Samsung S32A800NMP, 32"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 942540 Preces kods: LS32A800NMPXEN
Noliktavā 16 gab.
Garantija: 2 gadi
359,20 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: piektdien, 03.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: piektdien, 03.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: piektdien, 03.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: otrdien, 30.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Nav
  • Paneļa tips: VA
  • Refresh rate: 60 Hz
  • Reakcijas laiks: 5ms
  • Kontrasts: 2500:1
  • Gaišums: 250cd/m2
  • Izmērs: 32"
  • Izšķirtspēja: 4K UHD 3840x2160
Apraksts
Piedāvājam iegādāties Samsung 32" monitoru ar 4K UHD 3840x2160 izšķirtspēju.
  • Par savietojamību ar mūsdienīgām grafiskajām kartēm un video atskaņotājiem parūpēsies HDMI ieeja.
  • DisplayPort pieslēgvieta nodrošina augstākās kvalitātes attēla saņemšanu no datora grafiskās kartes, kas atbalsta šo tehnoloģiju.
  • Pieslēgvieta DVI nodrošina savietojamību ar klasiskajām videokartēm, kas aprīkotas ar šo pieslēgvietu.
  • Pieslēgvieta D-SUB atbalsta grafiskās kartes ar iepriekšējās paaudzes - analgo VGA spraudni un salīdzinoši jaunākas paaudzes DVI-I standartu izmantojot pāreju DVI-I -> D-Sub.
  • VA panelis šim monitoram piešķir augstus krāsu atbilstības rādītājus un uzlabotu skata leņķi.
  • 5ms ātrs reakcijas laiks šo monitoru padara ideāli piemērotu datorspēļu un dinamisku filmu baudīšanai.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Nav
Curved : Nav
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips VA

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 60 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : Nav
Reakcijas laiks 5ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 2500:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 250cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 32"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Melna
Malu attiecība : 16:9
Pielietojums : Home & Office
Izšķirtspēja 4K UHD 3840x2160

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Ir
Flicker-free : Ir
Pivot : Ir
Swivel : Ir
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : 100x100 mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB Nav

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort 1

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 1

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Nav

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudas skandas.

USB Hub : Ir
USB-C Power Delivery : Nav
USB-C video ieeja : 0
Papildus specifikācija
1. kategorija - Rāda
2. kategorija - Uzturēt
100 mm x 100 mm VESA montāžas interfeiss - Jā
Apraksts - 32 collu ViewFinity S80A UHD monitors 4K UHD izšķirtspēja 1 miljards krāsu ar HDR 10 Inteliģenta acu aprūpe, automātiska gaismas un krāsu pielāgošana Inovatīvi ekrāni, kas uzlabo veiktspēju Izbaudiet lielāku attēlu, dziļākas detaļas - UHD izšķirtspēja Izpētiet un iegremdējiet sevi katrā detaļā. Pateicoties 4 reizes lielākam pikseļu blīvumam nekā Full HD, katru detaļu var redzēt dziļāk, un lielāks ekrāns nodrošina vairāk vietas, lai skatītu vairāk rīku, lietotņu un programmu visas dienas garumā - radot kinematogrāfisku 4K pieredzi gan dienā, gan naktī. Izbaudiet miljardu krāsu ar neticamu dziļumu - 1 miljards krāsu ar HDR 10 Izbaudiet jebkuru saturu ar satriecošu krāsu precizitāti un neticamu detalizāciju. Plaša krāsu gamma, gandrīz neierobežots toņu skaits un HDR 10 tehnoloģija, kas tumšās krāsas padara tumšākas, bet spilgtākās - vēl spilgtākas, padara jebkura satura skatīšanos par baudu un ļauj to izbaudīt tieši tā, kā to iecerējis dizainers. Maksimāli palieliniet komfortu, samaziniet traucējošos faktorus Novietojiet ekrānu tā, lai tas būtu optimāli ērts. Bezrāmja konstrukcija, VESA saderība un dažādi slīpuma, pagrieziena un pagrieziena vadības punkti ļauj monitoru uzstādīt jebkurā vidē. Turklāt plānā metāla pamatne un nelielais dziļums aizņem mazāk vietas uz jūsu galda, nodrošinot pilnīgi ērtu uzstādīšanu darbam. Ieslēdz un skaties - automātiska avota pārslēgšana Pārtrauciet pārslēgšanos uz priekšu un atpakaļ. Izmantojot automātisko avota pārslēgšanu, ekrāns nosaka jaunas ierīces, tiklīdz tās tiek pieslēgtas, un izvēlas pareizo signālu. Nevajag vairs meklēt pareizo ieeju.
Apraksts - 32" UHD monitors ar ergonomisku dizainu.
Aspekta attiecība - 16:9
Atsvaidzināšanas ātrums - 60 Hz
Augstuma regulējams statīvs - Jā
Augstums - 424.7 mm
Augstums ar statīvu - 580.4 mm
Augstums Vienības izmēri - 580.4 mm
Automātiskais pagrieziens - Jā
Barošanas avots - Iebūvēts
Bluetooth - Nē
BrandPartCode - LS32A800NMPXEN
Bruto svars Kg - 9
Citas funkcijas -
dimensijas dziļums - 800 mm
dimensionalWeight - 13980
DisplayPort ieejas/izejas savienotāji - 1
Displejs - dabiskais malu attiecība - 16:9
Displejs - Dinamiskā kontrasta attiecība mārketinga nosaukums - Mega Infinity DCR
Displejs - Displeja diagonāle - 81,3 cm (32")
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 3840 x 2160 pikseļi
Displejs - Displeja spilgtums (tipisks) - 300 cd/m²
Displejs - Displeja tehnoloģija - LCD
Displejs - Displejs krāsu skaits - 1,07 miljardi krāsu
Displejs - Ekrāna forma - Plakana
Displejs - HD tipa - 4K Ultra HD
Displejs - High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija - Augsts dinamiskais diapazons 10 (HDR10)
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 2500:1
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 60 Hz
Displejs - paneļa tips - VA
Displejs - reakcijas laiks - 5 ms
Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Displejs - tiek atbalstīts augsts dinamiskais diapazons (HDR) - Jā
Displejs > Attāluma attiecība - 16:9
Displejs > Displeja diagonāle - 32 "
Displejs > Displeja spilgtums - 300 cd/m²
Displejs > Displejs - 3840 x 2160
Displejs > HD tips - UHD
Displejs > Kontrasta attiecība (tipiska) - 2500:1
Displejs > Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 60 Hz
Displejs > Paneļa tips - VA
Displejs > Reakcijas laiks - 5 ms
Displejs > Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Displejs > Skata leņķis, vertikālais - 178 °
Displejs > Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Tirgus pozicionēšana - Uzņēmējdarbība
Dzimtā izšķirtspēja - 3840x2160
Dziļuma vienības izmēri - 211.4 mm
Dziļums - 41.3 mm
Dziļums ar statīvu - 211.4 mm
EAN - 8806094780956
ean - 8806094780956
Eans - 8806094780956
Ekrāna formas faktors - 16:9
Ekrāna izmērs - 31.5"
Ekrāna izmērs (diag.) - 32"
Ekspluatācijas apstākļi - Darba relatīvais mitrums (H-H) - 10 - 80%
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 10 - 40 °C
Energoefektivitātes klase - G
Enerģijas klase - G
Enerģijas marķējums - Lejupielādēt
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Enerģijas patēriņš - 33.2 W
Enerģijas patēriņš, standarta - 30 kWh/1000h
Ergonomika - attēls attēlā - Jā
Ergonomika - augstuma regulēšana - 12 cm
Ergonomika - augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika - grozāmie - Jā
Ergonomika - pagrieziena leņķa diapazons - -30 - 30°
Ergonomika - Pivot - Jā
Ergonomika - Pivot leņķis - -2 - 92°
Ergonomika - slīpuma leņķa diapazons - -2 - 25°
Ergonomika - slīpuma regulēšana - Jā
Ergonomika - VESA montāža - Jā
Ergonomika > Augstuma regulēšana - 12 cm
Ergonomika > Augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika > Grozāmie - Jā
Ergonomika > Pagrieziena leņķis - -5/15 °
Ergonomika > Pagrieziena regulēšana - Jā
Ergonomika > Pivot - Jā
Ergonomika > VESA montāža - Jā
Ergonomika > VESA montāžas saskarnes - 100 x 100 mm
Garantija -
Garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
Garantija - 24 mēneši
garantija - 36
Garantija - 36 mēneši
garantijas_tips - ārējais
garantijaType - G
Grozāms statīvs - Jā
GTIN - 8806094780956
guaranteeLength - 24
HDMI ieejas/izejas savienotāji - 1
I/O savienotāji - 1 x 3,5 mm minijack
I/O savienotāji - 1 x DisplayPort
I/O savienotāji - 1 x HDMI
I/O savienotāji - 1 x USB 2.0
I/O savienotāji - 3 x USB 3.0
Iebūvēti skaļruņi - Nē
Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
Iekļautie piederumi - Barošanas kabelis 1,5 m HDMI kabelis USB kabelis
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 800 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 511 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 171 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 9.1 kg
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 48 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 1500.00 g
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - AC
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - AC, HDMI, USB
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - HDMI
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - USB
Iepakojuma saturs - iekļauts statīvs - Jā
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 480.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 190.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 790.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 800.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 2.30 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.07 m³
Izliekts - 0 R
izmērs augstums - 500 mm
izmērs platums - 160 mm
izmērs svars - 8500 g
Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - G
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.5 W
Jauda - enerģijas patēriņš (HDR) uz 1000 stundām - 51 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (izslēgts) - 0.3 W
Jauda - enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām - 33 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 33.2 W
Jauda > Energoefektivitātes klase - G
Kategorija - Datoru monitori
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Monitori
Kategorijas kods - LC3
Kensington bloķēšanas atbalsts - Jā
Kods - LS32A800NMPXEN
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:2:2017-04-01
Kontrasts - 2500:1
Krāsa - Black
Krāsa - Black
Krāsu skaits - 1,07 miljardi
LongSummaryDescription - Samsung LS32A800NMPXEN. Displeja diagonāle: 81,3 cm (32"), Displeja izšķirtspēja: 81,3 cm (32"), Displeja izšķirtspēja: HD tips: 3840 x 2160 pikseļu, HD: Displeja tehnoloģija: 4K Ultra HD, Displeja tehnoloģija: Skatīšanās leņķis horizontāli: 178°, Skatīšanās leņķis vertikāli: 178°. Iebūvēts USB koncentrators, USB koncentratora versija: 2.0 / 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA stiprinājums, augstuma regulēšana. Produkta krāsa: melna
Matricas tips - VA
Modelis - LS32A800NMPXEN
Modeļa nosaukums - S32A800NMP
Monitora funkcijas - 4K
MPN - LS32A800NMPXEN
Multimediji > Integrēts TV uztvērējs - Nē
Multivides - Iebūvēta kamera - Nē
Multivides - Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Nē
Multivides audio > Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Nē
Nokāpju statīvs - Jā
nosaukums - 32 collu monitors ViewFinity S8 IPS 3840x2160 UHD 16:9 1xHDMI 1xDP 3xUSB 3.0, 1xUSB 2.0 5ms HAS+PIVOT dzīvoklis 3 gadi uz vietas (LS32A800NMPXEN)
Nosaukums - 80cm/32'' (3840x2160) Samsung S32A800NMP 16:9 5ms USB-Hub HDMI DisplayPort 4xUSB VESA Pivot 4K Black
Nosaukums - Samsung LS32A800NMPXEN datora monitors 81,3 cm (32") 3840 x 2160 pikseļu 4K Ultra HD LCD melns
Nosaukums - Samsung ViewFinity S8 LS32A800NMPXEN - 32" | 4K | Pivot
Nosaukums - Samsung | Monitor | LS32A800NMPXEN | 32 " | VA | UHD | 16:9 | 5 ms | 300 cd/m² | HDMI pieslēgvietu skaits 1 | 60 Hz
Paneļa tips - VA
Papildaprīkojums pēc izvēles -
PDF - https://www.blobs.lt/products/0/9/2/3/9/3/f6a0ab348229bea09a1882755a56f429/original.pdf
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 16.5 cm
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 51 cm
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 80 cm
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 80.5 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 17 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 51 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 8.9 kg
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 8.65 kg
Pilna apraksta līnija - Modelis S32A800NMP|31.5"|4K|Panelis VA|Rezolūcija 3840x2160|Formas faktors 16:9|Krāsa spilgtums 300|Kontrasts 2500:1|Reakcijas laiks 5 ms|Horizontālais 178 grādi|Vertikālais 178 grādi|1xHDMI|1xDispleja ports|Pagriežams|Pivot|Regulējams augstums|Iebūvēts augstums|Vietotais UPS|100 mm x 100 mm|Kensington slēdzene|Crāsa melna
Pivot statīvs - Jā
Platums - 716.1 mm
Platums Vienības izmēri - 716.1 mm
producerCode - LS32A800NMPXEN
ProducerCode - LS32A800NMPXEN
productName - Samsung LS32A800NMPXEN datora monitors 81,3 cm (32") 3840 x 2160 pikseļu 4K Ultra HD LCD melns
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - LS32A800NMPXEN
Pārdevēja mājas lapa - www.samsung.com
Ražotāja kods - LS32A800NMPXEN
Ražotāja nosaukums - Samsung
Ražotāja produkta nosaukums - LS32A800NMPXEN
ražotājs - Samsung
Ražotājs - Samsung
Ražotājs - SAMSUNG
Reakcijas laiks - 5 ms
Reakcijas laiks - 5 ms
Rezolūcija - 3840 x 2160
Saite - https://www.samsung.com/lt/monitors/high-resolution/s80a-32--32-inch-uhd-4k-1440p-ls32a800nmpxen/
Savienojamie porti un interfeisi > DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamība > HDMI pieslēgvietu daudzums - 1
Savienojamība > USB pieslēgvietu skaits - 1x USB 2.0; 3x USB 3.0
Savienojamības porti un interfeisi - A tipa USB pieslēgvietu skaits - 4
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.2
Savienojamības porti un saskarnes - DVI ports - Nē
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 2.0
Savienojamības porti un saskarnes - Iebūvēts USB koncentrators - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB koncentratora versija - 2.0 / 3.2 1. paaudzes (3.1 1 1. paaudzes)
ShortDescription - 32" | 4K | Pivot
ShortSummaryDescription - Samsung LS32A800NMPXEN, 81,3 cm (32"), 3840 x 2160 pikseļi, 4K Ultra HD, LCD, 5 ms, melns
sizeX - 800
sizeY - 511
sizeZ - 171
Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Skata leņķis, vertikāli - 178 °
Skata leņķis horizontāli - 178 grādi
Skata leņķis vertikāli - 178 grādi
Skārienekrāns - Nē
Spilgtums - 300
Spilgtums - 300 cd/m²
Statiskais kontrasts - 2 500:1
Svars - 4.9 kg
Svars - 9
svars - 9100
Svars ar statīvu - 7 kg
Svars un izmēri - Augstums (ar statīvu) - 580.4 mm
Svars un izmēri - Augstums (bez statīva) - 424.7 mm
Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 211.4 mm
Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 41.3 mm
Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 716.1 mm
Svars un izmēri - Platums (bez statīva) - 716.1 mm
Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 7 kg
Svars un izmēri - Svars (bez statīva) - 4.9 kg
Tehniskā informācija > Bruto svars - 8.00 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 5.70 kg
Tehniskā informācija > Ražotāja produktu grupa - Uzturēt
Tehniskā informācija > Ražotājs - Samsung
Tehniskā informācija > USB-C - Nē
Tehniskā informācija > USB-C barošanas padeve - NAV PIEMĒROJAMS
Transreflektīvā tehnoloģija - LED
Tīklošana > Ethernet LAN (RJ-45) porti - Nē
Tīmekļa kamera - Nav
Veiktspēja - spēles režīms - Jā
Veiktspēja - tehnoloģija bez mirgošanas - Jā
vendpn - LS32A800NMPXEN
Vienība Neto svars - 7 kg
Vienības bruto svars - 8.9 kg
Vienības bruto svars - 8.65 kg
Vienības kastes augstums - 0.51
Vienības kastes augstums - 0.165
Vienības kastes garums - 0.8
Vienības kastes garums - 0.805
Vienības kastes platums - 0.17
Vienības kastes platums - 0.51
Vienība Slikts tilpums - 0,06732 kubikmetru
Vienība Slikts tilpums - 0,06979 kubikmetru
WiFi - Nē
Zīmols - Samsung
Īss apraksts - Samsung LCD S32A800NMP 32" melns
Category 1 - Displays
Category 2 - Monitore
100 mm x 100 mm VESA mounting interface - Yes
Description - 32-inch ViewFinity S80A UHD monitor   4K UHD resolution 1 billion colours with HDR 10 Intelligent eye care, automatic light and colour adjustment   Innovative screens that enhance performance Experience bigger picture, deeper detail - UHD resolution Explore and immerse yourself in every detail. With 4 times the pixel density of Full HD, every detail can be seen in greater depth, and the larger screen gives you more space to view more tools, apps and programmes throughout the day - creating a cinematic 4K experience both day and night. Enjoy a billion colours with incredible depth - 1 billion colours with HDR 10 Enjoy any content with stunning colour accuracy and incredible detail. With a wide colour gamut, an almost unlimited number of shades and HDR 10 technology that makes dark colours darker and the brightest colours even brighter - viewing any content becomes a pleasure and can be experienced exactly as the designer intended. Maximise comfort, minimise distractions Position the screen for optimum comfort. The frameless design, VESA compatibility and a range of tilt, swivel and pivot control points allow the monitor to be mounted in any environment. In addition, the thin metal base and shallow depth take up less space on your desk for a completely hassle-free set-up for work. Plug and see - Automatic source switching Stop switching back and forth. With Automatic Source Switch, the screen detects new devices as soon as they are connected and selects the correct signal. No more searching for the right input.
Description - 32" UHD Monitor with Ergonomic design.
Aspect ratio - 16:9
Refresh rate - 60 Hz
Height adjustable Stand - Yes
Height - 424.7 mm
Height with stand - 580.4 mm
Height Unit Dimensions - 580.4 mm
Auto Pivot - Yes
Power supply - Inbuilt
Bluetooth - No
BrandPartCode - LS32A800NMPXEN
Gross Weight Kg - 9
Other features -
dimension depth - 800 mm
dimensionalWeight - 13980
DisplayPort Input/Output connectors - 1
Display - Native aspect ratio - 16:9
Display - Dynamic contrast ratio marketing name - Mega Infinity DCR
Display - Display diagonal - 81.3 cm (32")
Display - Display resolution - 3840 x 2160 pixels
Display - Display brightness (typical) - 300 cd/m²
Display - Display technology - LCD
Display - Display number of colours - 1.07 billion colours
Display - Screen shape - Flat
Display - HD type - 4K Ultra HD
Display - High Dynamic Range (HDR) technology - High Dynamic Range 10 (HDR10)
Display - Contrast ratio (typical) - 2500:1
Display - Maximum refresh rate - 60 Hz
Display - Panel type - VA
Display - Response time - 5 ms
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display - Touchscreen - No
Display - High Dynamic Range (HDR) supported - Yes
Display > Aspect ratio - 16:9
Display > Display diagonal - 32 "
Display > Display brightness - 300 cd/m²
Display > Display - 3840 x 2160
Display > HD type - UHD
Display > Contrast ratio (typical) - 2500:1
Display > Maximum refresh rate - 60 Hz
Display > Panel type - VA
Display > Response time - 5 ms
Display > Viewing angle, horizontal - 178 °
Display > Viewing angle, vertical - 178 °
Display > Touchscreen - No
Design - Product colour - Black
Design - Market positioning - Business
Native resolution - 3840x2160
Depth Unit Dimensions - 211.4 mm
Depth - 41.3 mm
Depth with stand - 211.4 mm
EAN - 8806094780956
ean - 8806094780956
Eans - 8806094780956
Screen form factor - 16:9
Screen size - 31.5"
Screen size (diag.) - 32"
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 10 - 80%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 10 - 40 °C
Energy efficiency class - G
Energy class - G
Energy label - Pobierz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Power consumption - 33.2 W
Energy consumption, standard - 30 kWh/1000h
Ergonomics - Picture-in-Picture - Yes
Ergonomics - Height adjustment - 12 cm
Ergonomics - Height adjustment - Yes
Ergonomics - Swivelling - Yes
Ergonomics - Swivel angle range - -30 - 30°
Ergonomics - Pivot - Yes
Ergonomics - Pivot angle - -2 - 92°
Ergonomics - Tilt angle range - -2 - 25°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Ergonomics > Height adjustment - 12 cm
Ergonomics > Height adjustment - Yes
Ergonomics > Swivelling - Yes
Ergonomics > Tilt angle - -5/15 °
Ergonomics > Tilt adjustment - Yes
Ergonomics > Pivot - Yes
Ergonomics > VESA mounting - Yes
Ergonomics > VESA mounting interfaces - 100 x 100 mm
Warranty -
Warranty - 24
Warranty - 24 month(s)
Warranty - 24 months
guarantee - 36
Warranty - 36 months
guarantee_type - external
warrantyType - G
Swivel Stand - Yes
GTIN - 8806094780956
warrantyLength - 24
HDMI Input/Output connectors - 1
I/O connectors - 1 x 3,5 mm minijack
I/O connectors - 1 x DisplayPort
I/O connectors - 1 x HDMI
I/O connectors - 1 x USB 2.0
I/O connectors - 3 x USB 3.0
Speakers built-in - No
TV tuner built-in - No
Accessories included - Power cable 1.5 m HDMI cable USB cable
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data - Package height - 800 mm
Packaging data - Package depth - 511 mm
Packaging data - Package width - 171 mm
Packaging data - Package weight - 9.1 kg
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 48 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 1500.00 g
Packaging content - Cables included - AC
Packaging content - Cables included - AC, HDMI, USB
Packaging content - Cables included - HDMI
Packaging content - Cables included - USB
Packaging content - Stand included - Yes
Package features > Gross height (mm) - 480.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 190.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 790.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 800.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 2.30 kg
Package features > Volume (m3) - 0.07 m³
Curved - 0 R
dimension height - 500 mm
dimension width - 160 mm
dimension weight - 8500 g
Power - Energy efficiency class (SDR) - G
Power - Power consumption (standby) - 0.5 W
Power - Energy consumption (HDR) per 1000 hours - 51 kWh
Power - Power consumption (off) - 0.3 W
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 33 kWh
Power - Power consumption (typical) - 33.2 W
Power > Energy efficiency class - G
Category - Computer Monitors
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
Category Code - LC3
Kensington lock support - Yes
Code - LS32A800NMPXEN
Package features > WEE classification - CL109:2:2017-04-01
Contrast - 2500:1
Colour - Black
Color - Black
Number of colors - 1,07 mld
LongSummaryDescription - Samsung LS32A800NMPXEN. Display diagonal: 81.3 cm (32"), Display resolution: 3840 x 2160 pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technology: LCD, Response time: 5 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in USB hub, USB hub version: 2.0 / 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA mounting, Height adjustment. Product colour: Black
Matrix type - VA
Model - LS32A800NMPXEN
Model name - S32A800NMP
Monitor features - 4K
MPN - LS32A800NMPXEN
Multimedia > TV tuner integrated - No
Multimedia - Built-in camera - No
Multimedia - Built-in speaker(s) - No
Multimedia > Built-in speaker(s) - No
Tilt Stand - Yes
name - Monitor 32 inches ViewFinity S8 IPS 3840x2160 UHD 16:9 1xHDMI 1xDP 3xUSB 3.0, 1xUSB 2.0 5ms HAS+PIVOT flat 3 years on-site (LS32A800NMPXEN)
Name - 80cm/32'' (3840x2160) Samsung S32A800NMP 16:9 5ms USB-Hub HDMI DisplayPort 4xUSB VESA Pivot 4K Black
Title - Samsung LS32A800NMPXEN computer monitor 81.3 cm (32") 3840 x 2160 pixels 4K Ultra HD LCD Black
Name - Samsung ViewFinity S8 LS32A800NMPXEN - 32" | 4K | Pivot
Name - Samsung | Monitor | LS32A800NMPXEN | 32 " | VA | UHD | 16:9 | 5 ms | 300 cd/m² | HDMI ports quantity 1 | 60 Hz
Panel type - VA
Optional accessory -
PDF - https://www.blobs.lt/products/0/9/2/3/9/3/f6a0ab348229bea09a1882755a56f429/original.pdf
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 16.5 cm
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 51 cm
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 80 cm
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 80.5 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 17 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 51 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 8.9 kg
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 8.65 kg
Full Description Line - Model S32A800NMP|31.5"|4K|Panel VA|Resolution 3840x2160|Form factor 16:9|Brightness 300|Contrast 2500:1|Response time 5 ms|Horizontal 178 degrees|Vertical 178 degrees|1xHDMI|1xDisplayPort|Swivel|Pivot|Height adjustable|Tilt|PSU Inbuilt|100 mm x 100 mm|Kensington lock|Colour Black
Pivot Stand - Yes
Width - 716.1 mm
Width Unit Dimensions - 716.1 mm
producerCode - LS32A800NMPXEN
ProducerCode - LS32A800NMPXEN
productName - Samsung LS32A800NMPXEN computer monitor 81.3 cm (32") 3840 x 2160 pixels 4K Ultra HD LCD Black
productSize - Normal
ProductName - LS32A800NMPXEN
Vendor Homepage - www.samsung.com
Manufacturer Code - LS32A800NMPXEN
Manufacturer Name - Samsung
Producer product name - LS32A800NMPXEN
producer - Samsung
Producer - Samsung
Manufacturer - SAMSUNG
Response time - 5 ms
Response time - 5 ms
Resolution - 3840 x 2160
Link - https://www.samsung.com/lt/monitors/high-resolution/s80a-32--32-inch-uhd-4k-1440p-ls32a800nmpxen/
Ports & interfaces > DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces > HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces > USB ports quantity - 1x USB 2.0; 3x USB 3.0
Ports & interfaces - USB Type-A downstream ports quantity - 4
Ports & interfaces - Headphone out - Yes
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.2
Ports & interfaces - DVI port - No
Ports & interfaces - HDMI - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces - HDMI version - 2.0
Ports & interfaces - Built-in USB hub - Yes
Ports & interfaces - USB hub version - 2.0 / 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
ShortDescription - 32" | 4K | Pivot
ShortSummaryDescription - Samsung LS32A800NMPXEN, 81.3 cm (32"), 3840 x 2160 pixels, 4K Ultra HD, LCD, 5 ms, Black
sizeX - 800
sizeY - 511
sizeZ - 171
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, vertical - 178 °
Viewing angle horizontal - 178 degrees
Viewing angle vertical - 178 degrees
Touch screen - No
Brightness - 300
Brightness - 300 cd/m²
Static contrast - 2 500:1
Weight - 4.9 kg
Weight - 9
weight - 9100
Weight with stand - 7 kg
Weight & dimensions - Height (with stand) - 580.4 mm
Weight & dimensions - Height (without stand) - 424.7 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 211.4 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 41.3 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 716.1 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 716.1 mm
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 7 kg
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 4.9 kg
Technical details > Gross weight - 8.00 kg
Technical details > Net weight - 5.70 kg
Technical details > Producer product family - Monitor
Technical details > Producer - Samsung
Technical details > USB-C - No
Technical details > USB-C power delivery - N/A
Transreflective technology - LED
Networking > Ethernet LAN (RJ-45) ports - No
Web camera - None
Performance - Game mode - Yes
Performance - Flicker-free technology - Yes
vendpn - LS32A800NMPXEN
Unit Net Weight - 7 kg
Unit Gross Weight - 8.9 kg
Unit Gross Weight - 8.65 kg
Unit Box Height - 0.51
Unit Box Height - 0.165
Unit Box Length - 0.8
Unit Box Length - 0.805
Unit Box Width - 0.17
Unit Box Width - 0.51
Unit Brutto Volume - 0.06732 cubm
Unit Brutto Volume - 0.06979 cubm
WiFi - No
Brand - Samsung
Short description - Samsung LCD S32A800NMP 32" black
359,20 €
Samsung S32A800NMP, 32"
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas