Philips 27M1C5200W, 27"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 966039 Preces kods: 27M1C5200W/00
Pasūtāms 1 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi
235,09 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 15.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 15.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 13.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Ir
  • Paneļa tips: VA
  • Refresh rate: 240 Hz
  • Reakcijas laiks: 4ms
  • Kontrasts: 1000:1
  • Gaišums: 300cd/m2
  • Izmērs: 24.5"
  • Izšķirtspēja: FHD 1920x1080
Apraksts
Piedāvājam iegādāties Philips 24.5" monitoru ar FHD 1920x1080 izšķirtspēju.
  • Pateicoties FullHD (1920px X 1080px) izšķirtspējai šis monitors lieliski kalpos BlueRay kvalitātes filmu baudīšanai pilna ekrāna režīmā.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Ir
Curved : Ir
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips VA

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 240 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : Nav
Reakcijas laiks 4ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 1000:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 300cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 24.5"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Melna
Malu attiecība : 16:9
Pielietojums : Home & Office
Izšķirtspēja FHD 1920x1080

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Nav
Flicker-free : Ir
Pivot : Ir
Swivel : Ir
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : 100x100 mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB Nav

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort 1

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 2

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Nav

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudas skandas.

USB Hub : Nav
USB-C Power Delivery : Nav
USB-C video ieeja : 0
Papildus specifikācija
1. kategorija - Rāda
2. kategorija - Uzturēt
Apraksts - Izcila spēļu pieredze Izstrādāts intensīvām spēlēm, šis monitors ir aprīkots ar Sync tehnoloģiju, ātru 240 Hz atsvaidzināšanas frekvenci un 0,5 ms reakcijas laiku, kas nodrošina nepārtrauktu spēlēšanu. Turklāt, pateicoties SmartImage HDR funkcijai, varat baudīt skaistus attēlus. Īpaši augsts 240 Hz atsvaidzināšanas ātrums spēlei praktiski bez kavēšanās Spēlējot aizraujošākās darbības spēles, īpaši augsts 240 Hz atsvaidzināšanas ātrums nodrošina neticami vienmērīgu, bez kavēšanās darbību. Šis Philips monitors atsvaidzina attēlu līdz pat 240 reizēm sekundē - daudz biežāk nekā standarta monitori. 240 Hz atsvaidzināšanas frekvence nodrošina lielisku kustību vienmērīgumu un attēla skaidrību, kas ir īpaši svarīgi dinamiskām spēlēm, piemēram, FPS un sacīkšu spēlēm. Ar Philips Momentum monitoru ar 240 Hz atsvaidzināšanas frekvenci darbības ainas spēlēs ir bez mirgošanas un bez pēcattēliem. Šis monitors nodrošina dziļāku iegremdēšanos spēļu pasaulē un ļoti reālistisku spēlēšanu. Zema ieejas nobīde samazina laiku, kas nepieciešams signālu pārraidei no ierīcēm uz monitoru Ieejas nobīde ir laiks, kas paiet no brīža, kad pieslēgtās ierīces veic kādu darbību, līdz brīdim, kad rezultāts tiek parādīts uz ekrāna. Zema ieejas kavēšanās samazina kavēšanās laiku starp komandas ievadīšanu ar ierīci un šīs komandas saņemšanu monitorā, tādējādi ievērojami uzlabojot spēļu pieredzi spēlēs, kurās īpaši nepieciešama plūdenība, piemēram, ātrajās turnīru spēlēs. Noapaļots monitora dizains nodrošina reālistisku skatīšanās pieredzi Noapaļotais monitora dizains garantē lietotājiem neaizmirstamu pieredzi. Noapaļotais ekrāns nodrošina patīkamu, bet izsmalcinātu pieredzi, kas koncentrējas uz jūsu personu. VA paneļa monitors ļauj izbaudīt izcilu attēla kvalitāti un plašus skata leņķus Philips VA LED monitora priekšrocība ir Philips progresīvā daudzfunkcionālā vertikālās attēla regulēšanas tehnoloģija, kas nodrošina ārkārtīgi augstu statiskā kontrasta attiecību un līdz ar to ļoti spilgtu un spilgtu attēlu. Tas ir ideāli piemērots standarta biroja lietojumprogrammām, kā arī fotogrāfiju, tīmekļa vietņu, filmu un spēļu attēlošanai un sarežģītu grafikas lietojumprogrammu lietošanai. Optimizētā pikseļu pārvaldības tehnoloģija papildus nodrošina īpaši plašus 178/178 grādu skata leņķus, nodrošinot izcilu attēla skaidrību. SmartImage HDR funkcija nodrošina optimālu attēla kvalitāti HDR režīmā Izvēlieties kādu no SmartImage HDR režīmiem, kas vislabāk atbilst jūsu vajadzībām. Spēļu spēlēšana HDR režīmā: optimizēts videospēlēm. Ar spilgtāku balto un tumšāku melno krāsu, spēļu ainas ir skaidrākas un atklāj vairāk detaļu. Ir viegli pamanīt ienaidniekus, kas slēpjas tumšos stūros un ēnās. Filmas HDR: ideāli piemērots filmu skatīšanai HDR formātā. Tā nodrošina labāku kontrastu un spilgtumu, kas savukārt nodrošina reālistiskāku pieredzi un aizraujošāku sajūtu skatoties. Fotogrāfijas HDR: labākas krāsas: sarkanā, zaļā un zilā, kas nodrošina skaidrus vizuālos efektus. DisplayHDR: VESA DisplayHDR* sertifikāts. Personīgie iestatījumi: ļauj pielāgot iestatījumus attēlu izvēlnē. * Skatiet HDR specifikāciju. LowBlue režīms un Flicker-free tehnoloģija ir acīm draudzīgas LowBlue režīms un Flicker-free tehnoloģija ir izstrādātas, lai mazinātu redzes nogurumu, ko izraisa stundām ilgi skatīšanās uz monitoru. EasySelect izvēlnes pārslēgšanas taustiņš ātrai piekļuvei ekrāna izvēlnei Diskrēti novietotais EasySelect izvēlnes pārslēgšanas taustiņš ļauj ātri un viegli pielāgot monitora iestatījumus ekrāna izvēlnē. Noliekšana, pagriešana un augstuma regulēšana ideālai skatīšanās pozīcijai Philips monitora Compact Ergo pamatne ir īpaši elastīga: tā ļauj noliekt, pagriezt un regulēt augstumu, lai katrs monitora lietotājs varētu izvēlēties savām vajadzībām atbilstošu skatīšanās leņķi un nodrošināt maksimālu skatīšanās komfortu un produktivitāti. 16:9 Full HD ekrāns nodrošina izcilu detalizāciju Attēla kvalitātei ir nozīme. Parastie monitori nodrošina noteiktu kvalitātes līmeni, taču jūs noteikti sagaidāt vairāk. Šis monitors piedāvā uzlabotu Full HD izšķirtspēju 1920 x 1080. Full HD izšķirtspēja nodrošina asu detalizāciju, kas kopā ar augstu spilgtuma līmeni, neticamu kontrastu un dabiskām krāsām rada reālistisku attēlu. Ātrs 0,5 ms reakcijas laiks skaidram attēlam un vienmērīgai spēļu gaitai Philips Momentum monitors ar MPRT tehnoloģiju un 0,5 ms reakcijas laiku efektīvi novērš spoku un izplūšanu, nodrošinot asāku un skaidrāku spēļu attēlu. Dinamiska darbība un dramatiskas pārejas tiks attēlotas vienmērīgi. Labākā izvēle aizraujošām un plūstošām spēlēm.
Aspekta attiecība - 16:9
Atsvaidzināšanas ātrums - 240 Hz
Augstuma regulēšana - Jā
Augstums - 366 mm
Augstums (maks.) - 0 mm
Augstums ar statīvu - 544 mm
Automātiskais pagrieziens - Nē
Barošana - barošanas avota tips - Iekšējais
Biežums, vertikālais min. - 48 Hz
Bluetooth - Nē
BrandPartCode - 27M1C5200W/00
category_en - Datori un komponenti > Monitori un piederumi > LCD monitori
category_lv - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
category_ru - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
Citas funkcijas -
Citas funkcijas - Attēla uzlabošana - SmartImage spēle
Citas funkcijas - EasyRead režīms - Jā
Citas funkcijas - LowBlue režīms - Jā
Citas funkcijas - Reglamentējošie apstiprinājumi - CB; CE zīme; FCC B klase; ICES-003; CU-EAC; EAEU RoHS; TUV/ISO9241-307; TUV-BAUART
Citas funkcijas - vidējais laiks starp atteici (MTBF) - 50000 h
Citas iezīmes - pārstrādājams iepakojuma materiāls - 100%
Citas īpašības - Ārējās apdares veids - Teksturēts
Darba apstākļi - Neekspluatācijas augstums - 0 - 12192 m
Darba apstākļi - Uzglabāšanas temperatūra (T-T) - -20 - 60 °C
description_lv - Ekrāna diagonāle: 27 " Ekrāna izšķirtspēja: 1920 x 1080 Matricas tips: VA Punkta izmērs: 0,311 x 0,311 Kontrasts (tipisks): 3000: 1 Displeja spilgtums (tipisks): 300 cd / m2 Ekrāna formāts: izliekts VESA stiprinājums: Nē Энергgoefektivitātes klase (SDR): E Preces Krāsa: Melna
description_lv - Ekrāna diagonāle: 27" Ekrāna izšķirtspēja: Kontrasta attiecība (tipiska):3000:1 Ekrāna spilgtums (tipisks):300 cd/m² Ekrāna formāts:Izliekts VESA stiprinājums:Nē Energoefektivitātes klase (SDR): SDR: 1920 x 1080 Matricas tips:VA Punkta izmērs:0,311 x 0,311: E Izstrādājuma krāsa:Melna
description_ru - Ekrāna diagonāle: 27 " Ekrāna izšķirtspēja: 1920 x 1080 Matricas tips:VA Punktu izmērs:0,311 x 0,311 Kontrasts (tipisks):3000:1 Displeja spilgtums (tipisks):300 cd/m² Ekrāna formāts:Izliekts VESA stiprinājums:Nē Energoefektivitātes klase (SDR): E Produkta krāsa:Melna
dimensijas dziļums - 935 mm
Dinamiskais kontrasts - Mega kontrasts
Displeja virsma - Matt
Displejs - dabiskais malu attiecība - 16:9
Displejs - DDC/CI - Jā
Displejs - Displeja diagonāle - 68,6 cm (27")
Displejs - Displeja diagonāle (metriskā) - 68.5 cm
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 1920 x 1080 pikseļu
Displejs - Displeja spilgtums (tipisks) - 300 cd/m²
Displejs - Displejs krāsu skaits - 16,7 miljoni krāsu
Displejs - Displejs sRGB - Jā
Displejs - Dūmainības ātrums - 25%
Displejs - Ekrāna forma - Izliekts
Displejs - Ekrāna izliekuma novērtējums - 1500R
Displejs - Fona apgaismojuma veids - W-LED
Displejs - horizontālās skenēšanas diapazons - 30 - 255 kHz
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 3000:1
Displejs - Krāsu dziļums - 8 bit
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 240 Hz
Displejs - NTSC pārklājums (tipisks) - 98%
Displejs - paneļa tips - VA
Displejs - Pikseļu blīvums - 81,59 ppi
Displejs - Pikseļu solis - 0.3114 x 0.3114 mm
Displejs - Pret atspīdumiem aizsargāts ekrāns - Jā
Displejs - reakcijas laiks (ātrs) - 0,5 ms
Displejs - Redzamais izmērs, vertikāli - 33.6 cm
Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
Displejs - Skatāmais izmērs, horizontāli - 59.8 cm
Displejs - sRGB pārklājums (tipisks) - 121%
Displejs - Vertikālās skenēšanas diapazons - 48 - 240 Hz
Displejs - Virsmas cietība - 3H
Displejs > Attāluma attiecība - 16:9
Displejs > Displeja diagonāle - 27 "
Displejs > Displeja spilgtums - 300 cd/m²
Displejs > Displeja virsma - Necaurspīdīgs
Displejs > Displejs - 1920 x 1080
Displejs > HD tips - FHD
Displejs > Kontrasta attiecība (tipiska) - 3000:1
Displejs > Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 240 Hz
Displejs > Paneļa tips - VA
Displejs > Reakcijas laiks - 0,5 ms
Displejs > Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Displejs > Skata leņķis, vertikālais - 178 °
Displejs > Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dziļums - 83 mm
Dziļums ar statīvu - 236 mm
EAN - 8712581800697
ean - 8712581800697
Ekrāna izmērs (diag.) - 27"
Ekspluatācijas apstākļi - Darba augstums - 0 - 3658 m
Ekspluatācijas apstākļi - Darba relatīvais mitrums (H-H) - 20 - 80%
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 0 - 40 °C
Enerģijas klase - E
Enerģijas marķējums - Lejupielādēt
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Enerģijas patēriņš - 23.7 W
Ergonomika - augstuma regulēšana - 13 cm
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Vienkāršotā ķīniešu valoda, tradicionālā ķīniešu valoda, čehu, vācu, holandiešu, angļu, spāņu, somu, franču, grieķu, ungāru, itāļu, japāņu, japāņu, korejiešu, poļu, portugāļu, krievu, zviedru, turku, ukraiņu, ungāru, vācu, ukraiņu
Ergonomika - Kabeļa bloķēšanas slots - Jā
Ergonomika - Kabeļa slēdzenes slota tips - Kensington
Ergonomika - LED indikatori - Darbs, gaidīšanas režīms
Ergonomika - pagrieziena leņķa diapazons - -45 - 45°
Ergonomika - paneļa montāžas saskarne - 100 x 100 mm
Ergonomika - Plug and Play - Jā
Ergonomika - slīpuma leņķa diapazons - -5 - 20°
Ergonomika - VESA montāža - Jā
Ergonomika > Augstuma regulēšana - 13 cm
Ergonomika > Augstuma regulēšana - Nē
Ergonomika > Grozāmie - Jā
Ergonomika > Pagrieziena leņķis - -5/20 °
Ergonomika > Pagrieziena regulēšana - Jā
Ergonomika > Pivot - Nē
Ergonomika > VESA montāža - Jā
Ergonomika > VESA montāžas saskarnes - 100 x 100 mm
Frekvence, horizontālā maks. - 255 kHz
Frekvence, horizontālā min. - 30 kHz
Frekvence, vertikālais maks. - 240 Hz
Garantija -
Garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
garantija - 36
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - ārējais
gross_weight - 10.3 kg
GTIN - 8712581800697
I/O savienotāji - 1 x Audio izeja
I/O savienotāji - 1 x DisplayPort
I/O savienotāji - 2 x HDMI
Iebūvēti skaļruņi - Nē
Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
Iekļautie piederumi - Kabeļi: HDMI kabelis, DisplayPort kabelis, Barošanas kabelis Lietotāja dokumentācija
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 508 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 188 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 930 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 10 kg
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 24 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 3536.00 g
Iepakojuma saturs - iekļauts statīvs - Jā
Iepakojuma saturs - Rokasgrāmata - Jā
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 236.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 611.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 544.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 884.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 4.42 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.08 m³
Ilgtspēja - nesatur - Dzīvsudrabs, PVC/BFR
Izliekts - 1500 R
izmērs augstums - 510 mm
izmērs platums - 195 mm
izmērs svars - 10090 g
Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - E
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.5 W
Jauda - enerģijas patēriņš (izslēgts) - 0.3 W
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 23.7 W
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50 - 60 Hz
Jauda > Energoefektivitātes klase - E
Kategorija - Datoru monitori
kategorija - Monitori no 66,0 cm (26 Zoll)
kods - 27M1C5200W/00
Kods - 27M1C5200W/00
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:2:2017-04-01
Krāsa - Black
Krāsu skaits - 16,7 miljoni
LongDesc - Šis monitors ir paredzēts intensīvām spēlēm, un tas ir aprīkots ar Sync tehnoloģiju, ātru 240 Hz atsvaidzināšanas frekvenci un 0,5 ms reakcijas laiku, kas nodrošina spēlēšanu bez asarām. Turklāt SmartImage HDR nodrošina skaistus attēlus.
LongProductName - Evnia 5000 27" (68,5 cm) Full HD spēļu monitors
LongSummaryDescription - Philips 27M1C5200W/00. Displeja diagonāle: 68,6 cm (27"), Displeja izšķirtspēja: Skatīšanās leņķis, horizontāli: 178°, Skatīšanās leņķis, vertikāli: 178°. VESA stiprinājums. Produkta krāsa: melna
Matricas tips - VA
Modelis - 27M1C5200W
MPN - 27M1C5200W/00
Multimediji > Integrēts TV uztvērējs - Nē
Multivides audio > Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Nē
Nosaukums - 68,5cm/27" (1920x1080) Philips 27M1C5200W Evnia 5000 sērijas LED FHD 240Hz 0,5ms Izliekts spēļu 2xHDMI DP Pivot VESA melns
nosaukums - Evnia Izliektais VA 27 collu 240 Hz 27M1C5200W 27M1C5200W monitors
Nosaukums - Philips 27M1C5200W/00 datora monitors 68,6 cm (27") 1920 x 1080 pikseļu melns
nosaukums - Philips Evnia 5000 27M1C5200W, 68,6 cm (27 Zoll), 240 Hz, adaptīvā sinhronizācija, VA - DP, 2xHDMI
Nosaukums - Philips | 27M1C5200W/00 | 27 " | VA | FHD | 16:9 | 0,5 ms | 300 cd/m² | HDMI pieslēgvietu daudzums 2 | 240 Hz
Papildaprīkojums pēc izvēles -
PDF - https://www.blobs.lt/products/8/3/8/2/0/4/1dced2aea0a15d57dce9e57dd21ee203/original.pdf
Platums - 611 mm
Produkta nosaukums - 27M1C5200W/00
Punktu piķis - 0.3114 mm
Ražotāja produkta nosaukums - 27M1C5200W/00
Ražotāja produktu grupa - Uzturēt
ražotājs - Philips
Ražotājs - Philips
Ražotājs - Philips
Reakcijas laiks - 0.5 ms
Redzamais laukums, horizontāli - 597.888 mm
Redzamais laukums, vertikāli - 336.312 mm
Rezolūcija - 1920 x 1080 (FHD 1080)
Saite - https://www.philips.lt/c-p/27M1C5200W_00/evnia-curved-gaming-monitor-full-hd-zaidimu-monitorius
Savienojamie porti un interfeisi > DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamība > HDMI pieslēgvietu daudzums - 2
Savienojamības porti un saskarnes - Audio izeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDCP - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDCP versija - 1.4/2.2
Sertifikāti - CB
Sertifikāti - CE
Sertifikāti - CU
Sertifikāti - FCC B klase
Sertifikāti - RoHS
Sertifikāti - TUV
ShortSummaryDescription - Philips 27M1C5200W/00, 68,6 cm (27"), 1920 x 1080 pikseļu, melns
Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Skata leņķis, vertikāli - 178 °
Skārienekrāns - Nē
Spilgtums - 300 cd/m²
Statiskais kontrasts - 3 000:1
Svars - 4.15 kg
svars - 8 kg
Svars - 10
Svars ar statīvu - 5.61 kg
Svars un izmēri - Augstums (ar statīvu) - 544 mm
Svars un izmēri - Augstums (bez statīva) - 366 mm
Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 236 mm
Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 83 mm
Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 611 mm
Svars un izmēri - Platums (bez statīva) - 611 mm
Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 5.61 kg
Svars un izmēri - Svars (bez statīva) - 4.15 kg
Tehniskā informācija > Bruto svars - 10.03 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 5.61 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Philips
Tehniskā informācija > USB-C - Nē
Tehniskā informācija > USB-C barošanas padeve - NAV PIEMĒROJAMS
title_lv - Philips Evnia 5000 27" / 1920 x 1080 / 240 Hz monitors
title_lv - Philips Evnia 5000 Monitori 27" / 1920 x 1080 / 240 Hz
title_ru - Philips Evnia 5000 27" / 1920 x 1080 / 240 Hz monitors
Transreflektīvā tehnoloģija - LED
Tīklošana > Ethernet LAN (RJ-45) porti - Nē
Tīmekļa kamera - Nav
URL - https://mmdmonitors.com/
Veiktspēja - Komponentu video sinhronizācija - Atsevišķa sinhronizācija
Veiktspēja - tehnoloģija bez mirgošanas - Jā
Veiktspēja - VESA adaptīvās sinhronizācijas atbalsts - Jā
Veiktspēja - zema ieejas nobīde - Jā
vendpn - 27M1C5200W/00
VESA - 100 x 100
WiFi - Nē
Zīmols - Philips
Category 1 - Displays
Category 2 - Monitore
Description - Wrażenia z gry na najwyższym poziomie
Zaprojektowany z myślą o intensywnej rozgrywce, monitor ten wyposażono w technologię Sync, szybką częstotliwość odświeżania 240 Hz oraz czas reakcji 0,5 ms, który zapewnia nieprzerwaną grę. Ponadto, dzięki funkcji SmartImage HDR, można podziwiać piękne obrazy. Niezwykle wysoka częstotliwość odświeżania 240 Hz zapewniająca rozgrywkę praktycznie bez opóźnień
Podczas grania w najbardziej wciągające gry akcji niezwykle wysoka częstotliwość odświeżania 240 Hz zapewnia niesamowicie płynne, pozbawione opóźnień wrażenia. Ten monitor Philips odświeża obraz nawet 240 razy na sekundę, czyli znacznie częściej niż standardowe monitory. Częstotliwość odświeżania 240 Hz zapewnia doskonałą płynność ruchu i wyrazistość obrazu, co jest szczególnie ważne w przypadku dynamicznych gier, takich jak gry FPS i gry wyścigowe. Dzięki monitorowi Philips Momentum o częstotliwości odświeżania 240 Hz sceny akcji w grach są pozbawione migotania i zjawiska powidoku. Ten monitor umożliwia głębsze zanurzenie się w świecie gry i bardzo realistyczną rozgrywkę. Niewielkie opóźnienie wejścia skraca czas przesyłania sygnału z urządzeń do monitora
Opóźnienie wejścia to ilość czasu, jaki upływa między wykonaniem działania za pomocą podłączonych urządzeń i wyświetleniem wyniku na ekranie. Niewielkie opóźnienie wejścia skraca czas opóźnienia pomiędzy wprowadzeniem polecenia za pomocą urządzenia a odebraniem go przez monitor, znacznie poprawiając jakość grania w gry szczególnie wymagające płynności, na przykład szybkie gry turniejowe. Zaokrąglona konstrukcja monitora zapewnia realistyczne wrażenia podczas oglądania
Zaokrąglona konstrukcja monitora gwarantuje użytkownikom niezapomniane wrażenia. Zaokrąglony ekran zapewnia przyjemne, ale subtelne wrażenia, które skupiają się na Twojej osobie. Monitor z panelem VA pozwala cieszyć się wspaniałej jakości obrazem i szerokimi kątami widzenia
Monitor LED VA Philips korzysta z zaawansowanej technologii wielofunkcyjnego dopasowania obrazu w pionie, która zapewnia niezwykle wysoki współczynnik kontrastu statycznego, a co za tym idzie bardzo żywy, jasny obraz. Jest idealnym rozwiązaniem zarówno w przypadku standardowych zastosowań biurowych, jak i w przypadku wyświetlania zdjęć, stron internetowych, filmów i gier oraz korzystania z wymagających aplikacji graficznych. Zoptymalizowana technologia zarządzania pikselami zapewnia dodatkowo niezwykle szerokie kąty widzenia 178/178 stopni co przekłada się na znakomitą wyrazistość obrazu. Funkcja SmartImage HDR zapewnia optymalną jakość obrazu w trybie HDR
Wybierz jeden z trybów SmartImage HDR, który najlepiej odpowiada Twoim potrzebom. Gry w HDR: optymalizacja pod kątem gier wideo. Dzięki jaśniejszej bieli i ciemniejszej czerni sceny w grach są wyraźne i ujawniają więcej szczegółów. Łatwo dostrzec wrogów ukrywających się w ciemnych zakamarkach i cieniach. Film w HDR: idealny do oglądania filmów w HDR. Zapewnia lepszy kontrast i jasność, co z kolei zapewnia bardziej realistyczne wrażenia i uczucie zanurzenia podczas oglądania. Zdjęcia w HDR: lepsze kolory: czerwony, zielony i niebieski dla wyraźnych efektów wizualnych. DisplayHDR: certyfikat VESA DisplayHDR*. Ustawienia osobiste: umożliwiają dostosowanie ustawień w menu obrazu. * Należy zapoznać się ze specyfikacją HDR. Tryb LowBlue i technologia Flicker-free są przyjazne dla oczu
Tryb LowBlue i technologia Flicker-free zostały opracowane w celu zmniejszenia zmęczenia wzroku spowodowanego patrzeniem w monitor przez wiele godzin. Klawisz przełączania menu EasySelect umożliwia szybki dostęp do menu ekranowego
Dyskretnie umieszczony klawisz przełączania menu EasySelect umożliwia szybkie i łatwe dostosowywanie ustawień monitora w menu ekranowym. Dostosowanie nachylenia, obrotu i wysokości zapewnia idealną pozycję oglądania
Podstawa Compact Ergo monitora Philips jest niezwykle elastyczna: umożliwia odchylenie, obrót i regulację wysokości, tak aby każdy użytkownik monitora mógł dobrać kąt oglądania do własnych potrzeb oraz zapewnić maksymalny komfort oglądania i wydajność pracy. Ekran 16:9 Full HD zapewnia doskonałą szczegółowość
Jakość obrazu ma znaczenie. Zwykłe monitory zapewniają pewien poziom jakości, jednak Ty z pewnością oczekujesz więcej. Ten monitor oferuje ulepszoną rozdzielczość Full HD 1920 x 1080. Rozdzielczość Full HD zapewnia wyrazistość detali, co w połączeniu z wysokim poziomem jasności, niewiarygodnym kontrastem i naturalnymi kolorami powoduje, że obraz zachwyca realizmem. Szybki czas reakcji 0,5 ms zapewnia wyraźny obraz i płynną grę
Monitor Philips Momentum z technologią MPRT i czasem reakcji 0,5 ms skutecznie eliminuje smugi i rozmycie obrazu, zapewniając ostrzejszy i bardziej przejrzysty obraz w grach. Dynamiczna akcja i dramatyczne przejścia będą płynnie odwzorowane. Najlepszy wybór do emocjonujących i wymagających płynności gier.
Aspect ratio - 16:9
Refresh rate - 240 Hz
Height adjustment - Yes
Height - 366 mm
Height (max) - 0 mm
Height with stand - 544 mm
Auto Pivot - No
Power - Power supply type - Internal
Frequency, vertical min. - 48 Hz
Bluetooth - No
BrandPartCode - 27M1C5200W/00
category_en - Computers & Components > Monitors and accessories > LCD monitors
category_lv - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
category_ru - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
Other features -
Other features - Picture enhancement - SmartImage game
Other features - EasyRead mode - Yes
Other features - LowBlue mode - Yes
Other features - Regulatory Approvals - CB; CE Mark; FCC Class B; ICES-003; CU-EAC; EAEU RoHS; TUV/ISO9241-307; TUV-BAUART
Other features - Mean time between failures (MTBF) - 50000 h
Other features - Recyclable packaging material - 100%
Other features - Exterior finish type - Textured
Operational conditions - Non-operating altitude - 0 - 12192 m
Operational conditions - Storage temperature (T-T) - -20 - 60 °C
description_lv - Ekrāna diagonāle: 27 "
Ekrāna izšķirtspēja: 1920 x 1080
Matricas tips: VA
Punkta izmērs: 0,311 x 0,311
Kontrasts (tipisks): 3000: 1
Displeja spilgtums (tipisks): 300 cd / m2
Ekrāna formāts: izliekts
VESA stiprinājums: Nē
Энергgoefektivitātes klase (SDR): E
Preces Krāsa: Melna
description_en - Screen diagonal: 27"
Screen resolution: 1920 x 1080
Matrix Type:VA
Point size:0,311 x 0,311
Contrast ratio (typical):3000:1
Display brightness (typical):300 cd/m²
Screen Format:Curved
VESA mount:No
Energy Efficiency Class (SDR): E
Color of product:Black
description_ru - Диагональ экрана: 27 "
Разрешение экрана: 1920 x 1080
Тип матрицы:VA
Размер точки:0,311 x 0,311
Контрастность (типичная):3000:1
Яркость дисплея (типичная):300 cd/m²
Формат экрана:Curved
крепление VESA:Нет
Класс энергоэффективности (SDR): E
Цвет товара:Черный
dimension depth - 935 mm
Dynamic contrast - Mega Contrast
Display surface - Matt
Display - Native aspect ratio - 16:9
Display - DDC/CI - Yes
Display - Display diagonal - 68.6 cm (27")
Display - Display diagonal (metric) - 68.5 cm
Display - Display resolution - 1920 x 1080 pixels
Display - Display brightness (typical) - 300 cd/m²
Display - Display number of colours - 16.7 million colours
Display - Display sRGB - Yes
Display - Haze rate - 25%
Display - Screen shape - Curved
Display - Screen curvature rating - 1500R
Display - Backlight type - W-LED
Display - Horizontal scan range - 30 - 255 kHz
Display - Contrast ratio (typical) - 3000:1
Display - Colour depth - 8 bit
Display - Maximum refresh rate - 240 Hz
Display - NTSC coverage (typical) - 98%
Display - Panel type - VA
Display - Pixel density - 81.59 ppi
Display - Pixel pitch - 0.3114 x 0.3114 mm
Display - Anti-glare screen - Yes
Display - Response time (fast) - 0.5 ms
Display - Viewable size, vertical - 33.6 cm
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display - Viewable size, horizontal - 59.8 cm
Display - sRGB coverage (typical) - 121%
Display - Vertical scan range - 48 - 240 Hz
Display - Surface hardness - 3H
Display > Aspect ratio - 16:9
Display > Display diagonal - 27 "
Display > Display brightness - 300 cd/m²
Display > Display surface - Non-glare
Display > Display - 1920 x 1080
Display > HD type - FHD
Display > Contrast ratio (typical) - 3000:1
Display > Maximum refresh rate - 240 Hz
Display > Panel type - VA
Display > Response time - 0,5 ms
Display > Viewing angle, horizontal - 178 °
Display > Viewing angle, vertical - 178 °
Display > Touchscreen - No
Design - Product colour - Black
Depth - 83 mm
Depth with stand - 236 mm
EAN - 8712581800697
ean - 8712581800697
Screen size (diag.) - 27"
Operational conditions - Operating altitude - 0 - 3658 m
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 20 - 80%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 40 °C
Energy class - E
Energy label - Pobierz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Power consumption - 23.7 W
Ergonomics - Height adjustment - 13 cm
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Simplified Chinese, Traditional Chinese, Czech, German, Dutch, English, Spanish, Finnish, French, Greek, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Swedish, Turkish, Ukrainian
Ergonomics - Cable lock slot - Yes
Ergonomics - Cable lock slot type - Kensington
Ergonomics - LED indicators - Operation, Stand-by
Ergonomics - Swivel angle range - -45 - 45°
Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100 mm
Ergonomics - Plug and Play - Yes
Ergonomics - Tilt angle range - -5 - 20°
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Ergonomics > Height adjustment - 13 cm
Ergonomics > Height adjustment - No
Ergonomics > Swivelling - Yes
Ergonomics > Tilt angle - -5/20 °
Ergonomics > Tilt adjustment - Yes
Ergonomics > Pivot - No
Ergonomics > VESA mounting - Yes
Ergonomics > VESA mounting interfaces - 100 x 100 mm
Frequency, horizontal max. - 255 kHz
Frequency, horizontal min. - 30 kHz
Frequency, vertical max. - 240 Hz
Warranty -
Warranty - 24
Warranty - 24 month(s)
guarantee - 36
WarrantyInfo -
guarantee_type - external
gross_weight - 10.3 kg
GTIN - 8712581800697
I/O connectors - 1 x Audio out
I/O connectors - 1 x DisplayPort
I/O connectors - 2 x HDMI
Speakers built-in - No
TV tuner built-in - No
Accessories included - Przewody: Przewód HDMI, przewód DisplayPort, przewód zasilający Dokumentacja użytkownika
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data - Package height - 508 mm
Packaging data - Package depth - 188 mm
Packaging data - Package width - 930 mm
Packaging data - Package weight - 10 kg
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 24 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 3536.00 g
Packaging content - Stand included - Yes
Packaging content - Manual - Yes
Package features > Gross height (mm) - 236.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 611.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 544.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 884.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 4.42 kg
Package features > Volume (m3) - 0.08 m³
Sustainability - Doesn't contain - Mercury, PVC/BFR
Curved - 1500 R
dimension height - 510 mm
dimension width - 195 mm
dimension weight - 10090 g
Power - Energy efficiency class (SDR) - E
Power - Power consumption (standby) - 0.5 W
Power - Power consumption (off) - 0.3 W
Power - Power consumption (typical) - 23.7 W
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Power > Energy efficiency class - E
Category - Computer Monitors
category - Monitors from 66,0 cm (26 Zoll)
code - 27M1C5200W/00
Code - 27M1C5200W/00
Package features > WEE classification - CL109:2:2017-04-01
Color - Black
Number of colors - 16,7 mln
LongDesc - Designed for high-intensity gameplay, this monitor is equipped with Sync Technology, a speedy 240 Hz refresh rate and a 0.5 ms response time for tear-free gameplay. In addition, SmartImage HDR delivers beautiful imagery.
LongProductName - Evnia 5000 27" (68.5 cm) Full HD gaming monitor
LongSummaryDescription - Philips 27M1C5200W/00. Display diagonal: 68.6 cm (27"), Display resolution: 1920 x 1080 pixels, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. VESA mounting. Product colour: Black
Matrix type - VA
Model - 27M1C5200W
MPN - 27M1C5200W/00
Multimedia > TV tuner integrated - No
Multimedia > Built-in speaker(s) - No
Name - 68,5cm/27" (1920x1080) Philips 27M1C5200W Evnia 5000 Series LED FHD 240Hz 0,5ms Curved Gaming 2xHDMI DP Pivot VESA Black
name - Monitor Evnia Curved VA 27 inches 240Hz 27M1C5200W
Title - Philips 27M1C5200W/00 computer monitor 68.6 cm (27") 1920 x 1080 pixels Black
name - Philips Evnia 5000 27M1C5200W, 68,6 cm (27 Zoll) 240Hz, Adaptive Sync, VA - DP, 2xHDMI
Name - Philips | 27M1C5200W/00 | 27 " | VA | FHD | 16:9 | 0,5 ms | 300 cd/m² | HDMI ports quantity 2 | 240 Hz
Optional accessory -
PDF - https://www.blobs.lt/products/8/3/8/2/0/4/1dced2aea0a15d57dce9e57dd21ee203/original.pdf
Width - 611 mm
ProductName - 27M1C5200W/00
Dot pitch - 0.3114 mm
Producer product name - 27M1C5200W/00
Producer product family - Monitor
producer - Philips
Producer - Philips
Manufacturer - Philips
Response time - 0.5 ms
Visible area, horizontal - 597.888 mm
Visible area, vertical - 336.312 mm
Resolution - 1920 x 1080 (FHD 1080)
Link - https://www.philips.lt/c-p/27M1C5200W_00/evnia-curved-gaming-monitor-full-hd-zaidimu-monitorius
Ports & interfaces > DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces > HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces - Audio output - Yes
Ports & interfaces - HDCP - Yes
Ports & interfaces - HDCP version - 1.4/2.2
Certificates - CB
Certificates - CE
Certificates - CU
Certificates - FCC Class B
Certificates - RoHS
Certificates - TUV
ShortSummaryDescription - Philips 27M1C5200W/00, 68.6 cm (27"), 1920 x 1080 pixels, Black
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, vertical - 178 °
Touch screen - No
Brightness - 300 cd/m²
Static contrast - 3 000:1
Weight - 4.15 kg
weight - 8 kg
Weight - 10
Weight with stand - 5.61 kg
Weight & dimensions - Height (with stand) - 544 mm
Weight & dimensions - Height (without stand) - 366 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 236 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 83 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 611 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 611 mm
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 5.61 kg
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 4.15 kg
Technical details > Gross weight - 10.03 kg
Technical details > Net weight - 5.61 kg
Technical details > Producer - Philips
Technical details > USB-C - No
Technical details > USB-C power delivery - N/A
title_en - Philips Evnia 5000 Monitor 27" / 1920 x 1080 / 240 Hz
title_lv - Philips Evnia 5000 Monitors 27" / 1920 x 1080 / 240 Hz
title_ru - Philips Evnia 5000 Монитор 27" / 1920 x 1080 / 240 Hz
Transreflective technology - LED
Networking > Ethernet LAN (RJ-45) ports - No
Web camera - None
URL - https://mmdmonitors.com/
Performance - Component video sync - Separate sync
Performance - Flicker-free technology - Yes
Performance - VESA Adaptive Sync support - Yes
Performance - Low input lag - Yes
vendpn - 27M1C5200W/00
VESA - 100 x 100
WiFi - No
Brand - Philips
235,09 €
Philips 27M1C5200W, 27"
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas