LG UltraGear 27GR75Q, 27"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 978345 Preces kods: 27GR75Q-B.AEU
Noliktavā 49 gab.
Garantija: 2 gadi
286,66 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 03.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Nav
  • Paneļa tips: IPS
  • Refresh rate: 165 Hz
  • Reakcijas laiks: 1ms
  • Kontrasts: 1000:1
  • Gaišums: 300cd/m2
  • Izmērs: 27"
  • Izšķirtspēja: WQHD 2560x1440
Apraksts

LG 27GR75Q - radīts spēlēm

LG 27GR75Q

LG 27GR75Q ir augstas kvalitātes gaming monitors ar 99% sRGB precīzu un 165 Hz ātru QHD (2560 x 1440) izšķirtspējas IPS paneli. Šis LG monitors atbalsta visas mūsdienigākās tehnoloģijas, ieskaitot HDR10, AMD FreeSync Premium™ un NVIDIA® G-SYNC® Compatible.

Ātrs ekrāns, vienmērīga spēle. 165 Hz dod iespēju spēlētājiem skatīt nākamo kadru ātri un nodrošina nevainojamu attēlu kvalitāti. Spēlētāji var ātri reaģēt attiecībā uz pretinieku darbībām un ērti tēmēt.

Pārsteidzošs ātrums, kas ļauj gluži vai ienirt spēlē. Īpaši ātrais 1 ms (GtG) reakcijas laiks samazina pārrāvumu iespējamību un ļauj ātrāk reaģēt, dod iespēju izbaudīt spēlēšanu pavisam citā līmenī.

Saderīgs ar NVIDIA® G-SYNC®. LG 27GR75Q ir NVIDIA pārbaudīts un oficiāli apstiprināts G-SYNC® Compatible monitors, kas var nodrošināt lielisku spēles pieredzi bez pārrāvumiem un aiztures.

AMD FreeSync Premium™. Ar FreeSync™ Premium tehnoloģiju spēlētājiem tiek nodrošināta nevainojama, vienmērīga kustība straujās augstas izšķirtspējas un strauja tempa spēlēs. Tā efektīvi samazina pārrāvumu un aiztures iespējamību.

Dzīvīgas krāsas kā īstā kaujas laukā. Šis monitors atbalsta plašu krāsu spektru, 99% sRGB krāsu gammas ar augstas kvalitātes krāsām reproducēšanai ar HDR10, kas nodrošina reālistisku vizuālo elementu skatīšanu. Neatkarīgi no tā, kādā kaujas laukā spēlējat, tas palīdzēs jums saskatīt spēles izstrādātāju nodrošinātās reālās krāsas.

Uz spēlētāju orientēts dizains. Uzlabojiet spēles pieredzi, baudot eleganto monitora dizainu trīs pusēs bez malām. Pielāgojamā pamatne nodrošina iespēju monitoru noliekt, regulēt augstumā un pagriezt, atvieglojot spēlētājiem spēlēšanu un ļaujot justies ērti.

LG 27GR75Q Ergonomics

Nepārspējama spēļu grafiskā saskarne. Spēlētāji var izmantot ekrāna displeja (On-Screen Display) un ekrāna vadības (OnScreen Control) funkcijas, lai viegli pielāgotu iestatījumus, sākot no monitora pamata opciju pielāgošanas, līdz funkcijas „User Defined Key” (Lietotāja definētie taustiņi) reģistrēšanai, kas palīdz lietotājam ērti iestatīt īsceļus.

Dinamiskās darbības sinhronizācija. Izmantojot dinamisko darbību sinhronizāciju, spēlētāji var reāllaikā uztvert kritiskos mirkļus, samazināt ievades aizturi un ātri reaģēt uz pretinieka darbībām.

Melnās krāsas stabilizētājs. Melnās krāsas stabilizācija palīdz spēlētājiem izvairīties no snaiperiem, kas slēpjas tumšās vietās, un ātri aizbēgt, ja blakus sprāgusi apdullinošā granāta.

Mērķēšanas funkcija. Mērķis tiek nofiksēts centrā, lai varat uzlabot šaušanas precizitāti.

FPS indikators. FPS indikators ļaus skatīt, kā notiek ielādes. Neatkarīgi no tā, vai rediģējat, spēlējat spēles vai skatāties filmu, nozīme ir katram kadram, un FPS indikators nodrošinās jums reāllaika datus.

Piedāvājam iegādāties LG 27" monitoru ar WQHD 2560x1440 izšķirtspēju.
  • IPS matrica šim monitoram nodrošina augstus krāsu atbilstības rādītājus, lielisku attēla kontrastu un labu pārredzamību no praktiski visiem skata leņķiem.
  • Par savietojamību ar mūsdienīgām grafiskajām kartēm un video atskaņotājiem parūpēsies HDMI ieeja.
  • DisplayPort pieslēgvieta nodrošina augstākās kvalitātes attēla saņemšanu no datora grafiskās kartes, kas atbalsta šo tehnoloģiju.
  • Pateicoties 1ms ātram reakcijas laikam, šis monitors lieliski kalpos dinamisku spēļu un filmu baudīšanai.
  • Īpaši augstā WQHD 2560x1440 izšķirtspēja dēļ palielinātas darba virsmas pārskatāmās daļas padara šo monitoru par lielisku izvēli profesionāliem grafiķiem un video montāžas speciālistiem.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Ir
Curved : Nav
NVIDIA G-SYNC : Compatible
Paneļa tips IPS

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 165 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : Nav
Reakcijas laiks 1ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 1000:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 300cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 27"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Melna
Malu attiecība : 16:9
Pielietojums : Gaming
Izšķirtspēja WQHD 2560x1440

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Ir
Flicker-free : Ir
Pivot : Ir
Swivel : Nav
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : 100x100 mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB Nav

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort 1

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 2

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Nav

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudasskandas.

USB Hub : Nav
USB-C Power Delivery : Nav
USB-C video ieeja : 0
Papildus specifikācija
1. kategorija - Rāda
2. kategorija - Uzturēt
100 mm x 100 mm VESA montāžas interfeiss - Jā
Apraksts - 27" UltraGear QHD spēļu monitors ar 165 Hz atsvaidzināšanas frekvenci Ātrs ekrāns, vienmērīga spēle Augstā 165 Hz atsvaidzināšanas frekvence ļauj ātri redzēt nākamo spēles kadru un nodrošina vienmērīgu attēlu. Tas ļauj spēlētājam ātri reaģēt uz ienaidnieka darbībām un vieglāk mērķēt mērķus. Fantastisks spēļu ātrums Īpaši ātrais 1 ms reakcijas laiks (GtG) samazina atpakaļgaitas vilkmi un nodrošina zibens ātru reakciju, sniedzot pilnīgi jaunu spēļu pieredzi.
NVIDIA G-SYNC saderība 27GR75Q ir pārbaudīts NVIDIA un oficiāli sertificēts kā G-SYNC saderīgs, nodrošinot izcilu spēļu pieredzi un efektīvi samazinot aizķeršanos un asarošanu. AMD FreeSync Premium Tehnoloģija FreeSync Premium nodrošina vienmērīgu un netraucētu augstas izšķirtspējas izklaides pieredzi pat dinamiskās spēlēs. Ievērojami samazina attēla asarošanu un aizķeršanos. Reālistiska pieredze ar True Color tehnoloģiju Šis monitors atbalsta plašu krāsu diapazonu 99% sRGB gammas. Pateicoties HDR10 tehnoloģijai, tas atveido krāsas ar augstu precizitāti un nodrošina ļoti reālistisku attēlu. Tas ļauj jums apbrīnot katras spēles radītāja izstrādāto krāsu paleti. Dizains spēlētājiem Papildiniet savu spēļu pieredzi ar pārsteidzošu dizainu un ekrānu bez malām no trim pusēm. Statīvs ļauj regulēt slīpumu un augstumu, un ekrānu var pagriezt vertikāli, lai spēlēšana būtu ērtāka. Apbalvota grafiskā lietotāja saskarne spēlētājiem Ekrāna izvēlne un funkcija OnScreen Control ļauj viegli pielāgot monitora iestatījumus, sākot ar pamatiespēju un beidzot ar lietotāja noteiktu taustiņu reģistrāciju.
Apraksts - 27" UltraGear™ QHD spēļu monitors ar 165 Hz atsvaidzināšanas frekvenci - 27" QHD (2560 x 1440) displejs - 165 Hz atsvaidzināšanas frekvence - IPS 1ms (GtG) - HDR10, sRGB 99% (tipisks) - AMD FreeSync™ Premium - saderīgs ar NVIDIA® G-SYNC®
Aspekta attiecība - 16:9
Atsvaidzināšanas ātrums - 165 Hz
Atsvaidzināšanas ātrums - 165Hz
Audio izvades ieejas/izejas savienotāji - 1
Augstuma regulējams statīvs - Jā
Augstums - 371.6 mm
Augstums ar statīvu - 569.8 mm
Augstums Vienības izmēri - 569.8 mm
Automātiskais pagrieziens - Jā
Barošana - barošanas avota tips - Ārējais
Bluetooth - Nē
BrandPartCode - 27GR75Q-B.AEU
Bruto svars Kg - 5,8
category_en - Datori un komponenti > Monitori un piederumi > LCD monitori
category_lv - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
category_ru - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
Citas funkcijas -
Citas funkcijas - Digitālā signāla formāta sistēma - Nav atbalstīts
description_lv - Displeja diagonāle 68,6 cm (27") HD tips Quad HD Ekrāna izšķirtspēja 2560 x 1440 pikseļi Ekrāna forma Plakana ekrāna forma Datu attiecība 16:9 Produkta krāsa Melna VESA montāža Jā Paneļa montāžas interfeiss 100 x 100 mm Atbalsta augstu dinamisko diapazonu (HDR) Jā HDMI pieslēgvietu skaits 2 Energoefektivitātes klase (SDR) F Energoefektivitātes klase (HDR) G Enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām 26 kWh Enerģijas patēriņš (HDR) uz 1000 stundām 37 kWh Platums (ar statīvu) 613.5 mm Dziļums (ar statīvu) 291,2 mm Augstums (ar statīvu) 569,8 mm Svars (ar statīvu) 6,19 kg Platums (bez statīva) 613,5 mm Dziļums (bez statīva) 51,3 mm Augstums (bez statīva) 371,6 mm Svars (bez statīva) 4,05 kg Skārienjūtīgais ekrāns Nē Displeja krāsu skaits 16.78 miljoni krāsu Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums 165 Hz Komplektā iekļauti kabeļi HDMI Komplektā iekļauti kabeļi DisplayPort Iepakojuma tips Kaste Iepakojuma platums 691 mm Iepakojuma dziļums 185 mm Iepakojuma augstums 513 mm Atbalstītie video režīmi 1440p Iepakojuma svars 8,55 kg Enerģijas patēriņš (izslēgts) 0.3 W Atbalstītās grafikas izšķirtspējas 2560 x 1440 Sertifikācija UL(cUL), TUV-Type, FCC-B, CE, CB, ErP Austiņu izejas 1 Maiņstrāvas ieejas spriegums 100 - 240 V Enerģijas patēriņš (tipisks) 45 W Maiņstrāvas ieejas frekvence 50 - 60 Hz Enerģijas patēriņš (maksimālais) 48 W Statīvs iekļauts Jā Displeja tehnoloģija LED Kontrasta attiecība (tipiska) 1000:1 Skata leņķis, horizontāli 178° Skata leņķis, vertikāli 178° Digitālā signāla formāta sistēma Nav atbalstīta Pagrieziena leņķa diapazons -5 - 15° Kabeļu vadība Jā Uz sienas Jā Augsta dinamiskā diapazona (HDR) tehnoloģija High Dynamic Range (HDR) High Dynamic Range 10 (HDR10) High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija HDR Effect Spēļu režīms Jā HDMI versija 2.0 HDCP Jā Enerģijas patēriņš (gaidstāves režīmā) 0,5 W Pikseļu blīvums 108,79 ppi Barošanas avota tips Ārējais Augstuma regulēšana Jā Ekrāna pret atspīdumiem Jā Tirgus pozicionēšana Spēļu ekrāns Paneļa tips IPS Ekrāna spilgtums (tipisks) 300 cd/m² Attāluma attiecība 16:9 Pikseļu solis 0,23 x 0,23 mm Iebūvēts USB koncentrators Nē HDMI Jā Austiņu izeja Jā DisplayPort skaits 1 DisplayPort versija 1.4 Pivot Jā Reakcijas laiks 1 ms Iebūvēta kamera Nē Displeja virsma Matēta HDCP versija 2.2 NVIDIA G-SYNC Jā AMD FreeSync Jā RGB krāsu telpa sRGB Krāsu gamma 99% Zīmolam specifiskas tehnoloģijas Crosshair Zīmolam specifiskas tehnoloģijas Black Equalizer Zīmolam specifiskas tehnoloģijas DAS Mode Zīmolam specifiskas tehnoloģijas Eye Care+ Reakcijas laiks (ātrais) 1 ms AMD FreeSync tips FreeSync Premium Flicker-Free tehnoloģija Jā Augstuma regulēšana 11 cm Krāsu dziļums 8 bitu sRGB pārklājums (tipisks) 99% Zema zilās gaismas tehnoloģija Jā Displeja spilgtums (maksimālais) 240 cd/m² SmartResponse 1 ms NVIDIA G-SYNC tips G-SYNC Compatible Barošanas adapteris iekļauts komplektā Jā Kustību izplūšanas mazināšana Jā Pagrieziena regulēšana Jā Garantijas termiņš 2 gadi FPS skaitītājs Jā Hardware kalibrēšana Nē Iebūvēts kalibrēšanas sensors Nē
description_lv - Displeja diagonāle 68,6 cm (27") HD veids Quad HD Ekrāna izšķirtspēja 2560 x 1440 pikseļi Ekrāna forma Plakana virsma Projektora formātu attiecība 16:9 Produkta krāsa Melns VESA stiprinājums Jā VESA-wall mounting system saderīgs 100 x 100 mm Atbalsta HDR Jā HDMI pieslēgvietu skaits 2 Energoefektivitātes klase (SDR) F Energoefektivitātes klase (HDR) G Energoefektivitātes klase (SDR) 1000 stundās 26 kWh Energoefektivitātes klase (HDR) 1000 stundās 37 kWh Platums (ar statīvu) 613,5 mm Dziļums (ar statīvu) 291,2 mm Augstums (ar statīvu) 569,8 mm Svars (ar statīvu) 6,19 kg Platums (bez statīva) 613,5 mm Dziļums (bez statīva) 51,3 mm Augstums (bez statīva) 371,6 mm Svars (bez statīva) 4,05 kg Skārienjūtīgais ekrāns Nē Displeja krāsu skaits 16,78 miljoni krāsu Maksimālais atjauninājuma ātrums 165 Hz Pievienoti kabeļi HDMI Pievienoti kabeļi DisplayPort Iepakojuma tips Kaste Iepakojuma platums 691 mm Iepakojuma dziļums 185 mm Iepakojuma augstums 513 mm Atbalstītie video režīmi 1440p Iepakojuma svars 8,55 kg Jaudas patēriņš (off) 0,3 W Atbalstītās grafikas izšķirtspējas 2560 x 1440 Sertifikācija UL(cUL), TUV-Type, FCC-B, CE, CB, ErP Austiņu izejas 1 Maiņstrāvas ievades spriegums 100 - 240 V Enerģija patēriņš 45 W Maiņstrāvas ievades frekvence 50 - 60 Hz Strāvas patēriņš (maks) 48 W Statīvs komplektā Jā Ekrāna tehnoloģija LED Kontrasta attiecība (tipiskā) 1000:1 Skata leņķis, horizontāli 178° Skata leņķis, vertikāli 178° Ciparu signālu komutācijas sistēma Netiek atbalstīts Slīpuma leņķis -5 - 15° Uzlabota kabeļu pārvaldība Jā Pie sienas piestiprināms Jā High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija High Dynamic Range 10 (HDR10) High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija HDR Effect Spēles režīms Jā HDMI versija 2.0 HDCP Jā Jaudas patēriņš (standby) 0,5 W Pikseļu blīvums 108,79 pikseļu collā Barošanas avota tips Ārējs Augsta koriģēšana Jā Pretapžilbināšanas ekrāns Jā Tirgus pozicionēšana Speļu Paneļa veids IPS Displeja spilgtums (parastais) 300 cd/m² Mērījumu attiecība 16:9 Pikseļa iestatne 0,23 x 0,23 mm Iebūvēts USB mezgls Nē HDMI Jā Austiņu izeja Jā DisplayPorts daudzums 1 DisplayPort versija 1.4 Šarnīrs Jā Atbildes laiks 1 ms Iebūvēto kameru Nē Displeja virsma Plakans HDCP versija 2.2 NVIDIA G-SYNC Jā AMD FreeSync Jā RGB krāsu telpa sRGB Krāsu gamma 99% Zīmolam raksturīgas tehnoloģijas Crosshair Zīmolam raksturīgas tehnoloģijas Black Equalizer Zīmolam raksturīgas tehnoloģijas DAS Mode Zīmolam raksturīgas tehnoloģijas Acu kopšana+ Atbildes laiks (ātri) 1 ms AMD FreeSync tips FreeSync Premium Tehnoloģija mirgošanas novēršanai Jā Augstuma regulēšana 11 cm Krāsu dziļums 8 bit sRGB pārklājums (tipisks) 99% Low Blue Light tehnoloģija Jā Displeja spilgtums (maks.) 240 cd/m² SmartResponse 1 ms NVIDIA G-SYNC tisp G-SYNC Compatible Strāvas adapteris komplektā Jā Izplūdušas kustības samazināšana Jā Slīpuma regulēšana Jā Garantijas periods 2 gads(i) FPS skaitītājs Jā Aparatūras kalibrēšana Nē Iebūvēts kalibrēšanas sensors Nē
description_ru - Ekrāna diagonāle 68,6 cm (27") Veids HD Quad HD Ekrāna izšķirtspēja 2560 x 1440 pikseļi Ekrāna forma Plakana 16 malu attiecība:9 Produkta krāsa Melna VESA stiprinājums Jā VESA stiprinājums 100 x 100 mm HDR (High Dynamic Range) tehnoloģijas atbalsts Jā HDMI pieslēgvietu skaits 2 Energoefektivitātes klase (SDR) F Energoefektivitātes klase (HDR) G Enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām 26 kWh Enerģijas patēriņš (HDR) uz 1000 stundām 37 kWh Platums ar statīvu 613,5 mm Dziļums ar statīvu 291,2 mm Augstums ar statīvu 569,8 mm Svars (ar statīvu) 6,19 kg Platums (bez statīva) 613,5 mm Dziļums (bez statīva) 51,3 mm Augstums (bez statīva) 371,6 mm Svars (bez statīva) 4,05 kg Skārienjūtīgais ekrāns Nē Ekrāna krāsu skaits 16,78 miljoni krāsu Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums 165 Hz Komplektā HDMI kabeļi Komplektā DisplayPort kabeļi Iepakojuma tips Kastes versija Kastes versija Iepakojums Platums 691 mm Dziļums 185 mm Augstums 513 mm Atbalstītie video formāti 1440p Bruto svars 8,55 kg Enerģijas patēriņš (izslēgts) 0,3 W Atbalstītās izšķirtspējas 0,3 W Atbalstītās izšķirtspējas 0,3 W) 0,3 W Atbalstītās izšķirtspējas 2560 x 1440 Sertifikācija UL(cUL), TUV-Type, FCC-B, CE, CB, ErP Austiņu līnijas izejas 1 Ieejas tīkla spriegums 100 - 240 V Enerģijas patēriņš (normālā režīmā) 45 W Ieejas maiņstrāvas frekvence 50 - 60 Hz Maksimālais enerģijas patēriņš 48 W Statīvs iekļauts Jā Displeja tehnoloģija LED Kontrasts (tipisks) 1000:1 Horizontālais skata leņķis 178° Vertikālais skata leņķis 178° Digitālā signāla formāta sistēma Nav atbalstīta Pagrieziena leņķis -5 - 15° Uzlabota kabeļu vadība Jā Uz sienas Jā HDR (High Dynamic Range) High Dynamic Range 10 (HDR10) tehnoloģija HDR (High Dynamic Range) HDR efekts HDR efekts HDR efekts Spēļu režīms Jā HDMI versija 2.0 HDCP Jā Enerģijas patēriņš (gaidstāves režīmā) 0,5 W Pikseļu blīvums 108,79 ppi Barošanas avota tips Ārējais Augstuma regulēšana Jā Ekrāna pret atspīdumiem Jā Tirgus pozicionēšana Spēļu Matricas tips IPS Displeja spilgtums (tipisks) 300 cd/m² 16:9 malu attiecība Punkta izmērs 0,23 x 0,23 mm Iebūvēts USB koncentrators Nē HDMI Jā Austiņu izeja Jā DisplayPort skaits 1 DisplayPort versija 1.4 Rotācija ap asi Jā Reakcijas laiks 1 ms Iebūvēta kamera Nē Displeja virsma Matēta HDCP versija 2.2 NVIDIA G-SYNC Jā AMD AMD AMD FreeSync Jā RGB sRGB krāsu telpa Krāsu gamma 99% Crosshair zīmola tehnoloģija Black Equalizer zīmola tehnoloģija DAS Mode zīmola tehnoloģija Eye Care+ zīmola tehnoloģija Reakcijas laiks (min) 1 ms Tips AMD FreeSync FreeSync FreeSync Premium tehnoloģija Flicker free tehnoloģija Jā Augstuma regulēšana 11 cm Krāsu dziļums 8 biti sRGB pārklājums (normāls) 99% Low Blue Light tehnoloģija Jā Displeja spilgtums (maksimums) 240 cd/m² SmartResponse 1 ms Tips NVIDIA G-SYNC G-SYNC saderīgs Barošanas adapteris iekļauts komplektā Jā Kustību izplūšanas samazināšana Jā Pagrieziena regulēšana Jā Garantija 2 gadi FPS skaitītājs Jā Aparatūras kalibrēšana Nē Iebūvēts kalibrēšanas sensors Nē
dimensijas dziļums - 190 mm
dimensionalWeight - 12152
DisplayPort ieejas/izejas savienotāji - 1
Displeja virsma - Matēts
Displejs - aparatūras kalibrēšana - Nē
Displejs - Atbalstītie video režīmi - 1440p
Displejs - Atbalstītās grafikas izšķirtspējas - 2560 x 1440
Displejs - Attāluma attiecība - 16:9
Displejs - dabiskais malu attiecība - 16:9
Displejs - Displeja diagonāle - 68,6 cm (27")
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 2560 x 1440 pikseļi
Displejs - Displeja spilgtums (maksimālais) - 240 cd/m²
Displejs - Displeja spilgtums (tipisks) - 300 cd/m²
Displejs - Displeja tehnoloģija - LED
Displejs - Displeja virsma - Matt
Displejs - Displejs krāsu skaits - 16,78 miljoni krāsu
Displejs - Ekrāna forma - Plakana
Displejs - HD tipa - Quad HD
Displejs - High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija - Augsts dinamiskais diapazons 10 (HDR10)
Displejs - High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija - HDR efekts
Displejs - High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija - HDR efekts, augsts dinamiskais diapazons 10 (HDR10)
Displejs - Iebūvēts kalibrēšanas sensors - Nē
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 1000:1
Displejs - Krāsu dziļums - 8 bit
Displejs - Krāsu gamma - 99%
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 165 Hz
Displejs - paneļa tips - IPS
Displejs - Pikseļu blīvums - 108,79 ppi
Displejs - Pikseļu solis - 0.23 x 0.23 mm
Displejs - Pret atspīdumiem aizsargāts ekrāns - Jā
Displejs - reakcijas laiks - 1 ms
Displejs - reakcijas laiks (ātrs) - 1 ms
Displejs - RGB krāsu telpa - sRGB
Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Displejs - SmartResponse - 1 ms
Displejs - sRGB pārklājums (tipisks) - 99%
Displejs - tiek atbalstīts augsts dinamiskais diapazons (HDR) - Jā
Displejs > Attāluma attiecība - 16:9
Displejs > Displeja diagonāle - 27 "
Displejs > Displeja virsma - Pret atspīdumiem
Displejs > Displejs - 2560 x 1440
Displejs > HD tips - QHD
Displejs > Kontrasta attiecība (tipiska) - 1000:1
Displejs > Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 165 Hz
Displejs > Paneļa tips - IPS
Displejs > Reakcijas laiks - 1 ms
Displejs > Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Displejs > Skata leņķis, vertikālais - 178 °
Displejs > Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Sertifikācija - UL(cUL), TUV-Type, FCC-B, CE, CB, ErP
Dizains - Tirgus pozicionēšana - Spēļu
Dzimtā izšķirtspēja - 2560x1440
Dziļuma vienības izmēri - 291.2 mm
Dziļums - 51.3 mm
Dziļums ar statīvu - 291.2 mm
EAN - 8806084255068
ean - 8806084255068
Eans - 8806084255068
EAN_kods - 8806084255068
Ekrāna formas faktors - 16:9
Ekrāna izmērs - 27"
Ekrāna izmērs (diag.) - 27"
Energoefektivitātes klase - F
Enerģijas klase - F
Enerģijas marķējums - Lejupielādēt
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Enerģijas patēriņš - 48 W
Enerģijas patēriņš, standarta - 26 kWh/1000h
Ergonomika - augstuma regulēšana - 11 cm
Ergonomika - augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika - Kabeļu vadība - Jā
Ergonomika - paneļa montāžas saskarne - 100 x 100 mm
Ergonomika - pie sienas montējams - Jā
Ergonomika - Pivot - Jā
Ergonomika - slīpuma leņķa diapazons - -5 - 15°
Ergonomika - slīpuma regulēšana - Jā
Ergonomika - VESA montāža - Jā
Ergonomika > Augstuma regulēšana - 11 cm
Ergonomika > Augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika > Grozāmie - Nē
Ergonomika > Pagrieziena leņķis - -5/15 °
Ergonomika > Pagrieziena regulēšana - Jā
Ergonomika > Pivot - Jā
Ergonomika > VESA montāža - Jā
Ergonomika > VESA montāžas saskarnes - 100 x 100 mm
Garantija -
Garantija - 24
garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
Garantija - 24 mēneši
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - ārējais
garantijaType - F
gross_weight - 8.55 kg
Grozāms statīvs - Jā
GTIN - 8806084255068
guaranteeLength - 36
HDMI ieejas/izejas savienotāji - 2
I/O savienotāji - 1 x 3,5 mm minijack
I/O savienotāji - 1 x DisplayPort
I/O savienotāji - 2 x HDMI
Iebūvēti skaļruņi - Nē
Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
Iekļautie piederumi -
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 513 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 185 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 691 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 8.55 kg
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 8 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 1880.00 g
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - DisplayPort
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - DisplayPort, HDMI
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - HDMI
Iepakojuma saturs - iekļauts statīvs - Jā
Iepakojuma saturs - iekļauts strāvas adapteris - Jā
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 569.80 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 291.20 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 613.50 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 480.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 2.36 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.10 m³
Ilgtspēja - Eiropas Enerģijas marķējuma produktu reģistra (EPREL) kods - 1451081
izmērs augstums - 500 mm
izmērs platums - 700 mm
izmērs svars - 8500 g
Jauda - Energoefektivitātes klase (HDR) - G
Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - F
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.5 W
Jauda - enerģijas patēriņš (HDR) uz 1000 stundām - 37 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (izslēgts) - 0.3 W
Jauda - enerģijas patēriņš (maks.) - 48 W
Jauda - enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām - 26 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 45 W
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50 - 60 Hz
Jauda > Energoefektivitātes klase - NAV PIEMĒROJAMS
Kategorija - Datoru monitori
kategorija - Monitori no 66,0 cm (26 Zoll)
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Monitori
Kategorijas kods - LC3
Kategorija_1 - Monitori un TV
Kategorija_2 - LED monitori līdz 27 collām
kods - 27GR75Q-B
Kods - 27GR75Q-B.AEU
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:2:2017-04-01
Kontrasts - 1000:1
Krāsa - Black
Krāsa - Black
Krāsu skaits - 16,7 miljoni
LongDesc - 165 Hz atsvaidzināšanas ātrumsātrs ekrāns, vienmērīga spēleSpēcīgs 165 Hz ātrums ļauj spēlētājiem ātri redzēt nākamo kadru un nodrošina vienmērīgu attēla parādīšanos. Spēlētāji var ātri reaģēt uz pretiniekiem un viegli mērķēt uz mērķi.IPS 1ms (GtG)Apbrīnojams ātrums, ieniršana spēlēsIzcili ātrais 1ms reakcijas laiks (GtG), kas samazina reverso spoku rašanos un nodrošina ātru reakcijas laiku, ļauj izbaudīt pilnīgi jaunu spēļu veiktspēju.NVIDIA® G-SYNC® saderīgs27GR75Q ir NVIDIA pārbaudīts un oficiāli apstiprināts G-SYNC® saderīgs monitors, kas spēj nodrošināt labu spēļu pieredzi ar ievērojami samazinātu asarošanu vai aizķeršanos. AMD FreeSync™ PremiumAr FreeSync™ Premium tehnoloģiju spēlētāji var izbaudīt nevainojamu, vienmērīgu kustību augstas izšķirtspējas un ātra tempa spēlēs. Tā ievērojami samazina ekrāna asarošanu un aizķeršanos.HDR10 ar sRGB 99% (tip.)Izbaudiet īstu cīņu ar patiesām krāsāmŠis monitors atbalsta plašu krāsu spektru, 99% sRGB krāsu gammas, paužot augstas precizitātes krāsas reproducēšanai ar HDR10, nodrošinot reālistisku vizuālo iegremdēšanu. Neatkarīgi no kaujas lauka tas var palīdzēt spēlētājiem redzēt dramatiskās krāsas, kādas iecerējuši spēļu izstrādātāji.Gamerorientēts dizainsSpilgtina spēļu pieredzi ar uzmanību piesaistošu dizainu un 3 malu praktiski bez malām. Regulējamā pamatne atbalsta monitora slīpumu, augstumu un pagriezienu, lai palīdzētu jums ērtāk spēlēt spēles.Gamera GUIApbalvota spēļu GUIGameri var izmantot On-Screen Display un OnScreen Control, lai viegli pielāgotu iestatījumus, sākot no monitora pamatiespēju pielāgošanas līdz pat "Lietotāja definētas taustiņa" reģistrēšanai, ar kuru lietotājs var iestatīt īsceļu.Dinamiskā darbību sinhronizācijaDinamiskā darbību sinhronizācija palīdz spēlētājiem notvert kritiskos momentus reālajā laikā, samazināt ievades aizkavēšanos un ātri reaģēt uz pretiniekiem.Melnais stabilizatorsMelnais stabilizators palīdz spēlētājiem izvairīties no snaiperiem, kas slēpjas tumšākajās vietās, un ātri izvairīties no situācijām, kad zibspuldze eksplodē.Krustu šķērsuMērķa punkts ir fiksēts centrā, lai uzlabotu šaušanas precizitāti.FPS skaitītājsFPS skaitītājs ļaus jums redzēt, cik labi viss tiek ielādēts. Neatkarīgi no tā, vai rediģējat, spēlējat spēles vai skatāties filmu, katrs kadrs ir svarīgs, un ar FPS skaitītāju jums būs pieejami reāllaika dati.
LongProductName - 27", 2560 x 1440, 240 cd/m², G-SYNC saderīgs/FreeSync Premium, 2x HDMI, DisplayPort
LongSummaryDescription - LG 27GR75Q-B.AEU. Displeja diagonāle: 68,6 cm (27"), Displeja izšķirtspēja: 2560 x 1440 pikseļi, HD tips: Displeja tehnoloģija: Quad HD, Displeja tehnoloģija: LED, Displeja virsma: Skatīšanās leņķis horizontāli: 178°, Skatīšanās leņķis vertikāli: 178°. VESA stiprinājums, augstuma regulēšana. Produkta krāsa: melna
Matricas tips - TFT IPS
Modelis - 27GR75Q-B
Modelis - 27GR75Q-B.AEU
Modeļa nosaukums - 27GR75Q-B
Monitora funkcijas - Spēļu
MPN - 27GR75Q-B.AEU
Multimediji > Integrēts TV uztvērējs - Nē
Multivides - Iebūvēta kamera - Nē
Multivides audio > Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Nē
Nokāpju statīvs - Jā
Nosaukums - 68cm/27" (2560x1440) LG UltraGear 27GR75Q-B 165 Hz QHD IPS HDR10 1ms 2xHDMI DP melns
Nosaukums - LG 27 UltraGear 27GR75Q-B spēļu monitors
Nosaukums - LG 27GR75Q-B - 27" | IPS | QHD | 165 Hz | HDR | Pivot
Nosaukums - LG 27GR75Q-B.AEU LED displejs 68,6 cm (27") 2560 x 1440 pikseļu Quad HD melns
nosaukums - LG 27GR75Q-B 27' IPS UltraGear QHD 165 Hz 1 ms
nosaukums - LG UltraGear 27GR75Q-B, 68,6 cm (27 collu), 165 Hz, G-SYNC saderīgs, IPS - DP, 2x HDMI
Nosaukums - LG | UltraGear QHD Gaming Monitor | 27GR75Q-B | 27 " | IPS | QHD | 16:9 | 1 ms | HDMI pieslēgvietu skaits 2 | 165 Hz
Paneļa tips - IPS
Papildaprīkojums pēc izvēles -
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 18 cm
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 68 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 51 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 8.55 kg
Pikseļu izmērs - 0.2331 mm
Pilna apraksta līnija - Modelis 27GR75Q-B|27"|Gadošais|Panelis IPS|Rezolūcija 2560x1440|Formas faktors 16:9|Atjaunošanas ātrums 165 Hz|Jauslums 300|Kontrasts 1000:1|Displejs matēts|Atbilde 1 ms|Horizontālais 178 grādi|Vertikālais 178 grādi|Atspoguļojamās krāsas 16,7 miljoni|2xHDMI|1xDisplayPort|1xAudio-Out|Pagrieziena pagrieziens|Pivots|Regulējams augstums|Pakāpiens|100 mm x 100 mm|Krāsa melna
Pivot statīvs - Jā
Platums - 613.5 mm
Platums Vienības izmēri - 613.5 mm
producerCode - 27GR75Q-B
ProducerCode - 27GR75Q-B.AEU
productName - LG 27GR75Q-B.AEU LED displejs 68,6 cm (27") 2560 x 1440 pikseļu Quad HD melns
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - 27GR75Q-B.AEU
Punktu piķis - 0.2331 mm
Pārdevēja mājas lapa - www.lg.com/hk_en/monitor/lg-27gr75q-b
Ražotāja kods - 27GR75Q-B.AEU
Ražotāja nosaukums - LG Electronics
Ražotāja produkta nosaukums - 27GR75Q-B
Ražotāja_kods - 27GR75Q-B
Ražotājs - LG
Ražotājs - LG
ražotājs - LG Electronics
Ražotājs - LG Electronics
Reakcijas laiks - 1 ms
Reakcijas laiks - 1 ms
Rezolūcija - 2560 x 1440
Rādāmās krāsas - 16,7 miljoni
Saite - https://www.lg.com/hk_en/monitor/lg-27gr75q-b
Savienojamie porti un interfeisi > DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamība > HDMI pieslēgvietu daudzums - 2
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izejas - 1
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.4
Savienojamības porti un saskarnes - HDCP - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDCP versija - 2.2
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 2
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 2.0
Savienojamības porti un saskarnes - Iebūvēts USB koncentrators - Nē
ShortDescription - 27" | IPS | QHD | 165 Hz | HDR | Pivot
ShortSummaryDescription - LG 27GR75Q-B.AEU, 68,6 cm (27"), 2560 x 1440 pikseļi, Quad HD, LED, 1 ms, melns
sizeX - 180
sizeY - 696
sizeZ - 485
Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Skata leņķis, vertikāli - 178 °
Skata leņķis horizontāli - 178 grādi
Skata leņķis vertikāli - 178 grādi
Spilgtums - 240 cd/m²
Spilgtums - 300
Statiskais kontrasts - 1 000:1
Svars - 4.05 kg
svars - 6.19 kg
Svars - 9
Svars - 13,10
svars - 9000
Svars ar statīvu - 6.19 kg
Svars un izmēri - Augstums (ar statīvu) - 569.8 mm
Svars un izmēri - Augstums (bez statīva) - 371.6 mm
Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 291.2 mm
Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 51.3 mm
Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 613.5 mm
Svars un izmēri - Platums (bez statīva) - 613.5 mm
Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 6.19 kg
Svars un izmēri - Svars (bez statīva) - 4.05 kg
Tehniskā informācija - Garantijas termiņš - 2 gadi
Tehniskā informācija > Bruto svars - 8.55 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 6.19 kg
Tehniskā informācija > Ražotāja produktu grupa - UltraGear QHD spēļu monitors
Tehniskā informācija > Ražotājs - LG
Tehniskā informācija > USB-C - Nē
Tehniskā informācija > USB-C barošanas padeve - NAV PIEMĒROJAMS
title_lv - LG UltraGear 27GR75Q-B 27" / 2560 X 1440 / 165 Hz monitors
title_lv - LG UltraGear 27GR75Q-B Monitori 27" / 2560 X 1440 / 165 Hz
title_ru - LG UltraGear 27GR75Q-B 27" / 2560 X 1440 / 165 Hz monitors
Tīklošana > Ethernet LAN (RJ-45) porti - Nē
Tīmekļa kamera - Nav
URL - https://www.lg.com/hk_en/monitor/lg-27gr75q-b
Veiktspēja - AMD FreeSync - Jā
Veiktspēja - AMD FreeSync tips - FreeSync Premium
Veiktspēja - FPS skaitītājs - Jā
Veiktspēja - Kustības izplūšanas samazināšana - Jā
Veiktspēja - Low Blue Light tehnoloģija - Jā
Veiktspēja - NVIDIA G-SYNC - Jā
Veiktspēja - NVIDIA G-SYNC tips - G-SYNC saderīgs
Veiktspēja - spēles režīms - Jā
Veiktspēja - tehnoloģija bez mirgošanas - Jā
Veiktspēja - zīmolam raksturīgās tehnoloģijas - Melnais izlīdzinātājs, krustpunkts, DAS režīms, Eye Care+
vendpn - 27GR75Q-B
VESA - 100 x 100
Vienība Neto svars - 6.19 kg
Vienības bruto svars - 8.55 kg
Vienības kastes augstums - 0.18
Vienības kastes garums - 0.68
Vienības kastes platums - 0.51
Vienība Slikts tilpums - 0,06242 kubikmetru
WiFi - Nē
Zīmols - LG
Īss apraksts - LG LCD 27GR75Q-B 27" melns
Category 1 - Displays
Category 2 - Monitore
100 mm x 100 mm VESA mounting interface - Yes
Description - Monitor gamingowy 27 cali UltraGear QHD o częstotliwości odświeżania 165 Hz
Szybki ekran, płynna gra
Duża częstotliwość odświeżania 165 Hz pozwala szybko zobaczyć kolejną klatkę gry i sprawia, że obraz jest płynny. Dzięki temu gracz może szybko reagować na działania przeciwników i łatwiej namierzać cele.
Fantastyczna prędkość w grach
Ultrakrótki czas reakcji 1 ms (GtG) zmniejsza smużenie rewersyjne i umożliwia błyskawiczną reakcję, dzięki czemu daje całkiem nowe wrażenia w grach.
Zgodność z technologią NVIDIA G-SYNC
Model 27GR75Q został przetestowany przez NVIDIA i oficjalnie uznany za zgodny z technologią G-SYNC, dzięki czemu zapewnia doskonałe wrażenia podczas gry oraz skutecznie ogranicza zacinanie i rozrywanie obrazu.
AMD FreeSync Premium
Technologia FreeSync Premium zapewnia płynną i niczym niezakłóconą rozrywkę w wysokiej rozdzielczości nawet w dynamicznych grach. Znacznie ogranicza rozrywanie i zacinanie obrazu.
Realistyczne wrażenia z technologią True Color
Ten monitor obsługuje szeroki zakres kolorów 99% gamy sRGB. Dzięki technologii HDR10 odwzorowuje kolory z dużą dokładnością i zapewnia bardzo realistyczny obraz. Umożliwia podziwianie palety barw zaprojektowanej przez twórcę każdej gry.
Design dla graczy
Wzbogać swoje wrażenia wizualne podczas gry za pomocą efektownego wzornictwa i ekranu pozbawionego ramek z trzech stron. Podstawa umożliwia regulację pochylenia i wysokości oraz obrót ekranu do pionu, aby można było wygodniej grać.
Nagradzany, graficzny interfejs użytkownika dla graczy
Menu ekranowe i funkcja OnScreen Control ułatwiają regulację ustawień monitora, od podstawowych opcji po rejestrację klawisza zdefiniowanego przez użytkownika.
Description - 27” UltraGear™ QHD Gaming Monitor with 165Hz Refresh Rate - 27” QHD (2560 x 1440) Display - 165Hz Refresh Rate - IPS 1ms (GtG) - HDR10, sRGB 99% (Typ.) - AMD FreeSync™ Premium - NVIDIA® G-SYNC® Compatible
Aspect ratio - 16:9
Refresh rate - 165 Hz
Refresh rate - 165Hz
Audio-Out Input/Output connectors - 1
Height adjustable Stand - Yes
Height - 371.6 mm
Height with stand - 569.8 mm
Height Unit Dimensions - 569.8 mm
Auto Pivot - Yes
Power - Power supply type - External
Bluetooth - No
BrandPartCode - 27GR75Q-B.AEU
Gross Weight Kg - 5,8
category_en - Computers & Components > Monitors and accessories > LCD monitors
category_lv - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
category_ru - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
Other features -
Other features - Digital signal format system - Not supported
description_en - Display diagonal
68.6 cm (27") HD type
Quad HD Display resolution
2560 x 1440 pixels Screen shape
Flat Native aspect ratio
16:9 Product colour
Black VESA mounting
Yes Panel mounting interface
100 x 100 mm High Dynamic Range (HDR) supported
Yes HDMI ports quantity
2 Energy efficiency class (SDR)
F Energy efficiency class (HDR)
G Energy consumption (SDR) per 1000 hours
26 kWh Energy consumption (HDR) per 1000 hours
37 kWh Width (with stand)
613.5 mm Depth (with stand)
291.2 mm Height (with stand)
569.8 mm Weight (with stand)
6.19 kg Width (without stand)
613.5 mm Depth (without stand)
51.3 mm Height (without stand)
371.6 mm Weight (without stand)
4.05 kg Touchscreen
No Display number of colours
16.78 million colours Maximum refresh rate
165 Hz Cables included
HDMI Cables included
DisplayPort Package type
Box Package width
691 mm Package depth
185 mm Package height
513 mm Supported video modes
1440p Package weight
8.55 kg Power consumption (off)
0.3 W Supported graphics resolutions
2560 x 1440 Certification
UL(cUL), TUV-Type, FCC-B, CE, CB, ErP Headphone outputs
1 AC input voltage
100 - 240 V Power consumption (typical)
45 W AC input frequency
50 - 60 Hz Power consumption (max)
48 W Stand included
Yes Display technology
LED Contrast ratio (typical)
1000:1 Viewing angle, horizontal
178° Viewing angle, vertical
178° Digital signal format system
Not supported Tilt angle range
-5 - 15° Cable management
Yes Wall mountable
Yes High Dynamic Range (HDR) technology
High Dynamic Range 10 (HDR10)
High Dynamic Range (HDR) technology
HDR Effect
Game mode
Yes
HDMI version
2.0
HDCP
Yes
Power consumption (standby)
0.5 W
Pixel density
108.79 ppi
Power supply type
External
Height adjustment
Yes
Anti-glare screen
Yes
Market positioning
Gaming
Panel type
IPS
Display brightness (typical)
300 cd/m²
Aspect ratio
16:9
Pixel pitch
0.23 x 0.23 mm
Built-in USB hub
No
HDMI
Yes
Headphone out
Yes
DisplayPorts quantity
1
DisplayPort version
1.4
Pivot
Yes
Response time
1 ms
Built-in camera
No
Display surface
Matt
HDCP version
2.2
NVIDIA G-SYNC
Yes
AMD FreeSync
Yes
RGB colour space
sRGB
Colour gamut
99%
Brand specific technologies
Crosshair
Brand specific technologies
Black Equalizer
Brand specific technologies
DAS Mode
Brand specific technologies
Eye Care+
Response time (fast)
1 ms
AMD FreeSync type
FreeSync Premium
Flicker-free technology
Yes
Height adjustment
11 cm
Colour depth
8 bit
sRGB coverage (typical)
99%
Low Blue Light technology
Yes
Display brightness (peak)
240 cd/m²
SmartResponse
1 ms
NVIDIA G-SYNC type
G-SYNC Compatible
Power adapter included
Yes
Motion blur reduction
Yes
Tilt adjustment
Yes
Warranty period
2 year(s)
FPS counter
Yes
Hardware calibration
No
Built-in calibration sensor
No
description_lv - Displeja diagonāle
68,6 cm (27") HD veids
Quad HD Ekrāna izšķirtspēja
2560 x 1440 pikseļi Ekrāna forma
Plakana virsma Projektora formātu attiecība
16:9 Produkta krāsa
Melns VESA stiprinājums
Jā VESA-wall mounting system saderīgs
100 x 100 mm Atbalsta HDR
Jā HDMI pieslēgvietu skaits
2 Energoefektivitātes klase (SDR)
F Energoefektivitātes klase (HDR)
G Energoefektivitātes klase (SDR) 1000 stundās
26 kWh Energoefektivitātes klase (HDR) 1000 stundās
37 kWh Platums (ar statīvu)
613,5 mm Dziļums (ar statīvu)
291,2 mm Augstums (ar statīvu)
569,8 mm Svars (ar statīvu)
6,19 kg Platums (bez statīva)
613,5 mm Dziļums (bez statīva)
51,3 mm Augstums (bez statīva)
371,6 mm Svars (bez statīva)
4,05 kg Skārienjūtīgais ekrāns
Nē Displeja krāsu skaits
16,78 miljoni krāsu Maksimālais atjauninājuma ātrums
165 Hz Pievienoti kabeļi
HDMI Pievienoti kabeļi
DisplayPort Iepakojuma tips
Kaste Iepakojuma platums
691 mm Iepakojuma dziļums
185 mm Iepakojuma augstums
513 mm Atbalstītie video režīmi
1440p Iepakojuma svars
8,55 kg Jaudas patēriņš (off)
0,3 W Atbalstītās grafikas izšķirtspējas
2560 x 1440 Sertifikācija
UL(cUL), TUV-Type, FCC-B, CE, CB, ErP Austiņu izejas
1 Maiņstrāvas ievades spriegums
100 - 240 V Enerģija patēriņš
45 W Maiņstrāvas ievades frekvence
50 - 60 Hz Strāvas patēriņš (maks)
48 W Statīvs komplektā
Jā Ekrāna tehnoloģija
LED Kontrasta attiecība (tipiskā)
1000:1 Skata leņķis, horizontāli
178° Skata leņķis, vertikāli
178° Ciparu signālu komutācijas sistēma
Netiek atbalstīts Slīpuma leņķis
-5 - 15° Uzlabota kabeļu pārvaldība
Jā Pie sienas piestiprināms
Jā High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija
High Dynamic Range 10 (HDR10)
High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija
HDR Effect
Spēles režīms

HDMI versija
2.0
HDCP

Jaudas patēriņš (standby)
0,5 W
Pikseļu blīvums
108,79 pikseļu collā
Barošanas avota tips
Ārējs
Augsta koriģēšana

Pretapžilbināšanas ekrāns

Tirgus pozicionēšana
Speļu
Paneļa veids
IPS
Displeja spilgtums (parastais)
300 cd/m²
Mērījumu attiecība
16:9
Pikseļa iestatne
0,23 x 0,23 mm
Iebūvēts USB mezgls

HDMI

Austiņu izeja

DisplayPorts daudzums
1
DisplayPort versija
1.4
Šarnīrs

Atbildes laiks
1 ms
Iebūvēto kameru

Displeja virsma
Plakans
HDCP versija
2.2
NVIDIA G-SYNC

AMD FreeSync

RGB krāsu telpa
sRGB
Krāsu gamma
99%
Zīmolam raksturīgas tehnoloģijas
Crosshair
Zīmolam raksturīgas tehnoloģijas
Black Equalizer
Zīmolam raksturīgas tehnoloģijas
DAS Mode
Zīmolam raksturīgas tehnoloģijas
Acu kopšana+
Atbildes laiks (ātri)
1 ms
AMD FreeSync tips
FreeSync Premium
Tehnoloģija mirgošanas novēršanai

Augstuma regulēšana
11 cm
Krāsu dziļums
8 bit
sRGB pārklājums (tipisks)
99%
Low Blue Light tehnoloģija

Displeja spilgtums (maks.)
240 cd/m²
SmartResponse
1 ms
NVIDIA G-SYNC tisp
G-SYNC Compatible
Strāvas adapteris komplektā

Izplūdušas kustības samazināšana

Slīpuma regulēšana

Garantijas periods
2 gads(i)
FPS skaitītājs

Aparatūras kalibrēšana

Iebūvēts kalibrēšanas sensors

description_ru - Диагональ экрана
68,6 cm (27") Тип HD
Quad HD Разрешение экрана
2560 x 1440 пикселей Форма экрана
Плоский Собственное форматное соотношение
16:9 Цвет товара
Черный крепление VESA
Да Крепление VESA
100 x 100 mm Поддержка технологии HDR (High Dynamic Range)
Да Количество HDMI портов
2 Класс энергоэффективности (SDR)
F Класс энергоэффективности (HDR)
G Энергопотребление (SDR) на 1000 часов
26 кВт·ч Энергопотребление (HDR) на 1000 часов
37 кВт·ч Ширина с подставкой
613,5 mm Глубина с подставкой
291,2 mm Высота с подставкой
569,8 mm Вес (со стойкой)
6,19 kg Ширина (без подставки)
613,5 mm Глубина (без подставки)
51,3 mm Высота (без подставки)
371,6 mm Вес (без подставки)
4,05 kg Сенсорный экран
Нет Количество цветов экрана
16,78 миллионов цветов Максимальная частота обновления
165 Hz Поставляемые кабели
HDMI Поставляемые кабели
DisplayPort Тип упаковки
Коробочная версия Ширина упаковки
691 mm Глубина упаковки
185 mm Высота упаковки
513 mm Поддерживаемые видеоформаты
1440p Масса брутто
8,55 kg Потребляемая мощность (выкл.)
0,3 W Поддерживаемые разрешения
2560 x 1440 Сертификация
UL(cUL), TUV-Type, FCC-B, CE, CB, ErP Линейные выходы наушников
1 Входящее напряжение сети
100 - 240 V Потребляемая мощность (в обычном режиме)
45 W Частота входящего переменного тока
50 - 60 Hz Максимальное потребление энергии
48 W Подставка в комплекте
Да Технолигия дисплея
LED Контрастность (типичная)
1000:1 Угол обзора по горизонтали
178° Угол обзора по вертикали
178° Система цифрового формата сигнала
Не поддерживается Угол наклона
-5 - 15° Усовершенствованное управление кабелями
Да Настенный
Да Технология HDR (High Dynamic Range)
High Dynamic Range 10 (HDR10)
Технология HDR (High Dynamic Range)
HDR Effect
Режим игры
Да
Версия HDMI
2.0
HDCP
Да
Потребляемая мощность (в режим ожидания)
0,5 W
Плотность пикселей
108,79 ppi
Тип подачи питания
Внешний
Регулировка высоты
Да
Антибликовый экран
Да
Позиционирование на рынке
Игровой
Тип матрицы
IPS
Яркость дисплея (типичная)
300 cd/m²
Форматное соотношение
16:9
Размер точки
0,23 x 0,23 mm
Встроенный USB-хаб
Нет
HDMI
Да
Выход для наушников
Да
Количество портов DisplayPort
1
Версия DisplayPort
1.4
Вращение вокруг оси
Да
Время отклика
1 ms
Встроенная камера
Нет
Поверхность дисплея
Матовый
Версия HDCP
2.2
NVIDIA G-SYNC
Да
AMD FreeSync
Да
Цветовое пространство RGB
sRGB
Цветовая гамма
99%
Характерные технологии бренда
Crosshair
Характерные технологии бренда
Black Equalizer
Характерные технологии бренда
DAS Mode
Характерные технологии бренда
Eye Care+
Время отклика (мин)
1 ms
Тип AMD FreeSync
FreeSync Premium
Технология Flicker free
Да
Настройка высоты
11 cm
Глубина цвета
8 бит
sRGB охват (обычный)
99%
Технология Low Blue Light
Да
Яркость дисплея (пик)
240 cd/m²
SmartResponse
1 ms
Тип NVIDIA G-SYNC
G-SYNC Compatible
Адаптер питания в комплекте
Да
Motion blur reduction
Да
Регулировка угла наклона
Да
Гарантийный срок
2 лет
FPS counter
Да
Аппаратная калибровка
Нет
Встроенный калибровочный датчик
Нет
dimension depth - 190 mm
dimensionalWeight - 12152
DisplayPort Input/Output connectors - 1
Display surface - Matte
Display - Hardware calibration - No
Display - Supported video modes - 1440p
Display - Supported graphics resolutions - 2560 x 1440
Display - Aspect ratio - 16:9
Display - Native aspect ratio - 16:9
Display - Display diagonal - 68.6 cm (27")
Display - Display resolution - 2560 x 1440 pixels
Display - Display brightness (peak) - 240 cd/m²
Display - Display brightness (typical) - 300 cd/m²
Display - Display technology - LED
Display - Display surface - Matt
Display - Display number of colours - 16.78 million colours
Display - Screen shape - Flat
Display - HD type - Quad HD
Display - High Dynamic Range (HDR) technology - High Dynamic Range 10 (HDR10)
Display - High Dynamic Range (HDR) technology - HDR Effect
Display - High Dynamic Range (HDR) technology - HDR Effect, High Dynamic Range 10 (HDR10)
Display - Built-in calibration sensor - No
Display - Contrast ratio (typical) - 1000:1
Display - Colour depth - 8 bit
Display - Colour gamut - 99%
Display - Maximum refresh rate - 165 Hz
Display - Panel type - IPS
Display - Pixel density - 108.79 ppi
Display - Pixel pitch - 0.23 x 0.23 mm
Display - Anti-glare screen - Yes
Display - Response time - 1 ms
Display - Response time (fast) - 1 ms
Display - RGB colour space - sRGB
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display - Touchscreen - No
Display - SmartResponse - 1 ms
Display - sRGB coverage (typical) - 99%
Display - High Dynamic Range (HDR) supported - Yes
Display > Aspect ratio - 16:9
Display > Display diagonal - 27 "
Display > Display surface - Anti-Glare
Display > Display - 2560 x 1440
Display > HD type - QHD
Display > Contrast ratio (typical) - 1000:1
Display > Maximum refresh rate - 165 Hz
Display > Panel type - IPS
Display > Response time - 1 ms
Display > Viewing angle, horizontal - 178 °
Display > Viewing angle, vertical - 178 °
Display > Touchscreen - No
Design - Product colour - Black
Design - Certification - UL(cUL), TUV-Type, FCC-B, CE, CB, ErP
Design - Market positioning - Gaming
Native resolution - 2560x1440
Depth Unit Dimensions - 291.2 mm
Depth - 51.3 mm
Depth with stand - 291.2 mm
EAN - 8806084255068
ean - 8806084255068
Eans - 8806084255068
EAN_code - 8806084255068
Screen form factor - 16:9
Screen size - 27"
Screen size (diag.) - 27"
Energy efficiency class - F
Energy class - F
Energy label - Pobierz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Power consumption - 48 W
Energy consumption, standard - 26 kWh/1000h
Ergonomics - Height adjustment - 11 cm
Ergonomics - Height adjustment - Yes
Ergonomics - Cable management - Yes
Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100 mm
Ergonomics - Wall mountable - Yes
Ergonomics - Pivot - Yes
Ergonomics - Tilt angle range - -5 - 15°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Ergonomics > Height adjustment - 11 cm
Ergonomics > Height adjustment - Yes
Ergonomics > Swivelling - No
Ergonomics > Tilt angle - -5/15 °
Ergonomics > Tilt adjustment - Yes
Ergonomics > Pivot - Yes
Ergonomics > VESA mounting - Yes
Ergonomics > VESA mounting interfaces - 100 x 100 mm
Warranty -
Warranty - 24
guarantee - 24
Warranty - 24 month(s)
Warranty - 24 months
WarrantyInfo -
guarantee_type - external
warrantyType - F
gross_weight - 8.55 kg
Swivel Stand - Yes
GTIN - 8806084255068
warrantyLength - 36
HDMI Input/Output connectors - 2
I/O connectors - 1 x 3,5 mm minijack
I/O connectors - 1 x DisplayPort
I/O connectors - 2 x HDMI
Speakers built-in - No
TV tuner built-in - No
Accessories included -
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data - Package height - 513 mm
Packaging data - Package depth - 185 mm
Packaging data - Package width - 691 mm
Packaging data - Package weight - 8.55 kg
Packaging data - Package type - Box
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 8 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 1880.00 g
Packaging content - Cables included - DisplayPort
Packaging content - Cables included - DisplayPort, HDMI
Packaging content - Cables included - HDMI
Packaging content - Stand included - Yes
Packaging content - Power adapter included - Yes
Package features > Gross height (mm) - 569.80 mm
Package features > Gross depth (mm) - 291.20 mm
Package features > Gross width (mm) - 613.50 mm
Package features > Plastic (No PET) - 480.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 2.36 kg
Package features > Volume (m3) - 0.10 m³
Sustainability - European Product Registry for Energy Labelling (EPREL) code - 1451081
dimension height - 500 mm
dimension width - 700 mm
dimension weight - 8500 g
Power - Energy efficiency class (HDR) - G
Power - Energy efficiency class (SDR) - F
Power - Power consumption (standby) - 0.5 W
Power - Energy consumption (HDR) per 1000 hours - 37 kWh
Power - Power consumption (off) - 0.3 W
Power - Power consumption (max) - 48 W
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 26 kWh
Power - Power consumption (typical) - 45 W
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Power > Energy efficiency class - N/A
Category - Computer Monitors
category - Monitors from 66,0 cm (26 Zoll)
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
Category Code - LC3
Category_1 - Monitors and TV
Category_2 - LED Monitors up to 27 inches
code - 27GR75Q-B
Code - 27GR75Q-B.AEU
Package features > WEE classification - CL109:2:2017-04-01
Contrast - 1000:1
Colour - Black
Color - Black
Number of colors - 16,7 mln
LongDesc - 165Hz Refresh RateSpeedy Screen, Smooth GameplayA fast speed of 165Hz allows gamers to see the next frame quickly and makes image to appear smoothly. The gamers can response rapidly to opponents and aim at target easily.IPS 1ms (GtG)Overwhelming Speed, Diving into GamingThe ultra-fast 1ms response time (GtG), reducing reverse ghosting and providing fast response time, lets you to enjoy a whole new gaming performance.NVIDIA® G-SYNC® Compatible27GR75Q is a NVIDIA-tested and officially validated G-SYNC® Compatible monitor, that can give you a good gaming experience with significantly reduced tearing or stuttering. AMD FreeSync™ PremiumWith FreeSync™ Premium technology, gamers can experience seamless, fluid movement in high resolution and fast-paced games. It significantly reduces screen tearing and stuttering.HDR10 with sRGB 99% (Typ.)Feel Actual Combat with True ColorsThis monitor supports wide color spectrum, 99% of the sRGB color gamut, expressing high-fidelity color for reproducing with HDR10, enabling realistic visual immersion. Regardless of the battlefield, it can help gamers to see the dramatic colors the game developers intended.Gamer-centric DesignEnhance your gaming experience with eye-catching design and 3-side virtually borderless design. The adjustable base supports the monitor's tilt, height, and pivot to help you play games more comfortably.Gaming GUIAward Winning Gaming GUIGamers can use On-Screen Display and OnScreen Control to easily customize the setting from adjusting basic monitor options to registering ‘User Defined Key’ that user can set the shortcut.Dynamic Action SyncDynamic Action Sync helps gamers to catch critical moments in real time, reduce input delays, and respond quickly to their opponents.Black StabilizerBlack Stabilizer helps gamers to avoid snipers hiding in the darkest places and quickly escape situations when the flash explodes.CrosshairTarget point is fixed in the center to enhance shooting accuracy.FPS CounterThe FPS Counter will let you see how well everything is loading. Whether you're editing, playing games, or watching a movie, every frame matters, and with the FPS Counter, you'll have real-time data.
LongProductName - 27", 2560 x 1440, 240 cd/m², G-SYNC Compatible/FreeSync Premium, 2x HDMI, DisplayPort
LongSummaryDescription - LG 27GR75Q-B.AEU. Display diagonal: 68.6 cm (27"), Display resolution: 2560 x 1440 pixels, HD type: Quad HD, Display technology: LED, Display surface: Matt, Response time: 1 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. VESA mounting, Height adjustment. Product colour: Black
Matrix type - TFT IPS
Model - 27GR75Q-B
Model - 27GR75Q-B.AEU
Model name - 27GR75Q-B
Monitor features - Gaming
MPN - 27GR75Q-B.AEU
Multimedia > TV tuner integrated - No
Multimedia - Built-in camera - No
Multimedia > Built-in speaker(s) - No
Tilt Stand - Yes
Name - 68cm/27" (2560x1440) LG UltraGear 27GR75Q-B 165Hz QHD IPS HDR10 1ms 2xHDMI DP Black
Name - LG 27 UltraGear 27GR75Q-B Gaming-Monitor
Name - LG 27GR75Q-B - 27" | IPS | QHD | 165 Hz | HDR | Pivot
Title - LG 27GR75Q-B.AEU LED display 68.6 cm (27") 2560 x 1440 pixels Quad HD Black
name - LG 27GR75Q-B 27' IPS UltraGear QHD 165Hz 1ms
name - LG UltraGear 27GR75Q-B, 68,6 cm (27 Zoll) 165 Hz, G-SYNC Compatible, IPS - DP, 2x HDMI
Name - LG | UltraGear QHD Gaming Monitor | 27GR75Q-B | 27 " | IPS | QHD | 16:9 | 1 ms | HDMI ports quantity 2 | 165 Hz
Panel type - IPS
Optional accessory -
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 18 cm
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 68 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 51 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 8.55 kg
Pixel size - 0.2331 mm
Full Description Line - Model 27GR75Q-B|27"|Gaming|Panel IPS|Resolution 2560x1440|Form factor 16:9|Refresh rate 165Hz|Brightness 300|Contrast 1000:1|Display Matte|Response time 1 ms|Horizontal 178 degrees|Vertical 178 degrees|Displayable colours 16.7 million|2xHDMI|1xDisplayPort|1xAudio-Out|Swivel|Pivot|Height adjustable|Tilt|100 mm x 100 mm|Colour Black
Pivot Stand - Yes
Width - 613.5 mm
Width Unit Dimensions - 613.5 mm
producerCode - 27GR75Q-B
ProducerCode - 27GR75Q-B.AEU
productName - LG 27GR75Q-B.AEU LED display 68.6 cm (27") 2560 x 1440 pixels Quad HD Black
productSize - Normal
ProductName - 27GR75Q-B.AEU
Dot pitch - 0.2331 mm
Vendor Homepage - www.lg.com/hk_en/monitor/lg-27gr75q-b
Manufacturer Code - 27GR75Q-B.AEU
Manufacturer Name - LG Electronics
Producer product name - 27GR75Q-B
Manufacturer_code - 27GR75Q-B
Producer - LG
Manufacturer - LG
producer - LG Electronics
Manufacturer - LG Electronics
Response time - 1 ms
Response time - 1 ms
Resolution - 2560 x 1440
Displayable colours - 16.7 million
Link - https://www.lg.com/hk_en/monitor/lg-27gr75q-b
Ports & interfaces > DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces > HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces - Headphone out - Yes
Ports & interfaces - Headphone outputs - 1
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.4
Ports & interfaces - HDCP - Yes
Ports & interfaces - HDCP version - 2.2
Ports & interfaces - HDMI - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces - HDMI version - 2.0
Ports & interfaces - Built-in USB hub - No
ShortDescription - 27" | IPS | QHD | 165 Hz | HDR | Pivot
ShortSummaryDescription - LG 27GR75Q-B.AEU, 68.6 cm (27"), 2560 x 1440 pixels, Quad HD, LED, 1 ms, Black
sizeX - 180
sizeY - 696
sizeZ - 485
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, vertical - 178 °
Viewing angle horizontal - 178 degrees
Viewing angle vertical - 178 degrees
Brightness - 240 cd/m²
Brightness - 300
Static contrast - 1 000:1
Weight - 4.05 kg
weight - 6.19 kg
Weight - 9
Weight - 13,10
weight - 9000
Weight with stand - 6.19 kg
Weight & dimensions - Height (with stand) - 569.8 mm
Weight & dimensions - Height (without stand) - 371.6 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 291.2 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 51.3 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 613.5 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 613.5 mm
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 6.19 kg
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 4.05 kg
Technical details - Warranty period - 2 year(s)
Technical details > Gross weight - 8.55 kg
Technical details > Net weight - 6.19 kg
Technical details > Producer product family - UltraGear QHD Gaming Monitor
Technical details > Producer - LG
Technical details > USB-C - No
Technical details > USB-C power delivery - N/A
title_en - LG UltraGear 27GR75Q-B Monitor 27" / 2560 X 1440 / 165 Hz
title_lv - LG UltraGear 27GR75Q-B Monitors 27" / 2560 X 1440 / 165 Hz
title_ru - LG UltraGear 27GR75Q-B Монитор 27" / 2560 X 1440 / 165 Hz
Networking > Ethernet LAN (RJ-45) ports - No
Web camera - None
URL - https://www.lg.com/hk_en/monitor/lg-27gr75q-b
Performance - AMD FreeSync - Yes
Performance - AMD FreeSync type - FreeSync Premium
Performance - FPS counter - Yes
Performance - Motion blur reduction - Yes
Performance - Low Blue Light technology - Yes
Performance - NVIDIA G-SYNC - Yes
Performance - NVIDIA G-SYNC type - G-SYNC Compatible
Performance - Game mode - Yes
Performance - Flicker-free technology - Yes
Performance - Brand specific technologies - Black Equalizer, Crosshair, DAS Mode, Eye Care+
vendpn - 27GR75Q-B
VESA - 100 x 100
Unit Net Weight - 6.19 kg
Unit Gross Weight - 8.55 kg
Unit Box Height - 0.18
Unit Box Length - 0.68
Unit Box Width - 0.51
Unit Brutto Volume - 0.06242 cubm
WiFi - No
Brand - LG
Short description - LG LCD 27GR75Q-B 27" black
286,66 €
LG UltraGear 27GR75Q, 27"
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas