Samsung LS24A600UCUXEN, 23.8"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 700631 Preces kods: LS24A600UCUXEN
Noliktavā >50 gab.
Garantija: 2 gadi
225,19 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 04.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Nav
  • Paneļa tips: IPS
  • Refresh rate: 75 Hz
  • Reakcijas laiks: 5ms
  • Kontrasts: 1000:1
  • Gaišums: 300cd/m2
  • Izmērs: 24"
  • Izšķirtspēja: WQHD 2560x1440
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Ir
Curved : Nav
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips IPS

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 75 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : Nav
Reakcijas laiks 5ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 1000:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 300cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 24"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Melna
Malu attiecība : 16:9
Pielietojums : Home & Office
Izšķirtspēja WQHD 2560x1440

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Ir
Flicker-free : Ir
Pivot : Ir
Swivel : Ir
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : 75x75mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB 1

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort 1

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 1

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Nav

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudas skandas.

USB Hub : Ir
USB-C Power Delivery : 65W
USB-C video ieeja : 1
Papildus specifikācija
1. kategorija - Rāda
2. kategorija - Uzturēt
Apraksts - LS24A600UCUXEN IZPRATĪT DETAĻAS QHD kvalitātē Izbaudiet vēl neredzētas detaļas. Izbaudiet jaunu precizitātes līmeni, skatoties mīļāko filmu vai strādājot pie jaunākā projekta. Līdz 1,7 reizes lielāks pikseļu blīvums nekā Full HD. QHD nodrošina vairāk vietas daudzuzdevumu veikšanai vai skaistu videoklipu un attēlu uzņemšanai. Skats no jebkura leņķa Monitoram ir IPS panelis, kas nodrošina kristāldzidru krāsu kvalitāti un plašu 178° skata leņķi. Ikviens lietotājs var sagaidīt lielisku vizuālo pieredzi no jebkura leņķa, ar spilgtām un skaidrām krāsām bez izplūšanas. IZMANĪT MILJARDUS KRĀSU Pateicoties miljardiem krāsu, varat baudīt attēlus ar satriecošu krāsu precizitāti un detalizāciju. Turklāt HDR10 paplašina krāsu toņu diapazonu, padarot spilgtas krāsas vēl spilgtākas un melno toņu dziļumu. Katrs kadrs būs satriecošs, un jūs to izbaudīsiet tā, kā to iecerējis autors. VISS, KO VIŅAM NEPIECIEŠAMAIS, IR VISS, KO VAI JĀPATIES VAI JĀPATIES Vienkāršs veids, kā uzturēt kārtībā savu rakstāmgaldu. Samsung monitoram ir USB-C ports, kas ļauj vienlaikus pārsūtīt datus un uzlādēt klēpjdatoru ar vienu kabeli. Varat arī izveidot savienojumu ar datoru, izmantojot bezvadu LAN. 75 Hz atsvaidzināšanas ātrums nodrošina tūlītēju monitora reakciju uz katru jūsu komandu, tādējādi palielinot produktivitāti jebkurā lietojumprogrammā. Tajā pašā laikā dinamiskās darbības ainas filmās un spēlēs ir īpaši gludas, tāpēc jūs nepalaidīsiet garām nevienu detaļu, kas varētu izšķirt jūsu uzvaru. Gluda darbība AMD FreeSync tehnoloģija uzlabo spēļu pieredzi un reakciju, sinhronizējot kadru nomaiņas ātrumu ar ekrāna atsvaidzināšanas ātrumu. Tas nodrošina, ka dinamiskās ainas neaizķeras un nepārtrūkst. Savienojiet un izbaudiet monitoru Monitoram ir automātiska avota noteikšana, tāpēc, pievienojot jaunu ierīci, jums nekas nav jākonfigurē. MŪSDIENĪGS STILS UN DARBA DARBĪBA Pateicoties gandrīz bezrāmja dizainam, jūs varat pilnībā koncentrēties uz darbu. Novietojiet divus monitorus vienu otram blakus un netraucēti pārslēdzieties starp lietojumprogrammām, e-pasta ziņojumiem vai dokumentiem. TUV sertificēts monitors Monitors automātiski pielāgo spilgtumu un krāsu temperatūru videi, kurā strādājat. Acu taupīšanas režīms samazina acu tīklenei kaitīgās zilās gaismas izstarošanu, savukārt tehnoloģija Flicker Free samazina mirgošanu. Monitoru var lietot ilgāk, nesaplēšot un nededzinot acis.
Aspekta attiecība - 16:9
Augstums - 327.1 mm
Augstums ar statīvu - 530.8 mm
BrandPartCode - LS24A600UCU
Bruto svars Kg - 6,3
Citas funkcijas -
dimensijas dziļums - 410 mm
dimensionalWeight - 8152
Dinamiskais kontrasts - Mega kontrasts
Displeja virsma - Matt
Displejs - Attāluma attiecība - 16:9
Displejs - dabiskais malu attiecība - 16:9
Displejs - Dinamiskā kontrasta attiecība mārketinga nosaukums - Mega kontrasts
Displejs - Displeja diagonāle - 61 cm (24")
Displejs - Displeja diagonāle (metriskā) - 61 cm
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 2560 x 1440 pikseļi
Displejs - Displeja spilgtums (tipisks) - 300 cd/m²
Displejs - Displeja tehnoloģija - LCD
Displejs - Displejs krāsu skaits - 1,07 miljardi krāsu
Displejs - Ekrāna forma - Plakana
Displejs - HD tipa - Wide Quad HD
Displejs - High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija - Augsts dinamiskais diapazons 10 (HDR10)
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 1000:1
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 75 Hz
Displejs - paneļa tips - IPS
Displejs - reakcijas laiks - 5 ms
Displejs - Redzamais izmērs, vertikāli - 29.6 cm
Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
Displejs - Skatāmais izmērs, horizontāli - 52.7 cm
Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Displejs - tiek atbalstīts augsts dinamiskais diapazons (HDR) - Jā
Displejs > Attāluma attiecība - 16:9
Displejs > Displeja diagonāle - 24 "
Displejs > Displeja spilgtums - 300 cd/m²
Displejs > Displejs - 2560 x 1440 pikseļi
Displejs > Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 75 Hz
Displejs > Paneļa tips - IPS
Displejs > Reakcijas laiks - 5 ms
Displejs > Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Displejs > Skata leņķis, vertikālais - 178 °
Dizains - Kāju krāsa - Black
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Tirgus pozicionēšana - Sākums
Dizains > Produkta krāsa - Black
Dziļums - 41.3 mm
Dziļums ar statīvu - 196.4 mm
EAN - 8806090952616
ean - 8806090952616
Eans - 8806090952616
Ekrāna izmērs (diag.) - 24"
Ekspluatācijas apstākļi - Darba relatīvais mitrums (H-H) - 10 - 80%
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 10 - 40 °C
Enerģijas klase - F
Enerģijas marķējums - Lejupielādēt
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Enerģijas patēriņš - 19 W
Ergonomika - attēls attēlā - Jā
Ergonomika - augstuma regulēšana - 12 cm
Ergonomika - augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika - ekrāna displejs (OSD) - Jā
Ergonomika - grozāmie - Jā
Ergonomika - pagrieziena leņķa diapazons - -30 - 30°
Ergonomika - paneļa montāžas saskarne - 75 x 75 mm
Ergonomika - Pivot - Jā
Ergonomika - Pivot leņķis - -2 - 92°
Ergonomika - slīpuma leņķa diapazons - -2 - 25°
Ergonomika - slīpuma regulēšana - Jā
Ergonomika - VESA montāža - Jā
Ergonomika > Augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika > Grozāmie - Jā
Ergonomika > Pagrieziena regulēšana - Jā
Ergonomika > Pivot - Jā
Ergonomika > VESA montāža - Jā
Ergonomika > VESA montāžas saskarnes - 75 x 75 mm
Garantija -
Garantija - 36
garantija - 36
Garantija - 36 mēneši
garantijas_tips - ārējais
garantijaType - G
GTIN - 8806090952616
guaranteeLength - 24
I/O savienotāji - 1 x 3,5 mm minijack
I/O savienotāji - 1 x HDMI
I/O savienotāji - 1 x USB (C tipa)
I/O savienotāji - 1 x USB 2.0 pakalpojums
I/O savienotāji - 2 x DisplayPort
I/O savienotāji - 2 x USB 2.0
Iekļautie piederumi - HDMI kabelis USB-C kabelis Lietotāja rokasgrāmata
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 176 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 416 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 616 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 6.4 kg
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 20,00 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 1200 g
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - AC
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - AC, HDMI, USB Type-C
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - HDMI
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - USB Type-C
Iepakojuma saturs - iekļauts statīvs - Jā
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 410.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 610.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 170.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 460 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 1.66 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.04 m³
izmērs augstums - 160 mm
izmērs platums - 600 mm
izmērs svars - 6500 g
Jauda - Energoefektivitātes klase (HDR) - G
Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - F
Jauda - Energoefektivitātes skala - A līdz G
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.5 W
Jauda - enerģijas patēriņš (HDR) uz 1000 stundām - 24 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (izslēgts) - 0.3 W
Jauda - enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām - 19 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 19 W
Kategorija - Datoru monitori
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Monitori
Kods - LS24A600UCUXEN
Krāsa - Black
LongSummaryDescription - Samsung S24A600UCU. Displeja diagonāle: 61 cm (24"), Displeja izšķirtspēja: 2560 x 1440 pikseļi, HD tips: Displeja tehnoloģija: Wide Quad HD, Displeja tehnoloģija: LCD, Reakcijas laiks: 5 ms, Projektora formātu attiecība: 16:9, Skata leņķis horizontāli: 178°, Skata leņķis vertikāli: 178°. Iebūvēts USB koncentrators, USB koncentratora versija: 2.0 / 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA stiprinājums, augstuma regulēšana. Produkta krāsa: melna
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 85285210
Matricas tips - TFT IPS
Modelis - LS24A600UCUXEN
MPN - LS24A600UCUXEN
Multimediji > Integrēts TV uztvērējs - Nē
Multivides - Iebūvēta kamera - Nē
Multivides - Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Nē
Multivides audio > Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Nē
nosaukums - 24 collu monitors LS24A600UCUXEN IPS 2560x1440 WQHD 16:9 1xHDMI 1xUSB-C 2xDP (In+Out) 5ms HAS+PIVOT flat 3Y
Nosaukums - 61cm/24'' (2560x1440) Samsung S24A600UCU 16:9 5ms IPS HDMI DisplayPort USB-C VESA Pivot QHD Black
Nosaukums - LS24A600UCUXEN | 24 " | IPS | 2560 x 1440 pikseļi | 16:9 | 5 ms | 300 cd/m² | Melns | HDMI pieslēgvietu skaits 1 | 75 Hz
Nosaukums - Samsung LS24A600UCUXEN - 24" | IPS | QHD | 75 Hz | DisplayPort, D-Sub, HDMI, USB-C | HDR | Pivot, slīpums, augstums
Nosaukums - Samsung S24A600UCU datora monitors 61 cm (24") 2560 x 1440 pikseļu platleņķa Quad HD LCD melns
Papildaprīkojums pēc izvēles -
Platums - 542.3 mm
producerCode - LS24A600UCUXEN
ProducerCode - LS24A600UCUXEN
productName - Samsung S24A600UCU 61 cm (24") 2560 x 1440 pikseļu platleņķa Quad HD LCD melns
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - S24A600UCU
Ražotāja kods - LS24A600UCUXEN
Ražotāja nosaukums - Samsung
Ražotāja produkta nosaukums - LS24A600UCUXEN
Ražotāja produktu grupa - Uzturēt
ražotājs - Samsung
Ražotājs - Samsung
Ražotājs - SAMSUNG
Reakcijas laiks - 5 ms
Redzamais laukums, horizontāli - 526.848 mm
Redzamais laukums, vertikāli - 296.352 mm
Rezolūcija - 2560 x 1440
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 2
Savienojamība > HDMI pieslēgvietu daudzums - 1
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.2
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 1.4
Savienojamības porti un saskarnes - Iebūvēts USB koncentrators - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB koncentratora versija - 2.0 / 3.2 1. paaudzes (3.1 1 1. paaudzes)
Sertifikāti - Energy Star
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - Samsung S24A600UCU, 61 cm (24"), 2560 x 1440 pikseļu, Wide Quad HD, LCD, 5 ms, melns
sizeX - 610
sizeY - 165
sizeZ - 405
Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Skata leņķis, vertikāli - 178 °
Spilgtums - 300 cd/m²
Statiskais kontrasts - 1 000:1
Svars - 2.9 kg
Svars - 6.59
svars - 6580
Svars ar statīvu - 5 kg
Svars un izmēri - Augstums (ar statīvu) - 530.8 mm
Svars un izmēri - Augstums (bez statīva) - 327.1 mm
Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 196.4 mm
Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 41.3 mm
Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 542.3 mm
Svars un izmēri - Platums (bez statīva) - 542.3 mm
Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 5 kg
Svars un izmēri - Svars (bez statīva) - 2.9 kg
Tehniskā informācija > Bruto svars - 6.66 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 5.00 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Samsung
Tehniskā informācija > USB-C - Jā
Tehniskā informācija > USB-C barošanas padeve - 65W
Tīklošana > Ethernet LAN (RJ-45) porti - Nē
Veiktspēja - AMD FreeSync - Jā
Veiktspēja - AMD FreeSync tips - FreeSync
Veiktspēja - NVIDIA G-SYNC - Nē
Veiktspēja - spēles režīms - Jā
Veiktspēja - tehnoloģija bez mirgošanas - Jā
vendpn - LS24A600UCUXEN
VESA - 75 x 75
Zīmols - Samsung
Īss apraksts - Samsung LCD S24A600UCU 24" melns
Category 1 - Displays
Category 2 - Monitore
Description - LS24A600UCUXEN POZNAJ SZCZEGÓŁY W QHD
Poznaj szczegóły nie widziane wcześniej. Podczas oglądania ulubionego filmu lub pracy nad najnowszym projektem możesz korzystać z nowych poziomów precyzji. Do 1,7 x więcej gęstości pikseli niż w rozdzielczości Full HD. QHD zapewnia więcej miejsca na wielozadaniowość lub robienie pięknych filmów i obrazów. Oglądaj pod dowolnym kątem
Monitor wyposażony jest w panel IPS zapewniający krystalicznie czystą jakość kolorów i szeroki kąt widzenia 178°. Każdy użytkownik może spodziewać się wspaniałego wrażenia wizualnego pod dowolnym kątem, w żywych i wyraźnych kolorach bez rozmyć. CIESZ SIĘ MILIARDEM KOLORÓW
Miliard wyświetlanych kolorów sprawi, że możesz cieszyć się obrazami z oszałamiającą dokładnością kolorów i szczegółowością. Dodatkowo HDR10 rozszerza zakres tonalny barw, by jasne kolory były jeszcze jaśniejsze, a czernie głębsze. Każdy kadr będzie zachwycał i doświadczysz go tak, jak zamierzał to twórca. WYSTARCZY JEDEN KABEL
Prosty sposób, by utrzymać porządek na biurku. Monitor Samsung wyposażony jest w port USB-C, umożliwiający przesyłanie danych i równoczesne ładowanie laptopa za pomocą jednego kabla. Możesz także połączyć się z komputerem przez bezprzewodową sieć LAN. Częstotliwość odświeżania 75 Hz
Sprawia, że monitor błyskawicznie reaguje na każde Twoje polecenie, zwiększając produktywność w każdej aplikacji. Równocześnie podczas dynamicznych scen akcji w filmach i grach obrazy wyświetlane są niezwykle płynnie, by nie umknął Ci żaden szczegół, który może zdecydować o Twojej wygranej. Płynna akcja
Technologia AMD FreeSync poprawia wrażenia i responsywność podczas gier, synchronizując liczbę klatek obrazu na sekundę z częstotliwością odświeżania ekranu. Dzięki temu dynamiczne sceny nie zacinają się i nie występuje rwanie obrazu. PODŁĄCZ I PODZIWIAJ
Monitor posiada funkcję automatycznego wykrywania źródła, więc nie potrzebujesz nic ustawiać, gdy podłączasz nowe urządzenie. NOWOCZESNY STYL I WYGODA PRACY
Dzięki niemal bezramkowej konstrukcji możesz w pełni skupić się na pracy. Ustawisz obok siebie dwa monitory i bez rozpraszania uwagi będziesz przełączać się między aplikacjami, wiadomościami e-mail czy dokumentami. Monitor z certyfikatem TUV
Monitor automatycznie dostosowuje jasność oraz temperaturę barwową do otoczenia, w jakim pracujesz. Tryb Eye Saver minimalizuje emisję światła niebieskiego, szkodliwie wpływającego na siatkówkę oka, a technologia Flicker Free ogranicza migotanie obrazu. Możesz dłużej korzystać z monitora bez łzawienia i pieczenia oczu.
Aspect ratio - 16:9
Height - 327.1 mm
Height with stand - 530.8 mm
BrandPartCode - LS24A600UCU
Gross Weight Kg - 6,3
Other features -
dimension depth - 410 mm
dimensionalWeight - 8152
Dynamic contrast - Mega Contrast
Display surface - Matt
Display - Aspect ratio - 16:9
Display - Native aspect ratio - 16:9
Display - Dynamic contrast ratio marketing name - Mega Contrast
Display - Display diagonal - 61 cm (24")
Display - Display diagonal (metric) - 61 cm
Display - Display resolution - 2560 x 1440 pixels
Display - Display brightness (typical) - 300 cd/m²
Display - Display technology - LCD
Display - Display number of colours - 1.07 billion colours
Display - Screen shape - Flat
Display - HD type - Wide Quad HD
Display - High Dynamic Range (HDR) technology - High Dynamic Range 10 (HDR10)
Display - Contrast ratio (typical) - 1000:1
Display - Maximum refresh rate - 75 Hz
Display - Panel type - IPS
Display - Response time - 5 ms
Display - Viewable size, vertical - 29.6 cm
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display - Viewable size, horizontal - 52.7 cm
Display - Touchscreen - No
Display - High Dynamic Range (HDR) supported - Yes
Display > Aspect ratio - 16:9
Display > Display diagonal - 24 "
Display > Display brightness - 300 cd/m²
Display > Display - 2560 x 1440 pixels
Display > Maximum refresh rate - 75 Hz
Display > Panel type - IPS
Display > Response time - 5 ms
Display > Viewing angle, horizontal - 178 °
Display > Viewing angle, vertical - 178 °
Design - Feet colour - Black
Design - Product colour - Black
Design - Market positioning - Home
Design > Colour of product - Black
Depth - 41.3 mm
Depth with stand - 196.4 mm
EAN - 8806090952616
ean - 8806090952616
Eans - 8806090952616
Screen size (diag.) - 24"
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 10 - 80%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 10 - 40 °C
Energy class - F
Energy label - Pobierz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Power consumption - 19 W
Ergonomics - Picture-in-Picture - Yes
Ergonomics - Height adjustment - 12 cm
Ergonomics - Height adjustment - Yes
Ergonomics - On Screen Display (OSD) - Yes
Ergonomics - Swivelling - Yes
Ergonomics - Swivel angle range - -30 - 30°
Ergonomics - Panel mounting interface - 75 x 75 mm
Ergonomics - Pivot - Yes
Ergonomics - Pivot angle - -2 - 92°
Ergonomics - Tilt angle range - -2 - 25°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Ergonomics > Height adjustment - Yes
Ergonomics > Swivelling - Yes
Ergonomics > Tilt adjustment - Yes
Ergonomics > Pivot - Yes
Ergonomics > VESA mounting - Yes
Ergonomics > VESA mounting interfaces - 75 x 75 mm
Warranty -
Warranty - 36
guarantee - 36
Warranty - 36 month(s)
guarantee_type - external
warrantyType - G
GTIN - 8806090952616
warrantyLength - 24
I/O connectors - 1 x 3,5 mm minijack
I/O connectors - 1 x HDMI
I/O connectors - 1 x USB (Type C)
I/O connectors - 1 x USB 2.0 Service
I/O connectors - 2 x DisplayPort
I/O connectors - 2 x USB 2.0
Accessories included - Kabel HDMI Kabel USB-C Instrukcja obsługi
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data - Package height - 176 mm
Packaging data - Package depth - 416 mm
Packaging data - Package width - 616 mm
Packaging data - Package weight - 6.4 kg
Packaging data - Package type - Box
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 20.00 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 1200 g
Packaging content - Cables included - AC
Packaging content - Cables included - AC, HDMI, USB Type-C
Packaging content - Cables included - HDMI
Packaging content - Cables included - USB Type-C
Packaging content - Stand included - Yes
Package features > Gross height (mm) - 410.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 610.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 170.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 460 g
Package features > Tare weight (kg) - 1.66 kg
Package features > Volume (m3) - 0.04 m³
dimension height - 160 mm
dimension width - 600 mm
dimension weight - 6500 g
Power - Energy efficiency class (HDR) - G
Power - Energy efficiency class (SDR) - F
Power - Energy efficiency scale - A to G
Power - Power consumption (standby) - 0.5 W
Power - Energy consumption (HDR) per 1000 hours - 24 kWh
Power - Power consumption (off) - 0.3 W
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 19 kWh
Power - Power consumption (typical) - 19 W
Category - Computer Monitors
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
Code - LS24A600UCUXEN
Color - Black
LongSummaryDescription - Samsung S24A600UCU. Display diagonal: 61 cm (24"), Display resolution: 2560 x 1440 pixels, HD type: Wide Quad HD, Display technology: LCD, Response time: 5 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in USB hub, USB hub version: 2.0 / 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA mounting, Height adjustment. Product colour: Black
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85285210
Matrix type - TFT IPS
Model - LS24A600UCUXEN
MPN - LS24A600UCUXEN
Multimedia > TV tuner integrated - No
Multimedia - Built-in camera - No
Multimedia - Built-in speaker(s) - No
Multimedia > Built-in speaker(s) - No
name - Monitor 24 inches LS24A600UCUXEN IPS 2560x1440 WQHD 16:9 1xHDMI 1xUSB-C 2xDP (In+Out) 5ms HAS+PIVOT flat 3Y
Name - 61cm/24'' (2560x1440) Samsung S24A600UCU 16:9 5ms IPS HDMI DisplayPort USB-C VESA Pivot QHD Black
Name - LS24A600UCUXEN | 24 " | IPS | 2560 x 1440 pixels | 16:9 | 5 ms | 300 cd/m² | Black | HDMI ports quantity 1 | 75 Hz
Name - Samsung LS24A600UCUXEN - 24" | IPS | QHD | 75 Hz | DisplayPort, D-Sub, HDMI, USB-C | HDR | Pivot, pochył, wysokość
Title - Samsung S24A600UCU computer monitor 61 cm (24") 2560 x 1440 pixels Wide Quad HD LCD Black
Optional accessory -
Width - 542.3 mm
producerCode - LS24A600UCUXEN
ProducerCode - LS24A600UCUXEN
productName - Samsung S24A600UCU 61 cm (24") 2560 x 1440 pixels Wide Quad HD LCD Black
productSize - Normal
ProductName - S24A600UCU
Manufacturer Code - LS24A600UCUXEN
Manufacturer Name - Samsung
Producer product name - LS24A600UCUXEN
Producer product family - Monitor
producer - Samsung
Producer - Samsung
Manufacturer - SAMSUNG
Response time - 5 ms
Visible area, horizontal - 526.848 mm
Visible area, vertical - 296.352 mm
Resolution - 2560 x 1440
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 2
Ports & interfaces > HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces - Headphone out - Yes
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.2
Ports & interfaces - HDMI - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces - HDMI version - 1.4
Ports & interfaces - Built-in USB hub - Yes
Ports & interfaces - USB hub version - 2.0 / 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Certificates - Energy Star
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - Samsung S24A600UCU, 61 cm (24"), 2560 x 1440 pixels, Wide Quad HD, LCD, 5 ms, Black
sizeX - 610
sizeY - 165
sizeZ - 405
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, vertical - 178 °
Brightness - 300 cd/m²
Static contrast - 1 000:1
Weight - 2.9 kg
Weight - 6.59
weight - 6580
Weight with stand - 5 kg
Weight & dimensions - Height (with stand) - 530.8 mm
Weight & dimensions - Height (without stand) - 327.1 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 196.4 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 41.3 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 542.3 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 542.3 mm
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 5 kg
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 2.9 kg
Technical details > Gross weight - 6.66 kg
Technical details > Net weight - 5.00 kg
Technical details > Producer - Samsung
Technical details > USB-C - Yes
Technical details > USB-C power delivery - 65W
Networking > Ethernet LAN (RJ-45) ports - No
Performance - AMD FreeSync - Yes
Performance - AMD FreeSync type - FreeSync
Performance - NVIDIA G-SYNC - No
Performance - Game mode - Yes
Performance - Flicker-free technology - Yes
vendpn - LS24A600UCUXEN
VESA - 75 x 75
Brand - Samsung
Short description - Samsung LCD S24A600UCU 24" black
225,19 €
Samsung LS24A600UCUXEN, 23.8"
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas