Asus VT168HR, 16"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 864701 Preces kods: 90LM02G1-B04170
Noliktavā 8 gab.
Garantija: 3 gadi
231,54 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 13.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 13.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 13.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 13.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 13.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 09.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Nav
  • Paneļa tips: TN
  • Refresh rate: 60 Hz
  • Reakcijas laiks: 5ms
  • Kontrasts: 500:1
  • Gaišums: 220cd/m2
  • Izmērs: 15.6"
  • Izšķirtspēja: HD 1366x768
Apraksts
Piedāvājam iegādāties Asus 15.6" monitoru ar HD 1366x768 izšķirtspēju.
  • Pateicoties HD (1366px X 768px) izšķirtspējai šis monitors lieliski kalpos DVD kvalitātes filmu baudīšanai pilna ekrāna režīmā.
  • Par savietojamību ar mūsdienīgām grafiskajām kartēm un video atskaņotājiem parūpēsies HDMI ieeja.
  • Pieslēgvieta D-SUB atbalsta grafiskās kartes ar iepriekšējās paaudzes - analgo VGA spraudni un salīdzinoši jaunākas paaudzes DVI-I standartu izmantojot pāreju DVI-I -> D-Sub.
  • 5ms reakcijas laiks ir lieliski piemērots spēlēm un dinamiskām filmām.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Nav
Curved : Nav
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips TN

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 60 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Ir
VESA DisplayHDR : Nav
Reakcijas laiks 5ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 500:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 220cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 15.6"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Melna
Malu attiecība : 16:9
Pielietojums : Home & Office
Izšķirtspēja HD 1366x768

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Nav
Flicker-free : Ir
Pivot : Nav
Swivel : Nav
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : 75x75mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB 1

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort Nav

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 1

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Nav

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudasskandas.

USB Hub : Ir
USB-C Power Delivery : Nav
USB-C video ieeja : 0
Papildus specifikācija
Apraksts - ASUS VT168HR 15,6" (1366 x 768) skārienpaneļa monitors ar 10 punktu skārienpaliktni, HDMI, mirgošanas novēršanas un zemas zilās gaismas tehnoloģiju, pie sienas montējams, acu aizsardzība 15.6" monitors ar 10 skārienpunkti ir piemērots jebkurai lietojumprogrammai, kurai nepieciešama virtuālā tastatūra vai vairāku skārienpunktu funkcionalitāte Pagrieziena leņķis -5° ~ 30° nodrošina tikpat lielu elastību kā papildu monitora vai POS ierīces izmantošana Elegants dizains un montāža uz VESA plates (75 mm x 75 mm) Iztur Windows 10 saderības testu ASUS Eye Care monitori ir aprīkoti ar TÜV Rheinland sertificētām Flicker Free un Low Blue Light tehnoloģijām ērtai skatīšanai. 10 punktu daudzpunktu skārienjūtīgais skārienjūtīgais ekrāns neticami intuitīvai darbībai ASUS VT168HR skārienjūtīgajā monitorā apvienota 10 punktu daudzpunktu skārienjūtīgais skārienjūtīgais ekrāns ar izcilu attēla kvalitāti, elastīgu savienojamību un lielisku ergonomiku. Precīzs un precīzs multi-touch ekrāns līdz pat 10 vienlaicīgiem pieskārieniem ir optimizēts lietošanai ar Windows 10, lai jūs varētu strādāt gudrāk un efektīvāk. Saderība ar Windows 10 Home Monitoram VT168HR ir veikti testi, lai pierādītu, ka tam ir vislabākā saderība un uzticamība ar Windows 10, nodrošinot Microsoft jaunās operētājsistēmas mājsaimniecībām un uzņēmumiem pārliecību, ka ASUS skārienjūtīgais monitors nodrošinās daudz vairāk. ASUS Splendid Video Intelligence tehnoloģija ir krāsu pielāgošana vienā no 8 iepriekš iestatītajiem režīmiem Tie ļauj viegli pielāgot ekrānu skatāmā satura veidam, iegūstot vislabāko krāsu precizitāti un attēla kvalitāti. Iepriekš iestatītajiem režīmiem var piekļūt, izmantojot karsto taustiņu. Izstrādāts, domājot par jums VT168HR ir vairāki video un paplašināšanas ligzdas, tostarp VGA un HDMI, tāpēc tas ir piemērots jebkurai mājas vai biroja videi. VT168HR ir gluda, apaļa pamatne ar ergonomiski veidotu slīpuma kronšteinu, kas ļauj izvēlēties vislabāko skatīšanās pozīciju. Tas ir arī saderīgs ar VESA stiprinājumu, tāpēc to var viegli piestiprināt pie sienas vai rokas. Uzlabotas enerģijas taupīšanas funkcijas nodrošina zemu enerģijas patēriņu un maksimālu uzticamību, un monitors atbilst arī stingrajiem RoHS, ENERGY STAR un TCO vides standartiem. Aizsargājiet acis ar ASUS Eye Care tehnoloģiju VT168HR ir izturējis virkni stingru veiktspējas testu; TÜV Rheinland Laboratories, kas ir globāls tehnoloģiju kvalitātes nodrošināšanas un drošības pakalpojumu sniedzējs, tam ir piešķīris Flicker-free un Low Blue Light sertifikātus kā ierīcei, kas nodrošina skaidru attēlu un aizsargā lietotāju redzi no noguruma un sasprindzinājuma. Īpaši zema zilās gaismas satura monitors TÜV Rheinland sertificēts ASUS zilās gaismas filtrs aizsargā lietotājus no kaitīgas zilās gaismas. Tastatūras saīsnes taustiņš nodrošina vieglu piekļuvi četriem dažādiem filtra iestatījumiem. VT168HR monitoriem ir veikta stingra veiktspējas testēšana, un TÜV Rheinland, kas ir pasaules mēroga tehnisko, drošības un sertifikācijas pakalpojumu sniedzējs, ir sertificējis, ka monitori nemirgo un izstaro zemu zilās gaismas līmeni. Bez mirgošanas tehnoloģija Novērš acu noguruma un noguruma problēmu. VT168HR atbalsta TÜV Rheinland sertificētu ASUS Flicker-Free tehnoloģiju, kas samazina displeja mirgošanu un nodrošina lielāku komfortu lietošanas laikā. Šī tehnoloģija palīdz samazināt acu sāpju un citu kaitīgo seku rašanos, kas rodas īpaši pēc stundām, kuras pavadītas pie ekrāna, skatoties iecienītākās filmas.
Aspekta attiecība - 16:9
Atsvaidzināšanas ātrums - 60 Hz
Augstums - 235.7 mm
Augstums ar statīvu - 280.7 mm
Automātiskais pagrieziens - Nē
Bluetooth - Nē
BrandPartCode - 90LM02G1-B04170
Citas funkcijas -
Citas funkcijas - Displeja redzamā zona (HxV) - 344.23 x 193.54 mm
dimensijas dziļums - 430 mm
dimensionalWeight - 3606
Dinamiskais kontrasts - 100 000 000:1
Displeja virsma - Matt
Displejs - dabiskais malu attiecība - 16:9
Displejs - Displeja diagonāle - 39,6 cm (15,6")
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 1366 x 768 pikseļi
Displejs - Displeja spilgtums - 220 cd/m²
Displejs - Displeja tehnoloģija - LED
Displejs - Displejs krāsu skaits - 262144 krāsas
Displejs - Ekrāna forma - Plakana
Displejs - HD tipa - WXGA
Displejs - Kontrasta attiecība (dinamiskā) - 100000000:1
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 400:1
Displejs - LED apgaismojums - Jā
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 60 Hz
Displejs - paneļa tips - TN
Displejs - Pikseļu solis - 0.252 x 0.252 mm
Displejs - Pret atspīdumiem aizsargāts ekrāns - Jā
Displejs - reakcijas laiks - 5 ms
Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 90°
Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 60°
Displejs - Skārienjutīgā tehnoloģija - Multi-touch
Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Jā
Displejs - skārienjūtīgā ekrāna tehnoloģija - Projekcijas kapacitatīvā sistēma
Displejs > Attāluma attiecība - 16:9
Displejs > Displeja diagonāle - 15.6 "
Displejs > Displeja spilgtums - 220 cd/m²
Displejs > Displeja virsma - Necaurspīdīgs
Displejs > Displejs - 1366 x 768
Displejs > HD tips - WXGA
Displejs > Kontrasta attiecība (tipiska) - 400:1
Displejs > Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 60 Hz
Displejs > Paneļa tips - TN
Displejs > Reakcijas laiks - 5 ms
Displejs > Skata leņķis, horizontāli - 90 °
Displejs > Skata leņķis, vertikālais - 60 °
Displejs > Skārienjūtīgais ekrāns - Jā
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains > Produkta krāsa - Black
Dziļums - 44 mm
Dziļums ar statīvu - 189.4 mm
EAN - 4711081368403
ean - 4711081368403
Eans - 4711081368403
EAN_kods - 4711081368403
Ekrāna izmērs (diag.) - 15.6"
Enerģijas klase - C
Enerģijas marķējums - Lejupielādēt
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Enerģijas patēriņš - 8 W
Ergonomika - augstuma regulēšana - Nē
Ergonomika - Kabeļa bloķēšanas slots - Jā
Ergonomika - Kabeļa slēdzenes slota tips - Kensington
Ergonomika - paneļa montāžas saskarne - 75 x 75
Ergonomika - paneļa montāžas saskarne - 75 x 75 mm
Ergonomika - pie sienas montējams - Jā
Ergonomika - slīpuma leņķa diapazons - -5 - 30°
Ergonomika - slīpuma regulēšana - Jā
Ergonomika - VESA montāža - Jā
Ergonomika > Augstuma regulēšana - Nē
Ergonomika > Grozāmie - Nē
Ergonomika > Pagrieziena leņķis - -5/30 °
Ergonomika > Pagrieziena regulēšana - Jā
Ergonomika > Pivot - Nē
Ergonomika > VESA montāža - Jā
Ergonomika > VESA montāžas saskarnes - 75 x 75 mm
Garantija -
Garantija - 36
garantija - 36
Garantija - 36 mēneši
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - ārējais
garantijaType - G
GTIN - 4711081368403
GTIN - 4711081388258
guaranteeLength - 36
I/O savienotāji - 1 x 15-pin D-Sub
I/O savienotāji - 1 x HDMI
Iebūvēti skaļruņi - Nē
Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
Iekļautie piederumi -
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 349.7 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 122 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 433.8 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 2.93 kg
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 93 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 1144.00 g
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - AC
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - AC, HDMI, no A tipa USB uz B tipa USB, VGA
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - A tipa USB uz B tipa USB
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - HDMI
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - VGA
Iepakojuma saturs - iekļauts statīvs - Jā
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 350.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 122.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 434.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 286.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 1.43 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.02 m³
Ilgtspēja - Eiropas Enerģijas marķējuma produktu reģistra (EPREL) kods - 908289
izmērs augstums - 345 mm
izmērs platums - 120 mm
izmērs svars - 2400 g
Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - B
Jauda - Energoefektivitātes skala - A līdz G
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.5 W
Jauda - enerģijas patēriņš (izslēgts) - 0.5 W
Jauda - enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām - 6 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 8 W
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50 - 60 Hz
Jauda > Energoefektivitātes klase - C
Kategorija - Datoru monitori
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Monitori
Kategorija_1 - Monitori un TV
Kategorija_2 - LED monitori līdz 19 collām
Kods - 90LM02G1-B04170
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:2:2017-04-01
Krāsa - Black
LongDesc - 10 punktu daudzpunktu skārienjūtīgais skārienjūtīgais ekrāns - neticami intuitīva skārienjūtīgā pieredzeAsus VT168HR skārienjūtīgajā monitorā apvienotas 10 punktu daudzpunktu skārienjūtīgā skārienjūtīgā ekrāna iespējas ar izcilu attēla kvalitāti, elastīgu savienojamību un lielisku ergonomiku. Precīzs un precīzs multi-touch displejs, kas ļauj veikt līdz pat 10 vienlaicīgiem pieskārieniem, ir optimizēts lietošanai ar Windows 10 , ļaujot strādāt gudrāk un efektīvāk.Saderīgs ar Windows 10VT168HR ir izturējis testus un ir apstiprināts, ka tam ir vislabākā saderība un uzticamība ar Windows10 operētājsistēmu. Nodrošinot, ka mājas un biznesa lietotāji, kas izmanto Microsoft jauno operētājsistēmu, var izmantot ASUS skārienjūtīgo monitoru.Skārienjūtīgais monitors, kas sniedz jums daudz vairākASUS Splendid Video Intelligence tehnoloģija izmanto krāsu dzinēju ar astoņiem iepriekš iestatītiem režīmiem. Tie ļauj viegli pielāgot displeju, lai nodrošinātu vislabāko krāsu precizitāti un attēla precizitāti atkarībā no tā, kāds saturs tiek rādīts. Priekšnoteikumiem var piekļūt, izmantojot norādīto karsto taustiņu.Perfekts komforts un elastība mājās un birojāProjektēts, domājot par jumsVT168HR ir vairāki video un perifēro ierīču savienotāji, tostarp VGA un HDMI, tāpēc to var izmantot jebkurā vietā - gan mājās, gan birojā.VT168HR ir eleganta apaļa pamatne ar ergonomiski veidotu noliektu statīvu, kas ļauj izvēlēties ideālo skatīšanās pozīciju. Turklāt monitors ir saderīgs ar VESA stiprinājumu, tāpēc to ir viegli piestiprināt pie sienas vai monitora statīva. Uzlabotas enerģijas taupīšanas funkcijas nodrošina zemas enerģijas izmaksas un maksimālu uzticamību, un tas atbilst stingriem vides standartiem, tostarp RoHS, ENERGY STAR un TCO.Sargājiet acis ar ASUS Eye Care tehnoloģijuVT168HR ir izturējis stingrus veiktspējas testus, un TÜV Rheinland laboratorijas, kas ir pasaules mēroga tehnisko, drošības un sertifikācijas pakalpojumu sniedzējs, ir piešķīrušas Flicker-free un Low Blue Light sertifikātus, lai nodrošinātu displeja kvalitāti ar skaidru attēlu un novērstu lietotāju ciešanas no acu noguruma un noguruma.Ultra zema zilās gaismas satura monitorsTUV Rheinland sertificētais ASUS zilās gaismas filtrs pasargā no kaitīgās zilās gaismas, un jūs varat viegli piekļūt tā četriem dažādiem filtra iestatījumiem, izmantojot karsto taustiņu. VT168HR ir izturējis stingrus veiktspējas testus, un TUV Rheinland laboratorijas, kas ir pasaules mēroga tehnisko, drošības un sertifikācijas pakalpojumu sniedzējs, ir sertificējušas, ka tas nemirgo un izstaro zemu zilās gaismas līmeniMirgošanas novēršanas tehnoloģijaNotika laiks atvadīties no nogurušajām, saspringtajām acīm. VT168HR ir aprīkots ar TUV Rheinland sertificētu ASUS Flicker-Free tehnoloģiju, kas samazina mirgošanu, nodrošinot ērtu skatīšanās pieredzi. Šī tehnoloģija palīdz samazināt acu noguruma un citu kaitīgu slimību gadījumus, jo īpaši, ja jūs pavadāt garas, neskaitāmas stundas pie displeja, skatoties iecienītākos video.
LongProductName - 15,6", 1366x768, TN, LED, PCAP, HDCP, HDMI, VGA, USB B, 377,8 x 280,7 x 189,4 mm
LongSummaryDescription - ASUS VT168HR. Displeja diagonāle: 39,6 cm (15,6"), Displeja izšķirtspēja: HD tips: 1366 x 768 pikseļi: WXGA, Displeja tehnoloģija: Displeja reakcijas laiks: 5 ms, dabiskais malu attiecība: 16:9, skata leņķis horizontāli: 90°, skata leņķis vertikāli: 60°. Iebūvēts USB koncentrators. VESA stiprinājums. Produkta krāsa: melna
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 85285210
Matricas tips - TFT-TN
Modelis -
Multimediji > Integrēts TV uztvērējs - Nē
Multivides - Iebūvēta kamera - Nē
Multivides - Iebūvēts mikrofons - Nē
Multivides audio > Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Nē
nosaukums - 15,6 collu monitors VT168HR
Nosaukums - ASUS VT168HR - 15,6" | TN | 1366 x 768 | 60 Hz | D-Sub, HDMI | VESA 75 x 75
Nosaukums - ASUS VT168HR - 16 - LED - HDMI, VGA, melns
Nosaukums - ASUS VT168HR datora monitors 39,6 cm (15,6") 1366 x 768 pikseļu WXGA LED skārienjūtīgais ekrāns melns
Nosaukums - Asus | VT168HR | 15,6" | Skārienjūtīgais ekrāns | TN | WXGA | 16:9 | Garantijas mēnesis(-i) | 5 ms | 220 cd/m² | Melns | HDMI pieslēgvietu skaits 1 | 60 Hz
Papildaprīkojums pēc izvēles -
PDF - https://www.blobs.lt/products/8/8/2/4/9/3/54f7285314a613df7365885b24b8cf38/original.pdf
Pieslēgvietas un saskarnes - VGA (D-Sub) daudz pieslēgvietu - 1
Platums - 377.8 mm
producerCode - VT168HR
ProducerCode - VT168HR
productName - ASUS VT168HR datora monitors 39,6 cm (15,6") 1366 x 768 pikseļu WXGA LED skārienjūtīgais ekrāns melns
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - VT168HR
Punktu piķis - 0.252 mm
Ražotāja produkta nosaukums - VT168HR
Ražotāja produktu grupa - Uzturēt
Ražotāja_kods - 90LM02G1-B04170
ražotājs - Asus
Ražotājs - Asus
Ražotājs - Asus
Reakcijas laiks - 5 ms
Redzamais laukums, horizontāli - 344.23 mm
Redzamais laukums, vertikāli - 193.54 mm
Rezolūcija - 1366 x 768
Saite - https://www.asus.com/displays-desktops/monitors/touch/vt168hr/
Savienojamie porti un interfeisi > VGA (D-Sub) kvantitātes porti - 1
Savienojamība > HDMI pieslēgvietu daudzums - 1
Savienojamības porti un saskarnes - HDCP - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 1.4
Savienojamības porti un saskarnes - Iebūvēts USB koncentrators - Jā
Sertifikāti - TUV
ShortDescription - 15,6" | TN | 1366 x 768 | 60 Hz | D-Sub, HDMI | pochył | VESA 75 x 75
ShortSummaryDescription - ASUS VT168HR, 39,6 cm (15,6"), 1366 x 768 pikseļi, WXGA, LED, 5 ms, melns
sizeX - 442
sizeY - 120
sizeZ - 340
Skata leņķis, horizontāli - 90 °
Skata leņķis, vertikāli - 60 °
Skārienekrāns - Nē
Spilgtums - 220 cd/m²
Svars - 2,45
svars - 2900
Svars ar statīvu - 1.51 kg
Svars un izmēri - Augstums (ar statīvu) - 280.7 mm
Svars un izmēri - Augstums (bez statīva) - 235.9 mm
Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 189.4 mm
Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 44 mm
Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 377.8 mm
Svars un izmēri - Platums (bez statīva) - 377.8 mm
Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 1.51 kg
Tehniskā informācija > Bruto svars - 2.94 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 1.51 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Asus
Tehniskā informācija > USB-C - Nē
Tehniskā informācija > USB-C barošanas padeve - NAV PIEMĒROJAMS
Tehniskā_details - VT168HR, LED monitors ASUS VT168HR ir kompakts multi-touch LED monitors ar 40 cm (16") TN paneli, kas ļauj strādāt vēl intuitīvāk. Panelim ir WXGA izšķirtspēja (1366 x 768 pikseļi), un tajā vienlaicīgi var izmantot līdz pat 10 pirkstiem Pateicoties paneļa nolieces iespējai, ASUS VT168HR var ideāli izmantot kā pagarinātu monitoru vai kā POS sistēmu. Energoefektivitātes klase (SDR): Enerģijas patēriņš 1000 stundās (SDR): 7 kWh Enerģijas patēriņš standarta dinamiskajā režīmā (SDR): 7 vati Enerģijas patēriņš gaidīšanas un izslēgtā režīmā: 0,5 vati Ekrāna diagonāle: 40 cm (16 collas) Ekrāna izšķirtspēja: 1 366 x 768 pikseļi Veids: LED monitors Krāsa: melna EAN: 4711081368403 Ražotāja numurs: 90LM02G1-B04170 Attēls: Formāts | 16:9 Attēls: Attēls: Tehnoloģija | LED diodes Attēls: Attēls: paneļa tehnoloģija | TN Attēls: Apgaismojums | Jā Attēls: Spilgtums | 220 cd/m2 Attēls: Atjaunošanas ātrums | 60 Hz Attēls: Redzamības leņķis (10:1) | Horizontāli | 90 grādi Attēls: Skata leņķis (10:1) | Vertikālais | 60 grādi Attēls: Pikseļu solis | Horizontāli | 0,252 mm Attēls: Pikseļu solis | Vertikāli | 0,252 mm Attēls: Krāsas | 0,262 miljoni Attēls: Reakcijas laiks | GtG | 5ms Attēls: Kontrasts | Dinamiskais | 100 000 000:1 Attēls: Kontrasts | Statisks | 400:1 Savienojumi: HDMI ieeja (HDMI versija: 1.4), 1x VGA ieeja Skārienjūtīgā ekrāna tips: Kapacitīvais (10 punktu pieskāriens) Ergonomika: ekrāna ekrāns: Pagriežama | -5° uz priekšu, 30° uz aizmuguri Barošanas avots: Sienas stiprinājums: Eco-Off | 0,3 vati: VESA saderīgs (75 x 75 mm) Funkcijas: ASUS Eye Care funkcija (zilās gaismas filtrs) Aksesuāri: Pieejami | Barošanas kabelis, HDMI kabelis, USB-A uz USB-B kabelis, VGA kabelis Izmēri: 1: Platums: 377,8 mm x augstums: 280,7 mm x dziļums: 189,4 mm Svars: 1,5 kg
Transreflektīvā tehnoloģija - LED
Tīklošana > Ethernet LAN (RJ-45) porti - Nē
Tīmekļa kamera - Nav
URL - https://www.asus.com/Displays-Desktops/Monitors/Touch/VT168HR/
Veiktspēja - AMD FreeSync - Nē
Veiktspēja - NVIDIA G-SYNC - Nē
vendpn - VT168HR
VESA - 75 x 75
WiFi - Nē
Zīmols - ASUS
Description - ASUS VT168HR 15.6" (1366 x 768) touch panel monitor with 10-point touch, HDMI, Flicker free and Low Blue Light technologies, wall mountable, eye protection 15.6" monitor with 10 touch points is suitable for any application that requires virtual keyboard or multi-touch functionality Tilt angle of -5° ~ 30° provides as much flexibility as using an additional monitor or POS device Elegant design and mounting on VESA board (75mm x 75mm) Pass Windows 10 compatibility test ASUS Eye Care monitors are equipped with TÜV Rheinland certified Flicker Free and Low Blue Light technologies for comfortable viewing. 10-point multi-touch for incredibly intuitive operation The ASUS VT168HR touchscreen monitor combines 10-point multi-touch with superb image quality, flexible connectivity, and excellent ergonomics. The precise and accurate multi-touch screen for up to 10 simultaneous touches is optimized for use with Windows 10, so you can work smarter and more efficiently. Windows 10 Home Compatibility The VT168HR monitor has undergone testing to prove that it has the best compatibility and reliability with Windows 10, providing reassurance to home and business users of Microsoft's new operating system that an ASUS touch monitor will deliver.A touch monitor that delivers much more. ASUS Splendid Video Intelligence Technology is color customization in one of 8 preset modes These allow you to easily adjust the screen to the type of content you are viewing, getting the best color fidelity and image quality. The preset modes can be accessed via a hotkey. Designed with You in Mind The VT168HR has multiple video and expansion slots, including VGA and HDMI, making it suitable for any home or office environment. The VT168HR features a sleek, round base with an ergonomically designed tilt bracket that lets you choose the best viewing position. It is also VESA mount compatible, so it can be easily mounted on a wall or arm. Advanced power-saving features ensure low power consumption and maximum reliability, and the monitor also meets stringent RoHS, ENERGY STAR, and TCO environmental standards. Protect your eyes with ASUS Eye Care technology The VT168HR has undergone a series of rigorous performance tests; it has been awarded the Flicker-free and Low Blue Light certificates by TÜV Rheinland Laboratories, a global provider of technology quality assurance and safety services, as a device that provides clear images and protects users' eyesight from fatigue and strain. Ultra-low blue light monitor The TÜV Rheinland-certified ASUS Blue Light Filter protects users from harmful blue light. A keyboard shortcut provides easy access to four different filter settings. The VT168HR monitors undergo rigorous performance testing and are certified by TÜV Rheinland, a global provider of technical, safety and certification services, to be flicker-free and emit low levels of blue light. Flicker-free technology Forget the problem of eye strain and fatigue. The VT168HR supports TÜV Rheinland-certified ASUS Flicker-Free technology to reduce display flicker and provide greater comfort during use. This technology helps minimize the incidence of eye pain and other harmful effects that occur especially after hours spent in front of a screen watching your favorite movies.
Aspect ratio - 16:9
Refresh rate - 60 Hz
Height - 235.7 mm
Height with stand - 280.7 mm
Auto Pivot - No
Bluetooth - No
BrandPartCode - 90LM02G1-B04170
Other features -
Other features - Display viewable area (HxV) - 344.23 x 193.54 mm
dimension depth - 430 mm
dimensionalWeight - 3606
Dynamic contrast - 100 000 000:1
Display surface - Matt
Display - Native aspect ratio - 16:9
Display - Display diagonal - 39.6 cm (15.6")
Display - Display resolution - 1366 x 768 pixels
Display - Display brightness - 220 cd/m²
Display - Display technology - LED
Display - Display number of colours - 262144 colours
Display - Screen shape - Flat
Display - HD type - WXGA
Display - Contrast ratio (dynamic) - 100000000:1
Display - Contrast ratio (typical) - 400:1
Display - LED backlight - Yes
Display - Maximum refresh rate - 60 Hz
Display - Panel type - TN
Display - Pixel pitch - 0.252 x 0.252 mm
Display - Anti-glare screen - Yes
Display - Response time - 5 ms
Display - Viewing angle, horizontal - 90°
Display - Viewing angle, vertical - 60°
Display - Touch technology - Multi-touch
Display - Touchscreen - Yes
Display - Touchscreen technology - Projected capacitive system
Display > Aspect ratio - 16:9
Display > Display diagonal - 15.6 "
Display > Display brightness - 220 cd/m²
Display > Display surface - Non-glare
Display > Display - 1366 x 768
Display > HD type - WXGA
Display > Contrast ratio (typical) - 400:1
Display > Maximum refresh rate - 60 Hz
Display > Panel type - TN
Display > Response time - 5 ms
Display > Viewing angle, horizontal - 90 °
Display > Viewing angle, vertical - 60 °
Display > Touchscreen - Yes
Design - Product colour - Black
Design > Colour of product - Black
Depth - 44 mm
Depth with stand - 189.4 mm
EAN - 4711081368403
ean - 4711081368403
Eans - 4711081368403
EAN_code - 4711081368403
Screen size (diag.) - 15.6"
Energy class - C
Energy label - Pobierz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Power consumption - 8 W
Ergonomics - Height adjustment - No
Ergonomics - Cable lock slot - Yes
Ergonomics - Cable lock slot type - Kensington
Ergonomics - Panel mounting interface - 75 x 75
Ergonomics - Panel mounting interface - 75 x 75 mm
Ergonomics - Wall mountable - Yes
Ergonomics - Tilt angle range - -5 - 30°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Ergonomics > Height adjustment - No
Ergonomics > Swivelling - No
Ergonomics > Tilt angle - -5/30 °
Ergonomics > Tilt adjustment - Yes
Ergonomics > Pivot - No
Ergonomics > VESA mounting - Yes
Ergonomics > VESA mounting interfaces - 75 x 75 mm
Warranty -
Warranty - 36
guarantee - 36
Warranty - 36 month(s)
WarrantyInfo -
guarantee_type - external
warrantyType - G
GTIN - 4711081368403
GTIN - 4711081388258
warrantyLength - 36
I/O connectors - 1 x 15-pin D-Sub
I/O connectors - 1 x HDMI
Speakers built-in - No
TV tuner built-in - No
Accessories included -
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data - Package height - 349.7 mm
Packaging data - Package depth - 122 mm
Packaging data - Package width - 433.8 mm
Packaging data - Package weight - 2.93 kg
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 93 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 1144.00 g
Packaging content - Cables included - AC
Packaging content - Cables included - AC, HDMI, USB Type-A to USB Type-B, VGA
Packaging content - Cables included - USB Type-A to USB Type-B
Packaging content - Cables included - HDMI
Packaging content - Cables included - VGA
Packaging content - Stand included - Yes
Package features > Gross height (mm) - 350.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 122.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 434.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 286.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 1.43 kg
Package features > Volume (m3) - 0.02 m³
Sustainability - European Product Registry for Energy Labelling (EPREL) code - 908289
dimension height - 345 mm
dimension width - 120 mm
dimension weight - 2400 g
Power - Energy efficiency class (SDR) - B
Power - Energy efficiency scale - A to G
Power - Power consumption (standby) - 0.5 W
Power - Power consumption (off) - 0.5 W
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 6 kWh
Power - Power consumption (typical) - 8 W
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Power > Energy efficiency class - C
Category - Computer Monitors
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
Category_1 - Monitors and TV
Category_2 - LED Monitors up to 19 inches
Code - 90LM02G1-B04170
Package features > WEE classification - CL109:2:2017-04-01
Color - Black
LongDesc - 10-Point Multi-touch – An Incredibly Intuitive Touch ExperienceThe ASUS VT168HR touchscreen monitor combines 10-point multi-touch capability with superb image quality, flexible connectivity and great ergonomics. The precise and accurate multi-touch display — allowing up to 10 simultaneous touches — is optimized for use with Windows 10 , allowing you to work smarter and more efficiently.Windows 10 compatibleVT168HR has passed the tests and been confirmed that it has best compatibility and reliability with Windows10 operating system. Ensuring home and business users of Microsoft’s new operating system can benefit from ASUS Touch Monitor.The Touchscreen Monitor That Gives You Much MoreASUS Splendid Video Intelligence Technology employs a color engine with eight preset modes. These allow you to adjust your display easily for the best color accuracy and image fidelity, depending on what kind of content is being displayed. You can access the presets via a designated hotkey.Perfect Comfort and Flexibility for Home and OfficeDesigned With You in MindVT168HR has multiple video and peripheral connectors, including VGA and HDMI, making it suitable for use anywhere, either in the home or at the office.VT168HR features an elegant circular base with an ergonomically-designed tilting stand that lets you choose the ideal viewing position. The monitor is also VESA mount-compatible, making it easy to mount on a wall or monitor arm. Advanced power-saving features ensure low energy costs and maximum reliability, and it meets stringent environmental standards including RoHS, ENERGY STAR and TCO.Protect your eyes with ASUS Eye Care technologyVT168HR has undergone stringent performance tests and is awarded Flicker-free and Low Blue Light certifications by TÜV Rheinland laboratories, a global provider of technical, safety, and certification services, toshow display quality with clear image and prevent users suffering from eye strain and fatigue.Ultra-low Blue Light MonitorThe TUV Rheinland-certified ASUS Blue Light Filter protects you from harmful blue light, and you can easily access its four different filter settings via a hotkey. VT168HR has undergone stringent performance tests and has been certified by TUV Rheinland laboratories, a global provider of technical, safety, and certification services, to be flicker-free and to emit low blue light levelsFlicker-free TechnologyIt's time to say goodbye to those tired, strained eyes. VT168HR features TUV Rheinland-certified ASUS Flicker-Free technology to reduce flicker for a comfortable viewing experience. This technology helps minimize instances of eyestrain and other damaging ailments, especially when you spend long, countless hours in front of a display watching favorite videos.
LongProductName - 15.6", 1366x768, TN, LED, PCAP, HDCP, HDMI, VGA, USB B, 377.8 x 280.7 x 189.4 mm
LongSummaryDescription - ASUS VT168HR. Display diagonal: 39.6 cm (15.6"), Display resolution: 1366 x 768 pixels, HD type: WXGA, Display technology: LED, Response time: 5 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 90°, Viewing angle, vertical: 60°. Built-in USB hub. VESA mounting. Product colour: Black
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85285210
Matrix type - TFT-TN
Model -
Multimedia > TV tuner integrated - No
Multimedia - Built-in camera - No
Multimedia - Built-in microphone - No
Multimedia > Built-in speaker(s) - No
name - Monitor 15.6 inch VT168HR
Name - ASUS VT168HR - 15.6" | TN | 1366 x 768 | 60 Hz | D-Sub, HDMI | VESA 75 x 75
Name - ASUS VT168HR - 16 - LED - HDMI, VGA, black
Title - ASUS VT168HR computer monitor 39.6 cm (15.6") 1366 x 768 pixels WXGA LED Touchscreen Black
Name - Asus | VT168HR | 15.6 " | Touchscreen | TN | WXGA | 16:9 | Warranty month(s) | 5 ms | 220 cd/m² | Black | HDMI ports quantity 1 | 60 Hz
Optional accessory -
PDF - https://www.blobs.lt/products/8/8/2/4/9/3/54f7285314a613df7365885b24b8cf38/original.pdf
Ports & interfaces - VGA (D-Sub) ports quantity - 1
Width - 377.8 mm
producerCode - VT168HR
ProducerCode - VT168HR
productName - ASUS VT168HR computer monitor 39.6 cm (15.6") 1366 x 768 pixels WXGA LED Touchscreen Black
productSize - Normal
ProductName - VT168HR
Dot pitch - 0.252 mm
Producer product name - VT168HR
Producer product family - Monitor
Manufacturer_code - 90LM02G1-B04170
producer - Asus
Producer - Asus
Manufacturer - Asus
Response time - 5 ms
Visible area, horizontal - 344.23 mm
Visible area, vertical - 193.54 mm
Resolution - 1366 x 768
Link - https://www.asus.com/displays-desktops/monitors/touch/vt168hr/
Ports & interfaces > VGA (D-Sub) ports quantity - 1
Ports & interfaces > HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces - HDCP - Yes
Ports & interfaces - HDMI - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces - HDMI version - 1.4
Ports & interfaces - Built-in USB hub - Yes
Certificates - TUV
ShortDescription - 15.6" | TN | 1366 x 768 | 60 Hz | D-Sub, HDMI | pochył | VESA 75 x 75
ShortSummaryDescription - ASUS VT168HR, 39.6 cm (15.6"), 1366 x 768 pixels, WXGA, LED, 5 ms, Black
sizeX - 442
sizeY - 120
sizeZ - 340
Viewing angle, horizontal - 90 °
Viewing angle, vertical - 60 °
Touch screen - No
Brightness - 220 cd/m²
Weight - 2,45
weight - 2900
Weight with stand - 1.51 kg
Weight & dimensions - Height (with stand) - 280.7 mm
Weight & dimensions - Height (without stand) - 235.9 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 189.4 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 44 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 377.8 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 377.8 mm
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 1.51 kg
Technical details > Gross weight - 2.94 kg
Technical details > Net weight - 1.51 kg
Technical details > Producer - Asus
Technical details > USB-C - No
Technical details > USB-C power delivery - N/A
Technical_details - VT168HR, LED monitor The ASUS VT168HR is a compact multi-touch LED monitor with a 40 cm (16") TN panel that allows you to work even more intuitively. The panel has a WXGA resolution (1,366 x 768 pixels) and can use up to 10 fingers simultaneously Thanks to the ability to tilt the panel, the ASUS VT168HR can be ideally used as an extended monitor or as a POS system. Energy Efficiency Class (SDR): C Energy consumption per 1000 hours (SDR): 7 kWh On-Mode Power Consumption at Standard Dynamic Range (SDR): 7 watts Power consumption in standby and off mode: 0.5 watts Screen diagonal: 40 cm (16 inches) Screen resolution: 1,366 x 768 pixels Type: LED monitor Color: Black EAN: 4711081368403 Manufacturer number: 90LM02G1-B04170 Image: Format | 16:9 Image: Technology | LEDs Image: Panel technology | TN Image: Backlight | Yes Image: Brightness | 220 cd/m2 Image: Refresh rate | 60Hz Image: Viewing angle (10:1) | Horizontal | 90 degrees Image: Viewing angle (10:1) | Vertical | 60 degrees Image: Pixel pitch | Horizontal | 0.252mm Image: Pixel pitch | Vertical | 0.252mm Image: Colors | 0.262 million Image: Response Time | GtG | 5ms Image: Contrast | Dynamic | 100,000,000:1 Image: Contrast | Static | 400:1 Connections: 1x HDMI input, (HDMI version: 1.4), 1x VGA input Touch screen type: Capacitive (10-point touch) Ergonomics: Tiltable | -5° Forward, 30° Back Power supply: Eco-Off | 0.3 watts Wall mount: VESA compatible (75 x 75 mm) Features: ASUS Eye Care function (blue light filter) Accessories: Available | Power cable, HDMI cable, USB-A to USB-B cable, VGA cable Dimensions: Width: 377.8mm x Height: 280.7mm x Depth: 189.4mm Weight: 1.5kg
Transreflective technology - LED
Networking > Ethernet LAN (RJ-45) ports - No
Web camera - None
URL - https://www.asus.com/Displays-Desktops/Monitors/Touch/VT168HR/
Performance - AMD FreeSync - No
Performance - NVIDIA G-SYNC - No
vendpn - VT168HR
VESA - 75 x 75
WiFi - No
Brand - ASUS
231,54 €
Asus VT168HR, 16"
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas