Benq PD2705UA, 27"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 966287 Preces kods: 9H.LKDLA.TPE
Noliktavā 3 gab.
Garantija: 3 gadi
438,33 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 03.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Nav
  • Paneļa tips: IPS
  • Refresh rate: 60 Hz
  • Reakcijas laiks: 5ms
  • Kontrasts: 1200:1
  • Gaišums: 250cd/m2
  • Izmērs: 27"
  • Izšķirtspēja: 4K UHD 3840x2160
Apraksts
Piedāvājam iegādāties Benq 27" monitoru ar 4K UHD 3840x2160 izšķirtspēju.
  • IPS matrica šim monitoram nodrošina augstus krāsu atbilstības rādītājus, lielisku attēla kontrastu un labu pārredzamību no praktiski visiem skata leņķiem.
  • Par savietojamību ar mūsdienīgām grafiskajām kartēm un video atskaņotājiem parūpēsies HDMI ieeja.
  • DisplayPort pieslēgvieta nodrošina augstākās kvalitātes attēla saņemšanu no datora grafiskās kartes, kas atbalsta šo tehnoloģiju.
  • Pieslēgvieta DVI nodrošina savietojamību ar klasiskajām videokartēm, kas aprīkotas ar šo pieslēgvietu.
  • Pieslēgvieta D-SUB atbalsta grafiskās kartes ar iepriekšējās paaudzes - analgo VGA spraudni un salīdzinoši jaunākas paaudzes DVI-I standartu izmantojot pāreju DVI-I -> D-Sub.
  • Monitorā iebūvētā skaļruņu sistēma ļauj klausīties mūziku un izbaudīt filmas ar skaņu bez nepieciešamības iegādāties papildus skandas.
  • 5ms reakcijas laiks ir lieliski piemērots spēlēm un dinamiskām filmām.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Nav
Curved : Nav
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips IPS

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 60 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : Nav
Reakcijas laiks 5ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 1200:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 250cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 27"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Melna
Malu attiecība : 16:9
Pielietojums : Creative
Izšķirtspēja 4K UHD 3840x2160

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Ir
Flicker-free : Ir
Pivot : Ir
Swivel : Ir
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : 100x100 mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB Nav

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort 1

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 1

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Ir

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudasskandas.

USB Hub : Ir
USB-C Power Delivery : 65W
USB-C video ieeja : 1
Papildus specifikācija
Apraksts - BENQ PD2705UA 27? 4K IPS HDMI/DP/MINI DP/USB 3.1 KVM DESIGNVUE
Apraksts - PD2705UA Atpūtiniet radošumu ar maksimālu komfortu PD ErgoArm kā darba vietas burvis pilnībā atbalsta augstuma regulēšanas, pagriešanas, slīpuma un neticamas kabeļu pārvaldības elastību rokas iekšpusē. Veidojiet ar pielāgojamu ergonomisku dizainu, vienlaikus baudot pārsteidzošu krāsu veiktspēju. Neatkarīgi no tā, vai strādājat pie projekta vai prezentējat savas idejas klientiem, vienmēr atradīsiet piemērotu vietu un piemērotu leņķi. HDR HDR10 tehnoloģija HDR10 tehnoloģija ļauj efektīvāk iegūt labākus rezultātus, kad rediģēšanas laikā videoklipam tiek rādīts HDR efekts. Parādiet tikai nepieciešamās detaļas Dažādie krāsu režīmi tuvina nepieciešamās detaļas jūsu acīm. Viss, kas jums nepieciešams, ir jūsu dvēseles darbs. Izmantojiet savu radošumu Ļaujiet uzlabotajam dizainam parūpēties par tehnisko daļu un ļaujiet vaļu saviem radošajiem talantiem. Veidojiet droši BenQ nozarē vadošās acu aizsardzības tehnoloģijas samazina acu nogurumu, vienlaikus nodrošinot lielāku lietotāja komfortu ilgstošas lietošanas laikā Pārstāviet pareizās krāsas priekšā Iedvesma atdzīvojas, kad tā tiek izcelta dzīvās krāsās. BenQ krāsu tehnoloģija katru monitoru pārvērš par jūsu palīgu, lai ikvienu radošu ideju pārvērstu realitātē.
Aspekta attiecība - 16:9
Atjaunināšanas ātrums, Hz - 60
Atsvaidzināšanas ātrums - 60 Hz
Augstuma regulēšana - Jā
Augstums - 553 mm
Augstums - 615.000000
Augstums ar statīvu - 703 mm
Automātiskais pagrieziens - Jā
Barošana - barošanas avota tips - Iekšējais
Bluetooth - Nē
BrandPartCode - 9H.LKDLA.TPE
Citas funkcijas -
Darbības rādītāji - ConnectShare (USB) - Jā
dimensijas dziļums - 720 mm
Displeja diagonāle, " - 27
Displeja izšķirtspēja, pikseļi - 3840 x 2160
Displeja krāsu skaits - 1.07 B
Displeja spilgtums, cd/m² - 250
Displeja virsma - Matt
Displejs - dabiskais malu attiecība - 16:9
Displejs - Displeja diagonāle - 68,6 cm (27")
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 3840 x 2160 pikseļi
Displejs - Displeja spilgtums (maksimālais) - 350 cd/m²
Displejs - Displeja spilgtums (tipisks) - 250 cd/m²
Displejs - Displeja tehnoloģija - LCD
Displejs - Displejs krāsu skaits - 1,07 miljardi krāsu
Displejs - Ekrāna forma - Plakana
Displejs - Fona apgaismojuma veids - Tiešā LED
Displejs - HD tipa - 4K Ultra HD
Displejs - High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija - Augsts dinamiskais diapazons 10 (HDR10)
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 1200:1
Displejs - Krāsu gamma - 99%
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 60 Hz
Displejs - paneļa tips - IPS
Displejs - Pikseļu blīvums - 163 ppi
Displejs - Pret atspīdumiem aizsargāts ekrāns - Jā
Displejs - reakcijas laiks - 5 ms
Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Displejs - sRGB pārklājums (tipisks) - 99%
Displejs - tiek atbalstīts augsts dinamiskais diapazons (HDR) - Jā
Dizains - Bezrāmju dizains - Jā
Dizains - Kāju krāsa - Black
Dizains - noņemams statīvs - Jā
Dizains - Priekšējā paneļa krāsa - Black
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Sertifikācija - TUV, Solidworks, calman , Pantone , Pantone SkinTone
Dizains - Tirgus pozicionēšana - Grafiskais dizains
Dziļums ar statīvu - 459.4 mm
EAN - 4718755090387
ean - 4718755090387
Eans - 4718755090387
Ekrāna izmērs (diag.) - 27"
Enerģijas klase - F
Enerģijas marķējums - Lejupielādēt
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Enerģijas patēriņš - 26 W
Enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā), W - 0.5
Enerģijas patēriņš, W - 27.5
Ergonomika - attēls attēlā - Jā
Ergonomika - augstuma regulēšana - 15 cm
Ergonomika - augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Arābu, vienkāršotā ķīniešu valoda, tradicionālā ķīniešu valoda, čehu, vācu, angļu, spāņu, franču, ungāru, itāļu, japāņu, japāņu, korejiešu, norvēģu, poļu, portugāļu, rumāņu, krievu, zviedru, ungāru, vācu, zviedru.
Ergonomika - ekrāna displejs (OSD) - Jā
Ergonomika - grozāmie - Jā
Ergonomika - OSD valodu skaits - 18
Ergonomika - pagrieziena leņķa diapazons - 270 - 275°
Ergonomika - paneļa montāžas saskarne - 100 x 100 mm
Ergonomika - pie sienas montējams - Jā
Ergonomika - Pivot - Jā
Ergonomika - Pivot leņķis - 0 - 90°
Ergonomika - slīpuma leņķa diapazons - -5 - 30°
Ergonomika - slīpuma regulēšana - Jā
Ergonomika - VESA montāža - Jā
Garantija -
garantija - 24
Garantija - 36
Garantija - 36 mēneši
GarantijaInformācija -
Garantijas termiņš - 36 M
garantijas_tips - ārējais
Garums - 720.000000
GTIN - 4718755090387
I/O savienotāji - 1 x DisplayPort
I/O savienotāji - 1 x HDMI
I/O savienotāji - 1 x USB (C tipa)
I/O savienotāji - 2 x USB (B tips)
I/O savienotāji - 3 x USB 3.0
Iebūvēta kamera - Nē
Iebūvētie skaļruņi - Jā
Iebūvēti skaļruņi - Jā
Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
Iekļautie piederumi -
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 15 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 800.00 g
Iepakojuma saturs - iekļauts statīvs - Jā
Iepakojuma saturs - komplektā iekļautā programmatūra - Displeja pilots
Iepakojuma saturs - Rokasgrāmata - Jā
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 460.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 703.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 614.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 100.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.90 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.20 m³
Ilgtspēja - Eiropas Enerģijas marķējuma produktu reģistra (EPREL) kods - 1335500
Izmēri (W x D x H) ar statīvu, mm - 614 x 459.4 x 553 - 703
Izmēri W x D x H, mm - 614.4 x 82.4 x 365
izmērs augstums - 622 mm
izmērs platums - 222 mm
izmērs svars - 13500 g
Jauda - Energoefektivitātes klase (HDR) - G
Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - G
Jauda - Energoefektivitātes skala - A līdz G
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.5 W
Jauda - enerģijas patēriņš (HDR) uz 1000 stundām - 38 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (maks.) - 152 W
Jauda - enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām - 29 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 27.5 W
Kategorija - Datoru monitori
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Monitori
Kods - 9H.LKDLA.TPE
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:2:2017-04-01
Kontrasta attiecība (tipiska) - 1200:1
Krāsa - Black
Krāsu skaits - 1,07 miljardi
LongDesc - Iedvesmojieties iedvesmaiPrecīzas krāsas dzirksteļo jūsu prātāIzpaudiet radošumu ar maksimālu komfortuKā darba vietas burvis, PD Ergo Arm pilnībā atbalsta grozāmības, augstuma regulēšanas, pagriešanas, noliekšanas un pārsteidzošās kabeļu pārvaldības iespējas, kas ir rokas iekšpusē. Veidojiet, izmantojot pielāgojamo ergonomisko dizainu, un vienlaikus izbaudiet neticamo krāsu veiktspēju. Neatkarīgi no tā, vai strādājat pie dizaina vai prezentējat savas idejas klientiem, vienmēr atradīsiet īsto vietu un pareizo leņķi.HDR tehnoloģijaHDR10 nodrošina efektīvākus rezultātus, kad rediģēšanas laikā varat priekšskatīt HDR efektu video.Izstādiet tikai nepieciešamās detaļasDažādie krāsu režīmi sniedz acu priekšā nepieciešamās detaļas. Jums atliek tikai ieliet dvēseli darbā."BenQ DesignVue monitori Tumšās telpas režīms Pielāgo attēla spilgtumu un kontrastu darbam tumšā vidē" Tumšās telpas režīmsPielāgo attēla spilgtumuun kontrastu darbam tumšāvidē.Animācijas režīmsUzlabo tumšo apgabalu skaidrību, nepāreksponējot gaišos apgabalus.DualViewIzstādiet dizainus divos režīmos blakus viens otram, lai uzlabotu darba plūsmu un paaugstinātu produktivitātiCAD/CAM režīmsIzbaudiet izcilu līniju un formu kontrastu tehniskajās ilustrācijās.Izpaudiet savu radošumuLai uzlabota dizaina pieredze rūpējas par triviālo darbu. Jums tikai jāpiesaista savi radošie talanti, lai izdarītu pareizo darbu.KVM slēdzisJaunā KVM slēdzis automātiski savienojas ar ieejas signāliem. Nospiediet vienu reizi, lai pārslēgtu sistēmas, izmantojot Hotkey Puck G2, lai ietaupītu vietu un palielinātu efektivitātiUSB-CDarbojas nevainojami. USB-C ports nodrošina zibens ātru video/audio/datu pārraidi un 65 W jauduPIP / PBPIzveidojiet dalītu ekrānu. Picture In Picture (PIP) un Picture By Picture (PBP) ļauj pielāgot darba plūsmu.Ergonomisks dizainsTurpiniet strādāt ērti, monitoram atrodoties ideālā pozīcijā.Hotkey Puck G2Lielā piekļuve ievades režīmiem, nozares standarta krāsu iestatījumiem un citām funkcijām. Hotkey Puck. G2 atvieglo navigāciju ekrāna iestatījumosDisplay PilotDisplay Pilot programmatūra ļauj piekļūt dizaineriem draudzīgām funkcijām, nodrošinot vieglumu un efektivitātiTurpiniet radīt ar svaigām acīmBenQ nozares vadošās acu aprūpes tehnoloģijas samazina acu nogurumu, vienlaikus nodrošinot lielāku lietotāja komfortu ilgstošas lietošanas laikā.BrūnasJums var uzticētiesIzprasiet izcilu krāsu precizitāti. Jūsu darbs ir tā vērts.
LongProductName - 27", IPS (3840x2160), UHD, 4K, HDR10, 1200:1, 178°/178°, 5 ms, 60 Hz, 16:9, 163PPI, 1,07 miljards krāsu, HDCP, 2,5 Wx2, 100-240 V, Puck G2, QSG, USB-C
LongSummaryDescription - BenQ PD2705UA. Displeja diagonāle: 68,6 cm (27"), Displeja izšķirtspēja: HD tips: 3840 x 2160 pikseļu, HD: Displeja tehnoloģija: 4K Ultra HD, Displeja tehnoloģija: Skatīšanās leņķis horizontāli: 178°, Skatīšanās leņķis vertikāli: 178°. Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i). Iebūvēts USB koncentrators, USB koncentratora versija: 2.0 / 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA stiprinājums, augstuma regulēšana. Izstrādājuma krāsa: melna
Matricas tips - TFT IPS
Modelis - PD2705UA
Multimediji - RMS nominālā jauda - 5 W
Multimediji - Skaļruņu skaits - 2
Multivides - Iebūvēta kamera - Nē
Multivides - Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
nosaukums - 27 collu monitors PD2705UA LED 5ms/QHD/IPS/HDMI/DP/USB
Nosaukums - BenQ PD2705UA - 27" | IPS | 4K | 60 Hz | DisplayPort, HDMI 2.0, USB 2.0, USB 3.2, USB-C | HDR | 2 x 2,5 W skaļruņi | Pivot | VESA 100
Nosaukums - BenQ PD2705UA 27" IPS 3840x2160/16:9/350cd/m2/5ms HDMI, DP, USB
Nosaukums - BenQ PD2705UA datora monitors 68,6 cm (27") 3840 x 2160 pikseļu 4K Ultra HD LCD melns
Paneļa tips - IPS
Papildaprīkojums pēc izvēles -
Pieslēgvietas un saskarnes - USB tipa B augšupejošo portu skaits skaits - 2
Pivot - Jā
Platums - 222.000000
Platums - 614 mm
Porti un saskarnes - augšupējo portu skaits - 2
ProducerCode - 9H.LKDLA.TPE
Produkta nosaukums - PD2705UA
Ražotājs - BENQ
ražotājs - Benq
Ražotājs - BenQ
RažotājsPartNumber - 9H.LKDLA.TPE
Reakcijas laiks - 5 ms
Reakcijas laiks, ms - 5
Rezolūcija - 3840 x 2160
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamība ar austiņām - Savienojamība ar austiņām - 3.5 mm
Savienojamības porti un interfeisi - A tipa USB pieslēgvietu skaits - 3
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.4
Savienojamības porti un saskarnes - HDCP - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDCP versija - 2.2
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 2.0
Savienojamības porti un saskarnes - Iebūvēts KVM slēdzis - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Iebūvēts USB koncentrators - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Thunderbolt 3 pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - USB augšupejošās pieslēgvietas tips - USB tipa B
Savienojamības porti un saskarnes - USB koncentratora versija - 2.0 / 3.2 1. paaudzes (3.1 1 1. paaudzes)
Savienojamības porti un saskarnes - USB Power Delivery - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB Power Delivery līdz pat - 65 W
Savienojamības porti un saskarnes - USB Type-C DisplayPort Alternatīvais režīms - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB Type-C pakārtotās pieslēgvietas skaits - 1
Savienojumi - Audio (3,5 mm)
Savienojumi - DisplayPort
Savienojumi - HDMI
Savienojumi - USB-C
Savienojumi - USB koncentrators
Sertifikāti - TUV
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - BenQ PD2705UA, 68,6 cm (27"), 3840 x 2160 pikseļi, 4K Ultra HD, LCD, 5 ms, melns
Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Skata leņķis, horizontāli, ° - 178
Skata leņķis, vertikāli - 178 °
Skata leņķis, vertikāli, ° - 178
Skaļruņa jauda, W - 2 x 5
Skārienekrāns - Nē
Skārienjutīgais ekrāns - Nē
Spilgtums - 250 cd/m²
Statiskais kontrasts - 1 200:1
Svars - 6.2 kg
Svars - 13.330000
Svars ar statīvu - 10 kg
Svars un izmēri - Augstums (ar statīvu) - 703 mm
Svars un izmēri - Augstums (bez statīva) - 355.6 mm
Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 459.4 mm
Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 81.3 mm
Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 614 mm
Svars un izmēri - Platums (bez statīva) - 614 mm
Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 10 kg
Svars un izmēri - Svars (bez statīva) - 6.2 kg
Tehniskā informācija > Bruto svars - 10.90 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 10.00 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Benq
Transreflektīvā tehnoloģija - LED
Tīmekļa kamera - Nav
URL - https://www.benq.eu/en-cee/monitor/designer/pd2705ua/specifications.html
Veiktspēja - Ekrāna spoguļattēls - Jā
Veiktspēja - Low Blue Light tehnoloģija - Jā
Veiktspēja - NVIDIA G-SYNC - Nē
Veiktspēja - tehnoloģija bez mirgošanas - Jā
Veiktspēja - VESA adaptīvās sinhronizācijas atbalsts - Jā
Veiktspēja - Viedie režīmi - Animācija, M-Book, Personīgais
Veiktspēja - zīmolam raksturīgās tehnoloģijas - Acu aprūpe+
vendpn - 9H.LKDLA.TPE
VESA - 100 x 100
VESA standarts, mm - 100 x 100
WiFi - Nē
Zīmols - BenQ
Description - BENQ PD2705UA 27? 4K IPS HDMI/DP/MINI DP/USB 3.1 KVM DESIGNVUE
Description - PD2705UA Uwolnij kreatywność z maksymalnym komfortem
Jako magik przestrzeni roboczej, PD ErgoArm w pełni obsługuje elastyczność regulacji wysokości, obracania, pochylania i niesamowitego zarządzania kablami wewnątrz ramienia. Twórz z konfigurowalnym ergonomicznym projektem i jednocześnie ciesz się niesamowitą wydajnością kolorów. Niezależnie od tego, czy pracujesz nad projektem, czy prezentujesz swoje pomysły klientom, zawsze jest odpowiednie miejsce i odpowiedni kąt, aby to zrobić.
Technologia HDR
HDR10 uzyskuje lepsze wyniki wydajniej, gdy wyświetlasz podgląd efektu HDR na wideo podczas edycji.
Pokaż tylko niezbędne szczegóły
Różne tryby kolorystyczne przybliżają Twoim oczom niezbędne szczegóły. Musisz tylko dla swojej duszy do pracy.
Wykorzystaj swoją kreatywność
Niech ulepszona konstrukcja zajmie się częścią techniczną i pozwoli Ci uruchomić talenty twórcze.
Twórz bezpiecznie
Wiodące w branży technologie ochrony wzroku firmy BenQ zmniejszają zmęczenie oczu, zapewniając jednocześnie większy komfort użytkownika podczas długich okresów użytkowania
Reprezentuj właściwe koloryprzed sobą
Inspiracja ożywa, gdy zostanie przeniesiona do żywych kolorów. Technologia kolorów BenQ zamienia każdy monitor w Twojego pomocnika, aby każdy kreatywny pomysł stał się rzeczywistością.
Aspect ratio - 16:9
Refresh rate, Hz - 60
Refresh rate - 60 Hz
Height adjustment - Yes
Height - 553 mm
Height - 615.000000
Height with stand - 703 mm
Auto Pivot - Yes
Power - Power supply type - Internal
Bluetooth - No
BrandPartCode - 9H.LKDLA.TPE
Other features -
Performance - ConnectShare (USB) - Yes
dimension depth - 720 mm
Display diagonal, " - 27
Display resolution, pixels - 3840 x 2160
Display number of colours - 1.07 B
Display brightness, cd/m² - 250
Display surface - Matt
Display - Native aspect ratio - 16:9
Display - Display diagonal - 68.6 cm (27")
Display - Display resolution - 3840 x 2160 pixels
Display - Display brightness (peak) - 350 cd/m²
Display - Display brightness (typical) - 250 cd/m²
Display - Display technology - LCD
Display - Display number of colours - 1.07 billion colours
Display - Screen shape - Flat
Display - Backlight type - Direct LED
Display - HD type - 4K Ultra HD
Display - High Dynamic Range (HDR) technology - High Dynamic Range 10 (HDR10)
Display - Contrast ratio (typical) - 1200:1
Display - Colour gamut - 99%
Display - Maximum refresh rate - 60 Hz
Display - Panel type - IPS
Display - Pixel density - 163 ppi
Display - Anti-glare screen - Yes
Display - Response time - 5 ms
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display - Touchscreen - No
Display - sRGB coverage (typical) - 99%
Display - High Dynamic Range (HDR) supported - Yes
Design - Frameless design - Yes
Design - Feet colour - Black
Design - Detachable stand - Yes
Design - Front bezel colour - Black
Design - Product colour - Black
Design - Certification - TUV, Solidworks, calman , Pantone , Pantone SkinTone
Design - Market positioning - Graphics design
Depth with stand - 459.4 mm
EAN - 4718755090387
ean - 4718755090387
Eans - 4718755090387
Screen size (diag.) - 27"
Energy class - F
Energy label - Pobierz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Power consumption - 26 W
Power consumption (standby), W - 0.5
Power consumption, W - 27.5
Ergonomics - Picture-in-Picture - Yes
Ergonomics - Height adjustment - 15 cm
Ergonomics - Height adjustment - Yes
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Arabic, Simplified Chinese, Traditional Chinese, Czech, German, English, Spanish, French, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Norwegian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Swedish
Ergonomics - On Screen Display (OSD) - Yes
Ergonomics - Swivelling - Yes
Ergonomics - Number of OSD languages - 18
Ergonomics - Swivel angle range - 270 - 275°
Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100 mm
Ergonomics - Wall mountable - Yes
Ergonomics - Pivot - Yes
Ergonomics - Pivot angle - 0 - 90°
Ergonomics - Tilt angle range - -5 - 30°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Warranty -
guarantee - 24
Warranty - 36
Warranty - 36 month(s)
WarrantyInfo -
PeriodofWarranty - 36 M
guarantee_type - external
Length - 720.000000
GTIN - 4718755090387
I/O connectors - 1 x DisplayPort
I/O connectors - 1 x HDMI
I/O connectors - 1 x USB (Type C)
I/O connectors - 2 x USB (Type B)
I/O connectors - 3 x USB 3.0
Built-in camera - No
Built-in speakers - Yes
Speakers built-in - Yes
TV tuner built-in - No
Accessories included -
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data - Package type - Box
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 15 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 800.00 g
Packaging content - Stand included - Yes
Packaging content - Bundled software - Display Pilot
Packaging content - Manual - Yes
Package features > Gross height (mm) - 460.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 703.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 614.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 100.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.90 kg
Package features > Volume (m3) - 0.20 m³
Sustainability - European Product Registry for Energy Labelling (EPREL) code - 1335500
Dimensions (W x D x H) with stand, mm - 614 x 459.4 x 553 - 703
Dimensions W x D x H, mm - 614.4 x 82.4 x 365
dimension height - 622 mm
dimension width - 222 mm
dimension weight - 13500 g
Power - Energy efficiency class (HDR) - G
Power - Energy efficiency class (SDR) - G
Power - Energy efficiency scale - A to G
Power - Power consumption (standby) - 0.5 W
Power - Energy consumption (HDR) per 1000 hours - 38 kWh
Power - Power consumption (max) - 152 W
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 29 kWh
Power - Power consumption (typical) - 27.5 W
Category - Computer Monitors
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
Code - 9H.LKDLA.TPE
Package features > WEE classification - CL109:2:2017-04-01
Contrast ratio (typical) - 1200:1
Color - Black
Number of colors - 1,07 mld
LongDesc - Make Inspirations Come AliveAccurate Color sparks your mindUnleash Creativity with Maximum ComfortAs a workspace magician, PD Ergo Arm fully supports the flexibilities for swivel, height adjustment, pivoting, tilting, and the amazing cable management inside the arm. Create with the customizable ergonomic design and enjoy the incredible color performance at the same time. Whether you’re working on the design or presenting your ideas to your clients, there’s always the right spot and right angle to do it.HDR TechnologyHDR10 gets better results more efficiently when you preview the HDR effect on video while editing.Show Only Necessary DetailVarious color modes bring necessary detail to your eyes. You only need to pour your soul onto the work."BenQ DesignVue Monitors Darkroom Mode Adjusts image brightness and contrast for work in dark environments" Darkroom ModeAdjust image brightnessand contrast for work in darkenvironments.Animation ModeEnhance the clarity of dark areas without overexposing bright regions.DualViewShowcase designs in two modes side-by-side for improved workflow and enhanced productivityCAD/CAM ModeEnjoy superior contrast of lines and shapes in technical illustrations.Tap into Your CreativityLet improved design experience take care of the trivial work. You only need to lend your creative talents to do the right thing.KVM SwitchThe new KVM Switch auto-pairs with input signals. Click once to switch systems via Hotkey Puck G2 to save space and boost efficiencyUSB-CWork seamlessly. The USB-C port provides lightning-fast video/audio/data transmission and 65W power deliveryPIP / PBPGo split screen. Picture In Picture (PIP) and Picture By Picture (PBP) let you customize your work flow.Ergonomic DesignCreate in comfort with your monitor in the ideal position.Hotkey Puck G2Easily access input modes, industry standard color settings, and other features. The Hotkey Puck. G2 makes navigating your screen settingsDisplay PilotDisplay Pilot software lets you access designer-friendly features for ease and efficiencyCreate with Fresh EyesBenQ's industry-leading eye care technologies reduce eye fatigue while ensuring greater user comfort during long periods of use.ColorsYou Can TrustDemand superb color accuracy. Your work is worth it.
LongProductName - 27", IPS (3840x2160), UHD, 4K, HDR10, 1200:1, 178°/178°, 5 ms, 60Hz, 16:9, 163PPI, 1.07 billion colors, HDCP, 2.5Wx2, 100-240V, Puck G2, QSG, USB-C
LongSummaryDescription - BenQ PD2705UA. Display diagonal: 68.6 cm (27"), Display resolution: 3840 x 2160 pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technology: LCD, Response time: 5 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in speaker(s). Built-in USB hub, USB hub version: 2.0 / 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA mounting, Height adjustment. Product colour: Black
Matrix type - TFT IPS
Model - PD2705UA
Multimedia - RMS rated power - 5 W
Multimedia - Number of speakers - 2
Multimedia - Built-in camera - No
Multimedia - Built-in speaker(s) - Yes
name - Monitor 27 inches PD2705UA LED 5ms/QHD/IPS/HDMI/DP/USB
Name - BenQ PD2705UA - 27" | IPS | 4K | 60 Hz | DisplayPort, HDMI 2.0, USB 2.0, USB 3.2, USB-C | HDR | Głośniki 2 x 2,5 W | Pivot | VESA 100
Name - BenQ PD2705UA 27“ IPS 3840x2160/16:9/350cd/m2/5ms HDMI, DP, USB
Title - BenQ PD2705UA computer monitor 68.6 cm (27") 3840 x 2160 pixels 4K Ultra HD LCD Black
Panel type - IPS
Optional accessory -
Ports & interfaces - Number of USB Type-B upstream ports quantity - 2
Pivot - Yes
Width - 222.000000
Width - 614 mm
Ports & interfaces - Number of upstream ports - 2
ProducerCode - 9H.LKDLA.TPE
ProductName - PD2705UA
Manufacturer - BENQ
producer - Benq
Producer - BenQ
ManufacturerPartNumber - 9H.LKDLA.TPE
Response time - 5 ms
Response time, ms - 5
Resolution - 3840 x 2160
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces - Headphone connectivity - 3.5 mm
Ports & interfaces - USB Type-A downstream ports quantity - 3
Ports & interfaces - Headphone out - Yes
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.4
Ports & interfaces - HDCP - Yes
Ports & interfaces - HDCP version - 2.2
Ports & interfaces - HDMI - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces - HDMI version - 2.0
Ports & interfaces - Built-in KVM switch - Yes
Ports & interfaces - Built-in USB hub - Yes
Ports & interfaces - Thunderbolt 3 ports quantity - 1
Ports & interfaces - USB upstream port type - USB Type-B
Ports & interfaces - USB hub version - 2.0 / 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Ports & interfaces - USB Power Delivery - Yes
Ports & interfaces - USB Power Delivery up to - 65 W
Ports & interfaces - USB Type-C DisplayPort Alternate Mode - Yes
Ports & interfaces - USB Type-C downstream ports quantity - 1
Connections - Audio (3.5mm)
Connections - DisplayPort
Connections - HDMI
Connections - USB-C
Connections - USB Hub
Certificates - TUV
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - BenQ PD2705UA, 68.6 cm (27"), 3840 x 2160 pixels, 4K Ultra HD, LCD, 5 ms, Black
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, horizontal, ° - 178
Viewing angle, vertical - 178 °
Viewing angle, vertical, ° - 178
Speaker power, W - 2 x 5
Touch screen - No
Touch sensitive screen - No
Brightness - 250 cd/m²
Static contrast - 1 200:1
Weight - 6.2 kg
Weight - 13.330000
Weight with stand - 10 kg
Weight & dimensions - Height (with stand) - 703 mm
Weight & dimensions - Height (without stand) - 355.6 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 459.4 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 81.3 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 614 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 614 mm
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 10 kg
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 6.2 kg
Technical details > Gross weight - 10.90 kg
Technical details > Net weight - 10.00 kg
Technical details > Producer - Benq
Transreflective technology - LED
Web camera - None
URL - https://www.benq.eu/en-cee/monitor/designer/pd2705ua/specifications.html
Performance - Screen mirroring - Yes
Performance - Low Blue Light technology - Yes
Performance - NVIDIA G-SYNC - No
Performance - Flicker-free technology - Yes
Performance - VESA Adaptive Sync support - Yes
Performance - Smart modes - Animation, M-Book, Personal
Performance - Brand specific technologies - Eye Care+
vendpn - 9H.LKDLA.TPE
VESA - 100 x 100
VESA-standard, mm - 100 x 100
WiFi - No
Brand - BenQ
438,33 €
Benq PD2705UA, 27"
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas