LG 35WN75CP-B, 35"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 954094 Preces kods: 35WN75CP-B.AEU
Pasūtāms 73 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
435,69 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 15.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 15.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 13.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Ir
  • Paneļa tips: VA
  • Refresh rate: 100 Hz
  • Reakcijas laiks: 5ms
  • Kontrasts: 2500:1
  • Gaišums: 300cd/m2
  • Izmērs: 35"
  • Izšķirtspēja: UWWQHD 3440x1440
Apraksts
Piedāvājam iegādāties LG 35" monitoru ar UWWQHD 3440x1440 izšķirtspēju.
  • Par savietojamību ar mūsdienīgām grafiskajām kartēm un video atskaņotājiem parūpēsies HDMI ieeja.
  • DisplayPort pieslēgvieta nodrošina augstākās kvalitātes attēla saņemšanu no datora grafiskās kartes, kas atbalsta šo tehnoloģiju.
  • Pieslēgvieta DVI nodrošina savietojamību ar klasiskajām videokartēm, kas aprīkotas ar šo pieslēgvietu.
  • Pieslēgvieta D-SUB atbalsta grafiskās kartes ar iepriekšējās paaudzes - analgo VGA spraudni un salīdzinoši jaunākas paaudzes DVI-I standartu izmantojot pāreju DVI-I -> D-Sub.
  • VA panelis šim monitoram piešķir augstus krāsu atbilstības rādītājus un uzlabotu skata leņķi.
  • Monitorā iebūvētā skaļruņu sistēma ļauj klausīties mūziku un izbaudīt filmas ar skaņu bez nepieciešamības iegādāties papildus skandas.
  • 5ms ātrs reakcijas laiks šo monitoru padara ideāli piemērotu datorspēļu un dinamisku filmu baudīšanai.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Ir
Curved : Ir
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips VA

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 100 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : Nav
Reakcijas laiks 5ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 2500:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 300cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 35"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Melna
Malu attiecība : 21:9
Pielietojums : Gaming
Izšķirtspēja UWWQHD 3440x1440

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Ir
Flicker-free : Ir
Pivot : Nav
Swivel : Nav
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : 100x100 mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB Nav

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort 1

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 2

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Ir

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudas skandas.

USB Hub : Ir
USB-C Power Delivery : 95W
USB-C video ieeja : 1
Papildus specifikācija
1. kategorija - Rāda
2. kategorija - Uzturēt
BrandPartCode - 35WN75CP-B.AEU
Bruto svars Kg - 12,2
category_en - Datori un komponenti > Monitori un piederumi > LCD monitori
category_lv - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
category_ru - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
description_lv - Displeja diagonāle 88,9 cm (35") HD tips 4K Ultra HD Ekrāna izšķirtspēja 3440 x 1440 pikseļi Ekrāna forma Izliekta ekrāna formāts Nominālais malu attiecība 21:9 Skaļruņu skaits 2 RMS nominālā jauda 14 W Produkta krāsa Melna VESA montāža Jā Paneļa montāžas interfeiss 100 x 100 mm Atbalsta augstu dinamisko diapazonu (HDR) Jā HDMI pieslēgvietu skaits 2 Energoefektivitātes klase (SDR) G Energoefektivitātes klase (HDR) G Enerģijas patēriņš (SDR) 1000 stundās 34 kWh Enerģijas patēriņš (HDR) 1000 stundās 44 kWh Platums (ar statīvu) 831.6 mm Dziļums (ar statīvu) 250,9 mm Augstums (ar statīvu) 573 mm Svars (ar statīvu) 8,3 kg Platums (bez statīva) 831,6 mm Dziļums (bez statīva) 94,1 mm Augstums (bez statīva) 372,7 mm Svars (bez statīva) 6,6 kg Skārienjūtīgais ekrāns Nē Krāsu skaits displejā 16,7 miljoni krāsu Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums 100 Hz Iekļauts USB tipa C kabelis Iekļauts HDMI kabelis Iekļauts DisplayPort Iepakojuma tips Kaste Iepakojuma platums 1001 mm Iepakojuma dziļums 212 mm Iepakojuma augstums 531 mm Atbalstītie video režīmi 1440 p Iepakojuma svars 12.2 kg Atbalstītās grafikas izšķirtspējas 3440 x 1440 Austiņu izejas 1 Maiņstrāvas ieejas spriegums 100 - 240 V Enerģijas patēriņš (tipisks) 45 W Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) Jā Energoefektivitātes skala A līdz G Maiņstrāvas ieejas frekvence 50/60 Hz Enerģijas patēriņš (maks.) 170 W Statīvs iekļauts Jā Displeja tehnoloģija LED Kontrasta attiecība (tipiska) 2500:1 Skata leņķis, horizontāli 178° Skata leņķis, vertikāli 178° Displeja diagonāle (metriska) 88.9 cm Augsta dinamiskā diapazona (HDR) tehnoloģija Augsts dinamiskais diapazons 10 (HDR10) Augsta dinamiskā diapazona (HDR) tehnoloģija HDR efekts Enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) 0.5 W Augstuma regulēšana Jā Ekrāna pret atspīdumiem Jā Tirgus pozicionēšana Birojs Paneļa tips VA Displeja attiecība 21:9 Pikseļu solis 0,238 x 0,24 mm Iebūvēts USB koncentrators Jā HDMI Jā Austiņu izeja Jā DisplayPort skaits 1 DisplayPort versija 1.4 Reakcijas laiks 5 ms Iebūvēta kamera Nē C tipa USB DisplayPort Alternatīvais režīms Jā USB Power Delivery Jā USB Power Delivery līdz 94 W Displeja virsma Matēts NVIDIA G-SYNC Nē AMD FreeSync Jā AMD FreeSync tips FreeSync Flicker-free tehnoloģija Jā Ekrāna izliekuma novērtējums 1800R sRGB pārklājums (tipisks) 99% USB centrmezgla versija 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Displeja spilgtums (maksimālais) 300 cd/m² Pagrieziena regulēšana Jā
description_lv - Displeja diagonāle 88,9 cm (35") HD veids 4K Ultra HD Ekrāna izšķirtspēja 3440 x 1440 pikseļi Ekrāna forma Liekts Projektora formātu attiecība 21:9 Skaļruņu skaits 2 RMS nominālā jauda 14 W Produkta krāsa Melns VESA stiprinājums Jā VESA-wall mounting system saderīgs 100 x 100 mm Atbalsta HDR Jā HDMI pieslēgvietu skaits 2 Energoefektivitātes klase (SDR) G Energoefektivitātes klase (HDR) G Energoefektivitātes klase (SDR) 1000 stundās 34 kWh Energoefektivitātes klase (HDR) 1000 stundās 44 kWh Platums (ar statīvu) 831,6 mm Dziļums (ar statīvu) 250,9 mm Augstums (ar statīvu) 573 mm Svars (ar statīvu) 8,3 kg Platums (bez statīva) 831,6 mm Dziļums (bez statīva) 94,1 mm Augstums (bez statīva) 372,7 mm Svars (bez statīva) 6,6 kg Skārienjūtīgais ekrāns Nē Displeja krāsu skaits 16,7 miljoni krāsu Maksimālais atjauninājuma ātrums 100 Hz Pievienoti kabeļi USB Veids-C Pievienoti kabeļi HDMI Pievienoti kabeļi DisplayPort Iepakojuma tips Kaste Iepakojuma platums 1001 mm Iepakojuma dziļums 212 mm Iepakojuma augstums 531 mm Atbalstītie video režīmi 1440p Iepakojuma svars 12,2 kg Atbalstītās grafikas izšķirtspējas 3440 x 1440 Austiņu izejas 1 Maiņstrāvas ievades spriegums 100 - 240 V Enerģija patēriņš 45 W Iebūvēti skaļruņi Jā Energoefektivitātes skala A līdz G Maiņstrāvas ievades frekvence 50/60 Hz Strāvas patēriņš (maks) 170 W Statīvs komplektā Jā Ekrāna tehnoloģija LED Kontrasta attiecība (tipiskā) 2500:1 Skata leņķis, horizontāli 178° Skata leņķis, vertikāli 178° Displeja diagonāle (metriskajā sistēmā) 88,9 cm High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija High Dynamic Range 10 (HDR10) High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija HDR Effect Jaudas patēriņš (standby) 0,5 W Augsta koriģēšana Jā Pretapžilbināšanas ekrāns Jā Tirgus pozicionēšana Birojs Paneļa veids VA Mērījumu attiecība 21:9 Pikseļa iestatne 0,238 x 0,24 mm Iebūvēts USB mezgls Jā HDMI Jā Austiņu izeja Jā DisplayPorts daudzums 1 DisplayPort versija 1.4 Atbildes laiks 5 ms Iebūvēto kameru Nē USB C veida DisplayPort alternatīvais režīms Jā USB barošanas padeve Jā USB barošana līdz 94 W Displeja virsma Plakans NVIDIA G-SYNC Nē AMD FreeSync Jā AMD FreeSync tips FreeSync Tehnoloģija mirgošanas novēršanai Jā Ekrāna izliekuma pakāpe 1800R sRGB pārklājums (tipisks) 99% USB mezgla versija 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Displeja spilgtums (maks.) 300 cd/m² Slīpuma regulēšana Jā
description_ru - Ekrāna diagonāle 88,9 cm (35") Tips HD 4K Ultra HD Ekrāna izšķirtspēja 3440 x 1440 pikseļi Ekrāna forma Izliekta ekrāna malas attiecība 21:9 Skaļruņu skaits 2 Nominālā RMS jauda 14 W Produkta krāsa Melna VESA stiprinājums Jā VESA stiprinājums 100 x 100 mm HDR (High Dynamic Range) tehnoloģijas atbalsts Jā HDMI pieslēgvietu skaits 2 Energoefektivitātes klase (SDR) G Energoefektivitātes klase (HDR) G Enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām 34 kWh Enerģijas patēriņš (HDR) uz 1000 stundām 44 kWh Platums ar statīvu 831,6 mm Dziļums ar statīvu 250,9 mm Augstums ar statīvu 573 mm Svars (ar statīvu) 8,3 kg Platums (bez statīva) 831,6 mm Dziļums (bez statīva) 94,1 mm Augstums (bez statīva) 372,7 mm Svars (bez statīva) 6,6 kg Skārienekrāns Nē Ekrāna krāsu skaits 16,7 miljoni krāsu Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums 100 Hz Komplektā USB Type-C kabeļi Komplektā HDMI kabeļi Komplektā DisplayPort kabeļi Iepakojuma veids Kastes versija Iepakojuma platums 1001 mm Iepakojuma dziļums 212 mm Iepakojuma augstums 531 mm Atbalstītie video formāti 1440p Bruto svars 12,2 kg Atbalstītās izšķirtspējas 3440 x 1440 Lineārās austiņu izejas 1 Ieejas tīkla spriegums 100 - 240 V Enerģijas patēriņš (normālā režīmā) 45 W Iebūvēti skaļruņi Jā Energoefektivitātes klases skala A - G Ieejas maiņstrāvas frekvence 50/60 Hz Maksimālais enerģijas patēriņš 170 W Statīvs iekļauts Jā LED displejs Technoligy Kontrasts (tipisks) 2500:1 Horizontālais skata leņķis 178° Vertikālais skata leņķis 178° Ekrāna diagonāles izmērs (metr.) 88,9 cm HDR (High Dynamic Range) tehnoloģija High Dynamic Range 10 (HDR10) tehnoloģija HDR (High Dynamic Range) HDR efekts Enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) 0,5 W Augstuma regulēšana Jā Ekrāna pret atspīdumiem Jā Tirgus pozicionēšana Birojs Matricas tips VA Matricas malu attiecība 21:9 Dot izmērs 0,238 x 0,24 mm Iebūvēts USB centrmezgls Jā HDMI Jā Austiņu izeja Jā DisplayPort skaits 1 DisplayPort 1 DisplayPort Versija 1.4 Reakcijas laiks 5 ms Iebūvēta kamera Nē C tipa USB Alternatīvais režīms DisplayPort Jā USB Power Delivery Jā USB Power Delivery līdz 94 W Displeja virsma Matēta NVIDIA G-SYNC Nē AMD G-SYNC Nē AMD FreeSync Jā Tips AMD FreeSync FreeSync FreeSync FreeSync Flicker free tehnoloģija Jā Ekrāna izliekuma novērtējums 1800R sRGB pārklājums (normāls) 99% USB centrmezgla versija 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Displeja spilgtums (maksimālais) 300 cd/m² Pagrieziena regulēšanas Jā
Displejs - Atbalstītie video režīmi - 1440p
Displejs - Atbalstītās grafikas izšķirtspējas - 3440 x 1440
Displejs - Attāluma attiecība - 21:9
Displejs - dabiskais malu attiecība - 21:9
Displejs - Displeja diagonāle - 88,9 cm (35")
Displejs - Displeja diagonāle (metriskā) - 88.9 cm
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 3440 x 1440 pikseļi
Displejs - Displeja spilgtums (maksimālais) - 300 cd/m²
Displejs - Displeja tehnoloģija - LED
Displejs - Displeja virsma - Matt
Displejs - Displejs krāsu skaits - 16,7 miljoni krāsu
Displejs - Ekrāna forma - Izliekts
Displejs - Ekrāna izliekuma novērtējums - 1800R
Displejs - HD tipa - 4K Ultra HD
Displejs - High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija - HDR efekts, augsts dinamiskais diapazons 10 (HDR10)
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 2500:1
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 100 Hz
Displejs - paneļa tips - VA
Displejs - Pikseļu solis - 0.238 x 0.24 mm
Displejs - Pret atspīdumiem aizsargāts ekrāns - Jā
Displejs - reakcijas laiks - 5 ms
Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Displejs - sRGB pārklājums (tipisks) - 99%
Displejs - tiek atbalstīts augsts dinamiskais diapazons (HDR) - Jā
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Tirgus pozicionēšana - Birojs
ean - 8806091969491
EAN - 8806091969491
Eans - 8806091969491
EAN_kods - 8806091969491
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Ergonomika - augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika - paneļa montāžas saskarne - 100 x 100 mm
Ergonomika - slīpuma regulēšana - Jā
Ergonomika - VESA montāža - Jā
GarantijaInformācija -
gross_weight - 12.2 kg
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 531 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 212 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 1001 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 12.2 kg
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - DisplayPort, HDMI, USB Type-C
Iepakojuma saturs - iekļauts statīvs - Jā
Jauda - Energoefektivitātes klase (HDR) - G
Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - G
Jauda - Energoefektivitātes skala - A līdz G
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.5 W
Jauda - enerģijas patēriņš (HDR) uz 1000 stundām - 44 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (maks.) - 170 W
Jauda - enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām - 34 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 45 W
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50/60 Hz
Kategorija - Datoru monitori
kategorija - Monitori no 66,0 cm (26 Zoll)
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Monitori
Kategorija_1 - Monitori un TV
Kategorija_2 - LED monitori 31 collu un lielāki
kods - 35WN75CP-B
LongDesc - 35" 21:9 UltraWide™ QHDDaudz vietas daudzuzdevumu veikšanaiUltraWide™ QHD ekrāns (3440x1440 izšķirtspēja, 21:9 malu attiecība) ir lieliski piemērots darbam. Tas ļauj pārraudzīt lielu materiālu apjomu video montāžai, kā arī vienlaikus var parādīt daudzus audio spraudņus un efektus.Paplašina mājas biroja aprīkojumuDēļ platekrāna varat izbaudīt vebināru, skatoties lielākus materiālus un vairāk dalībnieku.Tiešsaistes klase ar plašu skata laukuAtvieglojiet mācību grāmatu, lekciju, sarunu un meklēšanas pārvaldību vienā skatā un pārvērsiet plašo ekrānu par savu iecienītāko tiešsaistes klasi.Sāk skatīties blakusSniedz iespēju strādāt ar ziņojumiem vienā mirklī, izmantojot datu lapas un slaidus blakus, neatkārtojot Alt-tab.HDR10Detalizēts kontrastsHDR tehnoloģija tagad tiek piemērota dažādiem satura elementiem. Šis monitors ir saderīgs ar nozares standarta HDR10 augsto dinamisko diapazonu, kas balstīts uz sRGB 99% krāsu gammu, atbalstot īpašus krāsu un spilgtuma līmeņus, kas ļauj skatītājiem izbaudīt satura dramatiskās krāsas.USB Type-C™Izklaides vadība un savienojamībaUzturot USB Type-C™ atbalstu, iespējams uzlādēt jaunākos klēpjdatorus līdz 90 W, ātri pārsūtīt datus un pieslēgt displeju. Tas ir saderīgs arī ar Mac ierīcēm. Tikai ar vienu kabeli var realizēt ideālu, efektīvu darba vietu.MaxxAudio®Imersīva pieredzeŠim racionalizētajam displejam ir plāns rāmītis no trim pusēm, un tas nenovērš uzmanību no žilbinoši precīza, reālistiska attēla, savukārt 7 W stereo skaļruņi ar MaxxAudio® papildina jūsu imersīvo pieredzi.OnScreen ControlKontrole ar dažiem klikšķiemJūs varat pielāgot darba telpu, sadalot displeju vai pielāgojot monitora pamatiespējas, veicot tikai dažus peles klikšķus.Reader ModeMazāk zilās gaismas, uzlabots redzes komfortsSamazinot zilo gaismu, lai mazinātu acu nogurumu, Reader Mode rada ekrānu ar papīra krāsojuma temperatūru un nodrošina optimālus apstākļus lasīšanai.Atjaunošana acīmFlicker Safe samazina ekrānā neredzamo mirgošanu un nodrošina acīm ērtāku darba vidi.100 Hz atsvaidzināšanas ātrums un 5 ms(GTG)Gludākas, nevainojamas spēlesS 100 Hz atsvaidzināšanas ātrums un 5 ms(GTG) reakcijas laiks ļauj skaidri atveidot objektus, nodrošinot vienmērīgāku videospēli un gandrīz sirreālu vizuālo plūdumu. Jūs varat iegūt pietiekamu kvalitāti darbam un konkurētspēju spēlēs.AMD FreeSync™Tīrāka, vienmērīgāka un ātrākaAr AMD FreeSync™ tehnoloģiju spēlētāji var izbaudīt nevainojamu, plūstošu kustību augstas izšķirtspējas, ātru spēļu laikā. AMD FreeSync™ praktiski novērš ekrāna asarošanu un aizķeršanos.Dinamiskā darbības sinhronizācijaRezakcija uz pretiniekiem ir ātrākaSamaziniet ieejas kavēšanos ar dinamisko darbības sinhronizāciju, lai spēlētāji varētu notvert katru mirkli reālajā laikā.Tumsas stabilizatorsPirmie uzbrūk tumsāGameri var izvairīties no snaiperiem, kas slēpjas tumšākajā vietā, un ātri izvairīties no situācijām, kad uzliesmo zibspuldze.Ergonomisks dizainsIzgudrs un ērtsVienreizēja klikšķa statīvs ļauj to viegli uzstādīt bez papildu aprīkojuma un elastīgi regulēt lielā ekrāna augstumu un slīpumu, lai novietotu to jums optimālā pozīcijā.
LongProductName - 35", 3440 x 1440, VA, 7 W x 2, 2 x HDMI, DisplayPort, USB Type-C, VESA 100 x 100, 100 Hz,
LongSummaryDescription - LG 35WN75CP-B.AEU. Displeja diagonāle: 88,9 cm (35"), Displeja izšķirtspēja: HD tips: 3440 x 1440 pikseļu, HD: Displeja tehnoloģija: 4K Ultra HD, Displeja tehnoloģija: Displeja tehnoloģija: LED, Displeja virsma: Skatīšanās leņķis horizontāli: 178°, Skatīšanās leņķis vertikāli: 178°. Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i). Iebūvēts USB koncentrators, USB koncentratora versija: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA stiprinājums, augstuma regulēšana. Izstrādājuma krāsa: melna
Modelis - LG UltraWide 35WN75CP-B
MPN - 35WN75CP-B
Multimediji - RMS nominālā jauda - 14 W
Multimediji - Skaļruņu skaits - 2
Multivides - Iebūvēta kamera - Nē
Multivides - Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
Nosaukums - 88,9cm/35'' (3440x1440) LG 35WN75CP-B Izliekts 21:9 5ms 2xHDMI DP USB-C VESA Skaļrunis UWQHD
Nosaukums - LG 35WN75CP-B, LED monitors - 35 - melns, UWQHD, IPS, HDMI, DisplayPort, USB-C, izliekts, 100 Hz panelis
Nosaukums - LG 35WN75CP-B - 35" | VA | UWQHD | DisplayPort, HDMI, USB-C | HDR | 7 W skaļruņi | slīpums, augstums | VESA 100
Nosaukums - LG 35WN75CP-B.AEU LED displejs 88,9 cm (35") 3440 x 1440 pikseļu 4K Ultra HD melns
nosaukums - LG UltraWide 35WN75CP-B, 88,9 cm (35"), izliekts, 100 Hz, FreeSync, VA - DP. 2xHDMI
ProducerCode - 35WN75CP-B.AEU
Produkta nosaukums - 35WN75CP-B.AEU
Ražotāja kods - 35WN75CP-B.AEU
Ražotāja nosaukums - LG Electronics
Ražotāja_kods - 35WN75CP-B.AEU
Ražotājs - LG
Ražotājs - LG
Ražotājs - LG Electronics
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izejas - 1
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.4
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 2
Savienojamības porti un saskarnes - Iebūvēts USB koncentrators - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB koncentratora versija - 3.2 1. paaudzes (3.1 1. paaudzes 1)
Savienojamības porti un saskarnes - USB Power Delivery - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB Power Delivery līdz pat - 94 W
Savienojamības porti un saskarnes - USB Type-C DisplayPort Alternatīvais režīms - Jā
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - LG 35WN75CP-B.AEU, 88,9 cm (35"), 3440 x 1440 pikseļi, 4K Ultra HD, LED, 5 ms, melns
svars - 8.3 kg
Svars - 12
Svars - 12,00
Svars un izmēri - Augstums (ar statīvu) - 573 mm
Svars un izmēri - Augstums (bez statīva) - 372.7 mm
Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 250.9 mm
Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 94.1 mm
Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 831.6 mm
Svars un izmēri - Platums (bez statīva) - 831.6 mm
Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 8.3 kg
Svars un izmēri - Svars (bez statīva) - 6.6 kg
title_lv - LG UltraWide 35WN75CP-B 35" monitors / 3440 X 1440 / 100 Hz
title_lv - LG UltraWide 35WN75CP-B monitori 35" / 3440 X 1440 / 100 Hz
title_ru - LG UltraWide 35WN75CP-B 35" / 3440 X 1440 / 100 Hz monitors
URL - https://www.lg.com/uk/monitors/ultrawide/35wn75cp-b/
Veiktspēja - AMD FreeSync - Jā
Veiktspēja - AMD FreeSync tips - FreeSync
Veiktspēja - NVIDIA G-SYNC - Nē
Veiktspēja - tehnoloģija bez mirgošanas - Jā
Zīmols - LG
Īss apraksts - LG LCD 35WN75CP-B 35" melns
Category 1 - Displays
Category 2 - Monitore
BrandPartCode - 35WN75CP-B.AEU
Gross Weight Kg - 12,2
category_en - Computers & Components > Monitors and accessories > LCD monitors
category_lv - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
category_ru - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
description_en - Display diagonal
88.9 cm (35") HD type
4K Ultra HD Display resolution
3440 x 1440 pixels Screen shape
Curved Native aspect ratio
21:9 Number of speakers
2 RMS rated power
14 W Product colour
Black VESA mounting
Yes Panel mounting interface
100 x 100 mm High Dynamic Range (HDR) supported
Yes HDMI ports quantity
2 Energy efficiency class (SDR)
G Energy efficiency class (HDR)
G Energy consumption (SDR) per 1000 hours
34 kWh Energy consumption (HDR) per 1000 hours
44 kWh Width (with stand)
831.6 mm Depth (with stand)
250.9 mm Height (with stand)
573 mm Weight (with stand)
8.3 kg Width (without stand)
831.6 mm Depth (without stand)
94.1 mm Height (without stand)
372.7 mm Weight (without stand)
6.6 kg Touchscreen
No Display number of colours
16.7 million colours Maximum refresh rate
100 Hz Cables included
USB Type-C Cables included
HDMI Cables included
DisplayPort Package type
Box Package width
1001 mm Package depth
212 mm Package height
531 mm Supported video modes
1440p Package weight
12.2 kg Supported graphics resolutions
3440 x 1440 Headphone outputs
1 AC input voltage
100 - 240 V Power consumption (typical)
45 W Built-in speaker(s)
Yes Energy efficiency scale
A to G AC input frequency
50/60 Hz Power consumption (max)
170 W Stand included
Yes Display technology
LED Contrast ratio (typical)
2500:1 Viewing angle, horizontal
178° Viewing angle, vertical
178° Display diagonal (metric)
88.9 cm High Dynamic Range (HDR) technology
High Dynamic Range 10 (HDR10)
High Dynamic Range (HDR) technology
HDR Effect
Power consumption (standby)
0.5 W
Height adjustment
Yes
Anti-glare screen
Yes
Market positioning
Office
Panel type
VA
Aspect ratio
21:9
Pixel pitch
0.238 x 0.24 mm
Built-in USB hub
Yes
HDMI
Yes
Headphone out
Yes
DisplayPorts quantity
1
DisplayPort version
1.4
Response time
5 ms
Built-in camera
No
USB Type-C DisplayPort Alternate Mode
Yes
USB Power Delivery
Yes
USB Power Delivery up to
94 W
Display surface
Matt
NVIDIA G-SYNC
No
AMD FreeSync
Yes
AMD FreeSync type
FreeSync
Flicker-free technology
Yes
Screen curvature rating
1800R
sRGB coverage (typical)
99%
USB hub version
3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Display brightness (peak)
300 cd/m²
Tilt adjustment
Yes
description_lv - Displeja diagonāle
88,9 cm (35") HD veids
4K Ultra HD Ekrāna izšķirtspēja
3440 x 1440 pikseļi Ekrāna forma
Liekts Projektora formātu attiecība
21:9 Skaļruņu skaits
2 RMS nominālā jauda
14 W Produkta krāsa
Melns VESA stiprinājums
Jā VESA-wall mounting system saderīgs
100 x 100 mm Atbalsta HDR
Jā HDMI pieslēgvietu skaits
2 Energoefektivitātes klase (SDR)
G Energoefektivitātes klase (HDR)
G Energoefektivitātes klase (SDR) 1000 stundās
34 kWh Energoefektivitātes klase (HDR) 1000 stundās
44 kWh Platums (ar statīvu)
831,6 mm Dziļums (ar statīvu)
250,9 mm Augstums (ar statīvu)
573 mm Svars (ar statīvu)
8,3 kg Platums (bez statīva)
831,6 mm Dziļums (bez statīva)
94,1 mm Augstums (bez statīva)
372,7 mm Svars (bez statīva)
6,6 kg Skārienjūtīgais ekrāns
Nē Displeja krāsu skaits
16,7 miljoni krāsu Maksimālais atjauninājuma ātrums
100 Hz Pievienoti kabeļi
USB Veids-C Pievienoti kabeļi
HDMI Pievienoti kabeļi
DisplayPort Iepakojuma tips
Kaste Iepakojuma platums
1001 mm Iepakojuma dziļums
212 mm Iepakojuma augstums
531 mm Atbalstītie video režīmi
1440p Iepakojuma svars
12,2 kg Atbalstītās grafikas izšķirtspējas
3440 x 1440 Austiņu izejas
1 Maiņstrāvas ievades spriegums
100 - 240 V Enerģija patēriņš
45 W Iebūvēti skaļruņi
Jā Energoefektivitātes skala
A līdz G Maiņstrāvas ievades frekvence
50/60 Hz Strāvas patēriņš (maks)
170 W Statīvs komplektā
Jā Ekrāna tehnoloģija
LED Kontrasta attiecība (tipiskā)
2500:1 Skata leņķis, horizontāli
178° Skata leņķis, vertikāli
178° Displeja diagonāle (metriskajā sistēmā)
88,9 cm High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija
High Dynamic Range 10 (HDR10)
High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija
HDR Effect
Jaudas patēriņš (standby)
0,5 W
Augsta koriģēšana

Pretapžilbināšanas ekrāns

Tirgus pozicionēšana
Birojs
Paneļa veids
VA
Mērījumu attiecība
21:9
Pikseļa iestatne
0,238 x 0,24 mm
Iebūvēts USB mezgls

HDMI

Austiņu izeja

DisplayPorts daudzums
1
DisplayPort versija
1.4
Atbildes laiks
5 ms
Iebūvēto kameru

USB C veida DisplayPort alternatīvais režīms

USB barošanas padeve

USB barošana līdz
94 W
Displeja virsma
Plakans
NVIDIA G-SYNC

AMD FreeSync

AMD FreeSync tips
FreeSync
Tehnoloģija mirgošanas novēršanai

Ekrāna izliekuma pakāpe
1800R
sRGB pārklājums (tipisks)
99%
USB mezgla versija
3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Displeja spilgtums (maks.)
300 cd/m²
Slīpuma regulēšana

description_ru - Диагональ экрана
88,9 cm (35") Тип HD
4K Ultra HD Разрешение экрана
3440 x 1440 пикселей Форма экрана
Изогнутый Собственное форматное соотношение
21:9 Количество колонок
2 Номинальная RMS-мощность
14 W Цвет товара
Черный крепление VESA
Да Крепление VESA
100 x 100 mm Поддержка технологии HDR (High Dynamic Range)
Да Количество HDMI портов
2 Класс энергоэффективности (SDR)
G Класс энергоэффективности (HDR)
G Энергопотребление (SDR) на 1000 часов
34 кВт·ч Энергопотребление (HDR) на 1000 часов
44 кВт·ч Ширина с подставкой
831,6 mm Глубина с подставкой
250,9 mm Высота с подставкой
573 mm Вес (со стойкой)
8,3 kg Ширина (без подставки)
831,6 mm Глубина (без подставки)
94,1 mm Высота (без подставки)
372,7 mm Вес (без подставки)
6,6 kg Сенсорный экран
Нет Количество цветов экрана
16,7 миллионов цветов Максимальная частота обновления
100 Hz Поставляемые кабели
USB Type-C Поставляемые кабели
HDMI Поставляемые кабели
DisplayPort Тип упаковки
Коробочная версия Ширина упаковки
1001 mm Глубина упаковки
212 mm Высота упаковки
531 mm Поддерживаемые видеоформаты
1440p Масса брутто
12,2 kg Поддерживаемые разрешения
3440 x 1440 Линейные выходы наушников
1 Входящее напряжение сети
100 - 240 V Потребляемая мощность (в обычном режиме)
45 W Встроенные колонки
Да Шкала классов энергоэффективности
A - G Частота входящего переменного тока
50/60 Hz Максимальное потребление энергии
170 W Подставка в комплекте
Да Технолигия дисплея
LED Контрастность (типичная)
2500:1 Угол обзора по горизонтали
178° Угол обзора по вертикали
178° Размер диагонали экрана (метрич.)
88,9 cm Технология HDR (High Dynamic Range)
High Dynamic Range 10 (HDR10)
Технология HDR (High Dynamic Range)
HDR Effect
Потребляемая мощность (в режим ожидания)
0,5 W
Регулировка высоты
Да
Антибликовый экран
Да
Позиционирование на рынке
Офисная
Тип матрицы
VA
Форматное соотношение
21:9
Размер точки
0,238 x 0,24 mm
Встроенный USB-хаб
Да
HDMI
Да
Выход для наушников
Да
Количество портов DisplayPort
1
Версия DisplayPort
1.4
Время отклика
5 ms
Встроенная камера
Нет
USB Type-C Альтернативный режим DisplayPort
Да
USB Power Delivery
Да
USB Power Delivery до
94 W
Поверхность дисплея
Матовый
NVIDIA G-SYNC
Нет
AMD FreeSync
Да
Тип AMD FreeSync
FreeSync
Технология Flicker free
Да
Рейтинг изгиба экрана
1800R
sRGB охват (обычный)
99%
Версия USB хаба
3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Яркость дисплея (пик)
300 cd/m²
Регулировка угла наклона
Да
Display - Supported video modes - 1440p
Display - Supported graphics resolutions - 3440 x 1440
Display - Aspect ratio - 21:9
Display - Native aspect ratio - 21:9
Display - Display diagonal - 88.9 cm (35")
Display - Display diagonal (metric) - 88.9 cm
Display - Display resolution - 3440 x 1440 pixels
Display - Display brightness (peak) - 300 cd/m²
Display - Display technology - LED
Display - Display surface - Matt
Display - Display number of colours - 16.7 million colours
Display - Screen shape - Curved
Display - Screen curvature rating - 1800R
Display - HD type - 4K Ultra HD
Display - High Dynamic Range (HDR) technology - HDR Effect, High Dynamic Range 10 (HDR10)
Display - Contrast ratio (typical) - 2500:1
Display - Maximum refresh rate - 100 Hz
Display - Panel type - VA
Display - Pixel pitch - 0.238 x 0.24 mm
Display - Anti-glare screen - Yes
Display - Response time - 5 ms
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display - Touchscreen - No
Display - sRGB coverage (typical) - 99%
Display - High Dynamic Range (HDR) supported - Yes
Design - Product colour - Black
Design - Market positioning - Office
ean - 8806091969491
EAN - 8806091969491
Eans - 8806091969491
EAN_code - 8806091969491
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Ergonomics - Height adjustment - Yes
Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100 mm
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - VESA mounting - Yes
WarrantyInfo -
gross_weight - 12.2 kg
Packaging data - Package height - 531 mm
Packaging data - Package depth - 212 mm
Packaging data - Package width - 1001 mm
Packaging data - Package weight - 12.2 kg
Packaging data - Package type - Box
Packaging content - Cables included - DisplayPort, HDMI, USB Type-C
Packaging content - Stand included - Yes
Power - Energy efficiency class (HDR) - G
Power - Energy efficiency class (SDR) - G
Power - Energy efficiency scale - A to G
Power - Power consumption (standby) - 0.5 W
Power - Energy consumption (HDR) per 1000 hours - 44 kWh
Power - Power consumption (max) - 170 W
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 34 kWh
Power - Power consumption (typical) - 45 W
Power - AC input frequency - 50/60 Hz
Category - Computer Monitors
category - Monitors from 66,0 cm (26 Zoll)
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
Category_1 - Monitors and TV
Category_2 - LED Monitors 31 inches and up
code - 35WN75CP-B
LongDesc - 35" 21:9 UltraWide™ QHDMore Space for Multi-TaskingThe UltraWide™ QHD screen (3440x1440 resolution, 21:9 aspect ratio) is great for work. This allows for monitoring of large amounts of footage for video editing, and numerous audio plugins and effects can be displayed at once.Elevate Your Home Office EquipmentThanks to the wide screen, you can enjoy your webinar with viewing larger materials and more attendees.Online Classroom with Wide Field of ViewEasily manage textbooks, lectures, conversations and searches in a single view and turn the wide screen into your favourite online classroom.Start Viewing Side-by-SideEnables you to work with reports at a glance with datasheets and slides side by side without repeating Alt-tab.HDR10Detailed ContrastHDR technology is now applied to various content. This monitor is compatible with industry standard HDR10 high dynamic range, based on the sRGB 99% colour gamut, supporting specific levels of colour and brightness that enables viewers to enjoy the dramatic colours of the content.USB Type-C™Easy Control and ConnectivitySupport for USB Type-C™ enables charging for the latest laptops up to 90W, fast data transfers, and display connection. It is also compatible with Mac devices. Just one cable can realise an ideal, efficient workstation.MaxxAudio®Immersive ExperienceThis streamlined display features a slim bezel on three sides and no distractions from the dazzlingly precise, lifelike image while 7W Stereo Speakers with MaxxAudio® completes your immersive experience.OnScreen ControlControl with a Few ClicksYou can customise the workspace by splitting the display or adjusting basic monitor options with just a few mouse clicks.Reader ModeLess Blue, Improved Visual ComfortReducing blue light to help lessen eye fatigue, Reader Mode creates a screen with a colour temperature similar to paper and provides optimal condition for reading.Care for EyesFlicker Safe reduces invisible flickering on the screen and provides a more comfortable working environment for your eyes.100Hz Refresh Rate & 5ms(GTG)Smoother, Seamless GamingWith 100Hz refresh rate and 5ms(GTG) response time, objects are rendered clearly for smoother videoplay and an almost surreal visual fluidity. You can get sufficient quality for work, and the competitive edge for gaming.AMD FreeSync™Clearer, Smoother and FasterWith AMD FreeSync™ technology, gamers can experience seamless, fluid movement throughout hi-res, fast-paced games. AMD FreeSync™ virtually eliminates screen tearing and stuttering.Dynamic Action SyncReact Faster to OpponentsMinimise input lag with Dynamic Action Sync so gamers can catch every single moment in real-time.Black StabilizerAttack First in DarkGamers can avoid snipers hiding in the darkest places and quickly escape situations when the flash explodes.Ergonomic DesignEasy and ComfortableThe One-Click stand makes it easy to install without any other equipment, and flexibly adjust the height and tilt of the big screen to position it in the optimal position for you.
LongProductName - 35", 3440 x 1440, VA, 7W x 2, 2 x HDMI, DisplayPort, USB Type-C, VESA 100 x 100, 100Hz,
LongSummaryDescription - LG 35WN75CP-B.AEU. Display diagonal: 88.9 cm (35"), Display resolution: 3440 x 1440 pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technology: LED, Display surface: Matt, Response time: 5 ms, Native aspect ratio: 21:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in speaker(s). Built-in USB hub, USB hub version: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA mounting, Height adjustment. Product colour: Black
Model - LG UltraWide 35WN75CP-B
MPN - 35WN75CP-B
Multimedia - RMS rated power - 14 W
Multimedia - Number of speakers - 2
Multimedia - Built-in camera - No
Multimedia - Built-in speaker(s) - Yes
Name - 88,9cm/35'' (3440x1440) LG 35WN75CP-B Curved 21:9 5ms 2xHDMI DP USB-C VESA Speaker UWQHD
Name - LG 35WN75CP-B, LED monitor - 35 - black, UWQHD, IPS, HDMI, DisplayPort, USB-C, curved, 100Hz panel
Name - LG 35WN75CP-B - 35" | VA | UWQHD | DisplayPort, HDMI, USB-C | HDR | Głośniki 7 W | pochył, wysokość | VESA 100
Title - LG 35WN75CP-B.AEU LED display 88.9 cm (35") 3440 x 1440 pixels 4K Ultra HD Black
name - LG UltraWide 35WN75CP-B, 88,9 cm (35 Zoll) Curved, 100Hz, FreeSync, VA - DP. 2xHDMI
ProducerCode - 35WN75CP-B.AEU
ProductName - 35WN75CP-B.AEU
Manufacturer Code - 35WN75CP-B.AEU
Manufacturer Name - LG Electronics
Manufacturer_code - 35WN75CP-B.AEU
Producer - LG
Manufacturer - LG
Manufacturer - LG Electronics
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces - Headphone out - Yes
Ports & interfaces - Headphone outputs - 1
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.4
Ports & interfaces - HDMI - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces - Built-in USB hub - Yes
Ports & interfaces - USB hub version - 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Ports & interfaces - USB Power Delivery - Yes
Ports & interfaces - USB Power Delivery up to - 94 W
Ports & interfaces - USB Type-C DisplayPort Alternate Mode - Yes
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - LG 35WN75CP-B.AEU, 88.9 cm (35"), 3440 x 1440 pixels, 4K Ultra HD, LED, 5 ms, Black
weight - 8.3 kg
Weight - 12
Weight - 12,00
Weight & dimensions - Height (with stand) - 573 mm
Weight & dimensions - Height (without stand) - 372.7 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 250.9 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 94.1 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 831.6 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 831.6 mm
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 8.3 kg
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 6.6 kg
title_en - LG UltraWide 35WN75CP-B Monitor 35" / 3440 X 1440 / 100 Hz
title_lv - LG UltraWide 35WN75CP-B Monitors 35" / 3440 X 1440 / 100 Hz
title_ru - LG UltraWide 35WN75CP-B Монитор 35" / 3440 X 1440 / 100 Hz
URL - https://www.lg.com/uk/monitors/ultrawide/35wn75cp-b/
Performance - AMD FreeSync - Yes
Performance - AMD FreeSync type - FreeSync
Performance - NVIDIA G-SYNC - No
Performance - Flicker-free technology - Yes
Brand - LG
Short description - LG LCD 35WN75CP-B 35" black
435,69 €
LG 35WN75CP-B, 35"
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas