Philips 45B1U6900C, 44.5"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 956817 Preces kods: 45B1U6900C/00
Pasūtāms 13 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi
826,09 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 20.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 20.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 20.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 16.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Ir
  • Paneļa tips: VA
  • Refresh rate: 75 Hz
  • Reakcijas laiks: 4ms
  • Kontrasts: 3000:1
  • Gaišums: 450cd/m2
  • Izmērs: 44.5"
  • Izšķirtspēja: DQHD 5120x1440
Apraksts
Piedāvājam iegādāties Philips 44.5" monitoru ar DQHD 5120x1440 izšķirtspēju.
  • Par savietojamību ar mūsdienīgām grafiskajām kartēm un video atskaņotājiem parūpēsies HDMI ieeja.
  • DisplayPort pieslēgvieta nodrošina augstākās kvalitātes attēla saņemšanu no datora grafiskās kartes, kas atbalsta šo tehnoloģiju.
  • Pieslēgvieta DVI nodrošina savietojamību ar klasiskajām videokartēm, kas aprīkotas ar šo pieslēgvietu.
  • Pieslēgvieta D-SUB atbalsta grafiskās kartes ar iepriekšējās paaudzes - analgo VGA spraudni un salīdzinoši jaunākas paaudzes DVI-I standartu izmantojot pāreju DVI-I -> D-Sub.
  • VA panelis šim monitoram piešķir augstus krāsu atbilstības rādītājus un uzlabotu skata leņķi.
  • Monitorā iebūvētā skaļruņu sistēma ļauj klausīties mūziku un izbaudīt filmas ar skaņu bez nepieciešamības iegādāties papildus skandas.
  • 4ms reakcijas laiks ir lieliski piemērots spēlēm un dinamiskām filmām.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Nav
Curved : Ir
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips VA

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 75 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : DisplayHDR 400
Reakcijas laiks 4ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 3000:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 450cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 44.5"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Melna
Malu attiecība : 32:9
Pielietojums : Home & Office
Izšķirtspēja DQHD 5120x1440

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Ir
Flicker-free : Ir
Pivot : Nav
Swivel : Ir
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : 100x100 mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB Nav

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort 1

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 2

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Ir

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudas skandas.

USB Hub : Ir
USB-C Power Delivery : 100W
USB-C video ieeja : 1
Papildus specifikācija
Apraksts - 45B1U6900C Ļoti labi aprīkots Šis Phillips daudzfunkcionālais monitors ar USB-C savienotāju nodrošina netraucētu iestatīšanu. Ar vienu kabeli varat skatīties vienmērīgu augstas izšķirtspējas video, pārsūtīt datus un uzlādēt klēpjdatoru. Pateicoties austiņu turētājam, kabeļu pārvaldība tiek pacelta jaunā līmenī. RJ-45 USB-C ērtai un drošai tīkla savienojamībai Vienkāršojot visu perifērijas ierīču savienošanu ar datoru ar vienu USB tipa C savienotāju un vienu kabeli, tas ietver tīkla savienojamību, augstas izšķirtspējas video izvadi no datora uz monitoru un interneta pārlūkošanu bez papildu tīkla kabeļiem vai pat bez LAN pieslēgvietas portā savā portatīvajā datorā. RJ45 savienojums, izmantojot USB-C, nodrošina ātru un drošu savienojumu, kad tas nepieciešams. Lielāka datu pārsūtīšanas ātruma sasniegšana nodrošina līdz šim ātrāko datu pārsūtīšanu no cietā diska uz datoru. Turklāt USB-C ar barošanas funkciju var pat ļaut piezīmjdatoru barot no monitora, novēršot nepieciešamību pēc papildu barošanas kabeļiem. Iebūvēts KVM slēdzis ļauj viegli pārslēgties starp avotiem Ar iebūvēto MultiClient KVM slēdzi var izmantot divus datorus ar vienu monitora, tastatūras un peles komplektu. Ērta poga ļauj ātri pārslēgties starp avotiem. Tas ir noderīgs konfigurācijām, kurās nepieciešama divkārša divu datoru skaitļošanas jauda, vai arī viena liela monitora koplietošanai starp diviem datoriem. Izbaudiet izcilu attēla kvalitāti un plašus skata leņķus ar šo VA paneļa monitoru Philips LED VA monitorā izmantota uzlabota daudzfunkcionāla vertikālās attēla regulēšanas tehnoloģija, kas nodrošina ārkārtīgi augstu statiskā kontrasta koeficientu, tādējādi nodrošinot ļoti spilgtu un spilgtu attēlu. Tas ir ideāli piemērots standarta biroja lietojumprogrammām, kā arī fotoattēlu, tīmekļa vietņu, filmu un spēļu demonstrēšanai un sarežģītu grafikas lietojumprogrammu lietošanai. Optimizētā pikseļu pārvaldības tehnoloģija papildus nodrošina īpaši plašus 178/178 grādu skata leņķus, nodrošinot izcilu attēla skaidrību. DisplayHDR 400 reālistiskākam un pārsteidzošākam attēlam VESA DisplayHDR 400 sertifikāts ir tehnoloģija, kas garantē pilnīgi jaunu skatīšanās kvalitāti salīdzinājumā ar standarta SDR monitoriem. Atšķirībā no citiem HDR prasībām atbilstošiem monitoriem, patiesi DisplayHDR 400 sertificēti displeji nodrošina pārsteidzošu spilgtumu, nepārspējamu kontrastu un valdzinošas krāsas. Pateicoties globālajai aptumšošanai un augstam spilgtumam līdz pat 400 nitiem, attēls atdzīvojas ar daudz spilgtākām krāsām un vēl dziļākām un niansētākām tumšajām krāsām. Pilnīgāka jauno, košo krāsu palete padara skatīšanos par iedvesmojošu pieredzi, kas iesaista visas maņas. Noapaļots monitora dizains reālistiskai skatīšanās pieredzei Noapaļotais monitora dizains garantē neaizmirstamu lietošanas pieredzi. Noapaļotais ekrāns nodrošina patīkamu, bet izsmalcinātu pieredzi, kas koncentrējas uz jūsu personu. SuperWide 32:9 monitors, kas paredzēts vairāku monitoru komplektu nomaiņai 49 collu SuperWide 32:9 monitors ar 5120 x 1440 izšķirtspēju ir paredzēts vairāku monitoru komplektu nomaiņai un nodrošina īpaši plašu attēlu. Tas ir kā divi 27 collu Quad HD 16:9 monitori, kas novietoti uz jūsu galda. SuperWide monitors atbilst divu monitoru displeja laukumam, un nav nepieciešams konfigurēt sarežģītus iestatījumus. PowerSensor samazina enerģijas izmaksas līdz pat 80 % PowerSensor tehnoloģija darbojas kā klātbūtnes sensors, kas pārraida un saņem nekaitīgus infrasarkanos signālus, lai noteiktu lietotāja klātbūtni telpā, un automātiski samazina monitora displeja spilgtuma līmeni, kad lietotājs dodas prom no galda. Tas samazina enerģijas izmaksas līdz pat 80 %, vienlaikus pagarinot monitora kalpošanas laiku Eyesafe sertifikāts nodrošina aizsardzību pret zilo gaismu un precīzu krāsu atveidi Philips monitors atbilst TUV Rheinland Eyesafe standartam, nodrošinot reālu aizsardzību pret ilgstošu zilās gaismas iedarbību. Vienmēr ieslēgtais zilās gaismas filtrs ne tikai palīdz samazināt acu nogurumu, bet arī garantē krāsu integritāti. Iebūvēti stereo skaļruņi multividei Displejs ir aprīkots ar diviem iebūvētiem augstas kvalitātes stereo skaļruņiem. Atkarībā no ierīces modeļa un konstrukcijas tie var atrasties priekšpusē, apakšā, augšā, aizmugurē utt. Noliekšana, pagriešana un augstuma regulēšana nodrošina ideālu skatīšanās pozīciju Philips monitora Compact Ergo pamatne ir īpaši elastīga: tā ļauj noliekt, pagriezt un regulēt augstumu, lai katrs monitora lietotājs varētu izvēlēties savām vajadzībām atbilstošu skatīšanās leņķi un nodrošināt maksimālu skatīšanās komfortu un produktivitāti.
Aspekta attiecība - 32:9
Atsvaidzināšanas ātrums - 75 Hz
Augstuma regulēšana - Jā
Augstums - 337 mm
Augstums ar statīvu - 515 mm
Automātiskais pagrieziens - Nē
Barošana - barošanas avota tips - Iekšējais
Biežums, vertikālais min. - 48 Hz
Bluetooth - Nē
BrandPartCode - 45B1U6900C/00
Citas funkcijas -
Citas funkcijas - Attēla uzlabošana - SmartImage
Citas funkcijas - Delta E - 2
Citas funkcijas - EasyRead režīms - Jā
Citas funkcijas - Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 10
Citas funkcijas - Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 10,100,1000 Mbit/s
Citas funkcijas - Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 100
Citas funkcijas - Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 1000 Mbit/s
Citas funkcijas - Gaismas sensors - Jā
Citas funkcijas - LowBlue režīms - Jā
Citas funkcijas - Philips SmartUniformity - 93 - 105%
Citas funkcijas - Picture-by-Picture (PbP) - Jā
Citas funkcijas - Reglamentējošie apstiprinājumi - CB; CE zīme; FCC B klase; ICES-003; CU-EAC; EAEU RoHS; TUV Ergo; TUV/GS; TUV Eyesafe sertifikāts; cETLus
Citas funkcijas - vidējais laiks starp atteici (MTBF) - 70000 h
Citas funkcijas - Wake-on-LAN - Jā
Citas iezīmes - pārstrādājams iepakojuma materiāls - 100%
Citas īpašības - Ārējās apdares veids - Teksturēts
Darba apstākļi - Neekspluatācijas augstums - 0 - 12192 m
Darba apstākļi - Uzglabāšanas temperatūra (T-T) - -20 - 60 °C
Dati par otrreizējo pārstrādi - pēc patēriņa pārstrādāta plastmasa - 85%
dimensijas dziļums - 1118 mm
dimensionalWeight - 29419
Dinamiskais kontrasts - 80 000 000:1
Displeja virsma - Matt
Displejs - dabiskais malu attiecība - 32:9
Displejs - DDC/CI - Jā
Displejs - Dinamiskā kontrasta attiecība mārketinga nosaukums - SmartContrast
Displejs - Displeja diagonāle - 113 cm (44,5")
Displejs - Displeja diagonāle (metriskā) - 113 cm
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 5120 x 1440 pikseļi
Displejs - Displeja spilgtums (tipisks) - 450 cd/m²
Displejs - Displeja tehnoloģija - LED
Displejs - Displejs krāsu skaits - 16,7 miljoni krāsu
Displejs - Displejs sRGB - Jā
Displejs - Dūmainības ātrums - 25%
Displejs - Ekrāna forma - Izliekts
Displejs - Ekrāna izliekuma novērtējums - 1500R
Displejs - Fona apgaismojuma veids - W-LED
Displejs - HD tipa - UltraWide Dual Quad HD
Displejs - High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija - DisplejsHDR 400
Displejs - horizontālās skenēšanas diapazons - 30 - 114 kHz
Displejs - Kontrasta attiecība (dinamiskā) - 80000000:1
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 3000:1
Displejs - Krāsu dziļums - 8 bit
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 75 Hz
Displejs - NTSC pārklājums (tipisks) - 107%
Displejs - paneļa tips - VA
Displejs - Pikseļu blīvums - 120 ppi
Displejs - Pikseļu solis - 0.2124 x 0.2124 mm
Displejs - Pret atspīdumiem aizsargāts ekrāns - Jā
Displejs - reakcijas laiks - 4 ms
Displejs - Redzamais izmērs, vertikāli - 30.6 cm
Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
Displejs - Skatāmais izmērs, horizontāli - 108.7 cm
Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Displejs - sRGB pārklājums (tipisks) - 123%
Displejs - tiek atbalstīts augsts dinamiskais diapazons (HDR) - Jā
Displejs - Vertikālās skenēšanas diapazons - 48 - 75 Hz
Displejs - Virsmas cietība - 2H
Dizains - Bezrāmju dizains - Jā
Dizains - Kāju krāsa - Black
Dizains - Priekšējā paneļa krāsa - Black
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Tirgus pozicionēšana - Uzņēmējdarbība
Dziļums - 158 mm
Dziļums ar statīvu - 238 mm
EAN - 8712581797454
ean - 8712581797454
Ekrāna izmērs (diag.) - 44.5''
Ekspluatācijas apstākļi - Darba augstums - 0 - 3658 m
Ekspluatācijas apstākļi - Darba relatīvais mitrums (H-H) - 20 - 80%
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 0 - 40 °C
Enerģija - Enerģijas patēriņš (PowerSave) - 36.5 W
Enerģijas klase - G
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Enerģijas patēriņš - 46.3 W
Ergonomika - attēls attēlā - Jā
Ergonomika - augstuma regulēšana - 15 cm
Ergonomika - augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Angļu valodā
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Franču
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Grieķu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Holandiešu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Itāļu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Japāņu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Korejas
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Krievu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Polijas
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Portugāļu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Somu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Spāņu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Tradicionālā ķīniešu valoda
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Turcijas
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Ukraiņu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Ungāru
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Vienkāršotā ķīniešu valoda
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Vienkāršotā ķīniešu valoda, tradicionālā ķīniešu valoda, čehu, vācu, holandiešu, angļu, spāņu, somu, franču, grieķu, ungāru, itāļu, japāņu, japāņu, korejiešu, poļu, portugāļu, krievu, zviedru, turku, ukraiņu, ungāru, vācu, ukraiņu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Vācu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Zviedru
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Čehija
Ergonomika - ekrāna displejs (OSD) - Jā
Ergonomika - grozāmie - Jā
Ergonomika - Kabeļa bloķēšanas slots - Jā
Ergonomika - Kabeļa slēdzenes slota tips - Kensington
Ergonomika - LED indikatori - Darbs, gaidīšanas režīms
Ergonomika - LED indikatori - Operācija
Ergonomika - LED indikatori - Stand-by
Ergonomika - OSD valodu skaits - 21
Ergonomika - pagrieziena leņķa diapazons - -45 - 45°
Ergonomika - paneļa montāžas saskarne - 100 x 100 mm
Ergonomika - Plug and Play - Jā
Ergonomika - slīpuma leņķa diapazons - -5 - 15°
Ergonomika - slīpuma regulēšana - Jā
Ergonomika - VESA montāža - Jā
Frekvence, horizontālā maks. - 114 Hz
Frekvence, horizontālā min. - 30 Hz
Frekvence, vertikālais maks. - 75 Hz
Garantija -
Garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
garantija - 36
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - ārējais
garantijaType - F
GTIN - 8712581797454
guaranteeLength - 36
I/O savienotāji - 1 x Audio izeja
I/O savienotāji - 1 x DisplayPort
I/O savienotāji - 1 x RJ-45 LAN
I/O savienotāji - 1 x USB (B tipa)
I/O savienotāji - 2 x HDMI
I/O savienotāji - 2 x USB (C tipa)
I/O savienotāji - 4 x USB 3.0
Iebūvēti skaļruņi - Jā
Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
Iekļautie piederumi -
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 235 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 535 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 1180 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 17.1 kg
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 6 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 4000.00 g
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - AC
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - DisplayPort
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - HDMI
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - HDMI, DisplayPort, USB Type-C, AC
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - USB Type-C
Iepakojuma saturs - iekļauts statīvs - Jā
Iepakojuma saturs - komplektā iekļautā programmatūra - SmartControl
Iepakojuma saturs - Rokasgrāmata - Jā
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 535.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 1180.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 235.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 300.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 4.30 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.15 m³
Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - ENERGY STAR
Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - ENERGY STAR, RoHS, TCO
Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - RoHS
Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - TCO
Ilgtspēja - nesatur - Dzīvsudrabs
Ilgtspēja - nesatur - Dzīvsudrabs, PVC/BFR
Ilgtspēja - nesatur - PVC/BFR
Izliekts - 1500 R
izmērs augstums - 230 mm
izmērs platums - 540 mm
izmērs svars - 17300 g
Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - G
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.3 W
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 46.3 W
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50 - 60 Hz
Kategorija - Datoru monitori
Kods - 45B1U6900C/00
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:2:2017-04-01
Krāsa - Black
Krāsu skaits - 16,7 miljoni
LongDesc - Šis Philips USB-C daudzfunkcionālais monitors piedāvā netraucētu iestatīšanu. Ar vienu kabeli varat skatīties vienmērīgu augstas izšķirtspējas video, pārsūtīt datus un uzlādēt klēpjdatoru. Pateicoties austiņu turētājam, kabeļu pārvaldība ir jaunā līmenī.
LongProductName - 32:9 SuperWide izliekts monitors ar USB-C
LongSummaryDescription - Philips 6000 sērijas 45B1U6900C/00. Displeja diagonāle: 113 cm (44,5"), Displeja izšķirtspēja: HD tips: 5120 x 1440 pikseļu, HD: Displeja tehnoloģija: UltraWide Dual Quad HD, Displeja tehnoloģija: LED, Reakcijas laiks: Skatīšanās leņķis, horizontāli: 178°, Skatīšanās leņķis, vertikāli: 178°. Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i). Iebūvēts USB koncentrators, USB koncentratora versija: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA stiprinājums, augstuma regulēšana. Izstrādājuma krāsa: melna
Matricas tips - VA
Modelis - 45B1U6900C
Multimediji - Skaļruņu skaits - 2
Multivides - Iebūvēta kamera - Nē
Multivides - Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
nosaukums - 45 collu 45B1U6900C VA izliekts HDMIx2 DP USB-C HDR KVR HAS Skaļruņi
Nosaukums - Philips 6000 sērijas 45B1U6900C/00 LED displejs 113 cm (44,5") 5120 x 1440 pikseļu UltraWide Dual Quad HD melns
Nosaukums - PHILIPS izliekts biznesa monitors 45B1U6900C/00 44,5" 5120x1440/32:9/450 cd/m²/4ms/ HDMI DisplayPort USB Audio izeja
Papildaprīkojums pēc izvēles -
Pieslēgvietas un saskarnes - USB tipa B augšupejošo portu skaits skaits - 1
Platums - 1085 mm
Porti un saskarnes - augšupējo portu skaits - 2
producerCode - 45B1U6900C/00
productName - Philips 6000 sērijas 45B1U6900C LED displejs 113 cm (44,5") 5120 x 1440 pikseļu UltraWide Dual Quad HD melns
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - 45B1U6900C/00
Punktu piķis - 0.2124 mm
ražotājs - Philips
Reakcijas laiks - 4 ms
Redzamais laukums, horizontāli - 1087.488 mm
Redzamais laukums, vertikāli - 305.856 mm
Rezolūcija - 5120 x 1440
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamības porti un interfeisi - A tipa USB pieslēgvietu skaits - 4
Savienojamības porti un saskarnes - AC (strāvas) ievade - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Audio izeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.4
Savienojamības porti un saskarnes - HDCP - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDCP versija - 1.4/2.2
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 2.0
Savienojamības porti un saskarnes - Iebūvēts KVM slēdzis - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Iebūvēts USB koncentrators - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB augšupejošās pieslēgvietas tips - B tipa USB, C tipa USB
Savienojamības porti un saskarnes - USB augšupejošās pieslēgvietas tips - USB tipa B
Savienojamības porti un saskarnes - USB augšupejošās pieslēgvietas tips - USB Type-C
Savienojamības porti un saskarnes - USB koncentratora versija - 3.2 1. paaudzes (3.1 1. paaudzes 1)
Savienojamības porti un saskarnes - USB Power Delivery - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB Power Delivery līdz pat - 100 W
Savienojamības porti un saskarnes - USB tipa C augšupejošo portu skaits skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - USB Type-C DisplayPort Alternatīvais režīms - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB Type-C pakārtotās pieslēgvietas skaits - 1
Sertifikāti - CB
Sertifikāti - CE
Sertifikāti - CU
Sertifikāti - EPEAT
Sertifikāti - FCC B klase
Sertifikāti - RoHS
Sertifikāti - TCO
Sertifikāti - TUV
ShortSummaryDescription - Philips 6000 sērijas 45B1U6900C/00, 113 cm (44,5"), 5120 x 1440 pikseļi, UltraWide Dual Quad HD, LED, 4 ms, melns
sizeX - 1170
sizeY - 235
sizeZ - 535
Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Skata leņķis, vertikāli - 178 °
Skārienekrāns - Nē
Spilgtums - 450 cd/m²
Statiskais kontrasts - 3 000:1
Svars - 9.75 kg
svars - 17400
Svars ar statīvu - 12.81 kg
Svars un izmēri - Augstums (ar statīvu) - 515 mm
Svars un izmēri - Augstums (bez statīva) - 337 mm
Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 238 mm
Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 158 mm
Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 1085 mm
Svars un izmēri - Platums (bez statīva) - 1085 mm
Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 12.8 kg
Svars un izmēri - Svars (bez statīva) - 9.75 kg
TCO sertificēts - Jā
Tehniskā informācija > Bruto svars - 17.11 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 12.81 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Philips
Transreflektīvā tehnoloģija - LED
Tīkls - Ethernet LAN - Jā
Tīmekļa kamera - Nav
URL - https://mmdmonitors.com/
Veiktspēja - HBR3 atbalsts - Jā
Veiktspēja - Komponentu video sinhronizācija - Atsevišķa sinhronizācija
Veiktspēja - Saderīgās operētājsistēmas - Mac OS X, Windows 11/10/8.1/8
Veiktspēja - tehnoloģija bez mirgošanas - Jā
Veiktspēja - VESA adaptīvās sinhronizācijas atbalsts - Jā
vendpn - 45B1U6900C/00
VESA - 100 x 100
WiFi - Nē
Zīmols - Philips
Description - 45B1U6900C Very well equipped This Phillips multifunctional monitor with USB-C connector provides a clutter-free setup. With a single cable, you can view smooth high-definition video, transfer data and charge your laptop. The headphone holder takes cable management to the next level. RJ-45 USB-C for easy and secure network connectivity Simplifying the connection of all your peripherals to your computer with a single USB Type-C connection and a single cable, this includes network connectivity, high-definition video output from your computer to your monitor and internet surfing without additional network cables or even a LAN port on your notebook. The RJ45 connection via USB-C offers a fast and secure connection when needed. Achieving higher transfer speeds allows the fastest data transfer from hard drive to computer to date. In addition, USB-C with power functionality can even allow the notebook to be powered from the monitor, eliminating the need for additional power cables. Built-in KVM switch allows easy switching between sources With the integrated MultiClient KVM switch, you can use two computers with a single set of monitor, keyboard and mouse. A convenient button allows you to quickly switch between sources. It comes in handy for configurations that require double the computing power of two computers or for sharing one large monitor between two computers. Enjoy superb image quality and wide viewing angles with this VA panel monitor The Philips LED VA monitor uses advanced multi-functional vertical image adjustment technology to deliver an extremely high static contrast ratio, resulting in a very vivid, bright image. It is ideal for standard office applications as well as for displaying photos, websites, movies and games and using demanding graphics applications. Optimised pixel management technology additionally provides extremely wide 178/178 degree viewing angles for outstanding image clarity. DisplayHDR 400 for a more realistic and amazing image VESA DisplayHDR 400 certification is a technology that guarantees a completely new viewing quality compared to standard SDR monitors. Unlike other HDR-compliant monitors, true DisplayHDR 400-certified displays deliver astonishing brightness, unparalleled contrast and captivating colours. With global dimming and high brightness of up to 400 nits, the image comes alive with bright colours much brighter and dark colours even deeper and more nuanced. A fuller palette of vibrant new colours makes viewing an inspiring experience that engages the senses. Rounded monitor design for a realistic viewing experience The rounded monitor design guarantees an unforgettable user experience. The rounded screen provides a pleasant but subtle experience that focuses on your person. SuperWide 32:9 monitor designed to replace multiple monitor sets The 49-inch SuperWide 32:9 monitor with 5120 x 1440 resolution is designed to replace sets made up of several monitors and provide an extremely wide image. It's like having two 27-inch Quad HD 16:9 monitors stacked on your desk. The SuperWide monitor matches the display area of two monitors without the need to configure complex settings. PowerSensor reduces energy costs by up to 80% PowerSensor technology acts as a presence sensor that transmits and receives harmless infrared signals to determine the user's presence in the room and automatically lowers the monitor's display brightness level when the user walks away from the desk. This reduces energy costs by up to 80% while extending the life of the monitor Eyesafe certification ensures protection against blue light and accurate colour reproduction The Philips monitor meets the TUV Rheinland Eyesafe standard, providing real protection against prolonged exposure to blue light. The always-on blue light filter not only helps reduce eye fatigue, but also guarantees colour integrity. Built-in stereo speakers for multimedia The display is equipped with two built-in high-quality stereo speakers. They can be located at the front, bottom, top, back, etc., depending on the model and design of the device. Tilt, swivel and height adjustment ensures the ideal viewing position The Compact Ergo base of the Philips monitor is extremely flexible: it allows tilt, rotation and height adjustment, so that each monitor user can select the viewing angle to suit their needs and ensure maximum viewing comfort and productivity
Aspect ratio - 32:9
Refresh rate - 75 Hz
Height adjustment - Yes
Height - 337 mm
Height with stand - 515 mm
Auto Pivot - No
Power - Power supply type - Internal
Frequency, vertical min. - 48 Hz
Bluetooth - No
BrandPartCode - 45B1U6900C/00
Other features -
Other features - Picture enhancement - SmartImage
Other features - Delta E - 2
Other features - EasyRead mode - Yes
Other features - Ethernet LAN data rates - 10
Other features - Ethernet LAN data rates - 10,100,1000 Mbit/s
Other features - Ethernet LAN data rates - 100
Other features - Ethernet LAN data rates - 1000 Mbit/s
Other features - Light sensor - Yes
Other features - LowBlue mode - Yes
Other features - Philips SmartUniformity - 93 - 105%
Other features - Picture-by-Picture (PbP) - Yes
Other features - Regulatory Approvals - CB; CE Mark; FCC Class B; ICES-003; CU-EAC; EAEU RoHS; TUV Ergo; TUV/GS; TUV Eyesafe certified; cETLus
Other features - Mean time between failures (MTBF) - 70000 h
Other features - Wake-on-LAN - Yes
Other features - Recyclable packaging material - 100%
Other features - Exterior finish type - Textured
Operational conditions - Non-operating altitude - 0 - 12192 m
Operational conditions - Storage temperature (T-T) - -20 - 60 °C
Recycling data - Post-consumer recycled plastic - 85%
dimension depth - 1118 mm
dimensionalWeight - 29419
Dynamic contrast - 80 000 000:1
Display surface - Matt
Display - Native aspect ratio - 32:9
Display - DDC/CI - Yes
Display - Dynamic contrast ratio marketing name - SmartContrast
Display - Display diagonal - 113 cm (44.5")
Display - Display diagonal (metric) - 113 cm
Display - Display resolution - 5120 x 1440 pixels
Display - Display brightness (typical) - 450 cd/m²
Display - Display technology - LED
Display - Display number of colours - 16.7 million colours
Display - Display sRGB - Yes
Display - Haze rate - 25%
Display - Screen shape - Curved
Display - Screen curvature rating - 1500R
Display - Backlight type - W-LED
Display - HD type - UltraWide Dual Quad HD
Display - High Dynamic Range (HDR) technology - DisplayHDR 400
Display - Horizontal scan range - 30 - 114 kHz
Display - Contrast ratio (dynamic) - 80000000:1
Display - Contrast ratio (typical) - 3000:1
Display - Colour depth - 8 bit
Display - Maximum refresh rate - 75 Hz
Display - NTSC coverage (typical) - 107%
Display - Panel type - VA
Display - Pixel density - 120 ppi
Display - Pixel pitch - 0.2124 x 0.2124 mm
Display - Anti-glare screen - Yes
Display - Response time - 4 ms
Display - Viewable size, vertical - 30.6 cm
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display - Viewable size, horizontal - 108.7 cm
Display - Touchscreen - No
Display - sRGB coverage (typical) - 123%
Display - High Dynamic Range (HDR) supported - Yes
Display - Vertical scan range - 48 - 75 Hz
Display - Surface hardness - 2H
Design - Frameless design - Yes
Design - Feet colour - Black
Design - Front bezel colour - Black
Design - Product colour - Black
Design - Market positioning - Business
Depth - 158 mm
Depth with stand - 238 mm
EAN - 8712581797454
ean - 8712581797454
Screen size (diag.) - 44.5''
Operational conditions - Operating altitude - 0 - 3658 m
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 20 - 80%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 40 °C
Power - Power consumption (PowerSave) - 36.5 W
Energy class - G
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Power consumption - 46.3 W
Ergonomics - Picture-in-Picture - Yes
Ergonomics - Height adjustment - 15 cm
Ergonomics - Height adjustment - Yes
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - English
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - French
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Greek
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Dutch
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Italian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Japanese
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Korean
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Russian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Polish
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Portuguese
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Finnish
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Spanish
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Traditional Chinese
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Turkish
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Ukrainian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Hungarian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Simplified Chinese
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Simplified Chinese, Traditional Chinese, Czech, German, Dutch, English, Spanish, Finnish, French, Greek, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Swedish, Turkish, Ukrainian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - German
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Swedish
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Czech
Ergonomics - On Screen Display (OSD) - Yes
Ergonomics - Swivelling - Yes
Ergonomics - Cable lock slot - Yes
Ergonomics - Cable lock slot type - Kensington
Ergonomics - LED indicators - Operation, Stand-by
Ergonomics - LED indicators - Operation
Ergonomics - LED indicators - Stand-by
Ergonomics - Number of OSD languages - 21
Ergonomics - Swivel angle range - -45 - 45°
Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100 mm
Ergonomics - Plug and Play - Yes
Ergonomics - Tilt angle range - -5 - 15°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Frequency, horizontal max. - 114 Hz
Frequency, horizontal min. - 30 Hz
Frequency, vertical max. - 75 Hz
Warranty -
Warranty - 24
Warranty - 24 month(s)
guarantee - 36
WarrantyInfo -
guarantee_type - external
warrantyType - F
GTIN - 8712581797454
warrantyLength - 36
I/O connectors - 1 x Audio out
I/O connectors - 1 x DisplayPort
I/O connectors - 1 x RJ-45 LAN
I/O connectors - 1 x USB (Type B)
I/O connectors - 2 x HDMI
I/O connectors - 2 x USB (Type C)
I/O connectors - 4 x USB 3.0
Speakers built-in - Yes
TV tuner built-in - No
Accessories included -
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data - Package height - 235 mm
Packaging data - Package depth - 535 mm
Packaging data - Package width - 1180 mm
Packaging data - Package weight - 17.1 kg
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 6 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 4000.00 g
Packaging content - Cables included - AC
Packaging content - Cables included - DisplayPort
Packaging content - Cables included - HDMI
Packaging content - Cables included - HDMI, DisplayPort, USB Type-C, AC
Packaging content - Cables included - USB Type-C
Packaging content - Stand included - Yes
Packaging content - Bundled software - SmartControl
Packaging content - Manual - Yes
Package features > Gross height (mm) - 535.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 1180.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 235.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 300.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 4.30 kg
Package features > Volume (m3) - 0.15 m³
Sustainability - Sustainability certificates - ENERGY STAR
Sustainability - Sustainability certificates - ENERGY STAR, RoHS, TCO
Sustainability - Sustainability certificates - RoHS
Sustainability - Sustainability certificates - TCO
Sustainability - Doesn't contain - Mercury
Sustainability - Doesn't contain - Mercury, PVC/BFR
Sustainability - Doesn't contain - PVC/BFR
Curved - 1500 R
dimension height - 230 mm
dimension width - 540 mm
dimension weight - 17300 g
Power - Energy efficiency class (SDR) - G
Power - Power consumption (standby) - 0.3 W
Power - Power consumption (typical) - 46.3 W
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Category - Computer Monitors
Code - 45B1U6900C/00
Package features > WEE classification - CL109:2:2017-04-01
Color - Black
Number of colors - 16,7 mln
LongDesc - This Philips USB-C multi-purpose monitor offers clutter-free setup. With a single cable you can view smooth, high-resolution video, transfer data and charge your laptop. The headphone holder brings cable management to the next level.
LongProductName - 32:9 SuperWide curved monitor with USB-C
LongSummaryDescription - Philips 6000 series 45B1U6900C/00. Display diagonal: 113 cm (44.5"), Display resolution: 5120 x 1440 pixels, HD type: UltraWide Dual Quad HD, Display technology: LED, Response time: 4 ms, Native aspect ratio: 32:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in speaker(s). Built-in USB hub, USB hub version: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA mounting, Height adjustment. Product colour: Black
Matrix type - VA
Model - 45B1U6900C
Multimedia - Number of speakers - 2
Multimedia - Built-in camera - No
Multimedia - Built-in speaker(s) - Yes
name - Monitor 45 inches 45B1U6900C VA Curved HDMIx2 DP USB-C HDR KVR HAS Speakers
Title - Philips 6000 series 45B1U6900C/00 LED display 113 cm (44.5") 5120 x 1440 pixels UltraWide Dual Quad HD Black
Name - PHILIPS Curved Business Monitor 45B1U6900C/00 44.5" 5120x1440/32:9/450  cd/m²/4ms/ HDMI DisplayPort USB Audio Out
Optional accessory -
Ports & interfaces - Number of USB Type-B upstream ports quantity - 1
Width - 1085 mm
Ports & interfaces - Number of upstream ports - 2
producerCode - 45B1U6900C/00
productName - Philips 6000 series 45B1U6900C LED display 113 cm (44.5") 5120 x 1440 pixels UltraWide Dual Quad HD Black
productSize - Normal
ProductName - 45B1U6900C/00
Dot pitch - 0.2124 mm
producer - Philips
Response time - 4 ms
Visible area, horizontal - 1087.488 mm
Visible area, vertical - 305.856 mm
Resolution - 5120 x 1440
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces - USB Type-A downstream ports quantity - 4
Ports & interfaces - AC (power) in - Yes
Ports & interfaces - Audio output - Yes
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.4
Ports & interfaces - HDCP - Yes
Ports & interfaces - HDCP version - 1.4/2.2
Ports & interfaces - HDMI - Yes
Ports & interfaces - HDMI version - 2.0
Ports & interfaces - Built-in KVM switch - Yes
Ports & interfaces - Built-in USB hub - Yes
Ports & interfaces - USB upstream port type - USB Type-B, USB Type-C
Ports & interfaces - USB upstream port type - USB Type-B
Ports & interfaces - USB upstream port type - USB Type-C
Ports & interfaces - USB hub version - 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Ports & interfaces - USB Power Delivery - Yes
Ports & interfaces - USB Power Delivery up to - 100 W
Ports & interfaces - Number of USB Type-C upstream ports quantity - 1
Ports & interfaces - USB Type-C DisplayPort Alternate Mode - Yes
Ports & interfaces - USB Type-C downstream ports quantity - 1
Certificates - CB
Certificates - CE
Certificates - CU
Certificates - EPEAT
Certificates - FCC Class B
Certificates - RoHS
Certificates - TCO
Certificates - TUV
ShortSummaryDescription - Philips 6000 series 45B1U6900C/00, 113 cm (44.5"), 5120 x 1440 pixels, UltraWide Dual Quad HD, LED, 4 ms, Black
sizeX - 1170
sizeY - 235
sizeZ - 535
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, vertical - 178 °
Touch screen - No
Brightness - 450 cd/m²
Static contrast - 3 000:1
Weight - 9.75 kg
weight - 17400
Weight with stand - 12.81 kg
Weight & dimensions - Height (with stand) - 515 mm
Weight & dimensions - Height (without stand) - 337 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 238 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 158 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 1085 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 1085 mm
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 12.8 kg
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 9.75 kg
TCO Certified - Yes
Technical details > Gross weight - 17.11 kg
Technical details > Net weight - 12.81 kg
Technical details > Producer - Philips
Transreflective technology - LED
Network - Ethernet LAN - Yes
Web camera - None
URL - https://mmdmonitors.com/
Performance - HBR3 support - Yes
Performance - Component video sync - Separate sync
Performance - Compatible operating systems - Mac OS X, Windows 11/10/8.1/8
Performance - Flicker-free technology - Yes
Performance - VESA Adaptive Sync support - Yes
vendpn - 45B1U6900C/00
VESA - 100 x 100
WiFi - No
Brand - Philips
826,09 €
Philips 45B1U6900C, 44.5"
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas