Xiaomi BHR5116, 30"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 966857 Preces kods: BHR5116GL
Noliktavā 50 gab.
Garantija: 2 gadi
289,56 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 10.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 10.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 10.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 08.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Ir
  • Paneļa tips: N/A
  • Refresh rate: 200 Hz
  • Reakcijas laiks: 4ms
  • Kontrasts: 1000:1
  • Gaišums: 300cd/m2
  • Izmērs: 30"
  • Izšķirtspēja: UWFHD 2560x1080
Apraksts
Piedāvājam iegādāties Xiaomi 30" monitoru ar UWFHD 2560x1080 izšķirtspēju.
  • Par savietojamību ar mūsdienīgām grafiskajām kartēm un video atskaņotājiem parūpēsies HDMI ieeja.
  • DisplayPort pieslēgvieta nodrošina augstākās kvalitātes attēla saņemšanu no datora grafiskās kartes, kas atbalsta šo tehnoloģiju.
  • Pieslēgvieta DVI nodrošina savietojamību ar klasiskajām videokartēm, kas aprīkotas ar šo pieslēgvietu.
  • Pieslēgvieta D-SUB atbalsta grafiskās kartes ar iepriekšējās paaudzes - analgo VGA spraudni un salīdzinoši jaunākas paaudzes DVI-I standartu izmantojot pāreju DVI-I -> D-Sub.
  • Pateicoties 4ms ātram reakcijas laikam, šis monitors lieliski kalpos dinamisku spēļu un filmu baudīšanai.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Ir
Curved : Ir
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips N/A

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 200 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : Nav
Reakcijas laiks 4ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 1000:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 300cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 30"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Melna
Malu attiecība : 21:9
Pielietojums : Gaming
Izšķirtspēja UWFHD 2560x1080

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Nav
Flicker-free : Nav norādīts
Pivot : Nav
Swivel : Nav
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : Nav
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB Nav

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort 1

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 2

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Nav

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudas skandas.

USB Hub : Nav
USB-C Power Delivery : Nav
USB-C video ieeja : 0
Papildus specifikācija
category_en - Datori un komponenti > Monitori un piederumi > LCD monitori
category_lv - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
category_ru - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
description_lv - Xiaomi 30 " izliekts spēļu monitors Xiaomi 30 collu izliektajā spēļu monitorā ir IPS tehnoloģija un atsvaidzes intensitāte līdz 200 Hz. Spēļu monitors 21: 9 malu attiecība piedāvā arī augstu krāsu telpas pārklājumu, 2560 x 1080 pikseļu WFHD izšķirtspējas displeju, kā arī atbalstu AMD FreeSync Premium tehnoloģijai un HDMI 2.1 savienojumam spēlēm ar augstu atsvaidzes intensitāti. Lielisks 1800R izliekums 1800R izliekums labāk nodrošina spēcīgāku vizuālo efektu, ieskaujošu pieredzi un iespējamo attēla kropļojumu samazināšanos. Monitora noapaļotās malas ne tikai uzlabo attēla detaļas, bet arī samazina acu nogurumu. Izbaudiet patiesi immersive platekrāna skatu, kas ņem jums tiesības uz vidū darbības un justies aizraušanās kā kaujas uzsilst ap jums. Ļoti šaurs rāmis Īpaši šaurs rāmis palielina ekrāna un korpusa attiecību, vienlaikus samazinot vizuālo troksni. Apvienojumā ar plašu 21:9 malu attiecību izliektais ekrāns ieskauj jūs, lai iegūtu visaptverošu kinematogrāfisku vizuālo pieredzi. AMD FreeSync™ Premium AMD FreeSyncPremium tehnoloģija nodrošina nopietnus spēlētājus ar vienmērīgu, bez plīsumiem, augstas veiktspējas spēli. Nav kompromisu, spēlējiet ar pārliecību ar augstu atsvaidzes intensitāti, kadru kompensāciju un zemu latentumu. Plašs krāsu klāsts Xiaomi izliektajam spēļu monitoram ir izteiksmīgs kontrasts ar dabīgām ēnām, tāpēc profesionālas kvalitātes attēlu atveidošana spēlēs parāda vairāk slēptu detaļu. Monitors aptver 99% no sRGB krāsu gammas un parāda vairāk nekā 16 miljonus spilgtas krāsas. Ilgstošs komforts DC aptumšošanas tehnoloģija samazina ekrāna mirgošanu, un TÜV Rheinland sertificēto zemas zilās gaismas režīmu var iespējot, lai filtrētu īsviļņu zilo gaismu.
description_lv - Xiaomi 30'' izliektais spēļu monitors Xiaomi 30 collu izliektajam spēļu monitoram ir IPS tehnoloģija un līdz pat 200 Hz atsvaidzināšanas frekvence. Šis 21:9 malu attiecība spēļu monitors piedāvā arī augstu krāsu telpas pārklājumu, 2560 x 1080 pikseļu WFHD izšķirtspējas displeju, kā arī AMD FreeSync Premium tehnoloģijas atbalstu un HDMI 2.1 savienojumu spēlēm ar augstu atsvaidzināšanas frekvenci. Izcilais 1800R izliekums 1800R izliekums labāk nodrošina spēcīgāku vizuālo efektu, aizraujošu pieredzi un samazina iespējamo attēla izkropļojumu. Monitora noapaļotās malas ne tikai uzlabo attēla detalizāciju, bet arī samazina acu nogurumu. Izbaudiet patiesi aizraujošu platekrāna skatu, kas jūs pārnes tieši uz notikumu centru un izjūtiet aizrautību, kad ap jums karsējas kauja. Īpaši šaurs rāmis Īpaši šaurs rāmis palielina ekrāna un korpusa attiecību, vienlaikus samazinot vizuālo troksni. Kombinācijā ar plašo 21:9 malu attiecību izliektais ekrāns ieskauj jūs, nodrošinot aizraujošu kinematogrāfisku vizuālo pieredzi. AMD FreeSync™ Premium AMD FreeSyncPremium tehnoloģija AMD FreeSyncPremium nodrošina nopietniem spēlētājiem vienmērīgu, bez asarošanas un augstas veiktspējas spēlēšanu. Nekādu kompromisu, spēlējiet droši, pateicoties augstam atsvaidzināšanas ātrumam, kadru kompensācijai un zemai latencei. Plašs krāsu diapazons Xiaomi izliektajam spēļu monitoram ir izteikts kontrasts ar dabiskām ēnām, tāpēc profesionālas kvalitātes attēla atveidošana spēlēs parāda vairāk slēpto detaļu. Monitors aptver 99% sRGB krāsu gammas un attēlo vairāk nekā 16 miljonus spilgtu krāsu. Ilgstoša komforta DC aptumšošanas tehnoloģija samazina ekrāna mirgošanu, un TÜV Rheinland sertificēto zemas zilās gaismas režīmu var ieslēgt, lai filtrētu īsviļņu zilo gaismu.
description_ru - Xiaomi 30" izliektais spēļu monitors Xiaomi 30" izliektajam spēļu monitoram ir IPS tehnoloģija un līdz pat 200 Hz atsvaidzināšanas frekvence. Šis 21:9 malu attiecība spēļu monitors piedāvā arī lielu krāsu telpas pārklājumu, WFHD 2560 x 1080 pikseļu izšķirtspējas displeju, kā arī AMD FreeSync Premium tehnoloģijas atbalstu un HDMI 2.1 savienojumu spēlēm ar augstu atsvaidzināšanas frekvenci. Uzlabotais 1800R izliekums Uzlabotais 1800R izliekums nodrošina spēcīgāku vizuālo efektu, iegremdēšanas sajūtu un samazina iespējamo attēla izkropļojumu. Noapaļotās monitora malas ne tikai uzlabo attēla detalizāciju, bet arī samazina acu nogurumu. Izbaudiet patiesi aizraujošu platekrāna skatīšanās pieredzi, kas ļauj jums atrasties pašā notikumu epicentrā, un izjūtiet saviļņojumu, kad apkārt plosās kaujas. Īpaši šaurs rāmis Īpaši šaurs rāmis palielina ekrāna un ķermeņa attiecību, vienlaikus samazinot vizuālo troksni. Kombinācijā ar plašo 21: 9 malu attiecību izliektais ekrāns ieskauj jūs, nodrošinot aizraujošu, kinematogrāfisku vizuālo pieredzi. AMD FreeSync™ Premium AMD FreeSyncPremium AMD FreeSyncPremium tehnoloģija AMD FreeSyncPremium nopietniem spēlētājiem nodrošina vienmērīgu, nesaplēšamu un augstas veiktspējas spēļu pieredzi. Nekādu kompromisu, spēlējiet droši, pateicoties augstam atsvaidzināšanas ātrumam, kadru kompensācijai un zemai latencei. Plaša krāsu gamma Xiaomi izliektajam spēļu monitoram ir izteikts kontrasts ar dabiskām ēnām, tāpēc, atveidojot profesionālas kvalitātes attēlus spēlēs, jūs varat saskatīt vairāk slēpto detaļu. Monitors aptver 99% sRGB krāsu gammas un attēlo vairāk nekā 16 miljonus spilgtu krāsu. Ilgstoša komforta DC aptumšošanas tehnoloģija samazina ekrāna mirgošanu, un TÜV Rheinland sertificēto zemas zilās gaismas režīmu var ieslēgt, lai filtrētu īsviļņu zilo gaismu.
dimensionalWeight - 14498
Displejs > Attāluma attiecība - 21:9
Displejs > Displeja diagonāle - 30 "
Displejs > Displeja spilgtums - 300 cd/m²
Displejs > Displejs - 2560 x 1080
Displejs > HD tips - WFHD
Displejs > Kontrasta attiecība (tipiska) - 3000:1
Displejs > Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 200 Hz
Displejs > Reakcijas laiks - 4 ms
Displejs > Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
EAN - 6934177745416
Eans - 6934177745416
Ergonomika > Augstuma regulēšana - Nē
Ergonomika > Grozāmie - Nē
Ergonomika > Pagrieziena leņķis - -5/21 °
Ergonomika > Pagrieziena regulēšana - Jā
Ergonomika > Pivot - Nē
Garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
garantijaType - G
gross_weight - 8 kg
guaranteeLength - 24
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 24 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 1000.00 g
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 452.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 831.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 193.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 81.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 1.81 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.07 m³
Jauda > Energoefektivitātes klase - F
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Monitori
Kods - BHR5116GL
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:2:2017-04-01
Modelis - BHR5116GL
Multimediji > Integrēts TV uztvērējs - Nē
Multivides audio > Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Nē
Nosaukums - Xiaomi izliekts 30" spēļu monitors - 30" | IPS | 2560 x 1080 | 200 Hz | DisplayPort, HDMI
Nosaukums - Xiaomi | Izliekts spēļu monitors | 30 " | WFHD | 2560 x 1080 | 21:9 | Garantijas mēnesis(-i) | 4 ms | 300 cd/m² | HDMI pieslēgvietu skaits 2 | 200 Hz
PDF - https://www.blobs.lt/products/7/3/5/2/9/3/f36049e426f0a8b9c8817679d4909b19/original.pdf
ProducerCode - 34103
producerCode - BHR5116GL
productName - Xiaomi Mi - LED roka
productSize - Parasts
Ražotājs - Xiaomi
Saite - https://www.mi.com/global/product/xiaomi-curved-gaming-monitor-30/
Savienojamie porti un interfeisi > DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamība > HDMI pieslēgvietu daudzums - 2
ShortDescription - 30" | IPS | 2560 x 1080 | 200 Hz | DisplayPort, HDMI
sizeX - 193
sizeY - 452
sizeZ - 831
svars - 7.8 kg
svars - 7800
Tehniskā informācija > Bruto svars - 7.80 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 5.99 kg
Tehniskā informācija > Ražotāja produktu grupa - Izliekts spēļu monitors
Tehniskā informācija > Ražotājs - Xiaomi
Tehniskā informācija > USB-C - Nē
Tehniskā informācija > USB-C barošanas padeve - NAV PIEMĒROJAMS
title_lv - Xiaomi spēļu monitors 30" / WFHD / 200Hz / 1800R
title_lv - Xiaomi Spēļu Monitors 30" / WFHD / 200Hz / 1800R
title_ru - Xiaomi spēļu monitors 30" / WFHD / 200Hz / 1800R
Tīklošana > Ethernet LAN (RJ-45) porti - Nē
category_en - Computers & Components > Monitors and accessories > LCD monitors
category_lv - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
category_ru - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
description_lv - Xiaomi 30 " izliekts spēļu monitors
Xiaomi 30 collu izliektajā spēļu monitorā ir IPS tehnoloģija un atsvaidzes intensitāte līdz 200 Hz. Spēļu monitors 21: 9 malu attiecība piedāvā arī augstu krāsu telpas pārklājumu, 2560 x 1080 pikseļu WFHD izšķirtspējas displeju, kā arī atbalstu AMD FreeSync Premium tehnoloģijai un HDMI 2.1 savienojumam spēlēm ar augstu atsvaidzes intensitāti.
Lielisks 1800R izliekums
1800R izliekums labāk nodrošina spēcīgāku vizuālo efektu, ieskaujošu pieredzi un iespējamo attēla kropļojumu samazināšanos. Monitora noapaļotās malas ne tikai uzlabo attēla detaļas, bet arī samazina acu nogurumu. Izbaudiet patiesi immersive platekrāna skatu, kas ņem jums tiesības uz vidū darbības un justies aizraušanās kā kaujas uzsilst ap jums.
Ļoti šaurs rāmis
Īpaši šaurs rāmis palielina ekrāna un korpusa attiecību, vienlaikus samazinot vizuālo troksni. Apvienojumā ar plašu 21:9 malu attiecību izliektais ekrāns ieskauj jūs, lai iegūtu visaptverošu kinematogrāfisku vizuālo pieredzi.
AMD FreeSync™ Premium
AMD FreeSyncPremium tehnoloģija nodrošina nopietnus spēlētājus ar vienmērīgu, bez plīsumiem, augstas veiktspējas spēli. Nav kompromisu, spēlējiet ar pārliecību ar augstu atsvaidzes intensitāti, kadru kompensāciju un zemu latentumu.
Plašs krāsu klāsts
Xiaomi izliektajam spēļu monitoram ir izteiksmīgs kontrasts ar dabīgām ēnām, tāpēc profesionālas kvalitātes attēlu atveidošana spēlēs parāda vairāk slēptu detaļu. Monitors aptver 99% no sRGB krāsu gammas un parāda vairāk nekā 16 miljonus spilgtas krāsas.
Ilgstošs komforts
DC aptumšošanas tehnoloģija samazina ekrāna mirgošanu, un TÜV Rheinland sertificēto zemas zilās gaismas režīmu var iespējot, lai filtrētu īsviļņu zilo gaismu.
description_en - Xiaomi 30'' curved gaming monitor
Xiaomi's 30-inch curved gaming monitor features IPS technology and a refresh rate of up to 200 Hz. The 21:9 aspect ratio gaming monitor also offers high color space coverage, a 2560 x 1080 pixel WFHD resolution display, as well as support for AMD FreeSync Premium technology and HDMI 2.1 connectivity for high refresh rate gaming.
Superb 1800R curvature
The 1800R curvature better provides a stronger visual effect, an immersive experience and a reduction in possible image distortion. The monitor's rounded edges not only improve image detail, but also reduce eye fatigue. Enjoy a truly immersive widescreen view that takes you right into the middle of the action and feel the thrill as the battle heats up around you.
Extremely narrow frame
The ultra-narrow bezel increases the screen-to-case ratio while reducing visual noise. Combined with a wide 21:9 aspect ratio, the curved screen surrounds you for an immersive cinematic visual experience.
AMD FreeSync™ Premium
AMD FreeSyncPremium technology equips serious gamers with smooth, tearing-free, high-performance gameplay. No compromises, play with confidence with high refresh rates, frame compensation and low latency.
Wide range of colors
Xiaomi's curved gaming monitor features crisp contrast with natural shadows, so that professional-quality image rendering in games shows more hidden details. The monitor covers 99% of the sRGB color gamut and displays more than 16 million vivid colors.
Long-lasting comfort
DC dimming technology reduces screen flicker, and the TÜV Rheinland-certified Low Blue Light mode can be enabled to filter shortwave blue light.
description_ru - Изогнутый игровой монитор Xiaomi 30"
30-дюймовый изогнутый игровой монитор Xiaomi оснащен технологией IPS и частотой обновления до 200 Гц. Игровой монитор с соотношением сторон 21: 9 также обеспечивает высокий охват цветового пространства, дисплей с разрешением WFHD 2560 x 1080 пикселей, а также поддержку технологии AMD FreeSync Premium и подключение HDMI 2.1 для игр с высокой частотой обновления.
Превосходная кривизна 1800R
Улучшенная кривизна 1800R обеспечивает более сильный визуальный эффект, ощущение погружения и уменьшение возможных искажений изображения. Закругленные края монитора не только улучшают детализацию изображения, но и снижают утомляемость глаз. Наслаждайтесь по-настоящему захватывающим широкоэкранным просмотром, который перенесет вас прямо в гущу событий, и почувствуйте острые ощущения по мере того, как вокруг вас разгорается битва.
Чрезвычайно узкая рама
Сверхузкая рамка увеличивает соотношение экрана к корпусу при одновременном снижении визуального шума. В сочетании с широким соотношением сторон 21: 9 изогнутый экран окружает вас, создавая захватывающий кинематографический визуальный эффект.
AMD FreeSync™ Премиум-класса
Технология AMD FreeSyncPremium обеспечивает серьезным геймерам плавный, без разрывов и высокопроизводительный игровой процесс. Никаких компромиссов, играйте уверенно благодаря высокой частоте обновления, компенсации кадров и низкой задержке.
Широкая цветовая гамма
Изогнутый игровой монитор Xiaomi отличается четким контрастом с естественными тенями, так что при рендеринге изображений профессионального качества в играх видно больше скрытых деталей. Монитор охватывает 99% цветовой гаммы sRGB и отображает более 16 миллионов ярких цветов.
Длительный комфорт
Технология затемнения постоянным током уменьшает мерцание экрана, а для фильтрации коротковолнового синего света можно включить сертифицированный TÜV Rheinland режим низкой освещенности синим светом.
dimensionalWeight - 14498
Display > Aspect ratio - 21:9
Display > Display diagonal - 30 "
Display > Display brightness - 300 cd/m²
Display > Display - 2560 x 1080
Display > HD type - WFHD
Display > Contrast ratio (typical) - 3000:1
Display > Maximum refresh rate - 200 Hz
Display > Response time - 4 ms
Display > Touchscreen - No
EAN - 6934177745416
Eans - 6934177745416
Ergonomics > Height adjustment - No
Ergonomics > Swivelling - No
Ergonomics > Tilt angle - -5/21 °
Ergonomics > Tilt adjustment - Yes
Ergonomics > Pivot - No
Warranty - 24
Warranty - 24 month(s)
warrantyType - G
gross_weight - 8 kg
warrantyLength - 24
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 24 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 1000.00 g
Package features > Gross height (mm) - 452.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 831.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 193.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 81.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 1.81 kg
Package features > Volume (m3) - 0.07 m³
Power > Energy efficiency class - F
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
Code - BHR5116GL
Package features > WEE classification - CL109:2:2017-04-01
Model - BHR5116GL
Multimedia > TV tuner integrated - No
Multimedia > Built-in speaker(s) - No
Name - Xiaomi Curved Gaming Monitor 30" - 30" | IPS | 2560 x 1080 | 200 Hz | DisplayPort, HDMI
Name - Xiaomi | Curved Gaming Monitor | 30 " | WFHD | 2560 x 1080 | 21:9 | Warranty month(s) | 4 ms | 300 cd/m² | HDMI ports quantity 2 | 200 Hz
PDF - https://www.blobs.lt/products/7/3/5/2/9/3/f36049e426f0a8b9c8817679d4909b19/original.pdf
ProducerCode - 34103
producerCode - BHR5116GL
productName - Xiaomi Mi - LED-Skarm
productSize - Normal
Producer - Xiaomi
Link - https://www.mi.com/global/product/xiaomi-curved-gaming-monitor-30/
Ports & interfaces > DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces > HDMI ports quantity - 2
ShortDescription - 30" | IPS | 2560 x 1080 | 200 Hz | DisplayPort, HDMI
sizeX - 193
sizeY - 452
sizeZ - 831
weight - 7.8 kg
weight - 7800
Technical details > Gross weight - 7.80 kg
Technical details > Net weight - 5.99 kg
Technical details > Producer product family - Curved Gaming Monitor
Technical details > Producer - Xiaomi
Technical details > USB-C - No
Technical details > USB-C power delivery - N/A
title_en - Xiaomi Gaming Monitor 30" / WFHD / 200Hz / 1800R
title_lv - Xiaomi Spēļu Monitors 30" / WFHD / 200Hz / 1800R
title_ru - Xiaomi Игровой Монитор 30" / WFHD / 200Hz / 1800R
Networking > Ethernet LAN (RJ-45) ports - No
289,56 €
Xiaomi BHR5116, 30"
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas