Apple Studio Display MK0Q3Z, 27"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 919832 Preces kods: MK0Q3Z/A
Noliktavā 5 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
2 617,35 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 09.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 09.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 09.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 07.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Nav
  • Paneļa tips: IPS
  • Refresh rate: 60 Hz
  • Reakcijas laiks: N/A
  • Kontrasts: N/A
  • Gaišums: 600cd/m2
  • Izmērs: 27"
  • Izšķirtspēja: 5K UHD 5120x2880
Apraksts
Piedāvājam iegādāties Apple 27" monitoru ar 5K UHD 5120x2880 izšķirtspēju.
  • IPS matrica šim monitoram nodrošina augstus krāsu atbilstības rādītājus, lielisku attēla kontrastu un labu pārredzamību no praktiski visiem skata leņķiem.
  • Par savietojamību ar mūsdienīgām grafiskajām kartēm un video atskaņotājiem parūpēsies HDMI ieeja.
  • DisplayPort pieslēgvieta nodrošina augstākās kvalitātes attēla saņemšanu no datora grafiskās kartes, kas atbalsta šo tehnoloģiju.
  • Pieslēgvieta DVI nodrošina savietojamību ar klasiskajām videokartēm, kas aprīkotas ar šo pieslēgvietu.
  • Pieslēgvieta D-SUB atbalsta grafiskās kartes ar iepriekšējās paaudzes - analgo VGA spraudni un salīdzinoši jaunākas paaudzes DVI-I standartu izmantojot pāreju DVI-I -> D-Sub.
  • Monitorā iebūvētā skaļruņu sistēma ļauj klausīties mūziku un izbaudīt filmas ar skaņu bez nepieciešamības iegādāties papildus skandas.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Nav
Curved : Nav
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips IPS

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 60 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : Nav
Reakcijas laiks N/A
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts N/A

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 600cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 27"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Pelēka
Malu attiecība : 16:9
Pielietojums : Creative
Izšķirtspēja 5K UHD 5120x2880

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Ir
Flicker-free : Nav
Pivot : Nav
Swivel : Nav
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : 100x100 mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB Nav

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort Nav

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI Nav

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Ir

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudas skandas.

USB Hub : Nav
USB-C Power Delivery : 96W
USB-C video ieeja : 1
Papildus specifikācija
Apraksts - Pārbaudiet, ko varat darīt. Monitor Studio Display ir liels, skaists logs, plaši atvērts jaunām pasaulēm. Tas valdzina jau no pirmā ieslēgšanas brīža. Vispirms ar savu plāno dizainu un displeju no malas līdz malai. Un pēc tam ar fenomenālām tehnoloģijām, kas visu, ko darāt, padara dzīvu ar bagātīgām krāsām un satriecošām detaļām. Īpaši platleņķa 12 MP kamera ar uzmanības centru. Studio Display ir aprīkots ar uzlabotu 12 MP kameru ar 122° redzamības lauku. Ar Apple mikroshēmas jaudu tā pirmo reizi Mac operētājsistēmā atbalsta uzmanības centra funkciju, kas jūs notur kadrā, kad pārvietojaties. Viss, lai videozvani noritētu dabiskāk. Un, kad sarunai pievienojas vai no tās izstājas citi dalībnieki, skats attiecīgi attālinās vai pietuvinās. Šī funkcija lieliski darbojas arī ar jūsu iecienītākajām videokonferenču programmām. Darbojas ar Apple mikroshēmu. Studio displejā iebūvētais A13 Bionic procesors ir atbildīgs par tādām inovatīvām funkcijām kā Uzmanības centrs un Apkārtējā skaņa. Viņi tevi dzirdēs. Un tikai jūs. Trīs studijas klases mikrofonu masīvs nodrošina skaļu un skaidru skaņu ierakstos un videozvanos. Pateicoties virziena staru kūļa formēšanas tehnoloģijai, ikviens dzirdēs jūs, nevis apkārtējos. Četri zemo frekvenču skaļruņi ar spēka slāpēšanas tehnoloģiju rada spēcīgus, izteiksmīgus basus un samazina kropļojumus. Savukārt divi augstas veiktspējas augstfrekvenču skaļruņi nodrošina precīzu vidējo frekvenču diapazonu un skaidrus augstos toņus. Tā ir labākā hi-fi skaļruņu sistēma, kāda jebkad radīta Mac datoriem. Jūs no visām pusēm iegremdē telpiskā skaņa, un jūs jūtaties kā kinoteātrī. Vai koncertzālē. Jo, klausoties mūziku vai skatoties filmas Dolby Atmos režīmā, A13 Bionic mikroshēma un seši skaļruņi rada izsmalcinātu, kinematogrāfisku skaņas skatuvi. Trīs USBC pieslēgvietas ļauj pieslēgt, darbināt un uzlādēt dažādas ierīces, sākot no tīkla piederumiem un ārējiem diskiem līdz tastatūrai, pelei un iPhone. Savukārt Thunderbolt ports ļauj ar vienu kabeli pieslēgt Studio Display savam Mac datoram. To pašu portu varat izmantot arī saderīgu Mac portatīvo datoru uzlādei un pat 14 collu MacBook Pro ātrai uzlādei. Studio Display ir neaizstājams kompakta un pārsteidzoši jaudīga Mac Studio partneris. Tas lieliski darbojas arī ar citiem portatīvajiem un stacionārajiem Mac datoriem, sākot no MacBook Pro un MacBook Air līdz Mac Pro un Mac mini.
Augstums ar statīvu - 478 mm
Automātiskais pagrieziens - Nē
Bluetooth - Nē
Citas funkcijas - Kamera 12 MP kamera ar īpaši platleņķa objektīvu un 122° redzamības lauku Apertūra /2,4 Uzmanības centrs
dimensijas dziļums - 270 mm
Displeja virsma - Atspīdums
Displejs - 5K Retina displejs 27 collu Retina 5K displejs 5120 × 2880 pikseļu izšķirtspēja ar 218 pikseļiem uz collu Spēja attēlot vienu miljardu krāsu Plaša krāsu gamma (P3) True Tone tehnoloģija
Displejs > Displeja diagonāle - 27 "
Displejs > Displeja spilgtums - 600 cd/m²
Displejs > Displejs - 5120 x 2880
Displejs > HD tips - 5K Retina
Displejs > Paneļa tips - LCD
Displejs > Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Dziļums ar statīvu - 168 mm
ean - 194253030089
EAN - 194253030225
Ekrāna izmērs (diag.) - 27"
Ekrāna izmērs > Displejs - 5K Retina displejs 27 collu (pa diagonāli) 5K Retina displejs 5120 × 2880 izšķirtspēja ar izšķirtspēju 218 pikseļi collā 600 nitu spilgtums Atbalsts 1 miljardam krāsu Plašas krāsas (P3) True Tone tehnoloģija " "
Enerģijas klase - E
Enerģijas marķējums - Lejupielādēt
Ergonomika > Augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika > Grozāmie - Nē
Ergonomika > Pagrieziena regulēšana - Jā
Ergonomika > Pivot - Nē
Ergonomika > VESA montāža - Jā
Ergonomika > VESA montāžas saskarnes - 100 x 100 mm
Garantija -
Garantija - 12
garantija - 12
garantijas_tips - ārējais
I/O savienotāji - 1 x Thunderbolt 3
I/O savienotāji - 3 x USB (C tipa)
Iebūvēti skaļruņi - Jā
Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
Iekļautie piederumi - Studio displejs ar standarta stikla objektīvu un regulējamu slīpuma un augstuma statīvu Thunderbolt kabelis (1 m)
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati > Bruto augstums (mm) - 256.10 mm
Iepakojuma dati > Bruto dziļums (mm) - 739.90 mm
Iepakojuma dati > Bruto platums (mm) - 616.10 mm
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 12 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 90.00 g
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 370.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 310.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 630.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 10.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.10 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.07 m³
Informācija par iepakojumu > Bruto svars (kg) - 16.28 kg
izmērs augstums - 635 mm
izmērs platums - 770 mm
izmērs svars - 1900 g
Kods - MK0Q3Z/A
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:2:2017-04-01
Krāsa - Sudraba
Matricas tips - Tīklene
Modelis - Studijas displejs
Multimediji > Integrēts TV uztvērējs - Nē
Multivides audio > Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
Nosaukums - Apple Studio displejs - Standarta stikls - Pagrieziena un augstuma regulējams statīvs
Nosaukums - Apple | MK0Q3Z/A | 27" | LCD | 5K Retina | 5120 x 2880 | ms | 600 cd/m² | HDMI pieslēgvietu daudzums | Hz
nosaukums - Studijas displejs - standarta stikls - regulējams augstuma un slīpuma statīvs
Papildaprīkojums pēc izvēles -
Platums - 623 mm
Ražotāja produkta nosaukums - MK0Q3Z/A
Ražotāja produktu grupa - Studijas displejs
ražotājs - Apple
Rezolūcija - 5120 x 2880
Saderīgs ar - Studio Display ir saderīgs ar šādiem Mac modeļiem, kuros darbojas macOS Monterey 12.3 vai jaunāka versija: Mac Studio (2022) 16 collu MacBook Pro (2019 vai jaunāks) 14 collu MacBook Pro (no 2021. gada) 13 collu MacBook Pro (2016 vai jaunāks) 15 collu MacBook Pro (no 2016. gada vai jaunāks) MacBook Air (2018 vai jaunāks) Mac mini (no 2018. gada vai jaunāks) Mac Pro (no 2019. gada vai jaunāks) 24 collu iMac (no 2021. gada) 27 collu iMac (no 2017. gada vai jaunāks) 21.5 collu iMac (no 2017. gada vai jaunāks) iMac Pro (no 2017. gada) Studio Display ir saderīgs ar šādiem iPad modeļiem ar iPadOS 15.4 vai jaunāku: iPad Pro 12,9 collu (3. paaudzes vai jaunāks) iPad Pro 11 collu iPad Air (5. paaudzes)
Savienojamība > Thunderbolt pieslēgvietu skaits - 1x Thunderbolt 3
Sertifikāti - Energy Star
Skaņa - Sešu skaļruņu hi-fi sistēma ar augstfrekvenču slāpētājiem Telpiskā stereo skaņa Dolby Atmos telpiskā skaņa mūzikai un video Trīs studijas klases mikrofonu masīvi ar augstu signāla un trokšņa attiecību un virziena staru kūļa formēšanas tehnoloģiju
Skārienekrāns - Nē
Spilgtums - 600 cd/m²
Svars ar statīvu - 6.3 kg
Tehniskā informācija > Bruto svars - 5.60 kg
Tehniskā informācija > Garantija - 12 mēneši
Tehniskā informācija > Neto svars - 5.50 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Apple
Tehniskā informācija > USB-C - Jā
Tehniskā informācija > USB-C barošanas padeve - 96W
Tehniskās specifikācijas > Audio - Augstas precizitātes sešu skaļruņu sistēma ar spēka slāpēšanas zemo frekvenču skaļruņiem Plaša stereo skaņa Atbalsts telpiskajai skaņai, atskaņojot mūziku vai videoklipus ar Dolby Atmos Studijas kvalitātes trīs mikrofonu masīvs ar augstu signāla un trokšņa attiecību un virziena staru formēšanu Atbalsts "Hey Siri".
Tehniskās specifikācijas > Citi - Regulējama slīpuma un augstuma statīva opcija nodrošina 105 mm augstuma regulēšanas iespēju.
Tehniskās specifikācijas > Displejs - Standarta stikls Standarta stiklam ir pretatstarojošs pārklājums, kas nodrošina ērtu skatīšanos un lasāmību.
Tehniskās specifikācijas > Garantijas noteikumi - 12 mēneši
Tehniskās specifikācijas > Kamera - 12 MP īpaši platleņķa kamera ar 122° redzamības lauku ƒ/2,4 apertūras centrālais posms
Tehniskās specifikācijas > Svars - 9.83 kg
Transreflektīvā tehnoloģija - LED
Tīklošana > Ethernet LAN (RJ-45) porti - Nē
Tīmekļa kamera - Jā
vendpn - MK0Q3MP/A
WiFi - Nē
Description - See what you can do. Monitor Studio Display is a big, beautiful window, wide open to new worlds. It captivates from the first moment you turn it on. First with its slim design and edge-to-edge display. And then with phenomenal technologies that make everything you do come alive with rich colors and stunning detail. Ultra-wide-angle 12 MP camera with Center of Attention. Studio Display features an advanced 12 MP camera with a 122° field of view. With the power of an Apple chip, it supports, for the first time on a Mac, the Center of Attention feature that keeps you in the frame as you move around. Everything to make video calls flow more naturally. And when other participants join or leave the conversation, the view moves away or closer accordingly. This feature also works great with your favorite video conferencing apps. Powered by an Apple chip. The A13 Bionic chip in the Studio Display is responsible for such innovative features as Attention Center and Surround Sound. They'll hear you. And only you. The three-microphone studio-class array makes you sound loud and clear in recordings and video calls. And with directional beamforming technology, everyone hears you instead of your surroundings. Four woofers with force-cancelling technology generate powerful, articulate bass and minimize distortion. And two high-performance tweeters deliver precise midrange and clear treble. It's the best hi-fi speaker system ever built for a Mac. You're immersed in surround sound from all sides, and you feel like you're in a movie theater. Or a concert hall. Because when you're listening to music or watching movies in Dolby Atmos, the A13 Bionic chip and six speakers create a sophisticated, cinematic soundstage. Three USBC ports let you connect, power, and charge a range of devices from networking accessories and external drives to a keyboard, mouse, and iPhone. And a Thunderbolt port lets you connect a Studio Display to your Mac with a single cable. You can also use the same port to charge compatible Mac notebooks and even fast-charge a 14-inch MacBook Pro. The Studio Display is an indispensable partner to the compact and amazingly powerful Mac Studio. It also works perfectly with other portable and desktop Mac computers from MacBook Pro and MacBook Air to Mac Pro and Mac mini.
Height with stand - 478 mm
Auto Pivot - No
Bluetooth - No
Other features - Camera 12MP camera with ultra-wide-angle lens and 122° field of view Aperture /2.4 Center of attention
dimension depth - 270 mm
Display surface - Glare
Display - 5K Retina Display 27-inch Retina 5K display 5120 by 2880 pixel resolution with 218 pixels per inch Brightness of 600 nits The ability to display one billion colors Wide color gamut (P3) True Tone technology
Display > Display diagonal - 27 "
Display > Display brightness - 600 cd/m²
Display > Display - 5120 x 2880
Display > HD type - 5K Retina
Display > Panel type - LCD
Display > Touchscreen - No
Depth with stand - 168 mm
ean - 194253030089
EAN - 194253030225
Screen size (diag.) - 27"
Screen size > Display - 5K Retina display 27-inch (diagonal) 5K Retina display 5120-by-2880 resolution at 218 pixels per inch 600 nits brightness Support for 1 billion colors Wide color (P3) True Tone technology "
Energy class - E
Energy label - Pobierz
Ergonomics > Height adjustment - Yes
Ergonomics > Swivelling - No
Ergonomics > Tilt adjustment - Yes
Ergonomics > Pivot - No
Ergonomics > VESA mounting - Yes
Ergonomics > VESA mounting interfaces - 100 x 100 mm
Warranty -
Warranty - 12
guarantee - 12
guarantee_type - external
I/O connectors - 1 x Thunderbolt 3
I/O connectors - 3 x USB (Type C)
Speakers built-in - Yes
TV tuner built-in - No
Accessories included - Studio Display with standard glass lens and tilt and height adjustable stand Thunderbolt cable (1 m)
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data > Gross height (mm) - 256.10 mm
Packaging data > Gross depth (mm) - 739.90 mm
Packaging data > Gross width (mm) - 616.10 mm
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 12 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 90.00 g
Package features > Gross height (mm) - 370.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 310.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 630.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 10.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.10 kg
Package features > Volume (m3) - 0.07 m³
Packaging data > Gross weight (kg) - 16.28 kg
dimension height - 635 mm
dimension width - 770 mm
dimension weight - 1900 g
Code - MK0Q3Z/A
Package features > WEE classification - CL109:2:2017-04-01
Color - Silver
Matrix type - Retina
Model - Studio Display
Multimedia > TV tuner integrated - No
Multimedia > Built-in speaker(s) - Yes
Name - Apple Studio Display - Standard Glass - Tilt- and Height-Adjustable Stand
Name - Apple | MK0Q3Z/A | 27 " | LCD | 5K Retina | 5120 x 2880 | ms | 600 cd/m² | HDMI ports quantity | Hz
name - Studio Display - Standard Glass - Tilt- and Height-Adjustable Stand
Optional accessory -
Width - 623 mm
Producer product name - MK0Q3Z/A
Producer product family - Studio Display
producer - Apple
Resolution - 5120 x 2880
Compatible with - Studio Display is compatible with the following Mac models running macOS Monterey 12.3 or later: Mac Studio (2022) 16-inch MacBook Pro (2019 or later) 14-inch MacBook Pro (as of 2021) 13-inch MacBook Pro (2016 or later) 15-inch MacBook Pro (from 2016 or later) MacBook Air (2018 or later) Mac mini (from 2018 or later) Mac Pro (from 2019 or later) 24-inch iMac (from 2021) 27-inch iMac (from 2017 or later) 21.5-inch iMac (from 2017 or later) iMac Pro (from 2017) Studio Display is compatible with the following iPad models running iPadOS 15.4 or later: iPad Pro 12.9-inch (3rd generation or later) iPad Pro 11-inch iPad Air (5th generation)
Ports & interfaces > Thunderbolt ports quantity - 1x Thunderbolt 3
Certificates - Energy Star
Sound - Six-speaker hi-fi system with force-cancelling woofers Spatial stereo sound Dolby Atmos surround sound for music and video Three studio-grade microphone array with high signal-to-noise ratio and directional beamforming technology
Touch screen - No
Brightness - 600 cd/m²
Weight with stand - 6.3 kg
Technical details > Gross weight - 5.60 kg
Technical details > Warranty - 12 month(s)
Technical details > Net weight - 5.50 kg
Technical details > Producer - Apple
Technical details > USB-C - Yes
Technical details > USB-C power delivery - 96W
Technical Specifications > Audio - High-fidelity six-speaker system with force-cancelling woofers Wide stereo sound Support for Spatial Audio when playing music or video with Dolby Atmos Studio-quality three-mic array with high signal-to-noise ratio and directional beamforming Support for “Hey Siri”
Technical Specifications > Other - Tilt- and height-adjustable stand option adds 105 mm of height adjustability.
Technical Specifications > Display - Standard Glass Standard glass has an anti-reflective coating for viewing comfort and readability.
Technical Specifications > Warranty Terms - 12 month(s)
Technical Specifications > Camera - 12MP Ultra Wide camera with 122° field of view ƒ/2.4 aperture Center Stage
Technical Specifications > Weight - 9.83 kg
Transreflective technology - LED
Networking > Ethernet LAN (RJ-45) ports - No
Web camera - Yes
vendpn - MK0Q3MP/A
WiFi - No
2 617,35 €
Apple Studio Display MK0Q3Z, 27"
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas