina mērķtiecīgu masāžu svaigām kājām, atrodoties kustībā. Pamatojoties uz to pašu zinātnisko pamatojumu, kas ir pamatā oriģinālajai Normatec sistēmai, Normatec Lower Legs ir pilnībā pārnēsājama un nodrošina dinamisku gaisa kompresiju uz teļiņu muskuļiem, lai uzlabotu asinsriti un mazinātu sāpes un spriedzi kājās. Normatec ceļā Viss, kas jums patīk oriģinālajā Normatec sistēmā, tagad ir pieejams pilnībā portatīvā un mobilajā sistēmā. Šīs vieglās nēsājamās ierīces ir apstiprinātas bagāžai, un tām ir jaunas intuitīvas vadības ierīces, lai jūs varētu pārvietoties. Nav šļūteņu un atsevišķas vadības kārbas - Normatec Lower Legs nodrošina dinamisku gaisa kompresijas masāžu, kad stāvat pie rakstāmgalda vai atpūšaties mājās un citur.Tērzēta kompresija teļiem Normatec Lower Legs ir īpaši izstrādāta teļu muskuļiem, lai izskalotu un atjaunotu visu ķermeņa apakšējo daļu. Teļu muskuļus bieži vien uzskata par otro sirdi, jo tiem ir svarīga loma organisma asinsrites sistēmā. Ir zinātniski pierādīts, ka mērķtiecīga dinamiskā dinamiskā gaisa kompresijas masāža teļu muskuļiem ievērojami mazina iekaisumu un sāpes un uzlabo asinsriti visā ķermeņa apakšējā daļā..
dimensionalWeight - 1955
Enerģija - barošanas avota tips - Akumulators
garantijaType - F
guaranteeLength - 24
Iepakojuma saturs - DFU / lietotāja rokasgrāmata - Y
Iepakojuma saturs - USB kabelis - Y
Jauda - akumulatora darbības laiks - 3 h
kods - 68005-006-00
name_lt - Hyperice Normatec apakšstilbi
nosaukums_ee - Hyperice Normatec apakšstilbi
nosaukums_lv - Hyperice Normatec apakšstilbi
nosaukums_lv - Hyperice Normatec kājiņas
nosaukums_ru - Hyperice Normatec apakšstilbi
producerCode - 68005-006-00
productName - HYPERICE NORMATEC GO KOMPLEKTS KĀJU LIMFOMASĀŽAI
productSize - Parasts
sizeX - 340
sizeY - 115
sizeZ - 250
svars - 1840
Svars un izmēri - Garums - 635 mm
Svars un izmēri - Platums - 305 mm
Svars un izmēri - Svars - 540 g
svītrkods - 810050285513
Tehniskā informācija - Intensitātes līmeņu skaits - 7
Tehniskā informācija - Produkta krāsa - Black
Tehniskās detaļas - Pareiza lietošana - Kājas
Power - Charging port type - USB Type-C
brand_name - Hyperice
description_ee - ccc
description_lt - ccc
description_en - Massage with air, anywhere Normatec Lower Legs by Hyperice delivers targeted massage for fresh legs on-the-go. Backed by the same science that powers the original Normatec system, the Normatec Lower Legs is completely portable and delivers dynamic air compression to the calf muscles to increase circulation and reduce pain and tension in the legs. Normatec on the go Everything you love about the original Normatec now available in a fully portable and mobile system. These lightweight wearables are carry-on approved and feature new intuitive user controls to help you keep moving. No hoses and no separate control unit – Normatec Lower Legs gives you a dynamic air compression massage while standing at your desk or relaxing at home and beyond.Targeted compression for your calves Normatec Lower Legs is made specifically for the calf muscles to flush out and rejuvenate your entire lower body. The calf muscle is often considered the second heart as it plays an important role within the circulatory system of the body. Targeted dynamic air compression massage on the calves is scientifically proven to significantly reduce inflammation and pain and increase circulation throughout your entire lower body.Revolutionary design and technology Normatec Lower Legs features our revolutionary HyperSync™ technology which synchronizes the set of wearables to give you a symmetrical massage. With three zones of overlapping gapless 360-degree compression, Bluetooth® enabled controls via the Hyperice App, and seven levels of customizable compression – Normatec Lower Legs is the most innovative mobile dynamic air compression system on the market.
description_lv - Masāža ar gaisu jebkurā vietā Hyperice Normatec Lower Legs masāžas aparāts nodrošina mērķtiecīgu masāžu svaigām kājām, atrodoties ceļā. Pateicoties tam pašam zinātniskajam pamatojumam, kas nodrošina oriģinālās Normatec sistēmas darbību, Normatec Lower Legs ir pilnībā pārnēsājama un nodrošina dinamisku gaisa kompresiju uz muskuļiem, lai uzlabotu asinsriti un mazinātu sāpes un spriedzi kājās. Normatec ceļojumā Viss, kas jums patīk oriģinālajā Normatec, tagad pieejams pilnībā pārnēsājamā un mobilajā sistēmā. Šīs vieglās valkājamās ierīces ir apstiprinātas kā rokas bagāžas ierīces, un tām ir jauna intuitīva lietotāja vadība, kas palīdz jums nepārtraukti kustēties. Nav atsevišķa vadības bloka - Normatec Lower Legs nodrošina dinamisku gaisa kompresijas masāžu, stāvot pie rakstāmgalda vai atpūšoties mājās un ārpus tā.Mērķtiecīga kompresija jūsu apakšstilbemNormatec Lower Legs ir īpaši izstrādāts ikru muskuļiem, lai atjaunotu visu ķermeņa apakšējo daļu. Ikru muskuļi bieži tiek uzskatīti par otro sirdi, jo tiem ir svarīga loma ķermeņa asinsrites sistēmā. Ir zinātniski pierādīts, ka mērķtiecīga dinamiskā gaisa kompresijas masāža uz muskuļiem ievērojami samazina iekaisumu un sāpes un uzlabo asinsriti visā ķermeņa apakšējā daļā.Revolucionārs dizains un tehnoloģijaNormatec Lower Legs ir mūsu revolucionārā HyperSync™ tehnoloģija, kas nodrošina simetrisku masāžu. Trīs zonas ar 360 grādu kompresiju, Bluetooth® iespējota vadība, izmantojot Hyperice lietotni, un septiņi pielāgojamas kompresijas līmeņi - Normatec Lower Legs ir inovatīvākā mobilā dinamiskā gaisa kompresijas sistēma tirgū.
description_ru - Массаж с помощью воздуха в любом месте Normatec Lower Legs от Hyperice обеспечивает целенаправленный массаж для свежих ног в дороге. Созданный на основе тех же научных разработок, что и оригинальная система Normatec, Normatec Lower Legs является полностью портативным устройством и обеспечивает динамическую воздушную компрессию икроножных мышц для усиления кровообращения и уменьшения боли и напряжения в ногах. Normatec в дороге Все, что вы любите в оригинальной системе Normatec, теперь доступно в полностью портативной и мобильной системе. Эти легкие носимые устройства разрешены к провозу в багаже и оснащены новыми интуитивно понятными элементами управления, которые помогут вам не останавливаться на месте. Никаких шлангов и отдельного блока управления - Normatec Lower Legs обеспечивает динамический воздушно-компрессионный массаж, когда вы стоите за рабочим столом или отдыхаете дома и не только.Целенаправленная компрессия для икр Normatec Lower Legs создан специально для икроножных мышц, чтобы промыть и омолодить всю нижнюю часть тела. Икроножные мышцы часто считают вторым сердцем, поскольку они играют важную роль в системе кровообращения организма. Научно доказано, что целенаправленный динамический воздушно-компрессионный массаж икроножных мышц значительно уменьшает воспаление и боль и усиливает кровообращение во всей нижней части тела.
dimensionalWeight - 1955
Power - Power source type - Battery
warrantyType - F
warrantyLength - 24
Packaging content - DFU / User manual - Y
Packaging content - USB cable - Y
Power - Battery life - 3 h
code - 68005-006-00
name_lt - Hyperice Normatec Lower Legs
name_ee - Hyperice Normatec Lower Legs
name_en - Hyperice Normatec Lower Legs
name_lv - Hyperice Normatec Apakšstilbi
name_ru - Hyperice Normatec Lower Legs
producerCode - 68005-006-00
productName - HYPERICE NORMATEC GO KIT FOR LEG LYMPHATIC MASSAGE
productSize - Normal
sizeX - 340
sizeY - 115
sizeZ - 250
weight - 1840
Weight & dimensions - Length - 635 mm
Weight & dimensions - Width - 305 mm
Weight & dimensions - Weight - 540 g
barcode - 810050285513
Technical details - Number of intensity levels - 7
Technical details - Product colour - Black
Technical details - Proper use - Legs
496,31 €
Hyperice Normatec Lower Legs
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas