Philips 27M1N3200VS, 27"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 799659 Preces kods: 27M1N3200VS/00
Pasūtāms 8 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi
223,35 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 09.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 09.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 09.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 07.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Nav
  • Paneļa tips: VA
  • Refresh rate: 165 Hz
  • Reakcijas laiks: 1ms
  • Kontrasts: 3000:1
  • Gaišums: 250cd/m2
  • Izmērs: 27"
  • Izšķirtspēja: FHD 1920x1080
Apraksts
Piedāvājam iegādāties Philips 27" monitoru ar FHD 1920x1080 izšķirtspēju.
  • Pateicoties FullHD (1920px X 1080px) izšķirtspējai šis monitors lieliski kalpos BlueRay kvalitātes filmu baudīšanai pilna ekrāna režīmā.
  • Par savietojamību ar mūsdienīgām grafiskajām kartēm un video atskaņotājiem parūpēsies HDMI ieeja.
  • DisplayPort pieslēgvieta nodrošina augstākās kvalitātes attēla saņemšanu no datora grafiskās kartes, kas atbalsta šo tehnoloģiju.
  • VA panelis šim monitoram piešķir augstus krāsu atbilstības rādītājus un uzlabotu skata leņķi.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Nav
Curved : Nav
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips VA

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 165 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : Nav
Reakcijas laiks 1ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 3000:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 250cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 27"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Melna
Malu attiecība : 16:9
Pielietojums : Gaming
Izšķirtspēja FHD 1920x1080

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Nav
Flicker-free : Ir
Pivot : Nav
Swivel : Nav
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : 100x100 mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB Nav

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort 1

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 2

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Ir

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudas skandas.

USB Hub : Nav
USB-C Power Delivery : Nav
USB-C video ieeja : 0
Papildus specifikācija
Apraksts - Full HD 27M1N3200VS/00 Spēļu monitors Jauna spēļu dimensija Šis Philips spēļu monitors ir ideāls "viss vienā" spēļu monitors. Sinhronizācijas tehnoloģija, 165 Hz augstais atsvaidzināšanas ātrums un 1 ms reakcijas laiks nodrošina vienmērīgu spēlēšanas pieredzi. Plāns displejs ar Ultra Wide-Color tehnoloģiju uzlabo vizuālo pieredzi. 165 Hz atsvaidzināšanas frekvence neticami vienmērīgam un skaistam attēlam Vai spēlējat aktīvi, sacenšoties ar citiem? Jums ir nepieciešams monitors, kas nodrošina īpaši vienmērīgu attēlu bez kavēšanās. Šis Philips monitors atjaunina attēlus līdz pat 165 reizēm sekundē, kas faktiski ir ātrāks nekā standarta modeļos. Ja atsvaidzināšanas ātrums ir zemāks, var šķist, ka ienaidnieki lēkā no vienas vietas ekrānā uz citu, padarot tos par sarežģītu mērķi. 165 Hz atsvaidzināšanas ātrums novērš šo problēmu, ienaidnieki vienmēr pārvietojas ļoti vienmērīgi un ir viegli mērķtiecīgi. Šis Philips monitors ar īpaši zemu latentuma līmeni un gandrīz nekādu attēla asarošanu ir ideāla izvēle spēlētājiem. Attēla reakcijas laiks (MPRT) ir intuitīvāks veids, kā tieši aprakstīt laiku, kas nepieciešams, lai izplūduši attēli parādītos skaidri un skaidri. Ar 1 ms reakcijas laiku Philips spēļu monitors ar MPRT efektīvi novērš kustību izplūšanu un neskaidras kustību sekvences, kā arī nodrošina skaidru un precīzu attēlu, lai uzlabotu jūsu spēļu pieredzi. Tā ir labākā izvēle aizraujošām un plūstošām spēlēm. Zema latentuma ievade samazina laiku no ierīcēm līdz monitoram Ievades latentums ir laiks, kas paiet no brīža, kad pieslēgtās ierīces veic darbību, līdz brīdim, kad rezultāts tiek parādīts ekrānā. Zema ievades aizture samazina laiku, kas paiet no brīža, kad ierīce ievada komandu, līdz brīdim, kad to saņem monitors, tādējādi ievērojami uzlabojot spēļu pieredzi īpaši plūstošās spēlēs, piemēram, ātras gaitas turnīru spēlēs. SmartImage spēļu režīms, kas optimizēts spēlētājiem Jaunais Philips monitors ir paredzēts spēlētājiem. Ekrāna izvēlnē, kurai var ātri piekļūt, ir daudz iespēju. Pirmās personas uzņemšanas (FPS) režīms uzlabo tumšāku vietu izskatu, palīdzot saskatīt tumsā paslēptus objektus. Sacīkšu režīmā ir ātrāks reakcijas laiks, spilgtākas krāsas un pielāgots attēls. Reālā laika stratēģijas (RTS) režīmā ir īpaša SmartFrame funkcija, kas ļauj izcelt konkrētas jomas un mainīt izmērus un attēla iestatījumus. Gamer 1 un Gamer 2 ļauj pielāgot iestatījumus dažādām spēlēm un saglabāt tos, lai sasniegtu labākos rezultātus. Ultra Wide-Color tehnoloģija nodrošina plašāku krāsu gammu un spilgtāku attēlu Ultra Wide-Color tehnoloģija nodrošina plašāku krāsu spektru, lai iegūtu labāku attēlu. Plašāka krāsu gamma, ko nodrošina Ultra Wide-Colour tehnoloģija, nozīmē dabiskākus zaļos, spilgtākus sarkanos un dziļākus zilos toņus. Ultraplaša krāsu tehnoloģija atdzīvina multivides un attēlus un pat pozitīvi ietekmē produktivitāti. LowBlue režīms un Flicker-free tehnoloģija ir acīm draudzīgas LowBlue režīms un Flicker-free tehnoloģija ir izstrādātas, lai mazinātu redzes nogurumu, ko izraisa stundām ilgi skatīšanās uz monitoru. Iebūvēti stereo skaļruņi multividei Displejs ir aprīkots ar diviem iebūvētiem augstas kvalitātes stereo skaļruņiem. Atkarībā no ierīces modeļa un konstrukcijas tās var atrasties ierīces priekšpusē, apakšā, augšpusē, aizmugurē utt. EasySelect izvēlnes pārslēgšanas taustiņš ātrai piekļuvei ekrāna izvēlnei Diskrēti novietotais EasySelect izvēlnes pārslēgšanas taustiņš ļauj ātri un viegli pielāgot monitora iestatījumus ekrāna izvēlnē. SmartContrast dziļākiem melnajiem toņiem un lielākām detaļām Philips SmartContrast tehnoloģija analizē ekrānā redzamo saturu un automātiski pielāgo krāsas un aizmugurējā apgaismojuma intensitāti. Attēla kontrasts tiek dinamiski pielāgots, lai vislabāk atveidotu digitālo attēlu un videoklipu saturu, kā arī spēļu tumšās krāsas. Ekoloģiskā režīmā kontrasts un aizmugurējais apgaismojums tiek pielāgots, lai pareizi attēlotu biroja lietojumprogrammu saturu, vienlaikus nodrošinot zemāku enerģijas patēriņu. VA paneļa monitors ļauj izbaudīt izcilu attēla kvalitāti un plašus skata leņķus Philips VA LED monitorā izmantota uzlabota daudzfunkcionāla vertikālās attēla regulēšanas tehnoloģija, kas nodrošina ārkārtīgi augstu statiskā kontrasta attiecību, tādējādi nodrošinot ļoti spilgtus un spilgtus attēlus. Tas ir ideāli piemērots standarta biroja lietojumprogrammām, kā arī fotoattēlu, tīmekļa vietņu, filmu un spēļu demonstrēšanai un sarežģītu grafikas lietojumprogrammu lietošanai. Turklāt optimizēta pikseļu pārvaldības tehnoloģija nodrošina īpaši plašu 178/178 grādu skata leņķi, kas nodrošina izcilu skaidrību. 16:9 Full HD ekrāns izcili detalizētam attēlam Attēla kvalitāte ir svarīga. Parastie monitori nodrošina noteiktu kvalitātes līmeni, taču jūs sagaidāt vairāk. Šis monitors piedāvā uzlabotu Full HD izšķirtspēju 1920 x 1080. Full HD izšķirtspēja nodrošina asas detaļas, kas apvienojumā ar augstu spilgtuma līmeni, neticamu kontrastu un dabiskām krāsām nodrošina satriecoši reālistisku attēlu.
Aspekta attiecība - 16:9
Atsvaidzināšanas ātrums - 165 Hz
Augstums - 365 mm
Augstums ar statīvu - 447 mm
Automātiskais pagrieziens - Nē
Barošana - barošanas avota tips - Iekšējais
Bluetooth - Nē
BrandPartCode - 27M1N3200VS/00
Citas funkcijas -
Citas funkcijas - Attēla uzlabošana - SmartImage spēle
Citas funkcijas - EasyRead režīms - Jā
Citas funkcijas - LowBlue režīms - Jā
Citas funkcijas - Reglamentējošie apstiprinājumi - CB; CE zīme; FCC B klase; ICES-003; CU-EAC; EAEU RoHS; TUV/ISO9241-307; TUV-BAUART
Citas funkcijas - vidējais laiks starp atteici (MTBF) - 50000 h
Citas iezīmes - pārstrādājams iepakojuma materiāls - 100%
Citas īpašības - Ārējās apdares veids - Teksturēts
Darba apstākļi - Neekspluatācijas augstums - 0 - 12192 m
Darba apstākļi - Uzglabāšanas temperatūra (T-T) - -20 - 60 °C
dimensijas dziļums - 185 mm
dimensionalWeight - 14647
Dinamiskais kontrasts - Mega kontrasts
Displeja virsma - Matt
Displejs - Adobe RGB pārklājums - 89.9%
Displejs - Attāluma attiecība - 16:9
Displejs - dabiskais malu attiecība - 16:9
Displejs - DDC/CI - Jā
Displejs - Dinamiskā kontrasta attiecība mārketinga nosaukums - Mega Infinity DCR
Displejs - Displeja diagonāle - 68,6 cm (27")
Displejs - Displeja diagonāle (metriskā) - 68.5 cm
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 1920 x 1080 pikseļu
Displejs - Displeja spilgtums (tipisks) - 250 cd/m²
Displejs - Displeja tehnoloģija - LED
Displejs - Displeja virsma - Matt
Displejs - Displejs krāsu skaits - 16,7 miljoni krāsu
Displejs - Displejs sRGB - Jā
Displejs - Dūmainības ātrums - 25%
Displejs - Ekrāna forma - Plakana
Displejs - Fona apgaismojuma veids - W-LED
Displejs - HD tipa - Full HD
Displejs - horizontālās skenēšanas diapazons - 30 - 160 kHz
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 3000:1
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 165 Hz
Displejs - NTSC pārklājums (tipisks) - 101.5%
Displejs - paneļa tips - VA
Displejs - Pikseļu blīvums - 81,59 ppi
Displejs - Pikseļu solis - 0.3114 x 0.3114 mm
Displejs - Pret atspīdumiem aizsargāts ekrāns - Jā
Displejs - reakcijas laiks - 4 ms
Displejs - reakcijas laiks (ātrs) - 1 ms
Displejs - Redzamais izmērs, vertikāli - 33.6 cm
Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
Displejs - Skatāmais izmērs, horizontāli - 59.8 cm
Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Displejs - sRGB pārklājums (tipisks) - 121.9%
Displejs - Vertikālās skenēšanas diapazons - 48 - 165 Hz
Displejs - Virsmas cietība - 3H
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Sertifikācija - CB, CE zīme, FCC B klase, ICES-003, CU-EAC, EAEU RoHS, TUV/ISO9241-307, TUV-BAUART
Dizains - Tirgus pozicionēšana - Spēļu
Dziļums - 55 mm
Dziļums ar statīvu - 193 mm
ean - 8712581782054
Eans - 8712581782054
EAN_kods - 8712581782054
Ekrāna izmērs (diag.) - 27"
Ekspluatācijas apstākļi - Darba augstums - 0 - 3658 m
Ekspluatācijas apstākļi - Darba relatīvais mitrums (H-H) - 20 - 80%
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 0 - 40 °C
Enerģijas klase - F
Enerģijas marķējums - Lejupielādēt
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Enerģijas patēriņš - 25 W
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Angļu valodā
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Franču
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Grieķu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Holandiešu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Itāļu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Japāņu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Korejas
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Krievu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Polijas
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Portugāļu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Somu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Spāņu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Tradicionālā ķīniešu valoda
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Turcijas
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Ukraiņu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Ungāru
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Vienkāršotā ķīniešu valoda
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Vienkāršotā ķīniešu valoda, tradicionālā ķīniešu valoda, čehu, vācu, holandiešu, angļu, spāņu, somu, franču, grieķu, ungāru, itāļu, japāņu, japāņu, korejiešu, poļu, portugāļu, krievu, zviedru, turku, ukraiņu, ungāru, vācu, ukraiņu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Vācu
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Zviedru
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Čehija
Ergonomika - ekrāna displejs (OSD) - Jā
Ergonomika - Kabeļa bloķēšanas slots - Jā
Ergonomika - Kabeļa slēdzenes slota tips - Kensington
Ergonomika - LED indikatori - Darbs, gaidīšanas režīms
Ergonomika - LED indikatori - Operācija
Ergonomika - LED indikatori - Stand-by
Ergonomika - noliektā konstrukcija - Y
Ergonomika - OSD valodu skaits - 21
Ergonomika - paneļa montāžas saskarne - 100 x 100 mm
Ergonomika - Plug and Play - Jā
Ergonomika - slīpuma leņķa diapazons - -5 - 20°
Ergonomika - slīpuma regulēšana - Jā
Ergonomika - VESA montāža - Jā
Garantija -
garantija - 36
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - ārējais
garantijaType - G
GTIN - 8712581782054
guaranteeLength - 24
I/O savienotāji - 1 x 3,5 mm minijack
I/O savienotāji - 1 x DisplayPort
I/O savienotāji - 2 x HDMI
Iebūvēti skaļruņi - Jā
Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
Iekļautie piederumi - Kabeļi: HDMI kabelis, DisplayPort kabelis, Barošanas kabelis Lietotāja dokumentācija
Iepakojuma dati - iekļauti kabeļi - AC
Iepakojuma dati - iekļauti kabeļi - DisplayPort
Iepakojuma dati - iekļauti kabeļi - HDMI
Iepakojuma dati - iekļauts statīvs - Jā
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 525 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 186 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 780 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 9.48 kg
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - HDMI, DisplayPort, AC
Iepakojuma saturs - iekļauts statīvs - Jā
Iepakojuma saturs - Rokasgrāmata - Jā
Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - RoHS
Ilgtspēja - nesatur - Dzīvsudrabs, PVC/BFR
izmērs augstums - 775 mm
izmērs platums - 520 mm
izmērs svars - 9000 g
Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - E
Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - F
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.5 W
Jauda - enerģijas patēriņš (izslēgts) - 0.3 W
Jauda - enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām - 26 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 25 W
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50 - 60 Hz
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50/60 Hz
Kategorija - Datoru monitori
kategorija - Monitori no 66,0 cm (26 Zoll)
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Monitori
Kategorija_1 - Monitori un TV
Kategorija_2 - LED monitori līdz 27 collām
kods - 27M1N3200VS/00
Krāsa - Black
Krāsu skaits - 16,7 miljoni
LongDesc - Šis Philips spēļu monitors ir ideāls visaptverošs displejs intensīvām datorspēlēm. Sinhronizācijas tehnoloģija, ātrais 165 Hz atsvaidzināšanas ātrums un 1 ms reakcijas laiks nodrošina vienmērīgu spēlēšanu. Komplektā ir vizuāli aizraujošs plāns rāmīšu displejs un īpaši platas krāsas.
LongProductName - Momentum 3000 27" (68,5 cm) Full HD spēļu monitors
LongSummaryDescription - Philips Momentum 27M1N3200VS/00. Displeja diagonāle: 68,6 cm (27"), Displeja izšķirtspēja: 68,6 cm: 1920 x 1080 pikseļu, HD tips: Displeja tehnoloģija: Full HD, Displeja tehnoloģija: Displeja tehnoloģija: LED, Displeja virsma: Displeja reakcijas laiks: Matēts, Reakcijas laiks: 1: Skatīšanās leņķis, horizontāli: 178°, Skatīšanās leņķis, vertikāli: 178°. Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i). VESA stiprinājums. Produkta krāsa: melna
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 85285210
Matricas tips - VA
Modelis - 27M1N3200VS/00
Multimediji - RMS nominālā jauda - 10 W
Multimediji - Skaļruņu skaits - 2
Multivides - Iebūvēta kamera - Nē
Multivides - Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
nosaukums - 27M1N3200VS 27 kalibru VA 165Hz HDMIx2 DP Skaļruņi
Nosaukums - Philips 27 LED 27M1N3200VS - Full HD spēļu monitors
Nosaukums - Philips 27M1N3200VS - 27" | VA | Full HD | 165 Hz
nosaukums - Philips 27M1N3200VS LCD monitors, 68,5 cm (27 collas), 165 Hz, VA panelis, HDMI/DP
Nosaukums - Philips Momentum 27M1N3200VS/00 LED displejs 68,6 cm (27") 1920 x 1080 pikseļu Full HD melns
Papildaprīkojums pēc izvēles -
Platums - 614 mm
producerCode - 27M1N3200VS/00
ProducerCode - 27M1N3200VS/00
productName - Philips Momentum 27M1N3200VS/00 LED displejs 68,6 cm (27") 1920 x 1080 pikseļu Full HD melns
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - 27M1N3200VS/00
Punktu piķis - 0.3114 mm
Ražotāja_kods - 27M1N3200VS/00
ražotājs - Philips
Ražotājs - Philips
Ražotājs - Philips
Reakcijas laiks - 1 ms
Redzamais laukums, horizontāli - 597.888 mm
Redzamais laukums, vertikāli - 336.312 mm
Rezolūcija - 1920 x 1080 (FHD 1080)
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamības porti un saskarnes - Audio izeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.2
Savienojamības porti un saskarnes - HDCP - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDCP versija - 1.4/2.2
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 2
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 2.0
Sertifikāti - CB
Sertifikāti - CE
Sertifikāti - CU
Sertifikāti - FCC B klase
Sertifikāti - RoHS
Sertifikāti - TUV
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - Philips Momentum 27M1N3200VS/00, 68,6 cm (27"), 1920 x 1080 pikseļu, Full HD, LED, 4 ms, melns
sizeX - 775
sizeY - 180
sizeZ - 525
Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Skata leņķis, vertikāli - 178 °
Skārienekrāns - Nē
Spilgtums - 250 cd/m²
Statiskais kontrasts - 3 000:1
Svars - 3.8 kg
Svars - 9,48
svars - 9060
Svars ar statīvu - 5.52 kg
Svars un izmēri - Augstums (ar statīvu) - 447 mm
Svars un izmēri - Augstums (bez statīva) - 365 mm
Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 193 mm
Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 55 mm
Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 614 mm
Svars un izmēri - Platums (bez statīva) - 614 mm
Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 5.52 kg
Svars un izmēri - Svars (bez statīva) - 3.8 kg
Transreflektīvā tehnoloģija - LED
Tīmekļa kamera - Nav
URL - https://mmdmonitors.com/
Veiktspēja - AMD FreeSync - Jā
Veiktspēja - AMD FreeSync - Nē
Veiktspēja - AMD FreeSync tips - FreeSync Premium
Veiktspēja - Komponentu video sinhronizācija - Atsevišķa sinhronizācija
Veiktspēja - Low Blue Light tehnoloģija - Jā
Veiktspēja - NVIDIA G-SYNC - Nē
Veiktspēja - Saderīgās operētājsistēmas - Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7
Veiktspēja - tehnoloģija bez mirgošanas - Jā
Veiktspēja - VESA adaptīvās sinhronizācijas atbalsts - Jā
Veiktspēja - zema ieejas nobīde - Jā
vendpn - 27M1N3200VS/00
VESA - 100 x 100
WiFi - Nē
Zīmols - Philips
Description - Monitor do gier Full HD 27M1N3200VS/00 Nowy wymiar gier
Ten monitor do gier firmy Philips to idealny, wielofunkcyjny monitor do gier komputerowych. Technologia Sync, wysoka częstotliwość odświeżania 165 Hz i czas reakcji 1 ms zapewniają płynną rozgrywkę. Smukły wyświetlacz z technologią Ultra Wide-Color zwiększa wrażenia wizualne. Częstotliwość odświeżania 165 Hz zapewnia niezwykle płynny, piękny obraz
Grasz intensywnie, rywalizując z innymi? Potrzebujesz monitora gwarantującego brak opóźnień i wyjątkowo płynny obraz. Ten monitor firmy Philips odświeża obraz nawet 165 razy na sekundę, czyli z częstotliwością realnie wyższą niż modele standardowe. W przypadku niższej częstotliwości odświeżania przeciwnicy mogą wyglądać, jakby skakali z miejsca na miejsce na ekranie, co sprawia, że są trudnym celem. Częstotliwość odświeżania 165 Hz eliminuje ten problem przeciwnik porusza się zawsze niezwykle płynnie i można go łatwo namierzyć. Dzięki wyjątkowo małemu opóźnieniu i praktycznie wyeliminowaniu efektu urywania obrazu ten monitor firmy Philips stanowi idealny wybór dla graczy. Szybki czas reakcji 1 ms MPRT zapewnia wyraźny obraz i płynną grę
Technologia MPRT (ang. Motion Picture Response Time, czas reakcji obrazu) to bardziej intuicyjny sposób bezpośredniego opisania czasu potrzebnego, aby rozmyty obraz stał się czysty i wyraźny. Przeznaczony do gier monitor firmy Philips z czasem reakcji MPRT na poziomie 1 ms skutecznie eliminuje rozmazywanie obrazu i niewyraźne sekwencje ruchu oraz zapewnia wyraźne i precyzyjne efekty wizualne, zwiększając przyjemność z rozgrywki. To najlepszy wybór do emocjonujących i wymagających płynności gier. Niewielkie opóźnienie wejścia skraca czas przesyłania sygnału z urządzeń do monitora
Opóźnienie wejścia to ilość czasu, jaki upływa między wykonaniem działania za pomocą podłączonych urządzeń i wyświetleniem wyniku na ekranie. Niewielkie opóźnienie wejścia skraca czas opóźnienia pomiędzy wprowadzeniem polecenia za pomocą urządzenia a odebraniem go przez monitor, znacznie poprawiając jakość grania w gry szczególnie wymagające płynności, na przykład szybkie gry turniejowe. Tryb gry SmartImage zoptymalizowany do potrzeb graczy
Nowy monitor firmy Philips jest przeznaczony dla graczy. Jego menu ekranowe, do którego można szybko uzyskać dostęp, oferuje wiele opcji. Tryb FPS (ang. First Person Shooting) poprawia wygląd ciemniejszych obszarów, pomagając dostrzec w grze ukryte w ciemności przedmioty. Tryb Racing charakteryzuje się krótszym czasem reakcji, żywszymi kolorami oraz odpowiednio dostosowanym obrazem. Tryb RTS (ang. Real Time Strategy) udostępnia funkcję specjalną SmartFrame, która pozwala wyróżnić określone obszary i zmienić ustawienia rozmiaru i obrazu. Z kolei opcje Gamer 1 i Gamer 2 umożliwiają dostosowanie ustawień pod kątem różnych gier i ich zapisanie w celu uzyskania najlepszych rezultatów. Technologia Ultra Wide-Color zapewnia szerszą gamę kolorów i żywszy obraz
Technologia Ultra Wide-Color zapewnia szersze spektrum kolorów i w efekcie lepszy obraz. Szersza gama kolorów wynikająca z zastosowania technologii Ultra Wide-Color oznacza bardziej naturalną zieleń, żywą czerwień i głębsze odcienie niebieskiego. Technologia Ultra Wide-Color ożywia multimedia i obrazy, a nawet pozytywnie wpływa na produktywność urządzenia. Tryb LowBlue i technologia Flicker-free są przyjazne dla oczu
Tryb LowBlue i technologia Flicker-free zostały opracowane w celu zmniejszenia zmęczenia wzroku spowodowanego patrzeniem w monitor przez wiele godzin. Wbudowane głośniki stereofoniczne dla multimediów
Wyświetlacz jest wyposażony w dwa wbudowane głośniki stereofoniczne o wysokiej jakości. Mogą znajdować się z przodu, na dole, na górze, z tyłu itp., w zależności od modelu i wzornictwa urządzenia. Klawisz przełączania menu EasySelect umożliwia szybki dostęp do menu ekranowego
Dyskretnie umieszczony klawisz przełączania menu EasySelect umożliwia szybkie i łatwe dostosowywanie ustawień monitora w menu ekranowym. SmartContrast zapewnia głęboką czerń i większe bogactwo szczegółów
Technologia SmartContrast firmy Philips analizuje wyświetlaną na ekranie zawartość i automatycznie dopasowuje kolory oraz intensywność podświetlenia. Kontrast obrazu jest dynamicznie regulowany w celu jak najlepszego odwzorowania zawartości cyfrowych obrazów i filmów, a także kolorów o ciemnych odcieniach wyświetlanych w grach. W trybie ekonomicznym kontrast i podświetlenie są regulowane tak, aby poprawnie wyświetlać zawartość aplikacji biurowych, jednocześnie zapewniając niższe zużycie energii. Monitor z panelem VA pozwala cieszyć się wspaniałej jakości obrazem i szerokimi kątami widzenia
Monitor LED VA firmy Philips korzysta z zaawansowanej technologii wielofunkcyjnego dopasowania obrazu w pionie, która zapewnia niezwykle wysoki współczynnik kontrastu statycznego, a co za tym idzie bardzo żywy, jasny obraz. Jest idealnym rozwiązaniem zarówno w przypadku standardowych zastosowań biurowych, jak i w przypadku wyświetlania zdjęć, stron internetowych, filmów i gier oraz korzystania z wymagających aplikacji graficznych. Zoptymalizowana technologia zarządzania pikselami zapewnia dodatkowo niezwykle szerokie kąty widzenia 178/178 stopni co przekłada się na znakomitą wyrazistość obrazu. Ekran 16:9 Full HD zapewnia doskonałą szczegółowość
Jakość obrazu ma znaczenie. Zwykłe monitory zapewniają pewien poziom jakości, jednak Ty z pewnością oczekujesz więcej. Ten monitor oferuje ulepszoną rozdzielczość Full HD 1920 x 1080. Rozdzielczość Full HD zapewnia wyrazistość detali, co w połączeniu z wysokim poziomem jasności, niewiarygodnym kontrastem i naturalnymi kolorami powoduje, że obraz zachwyca realizmem.
Aspect ratio - 16:9
Refresh rate - 165 Hz
Height - 365 mm
Height with stand - 447 mm
Auto Pivot - No
Power - Power supply type - Internal
Bluetooth - No
BrandPartCode - 27M1N3200VS/00
Other features -
Other features - Picture enhancement - SmartImage game
Other features - EasyRead mode - Yes
Other features - LowBlue mode - Yes
Other features - Regulatory Approvals - CB; CE Mark; FCC Class B; ICES-003; CU-EAC; EAEU RoHS; TUV/ISO9241-307; TUV-BAUART
Other features - Mean time between failures (MTBF) - 50000 h
Other features - Recyclable packaging material - 100%
Other features - Exterior finish type - Textured
Operational conditions - Non-operating altitude - 0 - 12192 m
Operational conditions - Storage temperature (T-T) - -20 - 60 °C
dimension depth - 185 mm
dimensionalWeight - 14647
Dynamic contrast - Mega Contrast
Display surface - Matt
Display - Adobe RGB coverage - 89.9%
Display - Aspect ratio - 16:9
Display - Native aspect ratio - 16:9
Display - DDC/CI - Yes
Display - Dynamic contrast ratio marketing name - Mega Infinity DCR
Display - Display diagonal - 68.6 cm (27")
Display - Display diagonal (metric) - 68.5 cm
Display - Display resolution - 1920 x 1080 pixels
Display - Display brightness (typical) - 250 cd/m²
Display - Display technology - LED
Display - Display surface - Matt
Display - Display number of colours - 16.7 million colours
Display - Display sRGB - Yes
Display - Haze rate - 25%
Display - Screen shape - Flat
Display - Backlight type - W-LED
Display - HD type - Full HD
Display - Horizontal scan range - 30 - 160 kHz
Display - Contrast ratio (typical) - 3000:1
Display - Maximum refresh rate - 165 Hz
Display - NTSC coverage (typical) - 101.5%
Display - Panel type - VA
Display - Pixel density - 81.59 ppi
Display - Pixel pitch - 0.3114 x 0.3114 mm
Display - Anti-glare screen - Yes
Display - Response time - 4 ms
Display - Response time (fast) - 1 ms
Display - Viewable size, vertical - 33.6 cm
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display - Viewable size, horizontal - 59.8 cm
Display - Touchscreen - No
Display - sRGB coverage (typical) - 121.9%
Display - Vertical scan range - 48 - 165 Hz
Display - Surface hardness - 3H
Design - Product colour - Black
Design - Certification - CB, CE Mark, FCC Class B, ICES-003, CU-EAC, EAEU RoHS, TUV/ISO9241-307, TUV-BAUART
Design - Market positioning - Gaming
Depth - 55 mm
Depth with stand - 193 mm
ean - 8712581782054
Eans - 8712581782054
EAN_code - 8712581782054
Screen size (diag.) - 27"
Operational conditions - Operating altitude - 0 - 3658 m
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 20 - 80%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 40 °C
Energy class - F
Energy label - Pobierz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Power consumption - 25 W
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - English
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - French
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Greek
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Dutch
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Italian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Japanese
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Korean
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Russian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Polish
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Portuguese
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Finnish
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Spanish
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Traditional Chinese
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Turkish
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Ukrainian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Hungarian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Simplified Chinese
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Simplified Chinese, Traditional Chinese, Czech, German, Dutch, English, Spanish, Finnish, French, Greek, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Swedish, Turkish, Ukrainian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - German
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Swedish
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Czech
Ergonomics - On Screen Display (OSD) - Yes
Ergonomics - Cable lock slot - Yes
Ergonomics - Cable lock slot type - Kensington
Ergonomics - LED indicators - Operation, Stand-by
Ergonomics - LED indicators - Operation
Ergonomics - LED indicators - Stand-by
Ergonomics - Tiltable - Y
Ergonomics - Number of OSD languages - 21
Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100 mm
Ergonomics - Plug and Play - Yes
Ergonomics - Tilt angle range - -5 - 20°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Warranty -
guarantee - 36
WarrantyInfo -
guarantee_type - external
warrantyType - G
GTIN - 8712581782054
warrantyLength - 24
I/O connectors - 1 x 3,5 mm minijack
I/O connectors - 1 x DisplayPort
I/O connectors - 2 x HDMI
Speakers built-in - Yes
TV tuner built-in - No
Accessories included - Przewody: Przewód HDMI, przewód DisplayPort, przewód zasilający Dokumentacja użytkownika
Packaging data - Cables included - AC
Packaging data - Cables included - DisplayPort
Packaging data - Cables included - HDMI
Packaging data - Stand included - Yes
Packaging data - Package height - 525 mm
Packaging data - Package depth - 186 mm
Packaging data - Package width - 780 mm
Packaging data - Package weight - 9.48 kg
Packaging content - Cables included - HDMI, DisplayPort, AC
Packaging content - Stand included - Yes
Packaging content - Manual - Yes
Sustainability - Sustainability certificates - RoHS
Sustainability - Doesn't contain - Mercury, PVC/BFR
dimension height - 775 mm
dimension width - 520 mm
dimension weight - 9000 g
Power - Energy efficiency class (SDR) - E
Power - Energy efficiency class (SDR) - F
Power - Power consumption (standby) - 0.5 W
Power - Power consumption (off) - 0.3 W
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 26 kWh
Power - Power consumption (typical) - 25 W
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Power - AC input frequency - 50/60 Hz
Category - Computer Monitors
category - Monitors from 66,0 cm (26 Zoll)
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
Category_1 - Monitors and TV
Category_2 - LED Monitors up to 27 inches
code - 27M1N3200VS/00
Color - Black
Number of colors - 16,7 mln
LongDesc - This Philips gaming monitor is an ideal all-around display for intense PC games. Sync technology, rapid 165 Hz refresh rate and 1 ms response time deliver smooth gameplay. Includes a visually immersive slim-frame display and Ultra Wide-Color.
LongProductName - Momentum 3000 27" (68.5 cm) Full HD gaming monitor
LongSummaryDescription - Philips Momentum 27M1N3200VS/00. Display diagonal: 68.6 cm (27"), Display resolution: 1920 x 1080 pixels, HD type: Full HD, Display technology: LED, Display surface: Matt, Response time: 4 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in speaker(s). VESA mounting. Product colour: Black
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85285210
Matrix type - VA
Model - 27M1N3200VS/00
Multimedia - RMS rated power - 10 W
Multimedia - Number of speakers - 2
Multimedia - Built-in camera - No
Multimedia - Built-in speaker(s) - Yes
name - Monitor 27M1N3200VS 27 cali VA 165Hz HDMIx2 DP Speakers
Name - Philips 27 LED 27M1N3200VS - Full HD gaming monitor
Name - Philips 27M1N3200VS - 27" | VA | Full HD | 165 Hz
name - Philips 27M1N3200VS LCD-Monitor, 68,5 cm (27 Zoll), 165 Hz, VA-Panel, HDMI/DP
Title - Philips Momentum 27M1N3200VS/00 LED display 68.6 cm (27") 1920 x 1080 pixels Full HD Black
Optional accessory -
Width - 614 mm
producerCode - 27M1N3200VS/00
ProducerCode - 27M1N3200VS/00
productName - Philips Momentum 27M1N3200VS/00 LED display 68.6 cm (27") 1920 x 1080 pixels Full HD Black
productSize - Normal
ProductName - 27M1N3200VS/00
Dot pitch - 0.3114 mm
Manufacturer_code - 27M1N3200VS/00
producer - Philips
Producer - Philips
Manufacturer - Philips
Response time - 1 ms
Visible area, horizontal - 597.888 mm
Visible area, vertical - 336.312 mm
Resolution - 1920 x 1080 (FHD 1080)
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces - Audio output - Yes
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.2
Ports & interfaces - HDCP - Yes
Ports & interfaces - HDCP version - 1.4/2.2
Ports & interfaces - HDMI - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces - HDMI version - 2.0
Certificates - CB
Certificates - CE
Certificates - CU
Certificates - FCC Class B
Certificates - RoHS
Certificates - TUV
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - Philips Momentum 27M1N3200VS/00, 68.6 cm (27"), 1920 x 1080 pixels, Full HD, LED, 4 ms, Black
sizeX - 775
sizeY - 180
sizeZ - 525
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, vertical - 178 °
Touch screen - No
Brightness - 250 cd/m²
Static contrast - 3 000:1
Weight - 3.8 kg
Weight - 9,48
weight - 9060
Weight with stand - 5.52 kg
Weight & dimensions - Height (with stand) - 447 mm
Weight & dimensions - Height (without stand) - 365 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 193 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 55 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 614 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 614 mm
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 5.52 kg
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 3.8 kg
Transreflective technology - LED
Web camera - None
URL - https://mmdmonitors.com/
Performance - AMD FreeSync - Yes
Performance - AMD FreeSync - No
Performance - AMD FreeSync type - FreeSync Premium
Performance - Component video sync - Separate sync
Performance - Low Blue Light technology - Yes
Performance - NVIDIA G-SYNC - No
Performance - Compatible operating systems - Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7
Performance - Flicker-free technology - Yes
Performance - VESA Adaptive Sync support - Yes
Performance - Low input lag - Yes
vendpn - 27M1N3200VS/00
VESA - 100 x 100
WiFi - No
Brand - Philips
223,35 €
Philips 27M1N3200VS, 27"
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas