AOC 24G2SPU, 23.8"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 823867 Preces kods: 24G2SPU/BK
Noliktavā 25 gab.
Garantija: 2 gadi
182,47 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 09.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 09.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 05.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Nav
  • Paneļa tips: IPS
  • Refresh rate: 165 Hz
  • Reakcijas laiks: 1ms
  • Kontrasts: 1000:1
  • Gaišums: 300cd/m2
  • Izmērs: 23.8"
  • Izšķirtspēja: FHD 1920x1080
Apraksts
Piedāvājam iegādāties AOC 23.8" monitoru ar FHD 1920x1080 izšķirtspēju.
  • Pateicoties FullHD (1920px X 1080px) izšķirtspējai šis monitors lieliski kalpos BlueRay kvalitātes filmu baudīšanai pilna ekrāna režīmā.
  • Par savietojamību ar mūsdienīgām grafiskajām kartēm un video atskaņotājiem parūpēsies HDMI ieeja.
  • DisplayPort pieslēgvieta nodrošina augstākās kvalitātes attēla saņemšanu no datora grafiskās kartes, kas atbalsta šo tehnoloģiju.
  • Pieslēgvieta D-SUB atbalsta grafiskās kartes ar iepriekšējās paaudzes - analgo VGA spraudni un salīdzinoši jaunākas paaudzes DVI-I standartu izmantojot pāreju DVI-I -> D-Sub.
  • Monitorā iebūvētā skaļruņu sistēma ļauj klausīties mūziku un izbaudīt filmas ar skaņu bez nepieciešamības iegādāties papildus skandas.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Ir
Curved : Nav
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips IPS

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 165 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : Nav
Reakcijas laiks 1ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 1000:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 300cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 23.8"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Melna, Sarkana
Malu attiecība : 16:9
Pielietojums : Gaming
Izšķirtspēja FHD 1920x1080

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Ir
Flicker-free : Nav
Pivot : Ir
Swivel : Ir
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : 100x100 mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB 1

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort 1

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 2

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Ir

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudas skandas.

USB Hub : Ir
USB-C Power Delivery : Nav
USB-C video ieeja : 0
Papildus specifikācija
1. kategorija - Rāda
2. kategorija - Uzturēt
Apraksts - 24G2SPU/BK Izpaudiet savu potenciālu Ar 165 Hz atsvaidzināšanas frekvenci, 1 ms MPRT un FreeSync Premium atbalstu AOC 24G2SPU novērš attēla sagriešanos un aizķeršanos. Tā 23,8 diagonāles IPS ekrāns ar Full HD izšķirtspēju nodrošina precīzu krāsu atveidi. Samaziniet līdz minimumam traucējošos elementus, ko rada apmales, lai radītu izcilu cīņas pozīciju Paplašiniet redzes lauku, izmantojot vairākus monitorus vienlaicīgi. Plānas malas un bezapmales dizains līdz minimumam samazina rāmīšu radīto traucējošo efektu un ļauj jums izveidot izcilu cīņas pozīciju. 165 Hz atsvaidzināšanas frekvence 165 Hz atsvaidzināšanas frekvence, kas ievērojami pārsniedz nozares standartu 60 Hz, padara spēles neticami vienmērīgas. Izmantojiet savas grafikas kartes potenciālu. Aizmirstiet par kadru plīsumiem un kustību izplūšanu. Sajūtiet, kā jūsu refleksi saplūst ar darbību. Nekad neatskatieties atpakaļ. Adaptīvā sinhronizācija Adaptīvās sinhronizācijas tehnoloģija Adaptīvās sinhronizācijas tehnoloģija sinhronizē monitora vertikālo atsvaidzināšanas frekvenci ar grafikas kartes nodrošināto kadru uzņemšanas frekvenci, nodrošinot vēl vienmērīgāku spēlēšanas pieredzi, novēršot attēla plīsumu, kadru zuduma un vienmērīguma zuduma efektu. Šī funkcija ir noderīga arī skatoties filmas un citus kustīgus attēlus un nodrošina vienmērīgāku displeja darbību. 1ms reakcijas laiks 1ms pikseļu reakcijas laiks nozīmē ātrumu bez izplūšanas, uzlabojot spēlēšanas pieredzi. Ātra darbība un dramatiskas pārejas tiek attēlotas vienmērīgi, bez kaitinošiem spoku efektiem. Izvēlieties pareizo ceļu uz panākumiem un neļaujiet lēnam ekrānam jūs apturēt. Augstumu regulējama pamatne Mums rūp jūsu labsajūta. Tāpēc šis monitors piedāvā augstuma regulēšanas iespējas, lai nodrošinātu perfektu stāju, strādājot, spēlējot spēles vai skatoties filmas. AOC monitora pielāgošana atbilstoši jūsu vajadzībām ne tikai palīdz samazināt nogurumu un saglabāt veselību. Galu galā tas arī ļauj jums un jūsu komandai strādāt labāk neatkarīgi no darba rakstura. IPS matrica IPS matrica garantē izcilu skatīšanās pieredzi ar reālistiskām, taču skaidrām un precīzi atveidotām krāsām. Krāsu konsekvence tiek nodrošināta neatkarīgi no leņķa, no kura skatāties uz ekrānu. Skaļruņi Pateicoties iebūvētajiem skaļruņiem, varat uzturēt kontaktu ar tuviniekiem, draugiem un kolēģiem. Jums nav nepieciešams pieslēgt ārējos skaļruņus, lai baudītu filmu skatīšanos, mūzikas klausīšanos, spēļu spēlēšanu utt. Zema ieejas kavēšanās Atbrīvojiet savus refleksus, pārslēdzoties uz AOC zemas kavēšanās režīmu. Aizmirstiet par grafikas baitiem: šis režīms pārslēdz monitoru uz iestatījumiem, kuros pirmajā vietā ir tīrais reakcijas laiks, sniedzot jums izšķirošu pārsvaru līdzvērtīgās sadursmēs, kad izšķir sekundes daļas. 6 spēļu režīmi Pielāgojiet monitoru spēles veidam ar vienu pogas klikšķi. Pārslēdzieties starp gataviem iestatījumiem FPS, sacīkšu vai RTS spēlēm vai konfigurējiet un saglabājiet savus ideālos iestatījumus. AOC iestatījumu tastatūra ļauj ātri un vienkārši pārslēgties starp profiliem un pielāgot iestatījumus. AOC Game Color un ēnu kontroles funkcijas Izceliet spēlēšanu no ēnas, izmantojot AOC Shadow Control un AOC Game Color funkcijas! Pielāgojiet pelēkās krāsas līmeņus, lai uzlabotu attēla detalizāciju, un izgaismojiet tumšās zonas vai pārvietojiet tās atpakaļ tumsā, nemainot citus displeja parametrus. AOC G-menu AOC G-menu ir bezmaksas rīks, ko varat instalēt savā datorā un baudīt pilnīgu personalizāciju apvienojumā ar maksimālu ērtību. Piemērots spēlēm uz konsoles Daudzi no mūsu augstākās klases monitoriem ir paredzēti ne tikai darbam ar personālajiem datoriem, bet ir saderīgi arī ar konsolēm. Tos var viegli pievienot Xbox vai PlayStation konsolei un baudīt izcilu attēla kvalitāti. Monitori atbalsta frekvences līdz 120 Hz, tāpēc pat jaunākās paaudzes modeļi ļauj spēlēt ar visaugstākajiem iestatījumiem.
Aspekta attiecība - 16:9
Atsvaidzināšanas ātrums - 165 Hz
Augstums - 322.1 mm
Augstums ar statīvu - 504.61 mm
Automātiskais pagrieziens - Jā
Barošana - barošanas avota tips - Iekšējais
Barošana - ārējais barošanas adapteris - Nē
Biežums, vertikālais min. - 165 Hz
Bluetooth - Nē
BrandPartCode - 24G2SPU/BK
Citas funkcijas -
Citas funkcijas - DCI-P3 pārklājums - 89%
Citas iezīmes - pārstrādājams iepakojuma materiāls - 100%
Citas īpašības - Ārējās apdares veids - Teksturēts
dimensijas dziļums - 610 mm
dimensionalWeight - 11059
Dinamiskais kontrasts - 80 000 000:1
Displeja virsma - Matt
Displejs - Adobe RGB pārklājums - 89%
Displejs - dabiskais malu attiecība - 16:9
Displejs - Displeja diagonāle - 60,5 cm (23,8")
Displejs - Displeja diagonāle (metriskā) - 60.5 cm
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 1920 x 1080 pikseļu
Displejs - Displeja spilgtums (tipisks) - 300 cd/m²
Displejs - Displejs krāsu skaits - 16,7 miljoni krāsu
Displejs - Ekrāna forma - Plakana
Displejs - Fona apgaismojuma veids - W-LED
Displejs - HD tipa - Full HD
Displejs - horizontālās skenēšanas diapazons - 30 - 160 kHz
Displejs - Kontrasta attiecība (dinamiskā) - 80000000:1
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 1000:1
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 165 Hz
Displejs - NTSC pārklājums (tipisks) - 96%
Displejs - paneļa tips - IPS
Displejs - Pikseļu blīvums - 93 ppi
Displejs - Pret atspīdumiem aizsargāts ekrāns - Jā
Displejs - reakcijas laiks - 1 ms
Displejs - reakcijas laiks (ātrs) - 1 ms
Displejs - Redzamais izmērs, vertikāli - 29.6 cm
Displejs - RGB krāsu telpa - sRGB
Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
Displejs - Skatāmais izmērs, horizontāli - 52.7 cm
Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Displejs - sRGB pārklājums (tipisks) - 126%
Displejs > Attāluma attiecība - 16:9
Displejs > Displeja diagonāle - 23.8 "
Displejs > Displeja spilgtums - 300 cd/m²
Displejs > Displeja virsma - Pret atspīdumiem
Displejs > Displejs - 1920 x 1080
Displejs > HD tips - FHD
Displejs > Kontrasta attiecība (tipiska) - 1000:1
Displejs > Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 165 Hz
Displejs > Paneļa tips - IPS
Displejs > Reakcijas laiks - 4 ms
Displejs > Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Displejs > Skata leņķis, vertikālais - 178 °
Displejs > Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Dizains - Bezrāmju dizains - Jā
Dizains - bez smagajiem metāliem - Hg (dzīvsudrabs)
Dizains - noņemams statīvs - Jā
Dizains - Priekšējā paneļa krāsa - Melns/arkans
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Produkta krāsa - Melns, sarkans
Dizains - Sertifikācija - ISO 9241-307
Dizains - Tirgus pozicionēšana - Spēļu
Dizains > Produkta krāsa - Black
Dziļums - 47.2 mm
Dziļums ar statīvu - 227.36 mm
EAN - 4038986140225
ean - 4038986140225
Eans - 4038986140225
Ekrāna izmērs (diag.) - 23.8''
Enerģijas klase - F
Enerģijas marķējums - Lejupielādēt
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Enerģijas patēriņš - 21 W
Ergonomika - augstuma regulēšana - 13 cm
Ergonomika - augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Angļu valodā
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Franču
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Holandiešu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Horvātijas
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Itāļu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Japāņu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Korejas
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Krievu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Polijas
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Portugāļu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Somu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Spāņu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Tradicionālā ķīniešu valoda
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Turcijas
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Ukraiņu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Vienkāršotā ķīniešu valoda
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Vienkāršotā ķīniešu valoda, tradicionālā ķīniešu valoda, horvātu, čehu, vācu, holandiešu, angļu, spāņu, somu, franču, itāļu, japāņu, korejiešu, poļu, portugāļu, krievu, zviedru, turku, ukraiņu, spāņu, vācu, zviedru
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Vācu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Zviedru
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Čehija
Ergonomika - ekrāna displejs (OSD) - Jā
Ergonomika - grozāmie - Jā
Ergonomika - Kabeļa bloķēšanas slots - Jā
Ergonomika - Kabeļa slēdzenes slota tips - Kensington
Ergonomika - OSD valodu skaits - 16
Ergonomika - pagrieziena leņķa diapazons - -30 - 30°
Ergonomika - paneļa montāžas saskarne - 100 x 100
Ergonomika - paneļa montāžas saskarne - 100 x 100 mm
Ergonomika - Pivot - Jā
Ergonomika - slīpuma leņķa diapazons - -4 - 21.5°
Ergonomika - slīpuma regulēšana - Jā
Ergonomika - VESA montāža - Jā
Ergonomika > Augstuma regulēšana - 13 cm
Ergonomika > Augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika > Grozāmie - Jā
Ergonomika > Pagrieziena leņķis - -4/21.5 °
Ergonomika > Pagrieziena regulēšana - Jā
Ergonomika > Pivot - Jā
Ergonomika > VESA montāža - Jā
Ergonomika > VESA montāžas saskarnes - 100 x 100 mm
Frekvence, horizontālā maks. - 30 kHz
Frekvence, horizontālā min. - 200 kHz
Frekvence, vertikālais maks. - 48 Hz
Garantija -
Garantija - 36
garantija - 36
GarantijaInformācija - 3 gadi
garantijas_tips - ārējais
garantijaType - F
GTIN - 4038986140225
guaranteeLength - 24
I/O savienotāji - 1 x 3,5 mm minijack
I/O savienotāji - 1 x 15-pin D-Sub
I/O savienotāji - 1 x DisplayPort
I/O savienotāji - 2 x HDMI
I/O savienotāji - 4 x USB 3.0
Iebūvēti skaļruņi - Jā
Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
Iekļautie piederumi - Monitora HDMI kabelis 1,8 m Displayport kabelis 1,8 m Barošanas kabelis
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 492 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 184 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 605 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 6.31 kg
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 40 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 1400.00 g
Iepakojuma saturs - DisplayPort kabeļa garums - 1.8 m
Iepakojuma saturs - HDMI kabeļa garums - 1.8 m
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - AC
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 490 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 605 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 185 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 500.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 1.90 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.05484325 m³
Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - WEEE
izmērs augstums - 485 mm
izmērs platums - 185 mm
izmērs svars - 6050 g
Jauda - Energoefektivitātes klase (HDR) - F
Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - F
Jauda - Energoefektivitātes skala - A līdz G
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.3 W
Jauda - enerģijas patēriņš (HDR) uz 1000 stundām - 21 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (izslēgts) - 0.3 W
Jauda - enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām - 21 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 25 W
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50 - 60 Hz
Jauda > Energoefektivitātes klase - F
Kategorija - Datoru monitori
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Monitori
Kods - 24G2SPU/BK
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:2:2017-04-01
Krāsa - Black
Krāsa - Sarkanais
Krāsu skaits - 16,7 miljoni
LongDesc - Lieliskas krāsas, lielisks ātrums. Lai kāda būtu jūsu spēle - spēlējiet to uz AOC 24G2SPUAOC 24G2SPU 165 Hz atsvaidzināšanas frekvence, 1 ms MPRT un G-Sync saderīgs monitora atbalsts novērš aizķeršanos un asarošanu. Tā 23,8" IPS panelis ar Full HD izšķirtspēju nodrošina krāsu ziņā precīzus attēlus.
LongProductName - Ekrāna izmērs (collas) 23,8, Paneļa izšķirtspēja 1920x1080, Atjaunošanas frekvence 165 Hz, Reakcijas laiks MPRT 1 ms, Paneļa tips IPS, HDMI HDMI 1.4 x 2, Display Port DisplayPort 1.2 x 1, D-SUB (VGA) 1x, Sinhronizācijas tehnoloģija (VRR) G-SYNC Saderīgs
LongSummaryDescription - AOC 24G2SPU/BK. Displeja diagonāle: 60,5 cm (23,8"), Displeja izšķirtspēja: 1920 x 1080 pikseļu, HD tips: Skatīšanās leņķis horizontāli: 178°, Skatīšanās leņķis vertikāli: 178°. Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i). Iebūvēts USB koncentrators, USB koncentratora versija: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA stiprinājums, augstuma regulēšana. Izstrādājuma krāsa: melna, sarkana
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 85285210
Matricas tips - TFT IPS
Modelis - 24G2SPU/BK
MPN - 24G2SPU/BK
Multimediji - RMS nominālā jauda - 2 W
Multimediji - Skaļruņu skaits - 2
Multimediji > Integrēts TV uztvērējs - Nē
Multivides - Iebūvēta kamera - Nē
Multivides - Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
Multivides audio > Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
nosaukums - 23,8 collu 24G2SPU 165Hz IPS HDMIx2 DP Pivot 23,8 collu monitors
Nosaukums - 60,5cm/23,8" (1920x1080) AOC Gaming 24G2SPU/BK Full HD 1ms IPS 16:9 LS Black Red G2 sērija
Nosaukums - AOC 24G2SPU
Nosaukums - AOC 24G2SPU/BK datora monitors 60,5 cm (23,8") 1920 x 1080 pikseļu Full HD melns, sarkans
Nosaukums - AOC | 24G2SPU/BK | 23,8 " | IPS | FHD | 16:9 | 4 ms | 300 cd/m² | Black | HDMI pieslēgvietu daudzums 2 | 165 Hz
Papildaprīkojums pēc izvēles -
PDF - https://www.blobs.lt/products/8/2/6/5/7/3/8b24e3229a5ee0bd8c7dbd155a2b4370/original.pdf
Pieslēgvietas un saskarnes - VGA (D-Sub) daudz pieslēgvietu - 1
Platums - 539.05 mm
producerCode - 24G2SPU/BK
ProducerCode - 24G2SPU/BK
productName - AOC 24G2SPU/BK datora monitors 60,5 cm (23,8") 1920 x 1080 pikseļu Full HD melns, sarkans
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - 24G2SPU/BK
Ražotāja produkta nosaukums - 24G2SPU/BK
Ražotāja produktu grupa - Uzturēt
ražotājs - AOC
Ražotājs - AOC
Ražotājs - AOC
Reakcijas laiks - 4 ms
Redzamais laukums, horizontāli - 296.46 mm
Redzamais laukums, vertikāli - 527.04 mm
Rezolūcija - 1920 x 1080 (FHD 1080)
Saite - https://eu.aoc.com/en/gaming/products/monitors/24g2spu-bk
Savienojamie porti un interfeisi > DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamie porti un interfeisi > VGA (D-Sub) kvantitātes porti - 1
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamība > HDMI pieslēgvietu daudzums - 2
Savienojamība > USB pieslēgvietu skaits - 4x USB 3.1(Gen2)
Savienojamība ar austiņām - Savienojamība ar austiņām - 3.5 mm
Savienojamības porti un interfeisi - A tipa USB pieslēgvietu skaits - 4
Savienojamības porti un saskarnes - Audio ievade - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.2
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 2
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 1.4
Savienojamības porti un saskarnes - Iebūvēts USB koncentrators - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Mikrofona ieeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB koncentratora versija - 3.2 1. paaudzes (3.1 1. paaudzes 1)
Sertifikāti - CB
Sertifikāti - CE
Sertifikāti - EAC
Sertifikāti - ISO 9241-307
Sertifikāti - TUV
Sertifikāti - WHQL
ShortDescription - 24,0" | IPS | 1920 x 1080 | 144 Hz | DisplayPort, D-Sub, HDMI, USB 3.0 | 2 x 2 W skaļruņi | pagrieziena, pagrieziena, slīpuma, augstuma | VESA 100 x 100
ShortSummaryDescription - AOC 24G2SPU/BK, 60,5 cm (23,8"), 1920 x 1080 pikseļu, Full HD, 1 ms, melns, sarkans
sizeX - 610
sizeY - 185
sizeZ - 490
Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Skata leņķis, vertikāli - 178 °
Skārienekrāns - Nē
Spilgtums - 300 cd/m²
Statiskais kontrasts - 1 000:1
Svars - 4.41 kg
Svars - 7
svars - 6370
Svars un izmēri - Augstums (ar statīvu) - 504.6 mm
Svars un izmēri - Augstums (bez statīva) - 322.1 mm
Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 227.4 mm
Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 47.2 mm
Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 539 mm
Svars un izmēri - Platums (bez statīva) - 539 mm
Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 4.41 kg
Tehniskā informācija > Bruto svars - 6.31 kg
Tehniskā informācija > Garantija - 36 mēneši
Tehniskā informācija > Neto svars - 4.41 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - AOC
Tehniskā informācija > USB-C - Nē
Tehniskā informācija > USB-C barošanas padeve - NAV PIEMĒROJAMS
Transreflektīvā tehnoloģija - LED
Tīklošana > Ethernet LAN (RJ-45) porti - Nē
Tīmekļa kamera - Nav
URL - https://eu.aoc.com/
Veiktspēja - AMD FreeSync - Jā
Veiktspēja - AMD FreeSync atsvaidzināšanas ātruma diapazons - 48 - 165 Hz
Veiktspēja - AMD FreeSync tips - FreeSync Premium
Veiktspēja - Low Blue Light tehnoloģija - Jā
Veiktspēja - NVIDIA G-SYNC - Jā
Veiktspēja - spēles režīms - Jā
Veiktspēja - Ātra uzlāde - Jā
vendpn - 24G2SPU/BK
VESA - 100 x 100
WiFi - Nē
Zīmols - AOC
Category 1 - Displays
Category 2 - Monitore
Description - 24G2SPU/BK               Unleash your potential With a refresh rate of 165 Hz, an MPRT of 1 ms and FreeSync Premium support, the AOC 24G2SPU eliminates image cuts and stutters. Its 23.8 diagonal IPS screen with Full HD resolution ensures accurate colour reproduction. Keep distractions from bezels to a minimum to create the ultimate fighting stance Expand your field of view by using multiple monitors simultaneously. The slim edge and bezel-less design keeps distractions from frames to a minimum and allows you to create the ultimate fighting stance. 165Hz Refresh Rate A refresh rate of 165Hz, far exceeding the industry standard 60Hz, makes games incredibly smooth. Realise the potential of your graphics card. Forget about frame tearing and motion blur. Feel your reflexes merge with the action. Never look back. Adaptive sync Adaptive Sync technology synchronises the monitor's vertical refresh rate to the frame rate delivered by the graphics card, providing an even smoother gameplay experience by eliminating the effects of image tearing, lost frames and loss of smoothness. This feature is also useful when watching movies and other moving images and provides a smoother display. 1ms Response Time A pixel response time of 1ms means blur-free speed, improving the gaming experience. Fast action and dramatic transitions are presented smoothly, without annoying ghosting effects. Choose the right path to success and don't let a slow screen stop you. Height-adjustable base We care about your well-being. That's why this monitor offers height-adjustable options for the perfect posture when working, gaming or watching movies. Adjusting your AOC monitor to suit your needs not only helps you reduce fatigue and stay healthy. Ultimately, it also allows you and your team to perform better, whatever the nature of your work. IPS matrix The IPS matrix guarantees an excellent viewing experience with realistic, yet clear and accurately reproduced colours. Colour consistency is ensured regardless of the angle at which you look at the screen. Speakers With the built-in speakers, you can keep in touch with loved ones, friends and colleagues. You don't need to connect external speakers to enjoy watching movies, listening to music, playing games, etc. Low input lag Free up your reflexes by switching to AOC's Low Latency Mode. Forget graphics bytes: this mode switches the monitor to settings that put pure response time first, giving you a decisive edge in leveled clashes when fractions of seconds are decided. 6 game modes Adapt your monitor to the type of game at the click of a button. Switch between ready-made settings for FPS, racing or RTS games, or configure and save your own perfect settings. The AOC Settings Keypad makes switching between profiles and adjusting settings quick and easy. AOC Game Color and Shadow Control features Bring gameplay out of the shadows with AOC Shadow Control and AOC Game Color functions! Adjust grey levels for improved image detail and brighten dark areas or move them back into darkness on the fly, without affecting other display parameters. AOC G-menu AOC's G-menu is a free tool that you can install on your PC and enjoy full personalisation combined with maximum convenience. Good for console gaming Many of our top-of-the-range monitors are not only designed to work with PCs, but are also compatible with consoles. They can be easily connected to an Xbox or PlayStation console and enjoy excellent picture quality. The monitors support frequencies of up to 120 Hz, so that even the latest generation models allow you to play at the highest settings.
Aspect ratio - 16:9
Refresh rate - 165 Hz
Height - 322.1 mm
Height with stand - 504.61 mm
Auto Pivot - Yes
Power - Power supply type - Internal
Power - External power adapter - No
Frequency, vertical min. - 165 Hz
Bluetooth - No
BrandPartCode - 24G2SPU/BK
Other features -
Other features - DCI-P3 coverage - 89%
Other features - Recyclable packaging material - 100%
Other features - Exterior finish type - Textured
dimension depth - 610 mm
dimensionalWeight - 11059
Dynamic contrast - 80 000 000:1
Display surface - Matt
Display - Adobe RGB coverage - 89%
Display - Native aspect ratio - 16:9
Display - Display diagonal - 60.5 cm (23.8")
Display - Display diagonal (metric) - 60.5 cm
Display - Display resolution - 1920 x 1080 pixels
Display - Display brightness (typical) - 300 cd/m²
Display - Display number of colours - 16.7 million colours
Display - Screen shape - Flat
Display - Backlight type - W-LED
Display - HD type - Full HD
Display - Horizontal scan range - 30 - 160 kHz
Display - Contrast ratio (dynamic) - 80000000:1
Display - Contrast ratio (typical) - 1000:1
Display - Maximum refresh rate - 165 Hz
Display - NTSC coverage (typical) - 96%
Display - Panel type - IPS
Display - Pixel density - 93 ppi
Display - Anti-glare screen - Yes
Display - Response time - 1 ms
Display - Response time (fast) - 1 ms
Display - Viewable size, vertical - 29.6 cm
Display - RGB colour space - sRGB
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display - Viewable size, horizontal - 52.7 cm
Display - Touchscreen - No
Display - sRGB coverage (typical) - 126%
Display > Aspect ratio - 16:9
Display > Display diagonal - 23.8 "
Display > Display brightness - 300 cd/m²
Display > Display surface - Anti-Glare
Display > Display - 1920 x 1080
Display > HD type - FHD
Display > Contrast ratio (typical) - 1000:1
Display > Maximum refresh rate - 165 Hz
Display > Panel type - IPS
Display > Response time - 4 ms
Display > Viewing angle, horizontal - 178 °
Display > Viewing angle, vertical - 178 °
Display > Touchscreen - No
Design - Frameless design - Yes
Design - Heavy metals free - Hg (mercury)
Design - Detachable stand - Yes
Design - Front bezel colour - Black/Red
Design - Product colour - Black
Design - Product colour - Black, Red
Design - Certification - ISO 9241-307
Design - Market positioning - Gaming
Design > Colour of product - Black
Depth - 47.2 mm
Depth with stand - 227.36 mm
EAN - 4038986140225
ean - 4038986140225
Eans - 4038986140225
Screen size (diag.) - 23.8''
Energy class - F
Energy label - Pobierz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Power consumption - 21 W
Ergonomics - Height adjustment - 13 cm
Ergonomics - Height adjustment - Yes
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - English
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - French
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Dutch
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Croatian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Italian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Japanese
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Korean
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Russian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Polish
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Portuguese
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Finnish
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Spanish
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Traditional Chinese
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Turkish
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Ukrainian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Simplified Chinese
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Simplified Chinese, Traditional Chinese, Croatian, Czech, German, Dutch, English, Spanish, Finnish, French, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Swedish, Turkish, Ukrainian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - German
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Swedish
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Czech
Ergonomics - On Screen Display (OSD) - Yes
Ergonomics - Swivelling - Yes
Ergonomics - Cable lock slot - Yes
Ergonomics - Cable lock slot type - Kensington
Ergonomics - Number of OSD languages - 16
Ergonomics - Swivel angle range - -30 - 30°
Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100
Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100 mm
Ergonomics - Pivot - Yes
Ergonomics - Tilt angle range - -4 - 21.5°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Ergonomics > Height adjustment - 13 cm
Ergonomics > Height adjustment - Yes
Ergonomics > Swivelling - Yes
Ergonomics > Tilt angle - -4/21.5 °
Ergonomics > Tilt adjustment - Yes
Ergonomics > Pivot - Yes
Ergonomics > VESA mounting - Yes
Ergonomics > VESA mounting interfaces - 100 x 100 mm
Frequency, horizontal max. - 30 kHz
Frequency, horizontal min. - 200 kHz
Frequency, vertical max. - 48 Hz
Warranty -
Warranty - 36
guarantee - 36
WarrantyInfo - 3 years
guarantee_type - external
warrantyType - F
GTIN - 4038986140225
warrantyLength - 24
I/O connectors - 1 x 3,5 mm minijack
I/O connectors - 1 x 15-pin D-Sub
I/O connectors - 1 x DisplayPort
I/O connectors - 2 x HDMI
I/O connectors - 4 x USB 3.0
Speakers built-in - Yes
TV tuner built-in - No
Accessories included - Monitor Kabel HDMI 1.8 m Kabel Displayport 1.8 m Kabel zasilający
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data - Package height - 492 mm
Packaging data - Package depth - 184 mm
Packaging data - Package width - 605 mm
Packaging data - Package weight - 6.31 kg
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 40 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 1400.00 g
Packaging content - DisplayPort cable length - 1.8 m
Packaging content - HDMI cable length - 1.8 m
Packaging content - Cables included - AC
Package features > Gross height (mm) - 490 mm
Package features > Gross depth (mm) - 605 mm
Package features > Gross width (mm) - 185 mm
Package features > Plastic (No PET) - 500.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 1.90 kg
Package features > Volume (m3) - 0.05484325 m³
Sustainability - Sustainability certificates - WEEE
dimension height - 485 mm
dimension width - 185 mm
dimension weight - 6050 g
Power - Energy efficiency class (HDR) - F
Power - Energy efficiency class (SDR) - F
Power - Energy efficiency scale - A to G
Power - Power consumption (standby) - 0.3 W
Power - Energy consumption (HDR) per 1000 hours - 21 kWh
Power - Power consumption (off) - 0.3 W
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 21 kWh
Power - Power consumption (typical) - 25 W
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Power > Energy efficiency class - F
Category - Computer Monitors
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
Code - 24G2SPU/BK
Package features > WEE classification - CL109:2:2017-04-01
Color - Black
Color - Red
Number of colors - 16,7 mln
LongDesc - Great colours, great speed. Whatever your game - play it on the AOC 24G2SPUThe AOC 24G2SPU's 165 Hz refresh rate, 1 ms MPRT and G-Sync Compatible monitor support eliminate stuttering and tearing. Its 23.8" IPS panel with Full HD resolution delivers colour-accurate images.
LongProductName - Screen size (inch) 23.8, Panel resolution 1920x1080, Refresh rate 165 Hz, Response time MPRT 1 ms, Panel type IPS, HDMI HDMI 1.4 x 2, Display Port DisplayPort 1.2 x 1, D-SUB (VGA) 1x, Sync technology (VRR) G-SYNC Compatible
LongSummaryDescription - AOC 24G2SPU/BK. Display diagonal: 60.5 cm (23.8"), Display resolution: 1920 x 1080 pixels, HD type: Full HD, Response time: 1 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in speaker(s). Built-in USB hub, USB hub version: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA mounting, Height adjustment. Product colour: Black, Red
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85285210
Matrix type - TFT IPS
Model - 24G2SPU/BK    
MPN - 24G2SPU/BK
Multimedia - RMS rated power - 2 W
Multimedia - Number of speakers - 2
Multimedia > TV tuner integrated - No
Multimedia - Built-in camera - No
Multimedia - Built-in speaker(s) - Yes
Multimedia > Built-in speaker(s) - Yes
name - Monitor 23,8 inches 24G2SPU 165Hz IPS HDMIx2 DP Pivot
Name - 60,5cm/23,8" (1920x1080) AOC Gaming 24G2SPU/BK Full HD 1ms IPS 16:9 LS Black Red G2 Series
Name - AOC 24G2SPU
Title - AOC 24G2SPU/BK computer monitor 60.5 cm (23.8") 1920 x 1080 pixels Full HD Black, Red
Name - AOC | 24G2SPU/BK | 23.8 " | IPS | FHD | 16:9 | 4 ms | 300 cd/m² | Black | HDMI ports quantity 2 | 165 Hz
Optional accessory -
PDF - https://www.blobs.lt/products/8/2/6/5/7/3/8b24e3229a5ee0bd8c7dbd155a2b4370/original.pdf
Ports & interfaces - VGA (D-Sub) ports quantity - 1
Width - 539.05 mm
producerCode - 24G2SPU/BK
ProducerCode - 24G2SPU/BK
productName - AOC 24G2SPU/BK computer monitor 60.5 cm (23.8") 1920 x 1080 pixels Full HD Black, Red
productSize - Normal
ProductName - 24G2SPU/BK
Producer product name - 24G2SPU/BK
Producer product family - Monitor
producer - AOC
Producer - AOC
Manufacturer - AOC
Response time - 4 ms
Visible area, horizontal - 296.46 mm
Visible area, vertical - 527.04 mm
Resolution - 1920 x 1080 (FHD 1080)
Link - https://eu.aoc.com/en/gaming/products/monitors/24g2spu-bk
Ports & interfaces > DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces > VGA (D-Sub) ports quantity - 1
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces > HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces > USB ports quantity - 4x USB 3.1(Gen2)
Ports & interfaces - Headphone connectivity - 3.5 mm
Ports & interfaces - USB Type-A downstream ports quantity - 4
Ports & interfaces - Audio input - Yes
Ports & interfaces - Headphone out - Yes
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.2
Ports & interfaces - HDMI - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces - HDMI version - 1.4
Ports & interfaces - Built-in USB hub - Yes
Ports & interfaces - Microphone in - Yes
Ports & interfaces - USB hub version - 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Certificates - CB
Certificates - CE
Certificates - EAC
Certificates - ISO 9241-307
Certificates - TUV
Certificates - WHQL
ShortDescription - 24.0" | IPS | 1920 x 1080 | 144 Hz | DisplayPort, D-Sub, HDMI, USB 3.0 | Głośniki 2 x 2 W | obrotowy ekran (pivot), obrót, pochył, wysokość | VESA 100 x 100
ShortSummaryDescription - AOC 24G2SPU/BK, 60.5 cm (23.8"), 1920 x 1080 pixels, Full HD, 1 ms, Black, Red
sizeX - 610
sizeY - 185
sizeZ - 490
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, vertical - 178 °
Touch screen - No
Brightness - 300 cd/m²
Static contrast - 1 000:1
Weight - 4.41 kg
Weight - 7
weight - 6370
Weight & dimensions - Height (with stand) - 504.6 mm
Weight & dimensions - Height (without stand) - 322.1 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 227.4 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 47.2 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 539 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 539 mm
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 4.41 kg
Technical details > Gross weight - 6.31 kg
Technical details > Warranty - 36 month(s)
Technical details > Net weight - 4.41 kg
Technical details > Producer - AOC
Technical details > USB-C - No
Technical details > USB-C power delivery - N/A
Transreflective technology - LED
Networking > Ethernet LAN (RJ-45) ports - No
Web camera - None
URL - https://eu.aoc.com/
Performance - AMD FreeSync - Yes
Performance - AMD FreeSync refresh rate range - 48 - 165 Hz
Performance - AMD FreeSync type - FreeSync Premium
Performance - Low Blue Light technology - Yes
Performance - NVIDIA G-SYNC - Yes
Performance - Game mode - Yes
Performance - Fast charging - Yes
vendpn - 24G2SPU/BK
VESA - 100 x 100
WiFi - No
Brand - AOC
182,47 €
AOC 24G2SPU, 23.8"
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas