Asus VP32UQ, 31,5"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 731733 Preces kods: 90LM06S0-B01E70
Noliktavā 18 gab.
Garantija: 3 gadi
493,05 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 04.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Nav
  • Paneļa tips: IPS
  • Refresh rate: 60 Hz
  • Reakcijas laiks: 5ms
  • Kontrasts: 1000:1
  • Gaišums: 350cd/m2
  • Izmērs: 31.5"
  • Izšķirtspēja: 4K UHD 3840x2160
Apraksts
Piedāvājam iegādāties Asus 31.5" monitoru ar 4K UHD 3840x2160 izšķirtspēju.
  • IPS matrica šim monitoram nodrošina augstus krāsu atbilstības rādītājus, lielisku attēla kontrastu un labu pārredzamību no praktiski visiem skata leņķiem.
  • Par savietojamību ar mūsdienīgām grafiskajām kartēm un video atskaņotājiem parūpēsies HDMI ieeja.
  • DisplayPort pieslēgvieta nodrošina augstākās kvalitātes attēla saņemšanu no datora grafiskās kartes, kas atbalsta šo tehnoloģiju.
  • Monitorā iebūvētā skaļruņu sistēma ļauj klausīties mūziku un izbaudīt filmas ar skaņu bez nepieciešamības iegādāties papildus skandas.
  • 5ms reakcijas laiks ir lieliski piemērots spēlēm un dinamiskām filmām.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Ir
Curved : Nav
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips IPS

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 60 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : Nav
Reakcijas laiks 5ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 1000:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 350cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 31.5"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Melna
Malu attiecība : 16:9
Pielietojums : Home & Office
Izšķirtspēja 4K UHD 3840x2160

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Nav
Flicker-free : Ir
Pivot : Nav
Swivel : Nav
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : 100x100 mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB Nav

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort 1

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 1

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Ir

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudas skandas.

USB Hub : Nav
USB-C Power Delivery : Nav
USB-C video ieeja : 0
Papildus specifikācija
Apraksts - ASUS VP32UQ monitoram ar Eye Care tehnoloģiju ir 31,5 collu 4K UHD (3840 x 2160) displejs ar 178° platleņķa IPS sensoru, kas nodrošina asus, detalizētus attēlus un ļoti aizraujošu skatīšanās pieredzi. Tā 100 % aptver sRGB krāsu telpu, tāpēc attēlo reālistiskas krāsas un vienmērīgākus gradientus. Lai spēle būtu vienmērīga un nevainojama, VA32UQ ir aprīkots ar Adaptive-Sync tehnoloģiju, kas novērš asarošanu un uzlabo detalizāciju tumšās zonās. Turklāt ASUS Eye Care tehnoloģija nodrošina ērtu skatīšanās pieredzi. Izcili un detalizēti 4K UHD attēli Ar VP32UQ jūs pilnībā iegremdēsiet elpu aizraujošu detaļu pilnā pasaulē. Tam ir 31,5" 4K (3840 x 2160) sensors, kas nodrošina četras reizes lielāku pikseļu blīvumu un līdz pat 300% lielāku ekrāna laukumu nekā citiem līdzīga izmēra Full HD monitoriem. Tas nodrošina asākus attēlus ar labākām detaļām. Turklāt lielāka ekrāna telpa daudzuzdevumu veikšanai ļauj ātrāk pabeigt uzdevumus. Neticami reālistisks vizuālais izskats ar skatīšanās leņķi līdz 178° Bezrāmju Full HD IPS panelis nodrošina plašu skatīšanās leņķi līdz 178° gan horizontāli, gan vertikāli, tāpēc varat baudīt skaistu vizuālo izskatu, skatoties gandrīz no jebkura virziena.
Īpaši vienmērīgs attēls ar adaptīvās sinhronizācijas tehnoloģiju VP32UQ ir aprīkots ar adaptīvās sinhronizācijas tehnoloģiju, kas samazina kaitinošo kavēšanos un animācijas izplūšanu, lai jūs uzreiz redzētu visu uz ekrāna un baudītu īpaši vienmērīgu spēlēšanu. ASUS ekskluzīvā GamePlus tehnoloģija Kad runa ir par dizainu, ASUS klientus vienmēr izvirza pirmajā vietā, piedāvājot ekskluzīvo ASUS GamePlus īsceļu ar krustiņu, taimeri, FPS skaitītāju un ekrāna iestatījumiem. Izmantojot šīs spēles funkcijas, varat maksimāli palielināt savu spēļu potenciālu. Šī funkcija tika izstrādāta sadarbībā ar profesionāliem spēlētājiem un ļauj viņiem praktizēt un pilnveidot savas spēļu prasmes. Vairāki HDR-10 režīmi neticami reālistiskiem efektiem Tagad varat izvēlēties vienu no vairākiem HDR režīmiem, lai pielāgotu monitora veiktspēju HDR satura attēlošanā atkarībā no pašreizējā lietošanas scenārija. Zilās gaismas filtrs ASUS zilās gaismas filtrs aizsargā lietotāju no kaitīgā zilās gaismas starojuma. Šī funkcija ir viegli pieejama, intuitīva un elastīga ar bezgalīgu regulēšanu (no 0 līdz maksimālajam līmenim), izmantojot ekrāna izvēlni. ASUS tehnoloģija Flicker-Free Aizmirstiet par acu noguruma un spriedzes problēmu. Flicker-Free tehnoloģija palīdz samazināt ekrāna mirgošanu, lai skatīšanās būtu ērtāka pat filmu maratonu laikā. Tas ir izstrādāts, lai mazinātu acu sasprindzinājumu, galvassāpes un vispārēju acu nogurumu neskaitāmo stundu laikā, ko pavadāt pie ekrāna.
Aspekta attiecība - 16:9
Atsvaidzināšanas ātrums - 60 Hz
Audio > Skaļruņu skaits - 2 x 2 W
Augstums - 423.7 mm
Augstums ar statīvu - 485.7 mm
Automātiskais pagrieziens - Nē
Biežums, vertikālais min. - 48 Hz
Bluetooth - Nē
BrandPartCode - 90LM06S0-B01E70
Citas funkcijas -
dimensijas dziļums - 135 mm
dimensionalWeight - 12096
Dinamiskais kontrasts - 100 000 000:1
Displeja virsma - Matt
Displejs - Atbalstītās grafikas izšķirtspējas - 3840 x 2160
Displejs - Attāluma attiecība - 16:9
Displejs - dabiskais malu attiecība - 16:9
Displejs - Digitālā horizontālā frekvence - 31 - 133 kHz
Displejs - Digitālā vertikālā frekvence - 48 - 60 Hz
Displejs - Dinamiskā kontrasta attiecība mārketinga nosaukums - SmartContrast
Displejs - Displeja diagonāle - 80 cm (31,5")
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 3840 x 2160 pikseļi
Displejs - Displeja spilgtums (tipisks) - 350 cd/m²
Displejs - Displejs krāsu skaits - 1,073 miljardi krāsu
Displejs - Ekrāna forma - Plakana
Displejs - Fona apgaismojuma veids - LED
Displejs - HD tipa - 4K Ultra HD
Displejs - High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija - Augsts dinamiskais diapazons 10 (HDR10)
Displejs - Kontrasta attiecība (dinamiskā) - 100000000:1
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 1000:1
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 60 Hz
Displejs - paneļa tips - IPS
Displejs - Pikseļu solis - 0.185 x 0.185 mm
Displejs - Pret atspīdumiem aizsargāts ekrāns - Jā
Displejs - reakcijas laiks - 5 ms
Displejs - Redzamais izmērs, vertikāli - 39.2 cm
Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
Displejs - Skatāmais izmērs, horizontāli - 69.7 cm
Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Displejs - tiek atbalstīts augsts dinamiskais diapazons (HDR) - Jā
Displejs > Attāluma attiecība - 16:9
Displejs > Displeja diagonāle - 31.5 "
Displejs > Displeja spilgtums - 350 cd/m²
Displejs > Displeja virsma - Necaurspīdīgs
Displejs > Displejs - 3840 x 2160 pikseļi
Displejs > Kontrasta attiecība (tipiska) - 1000:1
Displejs > Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 60 Hz
Displejs > Paneļa tips - IPS
Displejs > Reakcijas laiks - 4 ms
Displejs > Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Displejs > Skata leņķis, vertikālais - 178 °
Displejs > Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Dizains - Kāju krāsa - Black
Dizains - Priekšējā paneļa krāsa - Black
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains > Produkta krāsa - Black
Dziļums - 50.4 mm
Dziļums ar statīvu - 201.8 mm
EAN - 4711081033035
ean - 4711081033035
Eans - 4711081033035
EAN_kods - 4711081033035
Ekrāna izmērs (diag.) - 31.5''
Enerģijas klase - G
Enerģijas marķējums - Lejupielādēt
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Enerģijas patēriņš - 32 W
Ergonomika - augstuma regulēšana - Nē
Ergonomika - Kabeļa bloķēšanas slots - Jā
Ergonomika - Kabeļa slēdzenes slota tips - Kensington
Ergonomika - paneļa montāžas saskarne - 100 x 100 mm
Ergonomika - slīpuma leņķa diapazons - -5 - 8°
Ergonomika - slīpuma regulēšana - Jā
Ergonomika - VESA montāža - Jā
Ergonomika > Augstuma regulēšana - Nē
Ergonomika > Grozāmie - Nē
Ergonomika > Pagrieziena leņķis - -5/+8 °
Ergonomika > Pagrieziena regulēšana - Jā
Ergonomika > Pivot - Nē
Ergonomika > VESA montāža - Jā
Ergonomika > VESA montāžas saskarnes - 100x100 mm
Frekvence, horizontālā maks. - 133 kHz
Frekvence, horizontālā min. - 31 kHz
Frekvence, vertikālais maks. - 60 Hz
Garantija -
Garantija - 36
garantija - 36
Garantija - 36 mēneši
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - ārējais
garantijaType - G
GTIN - 0195553047753
GTIN - 195553047753
GTIN - 4711081033035
GTIN - 4711081033066
guaranteeLength - 36
I/O savienotāji - 1 x 3,5 mm minijack
I/O savienotāji - 1 x DisplayPort
I/O savienotāji - 1 x HDMI
Iebūvēti skaļruņi - Jā
Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
Iekļautie piederumi - HDMI kabelis Barošanas kabelis Ātrās lietošanas pamācība Garantijas karte
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 528 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 140 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 800 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 9.8 kg
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 29 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 1500.00 g
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - AC, HDMI
Iepakojuma saturs - Ātrā lietošanas pamācība - Jā
Iepakojuma saturs > Komplektā ietilpst kabeļi - HDMI kabelis, barošanas kabeļa kabelis
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 528.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 140.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 800.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 500.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 2.00 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.06 m³
izmērs augstums - 800 mm
izmērs platums - 530 mm
izmērs svars - 9800 g
Jauda - Energoefektivitātes klase (HDR) - G
Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - G
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.5 W
Jauda - enerģijas patēriņš (HDR) uz 1000 stundām - 52 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (izslēgts) - 0.3 W
Jauda - enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām - 45 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 32 W
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50 - 60 Hz
Kategorija - Datoru monitori
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Monitori
Kategorija_1 - Monitori un TV
Kategorija_2 - LED monitori 31 collu un lielāki
Kods - 90LM06S0-B01E70
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:2:2017-04-01
Krāsa - Black
Krāsu skaits - 1,07 miljardi
LongDesc - ASUS VP32UQ Eye Care monitoram ir 31,5 collas 4K UHD (3840 x 2160) ar IPS 178° platleņķa skata leņķi, tas nodrošina asu, detalizētu un aizraujošu skatīšanās pieredzi. 100% sRGB nodrošina reālistiskas krāsas un vienmērīgāku gradāciju. Lai panāktu netraucētu un vienmērīgu spēļu gaitu, VP32UQ ar Adaptive-Sync tehnoloģiju novērš ekrāna asarošanu un uzlabo attēla detaļas tumšajās zonās. Turklāt ASUS Eye Care tehnoloģija nodrošina ērtu skatīšanās pieredzi.Nepārspējami detalizēts 4K UHD attēlsVP32UQ iegremdē jūs elpu aizraujošas detalizācijas līmeņa pasaulē. Tas ir aprīkots ar 31,5 collu 4K UHD (3840 x 2160) paneli, kas nodrošina četras reizes lielāku pikseļu blīvumu un līdz pat 300% vairāk vietas uz ekrāna nekā līdzīga izmēra Full HD displeji. Tas nozīmē, ka varat baudīt asus un detalizētus attēlus. Turklāt ekrānā ir vairāk vietas daudzuzdevumu veikšanai, lai jūs varētu ātrāk paveikt vairāk darbu.Dzīvam līdzīgi skati ar 178° platu skata leņķiPilna HD izšķirtspēja un bezrāmju IPS panelis nodrošina 178 skata leņķus gan horizontāli, gan vertikāli, tāpēc jūs varat baudīt tā skaisto vizuālo tēlu gandrīz no jebkura virziena.Izcili vienmērīgs attēls ar Adaptive-SyncS Adaptive-Sync tehnoloģiju tas var samazināt nomācošu kavēšanos vai kustību izplūdumu. Tā ļauj acumirklī reaģēt uz ekrānā notiekošo un izbaudīt zīdaini gludu spēles gaitu, lai jums izdotos pirmais sitiens.ASUS ekskluzīvā GamePlus tehnoloģijaKad runa ir par dizainu, ASUS vienmēr domā par klientiem -ASUS ekskluzīvā GamePlus ar krustugunīm, taimeri, FPS skaitītāju un displeja izlīdzināšanas funkcijām, kas sniedz uzlabojumus spēles laikā, kas palīdz gūt vairāk no spēles. Šī funkcija ir kopīgi izstrādāta ar profesionālu spēlētāju ieguldījumu, ļaujot viņiem praktizēt un uzlabot savas spēļu prasmes.Vairāki HDR-10 režīmi reālistiskam attēlamBūs iespējams izvēlēties vienu no vairākiem HDR režīmiem, lai pielāgotu monitora HDR veiktspēju atkarībā no pašreizējā scenārija.Sargājiet acis ar ASUS Eye Care tehnoloģijuASUS zilās gaismas filtrsIzņēmuma ASUS zilās gaismas filtrs pasargā jūs no kaitīgās zilās gaismas. Tas ir viegli pieejams, intuitīvs un elastīgs, un OSD izvēlnē to var bez problēmām regulēt (no 0 līdz maksimumam).ASUS Flicker free tehnoloģijaIr pienācis laiks atvadīties no nogurušajām, saspringtajām acīm. Flicker Free tehnoloģija palīdz samazināt ekrāna mirgošanu, nodrošinot ērtāku, filmu maratonam gatavu vidi. Tā ir izstrādāta tā, lai samazinātu acu nogurumu, galvassāpes un acu nogurumu, kad jūs pavadāt garas, neskaitāmas stundas pie displeja.
LongProductName - 31,5", IPS, 3840 x 2160, 16:9, 1000:1, 4 ms, 60 Hz, HDR10, HDCP, DisplayPort, HDMI, austiņu ligzda, slīpums, VESA 100 x 100, 714,6 x 423,7 x 50,4 mm, 6,2 kg
LongSummaryDescription - ASUS VP32UQ. Displeja diagonāle: 80 cm (31,5"), Displeja izšķirtspēja: HD tips: 3840 x 2160 pikseļi, HD: Skatīšanās leņķis horizontāli: 178°, Skatīšanās leņķis vertikāli: 178°. Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i). VESA stiprinājums. Produkta krāsa: melna
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 85285210
Matricas tips - TFT IPS
Modelis - VP32UQ
Multimediji - RMS nominālā jauda - 4 W
Multimediji - Skaļruņu skaits - 2
Multimediji > Integrēts TV uztvērējs - Nē
Multivides - Iebūvēta kamera - Nē
Multivides - Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
Multivides audio > Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
nosaukums - 32 collu VP32UQ IPS UHD 4K 16:9 sRGB:100% 4ms/100MLN:1/350cd/m2 HDMI DP Skaļrunis VESA
Nosaukums - Asus 32 LED TUF Gaming VP32UQ
Nosaukums - ASUS VP32UQ
Nosaukums - Asus VP32UQ 31,5" IPS 16:9 4 ms 350 cd/m² melns HDMI pieslēgvietu skaits 1 60 Hz
Nosaukums - ASUS VP32UQ LED displejs 80 cm (31,5") 3840 x 2160 pikseļu 4K Ultra HD melns
Papildaprīkojums pēc izvēles -
Platums - 714.6 mm
producerCode - VP32UQ
ProducerCode - VP32UQ
productName - ASUS VP32UQ 80 cm (31,5") 3840 x 2160 pikseļu 4K Ultra HD melns
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - VP32UQ
Punktu piķis - 0.182 mm
Ražotāja produkta nosaukums - VP32UQ
Ražotāja_kods - 90LM06S0-B01E70
ražotājs - Asus
Ražotājs - Asus
Ražotājs - Asus
Reakcijas laiks - 4 ms
Redzamais laukums, horizontāli - 697.306 mm
Redzamais laukums, vertikāli - 392.234 mm
Rezolūcija - 3840 x 2160
Saite - https://www.asus.com/Displays-Desktops/Monitors/Eye-Care/VP32UQ/
Savienojamie porti un interfeisi > DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamība > HDMI pieslēgvietu daudzums - 1
Savienojamība ar austiņām - Savienojamība ar austiņām - 3.5 mm
Savienojamības porti un saskarnes - AC (strāvas) ievade - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izejas - 1
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.2
Savienojamības porti un saskarnes - HDCP - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 2.0
Savienojamības porti un saskarnes - Iebūvēts USB koncentrators - Nē
Sertifikāti - TUV
ShortDescription - 32,0" | IPS | 3840 x 2160 | 60 Hz | DisplayPort, HDMI | HDR | 2 x 2 W skaļruņi | slīpums | VESA 100 x 100
ShortSummaryDescription - ASUS VP32UQ, 80 cm (31,5"), 3840 x 2160 pikseļi, 4K Ultra HD, 5 ms, melns
sizeX - 540
sizeY - 140
sizeZ - 800
Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Skata leņķis, vertikāli - 178 °
Skārienekrāns - Nē
Spilgtums - 350 cd/m²
Svars - 6.2 kg
Svars - 9,65
svars - 9800
Svars ar statīvu - 7.82 kg
Svars un izmēri - Augstums (ar statīvu) - 485.7 mm
Svars un izmēri - Augstums (bez statīva) - 423.7 mm
Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 201.8 mm
Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 50.4 mm
Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 714.6 mm
Svars un izmēri - Platums (bez statīva) - 714.6 mm
Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 7.82 kg
Svars un izmēri - Svars (bez statīva) - 6.2 kg
Tehniskā informācija > Bez mirgošanas - Jā
Tehniskā informācija > Bruto svars - 9.82 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 7.82 kg
Tehniskā informācija > USB-C - Nē
Tehniskā informācija > USB-C barošanas padeve - NAV PIEMĒROJAMS
Transreflektīvā tehnoloģija - LED
Tīklošana > Ethernet LAN (RJ-45) porti - Nē
Tīmekļa kamera - Nav
URL - https://www.asus.com/Displays-Desktops/Monitors/Eye-Care/VP32UQ/
Veiktspēja - AMD FreeSync - Jā
Veiktspēja - Komponentu video sinhronizācija - Sync-on-green (SOG)
Veiktspēja - Low Blue Light tehnoloģija - Jā
Veiktspēja - tehnoloģija bez mirgošanas - Jā
Veiktspēja - VESA adaptīvās sinhronizācijas atbalsts - Jā
Veiktspēja > NVIDIA G-SYNC - Nē
vendpn - VP32UQ
VESA - 100 x 100
WiFi - Nē
Zīmols - ASUS
Description - VP32UQ Monitor ASUS VP32UQ Eye Care z technologią Eye Care jest wyposażony w 31,5-calową matrycę 4K UHD (3840 x 2160) z szerokokątną matrycą IPS 178°, zapewniając ostry, bogaty w detale obraz i bardzo immersyjne wrażenia podczas oglądania. Dzięki 100% pokryciu przestrzeni barw sRGB wyświetla realistyczne kolory i bardziej płynne gradienty. Dla zapewnienia użytkownikowi płynnej i niezakłóconej rozgrywki monitor VA32UQ został wyposażony w technologie Adaptive-Sync, co pozwala wyeliminować efekty rozrywania ekranu (tearing) i ulepsza wyświetlanie detali w ciemnych strefach sceny. Dodatkowo technologia ASUS Eye Care gwarantuje komfort podczas oglądania.
Doskonały i pełen detali obraz w 4K UHD
Z monitorem VP32UQ całkowicie zanurzysz się w świecie pełnym zapierających dech w piersiach detali. Dysponuje on 31,5-calową matrycą 4K (3840 x 2160), oferując Ci cztery razy wyższą gęstość pikseli i nawet o 300% większą powierzchnię ekranową niż inne monitory Full HD o podobnej wielkości. Dzięki temu uzyskujesz ostrzejszy obraz o lepszym odwzorowaniu detali. Ponadto większa przestrzeń ekranowa do wielozadaniowości pozwala Ci na szybsze wykonywanie swoich zadań.
Niesamowicie realistyczny obraz z kątem oglądania do 178°
Bezramkowy panel IPS o rozdzielczości Full HD umożliwia szeroki kąt oglądania do 178°, zarówno w płaszczyźnie poziomej, jak i pionowej, dzięki czemu możesz cieszyć się pięknymi efektami wizualnymi, oglądając z prawie każdej strony.
Superpłynne efekty wizualne z technologią Adaptive-Sync
Monitor VP32UQ oferuje obsługę technologii Adaptive Sync która redukuje denerwujące opóźnienia i efekty rozmycia animacji, dlatego natychmiast widzisz wszystko, co dzieje się na ekranie i cieszysz się superpłynną rozgrywką. Pierwsze uderzenie będzie zatem zawsze należało do Ciebie.
Ekskluzywna technologia GamePlus od ASUS
W kwestii designu ASUS zawsze na pierwszym miejscu stawia klientów, oferując ekskluzywny skrót klawiszowy ASUS GamePlus z funkcjami Crosshair (celownika ekranowego), Timer (odliczania), FPS Counter (licznika FPS) oraz ustawień ekranu. Dzięki takim funkcjom wewnątrz rozgrywki maksymalnie wykorzystasz swój potencjał gamingowy. Funkcja ta została stworzona we współpracy z profesjonalnymi graczami i pozwala im ćwiczyć i doskonalić swoje zdolności gamingowe.
Klika trybów HDR-10 dla zapewnienia niewiarygodnie realistycznych efektów
Możesz teraz wybierać spośród kilku trybów HDR, aby dostosować wydajność monitora w zakresie wyświetlania treści w HDR w zależności od aktualnego scenariusza użytkowego.
Filtr światła niebieskiego
Filtr ASUS Blue Light Filter chroni użytkownika przed szkodliwym promieniowaniem światła niebieskiego. Funkcja ta jest łatwo dostępna, intuicyjna i elastyczna dzięki płynnej regulacji (od 0 do poziomu maksymalnego) za pomocą menu ekranowego.
Technologia ASUS Flicker Free
Zapomnij o problemie zmęczenia i przeciążenia oczu. Technologia Flicker-Free pomaga zredukować migotanie ekranu dla zapewnienia większego komfortu oglądania, nawet podczas maratonów filmowych. Została ona opracowana z myślą o zminimalizowaniu przeciążenia wzroku, bólów głowy oraz ogólnego zmęczenia oczu podczas niezliczonych godzin spędzanych przed ekranem.
Aspect ratio - 16:9
Refresh rate - 60 Hz
Audio > Number of speakers - 2 x 2 W
Height - 423.7 mm
Height with stand - 485.7 mm
Auto Pivot - No
Frequency, vertical min. - 48 Hz
Bluetooth - No
BrandPartCode - 90LM06S0-B01E70
Other features -
dimension depth - 135 mm
dimensionalWeight - 12096
Dynamic contrast - 100 000 000:1
Display surface - Matt
Display - Supported graphics resolutions - 3840 x 2160
Display - Aspect ratio - 16:9
Display - Native aspect ratio - 16:9
Display - Digital horizontal frequency - 31 - 133 kHz
Display - Digital vertical frequency - 48 - 60 Hz
Display - Dynamic contrast ratio marketing name - SmartContrast
Display - Display diagonal - 80 cm (31.5")
Display - Display resolution - 3840 x 2160 pixels
Display - Display brightness (typical) - 350 cd/m²
Display - Display number of colours - 1.073 billion colours
Display - Screen shape - Flat
Display - Backlight type - LED
Display - HD type - 4K Ultra HD
Display - High Dynamic Range (HDR) technology - High Dynamic Range 10 (HDR10)
Display - Contrast ratio (dynamic) - 100000000:1
Display - Contrast ratio (typical) - 1000:1
Display - Maximum refresh rate - 60 Hz
Display - Panel type - IPS
Display - Pixel pitch - 0.185 x 0.185 mm
Display - Anti-glare screen - Yes
Display - Response time - 5 ms
Display - Viewable size, vertical - 39.2 cm
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display - Viewable size, horizontal - 69.7 cm
Display - Touchscreen - No
Display - High Dynamic Range (HDR) supported - Yes
Display > Aspect ratio - 16:9
Display > Display diagonal - 31.5 "
Display > Display brightness - 350 cd/m²
Display > Display surface - Non-glare
Display > Display - 3840 x 2160 pixels
Display > Contrast ratio (typical) - 1000:1
Display > Maximum refresh rate - 60 Hz
Display > Panel type - IPS
Display > Response time - 4 ms
Display > Viewing angle, horizontal - 178 °
Display > Viewing angle, vertical - 178 °
Display > Touchscreen - No
Design - Feet colour - Black
Design - Front bezel colour - Black
Design - Product colour - Black
Design > Colour of product - Black
Depth - 50.4 mm
Depth with stand - 201.8 mm
EAN - 4711081033035
ean - 4711081033035
Eans - 4711081033035
EAN_code - 4711081033035
Screen size (diag.) - 31.5''
Energy class - G
Energy label - Pobierz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Power consumption - 32 W
Ergonomics - Height adjustment - No
Ergonomics - Cable lock slot - Yes
Ergonomics - Cable lock slot type - Kensington
Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100 mm
Ergonomics - Tilt angle range - -5 - 8°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Ergonomics > Height adjustment - No
Ergonomics > Swivelling - No
Ergonomics > Tilt angle - -5/+8 °
Ergonomics > Tilt adjustment - Yes
Ergonomics > Pivot - No
Ergonomics > VESA mounting - Yes
Ergonomics > VESA mounting interfaces - 100x100 mm
Frequency, horizontal max. - 133 kHz
Frequency, horizontal min. - 31 kHz
Frequency, vertical max. - 60 Hz
Warranty -
Warranty - 36
guarantee - 36
Warranty - 36 month(s)
WarrantyInfo -
guarantee_type - external
warrantyType - G
GTIN - 0195553047753
GTIN - 195553047753
GTIN - 4711081033035
GTIN - 4711081033066
warrantyLength - 36
I/O connectors - 1 x 3,5 mm minijack
I/O connectors - 1 x DisplayPort
I/O connectors - 1 x HDMI
Speakers built-in - Yes
TV tuner built-in - No
Accessories included - Kabel HDMI Kabel zasilania Instrukcja szybkiego startu Karta gwarancyjna
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data - Package height - 528 mm
Packaging data - Package depth - 140 mm
Packaging data - Package width - 800 mm
Packaging data - Package weight - 9.8 kg
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 29 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 1500.00 g
Packaging content - Cables included - AC, HDMI
Packaging content - Quick start guide - Yes
Packaging content > Cables included - HDMI cable, Power cord cable
Package features > Gross height (mm) - 528.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 140.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 800.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 500.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 2.00 kg
Package features > Volume (m3) - 0.06 m³
dimension height - 800 mm
dimension width - 530 mm
dimension weight - 9800 g
Power - Energy efficiency class (HDR) - G
Power - Energy efficiency class (SDR) - G
Power - Power consumption (standby) - 0.5 W
Power - Energy consumption (HDR) per 1000 hours - 52 kWh
Power - Power consumption (off) - 0.3 W
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 45 kWh
Power - Power consumption (typical) - 32 W
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Category - Computer Monitors
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
Category_1 - Monitors and TV
Category_2 - LED Monitors 31 inches and up
Code - 90LM06S0-B01E70
Package features > WEE classification - CL109:2:2017-04-01
Color - Black
Number of colors - 1,07 mld
LongDesc - ASUS VP32UQ Eye Care monitor features 31.5-inch 4K UHD (3840 x 2160) with IPS 178° wide-viewing-angle, it delivers sharp, detail and immersive viewing experience. 100% sRGB provides realistic colors and smoother gradation. To achieves seamlessly smooth gameplay, VP32UQ with Adaptive-Sync technology to eliminate screen tearing and enhances image details in dark areas. In addition, ASUS Eye Care technology ensures a comfortable viewing experience.Impeccable Detailed Visuals in 4K UHDVP32UQ immerses you in a world filled with breathtaking levels of detail. It features a 31.5-inch 4K UHD (3840 x 2160) panel to give you four times the pixel density and up to 300% more onscreen space than similarly-sized Full HD displays. This means you get to enjoy sharp, detailed visuals. On top of that, more onscreen space for multitasking so you get more things done quickly.Lifelike views with 178° wide view angleFull HD resolution and frameless IPS panel provides 178 viewing angles, both horizontally and vertically, so you can enjoy its beautiful visuals from almost any direction.Super smooth visuals with Adaptive-SyncFeaturing Adaptive-Sync technology it can reducing frustrating lag or motion blur. It allows you to react instantly to what's happening onscreen and enjoy silky-smooth gameplay so you'll get that first strike in.ASUS-exclusive GamePlus TechnologyWhen it comes to design, ASUS always has customers in mind –ASUS exclusive GamePlus with Crosshair, Timer, FPS counter and Display Alignment functions to give you in-game enhancements that help you get more out of your game. This function is co-developed with input from pro gamers, allowing them to practice and improve their gaming skills.Multiple HDR-10 Modes for Lifelike VisualsNow you can choose from multiple HDR modes in order to adjust monitor HDR performance based on the current scenario.Protect your eyes with ASUS Eye Care technologyASUS blue light filterExclusive ASUS blue light filter protects you from harmful blue light. It's easy to access, intuitive and flexible with seamless adjustment (0 to Maximum) via the OSD menu.ASUS Flicker free technologyIt's time to say goodbye to those tired, strained eyes. Flicker Free technology helps reduce onscreen flicker, giving you a more comfortable, movie marathon ready environment. It is designed to minimize eyestrain, headaches and eye fatigue when you spend long, countless hours in front of the display.
LongProductName - 31.5", IPS, 3840 x 2160, 16:9, 1000:1, 4ms, 60Hz, HDR10, HDCP, DisplayPort, HDMI, Earphone Jack, Tilt, VESA 100 x 100, 714.6 x 423.7 x 50.4 mm, 6.2 Kg
LongSummaryDescription - ASUS VP32UQ. Display diagonal: 80 cm (31.5"), Display resolution: 3840 x 2160 pixels, HD type: 4K Ultra HD, Response time: 5 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in speaker(s). VESA mounting. Product colour: Black
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85285210
Matrix type - TFT IPS
Model - VP32UQ
Multimedia - RMS rated power - 4 W
Multimedia - Number of speakers - 2
Multimedia > TV tuner integrated - No
Multimedia - Built-in camera - No
Multimedia - Built-in speaker(s) - Yes
Multimedia > Built-in speaker(s) - Yes
name - Monitor 32 inch VP32UQ IPS UHD 4K 16:9 sRGB:100% 4ms/100MLN:1/350cd/m2 HDMI DP Speaker VESA
Name - Asus 32 LED TUF Gaming VP32UQ
Name - ASUS VP32UQ
Name - Asus VP32UQ 31.5 " IPS 16:9 4 ms 350 cd/m² Black HDMI ports quantity 1 60 Hz
Title - ASUS VP32UQ LED display 80 cm (31.5") 3840 x 2160 pixels 4K Ultra HD Black
Optional accessory -
Width - 714.6 mm
producerCode - VP32UQ
ProducerCode - VP32UQ
productName - ASUS VP32UQ 80 cm (31.5") 3840 x 2160 pixels 4K Ultra HD Black
productSize - Normal
ProductName - VP32UQ
Dot pitch - 0.182 mm
Producer product name - VP32UQ
Manufacturer_code - 90LM06S0-B01E70
producer - Asus
Producer - Asus
Manufacturer - Asus
Response time - 4 ms
Visible area, horizontal - 697.306 mm
Visible area, vertical - 392.234 mm
Resolution - 3840 x 2160
Link - https://www.asus.com/Displays-Desktops/Monitors/Eye-Care/VP32UQ/
Ports & interfaces > DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces > HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces - Headphone connectivity - 3.5 mm
Ports & interfaces - AC (power) in - Yes
Ports & interfaces - Headphone out - Yes
Ports & interfaces - Headphone outputs - 1
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.2
Ports & interfaces - HDCP - Yes
Ports & interfaces - HDMI - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces - HDMI version - 2.0
Ports & interfaces - Built-in USB hub - No
Certificates - TUV
ShortDescription - 32.0" | IPS | 3840 x 2160 | 60 Hz | DisplayPort, HDMI | HDR | Głośniki 2 x 2 W | pochył | VESA 100 x 100
ShortSummaryDescription - ASUS VP32UQ, 80 cm (31.5"), 3840 x 2160 pixels, 4K Ultra HD, 5 ms, Black
sizeX - 540
sizeY - 140
sizeZ - 800
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, vertical - 178 °
Touch screen - No
Brightness - 350 cd/m²
Weight - 6.2 kg
Weight - 9,65
weight - 9800
Weight with stand - 7.82 kg
Weight & dimensions - Height (with stand) - 485.7 mm
Weight & dimensions - Height (without stand) - 423.7 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 201.8 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 50.4 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 714.6 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 714.6 mm
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 7.82 kg
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 6.2 kg
Technical details > No flickering - Yes
Technical details > Gross weight - 9.82 kg
Technical details > Net weight - 7.82 kg
Technical details > USB-C - No
Technical details > USB-C power delivery - N/A
Transreflective technology - LED
Networking > Ethernet LAN (RJ-45) ports - No
Web camera - None
URL - https://www.asus.com/Displays-Desktops/Monitors/Eye-Care/VP32UQ/
Performance - AMD FreeSync - Yes
Performance - Component video sync - Sync-on-green (SOG)
Performance - Low Blue Light technology - Yes
Performance - Flicker-free technology - Yes
Performance - VESA Adaptive Sync support - Yes
Performance > NVIDIA G-SYNC - No
vendpn - VP32UQ
VESA - 100 x 100
WiFi - No
Brand - ASUS
493,05 €
Asus VP32UQ, 31,5"
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas