MSI G281UV, 27.9"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 944526 Preces kods: G281UV
Šī prece patlaban nav pieejama. Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

Dateks.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Garantija: 3 gadi
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Nav
  • Paneļa tips: IPS
  • Refresh rate: 60 Hz
  • Reakcijas laiks: 4ms
  • Kontrasts: 1000:1
  • Gaišums: 300cd/m2
  • Izmērs: 27.9"
  • Izšķirtspēja: 4K UHD 3840x2160
Līdzīgi produkti
Šis produkts MSI G281UV, 27.9"
MSI Modern MD2712PW, 27"
Ieteicams MSI Optix G2412DE, 23.8"
AG NEOVO TM-23, Touch Screen, Multi-Toich, 23"
Ieteicams Philips 288E2A, 28"
Rādīt vienādos parametrus Slēpt vienādos parametrus
281,57 €
200,19 €
164,74 €
349,69 €
293,31 €
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync Nav Nav Ir Nav Nav
Curved Nav Nav Nav Nav Nav
NVIDIA G-SYNC Nav Nav Nav Nav Nav
Paneļa tips IPS IPS IPS IPS IPS
Refresh rate 60 Hz 100 Hz 170 Hz 60 Hz 60 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns Nav Nav Nav Ir Nav
VESA DisplayHDR DisplayHDR 400 Nav Nav Nav Nav
Reakcijas laiks 4ms 4ms 4ms 5ms 4ms
Kontrasts 1000:1 1000:1 1000:1 20000000:1 1000:1
Gaišums 300cd/m2 300cd/m2 250cd/m2 250cd/m2 300cd/m2
Pamatinformācija
Izmērs 27.9" 27" 23.8" 23" 28"
Krāsa Melna Balta Melna Melna Melna
Malu attiecība 16:9 16:9 16:9 16:9 16:9
Pielietojums Gaming Home & Office Gaming Home & Office Home & Office
Izšķirtspēja 4K UHD 3840x2160 FHD 1920x1080 FHD 1920x1080 FHD 1920x1080 4K UHD 3840x2160
Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana Nav Ir Nav Ir Nav
Flicker-free Nav Ir Ir Nav Ir
Pivot Nav Ir Nav Nav Nav
Swivel Nav Ir Nav Nav Nav
Tilt Ir Ir Ir Ir Ir
VESA sienas stiprinājums 100x100 mm 75x75mm 100x100 mm 100x100 mm 100x100 mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB Nav Nav Nav Nav Nav
Pieslēgvieta DisplayPort 1 Nav 1 1 1
Pieslēgvieta DVI Nav Nav Nav Nav Nav
Pieslēgvieta HDMI 2 1 2 1 2
Skaļruņi Nav Ir Nav Ir Ir
USB Hub Nav Nav Nav Ir Nav
USB-C Power Delivery Nav 15W Nav Nav Nav
USB-C video ieeja 0 1 0 0 0
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Nav
Curved : Nav
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips IPS

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 60 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : DisplayHDR 400
Reakcijas laiks 4ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 1000:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 300cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 27.9"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Melna
Malu attiecība : 16:9
Pielietojums : Gaming
Izšķirtspēja 4K UHD 3840x2160

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Nav
Flicker-free : Nav
Pivot : Nav
Swivel : Nav
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : 100x100 mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB Nav

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort 1

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 2

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Nav

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudas skandas.

USB Hub : Nav
USB-C Power Delivery : Nav
USB-C video ieeja : 0
Papildus specifikācija
Apraksts - Iedomājieties savu uzvaru, kas sasniegta ar MSI G281UV spēļu monitoru. Šajā monitorā ir izmantots IPS panelis ar 3840x2160 4K UHD izšķirtspēju. G281UV nodrošinās jums pārsvaru pār jūsu spēļu pretiniekiem, kas jums ir tik ļoti nepieciešams, lai viņus pārspētu. Izbaudiet īpaši vienmērīgu, bez aizķeršanās un ekrāna aizķeršanās spēlēšanu, pateicoties adaptīvās attēla sinhronizācijas tehnoloģijas Adaptive Sync ieviešanai, kā arī tehnoloģijai Less Blue Light, kas samazina acu nogurumu prakses vai spēlēšanas laikā. Pārliecinieties, ka varat sasniegt savu mērķi ar jaunākajiem risinājumiem, kas iebūvēti MSI spēļu, e-sporta monitoros. MSI spēļu monitoram ir UHD panelis, kas atbalsta izšķirtspēju līdz 3840x2160 pikseļiem. Šis panelis ar 16:9 malu attiecību ļauj spēlētājiem baudīt plašāku spēļu ainu salīdzinājumā ar citiem tradicionālajiem FHD monitoriem, tādējādi piedāvājot daudz aizraujošāku spēļu pieredzi. IPS klases paneļus raksturo tas, ka tie neizraisa attēla izkropļojumus un līdz minimumam samazina krāsu izmaiņas, ko lietotājs redz, skatoties uz ekrānu no dažādiem, pat ļoti lieliem leņķiem. Turklāt IPS paneļi nodrošina skaidru, skaidru attēlu un tūlītēju spilgtuma un krāsu optimizāciju, lai vienmēr nodrošinātu vislabāko attēla kvalitāti neatkarīgi no tā, kas attiecīgajā brīdī tiek rādīts uz ekrāna. Kā spēļu entuziasti mēs saprotam, cik nepanesami ir, kad ekrāns kļūst dzeltens, kad ir aktivizēta zilās gaismas samazināšana. Tehnoloģija Less Blue Light Premium izmanto aparatūras risinājumu, lai samazinātu gaismas izstarošanu zilās gaismas spektra zilā un violetā segmentā, nezaudējot attēla kvalitāti un krāsas. EYESESAFE sertificēts aparatūras risinājums lieliski samazina kaitīgo izstarotās gaismas viļņu garumu un saglabā krāsu gammu un krāsu temperatūru, nodrošinot nevainojamu attēla kvalitāti, tādējādi nodrošinot pārsteidzošu spēļu pieredzi. Spēlēšana nekādā gadījumā nedrīkst būt saistīta ar nepieciešamību izvēlēties starp spēles stostīšanos un kadru plīsumiem. Ar MSI Optix sērijas spēļu monitoriem tā vairs nav jādara. Pateicoties AMD FreeSync tehnoloģijai, jūs saņemsiet vienmērīgas ainas bez artefaktiem praktiski katrā ģenerētajā kadrā. Pateicoties mākslīgā intelekta (AI) algoritmu veiktajiem aprēķiniem, mērķa punkts automātiski maina krāsu, padarot to redzamu visu laiku. Ja mērķēšanas punkta krāsa pārklājas ar fona krāsu, tas rada problēmas mērķēšanas laikā. MSI monitori izmanto mākslīgo intelektu, lai aprēķinātu krāsu ap sarkano punktu un automātiski pielāgotu to tādai krāsai, kas kontrastē ar apkārtējām krāsām, lai lietotājs vienmēr varētu saskatīt savu mērķēšanas punktu. Pateicoties plašajiem skata leņķiem, MSI spēļu monitoru lietotājiem ir daudz lielāka brīvība attiecībā uz displeja novietojumu uz galda tā, kā tas vislabāk atbilst viņu vajadzībām, un nav jānodrošina optimāla ekrāna skatīšanās pozīcija. Salīdzinot ar citiem paneļiem ar mazāku skata leņķi, displejā redzamās krāsas un detaļas vienmēr ir asas neatkarīgi no tā, no kāda leņķa skatāties uz monitoru. Augsta 4K izšķirtspēja - izbaudiet ārkārtīgi vienmērīgu spēļu gaitu un pārsteidzošu detalizāciju, pateicoties 4K izšķirtspējai (3840 x 2160). IPS panelis Optimizē ekrāna krāsas un spilgtumu, lai uzlabotu rādītā attēla kvalitāti. Mazāk zilās gaismas Premium Mazāk zilās gaismas Premium tehnoloģija izmanto aparatūras risinājumu, kas samazina zilās un violetās gaismas izstarošanu gaismas spektra zilajā daļā (viļņu garums no 415 līdz 455 nm). HDR400 un 10 bitu krāsu saderība Monitors ir izturējis sertifikācijas procesu, lai nodrošinātu atbilstību VESA HDR Display 400 standartam, kas nozīmē, ka tas spēj radīt attēlus ar visreālistiskākajām krāsām. Plašās krāsu telpas krāsas un detaļas spēlē izskatīsies vēl reālistiskākas un izsmalcinātākas. Nakts redzamības tehnoloģija Uzbrūkiet un pārsteidziet ienaidniekus pēkšņi, pirms tie jūs pamanījuši. Ekrāna dizains bez rāmja Izcila spēļu pieredze, pateicoties īpaši plānajam rāmim ap ekrānu. Pateicoties Anti-Flicker un Less Blue Light tehnoloģijām, varat spēlēt vēl ilgāk, nenogurdinot acis. Plašs 178° ekrāna skata leņķis Pateicoties plašajam 178° skata leņķim, ekrānā redzamās krāsas un detaļas vienmēr būs asas neatkarīgi no skatīšanās pozīcijas. AMD FreeSync tehnoloģija Gluda, bez aizķeršanās un ekrāna sadalīšanas spēle.
Aspekta attiecība - 16:9
Atsvaidzināšanas ātrums - 60 Hz
Augstuma regulēšana - Nē
Augstums - 375 mm
Augstums ar statīvu - 446.4 mm
Automātiskais pagrieziens - Nē
Barošana - maiņstrāvas adaptera izejas spriegums - 19 V
Biežums, vertikālais min. - 40 Hz
Bluetooth - Nē
BrandPartCode - G281UV
Citas funkcijas -
dimensijas dziļums - 150 mm
dimensionalWeight - 11373
Dinamiskais kontrasts - 100 000 000:1
Displeja virsma - Matt
Displejs - dabiskais malu attiecība - 16:9
Displejs - Digitālā horizontālā frekvence - 119.4 - 140.7 kHz
Displejs - Digitālā vertikālā frekvence - 40 - 60 Hz
Displejs - Displeja diagonāle - 70,9 cm (27,9")
Displejs - Displeja diagonāle (metriskā) - 70.9 cm
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 3840 x 2160 pikseļi
Displejs - Displeja spilgtums (tipisks) - 300 cd/m²
Displejs - Displeja virsma - Matt
Displejs - Displejs krāsu skaits - 1,07 miljardi krāsu
Displejs - Ekrāna forma - Plakana
Displejs - HD tipa - 4K Ultra HD
Displejs - HD tipa - UltraWide Quad HD
Displejs - High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija - DisplayHDR 400 True Black
Displejs - Kontrasta attiecība (dinamiskā) - 10000000:1
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 1000:1
Displejs - Krāsu dziļums - 10 bit
Displejs - Krāsu gamma - 94.91%
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 60 Hz
Displejs - paneļa tips - IPS
Displejs - Pikseļu solis - 0.16 x 0.16 mm
Displejs - Pret atspīdumiem aizsargāts ekrāns - Jā
Displejs - reakcijas laiks - 4 ms
Displejs - Redzamais izmērs, vertikāli - 34.1 cm
Displejs - RGB krāsu telpa - DCI-P3
Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
Displejs - Skatāmais izmērs, horizontāli - 62.1 cm
Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Displejs - sRGB pārklājums (tipisks) - 122.54%
Dizains - Bezrāmju dizains - Jā
Dizains - Kāju krāsa - Black
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Tirgus pozicionēšana - Spēļu
Dziļums - 57.1 mm
Dziļums ar statīvu - 229.4 mm
ean - 4719072955960
Eans - 4719072955960
Ekrāna izmērs (diag.) - 28"
Enerģijas klase - F
Enerģijas marķējums - Lejupielādēt
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Ergonomika - augstuma regulēšana - Nē
Ergonomika - grozāmie - Nē
Ergonomika - Kabeļa bloķēšanas slots - Jā
Ergonomika - Kabeļa slēdzenes slota tips - Kensington
Ergonomika - paneļa montāžas saskarne - 100 x 100 mm
Ergonomika - Pivot - Nē
Ergonomika - slīpuma leņķa diapazons - -5 - 20°
Ergonomika - slīpuma regulēšana - Jā
Ergonomika - VESA montāža - Jā
Frekvence, horizontālā maks. - 140.7 kHz
Frekvence, horizontālā min. - 119.4 kHz
Frekvence, vertikālais maks. - 60 Hz
Garantija -
garantija - 24
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - normāli
garantijaType - G
GTIN - 0824142286241
GTIN - 824142286241
GTIN - 4719072955960
GTIN - 4719072965693
guaranteeLength - 36
I/O savienotāji - 1 x 3,5 mm minijack
I/O savienotāji - 1 x DisplayPort
I/O savienotāji - 2 x HDMI
Iebūvēti skaļruņi - Nē
Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
Iekļautie piederumi -
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 500 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 163 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 840 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 7.7 kg
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
izmērs augstums - 475 mm
izmērs platums - 820 mm
izmērs svars - 7500 g
Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - F
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 32 W
Jauda - Ieejas strāva - 3.42 A
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50 - 60 Hz
Kategorija - Datoru monitori
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Monitori
Krāsa - Black
Krāsu skaits - 1,07 miljardi
LongDesc - Vizualizējiet savu uzvaru ar MSI G281UV spēļu monitoru. G281UV ir aprīkots ar 3840x2160 4K, 1 ms reakcijas laiku un IPS paneli, kas nodrošinās jums konkurences priekšrocības, kas nepieciešamas, lai sakautu savus pretiniekus. Izbaudiet ārkārtīgi vienmērīgu, nesaplēšamu spēlēšanu ar iebūvēto adaptīvo sinhronizāciju un mazāk zilās gaismas tehnoloģiju. Pārliecinieties, ka jūs varat trāpīt ar visām jaunākajām tehnoloģijām, kas iebūvētas MSI esports spēļu monitoros, kas paredzēti sacensību spēlēm.KRĀSAIS IR DETAĻOS MSI spēļu monitoram ir UHD panelis, kas atbalsta izšķirtspēju līdz 3840x2160. Šis 16:9 panelis ļauj spēlētājiem aplūkot lielākas spēļu ainas salīdzinājumā ar citiem tradicionālajiem FHD paneļiem un nodrošina aizraujošu spēļu pieredzi.PIELĀDĪT SAVUVĒROŠANAS PIEREDZEIPS klases panelis, kas nerada attēla izkropļojumus un minimālas krāsu maiņas, skatoties no dažādiem leņķiem. Turklāt IPS klases panelis piedāvās skaidrus attēlus un uzreiz optimizēs ekrāna krāsas un spilgtumu, lai jūs varētu izbaudīt ikvienu ainu vislabākajā kvalitātē.Smart Cross HairPlaša krāsu gammaBrīdināšanas novēršana178 leņķiSPECG281URVIzstādiet savu uzvaru ar MSI G281UV spēļu monitoru. G281UV ir aprīkots ar 3840x2160 4K izšķirtspējas un 1ms reakcijas laika IPS paneli, un tas nodrošinās jums konkurences priekšrocības, kas nepieciešamas, lai sakautu savus pretiniekus. Izbaudiet ārkārtīgi vienmērīgu, nesaplēšamu spēlēšanu ar iebūvēto adaptīvo sinhronizāciju un mazāk zilās gaismas tehnoloģiju. Pārliecinieties, ka varat trāpīt ar visām jaunākajām tehnoloģijām, kas iebūvētas MSI esports spēļu monitoros sacensību spēlēm.icon - eSportsicon - 4K UHDicon - ipsicon - Less Blue Light Premiumicon - HDRicon - watchicon - Framelesicon - FramelesMonitorsmystic lightKRĀSAIS IR DETAĻOS MSI spēļu monitoram ir UHD panelis, kas atbalsta izšķirtspēju līdz 3840x2160. Šis 16:9 panelis ļauj spēlētājiem aplūkot lielākas spēļu ainas salīdzinājumā ar citiem tradicionālajiem FHD paneļiem un nodrošina aizraujošu spēļu pieredzi.IPS fonsIEDZĪTĪT VAJASVĒROŠANAS PIEREDZEIPS klases panelis, kas nerada attēla izkropļojumus un minimālas krāsu izmaiņas, skatoties no dažādiem leņķiem. Turklāt IPS klases panelis piedāvās skaidrus attēlus un uzreiz optimizēs ekrāna krāsu un spilgtumu, lai jūs varētu izbaudīt ikvienu ainu vislabākajā kvalitātē.ZILĀS GAISMAS SAMAZINĀŠANA Kā spēļu cienītājs, mēs saprotam, cik nepanesami ir tas, kad ekrāns kļūst dzeltens pēc mazākas zilās gaismas izmantošanas. Less Blue Light Premium izmanto aparatūras risinājumu, lai samazinātu gaismas izstarošanu zilās gaismas spektra zilā un violetā segmentā, nezaudējot krāsu vai attēla kvalitāti.EYESAFE sertificēts aparatūras risinājums lieliski samazina kaitīgo gaismas starojuma viļņu garumu un saglabā krāsu gammu un krāsu temperatūru, lai parādītu nevainojamu attēla kvalitāti un spēļu pieredzi.BEZPĒCĒJOŠAIS Spēlēšanai nevajadzētu būt izvēlei starp saraustītu spēles gaitu vai saplēstiem kadriem. Ar MSI Optix sērijas spēļu monitoriem tam tā nav jābūt. Ar AMD FreeSync™ tehnoloģiju iegūstiet vienmērīgu veiktspēju bez artefaktiem praktiski pie jebkura kadru ātruma.NAKTSĒJĀ VĪZIJAVeselā ekrānā ir tumšs vai tikai dažās tā daļās ir spēcīgas ēnas. Ļaujiet pasaulē pirmajam inteliģentajam melnās krāsas regulētājam padarīt Jūsu dienu gaišāku, izceļot smalkās detaļas tumšajos apgabalos.VISPĒJĪGĀKAISMSI spēļu monitors ir aprīkots ar HDR tehnoloģiju, kas salīdzinājumā ar tradicionālo monitoru spēj radīt attēlus ar vairāk detaļām, plašāku krāsu gammu un izskatās līdzīgāki tam, ko redz cilvēka acs.Windows 11 atbalsta automātisko HDR, lūdzu, skatiet zemāk esošo saiti, lai uzzinātu vairāk par automātisko HDR un to, kā to iespējot.MANTISKAIS KRĀSU PUNKTS Mērķa punkts automātiski maina krāsu, padarot to redzamu jebkurā brīdī. Ja mērķa punkta krāsa pārklājas ar fona krāsu, tas būs problemātiski mērķēšanai.TĪRUMA KRĀSUMMSI Esports Gaming monitoram ir lielāks gammas pārklājums salīdzinājumā ar parastajiem monitoriem. Spēles krāsas un detaļas izskatīsies reālistiskākas un izsmalcinātākas, lai panāktu maksimālu iegremdēšanos.ANTI-FLICKER TEHNOLOĢIJA Parasti monitoru displeji parasti mirgo aptuveni 200 reižu sekundē, kas ar neapbruņotu aci nav pamanāms, taču laika gaitā var radīt nogurumu. TÜV Rheinland® sertificētā MSI Anti-Flicker tehnoloģija nodrošina ļoti ērtu skatīšanās pieredzi, samazinot mirgošanu.178 DEGREESŠĪRAIS SKATĪŠANAS AUGSTUMSParādot lielu skata leņķi, MSI spēļu monitoriem ir lielāka rīcības brīvība monitora izvietošanai savā konfigurācijā, neatsakoties no optimālas skatīšanās pieredzes. Krāsas un detaļas saglabāsies asas lielākā leņķī, salīdzinot ar citiem monitoriem ar mazāku skata leņķi.
LongProductName - 70,9 cm (27,9") 4K Ultra HD 3840 x 2160 IPS, 16:9, 300 cd/m², 1.07B, 4ms, 178°/178°, 1000:1
LongSummaryDescription - MSI G281UV. Displeja diagonāle: 70,9 cm (27,9"), Displeja izšķirtspēja: HD tips: 3840 x 2160 pikseļi, HD: Displeja virsma: 4K Ultra HD, Displeja virsma: Displeja reakcijas laiks: matēts, Reakcijas laiks: Skatīšanās leņķis horizontāli: 178°, Skatīšanās leņķis vertikāli: 178°. VESA stiprinājums. Produkta krāsa: melna
Matricas tips - TFT IPS
Modelis - G281UV
Multivides - Iebūvēta kamera - Nē
Multivides - Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Nē
nosaukums - Monitors G281UV 27,9 collas IPS/ LED/UHD/NonT/60Hz/4ms
Nosaukums - MSI G281UV - 27,9" | IPS | UHD | 4ms | 60Hz | HDR 400 | FreeSync
Nosaukums - MSI G281UV datora monitors 70,9 cm (27,9") 3840 x 2160 pikseļu 4K Ultra HD melns
Papildaprīkojums pēc izvēles -
Platums - 638.3 mm
producerCode - G281UV
ProducerCode - G281UV
productName - MSI G281UV datora monitors 70,9 cm (27,9") 3840 x 2160 pikseļu UltraWide Quad HD melns
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - G281UV
ražotājs - MSI
Ražotājs - MSI
Reakcijas laiks - 4 ms
Redzamais laukums, horizontāli - 620.93 mm
Redzamais laukums, vertikāli - 341.28 mm
Rezolūcija - 3840 x 2160
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamība ar austiņām - Savienojamība ar austiņām - 3.5 mm
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izejas - 1
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.2a
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 2
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 2.0b
Savienojamības porti un saskarnes - Iebūvēts USB koncentrators - Nē
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - MSI G281UV, 70,9 cm (27,9"), 3840 x 2160 pikseļi, 4K Ultra HD, 4 ms, melns
sizeX - 820
sizeY - 146
sizeZ - 475
Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Skata leņķis, vertikāli - 178 °
Skārienekrāns - Nē
Spilgtums - 300 nitu
Statiskais kontrasts - 1 000:1
Svars - 4.7 kg
svars - 7750
Svars ar statīvu - 5.7 kg
Svars un izmēri - Augstums (ar statīvu) - 446.4 mm
Svars un izmēri - Augstums (bez statīva) - 375 mm
Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 229.4 mm
Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 57.1 mm
Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 638.3 mm
Svars un izmēri - Platums (bez statīva) - 638.3 mm
Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 5.7 kg
Svars un izmēri - Svars (bez statīva) - 4.7 kg
Transreflektīvā tehnoloģija - LED
Tīmekļa kamera - Nav
URL - https://us.msi.com/Monitor/G281UV/Overview
Veiktspēja - AMD FreeSync - Jā
Veiktspēja - AMD FreeSync - Nē
Veiktspēja - AMD FreeSync tips - FreeSync
Veiktspēja - NVIDIA G-SYNC - Nē
vendpn - G281UV
VESA - 100 x 100
WiFi - Nē
Zīmols - MSI
Description - Wyobraź sobie swoje zwycięstwo, które osiągnąłeś dzięki gamingowemu monitorowi MSI G281UV. Monitor ten wykorzystuje panel IPS, który charakteryzuje się rozdzielczością 3840x2160 4K UHD. G281UV zapewni Ci przewagę nad twoimi przeciwnikami w grze przewagę, której tak potrzebujesz, aby ich pokonać. Ciesz się niezwykle płynną, pozbawioną zacięć i efektu rozdzierania ekranu rozgrywką, dzięki implementacji adaptacyjnej technologii synchronizacji obrazu Adaptive Sync, a także wpływającą na obniżenie zmęczenia wzroku w trakcie prascy lub rozgrywki technologią Less Blue Light. Upewnij się, że możesz osiągnąć swój cel dzięki najnowszym rozwiązaniom wbudowanym w gamingowe, e-sportowe monitory MSI. Gamingowy monitor MSI wyposażony został w panel UHD, który obsługuje rozdzielczości aż do 3840x2160 pikseli. Panel ten, o proporcjach ekranu 16:9, pozwala graczom cieszyć szerszą sceną w grach w porównaniu z innymi, tradycyjnymi monitorami FHD, oferując tym samym znacznie bardziej wciągające wrażenia w grach. Panele klasy IPS charakteryzują się tym, że nie powodują zniekształceń obrazu i minimalizują zmiany widzianych przez użytkownika kolorów podczas patrzenia na ekran pod różnymi, nawet bardzo dużymi kątami. Dodatkowo, panele IPS oferują wyraźny, klarowny obraz oraz natychmiastową optymalizację jasności i kolorów po to, aby zapewnić Ci zawsze najlepszą jakość obrazu niezależnie od tego, co w danej chwili wyświetlane jest na ekranie. Jako miłośnicy gier rozumiemy, jak nieznośna jest sytuacja, gdy ekran staje się żółty po włączeniu funkcji redukcji ilości niebieskiego światła. Technologia Less Blue Light Premium wykorzystuje sprzętowe rozwiązanie redukujące emisję światła w niebiesko-fioletowym segmencie widma światła niebieskiego bez utraty jakości obrazu i kolorów. Rozwiązanie sprzętowe z certyfikatem EYESAFE doskonale redukuje szkodliwe długości emitowanych fal światła i zachowuje gamę kolorów oraz temperaturę barw po to, aby generowany obraz charakteryzował się nieskazitelną jakością, co przekłada się na niesamowite wrażenia w grach. Gaming nie powinien być w żadnym wypadku związany z koniecznością wyboru między zacinającą się rozgrywką, a urywającymi się klatkami. Z monitorami do gier z serii MSI Optix nie musi już tak więcej być. Dzięki technologii AMD FreeSync uzyskasz płynne, pozbawione artefaktów sceny, praktycznie dla każdej wygenerowanej ramki. Za sprawą obliczeń realizowanych prze algorytmy sztucznej inteligencji (AI), punkt celowniczy automatycznie zmienia kolor, dzięki czemu widoczny jest w każdej chwili. Jeśli barwa kropki celowniczej pokrywa się z kolorem tła, stanowi to problem przy celowaniu. Monitory MSI wykorzystują sztuczną inteligencją do obliczenia barwy wokół czerwonego punktu i automatycznie dostosowują go do koloru, który kontrastuje z otaczającymi barwami tak, aby użytkownik zawsze widział swój punkt celowania. Dzięki szerokim kątom widzenia, użytkownicy gamingowych monitorów MSI mają znacznie większą swobodę dotyczącą umieszczenia wyświetlacza na biurku w taki sposób, jak im to najlepiej pasuje i to bez konieczności zapewnienia optymalnego miejsca do patrzenia na ekran. W porównaniu z innymi panelami o mniejszym kącie widzenia, widoczne na wyświetlaczu kolory i detale są zawsze ostre niezależnie od kąta pod którym spoglądasz na monitor. Wysoka rozdzielczość 4K - Ciesz się ekstremalnie płynną rozgrywką i zadziwiającymi szczegółami, dzięki rozdzielczości 4K (3840 x 2160). Panel IPS Optymalizuje kolory i jasność ekranu, aby poprawić jakość wyświetlanego obrazu. Technologia Less Blue Light Premium Less Blue Light Premium wykorzystuje sprzętowe rozwiązanie, które zmniejsza emisję niebiesko-fioletowego światła w obszarze niebieskiego widma światła (długość fali od 415 do 455 nm). Zgodność z HDR400 i 10-bitowym kolorem monitor przeszedł proces certyfikacji na zgodność ze standardem VESA HDR Display 400, co oznacza, że może on generować obraz o najbardziej realistycznych kolorach. Szeroka przestrzeń barw kolory i szczegóły w grze będą wyglądać jeszcze bardziej realistycznie i wyrafinowanie. Technologia Night Vision Zaatakuj i zaskocz swoich wrogów znienacka, zanim oni zauważą Ciebie. Pozbawiona ramki konstrukcja ekranu Doskonałe wrażenia z rozgrywki, dzięki super-wąskiej ramce wokół ekranu. Technologie Anti-Flicker i Less Blue Light możesz jeszcze dłużej grać bez przemęczania oczu. Szeroki, 178-stopniowy kąt widzenia ekranu Widoczne na wyświetlaczu kolory i detale pozostają zawsze ostre niezależnie od pozycji patrzenia, dzięki dużemu kątowi widzenia wynoszącemu aż 178°. Technologia AMD FreeSync Płynna, pozbawiona zacięć i efektu rozrywania ekranu, rozgrywka.
Aspect ratio - 16:9
Refresh rate - 60 Hz
Height adjustment - No
Height - 375 mm
Height with stand - 446.4 mm
Auto Pivot - No
Power - AC adapter output voltage - 19 V
Frequency, vertical min. - 40 Hz
Bluetooth - No
BrandPartCode - G281UV
Other features -
dimension depth - 150 mm
dimensionalWeight - 11373
Dynamic contrast - 100 000 000:1
Display surface - Matt
Display - Native aspect ratio - 16:9
Display - Digital horizontal frequency - 119.4 - 140.7 kHz
Display - Digital vertical frequency - 40 - 60 Hz
Display - Display diagonal - 70.9 cm (27.9")
Display - Display diagonal (metric) - 70.9 cm
Display - Display resolution - 3840 x 2160 pixels
Display - Display brightness (typical) - 300 cd/m²
Display - Display surface - Matt
Display - Display number of colours - 1.07 billion colours
Display - Screen shape - Flat
Display - HD type - 4K Ultra HD
Display - HD type - UltraWide Quad HD
Display - High Dynamic Range (HDR) technology - DisplayHDR 400 True Black
Display - Contrast ratio (dynamic) - 10000000:1
Display - Contrast ratio (typical) - 1000:1
Display - Colour depth - 10 bit
Display - Colour gamut - 94.91%
Display - Maximum refresh rate - 60 Hz
Display - Panel type - IPS
Display - Pixel pitch - 0.16 x 0.16 mm
Display - Anti-glare screen - Yes
Display - Response time - 4 ms
Display - Viewable size, vertical - 34.1 cm
Display - RGB colour space - DCI-P3
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display - Viewable size, horizontal - 62.1 cm
Display - Touchscreen - No
Display - sRGB coverage (typical) - 122.54%
Design - Frameless design - Yes
Design - Feet colour - Black
Design - Product colour - Black
Design - Market positioning - Gaming
Depth - 57.1 mm
Depth with stand - 229.4 mm
ean - 4719072955960
Eans - 4719072955960
Screen size (diag.) - 28"
Energy class - F
Energy label - Pobierz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Ergonomics - Height adjustment - No
Ergonomics - Swivelling - No
Ergonomics - Cable lock slot - Yes
Ergonomics - Cable lock slot type - Kensington
Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100 mm
Ergonomics - Pivot - No
Ergonomics - Tilt angle range - -5 - 20°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Frequency, horizontal max. - 140.7 kHz
Frequency, horizontal min. - 119.4 kHz
Frequency, vertical max. - 60 Hz
Warranty -
guarantee - 24
WarrantyInfo -
guarantee_type - normal
warrantyType - G
GTIN - 0824142286241
GTIN - 824142286241
GTIN - 4719072955960
GTIN - 4719072965693
warrantyLength - 36
I/O connectors - 1 x 3,5 mm minijack
I/O connectors - 1 x DisplayPort
I/O connectors - 2 x HDMI
Speakers built-in - No
TV tuner built-in - No
Accessories included -
Packaging data - Package height - 500 mm
Packaging data - Package depth - 163 mm
Packaging data - Package width - 840 mm
Packaging data - Package weight - 7.7 kg
Packaging data - Package type - Box
dimension height - 475 mm
dimension width - 820 mm
dimension weight - 7500 g
Power - Energy efficiency class (SDR) - F
Power - Power consumption (typical) - 32 W
Power - Input current - 3.42 A
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Category - Computer Monitors
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
Color - Black
Number of colors - 1,07 mld
LongDesc - Visualize your victory with MSI G281UV gaming monitor. Equipped with a 3840x2160 4K, 1ms response time IPS panel, G281UV will give you the competitive edge you need to take down your opponents. Enjoy extremely smooth, tear-free gameplay with built-in Adaptive sync and Less Blue Light Technology. Make sure you can hit your mark with all the latest technologies built-in the MSI esports gaming monitors for competitive play.THE BEAUTY IS IN THE DETAILS MSI gaming monitor feature a UHD panel that supports resolution up to 3840x2160. This 16:9 panel allows gamers to examine bigger game scenes compared to other traditional FHD panels, and provide an immersive gaming experience.ENHANCE YOURVIEWING EXPERIENCEIPS grade panel that produces no image distortion and minimum color shifts when viewed from different angles. Additionally, the IPS grade panel will offer clear images and instantly optimize screen color and brightness to ensure that you enjoy every scene at its best.Smart Cross HairWide Color GamutAnti-Flicker178 AngleSPECG281URVVisualize your victory with MSI G281UV gaming monitor. Equipped with a 3840x2160 4K, 1ms response time IPS panel, G281UV will give you the competitive edge you need to take down your opponents. Enjoy extremely smooth, tear-free gameplay with built-in Adaptive sync and Less Blue Light Technology. Make sure you can hit your mark with all the latest technologies built-in the MSI esports gaming monitors for competitive play.icon - eSportsicon - 4K UHDicon - ipsicon - Less Blue Light Premiumicon - HDRicon - watchicon - FramelesMonitormystic lightTHE BEAUTY IS IN THE DETAILS MSI gaming monitor feature a UHD panel that supports resolution up to 3840x2160. This 16:9 panel allows gamers to examine bigger game scenes compared to other traditional FHD panels, and provide an immersive gaming experience.ips backgroundENHANCE YOURVIEWING EXPERIENCEIPS grade panel that produces no image distortion and minimum color shifts when viewed from different angles. Additionally, the IPS grade panel will offer clear images and instantly optimize screen color and brightness to ensure that you enjoy every scene at its best.BLUE LIGHT REDUCTION As a game lover, we understand how unbearable is that when your screen becomes yellow after using less blue light. Less Blue Light Premium is using a hardware solution to reduced light emissions in the blue-violet segment of the blue light spectrum without any color or picture quality sacrifice.EYESAFE certificated hardware solution perfectly reduces harmful light-emitting wavelengths and maintains Color Gamut and Color temperature to display flawless picture quality and gaming experience.TEAR FREE Gaming shouldn't be a choice between choppy gameplay or broken frames. With MSI Optix series gaming monitors, it doesn't have to be. Get fluid, artifact-free performance at virtually any framerate with AMD FreeSync™ technology.NIGHT VISIONWhether your entire screen is dark, or just a few portions have heavy shadows. Let the world's first smart black tuner brighten your day by bringing out the fine details in dark areas.THE MOSTVIVID DISPLAYMSI gaming monitor is equipped with HDR technology that can produce images with more details, wider range of colors, and look more similar to what is seen by the human eye when compared to traditional monitor.Windows 11 Auto HDR supported, please check below link to learn more about Auto HDR and how to enable.SMART CROSS HAIR The aim dot automatically changes color, making it visible at any time. If the color of the aim dot overlaps with the background color, it will be problematic for aiming.TRUE COLORThe MSI Esports Gaming Monitor has more gamut coverage compared to general monitors. Gameplay colors and details will look more realistic and refined, to push immersion to its limits.ANTI-FLICKER TECHNOLOGY Generic monitor displays normally have a flicker-rate of about 200-times per second, which is unnoticeable to the naked eye, but can cause fatigue over time. Certificated by TÜV Rheinland®, MSI Anti-Flicker technology provides a very comfortable viewing experience by reducing the amount of flicker.178 DEGREES OFWIDE VIEWING ANGLEBy having a large viewing angle, MSI gaming monitors has more leeway for placing your monitor in your setup without giving up the optimal viewing experience. Colors and details will stay sharp at more angles compared to other monitors with less viewing angles.
LongProductName - 70.9cm (27.9") 4K Ultra HD 3840 x 2160 IPS, 16:9, 300cd/m², 1.07B, 4ms, 178°/178°, 1000:1
LongSummaryDescription - MSI G281UV. Display diagonal: 70.9 cm (27.9"), Display resolution: 3840 x 2160 pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display surface: Matt, Response time: 4 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. VESA mounting. Product colour: Black
Matrix type - TFT IPS
Model - G281UV
Multimedia - Built-in camera - No
Multimedia - Built-in speaker(s) - No
name - Monitor G281UV 27.9 inches IPS/ LED/UHD/NonT/60Hz/4ms
Name - MSI G281UV - 27.9" | IPS | UHD | 4ms | 60Hz | HDR 400 | FreeSync
Title - MSI G281UV computer monitor 70.9 cm (27.9") 3840 x 2160 pixels 4K Ultra HD Black
Optional accessory -
Width - 638.3 mm
producerCode - G281UV
ProducerCode - G281UV
productName - MSI G281UV computer monitor 70.9 cm (27.9") 3840 x 2160 pixels UltraWide Quad HD Black
productSize - Normal
ProductName - G281UV
producer - MSI
Producer - MSI
Response time - 4 ms
Visible area, horizontal - 620.93 mm
Visible area, vertical - 341.28 mm
Resolution - 3840 x 2160
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces - Headphone connectivity - 3.5 mm
Ports & interfaces - Headphone out - Yes
Ports & interfaces - Headphone outputs - 1
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.2a
Ports & interfaces - HDMI - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces - HDMI version - 2.0b
Ports & interfaces - Built-in USB hub - No
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - MSI G281UV, 70.9 cm (27.9"), 3840 x 2160 pixels, 4K Ultra HD, 4 ms, Black
sizeX - 820
sizeY - 146
sizeZ - 475
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, vertical - 178 °
Touch screen - No
Brightness - 300 nits
Static contrast - 1 000:1
Weight - 4.7 kg
weight - 7750
Weight with stand - 5.7 kg
Weight & dimensions - Height (with stand) - 446.4 mm
Weight & dimensions - Height (without stand) - 375 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 229.4 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 57.1 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 638.3 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 638.3 mm
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 5.7 kg
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 4.7 kg
Transreflective technology - LED
Web camera - None
URL - https://us.msi.com/Monitor/G281UV/Overview
Performance - AMD FreeSync - Yes
Performance - AMD FreeSync - No
Performance - AMD FreeSync type - FreeSync
Performance - NVIDIA G-SYNC - No
vendpn - G281UV
VESA - 100 x 100
WiFi - No
Brand - MSI
281,57 €
MSI G281UV, 27.9"
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas