AOC Q27G2E/BK, 27"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 902422 Preces kods: Q27G2E/BK
Noliktavā 16 gab.
Garantija: 2 gadi
233,02 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 03.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Nav
  • Paneļa tips: VA
  • Refresh rate: 150 Hz
  • Reakcijas laiks: 4ms
  • Kontrasts: 3000:1
  • Gaišums: 250cd/m2
  • Izmērs: 27"
  • Izšķirtspēja: WQHD 2560x1440
Apraksts
Piedāvājam iegādāties AOC 27" monitoru ar WQHD 2560x1440 izšķirtspēju.
  • Par savietojamību ar mūsdienīgām grafiskajām kartēm un video atskaņotājiem parūpēsies HDMI ieeja.
  • DisplayPort pieslēgvieta nodrošina augstākās kvalitātes attēla saņemšanu no datora grafiskās kartes, kas atbalsta šo tehnoloģiju.
  • Pieslēgvieta DVI nodrošina savietojamību ar klasiskajām videokartēm, kas aprīkotas ar šo pieslēgvietu.
  • Pieslēgvieta D-SUB atbalsta grafiskās kartes ar iepriekšējās paaudzes - analgo VGA spraudni un salīdzinoši jaunākas paaudzes DVI-I standartu izmantojot pāreju DVI-I -> D-Sub.
  • VA panelis šim monitoram piešķir augstus krāsu atbilstības rādītājus un uzlabotu skata leņķi.
  • Monitorā iebūvētā skaļruņu sistēma ļauj klausīties mūziku un izbaudīt filmas ar skaņu bez nepieciešamības iegādāties papildus skandas.
  • 4ms ātrs reakcijas laiks šo monitoru padara ideāli piemērotu datorspēļu un dinamisku filmu baudīšanai.
  • Īpaši augstā WQHD 2560x1440 izšķirtspēja dēļ palielinātas darba virsmas pārskatāmās daļas padara šo monitoru par lielisku izvēli profesionāliem grafiķiem un video montāžas speciālistiem.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Ir
Curved : Nav
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips VA

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 150 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : Nav
Reakcijas laiks 4ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 3000:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 250cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 27"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Melna, Sarkana
Malu attiecība : 16:9
Pielietojums : Gaming
Izšķirtspēja WQHD 2560x1440

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Nav
Flicker-free : Ir
Pivot : Nav
Swivel : Nav
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : 100x100 mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB Nav

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort 1

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 1

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Ir

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudas skandas.

USB Hub : Nav
USB-C Power Delivery : Nav
USB-C video ieeja : 0
Papildus specifikācija
1. kategorija - Rāda
2. kategorija - Uzturēt
Apraksts - Aprīkojiet sevi ar 155 Hz monitoru ar paaugstinātu taktātrumu un atvadieties no aizķeršanās un kustību izplūšanas. Paaugstiniet šī monitora frekvenci no 144 līdz 155 Hz, lai katrs kadrs tiktu atveidots asi un vienmērīgi, lai jūs varētu precīzi noregulēt kadrus un novērtēt ātrgaitas sacīkstes visā to krāšņumā. 1MS MPRT Kustīgā attēla reakcijas laiks MPRT ir saīsinājums no Moving Picture Response Time. MPRT izslēdz un ieslēdz monitora apgaismojumu, kad mainās attēls. Samazinot laiku, kad kadrs tiek parādīts uz monitora, tiek samazināta spoku un izplūdušo attēlu veidošanās, tādējādi nodrošinot vienmērīgāku un raitāku spēļu gaitu. FREESYNC PREMIUM Izbaudiet vislabāko attēla kvalitāti, pat spēlējot ātras spēles. AMD FreeSyncPremium tehnoloģija sinhronizē grafikas kartes un monitora atsvaidzināšanas frekvenci, kas nodrošina vienmērīgu spēlēšanu augstākajā līmenī. AMD FreeSync Premium nodrošina vismaz 120 Hz atsvaidzināšanas frekvenci, kas samazina attēla izplūšanu un padara attēlu asāku, nodrošinot lielāku reālismu. LFC funkcija novērš risku, ka spēles aizķeras, kad kadru nomaiņas ātrums samazinās zem atsvaidzināšanas frekvences. HDMI HDMI (High-Definition Multimedia Interface) savienotāju atbalsta jaunākās paaudzes spēļu konsoles, pašlaik pieejamās grafiskās kartes un televizori, kas atbalsta HDCP digitālā satura aizsardzības sistēmu. HDMI 1.3-1.4b versijas atbalsta atsvaidzināšanas frekvenci līdz 144 Hz ar 1080p un 75 Hz ar 1440p, bet HDMI 2.0-2.0b versijas atbalsta 240 Hz ar 1080p, 144 Hz ar 1440p un 60 Hz ar 2160p (4K). REDUCING FRAME DISTRACT TO MINIMUM ALLOWS YOU TO CREATS THE BATTLE BATTLE POSITION Paplašiniet redzes lauku, izmantojot vairākus monitorus vienlaicīgi. Šaurās malas un bezrāmja konstrukcija līdz minimumam samazina rāmja traucējošos elementus, lai nodrošinātu vislabāko kaujas pozīciju. AOC G-MENU izvēlne G AOC ir bezmaksas rīks, ko varat instalēt savā datorā un baudīt pilnīgu pielāgošanu apvienojumā ar maksimālu ērtību. 6 GRĀMJU REŽĪMI Pielāgojiet monitoru savam spēļu veidam ar vienu pogas klikšķi. Pārslēdziet iestatījumus starp FPS, sacīkšu vai RTS spēlēm vai konfigurējiet un saglabājiet savus ideālos iestatījumus. AOC iestatījumu tastatūra ļauj ātri un vienkārši pārslēgties starp profiliem un pielāgot iestatījumus. AOC GAME COLOR UN ĒNU KRĀSU KONTROLES FUNKCIJAS Izceliet savas spēles no ēnām ar AOC ēnu kontroles un AOC spēļu krāsu! Pielāgojiet pelēkās krāsas līmeņus, lai uzlabotu attēla detalizāciju un izgaismotu tumšos apgabalus vai atgrieztu tos atpakaļ tumsā, neietekmējot citus displeja parametrus. ZEMA IESRAIDES PIEEJAS DAĻĀKUMA ATSLĒGUMS Atbrīvojiet savus refleksus, pārslēdzoties uz AOC zemas aiztures režīmu. Aizmirstiet par grafiskām niansēm: šis režīms pārslēdz monitoru uz iestatījumu, kurā pirmajā vietā ir tīra reakcija, sniedzot jums izšķirošas priekšrocības tuvās spēlēs, kurās ir svarīgas sekundes daļas. DERĪGA CONSOLE GAMING Daudzu mūsu augstākās klases monitoru dizains ir ne tikai paredzēts darbam ar personālajiem datoriem, bet tie ir arī saderīgi ar spēļu konsolēm. Tos var viegli pievienot Xbox vai PlayStation konsolei un baudīt izcilu attēla kvalitāti. Monitori atbalsta frekvences līdz pat 120 Hz, tāpēc pat jaunākās paaudzes modeļus var spēlēt ar visaugstākajiem iestatījumiem.
Aspekta attiecība - 16:9
Atsvaidzināšanas ātrums - 155 Hz
Augstums - 365.8 mm
Augstums ar statīvu - 464.6 mm
Automātiskais pagrieziens - Nē
Bluetooth - Nē
BrandPartCode - Q27G2E/BK
Citas funkcijas -
Citas funkcijas - DCI-P3 pārklājums - 90%
Citas īpašības - Ārējās apdares veids - Matt
Darbības rādītāji - ēnu kontrole - Jā
dimensijas dziļums - 520 mm
dimensionalWeight - 13953
Dinamiskais kontrasts - 80 000 000:1
Displeja virsma - Matt
Displejs - dabiskais malu attiecība - 16:9
Displejs - Displeja diagonāle - 68,6 cm (27")
Displejs - Displeja diagonāle (metriskā) - 68.6 cm
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 2560 x 1440 pikseļi
Displejs - Displeja spilgtums (tipisks) - 250 cd/m²
Displejs - Displejs krāsu skaits - 16,7 miljoni krāsu
Displejs - Ekrāna forma - Plakana
Displejs - Fona apgaismojuma veids - W-LED
Displejs - HD tipa - Quad HD
Displejs - Kontrasta attiecība (dinamiskā) - 80000000:1
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 3000:1
Displejs - Krāsu gamma - 90%
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 155 Hz
Displejs - paneļa tips - VA
Displejs - Pikseļu blīvums - 109 ppi
Displejs - Pret atspīdumiem aizsargāts ekrāns - Jā
Displejs - reakcijas laiks - 1 ms
Displejs - RGB krāsu telpa - DCI-P3
Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Displejs - sRGB pārklājums (tipisks) - 99%
Displejs > Attāluma attiecība - 16:9
Displejs > Displeja diagonāle - 27 "
Displejs > Displeja spilgtums - 250 cd/m²
Displejs > Displeja virsma - Pret atspīdumiem
Displejs > Displejs - 2560 x 1440
Displejs > HD tips - QHD
Displejs > Kontrasta attiecība (tipiska) - 3000:1
Displejs > Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 155 Hz
Displejs > Paneļa tips - VA
Displejs > Reakcijas laiks - 1 ms
Displejs > Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Displejs > Skata leņķis, vertikālais - 178 °
Displejs > Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Dizains - noņemams statīvs - Jā
Dizains - Priekšējā paneļa krāsa - Melns/arkans
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Produkta krāsa - Melns, sarkans
Dizains - Sertifikācija - ISO 9241-307
Dizains - Tirgus pozicionēšana - Spēļu
Dizains > Produkta krāsa - Melns/arkans
Dziļums - 46.6 mm
Dziļums ar statīvu - 227.4 mm
EAN - 4038986180825
ean - 4038986180825
Eans - 4038986180825
Ekrāna izmērs (diag.) - 27"
Enerģijas klase - F
Enerģijas marķējums - Lejupielādēt
Enerģijas patēriņš - 34 W
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Angļu valodā
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Franču
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Holandiešu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Itāļu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Japāņu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Korejas
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Polijas
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Portugāļu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Somu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Spāņu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Tradicionālā ķīniešu valoda
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Turcijas
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Ukraiņu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Vienkāršotā ķīniešu valoda
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Vienkāršotā ķīniešu valoda, tradicionālā ķīniešu valoda, čehu, holandiešu, angļu, spāņu, somu, franču, itāļu, japāņu, japāņu, korejiešu, poļu, portugāļu, zviedru, turku, ukraiņu, spāņu, spāņu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Zviedru
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Čehija
Ergonomika - ekrāna displejs (OSD) - Jā
Ergonomika - Kabeļa bloķēšanas slots - Jā
Ergonomika - Kabeļa slēdzenes slota tips - Kensington
Ergonomika - paneļa montāžas saskarne - 100 x 100 mm
Ergonomika - slīpuma leņķa diapazons - -5 - 23°
Ergonomika - slīpuma regulēšana - Jā
Ergonomika - VESA montāža - Jā
Ergonomika > Augstuma regulēšana - Nē
Ergonomika > Grozāmie - Nē
Ergonomika > Pagrieziena leņķis - -5/23 °
Ergonomika > Pagrieziena regulēšana - Jā
Ergonomika > Pivot - Nē
Ergonomika > VESA montāža - Jā
Ergonomika > VESA montāžas saskarnes - 100 x 100 mm
Garantija -
Garantija - 36
garantija - 36
GarantijaInformācija - 3 gadi
garantijas_tips - ārējais
garantijaType - F
GTIN - 4038986180825
guaranteeLength - 24
I/O savienotāji - 1 x 3,5 mm minijack
I/O savienotāji - 1 x DisplayPort
I/O savienotāji - 2 x HDMI
Iebūvēti skaļruņi - Nē
Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
Iekļautie piederumi -
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 520 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 187 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 730 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 6.96 kg
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 24 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 2000.00 g
Iepakojuma saturs - DisplayPort kabeļa garums - 1.8 m
Iepakojuma saturs - HDMI kabeļa garums - 1.8 m
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - AC
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 520.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 187.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 730.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 330.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 2.33 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.07 m³
izmērs augstums - 730 mm
izmērs platums - 187 mm
izmērs svars - 6900 g
Jauda - Energoefektivitātes klase (HDR) - F
Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - F
Jauda - Energoefektivitātes skala - A līdz G
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.3 W
Jauda - enerģijas patēriņš (HDR) uz 1000 stundām - 26 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (izslēgts) - 0.3 W
Jauda - enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām - 26 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 34 W
Jauda > Energoefektivitātes klase - F
Kategorija - Datoru monitori
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Monitori
Kods - Q27G2E/BK
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:2:2017-04-01
Krāsa - Black
Krāsu skaits - 16,7 miljoni
LongDesc - 27" QHD VA displejs ar Adaptive Sync, 155 Hz atsvaidzināšanas frekvenci un zemu ieejas aizkavēšanosAOC Q27G2E/BK piedāvā 27" VA paneli ar QHD izšķirtspēju, ShadowControl un izcilu kontrasta attiecību 3000:1. Izbaudiet visreaģējošāko spēlēšanu un visātrākās cīņas, pateicoties adaptīvajai sinhronizācijai bez aizķeršanās, 155 Hz atsvaidzināšanas frekvencei, 1 ms MPRT un nelielai ieejas aizturei, kas samazina kustību izplūšanu un ieejas un izejas aizkavi. Spēlēšana vēl nekad nav bijusi tik jautra un intensīva.
LongProductName - Ekrāna izmērs (collas) 27, Paneļa izšķirtspēja 2560x1440, Atjaunošanas frekvence 155 Hz, Reakcijas laiks MPRT 1 ms, Paneļa tips VA, HDMI HDMI HDMI 2.0 x 2, Display Port DisplayPort 1.2 x 1, Sync tehnoloģija (VRR) Adaptive Sync
LongSummaryDescription - AOC G2 Q27G2E/BK. Displeja diagonāle: 68,6 cm (27"), Displeja izšķirtspēja: 2560 x 1440 pikseļi, HD tips: Skatīšanās leņķis horizontāli: 178°, Skatīšanās leņķis vertikāli: 178°. VESA stiprinājums. Produkta krāsa: melna, sarkana
Matricas tips - VA
Modelis - Q27G2E/BK
MPN - Q27G2E/BK
Multimediji > Integrēts TV uztvērējs - Nē
Multivides audio > Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Nē
Nosaukums - 68,6cm/27" (2560x1440) AOC Gaming G2 Q27G2E/BK QHD LED 155Hz 1ms 2xHDMI DP Black/Red
Nosaukums - AOC G2 Q27G2E/BK 68,6 cm (27") 2560 x 1440 pikseļu Quad HD melns, sarkans
Nosaukums - AOC Q27G2E/BK - 27" | VA | QHD | 155 Hz | DisplayPort, HDMI 2.0 | VESA 100
Nosaukums - AOC Q27G2E/BK 27" VA QHD 16:9 1 ms 250 cd/m² melns/arkans 155 Hz HDMI pieslēgvietu skaits 2
nosaukums - Monitors Q27G2E 27 collas VA 155 Hz HDMIx2 DP
Papildaprīkojums pēc izvēles -
Platums - 612.5 mm
producerCode - Q27G2E/BK
ProducerCode - Q27G2E/BK
productName - AOC G2 Q27G2E/BK 68,6 cm (27") 2560 x 1440 pikseļu Quad HD melns, sarkans
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - Q27G2E/BK
Ražotāja produkta nosaukums - Q27G2E/BK
Ražotāja produktu grupa - Uzturēt
ražotājs - AOC
Ražotājs - AOC
Ražotājs - AOC
Reakcijas laiks - 1 ms
Rezolūcija - 2560 x 1440
Saite - https://eu.aoc.com/en/gaming/products/monitors/q27g2e
Savienojamie porti un interfeisi > DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamība > HDMI pieslēgvietu daudzums - 2
Savienojamība ar austiņām - Savienojamība ar austiņām - 3.5 mm
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.2
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 2
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 2.0
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - AOC G2 Q27G2E/BK, 68,6 cm (27"), 2560 x 1440 pikseļi, Quad HD, 1 ms, melns, sarkans
sizeX - 510
sizeY - 720
sizeZ - 190
Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Skata leņķis, vertikāli - 178 °
Skārienekrāns - Nē
Spilgtums - 250 nitu
Statiskais kontrasts - 3 000:1
Svars - 4.63 kg
Svars - 7
svars - 6800
Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 46.6 mm
Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 612.5 mm
Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 4.63 kg
Tehniskā informācija > Bruto svars - 6.96 kg
Tehniskā informācija > Garantija - 36 mēneši
Tehniskā informācija > Neto svars - 4.63 kg
Tehniskā informācija > USB-C - Nē
Tehniskā informācija > USB-C barošanas padeve - NAV PIEMĒROJAMS
Transreflektīvā tehnoloģija - LED
Tīklošana > Ethernet LAN (RJ-45) porti - Nē
Tīmekļa kamera - Nav
URL - https://eu.aoc.com/en/gaming/products/monitors/q27g2e
Veiktspēja - AMD FreeSync - Jā
Veiktspēja - AMD FreeSync tips - FreeSync Premium
Veiktspēja - Kustības izplūšanas samazināšana - Jā
Veiktspēja - Low Blue Light tehnoloģija - Jā
Veiktspēja - NVIDIA G-SYNC - Nē
Veiktspēja - spēles režīms - Jā
Veiktspēja - VESA adaptīvās sinhronizācijas atbalsts - Jā
Veiktspēja - zīmolam raksturīgās tehnoloģijas - Krustiņš
vendpn - Q27G2E/BK
VESA - 100 x 100
WiFi - Nē
Zīmols - AOC
Category 1 - Displays
Category 2 - Monitore
Description - Equip yourself with an overclocked 155Hz monitor and say goodbye to stutter and motion blur. Crank up this monitor from 144 to 155Hz so that every frame is rendered sharply and smoothly, so you can fine-tune your shots and appreciate high-rpm racing in all its glory. 1MS MPRT MOVING IMAGE RESPONSE TIME MPRT is an acronym for Moving Picture Response Time. MPRT turns the monitor's backlight off and on when the image changes. By reducing the time frame is displayed on the monitor, ghosting and blurring are reduced, resulting in a smoother, smoother gaming experience. FREESYNC PREMIUM Enjoy the best image quality, even in fast-paced games. AMD FreeSyncPremium technology synchronizes the refresh rate of the graphics card and the monitor, which ensures smooth gameplay at the highest level. AMD FreeSync Premium offers a refresh rate of at least 120 Hz, which reduces blurring and sharpens the image for greater realism. The LFC feature eliminates the risk of games stuttering when the frame rate drops below the refresh rate. HDMI The HDMI (High-Definition Multimedia Interface) connector is supported by the latest generation game consoles, currently available graphics cards and set-top boxes supporting the HDCP digital content protection system. HDMI versions 1.3-1.4b support refresh rates up to 144Hz with 1080p and 75Hz with 1440p, and HDMI versions 2.0-2.0b support 240Hz with 1080p, 144Hz with 1440p and 60Hz with 2160p (4K). REDUCING FRAME DISTRACT TO A MINIMUM ALLOWS YOU TO CREATE THE BEST BATTLE POSITION Expand your field of view by using multiple monitors simultaneously. The narrow edge and frameless design keeps bezel distractions to a minimum for the ultimate battle station. AOC G-MENU Menu G AOC is a free tool that you can install on your computer and enjoy full customization combined with maximum convenience. 6 GAME MODES Adjust your monitor to your gaming type with the click of a button. Switch settings between presets for FPS, racing or RTS games, or configure and save your own perfect settings. The AOC Settings Keypad makes switching between profiles and adjusting settings quick and easy. AOC GAME COLOR AND SHADOW CONTROL FUNCTIONS Bring your gaming out of the shadows with AOC Shadow Control and AOC Game Color! Adjust gray levels to improve image detail and lighten dark areas or bring them back to darkness on the fly without affecting other display parameters. LOW INPUT DELAY Unleash your reflexes by switching to AOC Low Latency Mode. Forget about graphical frills: this mode switches the monitor to a setting that puts pure responsiveness first, giving you a decisive advantage in close matches where fractions of a second count. GOOD FOR CONSOLE GAMING Many of our premium monitors are not only designed to work with PCs, but are also console compatible. You can easily connect them to your Xbox or PlayStation console and enjoy excellent picture quality. The monitors support frequencies up to 120Hz, so even the latest generation models can be played at the highest settings.
Aspect ratio - 16:9
Refresh rate - 155 Hz
Height - 365.8 mm
Height with stand - 464.6 mm
Auto Pivot - No
Bluetooth - No
BrandPartCode - Q27G2E/BK
Other features -
Other features - DCI-P3 coverage - 90%
Other features - Exterior finish type - Matt
Performance - Shadow сontrol - Yes
dimension depth - 520 mm
dimensionalWeight - 13953
Dynamic contrast - 80 000 000:1
Display surface - Matt
Display - Native aspect ratio - 16:9
Display - Display diagonal - 68.6 cm (27")
Display - Display diagonal (metric) - 68.6 cm
Display - Display resolution - 2560 x 1440 pixels
Display - Display brightness (typical) - 250 cd/m²
Display - Display number of colours - 16.7 million colours
Display - Screen shape - Flat
Display - Backlight type - W-LED
Display - HD type - Quad HD
Display - Contrast ratio (dynamic) - 80000000:1
Display - Contrast ratio (typical) - 3000:1
Display - Colour gamut - 90%
Display - Maximum refresh rate - 155 Hz
Display - Panel type - VA
Display - Pixel density - 109 ppi
Display - Anti-glare screen - Yes
Display - Response time - 1 ms
Display - RGB colour space - DCI-P3
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display - Touchscreen - No
Display - sRGB coverage (typical) - 99%
Display > Aspect ratio - 16:9
Display > Display diagonal - 27 "
Display > Display brightness - 250 cd/m²
Display > Display surface - Anti-Glare
Display > Display - 2560 x 1440
Display > HD type - QHD
Display > Contrast ratio (typical) - 3000:1
Display > Maximum refresh rate - 155 Hz
Display > Panel type - VA
Display > Response time - 1 ms
Display > Viewing angle, horizontal - 178 °
Display > Viewing angle, vertical - 178 °
Display > Touchscreen - No
Design - Detachable stand - Yes
Design - Front bezel colour - Black/Red
Design - Product colour - Black
Design - Product colour - Black, Red
Design - Certification - ISO 9241-307
Design - Market positioning - Gaming
Design > Colour of product - Black/Red
Depth - 46.6 mm
Depth with stand - 227.4 mm
EAN - 4038986180825
ean - 4038986180825
Eans - 4038986180825
Screen size (diag.) - 27"
Energy class - F
Energy label - Pobierz
Power consumption - 34 W
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - English
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - French
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Dutch
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Italian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Japanese
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Korean
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Polish
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Portuguese
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Finnish
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Spanish
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Traditional Chinese
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Turkish
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Ukrainian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Simplified Chinese
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Simplified Chinese, Traditional Chinese, Czech, Dutch, English, Spanish, Finnish, French, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Swedish, Turkish, Ukrainian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Swedish
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Czech
Ergonomics - On Screen Display (OSD) - Yes
Ergonomics - Cable lock slot - Yes
Ergonomics - Cable lock slot type - Kensington
Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100 mm
Ergonomics - Tilt angle range - -5 - 23°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Ergonomics > Height adjustment - No
Ergonomics > Swivelling - No
Ergonomics > Tilt angle - -5/23 °
Ergonomics > Tilt adjustment - Yes
Ergonomics > Pivot - No
Ergonomics > VESA mounting - Yes
Ergonomics > VESA mounting interfaces - 100 x 100 mm
Warranty -
Warranty - 36
guarantee - 36
WarrantyInfo - 3 years
guarantee_type - external
warrantyType - F
GTIN - 4038986180825
warrantyLength - 24
I/O connectors - 1 x 3,5 mm minijack
I/O connectors - 1 x DisplayPort
I/O connectors - 2 x HDMI
Speakers built-in - No
TV tuner built-in - No
Accessories included -
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data - Package height - 520 mm
Packaging data - Package depth - 187 mm
Packaging data - Package width - 730 mm
Packaging data - Package weight - 6.96 kg
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 24 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 2000.00 g
Packaging content - DisplayPort cable length - 1.8 m
Packaging content - HDMI cable length - 1.8 m
Packaging content - Cables included - AC
Package features > Gross height (mm) - 520.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 187.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 730.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 330.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 2.33 kg
Package features > Volume (m3) - 0.07 m³
dimension height - 730 mm
dimension width - 187 mm
dimension weight - 6900 g
Power - Energy efficiency class (HDR) - F
Power - Energy efficiency class (SDR) - F
Power - Energy efficiency scale - A to G
Power - Power consumption (standby) - 0.3 W
Power - Energy consumption (HDR) per 1000 hours - 26 kWh
Power - Power consumption (off) - 0.3 W
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 26 kWh
Power - Power consumption (typical) - 34 W
Power > Energy efficiency class - F
Category - Computer Monitors
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
Code - Q27G2E/BK
Package features > WEE classification - CL109:2:2017-04-01
Color - Black
Number of colors - 16,7 mln
LongDesc - 27” QHD VA display with Adaptive Sync, 155 Hz refresh rate and low input lagThe AOC Q27G2E/BK offers a 27” VA panel with QHD resolution, ShadowControl and super contrast ratio of 3000:1. Enjoy the most responsive gameplay and fastest battles with its stutter-free Adaptive Sync, 155 Hz refresh rate, 1ms MPRT and low input lag to decrease motion blur and input-output delay. Gaming has never been so fun and intense.
LongProductName - Screen size (inch) 27, Panel resolution 2560x1440, Refresh rate 155 Hz, Response time MPRT 1 ms, Panel type VA, HDMI HDMI 2.0 x 2, Display Port DisplayPort 1.2 x 1, Sync technology (VRR) Adaptive Sync
LongSummaryDescription - AOC G2 Q27G2E/BK. Display diagonal: 68.6 cm (27"), Display resolution: 2560 x 1440 pixels, HD type: Quad HD, Response time: 1 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. VESA mounting. Product colour: Black, Red
Matrix type - VA
Model - Q27G2E/BK
MPN - Q27G2E/BK
Multimedia > TV tuner integrated - No
Multimedia > Built-in speaker(s) - No
Name - 68,6cm/27" (2560x1440) AOC Gaming G2 Q27G2E/BK QHD LED 155Hz 1ms 2xHDMI DP Black/Red
Title - AOC G2 Q27G2E/BK computer monitor 68.6 cm (27") 2560 x 1440 pixels Quad HD Black, Red
Name - AOC Q27G2E/BK - 27" | VA | QHD | 155 Hz | DisplayPort, HDMI 2.0 | VESA 100
Name - AOC Monitor Q27G2E/BK 27 " VA QHD 16:9 1 ms 250 cd/m² Black/Red 155 Hz HDMI ports quantity 2
name - Monitor Q27G2E 27 inches VA 155 Hz HDMIx2 DP
Optional accessory -
Width - 612.5 mm
producerCode - Q27G2E/BK
ProducerCode - Q27G2E/BK
productName - AOC G2 Q27G2E/BK computer monitor 68.6 cm (27") 2560 x 1440 pixels Quad HD Black, Red
productSize - Normal
ProductName - Q27G2E/BK
Producer product name - Q27G2E/BK
Producer product family - Monitor
producer - AOC
Producer - AOC
Manufacturer - AOC
Response time - 1 ms
Resolution - 2560 x 1440
Link - https://eu.aoc.com/en/gaming/products/monitors/q27g2e
Ports & interfaces > DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces > HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces - Headphone connectivity - 3.5 mm
Ports & interfaces - Headphone out - Yes
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.2
Ports & interfaces - HDMI - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces - HDMI version - 2.0
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - AOC G2 Q27G2E/BK, 68.6 cm (27"), 2560 x 1440 pixels, Quad HD, 1 ms, Black, Red
sizeX - 510
sizeY - 720
sizeZ - 190
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, vertical - 178 °
Touch screen - No
Brightness - 250 nits
Static contrast - 3 000:1
Weight - 4.63 kg
Weight - 7
weight - 6800
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 46.6 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 612.5 mm
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 4.63 kg
Technical details > Gross weight - 6.96 kg
Technical details > Warranty - 36 month(s)
Technical details > Net weight - 4.63 kg
Technical details > USB-C - No
Technical details > USB-C power delivery - N/A
Transreflective technology - LED
Networking > Ethernet LAN (RJ-45) ports - No
Web camera - None
URL - https://eu.aoc.com/en/gaming/products/monitors/q27g2e
Performance - AMD FreeSync - Yes
Performance - AMD FreeSync type - FreeSync Premium
Performance - Motion blur reduction - Yes
Performance - Low Blue Light technology - Yes
Performance - NVIDIA G-SYNC - No
Performance - Game mode - Yes
Performance - VESA Adaptive Sync support - Yes
Performance - Brand specific technologies - Crosshair
vendpn - Q27G2E/BK
VESA - 100 x 100
WiFi - No
Brand - AOC
233,02 €
AOC Q27G2E/BK, 27"
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas