Samsung S32BM700UPX, 32"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 949585 Preces kods: LS32BM700UPXEN
Noliktavā 11 gab.
Garantija: 2 gadi
345,75 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: piektdien, 03.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: piektdien, 03.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: piektdien, 03.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: otrdien, 30.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Nav
  • Paneļa tips: VA
  • Refresh rate: 60 Hz
  • Reakcijas laiks: 4ms
  • Kontrasts: 3000:1
  • Gaišums: 300cd/m2
  • Izmērs: 32"
  • Izšķirtspēja: 4K UHD 3840x2160
Apraksts
Piedāvājam iegādāties Samsung 32" monitoru ar 4K UHD 3840x2160 izšķirtspēju.
  • Par savietojamību ar mūsdienīgām grafiskajām kartēm un video atskaņotājiem parūpēsies HDMI ieeja.
  • DisplayPort pieslēgvieta nodrošina augstākās kvalitātes attēla saņemšanu no datora grafiskās kartes, kas atbalsta šo tehnoloģiju.
  • Pieslēgvieta DVI nodrošina savietojamību ar klasiskajām videokartēm, kas aprīkotas ar šo pieslēgvietu.
  • Pieslēgvieta D-SUB atbalsta grafiskās kartes ar iepriekšējās paaudzes - analgo VGA spraudni un salīdzinoši jaunākas paaudzes DVI-I standartu izmantojot pāreju DVI-I -> D-Sub.
  • VA panelis šim monitoram piešķir augstus krāsu atbilstības rādītājus un uzlabotu skata leņķi.
  • Monitorā iebūvētā skaļruņu sistēma ļauj klausīties mūziku un izbaudīt filmas ar skaņu bez nepieciešamības iegādāties papildus skandas.
  • Pateicoties 4ms ātram reakcijas laikam, šis monitors lieliski kalpos dinamisku spēļu un filmu baudīšanai.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Nav
Curved : Nav
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips VA

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 60 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : Nav
Reakcijas laiks 4ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 3000:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 300cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 32"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Melna
Malu attiecība : 16:9
Pielietojums : Home & Office
Izšķirtspēja 4K UHD 3840x2160

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Nav
Flicker-free : Ir
Pivot : Nav
Swivel : Nav
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : 100x100 mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB Nav

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort Nav

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 2

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Ir

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudasskandas.

USB Hub : Ir
USB-C Power Delivery : 65W
USB-C video ieeja : 1
Papildus specifikācija
1. kategorija - Rāda
2. kategorija - Uzturēt
Apraksts - 4K monitors ar viedā televizora pieredzi Viedā televizora pieredze, izmantojot tikai monitoru ar iebūvētajām TV lietojumprogrammām Viegli strādāt ar dokumentiem un piekļūt failiem no datoriem bezvadu režīmā Viegli kontrolēt mājās esošās IoT ierīces, izmantojot tikai monitoru.
Apraksts - M7 viedo monitoru - M70B 32'' UHD plakanais ekrāns LS32BM700UPXEN Viens monitors visiem jūsu dzīves aspektiem Samsung Dex, Tap View, Mirroring un Airplay 2 funkcijas, lai viedtālruni savienotu ar viedo monitoru UHD izšķirtspēja, USB-C, Smart TV platforma un Gaming Hub Spēlējiet, strādājiet, mācieties un dzīvojiet stilīgi Viss, kas jums nepieciešams uz viena ekrāna. Skatieties filmas vai seriālus, strādājiet un tērzējiet viedajā monitorā, nepievienojot atsevišķu datoru. Izmantojot integrētās lietotnes, varat pārvaldīt saturu, produktivitāti un videozvanus pavisam vienkārši un ar visu galddatora monitora eleganci, kas jums nekad nenogurs. Jūsu iecienītākā sērija jūsu telpā. Smart TV Izklaide vēl nekad nav bijusi tik tuvu. Varat baudīt Netflix, YouTube un citus straumēšanas pakalpojumus patiesā 4K HDR izšķirtspējā, ko bieži vien ir grūti skatīties datorā, vienkārši pieslēdzot monitoru Wi-Fi. Izmantojot Samsung TV Plus, jums ir arī piekļuve bezmaksas tiešraidi un pieprasījumam paredzētajam saturam, un universālais ceļvedis nodrošina personalizētus ieteikumus. Produktivitāte bez datora. Darba stacija Dators ir tikai tāla piemiņa: no šī brīža viss, kas jums nepieciešams, lai sērfotu internetā, rediģētu dokumentus un izstrādātu projektus, ir ekrāns. Izmantojot jauno darbstacijas režīmu, varat arī attālināti piekļūt citam datoram, izmantot Microsoft 365 programmas un pat pieslēgties Samsung mobilajām ierīcēm, izmantojot Samsung DeX, lai strādātu bez pārtraukumiem. Sazinieties ar saviem draugiem. SlimFit kamera Iesaistieties sarunā ar SlimFit kameru. Nolieciet to, kā vēlaties, līdz atrodat ideālo leņķi savam profilam, un piekļūstiet videozvanu programmām, piemēram, Google Duo, tieši no monitora. Pateicoties praktiskai aizsardzībai un iespējai atvienot kameru, privātums ir garantēts. * Papildu kamera jāiegādājas atsevišķi Visa māja zem kontroles. IoT centrmezgli Pārvērtiet savu viedo monitoru par komandu centru, savienojot to ar mājas IoT ierīcēm, izmantojot SmartThings. Izslēdziet gaismu, nolaidiet žalūzijas un iestatiet termometrā ideālo temperatūru relaksējošam vakaram - tas viss no vienas vietas. Katra jūsu vēlme ir komanda. Vairāk balss asistentu Tāldarbs Voice ļauj aktivizēt balss asistentu, vienkārši runājot. Izsniedziet monitoram komandu pat no attāluma, sakot, ko vēlaties, un jūsu vēlmes tiks apmierinātas. Gudrais monitors atbalsta gan Bixby, gan Amazon Alexa. Visa pasaule spēļu. Spēļu centri 360 grādu pieredze. Pateicoties jaunā spēļu centra integrācijai, šis daudzpusīgais displejs ļauj skatīties filmas, strādāt un pat spēlēt spēles uz viena monitora. Meklējiet un piekļūstiet plašam straumēto spēļu klāstam - vienkārši ieslēdziet viedo monitoru un spēlējiet, nav nepieciešams dators vai konsole. Vienkārša un ātra iestatīšana, kas ļaus atrisināt jebkuru izaicinājumu. Spēļu josla Uzreiz pārbaudiet un pārvaldiet spēles iestatījumus. Tagad varat viegli apskatīt galveno iestatījumu, piemēram, FPS vai HDR, statusu. Mainiet reakcijas laiku, ekrāna malu attiecību vai attēla režīmu, neatstājot spēli, lai koncentrētos uz savu mērķi. Pārejiet uz mobilo ierīci. Mobilā savienojamība Savienojamība maina pārnesumus. Pateicoties AirPlay integrācijai, varat uzreiz savienot Apple ierīces ar savu viedo monitoru un skatīties saturu uz lielāka ekrāna nekā iPhone, iPad vai Mac. Varat skatīt visu, pat lietotnes, dokumentus un vietnes. Saturs, ko var novērtēt ar vissīkākajām detaļām. UHD satriecoša attēla kvalitāte darbam un izklaidei. Ar 4 reizes lielāku pikseļu skaitu nekā Full HD, šis viedo monitoru piedāvā lielāku ekrānu un neticami reālistisku UHD attēlu. Dienas laikā varat pārlūkot vairākus dokumentus vienlaikus un vakarā baudīt 4K filmu skatīšanos. Optimāls spilgtums, maksimāls baudījums. Adaptīvā attēlveidošana Izcili attēli dienā un naktī. Izmantojot adaptīvo attēlveidošanu, iebūvētais sensors nosaka apkārtējo apgaismojumu un automātiski pielāgo spilgtumu, lai pat dienas gaišajā laikā iegūtu perfektas tumšas ainas un skatoties attēlus nebūtu jāžmiedzas vai jāpiespiež acis. Iespaidīgas un reālistiskas skaņas. Adaptīvā skaņa M7 monitorā iebūvētie skaļruņi rada reālistisku un daudzšķautņainu skaņu, kas jūs pilnībā iegremdē ainās. Adaptīvās skaņas funkcija arī pielāgo efektus atkarībā no situācijas veida, lai nodrošinātu patīkamu un praktiski perfektu skaņu ikvienam klausītājam telpā. Praktisks savienojums. C tipa USB ports Ar C tipa USB pieslēgvietu varat uzlādēt, pārsūtīt datus un pat pārsūtīt signālus starp ierīcēm, izmantojot vienu savienojumu. Vienotā savienojuma arhitektūra rada patīkamu darba vidi bez stresa un neskaidrībām. Atklājiet slēptās detaļas. Īpaši plašs skats uz spēli Virzieties tieši uz uzvaru. Iestatiet ekrāna malu attiecību 21:9, lai atklātu slēptās spēļu ainu zonas, izmantojot ultraplašo spēles skatu. Tas spēles laikā sniegs plašāku skatu uz laukumu līdz pat vārtiem, savukārt, braucot ar automašīnu, skats uz ceļu būs dabiskāks un pilnīgāks. Pievienojiet un skatieties. Automātiska avota pārslēgšana + Ar funkciju Automatic Source Switch Plus monitors atpazīst pievienotās ierīces, tiklīdz tās ir pievienotas, parādot pareizo signālu, bez nepieciešamības meklēt pareizo ievadi izvēlnē.
Aspekta attiecība - 16:9
Atsvaidzināšanas ātrums - 60 Hz
Atsvaidzināšanas ātrums - 60Hz
Augstums - 424.5 mm
Augstums ar statīvu - 517 mm
Augstums Vienības izmēri - 517 mm
Automātiskais pagrieziens - Nē
Bezvadu LAN Bezvadu savienojumi - Jā
Bluetooth - Jā
Bluetooth bezvadu savienojumi - Jā
BrandPartCode - LS32BM700UPXEN
Bruto svars Kg - 8,7
Citas funkcijas -
Citas funkcijas - Digitālā signāla formāta sistēma - Nav atbalstīts
Darbības rādītāji - ConnectShare (USB) - Jā
Darbības rādītāji - TV Plus - Jā
dimensijas dziļums - 840 mm
dimensionalWeight - 10483
Displeja virsma - Matt
Displejs - dabiskais malu attiecība - 16:9
Displejs - Displeja diagonāle - 81,3 cm (32")
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 3840 x 2160 pikseļi
Displejs - Displeja spilgtums (tipisks) - 300 cd/m²
Displejs - Displeja tehnoloģija - LED
Displejs - Displejs krāsu skaits - 1 miljards krāsu
Displejs - Ekrāna forma - Plakana
Displejs - HD tipa - 4K Ultra HD
Displejs - High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija - Augsts dinamiskais diapazons 10 (HDR10)
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 3000:1
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 60 Hz
Displejs - paneļa tips - VA
Displejs - reakcijas laiks - 4 ms
Displejs - Redzamais izmērs, vertikāli - 39.2 cm
Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
Displejs - Skatāmais izmērs, horizontāli - 69.7 cm
Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Displejs - tiek atbalstīts augsts dinamiskais diapazons (HDR) - Jā
Displejs > Attāluma attiecība - 16:9
Displejs > Displeja diagonāle - 32 "
Displejs > Displeja spilgtums - 300 cd/m²
Displejs > Displejs - 3840 x 2160
Displejs > HD tips - UHD
Displejs > Kontrasta attiecība (tipiska) - 3000:1
Displejs > Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 60 Hz
Displejs > Paneļa tips - VA
Displejs > Reakcijas laiks - 4 ms
Displejs > Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Displejs > Skata leņķis, vertikālais - 178 °
Displejs > Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Dizains - Kāju krāsa - Black
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Tirgus pozicionēšana - Smart
Dizains > Produkta krāsa - Black
Dzimtā izšķirtspēja - 3840x2160
Dziļuma vienības izmēri - 193.5 mm
Dziļums - 41.8 mm
Dziļums ar statīvu - 193.5 mm
EAN - 8806094786569
ean - 8806094786569
Eans - 8806094786569
EAN_kods - 8806094786569
Ekrāna formas faktors - 16:9
Ekrāna izmērs - 32"
Ekrāna izmērs (diag.) - 32"
Ekspluatācijas apstākļi - Darba relatīvais mitrums (H-H) - 10 - 80%
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 10 - 40 °C
Energoefektivitātes klase - G
Enerģijas klase - G
Enerģijas marķējums - Lejupielādēt
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Enerģijas patēriņš - 33.2 W
Enerģijas patēriņš, standarta - 33 kWh/1000h
Ergonomika - augstuma regulēšana - Nē
Ergonomika - paneļa montāžas saskarne - 100 x 100 mm
Ergonomika - slīpuma leņķa diapazons - -2 - 22°
Ergonomika - slīpuma regulēšana - Jā
Ergonomika - VESA montāža - Jā
Ergonomika > Augstuma regulēšana - Nē
Ergonomika > Grozāmie - Nē
Ergonomika > Pagrieziena leņķis - -2/22 °
Ergonomika > Pagrieziena regulēšana - Jā
Ergonomika > Pivot - Nē
Ergonomika > VESA montāža - Jā
Ergonomika > VESA montāžas saskarnes - 100 x 100 mm
Garantija -
garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
Garantija - 36
Garantija - 36 mēneši
garantijas_tips - ārējais
garantijaType - G
GTIN - 8806094786569
guaranteeLength - 24
HDMI ieejas/izejas savienotāji - 2
I/O savienotāji - 1 x USB (C tipa)
I/O savienotāji - 2 x HDMI
I/O savienotāji - 3 x USB 2.0
Iebūvēti skaļruņi - Jā
Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
Iekļautie piederumi - Tālvadības pults
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 487 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 133 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 842 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 8.4 kg
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 16 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 1400.00 g
Iepakojuma saturs - Barošanas kabeļa garums - 1.5 m
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - AC
Iepakojuma saturs - iekļauts statīvs - Jā
Iepakojuma saturs - iekļauts tālvadības pults - Jā
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 487.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 842.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 133.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 500.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 1.90 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.05 m³
Izliekts - 0 R
izmērs augstums - 125 mm
izmērs platums - 490 mm
izmērs svars - 8000 g
Jauda - Energoefektivitātes klase (HDR) - G
Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - G
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.5 W
Jauda - enerģijas patēriņš (HDR) uz 1000 stundām - 57 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (maks.) - 150 W
Jauda - enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām - 33 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 33.2 W
Jauda > Energoefektivitātes klase - G
Kategorija - Datoru monitori
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Monitori
Kategorijas kods - LC3
Kategorija_1 - Monitori un TV
Kategorija_2 - LED monitori 31 collu un lielāki
Kods - LS32BM700UPXEN
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:2:2017-04-01
Kontrasts - 3000:1
Krāsa - Black
Krāsa - Black
Krāsu skaits - 16,7 miljoni
LongSummaryDescription - Samsung S32BM700UP. Displeja diagonāle: 81,3 cm (32"), Displeja izšķirtspēja: 81,3 cm (32"): HD tips: 3840 x 2160 pikseļu, HD: Displeja tehnoloģija: 4K Ultra HD, Displeja tehnoloģija: LED, Reakcijas laiks: Skatīšanās leņķis horizontāli: 178°, Skatīšanās leņķis vertikāli: 178°. Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i). Iebūvēts USB koncentrators. VESA stiprinājums. Produkta krāsa: melna
Matricas tips - VA
Modelis - LS32BM700UPXEN
Modeļa nosaukums - S32BM700UP
Monitora funkcijas - 4K/Smart/TV monitors
MPN - LS32BM700UPXEN
Multimediji > Integrēts TV uztvērējs - Nē
Multivides - Iebūvēta kamera - Nē
Multivides - Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
Multivides audio > Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
Nokāpju statīvs - Jā
Nosaukums - 80cm/32'' (3840x2160) Samsung LS32BM700UP Smart 16:9 4ms 2xHDMI USB-C VESA skaļrunis 4K melns
nosaukums - Monitors 32 collu LS32BM700UPXEN VA 3840x2160 UHD 16:9 2xHDMI 3xUSB 2.0 1xUSB-C (65W) 4 ms (GTG) WiFi/BT skaļruņi plakans SMART 2 lata d2d
Nosaukums - Samsung S32BM700UP datora monitors 81,3 cm (32") 3840 x 2160 pikseļu 4K Ultra HD LED melns
Nosaukums - Samsung Smart monitor LS32BM700UPXEN - 32" | VA | 4K | USB-C PD 65W | HDR
Nosaukums - SAMSUNG Smart Monitor M7B S32BM700UP, LED monitors - 32 - melns, UltraHD/4K, WLAN, Bluetooth, VA
Nosaukums - Samsung | LS32BM700UPXEN | 32 " | VA | UHD | 16:9 | Garantijas mēnesis(-i) | 4 ms | 300 cd/m² | Melns | HDMI pieslēgvietu skaits 2 | 60 Hz
Paneļa tips - VA
Papildaprīkojums pēc izvēles -
PDF - https://www.blobs.lt/products/0/8/5/9/8/3/cb13221696cef7597ce65dd76a2d67e8/original.pdf
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 12 cm
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 83 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 48 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 8 kg
Pilna apraksta līnija - Modelis S32BM700UP|32"|TV monitors/Smart/4K|Panelis VA|Izšķirtspēja 3840x2160|Formas faktors 16:9|Atjaunošanas ātrums 60 Hz|Jauslums 300|Kontrasts 3000:1|Reakcijas laiks 4 ms|Horizontālais 178 grādi|Vertikālais 178 grādi|2xHDMI|3xUSB 2.0|1xUSB-C|Bezvadu LAN|Bluetooth|Garnitūra|Kontakts|Krāsa melna
Platums - 716.1 mm
Platums Vienības izmēri - 716.1 mm
producerCode - LS32BM700UPXEN
ProducerCode - LS32BM700UPXEN
productName - Samsung S32BM700UP datora monitors 81,3 cm (32") 3840 x 2160 pikseļu 4K Ultra HD LED melns
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - S32BM700UP
Pārdevēja mājas lapa - www.samsung.com
Ražotāja kods - LS32BM700UPXEN
Ražotāja nosaukums - Samsung
Ražotāja produkta nosaukums - LS32BM700UPXEN
Ražotāja produktu grupa - Smart Monitor
Ražotāja_kods - LS32BM700UPXEN
ražotājs - Samsung
Ražotājs - Samsung
Ražotājs - Samsung
Ražotājs - SAMSUNG
Reakcijas laiks - 4 ms
Reakcijas laiks - 4 ms
Redzamais laukums, horizontāli - 697.306 mm
Redzamais laukums, vertikāli - 392.234 mm
Rezolūcija - 3840 x 2160
Saite - https://www.samsung.com/it/monitors/high-resolution/smart-m7-32-inch-smart-tv-experience-ls32bm700upxen/
Savienojamība > HDMI pieslēgvietu daudzums - 2
Savienojamība > USB pieslēgvietu skaits - 3x USB 2.0; 1x USB-C
Savienojamības porti un interfeisi - A tipa USB pieslēgvietu skaits - 3
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izeja - Nē
Savienojamības porti un saskarnes - HDCP - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDCP versija - 2.2
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 2
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 2.0
Savienojamības porti un saskarnes - Iebūvēts USB koncentrators - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB augšupejošās pieslēgvietas tips - USB Type-C
Savienojamības porti un saskarnes - USB Power Delivery - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB Power Delivery līdz pat - 65 W
Savienojamības porti un saskarnes - USB tipa C augšupejošo portu skaits skaits - 1
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - Samsung S32BM700UP, 81,3 cm (32"), 3840 x 2160 pikseļi, 4K Ultra HD, LED, 4 ms, melns
sizeX - 840
sizeY - 480
sizeZ - 130
Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Skata leņķis, vertikāli - 178 °
Skata leņķis horizontāli - 178 grādi
Skata leņķis vertikāli - 178 grādi
Skaļruņi - Jā
Skārienekrāns - Nē
Spilgtums - 300
Spilgtums - 300 cd/m²
Statiskais kontrasts - 3 000:1
Svars - 5.4 kg
Svars - 8,05
Svars - 9
svars - 8005
Svars ar statīvu - 6.5 kg
Svars un izmēri - Augstums (ar statīvu) - 517 mm
Svars un izmēri - Augstums (bez statīva) - 424.5 mm
Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 193.5 mm
Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 41.8 mm
Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 716.1 mm
Svars un izmēri - Platums (bez statīva) - 716.1 mm
Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 6.5 kg
Svars un izmēri - Svars (bez statīva) - 5.4 kg
Tehniskā informācija > Bruto svars - 8.40 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 6.50 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Samsung
Tehniskā informācija > USB-C - Jā
Tehniskā informācija > USB-C barošanas padeve - 65W
Transreflektīvā tehnoloģija - LED
Tīklošana > Ethernet LAN (RJ-45) porti - Nē
Tīkls - Bluetooth - Jā
Tīkls - Bluetooth versija - 5.2
Tīkls - Wi-Fi - Jā
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 5 (802.11ac)
Tīmekļa kamera - Nav
USB-C ieejas/izejas savienotāji - 1
USB 2.0 ieejas/izejas savienotāji - 3
Veiktspēja - AMD FreeSync - Nē
Veiktspēja - Darbojas ar Samsung Bixby - Jā
Veiktspēja - Ekrāna spoguļattēls - Jā
Veiktspēja - Instalētā operētājsistēma - Tizen
Veiktspēja - NVIDIA G-SYNC - Nē
Veiktspēja - Office 365 atbalsts - Jā
Veiktspēja - skaņas spoguļattēls - Jā
Veiktspēja - skārienpults skats - Jā
Veiktspēja - SmartThings lietotnes atbalsts - Jā
Veiktspēja - spēles režīms - Jā
Veiktspēja - tehnoloģija bez mirgošanas - Jā
vendpn - LS32BM700UPXEN
VESA - 100 x 100
Vienība Neto svars - 6.5 kg
Vienības bruto svars - 8 kg
Vienības kastes augstums - 0.12
Vienības kastes garums - 0.83
Vienības kastes platums - 0.48
Vienība Slikts tilpums - 0,04781 kubikmetru
WiFi - Jā
Zīmols - Samsung
Īss apraksts - Samsung LCD S32BM700UP 32" melns UHD Smart Monitor Smart Monitor M7
Category 1 - Displays
Category 2 - Monitore
Description - 4K Monitor with Smart TV Experience Smart TV experience with just a monitor with its embedded TV apps Effortlessly work on documents and access files from PCs wirelessly Easily control in-home IoT devices with just a monitor
Description - M7 smart monitor - M70B 32'' UHD flat screen LS32BM700UPXEN One monitor for every aspect of your life Samsung Dex, Tap View, Mirroring and Airplay 2 features to connect your smartphone to your smart monitor UHD resolution, USB-C, Smart TV platform and Gaming Hub Play, work, learn and live in style Everything you need on one screen. Watch movies or series, work and chat on a smart monitor without having to connect a separate computer. With integrated apps, you can manage your content, productivity and video calls in total simplicity and with all the elegance of a desktop monitor that you will never get tired of using. Your favourite series in your space. Smart TV Entertainment has never been so close. You can enjoy Netflix, YouTube and other streaming services in true 4K HDR resolution, often difficult to watch on a computer, simply by connecting your monitor to Wi-Fi. With Samsung TV Plus, you also have access to free live and on-demand content, and the Universal Guide provides personalised recommendations. Productivity without a computer. Workstation The computer is just a distant memory: from now on, all you need to surf the Internet, edit documents and develop projects is a screen. With the new workstation mode, you can also access another computer remotely, use programmes from Microsoft 365 and even connect to Samsung mobile devices via Samsung DeX to work without interruption. Say hello to your friends. SlimFit camera Get into the conversation with the SlimFit camera. Tilt it as you like until you find the perfect angle for your profile and access video calling apps such as Google Duo directly from your monitor. With practical protection and the ability to detach the camera, privacy is guaranteed. * Additional camera to be purchased separately The whole house under control. IoT hubs Turn your smart monitor into a command centre by connecting it to your home IoT devices via SmartThings. Turn off the lights, lower the blinds and set the thermometer to the perfect temperature for a relaxing evening, all from one place. Your every wish is a command. More voice assistants Far Field Voice allows you to activate the voice assistant simply by speaking. Issue a command to the monitor, even from a distance, saying what you want and you will be satisfied. The smart monitor supports both Bixby and Amazon Alexa. A whole world of games. Game centres Experience 360 degrees. With the integration of the new Gaming Hub, this versatile display allows you to watch movies, work and even play games on one monitor. Search and access a huge range of streamed games - simply turn on the smart monitor and play, no PC or console required. Simple and quick set-up to meet any challenge. Game bar Instantly check and manage your game settings. You can now easily view the status of key settings such as FPS or HDR. Change the response time, screen aspect ratio or picture mode without having to leave the game to focus on your objective. Go mobile. Mobile connectivity Connectivity shifts gears. With AirPlay integration, you can instantly connect your Apple devices to your smart monitor and view content on a bigger screen than your iPhone, iPad or Mac. You can view everything, even apps, documents and websites. Content that can be appreciated in the finest detail. UHD Stunning picture quality for work and play. With 4 times the pixel count of Full HD, this smart monitor offers a larger screen and incredibly realistic UHD images. You can browse multiple documents at once during the day and enjoy watching 4K movies in the evening. Optimum brightness, maximum enjoyment. Adaptive imaging Exceptional images day and night. With adaptive imaging, the built-in sensor detects ambient light and automatically adjusts the brightness for perfect dark scenes even in broad daylight, without having to squint or strain your eyes when viewing images. Immersive and realistic sounds. Adaptive sound The M7 monitor's built-in speakers produce realistic and multi-faceted sound that completely immerses you in the scenes. The Adaptive Sound function also adjusts the effects according to the type of situation to ensure pleasant and virtually perfect sound for every listener in the room. Practical connection. USB Type C With the USB Type C port, you can charge, transfer data and even transfer signals between devices with a single connection. The single connection architecture creates a pleasant working environment free of stress and confusion. Discover the hidden details. Ultra-wide view of the game Aim straight for victory. Set the screen to an aspect ratio of 21:9 to discover hidden areas of game scenes with Ultrawide Game View. This will give you a wider view of the pitch, right up to the goal, during a match, while when driving, the view of the road will be more natural and full. Connect and watch. Automatic Source Switch + With Automatic Source Switch Plus, the monitor detects connected devices as soon as they are connected, displaying the correct signal without having to search for the correct input in the menu.
Aspect ratio - 16:9
Refresh rate - 60 Hz
Refresh rate - 60Hz
Height - 424.5 mm
Height with stand - 517 mm
Height Unit Dimensions - 517 mm
Auto Pivot - No
Wireless LAN Wireless connections - Yes
Bluetooth - Yes
Bluetooth Wireless connections - Yes
BrandPartCode - LS32BM700UPXEN
Gross Weight Kg - 8,7
Other features -
Other features - Digital signal format system - Not supported
Performance - ConnectShare (USB) - Yes
Performance - TV Plus - Yes
dimension depth - 840 mm
dimensionalWeight - 10483
Display surface - Matt
Display - Native aspect ratio - 16:9
Display - Display diagonal - 81.3 cm (32")
Display - Display resolution - 3840 x 2160 pixels
Display - Display brightness (typical) - 300 cd/m²
Display - Display technology - LED
Display - Display number of colours - 1 billion colours
Display - Screen shape - Flat
Display - HD type - 4K Ultra HD
Display - High Dynamic Range (HDR) technology - High Dynamic Range 10 (HDR10)
Display - Contrast ratio (typical) - 3000:1
Display - Maximum refresh rate - 60 Hz
Display - Panel type - VA
Display - Response time - 4 ms
Display - Viewable size, vertical - 39.2 cm
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display - Viewable size, horizontal - 69.7 cm
Display - Touchscreen - No
Display - High Dynamic Range (HDR) supported - Yes
Display > Aspect ratio - 16:9
Display > Display diagonal - 32 "
Display > Display brightness - 300 cd/m²
Display > Display - 3840 x 2160
Display > HD type - UHD
Display > Contrast ratio (typical) - 3000:1
Display > Maximum refresh rate - 60 Hz
Display > Panel type - VA
Display > Response time - 4 ms
Display > Viewing angle, horizontal - 178 °
Display > Viewing angle, vertical - 178 °
Display > Touchscreen - No
Design - Feet colour - Black
Design - Product colour - Black
Design - Market positioning - Smart
Design > Colour of product - Black
Native resolution - 3840x2160
Depth Unit Dimensions - 193.5 mm
Depth - 41.8 mm
Depth with stand - 193.5 mm
EAN - 8806094786569
ean - 8806094786569
Eans - 8806094786569
EAN_code - 8806094786569
Screen form factor - 16:9
Screen size - 32"
Screen size (diag.) - 32"
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 10 - 80%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 10 - 40 °C
Energy efficiency class - G
Energy class - G
Energy label - Pobierz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Power consumption - 33.2 W
Energy consumption, standard - 33 kWh/1000h
Ergonomics - Height adjustment - No
Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100 mm
Ergonomics - Tilt angle range - -2 - 22°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Ergonomics > Height adjustment - No
Ergonomics > Swivelling - No
Ergonomics > Tilt angle - -2/22 °
Ergonomics > Tilt adjustment - Yes
Ergonomics > Pivot - No
Ergonomics > VESA mounting - Yes
Ergonomics > VESA mounting interfaces - 100 x 100 mm
Warranty -
guarantee - 24
Warranty - 24 months
Warranty - 36
Warranty - 36 month(s)
guarantee_type - external
warrantyType - G
GTIN - 8806094786569
warrantyLength - 24
HDMI Input/Output connectors - 2
I/O connectors - 1 x USB (Type C)
I/O connectors - 2 x HDMI
I/O connectors - 3 x USB 2.0
Speakers built-in - Yes
TV tuner built-in - No
Accessories included - Remote
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data - Package height - 487 mm
Packaging data - Package depth - 133 mm
Packaging data - Package width - 842 mm
Packaging data - Package weight - 8.4 kg
Packaging data - Package type - Box
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 16 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 1400.00 g
Packaging content - Power cable length - 1.5 m
Packaging content - Cables included - AC
Packaging content - Stand included - Yes
Packaging content - Remote control included - Yes
Package features > Gross height (mm) - 487.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 842.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 133.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 500.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 1.90 kg
Package features > Volume (m3) - 0.05 m³
Curved - 0 R
dimension height - 125 mm
dimension width - 490 mm
dimension weight - 8000 g
Power - Energy efficiency class (HDR) - G
Power - Energy efficiency class (SDR) - G
Power - Power consumption (standby) - 0.5 W
Power - Energy consumption (HDR) per 1000 hours - 57 kWh
Power - Power consumption (max) - 150 W
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 33 kWh
Power - Power consumption (typical) - 33.2 W
Power > Energy efficiency class - G
Category - Computer Monitors
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
Category Code - LC3
Category_1 - Monitors and TV
Category_2 - LED Monitors 31 inches and up
Code - LS32BM700UPXEN
Package features > WEE classification - CL109:2:2017-04-01
Contrast - 3000:1
Colour - Black
Color - Black
Number of colors - 16,7 mln
LongSummaryDescription - Samsung S32BM700UP. Display diagonal: 81.3 cm (32"), Display resolution: 3840 x 2160 pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technology: LED, Response time: 4 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in speaker(s). Built-in USB hub. VESA mounting. Product colour: Black
Matrix type - VA
Model - LS32BM700UPXEN
Model name - S32BM700UP
Monitor features - 4K/Smart/TV Monitor
MPN - LS32BM700UPXEN
Multimedia > TV tuner integrated - No
Multimedia - Built-in camera - No
Multimedia - Built-in speaker(s) - Yes
Multimedia > Built-in speaker(s) - Yes
Tilt Stand - Yes
Name - 80cm/32'' (3840x2160) Samsung LS32BM700UP Smart 16:9 4ms 2xHDMI USB-C VESA Speaker 4K Black
name - Monitor 32 inch LS32BM700UPXEN VA 3840x2160 UHD 16:9 2xHDMI 3xUSB 2.0 1xUSB-C (65W) 4 ms (GTG) WiFi/BT loudspeakers flat SMART 2 lata d2d
Title - Samsung S32BM700UP computer monitor 81.3 cm (32") 3840 x 2160 pixels 4K Ultra HD LED Black
Name - Samsung Smart Monitor LS32BM700UPXEN - 32" | VA | 4K | USB-C PD 65W | HDR
Name - SAMSUNG Smart Monitor M7B S32BM700UP, LED monitor - 32 - black, UltraHD/4K, WLAN, Bluetooth, VA
Name - Samsung | LS32BM700UPXEN | 32 " | VA | UHD | 16:9 | Warranty month(s) | 4 ms | 300 cd/m² | Black | HDMI ports quantity 2 | 60 Hz
Panel type - VA
Optional accessory -
PDF - https://www.blobs.lt/products/0/8/5/9/8/3/cb13221696cef7597ce65dd76a2d67e8/original.pdf
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 12 cm
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 83 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 48 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 8 kg
Full Description Line - Model S32BM700UP|32"|TV Monitor/Smart/4K|Panel VA|Resolution 3840x2160|Form factor 16:9|Refresh rate 60Hz|Brightness 300|Contrast 3000:1|Response time 4 ms|Horizontal 178 degrees|Vertical 178 degrees|2xHDMI|3xUSB 2.0|1xUSB-C|Wireless LAN|Bluetooth|Speakers|Tilt|Colour Black
Width - 716.1 mm
Width Unit Dimensions - 716.1 mm
producerCode - LS32BM700UPXEN
ProducerCode - LS32BM700UPXEN
productName - Samsung S32BM700UP computer monitor 81.3 cm (32") 3840 x 2160 pixels 4K Ultra HD LED Black
productSize - Normal
ProductName - S32BM700UP
Vendor Homepage - www.samsung.com
Manufacturer Code - LS32BM700UPXEN
Manufacturer Name - Samsung
Producer product name - LS32BM700UPXEN
Producer product family - Smart Monitor
Manufacturer_code - LS32BM700UPXEN
producer - Samsung
Producer - Samsung
Manufacturer - Samsung
Manufacturer - SAMSUNG
Response time - 4 ms
Response time - 4 ms
Visible area, horizontal - 697.306 mm
Visible area, vertical - 392.234 mm
Resolution - 3840 x 2160
Link - https://www.samsung.com/it/monitors/high-resolution/smart-m7-32-inch-smart-tv-experience-ls32bm700upxen/
Ports & interfaces > HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces > USB ports quantity - 3x USB 2.0; 1x USB-C
Ports & interfaces - USB Type-A downstream ports quantity - 3
Ports & interfaces - Headphone out - No
Ports & interfaces - HDCP - Yes
Ports & interfaces - HDCP version - 2.2
Ports & interfaces - HDMI - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces - HDMI version - 2.0
Ports & interfaces - Built-in USB hub - Yes
Ports & interfaces - USB upstream port type - USB Type-C
Ports & interfaces - USB Power Delivery - Yes
Ports & interfaces - USB Power Delivery up to - 65 W
Ports & interfaces - Number of USB Type-C upstream ports quantity - 1
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - Samsung S32BM700UP, 81.3 cm (32"), 3840 x 2160 pixels, 4K Ultra HD, LED, 4 ms, Black
sizeX - 840
sizeY - 480
sizeZ - 130
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, vertical - 178 °
Viewing angle horizontal - 178 degrees
Viewing angle vertical - 178 degrees
Speakers - Yes
Touch screen - No
Brightness - 300
Brightness - 300 cd/m²
Static contrast - 3 000:1
Weight - 5.4 kg
Weight - 8,05
Weight - 9
weight - 8005
Weight with stand - 6.5 kg
Weight & dimensions - Height (with stand) - 517 mm
Weight & dimensions - Height (without stand) - 424.5 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 193.5 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 41.8 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 716.1 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 716.1 mm
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 6.5 kg
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 5.4 kg
Technical details > Gross weight - 8.40 kg
Technical details > Net weight - 6.50 kg
Technical details > Producer - Samsung
Technical details > USB-C - Yes
Technical details > USB-C power delivery - 65W
Transreflective technology - LED
Networking > Ethernet LAN (RJ-45) ports - No
Network - Bluetooth - Yes
Network - Bluetooth version - 5.2
Network - Wi-Fi - Yes
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 5 (802.11ac)
Web camera - None
USB-C Input/Output connectors - 1
USB 2.0 Input/Output connectors - 3
Performance - AMD FreeSync - No
Performance - Works with Samsung Bixby - Yes
Performance - Screen mirroring - Yes
Performance - Operating system installed - Tizen
Performance - NVIDIA G-SYNC - No
Performance - Office 365 support - Yes
Performance - Sound mirroring - Yes
Performance - Tap view - Yes
Performance - SmartThings app support - Yes
Performance - Game mode - Yes
Performance - Flicker-free technology - Yes
vendpn - LS32BM700UPXEN
VESA - 100 x 100
Unit Net Weight - 6.5 kg
Unit Gross Weight - 8 kg
Unit Box Height - 0.12
Unit Box Length - 0.83
Unit Box Width - 0.48
Unit Brutto Volume - 0.04781 cubm
WiFi - Yes
Brand - Samsung
Short description - Samsung LCD S32BM700UP 32" black UHD Smart Monitor Smart Monitor M7
345,75 €
Samsung S32BM700UPX, 32"
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas